INTREBARI?
+91
silviu29teo
canary
ane1765
cristina123
maestrulT09
barbie2602
Pisy1148
alexacheekygirl
eliza gidoi
bubiko
PeacePuppyXo
merry777
Asim002
cristinutza
robynrobyn~robynrobyn
Nokia345
Husky
panszin
monica2000
elena17
Jasmine0246
robi dragut
dumy
crisysy
alexandraaVIP
carinabianca
irares
cristiana89
Rose_2011
stefania223
razvan86
RalucaPaun
sely01
andabin
Fan.No.#1DemiLovato
deiutza2000
simonescu
♥Skittles♥Dog♥Kinz♥
Mikita***
Lucica
brochita
Laur77
LovelyGirl
biancaidu
razvan51
Mimy
irenamihalachi
andreiyo
bianca.pussycat
robypanda
zinzimima
hanimontani190
Stefzyk
pupantonia
alicelovefrog
verzisor
Destiny Hope Cyrus
BlizzardOwls
bia
Alinuta
Galinnda
july_thebest_star
WebkinzBoyRomania
GabyDumy
MJ-PopKing
Clinchi
prieten787
AwesomeMommy
galbior
Lydialovebj
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™
PeacefulDoggy
ClaudiaMissy2
Irina
MITZUCA
Zorica12
llizza
mika
LovleyLovePup
Manzu
elenafrumoasa17
loveemily
kkryss
LOUISE
DemiLovatoFanNO1
PyKw
Misterio
denissa99pestisor
dd1120
Webkinz Romania
lgeorgiana
95 participanți
Pagina 17 din 20
Pagina 17 din 20 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20
Re: INTREBARI?
Webkinz Romania a scris:trimite-ne un e-mail pe:
contact@webkinzromania.ro
sa incercam sa rezolvam problema cu departamentul tehnic
lasati, daca la mama nu merge nu-i vai, ca la Mazin nu ma uit asa de mult acolo, mai mult la bunicu unde merge. Multumesc oricum!
zinzimima- Webkinz Signature
posibil este instalata versiunea pt windows xp.... Vista nu ar putea deschide programe pt XP....zinzimima a scris:Webkinz Romania a scris:cum nu accepta? ce mesaj apare?
La mine imi apare cand incarc Mozila asa: Ne pare rau, nu putem deschide acest program.
Posibil...llizza a scris:posibil este instalata versiunea pt windows xp.... Vista nu ar putea deschide programe pt XP....zinzimima a scris:Webkinz Romania a scris:cum nu accepta? ce mesaj apare?
La mine imi apare cand incarc Mozila asa: Ne pare rau, nu putem deschide acest program.
cristinutza- Webkinz
llizza a scris:posibil este instalata versiunea pt windows xp.... Vista nu ar putea deschide programe pt XP....zinzimima a scris:Webkinz Romania a scris:cum nu accepta? ce mesaj apare?
Este adevarat, oricum o sa-mi schimb windowsul cand laptopul va fi al meu.
R: Intrebarea 3: Si mama are Windows Vista. Sincer, este cel mai prost Windows, adica iti merge ceva bine si dintr-o data se blocheaza. Deci este un Windows prost care se misca intotdeauna lent, oriunde, pe internet, pe forum, oriunde.zinzimima a scris:1.Animalutele Endangered pot fi animalutele luni?
2.Unde dau daca mi-am uitat numele de utilizator?
3.De ce la Vista pe Mazin piesele de labirint gen:partia, catapulta etc. mer foarteeeeeeeeeee leeeeeeeeeeeeeeeent?
Rose_2011- Webkinz Signature
Rose_2011 a scris:R: Intrebarea 3: Si mama are Windows Vista. Sincer, este cel mai prost Windows, adica iti merge ceva bine si dintr-o data se blocheaza. Deci este un Windows prost care se misca intotdeauna lent, oriunde, pe internet, pe forum, oriunde.zinzimima a scris:1.Animalutele Endangered pot fi animalutele luni?
2.Unde dau daca mi-am uitat numele de utilizator?
3.De ce la Vista pe Mazin piesele de labirint gen:partia, catapulta etc. mer foarteeeeeeeeeee leeeeeeeeeeeeeeeent?
La mine merge repede si nu ma lasa pe unele siteuri ca imi intra virusi, doar pe Mazin nu-mi merge.
merry777 a scris:buna!!! cum imi pot pune si eu o poza la profil?
Unde scrie profil dai clic acolo, dai la avatar, acolo iti apare browser dai acolo si pui o poza din calculator, daca vrei acolo scrie galerie, dai aoclo si-ti alegi din galeria forumului.
zinzimima a scris:merry777 a scris:buna!!! cum imi pot pune si eu o poza la profil?
Unde scrie profil dai clic acolo, dai la avatar, acolo iti apare browser dai acolo si pui o poza din calculator, daca vrei acolo scrie galerie, dai aoclo si-ti alegi din galeria forumului.
scuze ca zic pe topicul asta drat am o propunele la ala 5 stele(rangul pe forum) a patra stea sa fie webkinz signature si a cincea stea webkinz endraged
razvan51- Webkinz Signature
Odata cand mi-am schimbat avatarul am pus poza facuta de misterio si acu' dc s-a intors la poza anterioara?
stefania223- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : 100% fericita | happy :) -_-"
Localizare : In lumea nevazuta...
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 164693
stefania223 a scris:Odata cand mi-am schimbat avatarul am pus poza facuta de misterio si acu' dc s-a intors la poza anterioara?
Poate e o defectiune, mai punetio odata.
- Spoiler:
- poate tia intrat cineva in cont
- Gen : KinzCash : 620792
Daca vreau sa plec (sa demizionez) de la un magazin de ce nu m-as putea intoarce? (vreau sa-mi raspunda doi utilizatori, sa vad pareri)
Daca ai fi angajata la mag meu, te-ai pute intoarce...depinde de firea utilizatorului: de exemplu:zinzimima a scris:Daca vreau sa plec (sa demizionez) de la un magazin de ce nu m-as putea intoarce? (vreau sa-mi raspunda doi utilizatori, sa vad pareri)
CAz in care te primeste:
-Demisionez!
-Ok...
Peste ceva timp:
-As pute sa revin?
-Sigur!
Caz in care nu te primeste:
-Demisionez!
-Bine!Treaba ta!
Peste ceva timp:
-As putea reveni?
-Nu!!!Ai demisionat,s-a terminat!
sely01- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 230977
e in romania?
stefania223 a scris:
e in romania?
nu (cred) uitate pe www.WebkinzRomania.ro
cum pot sa imi pun si eu o poza la profil pe forum? Am vazut ca multi au!
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 455938
dai pe PROFIL in bara de sus (langa MESAJE), apoi dai click pe AVATAR si apoi pe CHOOSE FILE
dc imi arata asa cand intru pe webkinz?
stefania223 a scris:
nu imi merge waky log out carnaval ce sa fac ?
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 167810
stefania223 a scris:
si mie imi apare cateodata
zinzimima a scris:Pentru razvan: curatati checul
am facut-o dar nu merge
KinzCash : 167810
si eu am incercat si nu merge ((razvan51 a scris:zinzimima a scris:Pentru razvan: curatati checul
am facut-o dar nu merge
am incercat si eu si nimic (Stefzyk a scris:si eu am incercat si nu merge ((razvan51 a scris:zinzimima a scris:Pentru razvan: curatati checul
am facut-o dar nu merge
Irina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
Localizare : Rosewood :-x.
KinzCash : 229715
Wacky Log Out Carnival merge doar 1 data pe zi.
Daca nu apasati "Log Out" NU apare.
Daca nu merge nici dupa ce curatati cache-ul, trimite-ne un e-mail pe:
Daca nu apasati "Log Out" NU apare.
Daca nu merge nici dupa ce curatati cache-ul, trimite-ne un e-mail pe:
daca ne curatam chache-ul nu ne sterge hardul calculatorului nu?
nu face nimic calculatorului, doar sterge din program lucrurile (inutile)
- Bine,am sa incerc dar daca imi sterge hardul,e vina lui webkinz romania
- ce inseamna ''inchide browser-ul''?
- unde naiba e ''tools'' in imaginea asta?
2) Nu am idee ce e aia .stefania223 a scris:
- Bine,am sa incerc dar daca imi sterge hardul,e vina lui webkinz romania
- ce inseamna ''inchide browser-ul''?
- unde naiba e ''tools'' in imaginea asta?
3) Tools = Unelte .. Deci dai pe unelte de sus din stanga de langa Ajutor .
Jasmine0246- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : IT'S MY LIFEE! xD
Localizare : Narnia ;D
KinzCash : 165630
nu e despre webkinz dar am o mare urgenta: mi s-au facut literele extrem de mici ca nu inteleg ce scrie, ce sa ma fac, am dat click pe ceva dar pe ce?
1) Cum fac un video pentru Youtube (am cont pe youtube) cu Webkinz dar sa fie deala Stop Motion ?? Adica cu mai multe poze intr-un video . Am incercat dar se punea o poza , statea putin , dupaia alta .. statea putin , alta poza si tot asa
2) Cum fac un video pentru Youtube cu Webkinz .. Sa fie normal doar ca (virgula) cu o melodie ??
2) Cum fac un video pentru Youtube cu Webkinz .. Sa fie normal doar ca (virgula) cu o melodie ??
pai pentru toate descarca movie maker...eu il am...si am facut un video webkinz care o sa il dau candva la webkinzromaniaJasmine0246 a scris:1) Cum fac un video pentru Youtube (am cont pe youtube) cu Webkinz dar sa fie deala Stop Motion ?? Adica cu mai multe poze intr-un video . Am incercat dar se punea o poza , statea putin , dupaia alta .. statea putin , alta poza si tot asa
Misterio- Webkinz Signature
KinzCash : 222253
Am movie maker dar nu stiu cum sa il folosesc pentru amandoua intrebarile ..Misterio a scris:pai pentru toate descarca movie maker...eu il am...si am facut un video webkinz care o sa il dau candva la webkinzromaniaJasmine0246 a scris:1) Cum fac un video pentru Youtube (am cont pe youtube) cu Webkinz dar sa fie deala Stop Motion ?? Adica cu mai multe poze intr-un video . Am incercat dar se punea o poza , statea putin , dupaia alta .. statea putin , alta poza si tot asa
pai..te uiti la fisierul cu care ai materialele de film si da sus click la "crati o prezentare de film"si ai mai mult optiuni.mai ai nevoie de ajutor?Jasmine0246 a scris:Am movie maker dar nu stiu cum sa il folosesc pentru amandoua intrebarile ..Misterio a scris:pai pentru toate descarca movie maker...eu il am...si am facut un video webkinz care o sa il dau candva la webkinzromaniaJasmine0246 a scris:1) Cum fac un video pentru Youtube (am cont pe youtube) cu Webkinz dar sa fie deala Stop Motion ?? Adica cu mai multe poze intr-un video . Am incercat dar se punea o poza , statea putin , dupaia alta .. statea putin , alta poza si tot asa
am citit pe w insider si scrie ca celor care nu le merge acum jocul cel nou li se
va remedia la upgrade de peste 2 sapt.
e ceva legat de setarile de pe conturi
LOUISE- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : asa si asa (umpic racita)
Localizare : undeva pe internet
KinzCash : 180425
merciWebkinz Romania a scris:mareste zoom-ul
despre ce e asta?LOUISE a scris:am citit pe w insider si scrie ca celor care nu le merge acum jocul cel nou li se
Atentie!
Pentru cei carora nu le merge Wachy Log Out Carnival : iata ce trebuie sa faceti!
Doar debifati aceasta casuta! Daca o aveti bifata NU va functiona!
Dupa puteti da Log Out si juca Wachy Log Out Carnival! Eu am castigat 100 KC + 1 Wish Token!!!
Am pus mesajul aici ca sa sara in ochi
Daca ati uitat intrebarea secreta si/sau raspunsul, iata ce trebuie sa faceti :
1. Intrati aici.
2. Selectati I forgot my security question for turning off adds in my account.
3. Scrieti datele necesare.
4. Peste 1-3 zile veti primi un mail care va va spune ca intrebarea a disparut.
5. Intrati pe WW, si umblati la Me and my pets si, la My Options DESELECTATI casuta!
6. Dati Log Out si puteti juca jocul!!!
Pentru cei carora nu le merge Wachy Log Out Carnival : iata ce trebuie sa faceti!
Doar debifati aceasta casuta! Daca o aveti bifata NU va functiona!
Dupa puteti da Log Out si juca Wachy Log Out Carnival! Eu am castigat 100 KC + 1 Wish Token!!!
Am pus mesajul aici ca sa sara in ochi
Daca ati uitat intrebarea secreta si/sau raspunsul, iata ce trebuie sa faceti :
1. Intrati aici.
2. Selectati I forgot my security question for turning off adds in my account.
3. Scrieti datele necesare.
4. Peste 1-3 zile veti primi un mail care va va spune ca intrebarea a disparut.
5. Intrati pe WW, si umblati la Me and my pets si, la My Options DESELECTATI casuta!
6. Dati Log Out si puteti juca jocul!!!
Cum fac aceste modele de video-uri pe Video Impression 1.6 :?
1) Cum fac un video pentru Youtube (am cont pe youtube) cu Webkinz dar sa fie deala Stop Motion ?? Adica cu mai multe poze intr-un video .
Am rescris asta ca nu intelesesem pe Windows Movie Maker ...
1) Cum fac un video pentru Youtube (am cont pe youtube) cu Webkinz dar sa fie deala Stop Motion ?? Adica cu mai multe poze intr-un video .
RaspunsuriJasmine0246 a scris:Cum fac aceste modele de video-uri pe Video Impression 1.6 :?
1.pe movie maker
2.pai,tu ai dat butonul de faccere a filmului.iti apare un "programator" si ai mai mult optiuni.odata ajunsa aici undeva este un buton unde scriecam asa "adaugati o piesa la fisierul video).mai ai nevoie de ajutor?
Multumeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesc !!!!!!!Misterio a scris:RaspunsuriJasmine0246 a scris:Cum fac aceste modele de video-uri pe Video Impression 1.6 :?
1.pe movie maker
2.pai,tu ai dat butonul de faccere a filmului.iti apare un "programator" si ai mai mult optiuni.odata ajunsa aici undeva este un buton unde scriecam asa "adaugati o piesa la fisierul video).mai ai nevoie de ajutor?
AJUTOR!
Buna!
Sunt noua pe aici!
Ma puteti ajuta..?
Imi spuenti cum as putea sa am si eu un rang?
Si ce fac cu kinzcash de pe site?
Imi puteti spune cate ceva de pe site?
I neeed help!
Thx!
Byee!
Sunt noua pe aici!
Ma puteti ajuta..?
I neeed help!
Thx!
Byee!
PeacePuppyXo- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : rawr&...rawr
Localizare : Here =)
KinzCash : 149160
pai cum faci rangul...rangul se face cu mesaje.de exemplu,parca faceai 25 de mesaje pe forum si obtineai rangul figurina webkinz.rangul se face cu mesaje si kanzcash cand facit opice noi,mesaje,etc.ce ai vrea sa iti spun despre site?PeacePuppyXo a scris:Buna!
Sunt noua pe aici!
Ma puteti ajuta..?
I neeed help!
Thx!
Byee!
Cutie cadou super exclusiv
Cine ma ajuta si pe mine sa-mi spuna ce cuprinde cutia cadou super exclusiv va rooog mult sa imi spuneti ca nu stiu si vreau sa o am
bubiko- Gen : KinzCash : 150495
nu ii raspunde nimeni?bubiko a scris:Cine ma ajuta si pe mine sa-mi spuna ce cuprinde cutia cadou super exclusiv va rooog mult sa imi spuneti ca nu stiu si vreau sa o am
Cutia care o primesti la o adoptie dupa ce ai cel putin 10 animalutele? Daca da, un articol super exclusiv sau rare. Ganz alege articolul nu noi.bubiko a scris:Cine ma ajuta si pe mine sa-mi spuna ce cuprinde cutia cadou super exclusiv va rooog mult sa imi spuneti ca nu stiu si vreau sa o am
Rose_2011- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : And we'll spread the fun from the dawn to the morning Yeah, we'll shout, loud enough for the glory
Localizare : Bucuresti.
KinzCash : 253835
Defapt cutia superexclusiva cuprinde toate SuperBad-urileRose_2011 a scris:Cutia care o primesti la o adoptie dupa ce ai cel putin 10 animalutele? Daca da, un articol super exclusiv sau rare. Ganz alege articolul nu noi.bubiko a scris:Cine ma ajuta si pe mine sa-mi spuna ce cuprinde cutia cadou super exclusiv va rooog mult sa imi spuneti ca nu stiu si vreau sa o am
cristinutza- Webkinz
- Gen : Stare de spirit : Ca in todeauna
Localizare : Hunedoara,Vulacan
KinzCash : 154652
intrebare
Eu am auzit de la colegi mei ca lor le-a expirat timpul de joc la webkizn si o fata mia dat parola si utilizatorul ei si am intrat si asta ii spunea si sutn speriata pentur ca eu il am de 2 ani si nu mi sa intamplat nimik si acum luna asta mi se termina abonamentul de lux si mie frica sa nu patesc ce au patit si ei dc se intampal asa?mereu noaptea am dubi si nu pot dormi
eliza gidoi- Webkinz Signature Mic
- Gen : Stare de spirit : Vesela...Mereu!
KinzCash : 158790
timpul de joc se refera DOAR la conturile de proba.
conturile nu mai expira. Dupa 1 an inca vei putea intra la animalutul tau, dar nu vei mai putea face toate activitatile. Pana nu mai adopti un Webkinz, Lil'Kinz sau Webkinz Signature, nu vei putea face schimburi (trade), nu vei putea folosi KinzPost (posta) sau pachetele de petreceri din WShop
conturile nu mai expira. Dupa 1 an inca vei putea intra la animalutul tau, dar nu vei mai putea face toate activitatile. Pana nu mai adopti un Webkinz, Lil'Kinz sau Webkinz Signature, nu vei putea face schimburi (trade), nu vei putea folosi KinzPost (posta) sau pachetele de petreceri din WShop
Re:INTREBARI?
Ajutor!Ajutor! Puteti sa ma jutati si pe mn cu cv? Nu stiu cum se intra in lumea hamsterilor!
alexacheekygirl- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ☺☺☺♥♥♥^-^::::Happy::::^-^♥♥♥☺☺☺
Localizare : Undeva in adancul padurilor,departe de aceasta lume
KinzCash : 181097
Pe harta unde scrie Mazin' Hamster, sa-mi zici daca merge, daca nu inseamna ca tre sa descarci un program.
Webkinz in Cluj
Ihiiii! Insfarsit voi merge in Romania (Cluj) dupa toata China asta!!!
Nu sunt din Cluj, ori din Romania, asa ca am o intrebare unde se poate de cumparat Webkinzi in Cluj. Se poate undeva?
Merci anticipat
Nu sunt din Cluj, ori din Romania, asa ca am o intrebare unde se poate de cumparat Webkinzi in Cluj. Se poate undeva?
Merci anticipat
alicelovefrog- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Awesomesauce!!!
Localizare : Pottermore, Ravenclaw Common Room
KinzCash : 162889
Real,carefourr,cam atat stiu ca am mers si eu in cluj.inmedio, cam astea le-am incercat eu pana acum si,alice,insfarsit te mai vad pe forum...mie mi-a fost dor de tine si mie dor de toti care nu prea mai intra(manzu cum ar fi)alicelovefrog a scris:Ihiiii! Insfarsit voi merge in Romania (Cluj) dupa toata China asta!!!
Merci anticipat
Misterio a scris:Real,carefourr,cam atat stiu ca am mers si eu in cluj.inmedio, cam astea le-am incercat eu pana acum si,alice,insfarsit te mai vad pe forum...mie mi-a fost dor de tine si mie dor de toti care nu prea mai intra(manzu cum ar fi)alicelovefrog a scris:Ihiiii! Insfarsit voi merge in Romania (Cluj) dupa toata China asta!!!
Merci anticipat
Multumesc
Awwww Si mie mi-a fos dor de voi!!!!!
alicelovefrog- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Awesomesauce!!!
Localizare : Pottermore, Ravenclaw Common Room
KinzCash : 162889
totusi,cum de nu ai mai intrat?a fost la china ceva?ca doar nu erai in japonia,kiu kiaualicelovefrog a scris:Misterio a scris:Real,carefourr,cam atat stiu ca am mers si eu in cluj.inmedio, cam astea le-am incercat eu pana acum si,alice,insfarsit te mai vad pe forum...mie mi-a fost dor de tine si mie dor de toti care nu prea mai intra(manzu cum ar fi)alicelovefrog a scris:Ihiiii! Insfarsit voi merge in Romania (Cluj) dupa toata China asta!!!
Merci anticipat
Multumesc
Awwww Si mie mi-a fos dor de voi!!!!!
Pagina 17 din 20 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20
Pagina 17 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum