Desene Animate + Recomandari
+43
AnDrEi_WebKinz
Rose_2011
merry777
simonescu
Narcisa_Salbatica17
canary
bridgettedawn_club
bia
Pisy1148
zinzimima
Maria212212
robi dragut
stefania223
alicelovefrog
verzisor
WebkinzBoyRomania
JulyTheBestStar
LovleyLovePup
ClaudiaMissy2
vichy
Misterio
fana_camp_rock
july_thebest_star
galbior
Webkinz Romania
JustSmile
Clinchi
robertel99
Boticut$Boticuta@kitty
Irina
brochita
WebKinzFriend
PeacefulDoggy
Webkinzcool
Adronia
lorena.buta
adelinabalerina
pupantonia
deea98
Alexa17
coolgirl
ClaudiaMissy
Manzu
47 participanți
Pagina 2 din 3
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
CE DESEN ANIMAT SAU SERIAL VA PLACE CEL MAI MULT?
Re: Desene Animate + Recomandari
mie imi place tare mult tom si jerry insula dramei totale si bakugan si naruto
robertel99
robertel99 a scris:mie imi place tare mult tom si jerry insula dramei totale si bakugan si naruto
Clinchi- Webkinz Signature
Az se implinesc 50 de ani de la Familia Flinstone,eu il adoram cand eram mica!
JustSmile- Webkinz Jr.
Webkinz Romania a scris:si euuuu
mamamia si eu la fel ce redeam ma uitam cu tata
galbior- Webkinz Signature
Imi plaace foarte mult Familia Flinstone ( vreau sa il vad dar vad ca nu il mai difuzeaza ( ) ,imi place Brandy si Domnul Mustacila..ciudatii mei parintii..etc
july_thebest_star- Webkinz Signature
galbior a scris:Webkinz Romania a scris:si euuuu
mamamia si eu la fel ce redeam ma uitam cu tata
imi placea foarte mult dar nu se mai difuzeaza!
mi-a placut episodul cu ziua gunoiului
Clinchi- Webkinz Signature
desene animate cool
mie imi place zack si cody si magicienii si sonny si mai area ceva dra nu mai stiu exact adika imi plac toate desenele de la disney inafara de desene adika cum ar fi magicienii zack si cody sonny.........nu desene......... :flower:
Recomandari Desene
aici noi recomandam desene!
ex:eu va recomand avatar.the last airbender.sunt interesante!
ex:eu va recomand avatar.the last airbender.sunt interesante!
Misterio- Webkinz Signature
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 222253
iarta-ma.acestea sunt desene?
vichy- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 160118
Cuii ii place aventura,magia si isi iubeste familia re comand:Wizard Of Waverly Places:The Movie!(Este un film)
Cine vrea sa vada CU ADEVARAT un desen care este chiar amuzant, filmele Disney VECHI { Mickey mouse,Donald Duck,etc}
Mie mi se pare ca acestea sunt DESENE ANIMATE AMUZANTE,care chiar au ''DISNEY'' in ele, nu ceea ce e acum.
Mie mi se pare ca acestea sunt DESENE ANIMATE AMUZANTE,care chiar au ''DISNEY'' in ele, nu ceea ce e acum.
LovleyLovePup- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ♥
Localizare : ♥
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 174382
LovleyLovePup a scris:Cine vrea sa vada CU ADEVARAT un desen care este chiar amuzant, filmele Disney VECHI { Mickey mouse,Donald Duck,etc}
Idem
Difuzeaza Have A Laugh.Mie imi plac toate!LovleyLovePup a scris:Cine vrea sa vada CU ADEVARAT un desen care este chiar amuzant, filmele Disney VECHI { Mickey mouse,Donald Duck,etc}
toate disney-urile vechi sunt superbe...acum nu mai e la fel nici macar 1LovleyLovePup a scris:Cine vrea sa vada CU ADEVARAT un desen care este chiar amuzant, filmele Disney VECHI { Mickey mouse,Donald Duck,etc}
mie imi placeau desenele de pe fox kids....... copii de la 402, ce-i cu andy, orasul porcusorilor, jim button, jack piratul cel teribil, caine rau, dennis pericol public, dosarele secrete ale cainilor detectivi, viata cu louie..... cate amintiri....
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Localizare : craiova
KinzCash : 172789
Si mie imi placeau alea manzuu.Pacat ca numai e acel program
JulyTheBestStar- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Happy
Localizare : Iasi
KinzCash : 169329
sti de ce nu mai este fox kids?? pentru ca l-a cumparat disney channel si a inlocuit toate desenele astea fantastice cu hannah montana sau sony si steluta ei norocoasa.......... imi e dor de fox kids........
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
da stiu..mai intai a aparut jetix dar tot mai erau unele frumoase si acum a venit Hannah Montana si filme ..
Dar mai sunt rar unele desene frumoase mie imi place Tinkerbell ..
sau pe PrimaTv in fiecare sambata sunt date desene Disney..am vazut si cu Winnie The Pooh si Clopotica etc..
Macar pe PrmaTv mai putem vedea desene frumoase sau sunt pe net..
Si eu cred ca imi voi cumpara dvd-uri cu desene de acestea frumoase..Daca tot suntem copii de ce n meritam si noi sa vedem ceva frumos ?
sau pe PrimaTv in fiecare sambata sunt date desene Disney..am vazut si cu Winnie The Pooh si Clopotica etc..
Macar pe PrmaTv mai putem vedea desene frumoase sau sunt pe net..
Si eu cred ca imi voi cumpara dvd-uri cu desene de acestea frumoase..Daca tot suntem copii de ce n meritam si noi sa vedem ceva frumos ?
sunt pe youtbe copii de la 402 si viata cu louie...... eu chiar acum ma uitam la copii de la 402.....
Manzu- Webkinz Signature
iubesc copii de la 402 ! am vazut toate episoadele..dar stii ca odata am vazut la tv nu de mult ? pe disney channel ! inca se mai difuzeaza dar mai dimineata..si ma bucur
eu acum ma uit la episodul in care jessy copiaza la testul de vedere........ xD
Manzu- Webkinz Signature
Macar pe youtube putem sa ne uitam la deseneele frumoase..si o sa ma uit si daca le`am vazut sunt frumoase..ami ales la copii de la 402 m`as putea uita la un ep. care l`am vazut de 100 de ori xD
da....sa facut si film dupa desene,e si desen si filmvichy a scris:iarta-ma.acestea sunt desene?
mie imi place nespus viata cu louiexD il ador mai ales episodul ala cu ziua recunostiinteixD
vichy- Webkinz Signature
CAINE RAU <33333333333Manzu a scris:mie imi placeau desenele de pe fox kids....... copii de la 402, ce-i cu andy, orasul porcusorilor, jim button, jack piratul cel teribil, caine rau, dennis pericol public, dosarele secrete ale cainilor detectivi, viata cu louie..... cate amintiri....
Dennis pericol Public
Copii de la 402
Ce-i cu Andy
Ahhh, cate amintiri...
idemManzu a scris: sti de ce nu mai este fox kids?? pentru ca l-a cumparat disney channel si a inlocuit toate desenele astea fantastice cu hannah montana sau sony si steluta ei norocoasa.......... imi e dor de fox kids........
Acum am vazut ca au inceput sa mai puna desene vechi dar oricum hannah montana predomina
OMG
Acum mi-am amintit
VIATA CU LOUIE
ce imi placea <3333
Acum mi-am amintit
VIATA CU LOUIE
ce imi placea <3333
URASC DISNEY CHANNEL!!
imi este tareeeeeeeeeee dor de fox kids..
la care desene ma uitam:
-Lumea lui Bobby eram innebunita xD
-Viata cu Louie
-Dosarele secrete ale cainilor detectivi
-Cei cu Andy
-Denis pericol public(avem un coleg p care il cheama Denis si in fiecare zi trb sa faca cate o boacana xPPPP)
AMINTIRI...DULCI AMINTIRI
la care desene ma uitam:
-Viata cu Louie
-Cei cu Andy
-Denis pericol public(avem un coleg p care il cheama Denis si in fiecare zi trb sa faca cate o boacana xPPPP)
Alexa17- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 174988
si mie imi placea fox kidsAlexa17 a scris:URASC DISNEY CHANNEL!!
la care desene ma uitam:
-Viata cu Louie
-Cei cu Andy
Ce avetii toti cu Disney Channel?!Mie una imi place,nu stiu ce fel de persoane sunteti voi de nu va place!Uitati,recunosc,si mie imi placeau acele desene,dar si astea!Si nu puteti da timpul inapoi!
LovleyLovePup a scris:CAINE RAU <33333333333Manzu a scris:mie imi placeau desenele de pe fox kids....... copii de la 402, ce-i cu andy, orasul porcusorilor, jim button, jack piratul cel teribil, caine rau, dennis pericol public, dosarele secrete ale cainilor detectivi, viata cu louie..... cate amintiri....
Dennis pericol Public
Copii de la 402
Ce-i cu Andy
Ahhh, cate amintiri...
eu adoram viatq cu louie LUVD IT
cei cu andy
prostutii de la 402
cainii detectivi\
"caine pros* ma faci de ras"-fraza mea favorita
WebkinzBoyRomania- Webkinz Signature
KinzCash : 163355
singurul desen care chiar imi place de pe disney channel este phineas si ferb in rest nimik
vichy- Webkinz Signature
ClaudiaMissy2 a scris:Ce avetii toti cu Disney Channel?!Mie una imi place,nu stiu ce fel de persoane sunteti voi de nu va place!Uitati,recunosc,si mie imi placeau acele desene,dar si astea!Si nu puteti da timpul inapoi!
cu youtube ma intorc la GoofyClaudiaMissy2 a scris:ClaudiaMissy2 a scris:Ce avetii toti cu Disney Channel?!Mie una imi place,nu stiu ce fel de persoane sunteti voi de nu va place!Uitati,recunosc,si mie imi placeau acele desene,dar si astea!Si nu puteti da timpul inapoi!
mie imi place disney dar mie dor de:-Viata lui Louie,copii de la 402,ce-i cu andy,nu stiu daca mai e,samurai jack de ar fi have a laugh 5 ore neincetat..sau disney chanell sa aiba 5 minute Hannah Tigana si 24 ore have a laugh
verzisor- Lil'Kinz
- KinzCash : 153903
bine zis hannah tigana
pupantonia- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : un moft floral
Localizare : RO
KinzCash : 164881
Imi plac mult Desenel Diney Vechi.... Si cele vechi rusesti ( mama mea e rusoaica) gen Nu pagadi ( Asteaota-ma sa te prind si vezi ce-ti fac.).... Nu pagadi e despre un lup si un iepure iar iepurele mereu fuge dupa lup si incearca sa il prinda iar lupul fuge de iepure ( se teme ) e foarte amuzant!!!
alicelovefrog- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Awesomesauce!!!
Localizare : Pottermore, Ravenclaw Common Room
KinzCash : 162889
Si inca pisico-caine e despre o pisica si un caine care sunt mutanti genetici si deaia sunt intr-un corp si caine vede un munte de oase si vrea intra colo iar pisica vedeo veverita si fuge in colo..... Mai ca nu se rup in jumatati...
Si castorii... Despre doi castori care traiesc impreuna. Unul tocilar si blond iar altul care se crede
Si castorii... Despre doi castori care traiesc impreuna. Unul tocilar si blond iar altul care se crede
alicelovefrog- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Awesomesauce!!!
Localizare : Pottermore, Ravenclaw Common Room
KinzCash : 162889
alicelovefrog a scris:Si inca pisico-caine e despre o pisica si un caine care sunt mutanti genetici si deaia sunt intr-un corp si caine vede un munte de oase si vrea intra colo iar pisica vedeo veverita si fuge in colo..... Mai ca nu se rup in jumatati...
aaaa, iubesc cat-dog xD
eu va recomand:povesti din folclorum maghiar (minimax)
stefania223- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : 100% fericita | happy :) -_-"
Localizare : In lumea nevazuta...
KinzCash : 164693
Pluto
Scooby Doo
FLINSTONE!!!!!!!!!!!!!!
Ed,Edd si Eddyyy
TOMYYYY !!!!!!!!!!!JERRY!!!!!!!!!
BAMSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LOONEY TUNES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Si umpic K9
Ce naspa,a inlocuit lumea televizorul cu un cimitir si mama zice ca nu gaseste la tv doar crime crime si iar crime De-am fi acum in 1950....
Scooby Doo
FLINSTONE!!!!!!!!!!!!!!
Ed,Edd si Eddyyy
TOMYYYY !!!!!!!!!!!JERRY!!!!!!!!!
BAMSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LOONEY TUNES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Si umpic K9
Ce naspa,a inlocuit lumea televizorul cu un cimitir si mama zice ca nu gaseste la tv doar crime crime si iar crime De-am fi acum in 1950....
Adronia- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I luv ESC ♥♥♥!!
Localizare : Jönköping
KinzCash : 167241
ROBY S CINEMA
-SA INCEPEM CU 43:15Add toAdded to queue
robi dragut- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I'm back for more fun!!!
Localizare : Pe aproape!
KinzCash : 165905
M-O-N-S-T-E-R M-O-N-S-T-E-R , Monsters ,Monsters ,
So Bizzare!
Monsters Got Talent ( Sezonul 2 ; partea a2-a ; Semi-finalele) By WebkinzLore ( Eu )
So Bizzare!
Monsters Got Talent ( Sezonul 2 ; partea a2-a ; Semi-finalele) By WebkinzLore ( Eu )
Va placut??
Ia uitati Monster High Fright Song By WebkinzLore ( Eu )
Ia uitati Monster High Fright Song By WebkinzLore ( Eu )
Dar sa-mi vedem iubirea pt. Draculaura prin video-ul "The Draculaura Love" By WebkinzLore (Eu)
TOP DESENE ANIMATE SI SERIALE
VOTATI!
Ultima editare efectuata de catre robi dragut in Mier 06 Apr 2011, 7:10 pm, editata de 1 ori
alte filme?
stefania223- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : 100% fericita | happy :) -_-"
Localizare : In lumea nevazuta...
KinzCash : 164693
imediat [url=http://www.google.ro/url?url=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DjpK9u0s0pDo&rct=j&sa=X&ei=x1CZTdKOD4ueOr7x3J4H&ved=0CDsQuAIwAQ&q=phineas+si+ferb+vacanta+de+iarna&usg=AFQjCNFt-88-_QTLKHKmz8ETrRJV9DW3IA][url=http://www.google.ro/url?url=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3Do1HbxhvRyX0&rct=j&sa=X&ei=x1CZTdKOD4ueOr7x3J4H&ved=0CEEQuAIwAw&q=phineas+si+ferb+vacanta+de+iarna&usg=AFQjCNHNeExO1kmRpU-Ij5ghHgmxzy2FKQ][url=http://www.google.ro/url?url=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DiPt4d-4TwE8&rct=j&sa=X&ei=x1CZTdKOD4ueOr7x3J4H&ved=0CD4QuAIwAg&q=phineas+si+ferb+vacanta+de+iarna&usg=AFQjCNGoJqSyOJc4KiLfleHPJdPlqA4pFQ] [/url][/url][/url]stefania223 a scris:alte filme?
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Desene animate?!
» CD vostru preferat cu desene animate,filme...etc
» Flori ,fete sau baieti ,muzica sau cantareti sau desene pe pereti
» RECOMANDARI
» Recomandari Jocuri
» CD vostru preferat cu desene animate,filme...etc
» Flori ,fete sau baieti ,muzica sau cantareti sau desene pe pereti