INTREBARI?
+91
silviu29teo
canary
ane1765
cristina123
maestrulT09
barbie2602
Pisy1148
alexacheekygirl
eliza gidoi
bubiko
PeacePuppyXo
merry777
Asim002
cristinutza
robynrobyn~robynrobyn
Nokia345
Husky
panszin
monica2000
elena17
Jasmine0246
robi dragut
dumy
crisysy
alexandraaVIP
carinabianca
irares
cristiana89
Rose_2011
stefania223
razvan86
RalucaPaun
sely01
andabin
Fan.No.#1DemiLovato
deiutza2000
simonescu
♥Skittles♥Dog♥Kinz♥
Mikita***
Lucica
brochita
Laur77
LovelyGirl
biancaidu
razvan51
Mimy
irenamihalachi
andreiyo
bianca.pussycat
robypanda
zinzimima
hanimontani190
Stefzyk
pupantonia
alicelovefrog
verzisor
Destiny Hope Cyrus
BlizzardOwls
bia
Alinuta
Galinnda
july_thebest_star
WebkinzBoyRomania
GabyDumy
MJ-PopKing
Clinchi
prieten787
AwesomeMommy
galbior
Lydialovebj
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™
PeacefulDoggy
ClaudiaMissy2
Irina
MITZUCA
Zorica12
llizza
mika
LovleyLovePup
Manzu
elenafrumoasa17
loveemily
kkryss
LOUISE
DemiLovatoFanNO1
PyKw
Misterio
denissa99pestisor
dd1120
Webkinz Romania
lgeorgiana
95 participanți
Pagina 13 din 20
Pagina 13 din 20 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20
Re: INTREBARI?
Nu Deea modifica timpul.Ei au trecut la ora de vara.Cand vom trece si noi diferenta va fi tot de 2 ore!
kkryss- Webkinz Signature
ms kkryss.Stiu ca nu deea le face dar am intrebat credeam ca stie.Multumessc mult!:*
biancaidu- Webkinz Signature
Stiam ca blogul nu mai este am zis ca asa il stiam eu, dar pana la urma in aproximativ cat timp apare...?
Rose_2011- Webkinz Signature
Ce pacat chiar il vroiam !!!!!!!stefania223 a scris:nu mai apare
da dar blogul acum e www.webkinzromania.ro acolo e tot ce era pe blog
stefania223- Webkinz Signature
eu nu inteleg ceva... suntam in martie si tot nu au aparut webkinzi din februarie. cand vor mai aduce in romania? :-?
crisysy- Webkinz Jr.
Catre admin
As dori sa rog pe adminul de pe acest forum sa ma faca si pe mine moderator dar il rog foarte frumos
Iubesc
Iubesc
exista o cale sa-mi schimb numele de utilizator fara sa pierd mesajele si kinzcash?
robi dragut- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I'm back for more fun!!!
Localizare : Pe aproape!
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 165905
NU CRED CA E POSIBIL!!O IEI DE LA INCEPUT !!!
- Gen : Stare de spirit : I'M HAPPY FOR ALL!!
Localizare : Constanta
KinzCash : 176986
ms dar nu renunt
MS DEEA
Inventarul
Am un hamster mazin si i-am cumparat multe lucruri, iar cand le cumpar ( majoritatea ) imi spune ca sunt puse in inventarul meu. Unde gasesc ,, inventarul meu " ? Este in camera sau unde?
- Gen : Stare de spirit : And we'll spread the fun from the dawn to the morning Yeah, we'll shout, loud enough for the glory
Localizare : Bucuresti.
KinzCash : 253835
inventarul tau,e acea bara de jos,de langa fata animalutului tau,unde ai depozitat orice
sely01- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 230977
Nu este acolo, singura banda este cea cu patratelele cele mari, m-am uitat nu este. Este vorba de hamster mazin, nu de animalute.sely01 a scris:inventarul tau,e acea bara de jos,de langa fata animalutului tau,unde ai depozitat orice
- Gen : Stare de spirit : And we'll spread the fun from the dawn to the morning Yeah, we'll shout, loud enough for the glory
aaaa!ai cumparat obiecte de la amzin hamsters?daca ai cumparat,acele obicte iti aapr pe banda cu patratele nu la amzin,in webkinz
daca nu iti apar in dock iesi din web.si intri iar
- Gen : Stare de spirit : I'M HAPPY FOR ALL!!
Localizare : Constanta
KinzCash : 176986
O prietena de a mea (Honey) vrea sa incerce Webkinz.
De unde creezi un cont DE PROBA?
alicelovefrog- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Awesomesauce!!!
Localizare : Pottermore, Ravenclaw Common Room
KinzCash : 162889
tot cum creezi un cont normal,dai membru nou doar ca acolo alegi optiunea "vreau sa creez un cont de proba"alicelovefrog a scris:O prietena de a mea (Honey) vrea sa incerce Webkinz.
Misterio- Webkinz Signature
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 222253
New Member - I want to create a Limited Accountalicelovefrog a scris:O prietena de a mea (Honey) vrea sa incerce Webkinz.
Irina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
Localizare : Rosewood :-x.
KinzCash : 229715
Este exact ce am zis si eu. Nu m-as agita atat daca nu i-as fi cumparat o camera si vreau ca stiu unde e inventarul pentru ca acolo imi trimite orice ce cumpar. Ce ai spus tu este exact ce-am spus eu!!!! Si pe deasupra vorbim de cumparate, nu de trofee ( sunt singurele care apar in banda obisnuita, de exemplu am castigat un trofeu mazin hamster, pe care l-am gasit in banda). Deci ma ajuta cineva va rog?sely01 a scris:aaaa!ai cumparat obiecte de la amzin hamsters?daca ai cumparat,acele obicte iti aapr pe banda cu patratele nu la amzin,in webkinz
ala e inventarul tau!banda!Rose_2011 a scris:Este exact ce am zis si eu. Nu m-as agita atat daca nu i-as fi cumparat o camera si vreau ca stiu unde e inventarul pentru ca acolo imi trimite orice ce cumpar. Ce ai spus tu este exact ce-am spus eu!!!! Si pe deasupra vorbim de cumparate, nu de trofee ( sunt singurele care apar in banda obisnuita, de exemplu am castigat un trofeu mazin hamster, pe care l-am gasit in banda). Deci ma ajuta cineva va rog?sely01 a scris:aaaa!ai cumparat obiecte de la amzin hamsters?daca ai cumparat,acele obicte iti aapr pe banda cu patratele nu la amzin,in webkinz
concursuri comunitare
Defapt nu este o intrebare, as vrea sa stiu deoarece m-am incris la un concurs comunitar, cum se trimite primiul castigatorului in cont?
Va rog ma ajutati si pe mine!!
Va rog ma ajutati si pe mine!!
Ultima editare efectuata de catre Rose_2011 in Vin 25 Mar 2011, 9:00 am, editata de 1 ori
Las-o balta, am sa descopar la un moment dat.sely01 a scris:ala e inventarul tau!banda!Rose_2011 a scris:Este exact ce am zis si eu. Nu m-as agita atat daca nu i-as fi cumparat o camera si vreau ca stiu unde e inventarul pentru ca acolo imi trimite orice ce cumpar. Ce ai spus tu este exact ce-am spus eu!!!! Si pe deasupra vorbim de cumparate, nu de trofee ( sunt singurele care apar in banda obisnuita, de exemplu am castigat un trofeu mazin hamster, pe care l-am gasit in banda). Deci ma ajuta cineva va rog?sely01 a scris:aaaa!ai cumparat obiecte de la amzin hamsters?daca ai cumparat,acele obicte iti aapr pe banda cu patratele nu la amzin,in webkinz
da un email la webkizn romania,si explica-le problema
e adevarat?
Deea,e adevarat ca daca trimitem un email la ganz estore,cu un animalut webkinz facut de noi si daca fac PSI-ul lui si PSF-ul si daca ei cred ca e bun,il publica,si ne dau 2 coduri?
e adevarat?
Deea,e adevarat ca daca trimitem un email la ganz estore,cu un animalut webkinz facut de noi si daca fac PSI-ul lui si PSF-ul si daca ei cred ca e bun,il publica,si ne dau 2 coduri?
buna ce mai faceti?
doar daca castigisely01 a scris:da un email la webkizn romania,si explica-le problema
e adevarat?
daca le place ce trimitem?si ce trimitem trebuie trimis la ce adresa?si desenat de noi,sau pe paint?
AJUTOR?
Ce este PSI si PSF ca nu inteleg?
Jasmine0246- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : IT'S MY LIFEE! xD
Localizare : Narnia ;D
KinzCash : 165630
PSI=pet specific item(obiectul specific al animalului) si PSF=PET SPECIFIC FOOF(manarea specifica a animalului)Jasmine0246 a scris:Ce este PSI si PSF ca nu inteleg?
Multumesc si scuze ca te corectez Misterio da se scrie FOOD si ai scris din greseala manarea in loc de mancarea.Misterio a scris:PSI=pet specific item(obiectul specific al animalului) si PSF=PET SPECIFIC FOOF(manarea specifica a animalului)Jasmine0246 a scris:Ce este PSI si PSF ca nu inteleg?
Jasmine0246- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : IT'S MY LIFEE! xD
Localizare : Narnia ;D
KinzCash : 165630
da stiu...eu odata ce scriu nu mai ma uit sa vad daca scriu corectJasmine0246 a scris:Multumesc si scuze ca te corectez Misterio da se scrie FOOD si ai scris din greseala manarea in loc de mancarea.Misterio a scris:PSI=pet specific item(obiectul specific al animalului) si PSF=PET SPECIFIC FOOF(manarea specifica a animalului)Jasmine0246 a scris:Ce este PSI si PSF ca nu inteleg?
am o intrebare cum creezi un forum ?
razvan51- Webkinz Signature
KinzCash : 167810
sely01 a scris:https://www.forumgratuit.ro/
cum pui propria ta tema nu de acolo ?
razvan51- Webkinz Signature
KinzCash : 167810
pai,daca esti conectat ca administrator,de duci la panoul de control,si scrie pe undeva seturi si teme,dai acolo,mod avansat,si pui;)
Defapt nu este o intrebare, as vrea sa stiu deoarece m-am incris la un concurs comunitar, cum se trimite primiul castigatorului in cont?
Va rog, ma ajutati!!!
Va rog, ma ajutati!!!
daca tu castigi la un concurs,aici pe forum,dai numele tau de utlizator Deea(Webkinz Romania),sau prin email,si ei iti trimit premiul
Pe contul de webkinz?sely01 a scris:daca tu castigi la un concurs,aici pe forum,dai numele tau de utlizator Deea(Webkinz Romania),sau prin email,si ei iti trimit premiul
Cam acelasi lucru, dar nu eram sigura.sely01 a scris:da,tu pe ce credeai?
sa speram ca vei castiga! si te rog,comanzi o poza,doua...cate vrei la http://forum.webkinzromania.ro/t2287-o-raza-rupta-din-soare ?
Am comandat. Sper sa o faci.sely01 a scris:sa speram ca vei castiga! si te rog,comanzi o poza,doua...cate vrei la http://forum.webkinzromania.ro/t2287-o-raza-rupta-din-soare ?
am o intrebare
stie cineva cum se obtin costumele de zodia de foc sau de apa??? intreb pentru ca am vazut aproape pe toata lumea imbracata in ele
PENDY- Vizitator
Intra pe http://webkinznewz.ganzworld.com/ si uita-te daca iti va aparea dai click pe ea si comptelezi datele de acolo si..gata Sper ca te-am ajutat
♥Skittles♥Dog♥Kinz♥- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 163038
Am castigat concursul comunitar 24, v-am trimis mail de la sectiunea din profil, unde scrie email, cu numele de utilizator dupa webkinz, dar explicati-mi si mie ce se intampla dupa aceea.. sunt noua si nu stiu.
iti trimite prin kinzpost (webkinz) premiul
stefania223- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : 100% fericita | happy :) -_-"
Localizare : In lumea nevazuta...
KinzCash : 164693
deci am trimis bine email! astept atunci..stefania223 a scris:iti trimite prin kinzpost (webkinz) premiul
bravo!ai castigat!!
Cum pot sa-i trimit o scrisoare lui Plumpy?Vreau sa-i trimit una....unde dau?
Ultima editare efectuata de catre sely01 in Sam 26 Mar 2011, 11:35 am, editata de 1 ori
sely01 a scris:bravo!ai castigat!!
La ziar dar nu stiu cum sa explic. Intreaba-i pe cei de la Webkinz Romania.
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620792
sely01 a scris:bravo!ai castigat!!
Pagina 13 din 20 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20
Pagina 13 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum