LISTA PENTRU SCHIMBURI
+59
LovelyGirl
Alexandru2002
mihaela
verzisor
Webkinz Play Romania
Mimy
Kent - My BD
adelinabalerina
simonescu
Stefzyk
Laur77
Clinchi
My friends
alicelovefrog
♥Armadillo ♥
alexandra-daniela
sely01
meno1234
Manzu
pupantonia
LittleWebkinz
Vlad2009s
biancutza
Diana_girlstar
denissa99pestisor
PeacefulDoggy
rontironti
kamy
razvan51
Zorica12
Webkinz Romania
andapandabalanga22
WebkinzFan
Lydialovebj
webkinz_lover
vichy
BlizzardOwls
kkryss
llizza
DeeDee09
galbior
iepurit
ada310
andreiyo
GabyDumy
bia
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™
lorena.buta
robypanda
LovleyLovePup
andraalexa110
WebKinzFriend
AwesomeMommy
Irina
elenafrumoasa17
WebkinzBoyRomania
ClaudiaMissy2
loveemily
Misterio
63 participanți
Pagina 8 din 20
Pagina 8 din 20 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20
Re: LISTA PENTRU SCHIMBURI
vrei costum super erou nas de claun si papuci de claun pe ele
razvan51- Webkinz Signature
vrei dulapul minunat de toamna,o haina rara de fata si masina?Zorica12 a scris:hei am seminte candy cane cine vrea
doresc 3 haine de fata dar rare
Misterio- Webkinz Signature
am o coroana de la key craze care o vrea sa spuna si oferta lui
andreiyo- Webkinz Signature
andreiyo a scris:am o coroana de la key craze care o vrea sa spuna si oferta lui
andreiyo a scris:am o coroana de la key craze care o vrea sa spuna si oferta lui
le am si nu merita cat trei haine rare de fete eu le-am primit gratisZorica12 a scris:hei am seminte candy cane cine vrea
vichy- Webkinz Signature
Le amZorica12 a scris:hei am seminte candy cane cine vrea
ce ai dat pe ele?te-a costat mai mult decat trei haine rare?ClaudiaMissy2 a scris:Le amZorica12 a scris:hei am seminte candy cane cine vrea
vichy- Webkinz Signature
LISTA PENTRU SCHIMBURI
cine are nafaria's purple slippers, rock star costume, hula costume, plumpy's glasses, wacky jeans , charm tiara sau swirl tiara? dau in schimb coroana mazin hamsters( sparkle's tiara), specificu de la fluturele zodia gemeni, multe specificuri, un signature, haine, rochie argintie , o cutie cu panglica argintie cu stelute ( cutie de cadou nu stiu de unde e cred ca o primesti cand adopti un signature, si cand o pui in casa te lasa sa iti alegi un super-pat exclusiv oricare vrei)si multe altele. deci cn are?
WebkinzFan- KinzCash : 153738
nimic deosebit.........
denissa99pestisor- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Atentie!!! Caut haine de la Persephone, cine are la trade, sami spuna oferta
Localizare : Campulung Moldovenesc
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 163796
a new trede list
ce a fost mai sus nu mai e valabil
elenafrumoasa17- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : happy!
Localizare : bucuresti
KinzCash : 163695
denissa99pestisor a scris:nimic deosebit.........
- Gen : Stare de spirit : Atentie!!! Caut haine de la Persephone, cine are la trade, sami spuna oferta
elenafrumoasa17 a scris:a new trede list
elenafrumoasa17- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : happy!
Localizare : bucuresti
KinzCash : 163695
nu cred ca este o afacere buna:-??WebkinzFan a scris:cine are nafaria's purple slippers, rock star costume, hula costume, plumpy's glasses, wacky jeans , charm tiara sau swirl tiara? dau in schimb coroana mazin hamsters( sparkle's tiara), specificu de la fluturele zodia gemeni, multe specificuri, un signature, haine, rochie argintie , o cutie cu panglica argintie cu stelute ( cutie de cadou nu stiu de unde e cred ca o primesti cand adopti un signature, si cand o pui in casa te lasa sa iti alegi un super-pat exclusiv oricare vrei)si multe altele. deci cn are?
si am blugi rock star
vichy- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 160118
andreiyo a scris:andreiyo a scris:am o coroana de la key craze care o vrea sa spuna si oferta lui
- Gen : Localizare : undeva-n balkani :)
KinzCash : 160001
daca iti dau doua exclusive(fantana antica si planta stralucitoare)imi dai holiday house coat?denissa99pestisor a scris:nimic deosebit.........
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 222253
ce am eu:
-Iaz oaza desertului(psi)
-televizor gat lung(psi)
-camin potcoava calului(psi)
-pantofi de dans
-Iaz oaza desertului(psi)
-televizor gat lung(psi)
-camin potcoava calului(psi)
-pantofi de dans
Diana_girlstar- Webkinz Caring Valley
- Gen : Stare de spirit : foarte vesela
KinzCash : 157723
le am avut pe alea cu bezele am facut trade cu cristi si mi lea dat mievichy (Lun 13 Dec 2010, 3:04 pm) a scris:ce ai dat pe ele?te-a costat mai mult decat trei haine rare?ClaudiaMissy2 a scris:Le amZorica12 a scris:hei am seminte candy cane cine vrea
dar pe alea cu bezele am dat un psi si 2 exclusive
Zorica12- Mazin' Hamster
- Gen : Stare de spirit : Vesela
Localizare : Constanta
KinzCash : 159543
eu tot gratis le-am luat si pe cele de la collie
vichy- Webkinz Signature
LISTA PT SCHIMBURI
vichy a scris:nu cred ca este o afacere buna:-??WebkinzFan a scris:cine are nafaria's purple slippers, rock star costume, hula costume, plumpy's glasses, wacky jeans , charm tiara sau swirl tiara? dau in schimb coroana mazin hamsters( sparkle's tiara), specificu de la fluturele zodia gemeni, multe specificuri, un signature, haine, rochie argintie , o cutie cu panglica argintie cu stelute ( cutie de cadou nu stiu de unde e cred ca o primesti cand adopti un signature, si cand o pui in casa te lasa sa iti alegi un super-pat exclusiv oricare vrei)si multe altele. deci cn are?
si am blugi rock star
ba eu cred ca este o afacere buna )
eu nu cred :evil: :evil: :evil: cine da priceless pe ce poate primii si el?WebkinzFan a scris:vichy a scris:nu cred ca este o afacere buna:-??WebkinzFan a scris:cine are nafaria's purple slippers, rock star costume, hula costume, plumpy's glasses, wacky jeans , charm tiara sau swirl tiara? dau in schimb coroana mazin hamsters( sparkle's tiara), specificu de la fluturele zodia gemeni, multe specificuri, un signature, haine, rochie argintie , o cutie cu panglica argintie cu stelute ( cutie de cadou nu stiu de unde e cred ca o primesti cand adopti un signature, si cand o pui in casa te lasa sa iti alegi un super-pat exclusiv oricare vrei)si multe altele. deci cn are?
si am blugi rock star
vichy- Webkinz Signature
WebkinzFan a scris:
vichy a scris:
WebkinzFan a scris:
cine are nafaria's purple slippers, rock star costume, hula costume, plumpy's glasses, wacky jeans , charm tiara sau swirl tiara? dau in schimb coroana mazin hamsters( sparkle's tiara), specificu de la fluturele zodia gemeni, multe specificuri, un signature, haine, rochie argintie , o cutie cu panglica argintie cu stelute ( cutie de cadou nu stiu de unde e cred ca o primesti cand adopti un signature, si cand o pui in casa te lasa sa iti alegi un super-pat exclusiv oricare vrei)si multe altele. deci cn are?
nu cred ca este o afacere buna:-??
si am blugi rock star
eu nu cred cine da priceless pe ce poate primii si el?
am deja 5 coroane mazin
vichy a scris:
WebkinzFan a scris:
si am blugi rock star
am deja 5 coroane mazin
KinzCash : 167810
razvan51 a scris:WebkinzFan a scris:
vichy a scris:
WebkinzFan a scris:
si am blugi rock star
am deja 5 coroane mazin
EU am 3 ........nu e o afacere buna ii clar........si eu am nafaria's purple slippers dar ii dau ptr torn jeans sau plumpy sau deer ears sau shuts
LISTA PT SCHIMBURI
EU DOAR V-AM INTREBAT..... SI ORICUM AM FACUT ROST DE TOT COSTUMUL ROCK STAR, ,PLUMPY GLASSES SI NAFARIA SLIPPERS : ,
As vrea Nafaria SlipersWebkinzFan a scris:EU DOAR V-AM INTREBAT..... SI ORICUM AM FACUT ROST DE TOT COSTUMUL ROCK STAR, ,PLUMPY GLASSES SI NAFARIA SLIPPERS : ,
nu cred dovedeste si Pd crezi ca ai putea sa imi dai nafaria slippers pe rock star bottoms?WebkinzFan a scris:EU DOAR V-AM INTREBAT..... SI ORICUM AM FACUT ROST DE TOT COSTUMUL ROCK STAR, ,PLUMPY GLASSES SI NAFARIA SLIPPERS : ,
vichy- Webkinz Signature
ce haine aveti la trade?
Diana_girlstar- Webkinz Caring Valley
- Gen : Stare de spirit : foarte vesela
KinzCash : 157723
DAU LA SCHIMB!!! :drunken: :drunken: (NU POT SA FAC SCHIMB PANA MAINE DAR LASATI OFERTELE VOASTRE SI VOI INTRA MAINE SA LE VAD)
Diadema!andreiyo a scris:DAU LA SCHIMB!!! :drunken: :drunken: (NU POT SA FAC SCHIMB PANA MAINE DAR LASATI OFERTELE VOASTRE SI VOI INTRA MAINE SA LE VAD)
Pe bune?Merci,iti dau userul meu de mp,dami-l si tu pe al tau~ :face:vichy a scris:iti dau eu gratis o diadema!
are cineva rochia roz fluture si masca albastra ??
haine PJ speciale
haine PJ speciale
fara suparare,imi dai si mie diadema?vichy a scris: ok
razvan51 a scris:are cineva rochia roz fluture si masca albastra ??
haine PJ speciale
are cineva ???????????
numai am decat una si aceea o tin....sper sa nu te supar daca ai fac rost ti-o dau gratisMisterio a scris:fara suparare,imi dai si mie diadema?vichy a scris: ok
vichy- Webkinz Signature
okvichy a scris:numai am decat una si aceea o tin....sper sa nu te supar daca ai fac rost ti-o dau gratisMisterio a scris:fara suparare,imi dai si mie diadema?vichy a scris: ok
vichy a scris:nu cred dovedeste si Pd crezi ca ai putea sa imi dai nafaria slippers pe rock star bottoms?WebkinzFan a scris:EU DOAR V-AM INTREBAT..... SI ORICUM AM FACUT ROST DE TOT COSTUMUL ROCK STAR, ,PLUMPY GLASSES SI NAFARIA SLIPPERS : ,
Treaba ta daca nu ma crezi. si nu ti pot da pt ca deja am tot costumul rock star( daca nu ai citit cu atentie) si nu merita sa ii dau pe ceva ce mai am o data .
Te cheama PD?eu credeam ca pe peacefuldoggy o strigam PD nu pe tine nu mai stii cum este numele tau de pe forum?
vichy- Webkinz Signature
si iti mai spun o data:NU CRED PANA NU VAD!ptr toate lucrurile pe care le aveai cred ca poate reuseai sa faci poate maxim o luna/doua dar asa repede nici vorba :evil: :evil: :evil:
vichy- Webkinz Signature
vichy a scris:Te cheama PD?eu credeam ca pe peacefuldoggy o strigam PD nu pe tine nu mai stii cum este numele tau de pe forum?
Nu ii are :evil: :evil: :evil: :evil: Nu are cum! Pe forum nimeni nu are priceless :evil: :evil: Sa faca atunci print screen sa vedem ii clar ca nu va vrea ptr ca nu le are
WebkinzFan a scris:EU DOAR V-AM INTREBAT..... SI ORICUM AM FACUT ROST DE TOT COSTUMUL ROCK STAR, ,PLUMPY GLASSES SI NAFARIA SLIPPERS : ,
Minciuna are picioare scurte
frumos avatar PD ma bucur ca esti de partea meaPeacefulDoggy a scris:WebkinzFan a scris:EU DOAR V-AM INTREBAT..... SI ORICUM AM FACUT ROST DE TOT COSTUMUL ROCK STAR, ,PLUMPY GLASSES SI NAFARIA SLIPPERS : ,
Minciuna are picioare scurte
vichy- Webkinz Signature
aveti rochie roz cu aripi de fluture si masca albastra haine PJ speciale dau orice pe ele
cam ce dai?
PeacefulDoggy a scris:vichy a scris:Te cheama PD?eu credeam ca pe peacefuldoggy o strigam PD nu pe tine nu mai stii cum este numele tau de pe forum?
Nu ii are :evil: :evil: :evil: :evil: Nu are cum! Pe forum nimeni nu are priceless :evil: :evil: Sa faca atunci print screen sa vedem ii clar ca nu va vrea ptr ca nu le are
Bn va fac printscreen sa ma credeti
acum vedem ca scrie "vai nu merge butonu' " sau "vai nu pot sa fac print screen ca nu merge webkinz" sunt sigur
denissa99pestisor a scris:cam ce dai?
ce ai vrea ?
WebkinzFan a scris:PeacefulDoggy a scris:vichy a scris:Te cheama PD?eu credeam ca pe peacefuldoggy o strigam PD nu pe tine nu mai stii cum este numele tau de pe forum?
Bn va fac printscreen sa ma credeti
hai fa printscreen
PeacefulDoggy a scris:vichy a scris:Te cheama PD?eu credeam ca pe peacefuldoggy o strigam PD nu pe tine nu mai stii cum este numele tau de pe forum?
ba eu am priceless.....psi love puppy.....uite dovada
si llp are bunny ears.....si hearty are plumpy......si kkryss are orange army tshirt...deci...adik nu vreau sa ma cert dar nu te pripii cu concluziile......ok?......o zic doar ca pe viitor sa stii mai bine...adik aveam la fel de multe sanse la priceless ca cei din alabama ...si ca cei din LA
WebkinzBoyRomania- Webkinz Signature
KinzCash : 163355
SI eu am LOvepuppysofa si pink bunny years... si touring van deasemeneaWebkinzBoyRomania a scris:PeacefulDoggy a scris:vichy a scris:Te cheama PD?eu credeam ca pe peacefuldoggy o strigam PD nu pe tine nu mai stii cum este numele tau de pe forum?
ba eu am priceless.....psi love puppy.....uite dovada
si llp are bunny ears.....si hearty are plumpy......si kkryss are orange army tshirt...deci...adik nu vreau sa ma cert dar nu te pripii cu concluziile......ok?......o zic doar ca pe viitor sa stii mai bine...adik aveam la fel de multe sanse la priceless ca cei din alabama ...si ca cei din LA
galbior- Webkinz Signature
- Gen : Localizare : Focsani
KinzCash : 188701
vrei masca venetiana?o am eurazvan51 a scris:
azi am obtinuto si eu mai imi trb rochia
razvan51 a scris:azi am obtinuto si eu mai imi trb rochia
dau nas de claun si papuci de claun pe ea
caut Pretty Prom Dress,Pop Star Dres,Snow Queen Robe,Victorian Hatdau la schimb tot haine delux
loveemily- Webkinz Caring Valley
- Gen : Stare de spirit : happy
Localizare : focsani
KinzCash : 157394
Pagina 8 din 20 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20
Subiecte similare
» LISTA PENTRU SCHIMBURI
» Lista Pentru Schimburi
» LISTA PENTRU SCHIMBURI
» LISTA PENTRU SCHIMBURI
» Lista Pentru Schimburi