LISTA PENTRU SCHIMBURI
+61
sharonpopa
Webkinz~Diamond
alicelovefrog
merry777
Pisy1148
elena99
alexacheekygirl
cristina123
stefania223
Rose_2011
Nokia345
Anna
Stefzyk
canary
bubiko
zinzimima
razvan86
GabyDumy
LovelyGirl
alexandraaVIP
1A2d3y4e5v6e7r8
Alinuta
lorena.buta
cristinutza
{LuckyAmiba}
sely01
Webkinz Play Romania
LOUISE
simonescu
Irina
♥Skittles♥Dog♥Kinz♥
vichy
Zorica12
andraalexa110
LovleyLovePup
Clinchi
♪♥ §üƒƒÿ Ðøº£©€™ ♥♪
biancaidu
denissa99pestisor
pupantonia
LittleWebkinz
Misterio
Mimy
iordan
Laur77
razvan51
Lydialovebj
hanimontani190
loveemily
bia
kkryss
AwesomeMommy
andreiyo
ClaudiaMissy2
Webkinz Romania
elenafrumoasa17
WebkinzBoyRomania
PeacefulDoggy
july_thebest_star
galbior
WebKinzFriend
65 participanți
Pagina 10 din 20
Pagina 10 din 20 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 20
Re: LISTA PENTRU SCHIMBURI
Laur77 a scris:zinzimima a scris:zinzimima a scris:Aici puneti ce aveti pentru schimb si cea mai buna oferta primesete aprobarea. Voi stabiliti cand si unde va intalniti sa faceti schimb.
Oferta mea:
Alee din pietre aurite si jacheta balon dartz. Vreau de preferat pat exclusvi.
Nimeni?
eu nu dau pat exclusiv pe alee din pietre aurite si o haina!
Am gasit cineva cu care sa fac schimb. Oricum aleea era delux.
zinzimima- Webkinz Signature
cine are bluza si pantalonii de la zodiac apa si pantofi de la zodiac pamant+ dau un exclusiv si o haina deluxe dau si coroana de la zodiac de apa gratis, sa faceti ce vreti cu ea!!!!) plz ajutor!!!!!!!!!!!!!!!
Ultima editare efectuata de catre Zorica12 in Dum 03 Apr 2011, 3:13 pm, editata de 1 ori
Zorica12- Mazin' Hamster
nimeny?Zorica12 a scris:cine are bluza si pantalonii de la zodiac apa si pantofi de la zodiac pamant+ dau un exclusiv si o haina deluxe dau si coroana de la zodiac de apa gratis, sa faceti ce vreti cu ea!!!!) plz ajutor!!!!!!!!!!!!!!!
Zorica12- Mazin' Hamster
Lista mea!
Sely,nu dau cuponul pentru boneta dar ai ce alege de aici ca boneta nu e chiara rara si ai 3.
Sely,nu dau cuponul pentru boneta dar ai ce alege de aici ca boneta nu e chiara rara si ai 3.
Misterio- Webkinz Signature
saluuut!! <333 cnn aree costumelee zodiac?? nu conteaza care =)) nu` ma` sa fie unu dintre ele ( dar sa fie complet dk se poathe ;*** )
LittleWebkinz- Lil'Kinz
am eu apa si foc [pamant nu'l dau]... xD negociaza =))LittleWebkinz a scris:saluuut!! <333 cnn aree costumelee zodiac?? nu conteaza care =)) nu` ma` sa fie unu dintre ele ( dar sa fie complet dk se poathe ;*** )
stefzyk ce ai vrea sa ti se ofere pe cufor de calatorie elefantul?
ce-ai zice de un exclusiv si...doua cupoane bingoz?cupoanele astea se folosesc la jocul bingoz,nu cred ca vrei,dar sa sti ca acum cupoanele astea se obtin doar dintr-un singur locMisterio a scris:stefzyk ce ai vrea sa ti se ofere pe cufor de calatorie elefantul?
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 222253
ahh, si ala ti s'a furat cand ai fost hackerit? da'mi un mar pe el xD ti l'as trimite dar ar trebui sa astepti pana maine... deci zi tu o camera si ne intalnim acolo.... da nu uita : ori imi aduci marul, ori nu ti'l dau [xD]. incerc s'o fac pe cookie sa manance sanatos =)) deci un mar sa fie... camera? XDMisterio a scris:ce-ai zice de un exclusiv si...doua cupoane bingoz?cupoanele astea se folosesc la jocul bingoz,nu cred ca vrei,dar sa sti ca acum cupoanele astea se obtin doar dintr-un singur locMisterio a scris:stefzyk ce ai vrea sa ti se ofere pe cufor de calatorie elefantul?
Pentru moneda da 1000 de kinzcash dau urmatoarele liste: pantofi de cristal+ pantaloni costum argintiu stralucitor +ochelari dmn. santa kinz, o pereche da pantofi scufita rosie+ cupon 30% +simbol hasmter hope
Alege una dintre listele de oferte
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620792
scuze, astea sunt obiecte ieftine, se gasesc oriunde... cand faci trade incearca sa gasesti lucruri rare, psi-uri, exclusivezinzimima a scris:Pentru moneda da 1000 de kinzcash dau urmatoarele liste: pantofi de cristal+ pantaloni costum argintiu stralucitor +ochelari dmn. santa kinz, o pereche da pantofi scufita rosie+ cupon 30% +simbol hasmter hope
zi cameraStefzyk a scris:ahh, si ala ti s'a furat cand ai fost hackerit? da'mi un mar pe el xD ti l'as trimite dar ar trebui sa astepti pana maine... deci zi tu o camera si ne intalnim acolo.... da nu uita : ori imi aduci marul, ori nu ti'l dau [xD]. incerc s'o fac pe cookie sa manance sanatos =)) deci un mar sa fie... camera? XDMisterio a scris:ce-ai zice de un exclusiv si...doua cupoane bingoz?cupoanele astea se folosesc la jocul bingoz,nu cred ca vrei,dar sa sti ca acum cupoanele astea se obtin doar dintr-un singur locMisterio a scris:stefzyk ce ai vrea sa ti se ofere pe cufor de calatorie elefantul?
nu mar LOL,camera 15 zone verde maine ora 13:00 e bun?Stefzyk a scris:ahh, si ala ti s'a furat cand ai fost hackerit? da'mi un mar pe el xD ti l'as trimite dar ar trebui sa astepti pana maine... deci zi tu o camera si ne intalnim acolo.... da nu uita : ori imi aduci marul, ori nu ti'l dau [xD]. incerc s'o fac pe cookie sa manance sanatos =)) deci un mar sa fie... camera? XDMisterio a scris:ce-ai zice de un exclusiv si...doua cupoane bingoz?cupoanele astea se folosesc la jocul bingoz,nu cred ca vrei,dar sa sti ca acum cupoanele astea se obtin doar dintr-un singur locMisterio a scris:stefzyk ce ai vrea sa ti se ofere pe cufor de calatorie elefantul?
ok si adu marul, nu altceva =)) altfel cookie o sa devina obezaMisterio a scris:nu mar LOL,camera 15 zone verde maine ora 13:00 e bun?Stefzyk a scris:ahh, si ala ti s'a furat cand ai fost hackerit? da'mi un mar pe el xD ti l'as trimite dar ar trebui sa astepti pana maine... deci zi tu o camera si ne intalnim acolo.... da nu uita : ori imi aduci marul, ori nu ti'l dau [xD]. incerc s'o fac pe cookie sa manance sanatos =)) deci un mar sa fie... camera? XDMisterio a scris:ce-ai zice de un exclusiv si...doua cupoane bingoz?cupoanele astea se folosesc la jocul bingoz,nu cred ca vrei,dar sa sti ca acum cupoanele astea se obtin doar dintr-un singur locMisterio a scris:stefzyk ce ai vrea sa ti se ofere pe cufor de calatorie elefantul?
app eu o sa fiu un lil' cocker spaniel, cookie
eu un jack russel,sk8r dog,app voi de pe forum sunteti prea buni XDStefzyk a scris:ok si adu marul, nu altceva =)) altfel cookie o sa devina obezaMisterio a scris:nu mar LOL,camera 15 zone verde maine ora 13:00 e bun?Stefzyk a scris:ahh, si ala ti s'a furat cand ai fost hackerit? da'mi un mar pe el xD ti l'as trimite dar ar trebui sa astepti pana maine... deci zi tu o camera si ne intalnim acolo.... da nu uita : ori imi aduci marul, ori nu ti'l dau [xD]. incerc s'o fac pe cookie sa manance sanatos =)) deci un mar sa fie... camera? XDMisterio a scris:ce-ai zice de un exclusiv si...doua cupoane bingoz?cupoanele astea se folosesc la jocul bingoz,nu cred ca vrei,dar sa sti ca acum cupoanele astea se obtin doar dintr-un singur locMisterio a scris:stefzyk ce ai vrea sa ti se ofere pe cufor de calatorie elefantul?
eu nu sunt asa buna, insa cookie trebuie sa aiba un aspect frumos. e fetita! xDMisterio a scris:eu un jack russel,sk8r dog,app voi de pe forum sunteti prea buni XDStefzyk a scris:ok si adu marul, nu altceva =)) altfel cookie o sa devina obezaMisterio a scris:nu mar LOL,camera 15 zone verde maine ora 13:00 e bun?Stefzyk a scris:ahh, si ala ti s'a furat cand ai fost hackerit? da'mi un mar pe el xD ti l'as trimite dar ar trebui sa astepti pana maine... deci zi tu o camera si ne intalnim acolo.... da nu uita : ori imi aduci marul, ori nu ti'l dau [xD]. incerc s'o fac pe cookie sa manance sanatos =)) deci un mar sa fie... camera? XDMisterio a scris:ce-ai zice de un exclusiv si...doua cupoane bingoz?cupoanele astea se folosesc la jocul bingoz,nu cred ca vrei,dar sa sti ca acum cupoanele astea se obtin doar dintr-un singur loc
Psi[Cada Ocean Inghetat] il dau pe alt Psi[de preferat] sau 3 exclusive
Exclusive[Mini Piscina sau Planta Ornamentala Forma Leu] il dau pe alt exclusive sau 2 valued
Lucrurile normale dar cam scumpe pentru cei la inceput[Roaba Decorativa sau Bazin Elegant Din Piatra sau Fantana Pentru Pasari]le dau pe fiecare pe cate un lucru scump sau 3 ieftine
Si Copacul Willow il dau pe un frigider[nu conteaza de care].Daca nu sunteti de acord la Copac mai dau in plus si un cupon de reducere 30%
Mimy- Zumbuddy
- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : Bucuresti
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 153759
kinzchat plus sau normal?Stefzyk a scris:eu nu sunt asa buna, insa cookie trebuie sa aiba un aspect frumos. e fetita! xDMisterio a scris:eu un jack russel,sk8r dog,app voi de pe forum sunteti prea buni XDStefzyk a scris:ok si adu marul, nu altceva =)) altfel cookie o sa devina obezaMisterio a scris:nu mar LOL,camera 15 zone verde maine ora 13:00 e bun?Stefzyk a scris: ahh, si ala ti s'a furat cand ai fost hackerit? da'mi un mar pe el xD ti l'as trimite dar ar trebui sa astepti pana maine... deci zi tu o camera si ne intalnim acolo.... da nu uita : ori imi aduci marul, ori nu ti'l dau [xD]. incerc s'o fac pe cookie sa manance sanatos =)) deci un mar sa fie... camera? XD
normalStefzyk a scris:kinzchat plus sau normal?Stefzyk a scris:eu nu sunt asa buna, insa cookie trebuie sa aiba un aspect frumos. e fetita! xDMisterio a scris:eu un jack russel,sk8r dog,app voi de pe forum sunteti prea buni XDStefzyk a scris:ok si adu marul, nu altceva =)) altfel cookie o sa devina obezaMisterio a scris:nu mar LOL,camera 15 zone verde maine ora 13:00 e bun?
Bunaaa!Aicia se fac schimburi???Misterio a scris:normalStefzyk a scris:kinzchat plus sau normal?Stefzyk a scris:eu nu sunt asa buna, insa cookie trebuie sa aiba un aspect frumos. e fetita! xDMisterio a scris:eu un jack russel,sk8r dog,app voi de pe forum sunteti prea buni XDStefzyk a scris: ok si adu marul, nu altceva =)) altfel cookie o sa devina obeza
Anna- KinzKlip
- Gen : Stare de spirit : Suuuuuper fericiiita:x
Localizare : Webkinz World :)
KinzCash : 150821
daAnna a scris:Bunaaa!Aicia se fac schimburi???Misterio a scris:normalStefzyk a scris:kinzchat plus sau normal?Stefzyk a scris:eu nu sunt asa buna, insa cookie trebuie sa aiba un aspect frumos. e fetita! xDMisterio a scris:eu un jack russel,sk8r dog,app voi de pe forum sunteti prea buni XD
Stefzyk a scris:am eu apa si foc [pamant nu'l dau]... xD negociaza =))LittleWebkinz a scris:saluuut!! <333 cnn aree costumelee zodiac?? nu conteaza care =)) nu` ma` sa fie unu dintre ele ( dar sa fie complet dk se poathe ;*** )
il vreau pwe ala care are o coronita care se invarte :> [[ ala foc cred ca e :> ]]
ce ai vrea p el.... sau ele? :]
LittleWebkinz- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : Happy.; x]
Localizare : In Kapitalaaaaa
KinzCash : 154693
la toate se invart coroniteleLittleWebkinz a scris:Stefzyk a scris:am eu apa si foc [pamant nu'l dau]... xD negociaza =))LittleWebkinz a scris:saluuut!! <333 cnn aree costumelee zodiac?? nu conteaza care =)) nu` ma` sa fie unu dintre ele ( dar sa fie complet dk se poathe ;*** )
il vreau pwe ala care are o coronita care se invarte :> [[ ala foc cred ca e :> ]]
pai nu stiu... nu'mi vine nimic in minte... ce ai disponibil?
are cineva ???
Misterio a scris:are cineva ???
nu. eu nu am
Nokia345- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Rainy as always
KinzCash : 207865
daStefzyk a scris:diabolicule. ai adus si morcovi si ananas =))
Am euMisterio a scris:are cineva ???
Anna- KinzKlip
iti dau un exclusiv,si doua cupoane bingoz(sunt rare).daca nu vrei sa imi zici dar te rgo mult pastreaza haina penru mine sa nu o dai altcuivaAnna a scris:Am euMisterio a scris:are cineva ???
Scuzeee am dato deja pt un pat dela persian:(Misterio a scris:iti dau un exclusiv,si doua cupoane bingoz(sunt rare).daca nu vrei sa imi zici dar te rgo mult pastreaza haina penru mine sa nu o dai altcuivaAnna a scris:Am euMisterio a scris:are cineva ???
Anna- KinzKlip
Voi ce lucruri aveti pentru schimb?
Anna- KinzKlip
nu e nimicAnna a scris:Scuzeee am dato deja pt un pat dela persian:(Misterio a scris:iti dau un exclusiv,si doua cupoane bingoz(sunt rare).daca nu vrei sa imi zici dar te rgo mult pastreaza haina penru mine sa nu o dai altcuivaAnna a scris:Am euMisterio a scris:are cineva ???
Are cineva patul de la tema persiana?
sely01- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 230977
Stefzyk a scris:la toate se invart coroniteleLittleWebkinz a scris:Stefzyk a scris:am eu apa si foc [pamant nu'l dau]... xD negociaza =))LittleWebkinz a scris:saluuut!! <333 cnn aree costumelee zodiac?? nu conteaza care =)) nu` ma` sa fie unu dintre ele ( dar sa fie complet dk se poathe ;*** )
aaa ok... atunki il vreau p ala cu apa ... pai am psi chincila, un psi de la un animal retras, mazin hamster, haine, un cadou galben care iti da superpat la alegere, etcc nu mi le mai amintesc..... zii u ce ai vrea j eww vd dk amm
LittleWebkinz- Lil'Kinz
da il am eu acel pat ft scump te referi nu?sely01 a scris:Are cineva patul de la tema persiana?
Anna- KinzKlip
LittleWebkinz a scris:Stefzyk a scris:la toate se invart coroniteleLittleWebkinz a scris:Stefzyk a scris:am eu apa si foc [pamant nu'l dau]... xD negociaza =))LittleWebkinz a scris:saluuut!! <333 cnn aree costumelee zodiac?? nu conteaza care =)) nu` ma` sa fie unu dintre ele ( dar sa fie complet dk se poathe ;*** )
aaa ok... atunki il vreau p ala cu apa ... pai am psi chincila, un psi de la un animal retras, mazin hamster, haine, un cadou galben care iti da superpat la alegere, etcc nu mi le mai amintesc..... zii u ce ai vrea j eww vd dk amm
psi chincila!!!!!!!!!!!
zi cand sa ne intalnim
cine are obiecte spring celebration?
am nevoie doar de palarii cu urechi si de acea casuta
dau multe rochii spring celebration si multe exclusive
palaria o rochie sau 2 exclusive
casuta-3 exclusive sau un psi
2 casute-un potm item (cea cu cristale sau turnul de pe mare(farul))
am nevoie doar de palarii cu urechi si de acea casuta
dau multe rochii spring celebration si multe exclusive
palaria o rochie sau 2 exclusive
casuta-3 exclusive sau un psi
2 casute-un potm item (cea cu cristale sau turnul de pe mare(farul))
WebkinzBoyRomania- Webkinz Signature
KinzCash : 163355
Are cineva nevoie de ?
Dau la trade pentru , , sau !
Va rog, ajutati-ma sa le iau pe toate! Le aveam aproape pe toate dar am fost hackerita...
Va rog, ajutati-ma sa le iau pe toate! Le aveam aproape pe toate dar am fost hackerita...
eu am totul inafara de fantana... si dau bluzonul ... dar nu pe ochelariStefzyk a scris:Are cineva nevoie de?
Dau la trade sau !
pupantonia- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : un moft floral
Localizare : RO
KinzCash : 164881
Vreau un obiect rare sau super exclusive ( de preferat cel rare sa coste cel putin 1000, este valabil si pentru super exclusive).
Lista mea suna asa:
Valued item: Pat Casa Catelului
Un cupon de reducere 10% pentru WShop
Doua rochii de scufita rosie
Cos Picnic cu Oua- Bombonele
Oua pentru Sarbatoarea Primaverii
Si un articol pe care il vreti care sa coste cel mult 650
Astept propuneri.
P.S: Iubesc patul super exclusiv Acropolis si patul cu Trandafiri.
Pentru un articol f. interesant, scump si frumos sunt dispusa sa dau PSI-ul focii.
Lista mea suna asa:
Si un articol pe care il vreti care sa coste cel mult 650
Astept propuneri.
Pentru un articol f. interesant, scump si frumos sunt dispusa sa dau PSI-ul focii.
Rose_2011- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : And we'll spread the fun from the dawn to the morning Yeah, we'll shout, loud enough for the glory
Localizare : Bucuresti.
KinzCash : 253835
Stefzyk a scris:LittleWebkinz a scris:Stefzyk a scris:la toate se invart coroniteleLittleWebkinz a scris:Stefzyk a scris: am eu apa si foc [pamant nu'l dau]... xD negociaza =))
psi chincila!!!!!!!!!!!
zi cand sa ne intalnim
ok >< .. da-mi id tau pe msj privat... ca nush cand intrii tu p forum...
LittleWebkinz- Lil'Kinz
Nimeni, nu este interesat?Rose_2011 a scris:Vreau un obiect rare sau super exclusive ( de preferat cel rare sa coste cel putin 1000, este valabil si pentru super exclusive).
Lista mea suna asa:
Si un articol pe care il vreti care sa coste cel mult 650 :w$:
Astept propuneri.
- Gen : Stare de spirit : And we'll spread the fun from the dawn to the morning Yeah, we'll shout, loud enough for the glory
are cineva gluga de scufita rosie ?
razvan51- Webkinz Signature
KinzCash : 167810
stefania223- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : 100% fericita | happy :) -_-"
Localizare : In lumea nevazuta...
KinzCash : 164693
vrei sa facem schimb?
sau ce?
o am eu!razvan51 a scris:are cineva gluga de scufita rosie ?
sely01- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 230977
sely01 a scris:o am eu!razvan51 a scris:are cineva gluga de scufita rosie ?
daca sunteti interesati pentru trade la caciula de scufita rosie azi la 8 jumate seara,zona verde camera 12,utilizaor:buizal77 animalut:prety panda pendisor imbracat cu costum ananas de la estore
Ultima editare efectuata de catre razvan51 in Vin 22 Apr 2011, 4:57 pm, editata de 1 ori
razvan51- Webkinz Signature
KinzCash : 167810
Hey cine vrea PSI ANGORA BUNNY??
Mimy- Zumbuddy
- Gen : Stare de spirit : Fericita
KinzCash : 153759
Cum arata?Mimy a scris:Hey cine vrea PSI ANGORA BUNNY??
Yooo <3 da'mi si mie un buzzz p mess sa iti zic ce ofer <3Mimy a scris:Hey cine vrea PSI ANGORA BUNNY??
Irina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
Localizare : Rosewood :-x.
KinzCash : 229715
Stefzyk a scris:Are cineva nevoie de si ?
Daca vrei iti pot da eu Picnic Basket whit candy eggs.Stefzyk a scris:Are cineva nevoie de ?
cristinutza- Webkinz
- Gen : Stare de spirit : Ca in todeauna
Localizare : Hunedoara,Vulacan
KinzCash : 154652
Am pentru trade:(pyramid wallpapper,neon saxophone sign,silverblack gorilla party poster,movie slate,slice of apple pie)Toate sunt obiecte!
cristinutza- Webkinz
- Gen : Stare de spirit : Ca in todeauna
Localizare : Hunedoara,Vulacan
KinzCash : 154652
Le-amcristinutza a scris:Am pentru trade:(pyramid wallpapper,neon saxophone sign,silverblack gorilla party poster,movie slate,slice of apple pie)Toate sunt obiecte!
Anna- KinzKlip
Pagina 10 din 20 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 20
Subiecte similare
» LISTA PENTRU SCHIMBURI
» Lista Pentru Schimburi
» LISTA PENTRU SCHIMBURI
» LISTA PENTRU SCHIMBURI
» Lista Pentru Schimburi
» Lista Pentru Schimburi