LISTA PENTRU SCHIMBURI
+59
LovelyGirl
Alexandru2002
mihaela
verzisor
Webkinz Play Romania
Mimy
Kent - My BD
adelinabalerina
simonescu
Stefzyk
Laur77
Clinchi
My friends
alicelovefrog
♥Armadillo ♥
alexandra-daniela
sely01
meno1234
Manzu
pupantonia
LittleWebkinz
Vlad2009s
biancutza
Diana_girlstar
denissa99pestisor
PeacefulDoggy
rontironti
kamy
razvan51
Zorica12
Webkinz Romania
andapandabalanga22
WebkinzFan
Lydialovebj
webkinz_lover
vichy
BlizzardOwls
kkryss
llizza
DeeDee09
galbior
iepurit
ada310
andreiyo
GabyDumy
bia
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™
lorena.buta
robypanda
LovleyLovePup
andraalexa110
WebKinzFriend
AwesomeMommy
Irina
elenafrumoasa17
WebkinzBoyRomania
ClaudiaMissy2
loveemily
Misterio
63 participanți
Pagina 17 din 20
Pagina 17 din 20 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20
Re: LISTA PENTRU SCHIMBURI
scz ca zic dar sa stii(littlewebkinz)ca eu am dat pe strawberry jamin jukebox doar googles psi
vichy- Webkinz Signature
vichy a scris:scz ca zic dar sa stii(littlewebkinz)ca eu am dat pe strawberry jamin jukebox doar googles psi
bv. dar poate cui i-ai dat googles psi chiar ii trebuia : . xP`..
LittleWebkinz- Lil'Kinz
huh... stiu ca sunt cam nebuna... dar dau la trade psi small signature golden retriever (golden glide water slide) ... oferte?
asa raman fara psi-uri... ca mi-a intrat cineva pe cont [de asta sunt si falita] si mi-a vandut [sau trimis prin kinzpost] TOATE lucrurile, au mai ramas doar tapetele, podelele , trofeele [mazin] si lucrurile eStore
asa raman fara psi-uri... ca mi-a intrat cineva pe cont [de asta sunt si falita] si mi-a vandut [sau trimis prin kinzpost] TOATE lucrurile, au mai ramas doar tapetele, podelele , trofeele [mazin] si lucrurile eStore
iti dau eu o haina perhsephone pe fotoliul ala!Clinchi a scris:dau la schimb http://www.webkinzinsider.com/images/items/all/4599-1.png si http://www.webkinzinsider.com/images/items/all/619-1.png....
pnetru haine pershepone
ASTEPT OFERTE!
Misterio- Webkinz Signature
n-am cuvinte littlewebkinz specific retras si rar sau de la pet nou pe strawberry jamin jukebox sa stii ca nu e prea valorors
vichy- Webkinz Signature
http://webkinz1romania.webs.com/apps/photos/photo?photoid=111726045
Ultima editare efectuata de catre simonescu in Dum 02 Ian 2011, 5:49 pm, editata de 1 ori (Motiv : am gresit)
pardon vroiam sa pun : http://webkinz1romania.webs.com/apps/photos/photo?photoid=111726045
dau la schimb
Gentuta jucarie
Fotoliu nava spatiala
Sosete negre
Masca de fantoma
Tema de casa
PJ collie din plus
Opera de arta Hamster Fresco
Peruca de clovn
Gentuta jucarie
Fotoliu nava spatiala
Sosete negre
Masca de fantoma
Tema de casa
PJ collie din plus
Opera de arta Hamster Fresco
Peruca de clovn
are cineva globul lui snowflake? daca da , ce vrea pe el ?
Zorica12- Mazin' Hamster
- Gen : Stare de spirit : Vesela
Localizare : Constanta
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 159543
Zorica12 a scris:are cineva globul lui snowflake? daca da , ce vrea pe el ?
am eu dar nul pot scoate din camera
razvan51- Webkinz Signature
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 167810
vichy a scris:n-am cuvinte littlewebkinz specific retras si rar sau de la pet nou pe strawberry jamin jukebox sa stii ca nu e prea valorors
:> daca asta vreau eu :> da` u ce ai vrea sa cer p el un exclusive amarat? /
LittleWebkinz- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : Happy.; x]
Localizare : In Kapitalaaaaa
KinzCash : 154693
Zorica12 a scris:are cineva globul lui snowflake? daca da , ce vrea pe el ?
il am eu. pai nu stiu....2 sparkles tiara sau sweetie's sweets :>>> sau bereta trading cards seria 2
LittleWebkinz- Lil'Kinz
LittleWebkinz a scris:Zorica12 a scris:are cineva globul lui snowflake? daca da , ce vrea pe el ?
il am eu. pai nu stiu....2 sparkles tiara sau sweetie's sweets :>>> sau bereta trading cards seria 2
oh doMNE EXAGEREZI...SPARKLES TIARA VALOREAZA CAT 2-3 GLOBURI......ADIK TOTUSI..BINE CA NU CERI PE UN W SHOP SAU PE UN MAR WSHOP PSI LOVE PUPPY......ADIK CHIAR EXAGEREZI
WebkinzBoyRomania- Webkinz Signature
KinzCash : 163355
WebkinzBoyRomania a scris:LittleWebkinz a scris:Zorica12 a scris:are cineva globul lui snowflake? daca da , ce vrea pe el ?
oh doMNE EXAGEREZI...SPARKLES TIARA VALOREAZA CAT 2-3 GLOBURI......ADIK TOTUSI..BINE CA NU CERI PE UN W SHOP SAU PE UN MAR WSHOP PSI LOVE PUPPY......ADIK CHIAR EXAGEREZI
Exact
bia- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : bucuresti
KinzCash : 170508
Stefzyk a scris:huh... stiu ca sunt cam nebuna... dar dau la trade psi small signature golden retriever (golden glide water slide) ... oferte?
bia a scris:WebkinzBoyRomania a scris:LittleWebkinz a scris:Zorica12 a scris:are cineva globul lui snowflake? daca da , ce vrea pe el ?
Exact
defapt cred ca vrea doar sa se dea mare ca stie niste denumiri de obiecte. mai era cineva care se dadea mare ca stie animale, nu dau nume
Stefzyk a scris:bia a scris:WebkinzBoyRomania a scris:LittleWebkinz a scris:Zorica12 a scris:are cineva globul lui snowflake? daca da , ce vrea pe el ?
Exact
nu cred DOAR exagereaza
whatever...
Are cineva pantofii de step?
defapt cred ca vrea doar sa se dea mare ca stie niste denumiri de obiecte. mai era cineva care se dadea mare ca stie animale, nu dau nume
bia- Webkinz Signature
Localizare : bucuresti
KinzCash : 170508
simonescu a scris:pardon vroiam sa pun : http://webkinz1romania.webs.com/apps/photos/photo?photoid=111726045
Salut, simonescu!
Te pot intreba ce vrei pe televizor, scaun si paravanele MAZIN? ca eu nu am mazin si le vreau :queen:
Kent - My BD- KinzCash : 152198
Stefzyk a scris:bia a scris:WebkinzBoyRomania a scris:LittleWebkinz a scris:Zorica12 a scris:are cineva globul lui snowflake? daca da , ce vrea pe el ?
Exact
nu vreau sa ma dau mare. dar daca lucrurile alea imi trebuie sau le vreau
LittleWebkinz- Lil'Kinz
esti prea mofturoasa littlewebkinz am eu glob snwoflake il dau gratis cine il vrea!
vichy- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 160118
WebkinzBoyRomania a scris:LittleWebkinz a scris:Zorica12 a scris:are cineva globul lui snowflake? daca da , ce vrea pe el ?
sparkles tiara nu valoreaza chiar cat 2-3 globuri . toti o da la schimb deci nu e prea rara.
LittleWebkinz- Lil'Kinz
ba da.valoreaza cat 2-3 globuri si am sweetie sweetsLittleWebkinz a scris:WebkinzBoyRomania a scris:LittleWebkinz a scris:Zorica12 a scris:are cineva globul lui snowflake? daca da , ce vrea pe el ?
sparkles tiara nu valoreaza chiar cat 2-3 globuri . toti o da la schimb deci nu e prea rara.
vichy- Webkinz Signature
mil dai mie te rog am nevoie de el pentru camera de craciun numele meu pe webkinz e partygirlcoolvichy a scris:esti prea mofturoasa littlewebkinz am eu glob snwoflake il dau gratis cine il vrea!
loveemily- Webkinz Caring Valley
- Gen : Stare de spirit : happy
Localizare : focsani
KinzCash : 157394
ti-l trimit maine acum ma joc altceva si nu vreau sa intru astazi pe webkinzloveemily a scris:mil dai mie te rog am nevoie de el pentru camera de craciun numele meu pe webkinz e partygirlcoolvichy a scris:esti prea mofturoasa littlewebkinz am eu glob snwoflake il dau gratis cine il vrea!
vichy- Webkinz Signature
ok mersi multvichy a scris:ti-l trimit maine acum ma joc altceva si nu vreau sa intru astazi pe webkinzloveemily a scris:mil dai mie te rog am nevoie de el pentru camera de craciun numele meu pe webkinz e partygirlcoolvichy a scris:esti prea mofturoasa littlewebkinz am eu glob snwoflake il dau gratis cine il vrea!
vichy, imi dai si mie unul.... ca sunt disperata ca il am pe snowflake si nu il gasesc ....vichy a scris:esti prea mofturoasa littlewebkinz am eu glob snwoflake il dau gratis cine il vrea!
tu esti vichylovedogs,nu
eu sunt BigCelebrity165
Zorica12- Mazin' Hamster
- Gen : Stare de spirit : Vesela
Localizare : Constanta
KinzCash : 159543
Lista mea
vreau tot haine delux pe eaClaudiaMissy2 a scris:Vreau vestiment regina iernii
Am o haina nuj cum se cheama,si Hypno Glassesloveemily a scris:vreau tot haine delux pe eaClaudiaMissy2 a scris:Vreau vestiment regina iernii
poti sa pui o poza?ClaudiaMissy2 a scris:Am o haina nuj cum se cheama,si Hypno Glassesloveemily a scris:vreau tot haine delux pe eaClaudiaMissy2 a scris:Vreau vestiment regina iernii
loveemily a scris:Lista mea
ce vrei pe : vestiment regina iernii , pantaloni pijama festiva, bluza de pijama festiva si bluza nostima ?
LittleWebkinz- Lil'Kinz
pe vestiment regina iernii haine delux,pe bluza nostima haine persephone si pe costum pj haine de la doamna birdy de la craciunLittleWebkinz a scris:loveemily a scris:Lista mea
ce vrei pe : vestiment regina iernii , pantaloni pijama festiva, bluza de pijama festiva si bluza nostima ?
dau la schimb o bluza de ms. birdy de anul trecut (ca suntem in 2011), haina delue din luna asta (ce de iarna) si o caciulita rosie webkinz de acum doi ani (din 2009)
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™- Webkinz Signature
- KinzCash : 157024
loveemily a scris:Lista mea
ce vrei pe planta stralucitoare??
eu am de dat pat oficial caine husky pe alt pat de baiat si un fotoliu roz
cn vrea??
Mimy- Zumbuddy
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 153759
pe un alt exclusiv si iti dau eu pe pat husky pe pat broasca caring valley sau cum se scrieMimy a scris:loveemily a scris:Lista mea
cn vrea??
My New List:
Cine vrea ceva, sa imi zica direct ce ofera
P:S: Sorry de transform, nu aveam ce face
Cine vrea ceva, sa imi zica direct ce ofera
P:S: Sorry de transform, nu aveam ce face
Irina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
Localizare : Rosewood :-x.
KinzCash : 229715
ce vrei din lista mea pe rochie frumustete webkinz?loveemily a scris:Lista mea
lista mea
KinzCash : 222253
loveemily a scris:pe un alt exclusiv si iti dau eu pe pat husky pe pat broasca caring valley sau cum se scrieMimy a scris:loveemily a scris:Lista mea
cn vrea??
Nu mai vreau planta!Iti dau costum de [nu mai stiu]valued item pe rochie aurie sau stalion fluture albastru!Si pls pune o poza cu patul!
Dak facem sch..facem maine intre 13:00-14:00 vb maine camera!
Mimy- Zumbuddy
nu dau gold dress pe orice doar pe silver dressMimy a scris:loveemily a scris:pe un alt exclusiv si iti dau eu pe pat husky pe pat broasca caring valley sau cum se scrieMimy a scris:loveemily a scris:Lista mea
cn vrea??
Nu mai vreau planta!Iti dau costum de [nu mai stiu]valued item pe rochie aurie sau stalion fluture albastru!Si pls pune o poza cu patul!
floare posomorata si acel corset albastruMisterio a scris:ce vrei din lista mea pe rochie frumustete webkinz?loveemily a scris:Lista mea
lista mea
unde ne intalnim?loveemily a scris:floare posomorata si acel corset albastruMisterio a scris:ce vrei din lista mea pe rochie frumustete webkinz?loveemily a scris:Lista mea
lista mea
unde vrei tu dar ast putin sa bag un film la cnvMisterio a scris:unde ne intalnim?loveemily a scris:floare posomorata si acel corset albastruMisterio a scris:ce vrei din lista mea pe rochie frumustete webkinz?loveemily a scris:Lista mea
lista mea
loveemily a scris:nu dau gold dress pe orice doar pe silver dressMimy a scris:loveemily a scris:pe un alt exclusiv si iti dau eu pe pat husky pe pat broasca caring valley sau cum se scrieMimy a scris:loveemily a scris:Lista mea
cn vrea??
maine intre orele 13-14 intru si pls pune o poza cu silver dress!si facem si schimbul ca akm tre sa ies ok?????ms iti tr si id meu pe mp
Mimy- Zumbuddy
verde deschis,camera 05,si asteapta ca ma chemat tata la ceva,ok?loveemily a scris:unde vrei tu dar ast putin sa bag un film la cnvMisterio a scris:unde ne intalnim?loveemily a scris:floare posomorata si acel corset albastruMisterio a scris:ce vrei din lista mea pe rochie frumustete webkinz?loveemily a scris:Lista mea
lista mea
ok si daca vrei imi dai si dulapul cu w ?Misterio a scris:verde deschis,camera 05,si asteapta ca ma chemat tata la ceva,ok?loveemily a scris:unde vrei tu dar ast putin sa bag un film la cnvMisterio a scris:unde ne intalnim?loveemily a scris:floare posomorata si acel corset albastruMisterio a scris:ce vrei din lista mea pe rochie frumustete webkinz?loveemily a scris:Lista mea
lista mea
sory dar nu imi merge clubul prietenilorloveemily a scris:ok si daca vrei imi dai si dulapul cu w ?Misterio a scris:verde deschis,camera 05,si asteapta ca ma chemat tata la ceva,ok?loveemily a scris:unde vrei tu dar ast putin sa bag un film la cnvMisterio a scris:unde ne intalnim?loveemily a scris:floare posomorata si acel corset albastruMisterio a scris:ce vrei din lista mea pe rochie frumustete webkinz?loveemily a scris:Lista mea
lista mea
nu iti dau dulapul cu w,ok,facem maine trade-ul.loveemily a scris:sory dar nu imi merge clubul prietenilorloveemily a scris:ok si daca vrei imi dai si dulapul cu w ?Misterio a scris:verde deschis,camera 05,si asteapta ca ma chemat tata la ceva,ok?loveemily a scris:unde vrei tu dar ast putin sa bag un film la cnvMisterio a scris:unde ne intalnim?loveemily a scris:floare posomorata si acel corset albastruMisterio a scris:ce vrei din lista mea pe rochie frumustete webkinz?loveemily a scris:Lista mea
lista mea
fara suparare,dar erau imagini mai mici,deci nu cred ca e nimic,si nu vreau avertsimentWebkinz Romania a scris:URMATORUL CARE DA QUOTE LA O IMAGINE - AVERTISMENT
Ce vrei pe acel trofeu?e asa dragut!Misterio a scris:nu iti dau dulapul cu w,ok,facem maine trade-ul.loveemily a scris:sory dar nu imi merge clubul prietenilorloveemily a scris:ok si daca vrei imi dai si dulapul cu w ?Misterio a scris:verde deschis,camera 05,si asteapta ca ma chemat tata la ceva,ok?loveemily a scris:unde vrei tu dar ast putin sa bag un film la cnvMisterio a scris:unde ne intalnim?loveemily a scris:floare posomorata si acel corset albastruMisterio a scris:ce vrei din lista mea pe rochie frumustete webkinz?loveemily a scris:Lista mea
lista mea
Webkinz Play Romania- Lil'Kinz
- Gen : Localizare : Zilah
KinzCash : 153110
pai,zi oferte!Webkinz Play Romania a scris:Ce vrei pe acel trofeu?e asa dragut!Misterio a scris:nu iti dau dulapul cu w,ok,facem maine trade-ul.loveemily a scris:sory dar nu imi merge clubul prietenilorloveemily a scris:ok si daca vrei imi dai si dulapul cu w ?Misterio a scris:verde deschis,camera 05,si asteapta ca ma chemat tata la ceva,ok?loveemily a scris:unde vrei tu dar ast putin sa bag un film la cnvMisterio a scris:unde ne intalnim?loveemily a scris:floare posomorata si acel corset albastruMisterio a scris:ce vrei din lista mea pe rochie frumustete webkinz?loveemily a scris:Lista mea
lista mea
am exclusive un geam(arat la trade)aaa e geam zile ploioase siii....atat
verzisor- Lil'Kinz
- KinzCash : 153903
nu dau trofee pe exclusiveverzisor a scris:am exclusive un geam(arat la trade)aaa e geam zile ploioase siii....atat
My List : {am chef de schimburi }
P:S: daca vreti cv, ziceti direct oferta
P:S:2: nu dati quote la imagine, daca dati, stergeti imaginea
Irina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
Localizare : Rosewood :-x.
KinzCash : 229715
loveemily a scris:pe vestiment regina iernii haine delux,pe bluza nostima haine persephone si pe costum pj haine de la doamna birdy de la craciunLittleWebkinz a scris:loveemily a scris:Lista mea
am deluxe venetian hat sau nush qm se cheama dk vrei...... si nu am haine de la dna birdy pt trade haine persephone nu mai stiu dak am iti arat maine oferta, ok ? :D
LittleWebkinz- Lil'Kinz
scz dar nu vreau victorian hatLittleWebkinz a scris:loveemily a scris:pe vestiment regina iernii haine delux,pe bluza nostima haine persephone si pe costum pj haine de la doamna birdy de la craciunLittleWebkinz a scris:loveemily a scris:Lista mea
am deluxe venetian hat sau nush qm se cheama dk vrei...... si nu am haine de la dna birdy pt trade haine persephone nu mai stiu dak am iti arat maine oferta, ok ? :D
Irina a scris:My List : {am chef de schimburi }
ce vrei p pantaloni pijama si bluza pijama festive>? am bramble circlet, pantofi de zana buna....... si qm atat iti pot oferi pt ele sau dk vrei cv w shop .....
LittleWebkinz- Lil'Kinz
Pagina 17 din 20 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20
Subiecte similare
» LISTA PENTRU SCHIMBURI
» Lista Pentru Schimburi
» LISTA PENTRU SCHIMBURI
» LISTA PENTRU SCHIMBURI
» Lista Pentru Schimburi