EMISIUNEA DE SAMBATA!!!
+80
cristina123
ClopotelAlex
cancel4
JulyTheBestStar
lavinia3000
amy_jetyx
Miruna33
eliza gidoi
lililoli
LEXI2003
thinkzombie
alynutadraguta
hasky29
sharonpopa
ToreleiWerecat
♥Skittles♥Dog♥Kinz♥
merry777
Pisy1148
dumitrita25
lawynya
webkinzsuperstar
Rose_2011
zinzimima
Anna
monica2000
Nokia345
sely01
cristinutza
stefania223
irenamihalachi
mika
simonescu
andabin
{LuckyAmiba}
marshmallow_girl
Lucica
denissa99pestisor
Webkinz Play Romania
Bogdan
Husky
DongYi
XxStrawberryLeopardxX
LovelyGirl
Mimy
pupantonia
kkryss
little princess
Lydialovebj
biancaidu
negoescu cristina
barbie2602
deea98
Stefzyk
andreiyo
Diana_girlstar
webkinz_lover
BlizzardOwls
adelinabalerina
bia
LOUISE
llizza
robypanda
MJ-PopKing
Laur77
Zorica12
Irina
floirnaaaa
AwesomeMommy
WebkinzBoyRomania
PeacefulDoggy
Manzu
LovleyLovePup
galbior
Galinnda
lorena.buta
loveemily
Webkinz Romania
elenafrumoasa17
Misterio
ClaudiaMissy2
84 participanți
Pagina 5 din 20
Pagina 5 din 20 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20
Re: EMISIUNEA DE SAMBATA!!!
Webkinz Romania a scris:doar nu vei avea acces la toate activitatile
da, dar important e ca va sta cu catelusul
oricum ai destul timp sa adopti un alt animalut sau sa te upgradezi la deluxe, denisa
si eu m-am speriat ca o sa-mi pierd lebada si zumbuddyul si am aflat
biancaidu- Webkinz Signature
scuze nu am mai fost ieri contul pe care vreau sa il lipesc implineste un an acum in Februarie si contul celalat are un an deja
vrei a spui ca pe 18 decembrie 1011,cnad miar expira contul imi ma vai ramane contul dar nu pot face toate activitatile doar dca imi iau un nou webkinz?Stefzyk a scris:Webkinz Romania a scris:doar nu vei avea acces la toate activitatile
da, dar important e ca va sta cu catelusul
oricum ai destul timp sa adopti un alt animalut sau sa te upgradezi la deluxe, denisa
Misterio- Webkinz Signature
ajutor
Va rog, imi spune si mie cineva cum pot crea un cont W daca am un hamster? Eticheta contine feature cod, deci.....?
justinha- Vizitator
justinha a scris:Va rog, imi spune si mie cineva cum pot crea un cont W daca am un hamster? Eticheta contine feature cod, deci.....?
Mai intai iti trebuie un lil kinz, webkinz sau signature dupa care pui la magazinul de codul cel de la hamster Nu poti face cont cu cod de hamster
galbior- Webkinz Signature
- Gen : Localizare : Focsani
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 188701
De 3 zile siteul webkinz merge asa de incet, de mult ori nici nu se incarca...ce sa fac?
Lydialovebj a scris:De 3 zile siteul webkinz merge asa de incet, de mult ori nici nu se incarca...ce sa fac?
sunt foarte multi este perioada sarbatorilor si toti vor sa intre
help!
am cumparat un animalut (lil golden retriever), si cand am bagat codul a zis ca e deja folosit.
ce sa fac?
am cumparat un animalut (lil golden retriever), si cand am bagat codul a zis ca e deja folosit.
ce sa fac?
Webkinz Romania a scris:sa ne sune un adult
ok
poate o conving pe mama maine
ajutor
la mine pe webkinz icep sa dispara lcururi si nu cred ca e eroare.Dispar si bani. Am cumparat un obiect valoros iar dupa aceea trebuie sa ma reconectez ca e o problema si cand ma reconectez, ce sa vad lucruri disparute obiecte valoroase care n mai apar .VA ROG DIN TOT SUFLETUL AJUTATI-MA!!! NU STIU CE SA MAI FAC IN CURND VOI AVEA CASA GOALA!!!!!!!!
ice- Vizitator
ice a scris:la mine pe webkinz icep sa dispara lcururi si nu cred ca e eroare.Dispar si bani. Am cumparat un obiect valoros iar dupa aceea trebuie sa ma reconectez ca e o problema si cand ma reconectez, ce sa vad lucruri disparute obiecte valoroase care n mai apar .VA ROG DIN TOT SUFLETUL AJUTATI-MA!!! NU STIU CE SA MAI FAC IN CURND VOI AVEA CASA GOALA!!!!!!!!
schimba-ti parola
Cea mai buna solutie:schimba parola,dar una grea ca sa nu fie ghicita!Si nu o spune la nimeni!ice a scris:la mine pe webkinz icep sa dispara lcururi si nu cred ca e eroare.Dispar si bani. Am cumparat un obiect valoros iar dupa aceea trebuie sa ma reconectez ca e o problema si cand ma reconectez, ce sa vad lucruri disparute obiecte valoroase care n mai apar .VA ROG DIN TOT SUFLETUL AJUTATI-MA!!! NU STIU CE SA MAI FAC IN CURND VOI AVEA CASA GOALA!!!!!!!!
Buna ziua, sunt Alexandra si am 8 ani...am animalute webkinz de vreo 2 ani, ultima oara am introdus un webkinz imperial, caprioara Bambi...Si pentru ca nu intru foarte des ca sunt ocupata cu scoala si cu sportul cand am vrut sa intru acum in vacanta pe site la webkinz imi spune ca informatia nu este corecta. Cred ca la parola se refera,, am incercat sa schimb parola dar tot degeaba.Cine ma ajuta va rog, mi-ar parea rau sa pierd animalutele mele: o vulpita, un ponei, un urs si o caprioara mare. Cred ca cineva a incercat sa imi fure parola pentru ca eu am spus user name la cativa prieteni...
little princess- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : Happy
Localizare : Zbor printre stele
KinzCash : 163160
Userul nu conteaza.little princess a scris:Buna ziua, sunt Alexandra si am 8 ani...am animalute webkinz de vreo 2 ani, ultima oara am introdus un webkinz imperial, caprioara Bambi...Si pentru ca nu intru foarte des ca sunt ocupata cu scoala si cu sportul cand am vrut sa intru acum in vacanta pe site la webkinz imi spune ca informatia nu este corecta. Cred ca la parola se refera,, am incercat sa schimb parola dar tot degeaba.Cine ma ajuta va rog, mi-ar parea rau sa pierd animalutele mele: o vulpita, un ponei, un urs si o caprioara mare. Cred ca cineva a incercat sa imi fure parola pentru ca eu am spus user name la cativa prieteni...
Mai verifica useru lsi parola.
Daca nu,dai Mi-am uitat parola si scri un cod de la unul din animalutele tale.
Daca un le ai nu stiu ce poti face.
ceva sa intamplat
Ok imi voi schimba parola,dar am patit ceva:
Pentru prietena mea care are un catel i-am facut un cadou,am cumpart:
un studio ,un casetofon si un televizor cand am vrut sa le trimit imi aparea un mesaj iar apoi nu mai mergea, nimic nu ma puteam duce acasa nimic,nimic.1am inhis webkinz si am intrat din nou au disparut cele 3 lucruri le-am mai cumparat odata si la fel nu mai puteam face nimic.2 Iar cand am deschis iar webkinz nu au disparut dar tot nu le-am putut trimite ca se bloca.
Stiti ce sa intamplat .
un studio ,un casetofon si un televizor cand am vrut sa le trimit imi aparea un mesaj iar apoi nu mai mergea, nimic nu ma puteam duce acasa nimic,nimic.1am inhis webkinz si am intrat din nou au disparut cele 3 lucruri le-am mai cumparat odata si la fel nu mai puteam face nimic.2 Iar cand am deschis iar webkinz nu au disparut dar tot nu le-am putut trimite ca se bloca.
Stiti ce sa intamplat .
ice- Vizitator
DACA PRIETENA TA ARE CONT DE PROBA NU II POTI TRIMITE CADOURI!!ice a scris:Ok imi voi schimba parola,dar am patit ceva:
Stiti ce sa intamplat .
kkryss- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I'M HAPPY FOR ALL!!
Localizare : Constanta
KinzCash : 176986
NU NU NU CE MA FAC?
GRAV, GRAV.
am intrat pe webkinz sa-mi schimb parola si cand am verificat si mai rau nimic nu mai am lucrurile primite de la fiecare animalut cum sa recuperez lucrurile mele?Stiti?ceva iformatii si cine credeti ca ar putea face asa ceva?SI VA MULTUMESC FOARTE MULT CA MA AJUTATI!!!!
am intrat pe webkinz sa-mi schimb parola si cand am verificat si mai rau nimic nu mai am lucrurile primite de la fiecare animalut cum sa recuperez lucrurile mele?Stiti?ceva iformatii si cine credeti ca ar putea face asa ceva?SI VA MULTUMESC FOARTE MULT CA MA AJUTATI!!!!
Ice- Vizitator
iesi si intra din nou
AJUTOR!Mi-am bagat contul de la mazin hamsters si nu ma pot juca Mazin Hamsters am vazut ca trebuie sa am windows Mac si eu am windows 7 professional si am instalat acel program de zice pe Mazin hamsetrs si nu inteleg....va rog ajutati-ma
- Gen : Stare de spirit : Happy si VACANTAAAA :) '.'
Localizare : Craiova
KinzCash : 192635
bine o sa va trimit...un e-mail
hey Deea am intrat pe Mazin si vad ca se incarca dak imi merge nu va mai trimit mail ca vi-l trimit degeaba dak nu merge va trimit mail ok?
codul de la zumbuddy ce face? cu ce ajuta
barbie2602- KinzKlip
- Gen : Stare de spirit : Ce aveti cu mine?
Localizare : tg-jiu
KinzCash : 157453
okbiancaidu a scris:hey Deea am intrat pe Mazin si vad ca se incarca dak imi merge nu va mai trimit mail ca vi-l trimit degeaba dak nu merge va trimit mail ok?
nu ii raspunde nimeni lui barbie2602?
cu zumbuddy poti intra in limea zumwerw...acolo iti ingrijesti zumul si pbto zummies daca il ingrijesti binebarbie2602 a scris:codul de la zumbuddy ce face? cu ce ajuta
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 222253
SI CU KINZKLIPS? EU STIAM CA CU KLIPS INTRAM IN ZUMWHERE ACUM CE SA CRED? SPUNE-MI TU DEEA TE ROG SCZ CA NU STIU SI CA DERANJEZ
barbie2602- KinzKlip
lumea zumwhere are doua parti...una in care ai nevoie de kinz clips si una de yumwhere...e clar acum?barbie2602 a scris:SI CU KINZKLIPS? EU STIAM CA CU KLIPS INTRAM IN ZUMWHERE ACUM CE SA CRED? SPUNE-MI TU DEEA TE ROG SCZ CA NU STIU SI CA DERANJEZ
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 222253
CU KINZKLIPS POTI INTRA IN ALT JOC IN ZUMWHERE!!ACOLO AI MISIUNEA DE A FOTOGRAFIA ZUMBUDDY!!!barbie2602 a scris:SI CU KINZKLIPS? EU STIAM CA CU KLIPS INTRAM IN ZUMWHERE ACUM CE SA CRED? SPUNE-MI TU DEEA TE ROG SCZ CA NU STIU SI CA DERANJEZ
AM O PROBLEMA ! NU POT JUCA WACHIER ZINGOZ SI NICI JOCUL CU STEGULETE SI CU DRAGONUL ROZ ! HHHHHHHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLLPPPPPPPPPP!
pupantonia- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : un moft floral
Localizare : RO
KinzCash : 164881
multumesc dar mai e ceva CU ZUMBUDDY POT AVEA CAMERA LUI SI SA AM GRIJA DE EL? SCZ DECI CUMPAR ZUMBUDDY? SCZ CA INTREB DAR VREAU SA FIU SIGURA PENTRU A NU ARUNCA BANII IN VANT
barbie2602- KinzKlip
cu zumbuddy cand ii bagi codul iti da o camera automat a lui pe zumwhere unde poti sa i-o faaci cum vrei tu si ai grija de el il hranesti te joci cu el si il faci fericit
Deea stii fata cu id sweetprincess? eu sunt
barbie2602- KinzKlip
AJUTOR
GALBIOR A SCRIS:Punctele e-store sunt pe contul tau de pe ganzestore. Nu la e-store din webkinz.
MAI AM UN CONT SI LA EL AM PUNCTELE IN E-STORE DIN WEBKINZ...ASTA-MI-E OFUL
DEEAPP- Vizitator
DEEAPP a scris:GALBIOR A SCRIS:Punctele e-store sunt pe contul tau de pe ganzestore. Nu la e-store din webkinz.
doar ca pe uncont ai si pe altu nu , nu vad mari probleme . Oricum poti trensfera puncte de pe contul pe ganzestore pe contul webkinz
AJUTOR
PUTETI SA IMI SPUNETI SI MIE DACA POLARBERRI SHRUB DE LA WEBKINZ ESTORE DA FRUCTE...NU VREAU SA-MI RISIPESC PUNCTELE... :face:
DEEAPP- Vizitator
AJUTOR
1. GALBIOR A SCRIS:poti trensfera puncte de pe contul pe ganzestore pe contul webkinz
PE BUNE!?!CUM?
2. Webkinz Romania A SCRIS: sa ne sune un adult
CU SIGURANTA, VA MULTUMESC. :flower:
PE BUNE!?!CUM?
2. Webkinz Romania A SCRIS: sa ne sune un adult
CU SIGURANTA, VA MULTUMESC. :flower:
DEEAPP- Vizitator
AJUTOR
PAI ATUNCI IMI PUTETI SPUNE PE CAT ESTE VALABIL ABONAMENTUL DELUX? :albino: :albino:
DEEAPP- Vizitator
Depinde:3 luni,6 luni,1 anDEEAPP a scris:PAI ATUNCI IMI PUTETI SPUNE PE CAT ESTE VALABIL ABONAMENTUL DELUX? :albino: :albino:
La signature e 3 luni.
AJUTOR
DACA AM PRIMIT IN UR MATOARELE SERII 1.CAND AM INREGISTRAT ANIMALUTUL
2.LA UN INTERVAL DUPA (1)
3.IERI SAU ALALTAIERI
ATUNCI LUNA VIITOARE MAI PRIMESC E-STORE POINTS?(AM ANIMALUTUL DE DOUA LUNI)
3.IERI SAU ALALTAIERI
DEEAPP- Vizitator
lai uitat pe cel de o lunaClaudiaMissy2 a scris:Depinde:3 luni,6 luni,1 anDEEAPP a scris:PAI ATUNCI IMI PUTETI SPUNE PE CAT ESTE VALABIL ABONAMENTUL DELUX? :albino: :albino:
La signature e 3 luni.
andreiyo- Webkinz Signature
- Gen : Localizare : undeva-n balkani :)
KinzCash : 160001
asta e a 3-a luna?DEEAPP a scris:DACA AM PRIMIT IN UR MATOARELE SERII 1.CAND AM INREGISTRAT ANIMALUTUL
3.IERI SAU ALALTAIERI
pupantonia a scris:AM O PROBLEMA ! NU POT JUCA WACHIER ZINGOZ SI NICI JOCUL CU STEGULETE SI CU DRAGONUL ROZ ! HHHHHHHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLLPPPPPPPPPP!
pupantonia- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : un moft floral
Localizare : RO
KinzCash : 164881
ce iti zice cand nu te lasa ca ar trebui sa-ti zica ceva de ex mie nu mi-a mers Atlantiles ala si imi zicea ca am nevoie de Adobe Flash Palyer parca
Pagina 5 din 20 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20
Subiecte similare
» Webkinz la RADIO!!! Duminica, ora 12, la Radio3Net, emisiunea ZooNet :D
» Emisiunea RADIO
» Emisiunea RADIO
» Concursul de SAMBATA - Comunitar #6
» Concursul de SAMBATA - Comunitar #8