INTREBARI?
+91
silviu29teo
canary
ane1765
cristina123
maestrulT09
barbie2602
Pisy1148
alexacheekygirl
eliza gidoi
bubiko
PeacePuppyXo
merry777
Asim002
cristinutza
robynrobyn~robynrobyn
Nokia345
Husky
panszin
monica2000
elena17
Jasmine0246
robi dragut
dumy
crisysy
alexandraaVIP
carinabianca
irares
cristiana89
Rose_2011
stefania223
razvan86
RalucaPaun
sely01
andabin
Fan.No.#1DemiLovato
deiutza2000
simonescu
♥Skittles♥Dog♥Kinz♥
Mikita***
Lucica
brochita
Laur77
LovelyGirl
biancaidu
razvan51
Mimy
irenamihalachi
andreiyo
bianca.pussycat
robypanda
zinzimima
hanimontani190
Stefzyk
pupantonia
alicelovefrog
verzisor
Destiny Hope Cyrus
BlizzardOwls
bia
Alinuta
Galinnda
july_thebest_star
WebkinzBoyRomania
GabyDumy
MJ-PopKing
Clinchi
prieten787
AwesomeMommy
galbior
Lydialovebj
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™
PeacefulDoggy
ClaudiaMissy2
Irina
MITZUCA
Zorica12
llizza
mika
LovleyLovePup
Manzu
elenafrumoasa17
loveemily
kkryss
LOUISE
DemiLovatoFanNO1
PyKw
Misterio
denissa99pestisor
dd1120
Webkinz Romania
lgeorgiana
95 participanți
Pagina 6 din 20
Pagina 6 din 20 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20
Re: INTREBARI?
cred ca am eu un raspuns.......poti la intrebare zilei si iti da si 10 kinzcash
denissa99pestisor- Webkinz Signature
cred daca termini o luna la calendar!AwesomeMommy a scris:CE FACEM IN CAZUL IN CARE AVEM COMPLETAT ABSOLUT TOT LA COLTUL LUI QUIZZY SI DIN ACEASTA CAUZA NU PUTEM REALIZA LVL 1 LA CHEIA DIN KINSVILLE!!!
elenafrumoasa17- Webkinz Signature
AM FOST AZI SI NU E VALABIL!!!denissa99pestisor a scris:cred ca am eu un raspuns.......poti la intrebare zilei si iti da si 10 kinzcash
kkryss- Webkinz Signature
COMPLETEZ CALENDARUL ZILNIC!!NU O SA O MAI FAC DE MAINE!!!SA VEDEM!!elenafrumoasa17 a scris:cred daca termini o luna la calendar!AwesomeMommy a scris:CE FACEM IN CAZUL IN CARE AVEM COMPLETAT ABSOLUT TOT LA COLTUL LUI QUIZZY SI DIN ACEASTA CAUZA NU PUTEM REALIZA LVL 1 LA CHEIA DIN KINSVILLE!!!
chair foarte buna intrebare.kkryss a scris:COMPLETEZ CALENDARUL ZILNIC!!NU O SA O MAI FAC DE MAINE!!!SA VEDEM!!elenafrumoasa17 a scris:cred daca termini o luna la calendar!AwesomeMommy a scris:CE FACEM IN CAZUL IN CARE AVEM COMPLETAT ABSOLUT TOT LA COLTUL LUI QUIZZY SI DIN ACEASTA CAUZA NU PUTEM REALIZA LVL 1 LA CHEIA DIN KINSVILLE!!!
1) Contacteaza WI. Justin/FIA
2) Suna la Ganz
LovleyLovePup- Webkinz Signature
AI PUTEA SA CONTACTEZI TU WI IN LOCUL MEU?IN FUNCTIE DE TIMPUL TAU!!!TE ROG!!ESTI DE-A CASEI!!LA FEL DE BINE WI POATE SA-TI RASPUNDA SI TIE!!!LovleyLovePup a scris:chair foarte buna intrebare.kkryss a scris:COMPLETEZ CALENDARUL ZILNIC!!NU O SA O MAI FAC DE MAINE!!!SA VEDEM!!elenafrumoasa17 a scris:cred daca termini o luna la calendar!AwesomeMommy a scris:CE FACEM IN CAZUL IN CARE AVEM COMPLETAT ABSOLUT TOT LA COLTUL LUI QUIZZY SI DIN ACEASTA CAUZA NU PUTEM REALIZA LVL 1 LA CHEIA DIN KINSVILLE!!!
2) Suna la Ganz
am vorbit eu.
raspuns:
"S-a resetat, pentru userii vechi s-a resetat cu o intrebare, astfel au ocazia sa termine si ei.
Daca au terminat si nu se vede, atunci este un bug si trebuie raportat.si eu voi debloca accesul."
deci pe e-mail webkinz.romania@yahoo.com trimiteti daca e cazul.
raspuns:
"S-a resetat, pentru userii vechi s-a resetat cu o intrebare, astfel au ocazia sa termine si ei.
Daca au terminat si nu se vede, atunci este un bug si trebuie raportat.si eu voi debloca accesul."
AM INCERCAT!!NEREUSITA!!TI-AM TRIMIS E-MAIL!!!Webkinz Romania a scris:am vorbit eu.
raspuns:
kkryss a scris:AI PUTEA SA CONTACTEZI TU WI IN LOCUL MEU?IN FUNCTIE DE TIMPUL TAU!!!TE ROG!!ESTI DE-A CASEI!!LA FEL DE BINE WI POATE SA-TI RASPUNDA SI TIE!!!LovleyLovePup a scris:chair foarte buna intrebare.kkryss a scris:COMPLETEZ CALENDARUL ZILNIC!!NU O SA O MAI FAC DE MAINE!!!SA VEDEM!!elenafrumoasa17 a scris:cred daca termini o luna la calendar!AwesomeMommy a scris:CE FACEM IN CAZUL IN CARE AVEM COMPLETAT ABSOLUT TOT LA COLTUL LUI QUIZZY SI DIN ACEASTA CAUZA NU PUTEM REALIZA LVL 1 LA CHEIA DIN KINSVILLE!!!
2) Suna la Ganz
au raspuns deja,oricum xD
LovleyLovePup- Webkinz Signature
LovleyLovePup a scris:MULTUMESC ORICUM!!kkryss a scris:AI PUTEA SA CONTACTEZI TU WI IN LOCUL MEU?IN FUNCTIE DE TIMPUL TAU!!!TE ROG!!ESTI DE-A CASEI!!LA FEL DE BINE WI POATE SA-TI RASPUNDA SI TIE!!!LovleyLovePup a scris:chair foarte buna intrebare.kkryss a scris:COMPLETEZ CALENDARUL ZILNIC!!NU O SA O MAI FAC DE MAINE!!!SA VEDEM!!elenafrumoasa17 a scris:cred daca termini o luna la calendar!AwesomeMommy a scris:CE FACEM IN CAZUL IN CARE AVEM COMPLETAT ABSOLUT TOT LA COLTUL LUI QUIZZY SI DIN ACEASTA CAUZA NU PUTEM REALIZA LVL 1 LA CHEIA DIN KINSVILLE!!!
2) Suna la Ganz
au raspuns deja,oricum xD
- Gen : Stare de spirit : I'M HAPPY FOR ALL!!
Localizare : Constanta
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 176986
AJUTOR
de ce nu imi merge sa comletez levele cu cheie? cand ma duc sa iau dun Curio Shop un obiect nu-mi completeaza nimic , am jucat Dice Kinz si am castigat si nimic. Va rog HELP!
de ce nu imi merge sa comletez levele cu cheie? cand ma duc sa iau dun Curio Shop un obiect nu-mi completeaza nimic , am jucat Dice Kinz si am castigat si nimic. Va rog HELP!
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™- Webkinz Signature
- KinzCash : 157024
eu miam bagat deluxe si mama dus pe webkinz la magain si imi apare 0,000 G ! ajutor ! ce sa fac?
pupantonia- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : un moft floral
Localizare : RO
KinzCash : 164881
verifica si contul estore poate sa adaugat acolopupantonia a scris:eu miam bagat deluxe si mama dus pe webkinz la magain si imi apare 0,000 G ! ajutor ! ce sa fac?
- Gen : Stare de spirit : happy!
Localizare : bucuresti
KinzCash : 163695
verifica si contul estore poate sa adaugat acolopupantonia a scris:eu miam bagat deluxe si mama dus pe webkinz la magain si imi apare 0,000 G ! ajutor ! ce sa fac?
A
NU IMI APARE PE WEBKINZ BARA DE CONT NOU SI INREGISTREAZATE SAU CE O FII.AJUTORRRRRRRRRRRRRRRR
FABY- Vizitator
incearca sa iti cureti chace-ulFABY a scris:NU IMI APARE PE WEBKINZ BARA DE CONT NOU SI INREGISTREAZATE SAU CE O FII.AJUTORRRRRRRRRRRRRRRR
Misterio- Webkinz Signature
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 222253
ok...cine ii explica ce e chace?FABY a scris:CE?????????????????????????????////
elenafrumoasa17 a scris:verifica si contul estore poate sa adaugat acolopupantonia a scris:eu miam bagat deluxe si mama dus pe webkinz la magain si imi apare 0,000 G ! ajutor ! ce sa fac?
acolo e bagat dar pe web nu
http://forum.webkinzromania.ro/webkinz-f5/cum-curatam-cache-ul-sa-ne-functioneze-webkinzcom-t604.htm
Webkinz Romania a scris:http://forum.webkinzromania.ro/webkinz-f5/cum-curatam-cache-ul-sa-ne-functioneze-webkinzcom-t604.htm
mie numi raspunde nimeni????
abonament lux
Am o intrebare:mi-am cumparat webkinz cu insigna aurie si abonament lux.Nu stiu care este codul de lux si nu il gasesc pe etichete.Ma puteti ajuta?
Dori- Vizitator
nustiu daca te ajut eu pe al meu lam gasit intre cod si mana animalutului o hartie alba care pe o parte scrie abonamentul de lux si pe cealalta parte codulDori a scris:Am o intrebare:mi-am cumparat webkinz cu insigna aurie si abonament lux.Nu stiu care este codul de lux si nu il gasesc pe etichete.Ma puteti ajuta?
abonament lux
Am o intrebare:mi-am cumparat webkinz cu insigna aurie si abonament lux.Nu stiu care este codul de lux si nu il gasesc pe etichete.Ma puteti ajuta?
Dori- Vizitator
Dori a scris:Am o intrebare:mi-am cumparat webkinz cu insigna aurie si abonament lux.Nu stiu care este codul de lux si nu il gasesc pe etichete.Ma puteti ajuta?
stiu eu
si mie mi s-a intamplat, si era sa arunc eticheta deluxe
vezi ca pe foita aia pe care scrie deluxe e codul. freci cumva foaia cu deluxe si cealalta de pe spate si o sa cada ai cu mult scris, iar pe spate ai codul de la abonament...
nu stiu daca ai inteles ceva, dar eu nu explic bine asa, de felul meu
oricum, vezi cum faci cu abonamentul deluxe pe http://webkinzromania.blogspot.com/search/label/abonament%20deluxe
app... am si eu o intrebare pt. voi ... eu sunt deluxe pe 3 luni si nu am primit punctele eStore... dc?
cand veti aduce in romania paun roz?
hanimontani190- Mazin' Hamster
- Gen : KinzCash : 160636
PAUNUL ROZ SE AFLA DEJA IN MAGAZINELE DIN ROMANIA!!!CAREFOURE<INMEDIO<NORIEL<REALhanimontani190 a scris:cand veti aduce in romania paun roz?
pupantonia a scris:mie numi raspunde nimeni????
la ce?
Dori a scris:Am o intrebare:mi-am cumparat webkinz cu insigna aurie si abonament lux.Nu stiu care este codul de lux si nu il gasesc pe etichete.Ma puteti ajuta?
trimite-ne un e-mail pe:
webkinz.romania@yahoo.com
sa rezolvam problema
Stefzyk a scris:
app... am si eu o intrebare pt. voi ... eu sunt deluxe pe 3 luni si nu am primit punctele eStore... dc?
punctele raman pe site-ul Ganz Estore [ www.ganzestore.com ], pentru ca doar de pe site poti achizitiona toate articolele.
punctele Ganz Estore nu se trimit in contul Webkinz deoarece in joc nu apar toate articolele.
practic, daca te logezi acum pe www.ganzestore.com ele ar trebuii sa apara undeva in dreapta sus.
Webkinz Romania a scris:pupantonia a scris:mie numi raspunde nimeni????
la ce?Dori a scris:Am o intrebare:mi-am cumparat webkinz cu insigna aurie si abonament lux.Nu stiu care este codul de lux si nu il gasesc pe etichete.Ma puteti ajuta?
trimite-ne un e-mail pe:
webkinz.romania@yahoo.com
sa rezolvam problemaStefzyk a scris:
punctele raman pe site-ul Ganz Estore [ www.ganzestore.com ], pentru ca doar de pe site poti achizitiona toate articolele.
punctele Ganz Estore nu se trimit in contul Webkinz deoarece in joc nu apar toate articolele.
practic, daca te logezi acum pe www.ganzestore.com ele ar trebuii sa apara undeva in dreapta sus.
sarut-manusitele
yey! am 6.000 de puncte!!!!
sarut-manusitele de o mie de ori!!!
DACA INTREBI DE ORA DE PE WEB 7,00 PM LA NOI ESTE 9,00 PM ADICA 21,00Lydialovebj a scris:Ora 7 pm cat e la noi?
kkryss a scris:DACA INTREBI DE ORA DE PE WEB 7,00 PM LA NOI ESTE 9,00 PM ADICA 21,00Lydialovebj a scris:Ora 7 pm cat e la noi?
Da, mersi, tot nu pot sa invat orele astea XD
Lydialovebj a scris:kkryss a scris:DACA INTREBI DE ORA DE PE WEB 7,00 PM LA NOI ESTE 9,00 PM ADICA 21,00Lydialovebj a scris:Ora 7 pm cat e la noi?
Da, mersi, tot nu pot sa invat orele astea XD
la KT aduni 2 ore
galbior- Webkinz Signature
- Gen : Localizare : Focsani
KinzCash : 188701
iamginea de pe webkinzFABY a scris: CE INSEAMNA INTERFATA?
Ce parere aveti despre Yorkiul roz?
Ce parere aveti despre Yorkiul roz?
Cum vi se pare?
Mie mi se pare dragut, inca nu-l am.
Cum vi se pare?
Mie mi se pare dragut, inca nu-l am.
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620792
Am o intrebare? Cum se trimit punctele eStore???
Irina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
Localizare : Rosewood :-x.
KinzCash : 229715
exact ca si atunci cand cumperi ceva de pe eStore.
dai click, cumperi si primesti un cod la ce ai cumparat, pe mailul cu care te logezi pe eStore.
iei codul din mail si faci ce vrei cu el: il dai, il bagi la magazinul de coduri sau dai redeem la ei pe site
dai click, cumperi si primesti un cod la ce ai cumparat, pe mailul cu care te logezi pe eStore.
iei codul din mail si faci ce vrei cu el: il dai, il bagi la magazinul de coduri sau dai redeem la ei pe site
Are cineva de aici un pinktastic peacock pe nume roxie care acum a spus craciun faricit in clubhouse, santakinz room?
alicelovefrog- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Awesomesauce!!!
Localizare : Pottermore, Ravenclaw Common Room
KinzCash : 162889
am o intrebare
miam luat 2 webi signature si am cont deluxe .. cum pot sa le trimit sau sa fac din ele unul singur? dar pot sa bag direct codul si doar punctele sa le am ?
miam luat 2 webi signature si am cont deluxe .. cum pot sa le trimit sau sa fac din ele unul singur? dar pot sa bag direct codul si doar punctele sa le am ?
pupantonia a scris:am o intrebare
pui unul dintre coduri cand expira abonamentul si cand expira ala si pe celalalt
cred ca saraca deea face deja asa......adik a zis de 100000000de ori ca bagi intai unj cod...cand expira punctele iti raman si il activezi pe celalat si gata....si sper ca deea nu va mai trebui sa repete
WebkinzBoyRomania- Webkinz Signature
KinzCash : 163355
da dar eu vreau sa imi iau un webkinz virtual de la deluxe si imi trebuie toate punctele
Ce sunt lucrurile princeless?Si de unde pot sami dau seama ca ele sunt princeless?
sweetred- Vizitator
cum iei bageul la jocul cu nori de la delux?
elenafrumoasa17 a scris:cum iei bageul la jocul cu nori de la delux?
trebuie sa treci de lvl 9 din cate tin eu minte
pai acum am facut pana la 10 la 10 mam blocat si nu mai dato!galbior a scris:elenafrumoasa17 a scris:cum iei bageul la jocul cu nori de la delux?
trebuie sa treci de lvl 9 din cate tin eu minte
unde se baga codul welcome back?
robypanda- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : mY lIfE iS wEbKiNz
Localizare : uNdEvA pRiN lUmE
KinzCash : 164173
robypanda a scris:unde se baga codul welcome back?
cand incerci sa te loghezi intr-un cont expirat iti apre o chestie daca doresti sa ti-l prelungesti cu acel cod
1.Care e treaba cu acele conturi Europene si Asian?
2.Care e treaba cu acele coduri Welcome Back?
1. Diferenta de fus orarClaudiaMissy2 a scris:1.Care e treaba cu acele conturi Europene si Asian?
2. Iti reactiveaza contul pt. 30 zile daca ti-a expirat
la conturile europene si asiene e alta oraClaudiaMissy2 a scris:1.Care e treaba cu acele conturi Europene si Asian?
cu codul ala il dai unui prieten inainte sa ii expire contul si il prelungeste cu 30 de zile si tu primesti un covor!
DUPA CE ITI EXPIRA CONTULelenafrumoasa17 a scris:la conturile europene si asiene e alta oraClaudiaMissy2 a scris:1.Care e treaba cu acele conturi Europene si Asian?
cu codul ala il dai unui prieten inainte sa ii expire contul si il prelungeste cu 30 de zile si tu primesti un covor!
eu stiam ca il dai la cinevagalbior a scris:DUPA CE ITI EXPIRA CONTULelenafrumoasa17 a scris:la conturile europene si asiene e alta oraClaudiaMissy2 a scris:1.Care e treaba cu acele conturi Europene si Asian?
Galbilica mea draga,merci!galbior a scris:1. Diferenta de fus orarClaudiaMissy2 a scris:1.Care e treaba cu acele conturi Europene si Asian?
2. Iti reactiveaza contul pt. 30 zile daca ti-a expirat
Cum poti sa-ti creezi cont Europene si Asian?
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™- Webkinz Signature
- KinzCash : 157024
Pagina 6 din 20 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20
Pagina 6 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum