LISTA PENTRU SCHIMBURI
+59
LovelyGirl
Alexandru2002
mihaela
verzisor
Webkinz Play Romania
Mimy
Kent - My BD
adelinabalerina
simonescu
Stefzyk
Laur77
Clinchi
My friends
alicelovefrog
♥Armadillo ♥
alexandra-daniela
sely01
meno1234
Manzu
pupantonia
LittleWebkinz
Vlad2009s
biancutza
Diana_girlstar
denissa99pestisor
PeacefulDoggy
rontironti
kamy
razvan51
Zorica12
Webkinz Romania
andapandabalanga22
WebkinzFan
Lydialovebj
webkinz_lover
vichy
BlizzardOwls
kkryss
llizza
DeeDee09
galbior
iepurit
ada310
andreiyo
GabyDumy
bia
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™
lorena.buta
robypanda
LovleyLovePup
andraalexa110
WebKinzFriend
AwesomeMommy
Irina
elenafrumoasa17
WebkinzBoyRomania
ClaudiaMissy2
loveemily
Misterio
63 participanți
Pagina 18 din 20
Pagina 18 din 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20
Re: LISTA PENTRU SCHIMBURI
fara suparare,dar erau imagini mai mici,deci nu cred ca e nimic,si nu vreau avertsimentWebkinz Romania a scris:URMATORUL CARE DA QUOTE LA O IMAGINE - AVERTISMENT
Misterio- Webkinz Signature
Ce vrei pe acel trofeu?e asa dragut!Misterio a scris:nu iti dau dulapul cu w,ok,facem maine trade-ul.loveemily a scris:sory dar nu imi merge clubul prietenilorloveemily a scris:ok si daca vrei imi dai si dulapul cu w ?Misterio a scris:verde deschis,camera 05,si asteapta ca ma chemat tata la ceva,ok?loveemily a scris:unde vrei tu dar ast putin sa bag un film la cnvMisterio a scris:unde ne intalnim?loveemily a scris:floare posomorata si acel corset albastruMisterio a scris:ce vrei din lista mea pe rochie frumustete webkinz?loveemily a scris:Lista mea
lista mea
Webkinz Play Romania- Lil'Kinz
pai,zi oferte!Webkinz Play Romania a scris:Ce vrei pe acel trofeu?e asa dragut!Misterio a scris:nu iti dau dulapul cu w,ok,facem maine trade-ul.loveemily a scris:sory dar nu imi merge clubul prietenilorloveemily a scris:ok si daca vrei imi dai si dulapul cu w ?Misterio a scris:verde deschis,camera 05,si asteapta ca ma chemat tata la ceva,ok?loveemily a scris:unde vrei tu dar ast putin sa bag un film la cnvMisterio a scris:unde ne intalnim?loveemily a scris:floare posomorata si acel corset albastruMisterio a scris:ce vrei din lista mea pe rochie frumustete webkinz?loveemily a scris:Lista mea
lista mea
am exclusive un geam(arat la trade)aaa e geam zile ploioase siii....atat
verzisor- Lil'Kinz
nu dau trofee pe exclusiveverzisor a scris:am exclusive un geam(arat la trade)aaa e geam zile ploioase siii....atat
My List : {am chef de schimburi }
P:S: daca vreti cv, ziceti direct oferta
P:S:2: nu dati quote la imagine, daca dati, stergeti imaginea
Irina- Webkinz Signature
loveemily a scris:pe vestiment regina iernii haine delux,pe bluza nostima haine persephone si pe costum pj haine de la doamna birdy de la craciunLittleWebkinz a scris:loveemily a scris:Lista mea
ce vrei pe : vestiment regina iernii , pantaloni pijama festiva, bluza de pijama festiva si bluza nostima ?
am deluxe venetian hat sau nush qm se cheama dk vrei...... si nu am haine de la dna birdy pt trade haine persephone nu mai stiu dak am iti arat maine oferta, ok ? :D
LittleWebkinz- Lil'Kinz
scz dar nu vreau victorian hatLittleWebkinz a scris:loveemily a scris:pe vestiment regina iernii haine delux,pe bluza nostima haine persephone si pe costum pj haine de la doamna birdy de la craciunLittleWebkinz a scris:loveemily a scris:Lista mea
ce vrei pe : vestiment regina iernii , pantaloni pijama festiva, bluza de pijama festiva si bluza nostima ?
am deluxe venetian hat sau nush qm se cheama dk vrei...... si nu am haine de la dna birdy pt trade haine persephone nu mai stiu dak am iti arat maine oferta, ok ? :D
loveemily- Webkinz Caring Valley
Irina a scris:My List : {am chef de schimburi }
ce vrei p pantaloni pijama si bluza pijama festive>? am bramble circlet, pantofi de zana buna....... si qm atat iti pot oferi pt ele sau dk vrei cv w shop .....
LittleWebkinz- Lil'Kinz
loveemily a scris:scz dar nu vreau victorian hatLittleWebkinz a scris:loveemily a scris:pe vestiment regina iernii haine delux,pe bluza nostima haine persephone si pe costum pj haine de la doamna birdy de la craciunLittleWebkinz a scris:loveemily a scris:Lista mea
ok .... iti pun akm oferta ca si aja nu am che face..... dar trb sa astepti vreo 10-15 min
LittleWebkinz- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : Happy.; x]
Localizare : In Kapitalaaaaa
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 154693
1. Pantaloni si Bluza au fost anul trecut {suntem in 2011} la Birdy, decat de la schimb l-ai mai putea lua.LittleWebkinz a scris:Irina a scris:My List : {am chef de schimburi }
ce vrei p pantaloni pijama si bluza pijama festive>? am bramble circlet, pantofi de zana buna....... si qm atat iti pot oferi pt ele sau dk vrei cv w shop .....
2. Am tot costumul zana
3. Nu le-as da pe NIMIC din wShop
Mai ai altceva?
Irina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
Localizare : Rosewood :-x.
KinzCash : 229715
LittleWebkinz- Lil'Kinz
Irina a scris:1. Pantaloni si Bluza au fost anul trecut {suntem in 2011} la Birdy, decat de la schimb l-ai mai putea lua.LittleWebkinz a scris:Irina a scris:My List : {am chef de schimburi }
2. Am tot costumul zana
Mai ai altceva?
alege j u d aiki..... iti zic ce nu dau sau ce dau pt ce ti.am cerut..... :
Uploaded with ImageShack.us
LittleWebkinz- Lil'Kinz
o parte din lista mea
mihaela- Lil'Kinz
- Gen : Localizare : Cluj-Napoca
KinzCash : 161487
Singurul lucru care vreau din lista ta este Strawberry Jammin' Jukebox Restul am, si ceea ce nu am din lista ta, nu imi placeLittleWebkinz a scris:Irina a scris:1. Pantaloni si Bluza au fost anul trecut {suntem in 2011} la Birdy, decat de la schimb l-ai mai putea lua.LittleWebkinz a scris:Irina a scris:My List : {am chef de schimburi }
2. Am tot costumul zana
Mai ai altceva?
Irina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
Irina a scris:Singurul lucru care vreau din lista ta este Strawberry Jammin' Jukebox Restul am, si ceea ce nu am din lista ta, nu imi placeLittleWebkinz a scris:Irina a scris:1. Pantaloni si Bluza au fost anul trecut {suntem in 2011} la Birdy, decat de la schimb l-ai mai putea lua.LittleWebkinz a scris:Irina a scris:My List : {am chef de schimburi }
2. Am tot costumul zana
Mai ai altceva?
nu dau strawberry jammin jukebox pt 2 haine sorry nu merita : scz
LittleWebkinz- Lil'Kinz
nu mai fac trade ca am floare posomorataMisterio a scris:nu iti dau dulapul cu w,ok,facem maine trade-ul.loveemily a scris:sory dar nu imi merge clubul prietenilorloveemily a scris:ok si daca vrei imi dai si dulapul cu w ?Misterio a scris:verde deschis,camera 05,si asteapta ca ma chemat tata la ceva,ok?loveemily a scris:unde vrei tu dar ast putin sa bag un film la cnvMisterio a scris:unde ne intalnim?loveemily a scris:floare posomorata si acel corset albastruMisterio a scris:ce vrei din lista mea pe rochie frumustete webkinz?loveemily a scris:Lista mea
lista mea
- Gen : Stare de spirit : happy
Localizare : focsani
KinzCash : 157394
nu vreau nimic doar bed of roses iti dau pe el patul stralucirea stelelorLittleWebkinz a scris:LoveEmily zi ce vrei d aiki :
Ultima editare efectuata de catre Mimy in Mier 05 Ian 2011, 6:49 pm, editata de 1 ori
Mimy- Zumbuddy
- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 153759
loveemily a scris:nu vreau nimic doar bed of roses iti dau pe el patul stralucirea stelelorLittleWebkinz a scris:LoveEmily zi ce vrei d aiki :
nu vreau super bedu-ri .le-am avut p toate si nu mai vreau.......
LittleWebkinz- Lil'Kinz
Pantalonii sunt valued item si ii dau pe orice ce din tema glaciarinafara de masa,pat si perete si cabinet.....pls nu tre sa fie valued sau ceva aa si dak vreti va dau si bluza la pantaloni dar am uitat sao pun in poza:)
sI pe palarie si ceas as vrea ceva rare sau exclusive sau valued dar nu pat sau deastea sau mancare ...as vrea plante sau nush..orice
floarea o dau pe o rochita dak se poate ....
cutia o dau pe ceva rrraaarrr
imi spuneti la ce camera
si mai am de la Curi Shop Canapea Roata De Caruta..vreau ceva frumy pe ea
pantofi mary janes rosii-o rochita
sI pe palarie si ceas as vrea ceva rare sau exclusive sau valued dar nu pat sau deastea sau mancare ...as vrea plante sau nush..orice
floarea o dau pe o rochita dak se poate ....
cutia o dau pe ceva rrraaarrr
imi spuneti la ce camera
si mai am de la Curi Shop Canapea Roata De Caruta..vreau ceva frumy pe ea
pantofi mary janes rosii-o rochita
Ultima editare efectuata de catre Mimy in Mier 05 Ian 2011, 7:06 pm, editata de 2 ori
Mimy- Zumbuddy
Am lucruri rare pet of the months si haine si mancare si de cumparat
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 689224
Am lucruri rare pet of the months si haine si mancare si de cumparat
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 689224
Alexandru2002 a scris:Am lucruri rare pet of the months si haine si mancare si de cumparat
vrei ceva de la mn???
dak da maine intre 13-14 ora noastra
Mimy- Zumbuddy
mi-a spus o prietena care e tot pe acest forum ca pe unii nu ne bagati in seama ,de exemplu: le trimiteti cadouri doar lui Paceffuldoggy,kkris,manzu..etc.(nu ca as avea ceva cu kkris manzu si P.D pentru ca ei sunt un model ptr toti) ,pentru ca nu suntem toti populari merita sa fiti rai cu noi?Dc daca propunem un schimb si punem ofertele noastre nici nu ziceti nimic?Daca nu va plac puteti sa ziceti,nu sa ne tratati cu indiferenta .Cuvintele noastre nu inseamna nimic ptr voi?Daca nu vreti sa fim prieteni si sa ne intelegem ,eu si prietena mea o sa plecam si sincer, nu avem dc sa recomandam altor copii acest forum,daca pe toti o sa-i tratam asa.
Scuzati-ne daca vam jignit,noi v-am spus doar ce gandim.
Diana_girlstar- Webkinz Caring Valley
- Gen : Stare de spirit : foarte vesela
KinzCash : 157723
poate ca voi nu ati incercat sa va imprietniti mai bine!ei se cunosc de mai mult timp!iar ei sunt cei mai buni prieteni intre iei,deci....Diana_girlstar a scris:mi-a spus o prietena care e tot pe acest forum ca pe unii nu ne bagati in seama ,de exemplu: le trimiteti cadouri doar lui Paceffuldoggy,kkris,manzu..etc.(nu ca as avea ceva cu kkris manzu si P.D pentru ca ei sunt un model ptr toti) ,pentru ca nu suntem toti populari merita sa fiti rai cu noi?Dc daca propunem un schimb si punem ofertele noastre nici nu ziceti nimic?Daca nu va plac puteti sa ziceti,nu sa ne tratati cu indiferenta .Cuvintele noastre nu inseamna nimic ptr voi?Daca nu vreti sa fim prieteni si sa ne intelegem ,eu si prietena mea o sa plecam si sincer, nu avem dc sa recomandam altor copii acest forum,daca pe toti o sa-i tratam asa.
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 222253
EU NU AM NIMIC CU NIMENI!!FARA SUPARARE!!IN CEEA CE PRIVESTE TRADE-UL MERG DESTUL DE RAR PENTRU CA NU PREA MAI AM NEVOIE DE NIMIC!!DACA MA INTERESEAZA CEVA DIN LISTA VA ANUNT!!MI S-A INTAMPLAT SA MERG LA TRADE CU VREO TREI PERSOANE DE PE FORUM SI SA-MI DEMONSTREZE ACOLO CA SUNT COMPLET NESERIOASE!!ASA CA EVIT IN ULTIMA PERIOADA SA MAI FAC TRADE AICI.
kkryss- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I'M HAPPY FOR ALL!!
Localizare : Constanta
KinzCash : 176986
Misterio a scris:poate ca voi nu ati incercat sa va imprietniti mai bine!ei se cunosc de mai mult timp!iar ei sunt cei mai buni prieteni intre iei,deci....Diana_girlstar a scris:mi-a spus o prietena care e tot pe acest forum ca pe unii nu ne bagati in seama ,de exemplu: le trimiteti cadouri doar lui Paceffuldoggy,kkris,manzu..etc.(nu ca as avea ceva cu kkris manzu si P.D pentru ca ei sunt un model ptr toti) ,pentru ca nu suntem toti populari merita sa fiti rai cu noi?Dc daca propunem un schimb si punem ofertele noastre nici nu ziceti nimic?Daca nu va plac puteti sa ziceti,nu sa ne tratati cu indiferenta .Cuvintele noastre nu inseamna nimic ptr voi?Daca nu vreti sa fim prieteni si sa ne intelegem ,eu si prietena mea o sa plecam si sincer, nu avem dc sa recomandam altor copii acest forum,daca pe toti o sa-i tratam asa.
si mie mi se intampla......
am scris la lista de schimburi dar nimeni nuu vrea si nimeni nu-mi tr cadouri
as vreaca toti sa fim pr pe webkinz si sa ne luam o culoare sa fim mereu pe aceasta sa vb sa tr cadouri etc
Mimy- Zumbuddy
kkryss a scris:EU NU AM NIMIC CU NIMENI!!FARA SUPARARE!!IN CEEA CE PRIVESTE TRADE-UL MERG DESTUL DE RAR PENTRU CA NU PREA MAI AM NEVOIE DE NIMIC!!DACA MA INTERESEAZA CEVA DIN LISTA VA ANUNT!!MI S-A INTAMPLAT SA MERG LA TRADE CU VREO TREI PERSOANE DE PE FORUM SI SA-MI DEMONSTREZE ACOLO CA SUNT COMPLET NESERIOASE!!ASA CA EVIT IN ULTIMA PERIOADA SA MAI FAC TRADE AICI.
Printre ele sunt si eu? si cu mine te-ai intalnit la schimb
bia- Webkinz Signature
Localizare : bucuresti
KinzCash : 170508
vrea cineva ..... ?
Clinchi- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : %0
Localizare : Rm.valcea
KinzCash : 171664
Clinchi a scris:vrea cineva ..... ?
eu. ce vrei p el ?
LittleWebkinz- Lil'Kinz
Meeeee!!!!!!! Ce vrei pe el?????Clinchi a scris:vrea cineva ..... ?
Ultima editare efectuata de catre Irina in Joi 06 Ian 2011, 6:48 pm, editata de 1 ori
Irina- Webkinz Signature
puneti lista ......
Mda... Nu il mai vreau,ca-mi iau vulpita, si nu vreau sa-mi dau psi-urile pe el ca sa il iau de la un animalutz.
Irina- Webkinz Signature
bnIrina a scris:Mda... Nu il mai vreau,ca-mi iau vulpita, si nu vreau sa-mi dau psi-urile pe el ca sa il iau de la un animalutz.
LittleWebkinz?
LISTA!
clinchi am o oferta mai buna un scuter psi pun poza imd sau banda retrieverClinchi a scris:bnIrina a scris:Mda... Nu il mai vreau,ca-mi iau vulpita, si nu vreau sa-mi dau psi-urile pe el ca sa il iau de la un animalutz.
LittleWebkinz?
LISTA!
Zorica12- Mazin' Hamster
- Gen : Stare de spirit : Vesela
KinzCash : 159543
asta e scuterulZorica12 a scris:clinchi am o oferta mai buna un scuter psi pun poza imd sau banda retrieverClinchi a scris:bnIrina a scris:Mda... Nu il mai vreau,ca-mi iau vulpita, si nu vreau sa-mi dau psi-urile pe el ca sa il iau de la un animalutz.
LittleWebkinz?
LISTA!
Zorica12- Mazin' Hamster
vulpea e sig . nu merita un psi simplu
mai ofera ceva si poate sunt de acord .........
Clinchi a scris:bnIrina a scris:Mda... Nu il mai vreau,ca-mi iau vulpita, si nu vreau sa-mi dau psi-urile pe el ca sa il iau de la un animalutz.
LittleWebkinz?
LISTA!
ok. stay sa o fk ))
LittleWebkinz- Lil'Kinz
Mimy- Zumbuddy
ce ai mai vrea? iti dau un exclusiv pot negocia la 2..Clinchi a scris:vulpea e sig . nu merita un psi simplu
Zorica12- Mazin' Hamster
clinchi stai, sa iti arat si eu oferta mea
denissa99pestisor- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Atentie!!! Caut haine de la Persephone, cine are la trade, sami spuna oferta
Localizare : Campulung Moldovenesc
KinzCash : 163796
LittleWebkinz- Lil'Kinz
pai am haine persephone si haine deluxe pt psi.....si un obiect cowntdown...........denissa99pestisor a scris:clinchi stai, sa iti arat si eu oferta mea
denissa99pestisor- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Atentie!!! Caut haine de la Persephone, cine are la trade, sami spuna oferta
Localizare : Campulung Moldovenesc
KinzCash : 163796
CLINCHI ITI POT FACE SI EU O OFERTA!!PSI-UL ESTE PRIMUL OBIECT PE CARE SI-L DORESTE MARINROXANA FETITA CU PROBLEME.EU VREAU SA IL DONEZ!DACA NU O FACI TU POATE FACEM TRADE!!!
denissa99pestisor a scris:pai am haine persephone si haine deluxe pt psi.....si un obiect cowntdown...........denissa99pestisor a scris:clinchi stai, sa iti arat si eu oferta mea
cum arata?
kkryss a scris:CLINCHI ITI POT FACE SI EU O OFERTA!!PSI-UL ESTE PRIMUL OBIECT PE CARE SI-L DORESTE MARINROXANA FETITA CU PROBLEME.EU VREAU SA IL DONEZ!DACA NU O FACI TU POATE FACEM TRADE!!!
cine e aia?
aaaaaaaaaaaaa mam prins.
vreti sly slade pt. ca sa dati la fata aceea bolnava
DAP!!!Clinchi a scris:aaaaaaaaaaaaa mam prins.
DECI... ITI FAC O OFERTA SAU TE OFERI SI IL DONEZI TUkkryss a scris:DAP!!!Clinchi a scris:aaaaaaaaaaaaa mam prins.
CLINCHI MAI EXISTIkkryss a scris:DECI... ITI FAC O OFERTA SAU TE OFERI SI IL DONEZI TUkkryss a scris:DAP!!!Clinchi a scris:aaaaaaaaaaaaa mam prins.
kkryss a scris:EU NU AM NIMIC CU NIMENI!!FARA SUPARARE!!IN CEEA CE PRIVESTE TRADE-UL MERG DESTUL DE RAR PENTRU CA NU PREA MAI AM NEVOIE DE NIMIC!!DACA MA INTERESEAZA CEVA DIN LISTA VA ANUNT!!MI S-A INTAMPLAT SA MERG LA TRADE CU VREO TREI PERSOANE DE PE FORUM SI SA-MI DEMONSTREZE ACOLO CA SUNT COMPLET NESERIOASE!!ASA CA EVIT IN ULTIMA PERIOADA SA MAI FAC TRADE AICI.
kkryss, eu sunt printre astia?.......
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™- Webkinz Signature
- KinzCash : 157024
kkryss a scris:CLINCHI MAI EXISTIkkryss a scris:DECI... ITI FAC O OFERTA SAU TE OFERI SI IL DONEZI TUkkryss a scris:DAP!!!Clinchi a scris:aaaaaaaaaaaaa mam prins.
L-AM DAT PT. 2 PSI-URI MISTO DE LA 2 ANIMALE RETRASE (SHERBET BUNNY SI MISTY PUPPY)
SORRY
SCZ IL TRIMITEAM DAR DEABEA KUM AM MAI INTRAT LA LISTA PT. SCHIMBURI
EEE......DACA SUNT MISTO!!!!!!!IL GASESC EU NICI O PROBLEMA!!!
mai fac tradeu-ri,
dar fetita aceea nu-si mai doreste si altceva?
dar fetita aceea nu-si mai doreste si altceva?
dau la trade psi sig cougar
are cineva costumul victorian? ii dau banda de alergat retrever pe ele..
Zorica12- Mazin' Hamster
Pagina 18 din 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20
Subiecte similare
» LISTA PENTRU SCHIMBURI
» Lista Pentru Schimburi
» LISTA PENTRU SCHIMBURI
» LISTA PENTRU SCHIMBURI
» Lista Pentru Schimburi