LISTA PENTRU SCHIMBURI
+37
alicelovefrog
ClaudiaMissy2
Zorica12
Webkinz Romania
My friends
DemiLovatoFanNO1
WebkinzVideos989
n0rul3s
brochita
lgeorgiana
CoolLadyDomino
Trompy98
vichy
PeacefulDoggy
robypanda
WebkinzBoyRomania
july_thebest_star
Irina
loveemily
kkryss
WebKinzFriend
galbior
Manzu
andraalexa110
JustSmile
jasminerux
Hannah1601
andreiyo
Clinchi
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™
giogan12claudia
llizza
denissa99pestisor
Misterio
elenafrumoasa17
LovleyLovePup
lorena.buta
41 participanți
Pagina 19 din 20
Pagina 19 din 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: LISTA PENTRU SCHIMBURI
iti dau doar pretty poodle vanity pe palarieloveemily a scris:deci faci schimb cu mine?DeeDee09 a scris:scuze dar nu mai am lucios lip sofa ((ClaudiaMissy2 a scris:deedee09,vreau eu luscios lip sofa,pretty poodle vanity!plss,pun acum lista!
Vreau pijamaua [pantaloni + bluza] si haina 'cartea de colectie' pe psi`ul de la PoodleClaudiaMissy2 a scris:adoram canapeaua aia!!!macar pretty vanity?lista meaDeeDee09 a scris:scuze dar nu mai am lucios lip sofa ((ClaudiaMissy2 a scris:deedee09,vreau eu luscios lip sofa,pretty poodle vanity!plss,pun acum lista!
daca psi poodle e pretty poodle vanity,vreau!DeeDee09 a scris:Vreau pijamaua [pantaloni + bluza] si haina 'cartea de colectie' pe psi`ul de la PoodleClaudiaMissy2 a scris:adoram canapeaua aia!!!macar pretty vanity?lista meaDeeDee09 a scris:scuze dar nu mai am lucios lip sofa ((ClaudiaMissy2 a scris:deedee09,vreau eu luscios lip sofa,pretty poodle vanity!plss,pun acum lista!
hai in light blue in camera 01ClaudiaMissy2 a scris:daca psi poodle e pretty poodle vanity,vreau!DeeDee09 a scris:Vreau pijamaua [pantaloni + bluza] si haina 'cartea de colectie' pe psi`ul de la PoodleClaudiaMissy2 a scris:adoram canapeaua aia!!!macar pretty vanity?lista meaDeeDee09 a scris:scuze dar nu mai am lucios lip sofa ((ClaudiaMissy2 a scris:deedee09,vreau eu luscios lip sofa,pretty poodle vanity!plss,pun acum lista!
kinz chat normal sau kinz chat plus?DeeDee09 a scris:hai in light blue in camera 01ClaudiaMissy2 a scris:daca psi poodle e pretty poodle vanity,vreau!DeeDee09 a scris:Vreau pijamaua [pantaloni + bluza] si haina 'cartea de colectie' pe psi`ul de la PoodleClaudiaMissy2 a scris:adoram canapeaua aia!!!macar pretty vanity?lista meaDeeDee09 a scris:scuze dar nu mai am lucios lip sofa ((ClaudiaMissy2 a scris:deedee09,vreau eu luscios lip sofa,pretty poodle vanity!plss,pun acum lista!
bia a scris:[img:20d3]http://forum.webkinzromania.ro/[/img] Uitati lista mea
Nu vrea nimeni?
bia- Webkinz Signature
normalClaudiaMissy2 a scris:kinz chat normal sau kinz chat plus?DeeDee09 a scris:hai in light blue in camera 01ClaudiaMissy2 a scris:daca psi poodle e pretty poodle vanity,vreau!DeeDee09 a scris:Vreau pijamaua [pantaloni + bluza] si haina 'cartea de colectie' pe psi`ul de la PoodleClaudiaMissy2 a scris:adoram canapeaua aia!!!macar pretty vanity?lista meaDeeDee09 a scris:scuze dar nu mai am lucios lip sofa ((ClaudiaMissy2 a scris:deedee09,vreau eu luscios lip sofa,pretty poodle vanity!plss,pun acum lista!
cu ce animal esti?eu cu golden r. pe n ume missyDeeDee09 a scris:normalClaudiaMissy2 a scris:kinz chat normal sau kinz chat plus?DeeDee09 a scris:hai in light blue in camera 01ClaudiaMissy2 a scris:daca psi poodle e pretty poodle vanity,vreau!DeeDee09 a scris:Vreau pijamaua [pantaloni + bluza] si haina 'cartea de colectie' pe psi`ul de la PoodleClaudiaMissy2 a scris:adoram canapeaua aia!!!macar pretty vanity?lista meaDeeDee09 a scris:scuze dar nu mai am lucios lip sofa ((ClaudiaMissy2 a scris:deedee09,vreau eu luscios lip sofa,pretty poodle vanity!plss,pun acum lista!
bia , ce vrei pe Buuny hoody Top?
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™- Webkinz Signature
- KinzCash : 157024
Arata-mi lista ta
bia- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : bucuresti
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 170508
un coker spaniel pe nume dienuca1 :">ClaudiaMissy2 a scris:cu ce animal esti?eu cu golden r. pe n ume missyDeeDee09 a scris:normalClaudiaMissy2 a scris:kinz chat normal sau kinz chat plus?DeeDee09 a scris:hai in light blue in camera 01ClaudiaMissy2 a scris:daca psi poodle e pretty poodle vanity,vreau!DeeDee09 a scris:Vreau pijamaua [pantaloni + bluza] si haina 'cartea de colectie' pe psi`ul de la PoodleClaudiaMissy2 a scris:adoram canapeaua aia!!!macar pretty vanity?lista meaDeeDee09 a scris:scuze dar nu mai am lucios lip sofa ((ClaudiaMissy2 a scris:deedee09,vreau eu luscios lip sofa,pretty poodle vanity!plss,pun acum lista!
lista mea scurta si rea (nu luati in seama "rea" , doar rima )
Nu,mersi scuze
bia- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita
KinzCash : 170508
luscios lip sofa!!!!!!!!!!!!!!!!!!MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ a scris:lista mea scurta si rea (nu luati in seama "rea" , doar rima )
zi ce oferi , din lista de mai sus nu vreau nimic , sorry >''<
vrei haine,nu?MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™ a scris:zi ce oferi , din lista de mai sus nu vreau nimic , sorry >''<
de toate , dar nu aj da un PSI retras de vreo 3-4 ani , pt. haine......
Misterio,am pus lista mea mai sus,te intereseaza ceva ? Daca nu,iti mai arat mai acusi..incerc
july_thebest_star- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : vesela
Localizare : Iasi
KinzCash : 164110
imi dai psi husky pe palarie de padurar?DeeDee09 a scris:Nu dau Super Bed pe palarie :-" dak vrei un exclusiv sau 2loveemily a scris:Bed of roses alege tu camera si zonaDeeDee09 a scris:loveemily a scris:Arata lista taDeeDee09 a scris:Ador palaria de padurar ce vrei pe ea?loveemily a scris:Misterio a scris:pai.......................................nu stiu..................nu mai ai ceva egiptean?sau,ce ai mai vrea sa adaugi daca nu mai ai egipteane?loveemily a scris:Misterio a scris:defapt,nu mai pune poze
Ii place ceva?
loveemily- Webkinz Caring Valley
- Gen : Stare de spirit : happy
Localizare : focsani
KinzCash : 157394
palarie padurar pe running shoe si ceasul exclusiv?loveemily a scris:imi dai psi husky pe palarie de padurar?DeeDee09 a scris:Nu dau Super Bed pe palarie :-" dak vrei un exclusiv sau 2loveemily a scris:Bed of roses alege tu camera si zonaDeeDee09 a scris:loveemily a scris:Arata lista taDeeDee09 a scris:Ador palaria de padurar ce vrei pe ea?loveemily a scris:Misterio a scris:pai.......................................nu stiu..................nu mai ai ceva egiptean?sau,ce ai mai vrea sa adaugi daca nu mai ai egipteane?loveemily a scris:Misterio a scris:defapt,nu mai pune poze
Ii place ceva?
Misterio a scris:noua lista
Misterio- Webkinz Signature
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 222253
cum de iti merge webkinz doar e in reparatiiMisterio a scris:Misterio a scris:noua lista
îloveemily a scris:cum de iti merge webkinz doar e in reparatiiMisterio a scris:Misterio a scris:noua lista
nu imi merge!uitate la paginadin spate si ai sa vezi ca de acolo am cupiato
okMisterio a scris:îloveemily a scris:cum de iti merge webkinz doar e in reparatiiMisterio a scris:Misterio a scris:noua lista
pe super bedul stradus drems sau bed of roses iti dau super bedul cupa de inchetata il vrei sau ala ca un nor plutitor
elenafrumoasa17- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : happy!
KinzCash : 163695
mai ai fotoliu maimuta cu inimioare?lorena.buta a scris:lista mea :
elenafrumoasa17 a scris:pe super bedul stradus drems sau bed of roses iti dau super bedul cupa de inchetata il vrei sau ala ca un nor plutitor
mai ai pat scena de teatru am pat stralucirea stelelorjasminerux a scris:sau dau si pat scena de teatru
Am 14 haine de aiciandraalexa110 a scris: vreau neaparat una dintre aceste haine!!!daca avetzi ID meu de mess este:andraalexa_floricica@yahoo.com si vb akolo!!! va roooog!!!
dau psi haine de la toate animalutele vechi din romania
ai si PSI intreg omida???
[quote="MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™"]ai si PSI intreg omida???[/quote
am zis animalute vechi din romania dar de omida in romania nam auzit
[quote="loveemily"]
am costum pom pom kitty prety pink panda si urs panda rosuMąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™ a scris:ai si PSI intreg omida???[/quote
Eu plec la scoala,Misterio hotaraste-te odata,daca nu o sa fac schimbul cu altcineva si nu vreau asta....
Iti place ceva din lista mea sau nu ? E la paginile anterioare..ti-am spus ca iti fac o oferta foarte mare,3 exlusive doar pe oaza desertului! Si e foarte mult,dar o fac...numai alege odata...Ne vedem diseara,diseara sper a esti hotarat Pa pa
Iti place ceva din lista mea sau nu ? E la paginile anterioare..ti-am spus ca iti fac o oferta foarte mare,3 exlusive doar pe oaza desertului! Si e foarte mult,dar o fac...numai alege odata...Ne vedem diseara,diseara sper a esti hotarat Pa pa
july_thebest_star- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : vesela
Localizare : Iasi
KinzCash : 164110
cand vi zonba green camera 22july_thebest_star a scris:Eu plec la scoala,Misterio hotaraste-te odata,daca nu o sa fac schimbul cu altcineva si nu vreau asta....
Pom pom kitty
[quote="loveemily"]
Vreau psi pom pom kitty,ce vrei pe el?loveemily a scris:am costum pom pom kitty prety pink panda si urs panda rosuMąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™ a scris:ai si PSI intreg omida???[/quote
Irina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
Localizare : Rosewood :-x.
KinzCash : 229715
[quote="Irina"]
arata lista taloveemily a scris:Vreau psi pom pom kitty,ce vrei pe el?loveemily a scris:am costum pom pom kitty prety pink panda si urs panda rosuMąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™ a scris:ai si PSI intreg omida???[/quote
Am eu bedul stradus vreau pe el pat cu inghetata sau daca ai pat curcubeuelenafrumoasa17 a scris:elenafrumoasa17 a scris:pe super bedul stradus drems sau bed of roses iti dau super bedul cupa de inchetata il vrei sau ala ca un nor plutitor
[quote="Irina"]
Loveemily vrei cv de aici ptr psi pom pom kitty?Irina a scris:Momentan atat ofer spre trade,inafara de totem,totemul l-am dat.Sper sa iti placa cv.
Ultima editare efectuata de catre Irina in Vin 05 Noi 2010, 3:57 pm, editata de 1 ori
Irina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
Elena am eu bed of roses,si sa vad cum arata ala ca un nor plutitorloveemily a scris:Am eu bedul stradus vreau pe el pat cu inghetata sau daca ai pat curcubeuelenafrumoasa17 a scris:elenafrumoasa17 a scris:pe super bedul stradus drems sau bed of roses iti dau super bedul cupa de inchetata il vrei sau ala ca un nor plutitor
Irina- Webkinz Signature
ok mai puteti astepta putin cateva zile ca nu imi merge sa intru pe webkinzIrina a scris:Elena am eu bed of roses,si sa vad cum arata ala ca un nor plutitorloveemily a scris:Am eu bedul stradus vreau pe el pat cu inghetata sau daca ai pat curcubeuelenafrumoasa17 a scris:elenafrumoasa17 a scris:pe super bedul stradus drems sau bed of roses iti dau super bedul cupa de inchetata il vrei sau ala ca un nor plutitor
okelenafrumoasa17 a scris:ok mai puteti astepta putin cateva zile ca nu imi merge sa intru pe webkinzIrina a scris:Elena am eu bed of roses,si sa vad cum arata ala ca un nor plutitorloveemily a scris:Am eu bedul stradus vreau pe el pat cu inghetata sau daca ai pat curcubeuelenafrumoasa17 a scris:elenafrumoasa17 a scris:pe super bedul stradus drems sau bed of roses iti dau super bedul cupa de inchetata il vrei sau ala ca un nor plutitor
[quote="Irina"]
three wishes genie lamp glam girl coat si egg chairIrina a scris:Irina a scris:Momentan atat ofer spre trade,inafara de totem,totemul l-am dat.Sper sa iti placa cv.
[quote="loveemily"]
Cv din toate?App dak vrei sa facem trade,il facem peste 2 ore,poate mai multIrina a scris:three wishes genie lamp glam girl coat si egg chairIrina a scris:Irina a scris:Momentan atat ofer spre trade,inafara de totem,totemul l-am dat.Sper sa iti placa cv.
Irina- Webkinz Signature
[quote="Irina"]
schimbul cade dc sati dau tie si pompoane si rochita pe un lucru si sunt si valuedloveemily a scris:Cv din toate?App dak vrei sa facem trade,il facem peste 2 ore,poate mai multIrina a scris:three wishes genie lamp glam girl coat si egg chairIrina a scris:Irina a scris:Momentan atat ofer spre trade,inafara de totem,totemul l-am dat.Sper sa iti placa cv.
vreau eu masa de restaurantloveemily a scris:okMisterio a scris:îloveemily a scris:cum de iti merge webkinz doar e in reparatiiMisterio a scris:Misterio a scris:noua lista
denissa99pestisor- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Atentie!!! Caut haine de la Persephone, cine are la trade, sami spuna oferta
Localizare : Campulung Moldovenesc
KinzCash : 163796
[quote="loveemily"]
Egg chair e psi si three wishes genie lamp e psi si glam girl coat e persephoneIrina a scris:schimbul cade dc sati dau tie si pompoane si rochita pe un lucru si sunt si valuedloveemily a scris:Cv din toate?App dak vrei sa facem trade,il facem peste 2 ore,poate mai multIrina a scris:three wishes genie lamp glam girl coat si egg chairIrina a scris:Irina a scris:Momentan atat ofer spre trade,inafara de totem,totemul l-am dat.Sper sa iti placa cv.
Irina- Webkinz Signature
as vrea si eu daca se poate canapeaua cu buze :drunken:loveemily a scris:palarie padurar pe running shoe si ceasul exclusiv?loveemily a scris:imi dai psi husky pe palarie de padurar?DeeDee09 a scris:Nu dau Super Bed pe palarie :-" dak vrei un exclusiv sau 2loveemily a scris:Bed of roses alege tu camera si zonaDeeDee09 a scris:loveemily a scris:Arata lista taDeeDee09 a scris:Ador palaria de padurar ce vrei pe ea?loveemily a scris:Misterio a scris:pai.......................................nu stiu..................nu mai ai ceva egiptean?sau,ce ai mai vrea sa adaugi daca nu mai ai egipteane?loveemily a scris:Misterio a scris:defapt,nu mai pune poze
Ii place ceva?
denissa99pestisor- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Atentie!!! Caut haine de la Persephone, cine are la trade, sami spuna oferta
Localizare : Campulung Moldovenesc
KinzCash : 163796
ce vrei pe scaun santakinz ?july_thebest_star a scris:
Misterio esti interesant de ceva de aici ? Daca da,spune-mi ca sa stiu ce sa pastrez pt trade-ul de maine.Cine mai vrea ceva,sa imi spuna
[quote="Irina"]
da dar sunt si pampoane si rochie deci cel putin 2 lucruriloveemily a scris:Egg chair e psi si three wishes genie lamp e psi si glam girl coat e persephoneIrina a scris:schimbul cade dc sati dau tie si pompoane si rochita pe un lucru si sunt si valuedloveemily a scris:Cv din toate?App dak vrei sa facem trade,il facem peste 2 ore,poate mai multIrina a scris:three wishes genie lamp glam girl coat si egg chairIrina a scris:Irina a scris:Momentan atat ofer spre trade,inafara de totem,totemul l-am dat.Sper sa iti placa cv.
[quote="loveemily"]
Un psi si inca cv,dar te rog nu glam girl coat,am dato,facem schimbul peste 2 ore,ca eu acum plecIrina a scris:da dar sunt si pampoane si rochie deci cel putin 2 lucruriloveemily a scris:Egg chair e psi si three wishes genie lamp e psi si glam girl coat e persephoneIrina a scris:schimbul cade dc sati dau tie si pompoane si rochita pe un lucru si sunt si valuedloveemily a scris:Cv din toate?App dak vrei sa facem trade,il facem peste 2 ore,poate mai multIrina a scris:three wishes genie lamp glam girl coat si egg chairIrina a scris:Irina a scris:Momentan atat ofer spre trade,inafara de totem,totemul l-am dat.Sper sa iti placa cv.
Irina- Webkinz Signature
[quote="Irina"]
nu mai fac schimbul ca nu imi place nimicloveemily a scris:Un psi si inca cv,dar te rog nu glam girl coat,am dato,facem schimbul peste 2 ore,ca eu acum plecIrina a scris:da dar sunt si pampoane si rochie deci cel putin 2 lucruriloveemily a scris:Egg chair e psi si three wishes genie lamp e psi si glam girl coat e persephoneIrina a scris:schimbul cade dc sati dau tie si pompoane si rochita pe un lucru si sunt si valuedloveemily a scris:Cv din toate?App dak vrei sa facem trade,il facem peste 2 ore,poate mai multIrina a scris:three wishes genie lamp glam girl coat si egg chairIrina a scris:Irina a scris:Momentan atat ofer spre trade,inafara de totem,totemul l-am dat.Sper sa iti placa cv.
pai....imi place masa cu priete pretioase, masa sandvis gigantic si.......hmmm.......... ceas digital fantastic robot!vrei sa fcem schimbul?lorena.buta a scris:ce vrei pe scaun santakinz ?july_thebest_star a scris:
Misterio esti interesant de ceva de aici ? Daca da,spune-mi ca sa stiu ce sa pastrez pt trade-ul de maine.Cine mai vrea ceva,sa imi spuna
Misterio a scris:pai....imi place masa cu priete pretioase, masa sandvis gigantic si.......hmmm.......... ceas digital fantastic robot!vrei sa fcem schimbul?lorena.buta a scris:ce vrei pe scaun santakinz ?july_thebest_star a scris:
nu am nimic din ce iti place
dau la schimb sapca collector card!
alexandra-daniela- Lil'Kinz
- Gen : Localizare : Ramnicu Sarat
KinzCash : 161611
Daa dar acum nu merge webkinz`ulloveemily a scris:palarie padurar pe running shoe si ceasul exclusiv?loveemily a scris:imi dai psi husky pe palarie de padurar?DeeDee09 a scris:Nu dau Super Bed pe palarie :-" dak vrei un exclusiv sau 2loveemily a scris:Bed of roses alege tu camera si zonaDeeDee09 a scris:loveemily a scris:Arata lista taDeeDee09 a scris:Ador palaria de padurar ce vrei pe ea?loveemily a scris:Misterio a scris:pai.......................................nu stiu..................nu mai ai ceva egiptean?sau,ce ai mai vrea sa adaugi daca nu mai ai egipteane?loveemily a scris:Misterio a scris:defapt,nu mai pune poze
Ii place ceva?
Ce vrei pe trandafir rosu "Pentru Tine"?july_thebest_star a scris:
Irina- Webkinz Signature
Pagina 19 din 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Subiecte similare
» LISTA PENTRU SCHIMBURI
» LISTA PENTRU SCHIMBURI
» LISTA PENTRU SCHIMBURI
» Lista Pentru Schimburi
» Lista Pentru Schimburi
» LISTA PENTRU SCHIMBURI
» LISTA PENTRU SCHIMBURI