LISTA PENTRU SCHIMBURI
+37
alicelovefrog
ClaudiaMissy2
Zorica12
Webkinz Romania
My friends
DemiLovatoFanNO1
WebkinzVideos989
n0rul3s
brochita
lgeorgiana
CoolLadyDomino
Trompy98
vichy
PeacefulDoggy
robypanda
WebkinzBoyRomania
july_thebest_star
Irina
loveemily
kkryss
WebKinzFriend
galbior
Manzu
andraalexa110
JustSmile
jasminerux
Hannah1601
andreiyo
Clinchi
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™
giogan12claudia
llizza
denissa99pestisor
Misterio
elenafrumoasa17
LovleyLovePup
lorena.buta
41 participanți
Pagina 18 din 20
Pagina 18 din 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20
Re: LISTA PENTRU SCHIMBURI
care?asta? <table style="width: 100%; text-align: center;"><tr><td></td></tr><tr><td> sau asta? <table style="width: 100%; text-align: center;"><tr><td></td></tr><tr><td> </td><td> </td><td> </td><td> </td><td> </td></tr></table> </td><td> </td><td> </td><td> </td><td> </td></tr></table> |
Misterio- Webkinz Signature
pai.......................................nu stiu..................nu mai ai ceva egiptean?sau,ce ai mai vrea sa adaugi daca nu mai ai egipteane?loveemily a scris:Misterio a scris:defapt,nu mai pune poze
Misterio a scris:pai.......................................nu stiu..................nu mai ai ceva egiptean?sau,ce ai mai vrea sa adaugi daca nu mai ai egipteane?loveemily a scris:Misterio a scris:defapt,nu mai pune poze
Ii place ceva?
loveemily- Webkinz Caring Valley
ce zici asaloveemily a scris:Misterio a scris:pai.......................................nu stiu..................nu mai ai ceva egiptean?sau,ce ai mai vrea sa adaugi daca nu mai ai egipteane?loveemily a scris:Misterio a scris:defapt,nu mai pune poze
Ii place ceva?
egipteanele alea si halate rosu aprins si as mai vrea ceva dar puti doar trei
Irina a scris:Irina a scris:Momentan atat ofer spre trade,inafara de totem,totemul l-am dat.
daca iti dau floare sclipitoare care e exclusiv imi dai glam girl coat?
Nu scz dar oar unul dintre egiptene halat rosu aprins si ce mai vroiaiMisterio a scris:ce zici asaloveemily a scris:Misterio a scris:pai.......................................nu stiu..................nu mai ai ceva egiptean?sau,ce ai mai vrea sa adaugi daca nu mai ai egipteane?loveemily a scris:Misterio a scris:defapt,nu mai pune poze
Ii place ceva?
nu,cele dpua egipteane si haina aia,daca esti de acord iti mai dau rochie alba ca zapada,e bun?loveemily a scris:Nu scz dar oar unul dintre egiptene halat rosu aprins si ce mai vroiaiMisterio a scris:ce zici asaloveemily a scris:Misterio a scris:pai.......................................nu stiu..................nu mai ai ceva egiptean?sau,ce ai mai vrea sa adaugi daca nu mai ai egipteane?loveemily a scris:Misterio a scris:defapt,nu mai pune poze
Ii place ceva?
Ok tradding room 32 zona dark blueMisterio a scris:nu,cele dpua egipteane si haina aia,daca esti de acord iti mai dau rochie alba ca zapada,e bun?loveemily a scris:Nu scz dar oar unul dintre egiptene halat rosu aprins si ce mai vroiaiMisterio a scris:ce zici asaloveemily a scris:Misterio a scris:pai.......................................nu stiu..................nu mai ai ceva egiptean?sau,ce ai mai vrea sa adaugi daca nu mai ai egipteane?loveemily a scris:Misterio a scris:defapt,nu mai pune poze
Ii place ceva?
- Gen : Stare de spirit : happy
Localizare : focsani
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 157394
bine dar asteaptama ca calculatorul meu merge greuloveemily a scris:Ok tradding room 32 zona dark blueMisterio a scris:nu,cele dpua egipteane si haina aia,daca esti de acord iti mai dau rochie alba ca zapada,e bun?loveemily a scris:Nu scz dar oar unul dintre egiptene halat rosu aprins si ce mai vroiaiMisterio a scris:ce zici asaloveemily a scris:Misterio a scris:pai.......................................nu stiu..................nu mai ai ceva egiptean?sau,ce ai mai vrea sa adaugi daca nu mai ai egipteane?loveemily a scris:Misterio a scris:defapt,nu mai pune poze
Ii place ceva?
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 222253
Ok ce este rochia alba ca zapada valued etc?Misterio a scris:bine dar asteaptama ca calculatorul meu merge greuloveemily a scris:Ok tradding room 32 zona dark blueMisterio a scris:nu,cele dpua egipteane si haina aia,daca esti de acord iti mai dau rochie alba ca zapada,e bun?loveemily a scris:Nu scz dar oar unul dintre egiptene halat rosu aprins si ce mai vroiaiMisterio a scris:ce zici asaloveemily a scris:Misterio a scris:pai.......................................nu stiu..................nu mai ai ceva egiptean?sau,ce ai mai vrea sa adaugi daca nu mai ai egipteane?loveemily a scris:Misterio a scris:defapt,nu mai pune poze
Ii place ceva?
valued parcaloveemily a scris:Ok ce este rochia alba ca zapada valued etc?Misterio a scris:bine dar asteaptama ca calculatorul meu merge greuloveemily a scris:Ok tradding room 32 zona dark blueMisterio a scris:nu,cele dpua egipteane si haina aia,daca esti de acord iti mai dau rochie alba ca zapada,e bun?loveemily a scris:Nu scz dar oar unul dintre egiptene halat rosu aprins si ce mai vroiaiMisterio a scris:ce zici asaloveemily a scris:Misterio a scris:pai.......................................nu stiu..................nu mai ai ceva egiptean?sau,ce ai mai vrea sa adaugi daca nu mai ai egipteane?loveemily a scris:Misterio a scris:defapt,nu mai pune poze
Ii place ceva?
am intrat
nui valuedMisterio a scris:am intrat
hai ca eu ma duc sa mananc
ok oricum schimbul a cazutMisterio a scris:hai ca eu ma duc sa mananc
Sau 2 iteme din Alice in Wonderland + un exlusiv ?
Sau vrei 3 exlusive ?
Sau 2 exlusive + un item Alice in Wonderland ?
Sau vrei exlusive + comoda de la Ganz E-store ?
Poate e prea mult,poate se gandesc asta unii,dar vreau oaza desertului e prea suuper !! Misterio eua cusi plec la scoala ... sa nu o dai pana diseara pleasee ! Sa iti arat ce oferte mai am
Sau vrei 3 exlusive ?
Poate e prea mult,poate se gandesc asta unii,dar vreau oaza desertului e prea suuper !! Misterio eua cusi plec la scoala ... sa nu o dai pana diseara pleasee ! Sa iti arat ce oferte mai am
july_thebest_star- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : vesela
Localizare : Iasi
KinzCash : 164110
trei exlcuisve hai sa ti le vad in dark blue camera 32july_thebest_star a scris:Sau 2 iteme din Alice in Wonderland + un exlusiv ?
Sau vrei 3 exlusive ?
noua lista
<script src='http://img181.imageshack.us/shareable/?i=bunnnnnnnschimb.png&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>
<script src='http://img181.imageshack.us/shareable/?i=bunnnnnnnschimb.png&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>
ce oferi??????????daca nu imi plac obiectele voi face schimbul du july!ClaudiaMissy2 a scris:vreau eu oaza desertuluiMisterio a scris:noua lista
ce vrei pe masa restaurant?Misterio a scris:noua lista
LovleyLovePup- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ♥
Localizare : ♥
KinzCash : 174382
pai.....ce oferi?LovleyLovePup a scris:ce vrei pe masa restaurant?Misterio a scris:noua lista
acum pun poza
Pt. masuta de la figurina:
lista mea
- Spoiler:
lista mea
daca iti mai dau floare sclipitoare imi dai frozen fountain?app,steaming volcano e psi?LovleyLovePup a scris:Pt. masuta de la figurina:
- Spoiler:
lista mea
LovleyLovePup a scris:Pt. masuta de la figurina:
- Spoiler:
lista mea
Scz,am floarea Scz,nu am mai putut intra,m-am dus la scola,si am stat mai mult ca deobicei,mai ai oaza desertului?Misterio a scris:Irina a scris:Irina a scris:Momentan atat ofer spre trade,inafara de totem,totemul l-am dat.
Irina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
Localizare : Rosewood :-x.
KinzCash : 229715
da mai am oaza aia dar o astept pe july sa vad ce ofera pe eaIrina a scris:Scz,am floarea Scz,nu am mai putut intra,m-am dus la scola,si am stat mai mult ca deobicei,mai ai oaza desertului?Misterio a scris:Irina a scris:Irina a scris:Momentan atat ofer spre trade,inafara de totem,totemul l-am dat.
[quote="Irina"]Momentan atat ofer spre trade,inafara de totem,totemul l-am dat.Sper sa iti placa cv.
Ultima editare efectuata de catre Irina in Vin 05 Noi 2010, 3:40 pm, editata de 1 ori
Irina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
Localizare : Rosewood :-x.
KinzCash : 229715
bine,te anunt prin mp daca o poti optine!Irina a scris:Adik nu am sanse la ea........... Poi,in caz ca nu iti place ce are,mai alegeti ce iti place din lista meaMisterio a scris:da mai am oaza aia dar o astept pe july sa vad ce ofera pe eaIrina a scris:Scz,am floarea Scz,nu am mai putut intra,m-am dus la scola,si am stat mai mult ca deobicei,mai ai oaza desertului?Misterio a scris:Irina a scris:Irina a scris:Momentan atat ofer spre trade,inafara de totem,totemul l-am dat.
Misterio a scris:daca iti mai dau floare sclipitoare imi dai frozen fountain?app,steaming volcano e psi?LovleyLovePup a scris:Pt. masuta de la figurina:
- Spoiler:
lista mea
Nu,nu e PSI
Scuze, PSI de Signature nu dau pe exclusiv:(
BUN,ATUNCI NU STIU..........NU PREA IMI MAI PLACE NIMICLovleyLovePup a scris:Misterio a scris:daca iti mai dau floare sclipitoare imi dai frozen fountain?app,steaming volcano e psi?LovleyLovePup a scris:Pt. masuta de la figurina:
- Spoiler:
lista mea
Nu,nu e PSI
Scuze, PSI de Signature nu dau pe exclusiv:(
Scuze,acum am venit de la scoala..Bun,deci unde ne intalnim ?
Ador palaria de padurar ce vrei pe ea?loveemily a scris:Misterio a scris:pai.......................................nu stiu..................nu mai ai ceva egiptean?sau,ce ai mai vrea sa adaugi daca nu mai ai egipteane?loveemily a scris:Misterio a scris:defapt,nu mai pune poze
Ii place ceva?
scuze,nu facem maine trade-ul?ma duc sa mananc!july_thebest_star a scris:Scuze,acum am venit de la scoala..Bun,deci unde ne intalnim ?
Arata lista taDeeDee09 a scris:Ador palaria de padurar ce vrei pe ea?loveemily a scris:Misterio a scris:pai.......................................nu stiu..................nu mai ai ceva egiptean?sau,ce ai mai vrea sa adaugi daca nu mai ai egipteane?loveemily a scris:Misterio a scris:defapt,nu mai pune poze
Ii place ceva?
Ok..facem maine trade-ul...sa nu dai oaza desertului pana nu vezi ce am eu de trade...astazi voi mai lucra la trade-uri poate castig cva bun,care iti va placea pt trade
Misterio esti interesant de ceva de aici ? Daca da,spune-mi ca sa stiu ce sa pastrez pt trade-ul de maine.Cine mai vrea ceva,sa imi spuna
loveemily a scris:Arata lista taDeeDee09 a scris:Ador palaria de padurar ce vrei pe ea?loveemily a scris:Misterio a scris:pai.......................................nu stiu..................nu mai ai ceva egiptean?sau,ce ai mai vrea sa adaugi daca nu mai ai egipteane?loveemily a scris:Misterio a scris:defapt,nu mai pune poze
Ii place ceva?
Bed of roses alege tu camera si zonaDeeDee09 a scris:loveemily a scris:Arata lista taDeeDee09 a scris:Ador palaria de padurar ce vrei pe ea?loveemily a scris:Misterio a scris:pai.......................................nu stiu..................nu mai ai ceva egiptean?sau,ce ai mai vrea sa adaugi daca nu mai ai egipteane?loveemily a scris:Misterio a scris:defapt,nu mai pune poze
Ii place ceva?
Nu dau Super Bed pe palarie :-" dak vrei un exclusiv sau 2loveemily a scris:Bed of roses alege tu camera si zonaDeeDee09 a scris:loveemily a scris:Arata lista taDeeDee09 a scris:Ador palaria de padurar ce vrei pe ea?loveemily a scris:Misterio a scris:pai.......................................nu stiu..................nu mai ai ceva egiptean?sau,ce ai mai vrea sa adaugi daca nu mai ai egipteane?loveemily a scris:Misterio a scris:defapt,nu mai pune poze
Ii place ceva?
Vreau psi pudel alb si psi cotton candy vrei?DeeDee09 a scris:Nu dau Super Bed pe palarie :-" dak vrei un exclusiv sau 2loveemily a scris:Bed of roses alege tu camera si zonaDeeDee09 a scris:loveemily a scris:Arata lista taDeeDee09 a scris:Ador palaria de padurar ce vrei pe ea?loveemily a scris:Misterio a scris:pai.......................................nu stiu..................nu mai ai ceva egiptean?sau,ce ai mai vrea sa adaugi daca nu mai ai egipteane?loveemily a scris:Misterio a scris:defapt,nu mai pune poze
Ii place ceva?
[img:86ae]http://forum.webkinzromania.ro/[/img] Uitati lista mea
bia- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : bucuresti
KinzCash : 170508
deedee09,vreau eu luscios lip sofa,pretty poodle vanity!plss,pun acum lista!
Pufy , imi pastrezi PSI-UL poodle???am haine faine. uite care vb. cu tine : si
le vrei?????
le vrei?????
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™- Webkinz Signature
- KinzCash : 157024
scuze dar nu mai am lucios lip sofa ((ClaudiaMissy2 a scris:deedee09,vreau eu luscios lip sofa,pretty poodle vanity!plss,pun acum lista!
deci faci schimb cu mine?DeeDee09 a scris:scuze dar nu mai am lucios lip sofa ((ClaudiaMissy2 a scris:deedee09,vreau eu luscios lip sofa,pretty poodle vanity!plss,pun acum lista!
adoram canapeaua aia!!!macar pretty vanity?lista meaDeeDee09 a scris:scuze dar nu mai am lucios lip sofa ((ClaudiaMissy2 a scris:deedee09,vreau eu luscios lip sofa,pretty poodle vanity!plss,pun acum lista!
iti dau doar pretty poodle vanity pe palarieloveemily a scris:deci faci schimb cu mine?DeeDee09 a scris:scuze dar nu mai am lucios lip sofa ((ClaudiaMissy2 a scris:deedee09,vreau eu luscios lip sofa,pretty poodle vanity!plss,pun acum lista!
Vreau pijamaua [pantaloni + bluza] si haina 'cartea de colectie' pe psi`ul de la PoodleClaudiaMissy2 a scris:adoram canapeaua aia!!!macar pretty vanity?lista meaDeeDee09 a scris:scuze dar nu mai am lucios lip sofa ((ClaudiaMissy2 a scris:deedee09,vreau eu luscios lip sofa,pretty poodle vanity!plss,pun acum lista!
daca psi poodle e pretty poodle vanity,vreau!DeeDee09 a scris:Vreau pijamaua [pantaloni + bluza] si haina 'cartea de colectie' pe psi`ul de la PoodleClaudiaMissy2 a scris:adoram canapeaua aia!!!macar pretty vanity?lista meaDeeDee09 a scris:scuze dar nu mai am lucios lip sofa ((ClaudiaMissy2 a scris:deedee09,vreau eu luscios lip sofa,pretty poodle vanity!plss,pun acum lista!
hai in light blue in camera 01ClaudiaMissy2 a scris:daca psi poodle e pretty poodle vanity,vreau!DeeDee09 a scris:Vreau pijamaua [pantaloni + bluza] si haina 'cartea de colectie' pe psi`ul de la PoodleClaudiaMissy2 a scris:adoram canapeaua aia!!!macar pretty vanity?lista meaDeeDee09 a scris:scuze dar nu mai am lucios lip sofa ((ClaudiaMissy2 a scris:deedee09,vreau eu luscios lip sofa,pretty poodle vanity!plss,pun acum lista!
kinz chat normal sau kinz chat plus?DeeDee09 a scris:hai in light blue in camera 01ClaudiaMissy2 a scris:daca psi poodle e pretty poodle vanity,vreau!DeeDee09 a scris:Vreau pijamaua [pantaloni + bluza] si haina 'cartea de colectie' pe psi`ul de la PoodleClaudiaMissy2 a scris:adoram canapeaua aia!!!macar pretty vanity?lista meaDeeDee09 a scris:scuze dar nu mai am lucios lip sofa ((ClaudiaMissy2 a scris:deedee09,vreau eu luscios lip sofa,pretty poodle vanity!plss,pun acum lista!
bia a scris:[img:20d3]http://forum.webkinzromania.ro/[/img] Uitati lista mea
Nu vrea nimeni?
bia- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : bucuresti
KinzCash : 170508
normalClaudiaMissy2 a scris:kinz chat normal sau kinz chat plus?DeeDee09 a scris:hai in light blue in camera 01ClaudiaMissy2 a scris:daca psi poodle e pretty poodle vanity,vreau!DeeDee09 a scris:Vreau pijamaua [pantaloni + bluza] si haina 'cartea de colectie' pe psi`ul de la PoodleClaudiaMissy2 a scris:adoram canapeaua aia!!!macar pretty vanity?lista meaDeeDee09 a scris:scuze dar nu mai am lucios lip sofa ((ClaudiaMissy2 a scris:deedee09,vreau eu luscios lip sofa,pretty poodle vanity!plss,pun acum lista!
cu ce animal esti?eu cu golden r. pe n ume missyDeeDee09 a scris:normalClaudiaMissy2 a scris:kinz chat normal sau kinz chat plus?DeeDee09 a scris:hai in light blue in camera 01ClaudiaMissy2 a scris:daca psi poodle e pretty poodle vanity,vreau!DeeDee09 a scris:Vreau pijamaua [pantaloni + bluza] si haina 'cartea de colectie' pe psi`ul de la PoodleClaudiaMissy2 a scris:adoram canapeaua aia!!!macar pretty vanity?lista meaDeeDee09 a scris:scuze dar nu mai am lucios lip sofa ((ClaudiaMissy2 a scris:deedee09,vreau eu luscios lip sofa,pretty poodle vanity!plss,pun acum lista!
Pagina 18 din 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20
Subiecte similare
» LISTA PENTRU SCHIMBURI
» LISTA PENTRU SCHIMBURI
» LISTA PENTRU SCHIMBURI
» Lista Pentru Schimburi
» Lista Pentru Schimburi
» LISTA PENTRU SCHIMBURI
» LISTA PENTRU SCHIMBURI
» Lista Pentru Schimburi
» Lista Pentru Schimburi
Pagina 18 din 20