EMISIUNEA DE SAMBATA!!!
+80
cristina123
ClopotelAlex
cancel4
JulyTheBestStar
lavinia3000
amy_jetyx
Miruna33
eliza gidoi
lililoli
LEXI2003
thinkzombie
alynutadraguta
hasky29
sharonpopa
ToreleiWerecat
♥Skittles♥Dog♥Kinz♥
merry777
Pisy1148
dumitrita25
lawynya
webkinzsuperstar
Rose_2011
zinzimima
Anna
monica2000
Nokia345
sely01
cristinutza
stefania223
irenamihalachi
mika
simonescu
andabin
{LuckyAmiba}
marshmallow_girl
Lucica
denissa99pestisor
Webkinz Play Romania
Bogdan
Husky
DongYi
XxStrawberryLeopardxX
LovelyGirl
Mimy
pupantonia
kkryss
little princess
Lydialovebj
biancaidu
negoescu cristina
barbie2602
deea98
Stefzyk
andreiyo
Diana_girlstar
webkinz_lover
BlizzardOwls
adelinabalerina
bia
LOUISE
llizza
robypanda
MJ-PopKing
Laur77
Zorica12
Irina
floirnaaaa
AwesomeMommy
WebkinzBoyRomania
PeacefulDoggy
Manzu
LovleyLovePup
galbior
Galinnda
lorena.buta
loveemily
Webkinz Romania
elenafrumoasa17
Misterio
ClaudiaMissy2
84 participanți
Pagina 10 din 20
Pagina 10 din 20 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 20
Re: AJUTOR !
Eu azi cand ma jucam pe mazin'hamster " Apuca Cadoul " cand prindeam un cadou nu imi dadea nici un premiu. Am cautat prin tot oraselul si nimic . Imi puteti spune de ce ??
Nokia345- Webkinz Signature
Re: EMISIUNEA DE SAMBATA!!!
eu azi am dat un ou de mancare si nu am primit nimic
voi ati patit asa ceva?
voi ati patit asa ceva?
LOUISE- Webkinz Signature
da,am patit..la fiecare ou ai sANSE 80% SA PRIMESTI CEVALOUISE a scris:eu azi am dat un ou de mancare si nu am primit nimic
voi ati patit asa ceva?
sely01- Webkinz Signature
mika a scris:NU...nu am blocat...nu imi lipseste nimic...doar doream sa stiu de ce unele obiecte imi sunt puse deasupra stocului stanga-dreapta...E de le voi...sau ce se intampla?
Asa mi se intampla si mie . Dar nu e o problema .
Buna . Am Google Chrome si pot sa ma joc pe MAZIN' hamsters . Oare de ce ?
Va intreb pentru ca a mai citit pe forum (mai demult) si membrii spuneau ca au si ei Gogole Chrome dar nu le merge .
Va intreb pentru ca a mai citit pe forum (mai demult) si membrii spuneau ca au si ei Gogole Chrome dar nu le merge .
e de la ei. se umbla la site sau e o eroare. nu stim cat dureaza de obicei repararea site-ului. nu avem ce sa facem, decat sa asteptamNokia345 a scris:Eu azi cand ma jucam pe mazin'hamster " Apuca Cadoul " cand prindeam un cadou nu imi dadea nici un premiu. Am cautat prin tot oraselul si nimic . Imi puteti spune de ce ??
merge pe chromemonica2000 a scris:Buna . Am Google Chrome si pot sa ma joc pe MAZIN' hamsters . Oare de ce ?
Defapt la fiecare ou primesti cate un cadou, daca nu ti-a artat ce ai primit e o eroare sau se umbla pe site.Si mie prima oara nu mi-a aratat ce am primit dar il aveam in stoc.sely01 a scris:da,am patit..la fiecare ou ai sANSE 80% SA PRIMESTI CEVALOUISE a scris:eu azi am dat un ou de mancare si nu am primit nimic
voi ati patit asa ceva?
cristinutza- Webkinz
NU LA TOATE OUALE PRIMESTI CEVA!!!!!!cristinutza a scris:Defapt la fiecare ou primesti cate un cadou, daca nu ti-a artat ce ai primit e o eroare sau se umbla pe site.Si mie prima oara nu mi-a aratat ce am primit dar il aveam in stoc.sely01 a scris:da,am patit..la fiecare ou ai sANSE 80% SA PRIMESTI CEVALOUISE a scris:eu azi am dat un ou de mancare si nu am primit nimic
voi ati patit asa ceva?
ai 80% sanse la fiecare ou
- Gen : KinzCash : 230977
Am o intrebare :
De ce yo la fiecare ou am primit ceva? ;O
Irina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
Localizare : Rosewood :-x.
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 229715
Norocul........Irina a scris:Am o intrebare :
Pentru ca toata lumea primeste ceva la fiecare ou!Mie prima oara nu mi-a aratat ce am primit si nici nu-l aveam in stoc si a doua zi il aveam!Irina a scris:Am o intrebare :
cristinutza- Webkinz
- Gen : Stare de spirit : Ca in todeauna
Localizare : Hunedoara,Vulacan
KinzCash : 154652
ba nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!cristinutza a scris:Pentru ca toata lumea primeste ceva la fiecare ou!Mie prima oara nu mi-a aratat ce am primit si nici nu-l aveam in stoc si a doua zi il aveam!Irina a scris:Am o intrebare :
In fiecare zi ti se da cate un ou de ciocolata ial celalat il gasesti la webkinz newssely01 a scris:ba nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!cristinutza a scris:Pentru ca toata lumea primeste ceva la fiecare ou!Mie prima oara nu mi-a aratat ce am primit si nici nu-l aveam in stoc si a doua zi il aveam!Irina a scris:Am o intrebare :
Anna- KinzKlip
- Gen : Stare de spirit : Suuuuuper fericiiita:x
Localizare : Webkinz World :)
KinzCash : 150821
Nu la asta ne refereamAnna a scris:In fiecare zi ti se da cate un ou de ciocolata ial celalat il gasesti la webkinz newssely01 a scris:ba nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!cristinutza a scris:Pentru ca toata lumea primeste ceva la fiecare ou!Mie prima oara nu mi-a aratat ce am primit si nici nu-l aveam in stoc si a doua zi il aveam!Irina a scris:Am o intrebare :
cristinutza- Webkinz
cum imi schimb numele de webkinz????e urgent! cineva mi-a schimbat parola si nu sunt acasa la mine ca sa am un cod de animal
Misty- Vizitator
Imi pare rau dar nu te pot ajuta Iti trebuie codul animalutului ca sa poti sa iti schimbi numele de utilizator...Imi pare sincer rau ca nu te pot ajuta...Misty a scris:cum imi schimb numele de webkinz????e urgent! cineva mi-a schimbat parola si nu sunt acasa la mine ca sa am un cod de animal
cristinutza- Webkinz
intre timp am facut rost de un cod si am intrat. desigur ca nu mai am aproape nimic rar sau valued sau psi ....=((
dar totusi cum imi schimb numele de utilizator??
Misty- Vizitator
Intri aici: http://customerservice.webkinz.com/cs/ro_ro/ai.php si couti "Pot sa imi schimb numele de utilizator?" sau daca il ai in engleza: "Can I change my username?"Misty a scris:intre timp am facut rost de un cod si am intrat. desigur ca nu mai am aproape nimic rar sau valued sau psi ....=((
cristinutza- Webkinz
sely01 a scris: AJUTOR!!!!!!! DEEAlasa, ti-l dau eu prin kinzpost! am mai luat o canapea de la trade care e numele tau in ww?
WOWWW!!!!MERSI.,STEFFY!!!!!!!!!!!!!!!CHIAR MI-O DOREAM!!MERSI!!!tE VOI RASPALTI SI EU CAND VOI AV3E,PROMIT...NUMELE E sely01
ok, trimit acumsely01 a scris:WOWWW!!!!MERSI.,STEFFY!!!!!!!!!!!!!!!CHIAR MI-O DOREAM!!MERSI!!!tE VOI RASPALTI SI EU CAND VOI AV3E,PROMIT...NUMELE E sely01
scuze da' am papat papicaStefzyk a scris:ok, trimit acumsely01 a scris:WOWWW!!!!MERSI.,STEFFY!!!!!!!!!!!!!!!CHIAR MI-O DOREAM!!MERSI!!!tE VOI RASPALTI SI EU CAND VOI AV3E,PROMIT...NUMELE E sely01
Mammmaa mmiiaaaaaaa!!Stefffffffyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!ce-i in capul tau?te-am rugat doar canapeaua mss!!!!!!promit ca te voi ajuta si eu cand voi avea!
AJUTOR!!!!DEEA,MA DEZLOGHEAZA MEREU DE PE W!!!
1.poate iti intra careva in cont
2.sunt multi utilizatori
3.la Quizzy se intampla cel mai des
2.sunt multi utilizatori
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620792
Help me~!!
Cineva mi-a aflat parola si mi-a luat 2 exclusive,1 rar si 2 psi (
Mi-a spus dea-bea dupa ce mi le-a luat...((
Bine ca nu mi-a furat si cele 2 psi din casa....( Daca poate sa ma ajute cineva...plesse
Cineva mi-a aflat parola si mi-a luat 2 exclusive,1 rar si 2 psi (
Mi-a spus dea-bea dupa ce mi le-a luat...((
Bine ca nu mi-a furat si cele 2 psi din casa....( Daca poate sa ma ajute cineva...plesse
Ultima editare efectuata de catre Mimy in Lun 25 Apr 2011, 3:17 pm, editata de 1 ori
Mimy- Zumbuddy
- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 153759
nu eram la quizzy,in zona nu erau multi,era 2,si nimeni nu mai stie parolazinzimima a scris:1.poate iti intra careva in cont
2.sunt multi utilizatori
sely01 a scris:nu eram la quizzy,in zona nu erau multi,era 2,si nimeni nu mai stie parolazinzimima a scris:1.poate iti intra careva in cont
2.sunt multi utilizatori
Adica conectati pe webkinz, sunt multi conectati pe webkinz in acelasi timp, nu conteaza pe ce zona sunt.
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620792
AJUTOR!!! MI'AM LUAT ASTAZI UN KING CHARLES SPANIEL SI CAND AM BAGAT CODUL AU ZIS CA E DEJA FOLOSIT! CE SA FAC?!?!?!?
http://customerservice.webkinz.com/cs/ro_ro/adi.phpStefzyk a scris:AJUTOR!!! MI'AM LUAT ASTAZI UN KING CHARLES SPANIEL SI CAND AM BAGAT CODUL AU ZIS CA E DEJA FOLOSIT! CE SA FAC?!?!?!?
Ti s'a spus ca Codul tau Secret este deja folosit??
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sau....
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Spune'i unui adult sa o sune pe Deea si vor rezolva problema
Irina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
Localizare : Rosewood :-x.
KinzCash : 229715
Irina a scris:http://customerservice.webkinz.com/cs/ro_ro/adi.phpStefzyk a scris:AJUTOR!!! MI'AM LUAT ASTAZI UN KING CHARLES SPANIEL SI CAND AM BAGAT CODUL AU ZIS CA E DEJA FOLOSIT! CE SA FAC?!?!?!?
Ti s'a spus ca Codul tau Secret este deja folosit??
Sau....
Spune'i unui adult sa o sune pe Deea si vor rezolva problema
faza cu aia de la w cu codul tau secret e deja folosit am incercat'o... sper sa se intample ceva...
sa ne sune un adultStefzyk a scris:AJUTOR!!! MI'AM LUAT ASTAZI UN KING CHARLES SPANIEL SI CAND AM BAGAT CODUL AU ZIS CA E DEJA FOLOSIT! CE SA FAC?!?!?!?
o sa sune mama maineWebkinz Romania a scris:sa ne sune un adultStefzyk a scris:AJUTOR!!! MI'AM LUAT ASTAZI UN KING CHARLES SPANIEL SI CAND AM BAGAT CODUL AU ZIS CA E DEJA FOLOSIT! CE SA FAC?!?!?!?
te iubesc, sely, te iubesc!!! esti sfantaaaaa!!!!de unde l'ai luat? :O omg!!!sely01 a scris:Mammmaa mmiiaaaaaaa!!Stefffffffyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!ce-i in capul tau?te-am rugat doar canapeaua mss!!!!!!promit ca te voi ajuta si eu cand voi avea!
Un sfat pentru cei care sunt ,, furati " ( adica cineva le-a furat parola si le-a luat ceva ):
Schimbati-va parola cel putin o data pe saptamana si asa f. greu cineva va afla parola.
Sper sa fie de folos!
Schimbati-va parola cel putin o data pe saptamana si asa f. greu cineva va afla parola.
Sper sa fie de folos!
Rose_2011- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : And we'll spread the fun from the dawn to the morning Yeah, we'll shout, loud enough for the glory
Localizare : Bucuresti.
KinzCash : 253835
Re: AJUTOR !
Rose_2011 a scris:Un sfat pentru cei care sunt ,, furati " ( adica cineva le-a furat parola si le-a luat ceva ):
Sper sa fie de folos!
AM FOST HATCKERITA ( nu stiu cum se scrie ) !! Premiul de la concursul lui sely01 ( 2 exclusive) mi-au disparut complet !! Le-am pus in casa si a doua zi au disparut !! Ce sa ma fac ?? Ma ajutati ?? ( Erau : Masa Cu Pietre
Pretioase (Exclusive) si Ambulanta (Exclusive) . )
Nokia345- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Rainy as always
KinzCash : 207865
pe forum dc nu mai am smiles-uri?nu trebuia sa schimbi fundalul de la scris!
stefania223- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : 100% fericita | happy :) -_-"
Localizare : In lumea nevazuta...
KinzCash : 164693
gata problema rezolvata
Am castigat un cod webkinz :X la revista SI VA MULTUMESC ENORM!Webkinz Romania a scris:trimiteti-ne un e-mail pe:
webkinz.romania@yahoo.com
sa rezolvam problemele
Webkinz Romania iti multumesc la nebunie!Sa va scriu si de ce:
Pentru ca acest numar al revistei a iesit atat de frumos vom da 3 Coduri,nu 1
Castigatori:alexacheeky girl +bleky00+WEBKINZSUPERSTAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FELICITARI CELOR CARE AU CASTIGAT SI MAI ALES WEBKINZ RO
Dar cand imi dati codul?
Ultima editare efectuata de catre webkinzsuperstar in Mar 03 Mai 2011, 6:44 pm, editata de 1 ori (Motiv : Am uitat sa scriu ceva :))
webkinzsuperstar- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I love Webkinz Forever And For Live!
KinzCash : 176373
webkinzsuperstar a scris:Am castigat un cod webkinz :X la revista SI VA MULTUMESC ENORM!Webkinz Romania a scris:trimiteti-ne un e-mail pe:
sa rezolvam problemele
Castigatori:alexacheeky girl +bleky00+WEBKINZSUPERSTAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FELICITARI CELOR CARE AU CASTIGAT SI MAI ALES WEBKINZ RO
Dar cand imi dati codul?
trimite-ne un mail
Ok!!!Webkinz Romania a scris:webkinzsuperstar a scris:Am castigat un cod webkinz :X la revista SI VA MULTUMESC ENORM!Webkinz Romania a scris:trimiteti-ne un e-mail pe:
sa rezolvam problemele
Dar cand imi dati codul?
trimite-ne un mail
tot intra cineva pe contul meu de pe forum!
mi-a schimbat avatarul!
ce sa fac?
mi-a schimbat avatarul!
ce sa fac?
De ce nu iti schimbi parola?stefania223 a scris:tot intra cineva pe contul meu de pe forum!
mi-a schimbat avatarul!
ce sa fac?
Am trimis(chiar 2)Va rog sa-mi zicetti cand imi trimiteti codul!Webkinz Romania a scris:webkinzsuperstar a scris:Am castigat un cod webkinz :X la revista SI VA MULTUMESC ENORM!Webkinz Romania a scris:trimiteti-ne un e-mail pe:
sa rezolvam problemele
Dar cand imi dati codul?
trimite-ne un mail
ooo..pai am schimbat si nu merge o mai schimb iar
Vrei sa fim Prietene?stefania223 a scris:ooo..pai am schimbat si nu merge o mai schimb iar
Pai (dau si eu un sfat akma depinde te tn)Daca iti mai face daune de ce nu iti faci alt cont?stefania223 a scris:ooo..pai am schimbat si nu merge o mai schimb iar
Ajutor!Cum imi pun o poza la Semnatura?webkinzsuperstar a scris:Pai (dau si eu un sfat akma depinde te tn)Daca iti mai face daune de ce nu iti faci alt cont?stefania223 a scris:ooo..pai am schimbat si nu merge o mai schimb iar
Ca nu prea stiu si am nevoie ca mi-am facut o poza draguta a webkinzului meu iubestewebkinzsuperstar a scris:Ajutor!Cum imi pun o poza la Semnatura?webkinzsuperstar a scris:Pai (dau si eu un sfat akma depinde te tn)Daca iti mai face daune de ce nu iti faci alt cont?stefania223 a scris:ooo..pai am schimbat si nu merge o mai schimb iar
Heeelp me, colegii mei de la scoala au primit cadou de la Ganz ( trofeul etc. ) si eu nu am primit nimic! HELP!!
toata lumea a primitlorena.buta a scris:Heeelp me, colegii mei de la scoala au primit cadou de la Ganz ( trofeul etc. ) si eu nu am primit nimic! HELP!!
Dar eu nu!Webkinz Romania a scris:toata lumea a primitlorena.buta a scris:Heeelp me, colegii mei de la scoala au primit cadou de la Ganz ( trofeul etc. ) si eu nu am primit nimic! HELP!!
Pagina 10 din 20 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 20
Subiecte similare
» Webkinz la RADIO!!! Duminica, ora 12, la Radio3Net, emisiunea ZooNet :D
» Emisiunea RADIO
» Emisiunea RADIO
» Concursul de SAMBATA - Comunitar #6
» Concursul de SAMBATA - Comunitar #8
» Emisiunea RADIO
» Emisiunea RADIO
» Concursul de SAMBATA - Comunitar #6
» Concursul de SAMBATA - Comunitar #8
Pagina 10 din 20