INTREBARI?
+91
silviu29teo
canary
ane1765
cristina123
maestrulT09
barbie2602
Pisy1148
alexacheekygirl
eliza gidoi
bubiko
PeacePuppyXo
merry777
Asim002
cristinutza
robynrobyn~robynrobyn
Nokia345
Husky
panszin
monica2000
elena17
Jasmine0246
robi dragut
dumy
crisysy
alexandraaVIP
carinabianca
irares
cristiana89
Rose_2011
stefania223
razvan86
RalucaPaun
sely01
andabin
Fan.No.#1DemiLovato
deiutza2000
simonescu
♥Skittles♥Dog♥Kinz♥
Mikita***
Lucica
brochita
Laur77
LovelyGirl
biancaidu
razvan51
Mimy
irenamihalachi
andreiyo
bianca.pussycat
robypanda
zinzimima
hanimontani190
Stefzyk
pupantonia
alicelovefrog
verzisor
Destiny Hope Cyrus
BlizzardOwls
bia
Alinuta
Galinnda
july_thebest_star
WebkinzBoyRomania
GabyDumy
MJ-PopKing
Clinchi
prieten787
AwesomeMommy
galbior
Lydialovebj
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™
PeacefulDoggy
ClaudiaMissy2
Irina
MITZUCA
Zorica12
llizza
mika
LovleyLovePup
Manzu
elenafrumoasa17
loveemily
kkryss
LOUISE
DemiLovatoFanNO1
PyKw
Misterio
denissa99pestisor
dd1120
Webkinz Romania
lgeorgiana
95 participanți
Pagina 18 din 20
Pagina 18 din 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20
Re: INTREBARI?
Defapt cutia superexclusiva cuprinde toate SuperBad-urileRose_2011 a scris:Cutia care o primesti la o adoptie dupa ce ai cel putin 10 animalutele? Daca da, un articol super exclusiv sau rare. Ganz alege articolul nu noi.bubiko a scris:Cine ma ajuta si pe mine sa-mi spuna ce cuprinde cutia cadou super exclusiv va rooog mult sa imi spuneti ca nu stiu si vreau sa o am
cristinutza- Webkinz
intrebare
Eu am auzit de la colegi mei ca lor le-a expirat timpul de joc la webkizn si o fata mia dat parola si utilizatorul ei si am intrat si asta ii spunea si sutn speriata pentur ca eu il am de 2 ani si nu mi sa intamplat nimik si acum luna asta mi se termina abonamentul de lux si mie frica sa nu patesc ce au patit si ei dc se intampal asa?mereu noaptea am dubi si nu pot dormi
eliza gidoi- Webkinz Signature Mic
timpul de joc se refera DOAR la conturile de proba.
conturile nu mai expira. Dupa 1 an inca vei putea intra la animalutul tau, dar nu vei mai putea face toate activitatile. Pana nu mai adopti un Webkinz, Lil'Kinz sau Webkinz Signature, nu vei putea face schimburi (trade), nu vei putea folosi KinzPost (posta) sau pachetele de petreceri din WShop
conturile nu mai expira. Dupa 1 an inca vei putea intra la animalutul tau, dar nu vei mai putea face toate activitatile. Pana nu mai adopti un Webkinz, Lil'Kinz sau Webkinz Signature, nu vei putea face schimburi (trade), nu vei putea folosi KinzPost (posta) sau pachetele de petreceri din WShop
Re:INTREBARI?
Ajutor!Ajutor! Puteti sa ma jutati si pe mn cu cv? Nu stiu cum se intra in lumea hamsterilor!
alexacheekygirl- Webkinz Signature
Pe harta unde scrie Mazin' Hamster, sa-mi zici daca merge, daca nu inseamna ca tre sa descarci un program.
zinzimima- Webkinz Signature
Webkinz in Cluj
Ihiiii! Insfarsit voi merge in Romania (Cluj) dupa toata China asta!!!
Nu sunt din Cluj, ori din Romania, asa ca am o intrebare unde se poate de cumparat Webkinzi in Cluj. Se poate undeva?
Merci anticipat
Nu sunt din Cluj, ori din Romania, asa ca am o intrebare unde se poate de cumparat Webkinzi in Cluj. Se poate undeva?
Merci anticipat
alicelovefrog- Webkinz Signature
Real,carefourr,cam atat stiu ca am mers si eu in cluj.inmedio, cam astea le-am incercat eu pana acum si,alice,insfarsit te mai vad pe forum...mie mi-a fost dor de tine si mie dor de toti care nu prea mai intra(manzu cum ar fi)alicelovefrog a scris:Ihiiii! Insfarsit voi merge in Romania (Cluj) dupa toata China asta!!!
Merci anticipat
Misterio- Webkinz Signature
Misterio a scris:Real,carefourr,cam atat stiu ca am mers si eu in cluj.inmedio, cam astea le-am incercat eu pana acum si,alice,insfarsit te mai vad pe forum...mie mi-a fost dor de tine si mie dor de toti care nu prea mai intra(manzu cum ar fi)alicelovefrog a scris:Ihiiii! Insfarsit voi merge in Romania (Cluj) dupa toata China asta!!!
Merci anticipat
Multumesc
Awwww Si mie mi-a fos dor de voi!!!!!
alicelovefrog- Webkinz Signature
totusi,cum de nu ai mai intrat?a fost la china ceva?ca doar nu erai in japonia,kiu kiaualicelovefrog a scris:Misterio a scris:Real,carefourr,cam atat stiu ca am mers si eu in cluj.inmedio, cam astea le-am incercat eu pana acum si,alice,insfarsit te mai vad pe forum...mie mi-a fost dor de tine si mie dor de toti care nu prea mai intra(manzu cum ar fi)alicelovefrog a scris:Ihiiii! Insfarsit voi merge in Romania (Cluj) dupa toata China asta!!!
Merci anticipat
Multumesc
chiar,ce ora e la tine acum?Misterio a scris:totusi,cum de nu ai mai intrat?a fost la china ceva?ca doar nu erai in japonia,kiu kiaualicelovefrog a scris:Misterio a scris:Real,carefourr,cam atat stiu ca am mers si eu in cluj.inmedio, cam astea le-am incercat eu pana acum si,alice,insfarsit te mai vad pe forum...mie mi-a fost dor de tine si mie dor de toti care nu prea mai intra(manzu cum ar fi)alicelovefrog a scris:Ihiiii! Insfarsit voi merge in Romania (Cluj) dupa toata China asta!!!
Merci anticipat
Multumesc
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 222253
stiti ceva de jocul trading cards?
la mine nu mai apare
la mine nu mai apare
LOUISE- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : asa si asa (umpic racita)
Localizare : undeva pe internet
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 180425
cu ce browser intri?
eu am internet explorer si mozilla
eu am internet explorer si mozilla
eu am intrat pe Google Crhom sia mers
- Gen : KinzCash : 620792
de aseara cand vreau sa intru pe webkinz imi apare mesaj cu ne pare rau dar nu va puteti conecta la ww.dupa cateva incercari merge
voi patiti asa ceva?
voi patiti asa ceva?
tot nu merge cu internet explorer
noroc ca am mozilla acolo nu am probleme
jocul cel nou tot nu merge
am facut tot ce au zis ei si tot degeaba
la voi merge acum?
la voi merge acum?
mie acum imi merge dar n-am facut nimicLOUISE a scris:tot nu merge cu internet explorer
la voi merge acum?
Salut ! As avea nevoie de ajutor ...
Deci,pe prima pagina a ziarului [ in jocul Webkinz ] scrie despre gradina si obiectele din gradina.Aduce vorba de "Clubul Colectionarilor".Care este acesta ?
Va multumesc !
Deci,pe prima pagina a ziarului [ in jocul Webkinz ] scrie despre gradina si obiectele din gradina.Aduce vorba de "Clubul Colectionarilor".Care este acesta ?
Va multumesc !
Pisy1148- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Good friends are like stars.You don't always see them,but you know they're always there ;x.
Localizare : Undeva in Balcani ;p
KinzCash : 307476
Poti intra pe Webkinz Insider, pentru a vedea ora la care apar!Pisy1148 a scris:Salut ! As avea nevoie de ajutor ...
Va multumesc !
Rose_2011- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : And we'll spread the fun from the dawn to the morning Yeah, we'll shout, loud enough for the glory
Localizare : Bucuresti.
KinzCash : 253835
Rose_2011 a scris:Poti intra pe Webkinz Insider, pentru a vedea ora la care apar!Pisy1148 a scris:Salut ! As avea nevoie de ajutor ...
Va multumesc !
Cred ca Clubul e defapt Zona Colectionarilor,nu ?
Multumesc de sfat
- Gen : Stare de spirit : Good friends are like stars.You don't always see them,but you know they're always there ;x.
Este magazinul lui Arte , unde cauti nestemate..... Curio Shop . Este pe harta langa W- Shop .
Nokia345- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Rainy as always
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 207865
Asa este!Nokia345 a scris:Este magazinul lui Arte , unde cauti nestemate..... Curio Shop . Este pe harta langa W- Shop .
Rose_2011- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : And we'll spread the fun from the dawn to the morning Yeah, we'll shout, loud enough for the glory
Localizare : Bucuresti.
KinzCash : 253835
Curio Shop aka Zona Colectionarilor :]Pisy1148 a scris:Salut ! As avea nevoie de ajutor ...
Va multumesc !
Este pe harta (mapa) in coltul dreapta sus ;]
galbior- Webkinz Signature
- Gen : Localizare : Focsani
KinzCash : 188701
vreau sa bag la chat pe webkinz prieteni ce noi personejele ww. nu imi merge si am facut tot ce se cerea ce sa fac?
barbie2602- KinzKlip
- Gen : Stare de spirit : Ce aveti cu mine?
Localizare : tg-jiu
KinzCash : 157453
barbie2602 a scris:vreau sa bag la chat pe webkinz prieteni ce noi personejele ww. nu imi merge si am facut tot ce se cerea ce sa fac?
Nu ti-a apurat chestia aceea in care zice sa zici da? Sau ai dat da si nu s-a intamplat nimic?
Cred ca ar fi bine sa stergi cache sau cookies (: Dupa sa intri din nou si sa verifici telefonul (;
merciii... appo dar la arena de intreceri nu ii pot chema??
barbie2602- KinzKlip
Ba dabarbie2602 a scris:merciii... appo dar la arena de intreceri nu ii pot chema??
bia- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : bucuresti
KinzCash : 170508
Stie cineva ce trebuie sa fac ca sa ii am pe Amanda Panda, Arte si ceilalti la prieteni in telefon ?? Adica in romana .
Nokia345- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Rainy as always
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 207865
Pai:Nokia345 a scris:Stie cineva ce trebuie sa fac ca sa ii am pe Amanda Panda, Arte si ceilalti la prieteni in telefon ?? Adica in romana .
Pe Amanda: sa iti pui o dorinta la fabrica de dorinte
pe Arte: sa gasesti o nestemata
pe Debbie: sa cumperi un bilet de vacanta
pe Dna. Cowoline: sa termini cele 3 cursuri zilnice
pe Sheldon: sa ii cumperi ceva de la taraba
pe PJ: sa cumperi o hainuta de la Kinzstyleoutlet
pe Tabby: sa completezi un job
pe Fred Rover: sa mergi la stadion
(sper ca este corect cum am spus )
bia- Webkinz Signature
de ce nu imi mrg sa ii dauc la arena de intreceri?? nu imi apar ca sunt la listha meah
barbie2602- KinzKlip
cu juuuddy muuddy s'a terminat?
barbie2602- KinzKlip
leam trimis personajelor cadouri super ,dar ei mie nu imi trimit nimic??
barbie2602- KinzKlip
Depinde de ce trimiti si cand Dar mult mai bine merge cu carti postale .barbie2602 a scris:leam trimis personajelor cadouri super ,dar ei mie nu imi trimit nimic??
eu le-am trimis si cadouri si carti postale si tot nimic
Asteapta si tu putin. Eu i-am trimis ieri lui Arte doua mancaruri si o haina si mia trimis azi un obiect Curio Shop
eu tot nu pricep! deea daca eu vreau sa am un zumbuddy ca pretenul animalutului meu ce fac? ce trb sa cumpar kinz kllip sau zumbuddy?????
barbie2602- KinzKlip
Nu prea are legatura cu webkinz dar chiar reau sa stiu.
Amazon e site de licitatii? ca vreau sa imi comand niste webkinzi din America si nu stiu de unde,iar amazin e singurul site pe care l-am vazut care livreaza si in Europa
Multumesc anticipat
Amazon e site de licitatii? ca vreau sa imi comand niste webkinzi din America si nu stiu de unde,iar amazin e singurul site pe care l-am vazut care livreaza si in Europa
Multumesc anticipat
bia- Webkinz Signature
E URGENTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DE CE NU IMI DA STROPITOAREA ACEEA VA ROG RASPUNDETI URGENTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
razvan51- Webkinz Signature
KinzCash : 167810
Pai trebuia sa ti-o dea cand ai intrat prima data pe cont , astazirazvan51 a scris:E URGENTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DE CE NU IMI DA STROPITOAREA ACEEA VA ROG RASPUNDETI URGENTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zumbuddybarbie2602 a scris:eu tot nu pricep! deea daca eu vreau sa am un zumbuddy ca pretenul animalutului meu ce fac? ce trb sa cumpar kinz kllip sau zumbuddy?????
Bia: de pe site iti poti cumpara o gramada de chestii.
da, e corectbia a scris:Pai:Nokia345 a scris:Stie cineva ce trebuie sa fac ca sa ii am pe Amanda Panda, Arte si ceilalti la prieteni in telefon ?? Adica in romana .
Pe Amanda: sa iti pui o dorinta la fabrica de dorinte
pe Arte: sa gasesti o nestemata
pe Debbie: sa cumperi un bilet de vacanta
pe Dna. Cowoline: sa termini cele 3 cursuri zilnice
pe Sheldon: sa ii cumperi ceva de la taraba
pe PJ: sa cumperi o hainuta de la Kinzstyleoutlet
pe Tabby: sa completezi un job
pe Fred Rover: sa mergi la stadion
(sper ca este corect cum am spus )
INTREBARI ???
Mai intai, poza nu e a mea. E a lui LLP!
Si intrebarea e ce Webkinz e asta ? ??
Jasmine0246- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : IT'S MY LIFEE! xD
Localizare : Narnia ;D
KinzCash : 165630
White & Black Cheeky Dog :]Jasmine0246 a scris:Mai intai, poza nu e a mea. E a lui LLP!
Irina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
Localizare : Rosewood :-x.
KinzCash : 229715
Merci Iry <3333Irina a scris:White & Black Cheeky Dog :]Jasmine0246 a scris:Mai intai, poza nu e a mea. E a lui LLP!
Jasmine0246- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : IT'S MY LIFEE! xD
Localizare : Narnia ;D
KinzCash : 165630
MaestrulT09 spune!
Buna!As vrea sa stiu si eu cum pot sa imi fac curte in Webkinz World,si sa stiu daca se pot face mai multe camere!
maestrulT09- Gen : KinzCash : 146836
Poti face mai multe camere si poti face o curte cumparand o gradina dand click pe harta si apoi pe Cumpara o camera.
DA,CORECT!zinzimima a scris:Poti face mai multe camere si poti face o curte cumparand o gradina dand click pe harta si apoi pe Cumpara o camera.
alexacheekygirl- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ☺☺☺♥♥♥^-^::::Happy::::^-^♥♥♥☺☺☺
Localizare : Undeva in adancul padurilor,departe de aceasta lume
KinzCash : 181097
zinzimima a scris:Poti face mai multe camere si poti face o curte cumparand o gradina dand click pe harta si apoi pe Cumpara o camera.
cristina123- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Munky Funky, Munky Funky, Do you like it Munky Funky? I like it, I like it, I like it Munky Funky!
Localizare : Transformice sau Webkinz
KinzCash : 166583
Diverse lucruri despre WEBKINZ
Buna la toata lumea!
Vreau sa va anunt ca aici se vor putea pune intrebari despre webkinz,anunturi de trade si orice alt lucru care are legatura cu webkinz.
Va puteti adresa si mie dar si ceilalti utilizatori sunt liberi sa va raspunda.
Reguli:
1.Nu vorbiti urat.
2.Nu cereti aici adrese de messenger sau e-mail.
3.La sfarsitul mesajului scrieti-va numele de utilizator de pe wbkinz.(Nu va fie frica.nu am de gand sa fac nimic ,doar vreau sa imi maresc lista de prieteni)
4.Daca un utilizator v-a pacalit scrieti numai decat ca sa nu patesca si altii ce ati patit voi.
Sper sa va placa subiectul!O zi frumoasa in continuare va ureaza Anamaria!
Vreau sa va anunt ca aici se vor putea pune intrebari despre webkinz,anunturi de trade si orice alt lucru care are legatura cu webkinz.
Va puteti adresa si mie dar si ceilalti utilizatori sunt liberi sa va raspunda.
Reguli:
1.Nu vorbiti urat.
2.Nu cereti aici adrese de messenger sau e-mail.
3.La sfarsitul mesajului scrieti-va numele de utilizator de pe wbkinz.(Nu va fie frica.nu am de gand sa fac nimic ,doar vreau sa imi maresc lista de prieteni)
4.Daca un utilizator v-a pacalit scrieti numai decat ca sa nu patesca si altii ce ati patit voi.
Sper sa va placa subiectul!O zi frumoasa in continuare va ureaza Anamaria!
ane1765- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : happy
Localizare : Acolo unde nici nu te-ai fi gandit sa ma cauti
KinzCash : 150597
draga mea BFF o intrebare despre webkinz : cate categorii sunt la padurea fermecata in total??
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 455938
Categoriile sunt :Zumwhere,Mlastina 1 si 2(asa se scrie pe romana),Wonderland figures ,Pixie pood pachino si Alyssa's star chellenge
Nu stiu daca le-am scris corect dar sunt in total 6 .
ane1765- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : happy
Localizare : Acolo unde nici nu te-ai fi gandit sa ma cauti
KinzCash : 150597
wonderland figurines 1 si 2*ane1765 a scris:Categoriile sunt :Zumwhere,Mlastina 1 si 2(asa se scrie pe romana),Wonderland figures ,Pixie pood pachino si Alyssa's star chellenge
zinzimima a scris:Poti face mai multe camere si poti face o curte cumparand o gradina dand click pe harta si apoi pe Cumpara o camera.
Exact
Pagina 18 din 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20
Pagina 18 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum