Concurs Comunitar WR #22:
+19
Asim002
Misterio
Brunette Girl
PISIELLA
carinabianca
Laur77
sely01
adelinabalerina
Irina
Nokia345
Alexsutzu
stefania223
Pisy1148
stefanawebkinz
irenamihalachi
lililoli
lavinia3000
marshmallow_girl
Webkinz Romania
23 participanți
Pagina 1 din 1
Concurs Comunitar WR #22:
PROVOCARE:
Daca tot a venit primavara si natura revine la viata - Desenati-ne sau descrieti-ne un nou model de floare, pentru gradina, in Lumea Webkinz!
Premiul va fi:
Bafta!
Daca tot a venit primavara si natura revine la viata - Desenati-ne sau descrieti-ne un nou model de floare, pentru gradina, in Lumea Webkinz!
Premiul va fi:
Bafta!
Ultima editare efectuata de catre Webkinz Romania in Sam 12 Mar 2011, 6:09 pm, editata de 1 ori
Re: Concurs Comunitar WR #22:
o floare perfecta ar fi una care are petalele diferit colorate, imbietoare. din cand in cand s-ar deschide si pe fiecare petala sa apara cate un webkinz. ar incepe sa cante si la final sa zice: ''I love my Webkinz so much...!''
marshmallow_girl- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : happy:)am visat ceva frumos azinoapte:))
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 159659
O noua floare ar arata asa:
Sa va explic ce face:
Odata plantata in gradina,floarea va arata ca si in poza de mai sus
In fiecare luna,daca apasam pe o petala,frunza sau mijlocul florii...vom primi atatea monede kc cate sunt inscriptionate pe ele
In luna august,cand se va lua frunza de 400kz,va ramane bulbul(sau ceapa)care in octombrie va fi plantat,pana sa creasca planta,se va face luna noiembrie iar apoi planta isi va relua ciclul si va darui dinnou banuti.
Dar atentie!Daca nu ingrijesti floarea lunar,omizile ii vor manca petalele luandu-ti din banii tai proprii atatia KC cati scrie pe petala!Vei ingriji planta cu un spray anti omizi pe care l cumperi de la W Shop si-l poti folosi pentru totdeauna.Floarea o poti lua de la W Shop cu 1000 KC
Daca omizile iti mananca toata floarea,,,nu e nici o problema va ramane bulbul pe care il plantezi dinnou ..doar ca paguba va fi ca vei ramane fara KC
Aceasta floare o poti pastra pentru totdeauna,nu poti avea mai multe de 1 si nu se poate trimite prin posta
Sa va explic ce face:
Odata plantata in gradina,floarea va arata ca si in poza de mai sus
In fiecare luna,daca apasam pe o petala,frunza sau mijlocul florii...vom primi atatea monede kc cate sunt inscriptionate pe ele
In luna august,cand se va lua frunza de 400kz,va ramane bulbul(sau ceapa)care in octombrie va fi plantat,pana sa creasca planta,se va face luna noiembrie iar apoi planta isi va relua ciclul si va darui dinnou banuti.
Dar atentie!Daca nu ingrijesti floarea lunar,omizile ii vor manca petalele luandu-ti din banii tai proprii atatia KC cati scrie pe petala!Vei ingriji planta cu un spray anti omizi pe care l cumperi de la W Shop si-l poti folosi pentru totdeauna.Floarea o poti lua de la W Shop cu 1000 KC
Daca omizile iti mananca toata floarea,,,nu e nici o problema va ramane bulbul pe care il plantezi dinnou ..doar ca paguba va fi ca vei ramane fara KC
Aceasta floare o poti pastra pentru totdeauna,nu poti avea mai multe de 1 si nu se poate trimite prin posta
Ultima editare efectuata de catre lavinia3000 in Dum 06 Mar 2011, 3:35 pm, editata de 2 ori
O floare perfecta ar fi o floare pentru fiecare cont: o floare care sa aiba atatea petale cate animalute sunt in cont. pe fiecare petala sa fie desenat animalutul. Exemplu: daca sunt 5 animalute floarea are 5 petale. Floarea poate fi cumparata de la w- shop cu 50 kinzcash.[/b]
O floare care sa semene cu o lalea dar sa fie de nuanta ghiocelului. Sa fin in ghiveci. Sa coste 23 de Kinzcash. Sa fie de decor.
irenamihalachi- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 166774
Floare
O floare perfecta aceea care ar semana cu un trandafir, dar de culoarea narcisei, care sa coste 30 de kinzcash.
stefanawebkinz- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 336773
O FLOARE MISTERIOASA...
CE POATE FI MAI DRAGUT IN GRADINA DECAT O FLOARE MISTERIOASA?ACEASTA FLOARE EMANA UN PARFUM AL MISTERELOR CARE ITI INDEPLINESTE TOATE DORINTELE TALE IN WEBKINZ WORLD.DAR NU ESTE TOT !ACEASTA FLOARE POATE ASIGURA ODIHNA ANIMALUTULUI SI SA AIBA GRIJA DE EL CAND TU NU POTI!ESTE O FLOARE PRIMAVARATICA,ADUSA CU DRAG DE CATRE IEPURASUL SHERBET BUNNY!
PIXILOL- Vizitator
O floare miraculoasa ...
S-ar putea inventa o floare care desi ar costa 500K,ea,la fiecare sfarsit de saptamana ne-ar da un premiu special.Bineinteles,doar daca in fiecare zi noi avem grija de ea.
Fiecare copil ar putea sa isi aleaga culoarea sau culorile florii.Insa,de la WShop sa se poata lua doar semintele.Adica : in fiecare saptamana (daca fiecare ar avea grija de floricica in fiecare zi) floarea sa mai creasca cate putin (in prima saptamana doar niste seminte,in a doua iese putin tulpinita,etc) ,iar la sfarsit cand floarea a crescut,fiecare sa poata debloca un premiu si mai special decat premiul de la sfarsitul fiecarei saptamani.
Fiecare copil ar putea sa isi aleaga culoarea sau culorile florii.Insa,de la WShop sa se poata lua doar semintele.Adica : in fiecare saptamana (daca fiecare ar avea grija de floricica in fiecare zi) floarea sa mai creasca cate putin (in prima saptamana doar niste seminte,in a doua iese putin tulpinita,etc) ,iar la sfarsit cand floarea a crescut,fiecare sa poata debloca un premiu si mai special decat premiul de la sfarsitul fiecarei saptamani.
Pisy1148- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Good friends are like stars.You don't always see them,but you know they're always there ;x.
Localizare : Undeva in Balcani ;p
KinzCash : 307476
planta mea se numeste varicelita dar nu da boala animalutului ba din contra ea ii da mai multe chestii!
1.face gogosi cu ciocolata yum!
2.da o jucarie uuu!
3.da si un obiect exclusiv!WoW!
4. la 5 saptamani de ingrijirea plantei primeste si un webkinz oricare!!!
5. costa doar 10 kinzkash!!!
POZA PLANTEI: (scuze daca e urat desenul dar nu prea stiu sa desenez pe paint )
1.face gogosi cu ciocolata yum!
2.da o jucarie uuu!
3.da si un obiect exclusiv!WoW!
4. la 5 saptamani de ingrijirea plantei primeste si un webkinz oricare!!!
5. costa doar 10 kinzkash!!!
POZA PLANTEI: (scuze daca e urat desenul dar nu prea stiu sa desenez pe paint )
stefania223- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : 100% fericita | happy :) -_-"
Localizare : In lumea nevazuta...
KinzCash : 164693
Creatia mea
[b]Am pictat si eu o floare,intitulata mireasma de foc.Deoarece aceasta planta seamana cu o faclie iar noaptea va straluci de minune in clarii de luna in gradina mea Webkinz . Este un obiect rar,iar Arte stie sa o ascunda bine,tocmai asta dandu-i aerul mistic. Daca ai noroc poate o gazesti . .O poti plasa pe un iaz,iar ea se va inalta,formand un patut pentru webkinzul tau preferat,unde o sa doarma fara frica,pentru ca ea lumineaza in intuneric.
Ultima editare efectuata de catre Alexsutzu in Dum 06 Mar 2011, 6:46 pm, editata de 1 ori
Alexsutzu- Figurina Webkinz
- KinzCash : 152696
Re : Concurs Comunitar Webkinz Romania nr. # 22 :
Noua floare a primaverii se numeste '' WebRafa '' si este foarte folositoare ! Daca plantezi in gradina, peste noapte iti va da multe cadouri . Iti da obiecte, haine, mancare ..... De ex : Astazi e duminica, si iti va da dulciuri, maine e luni, iti va da un lantisor si tot asa pana se termina saptamana . Iar la sfarsitul saptamanii o sa iti dea cate o haina iar cand se termina luna, hainele stranse se transforma intr-o haina rara .
Nokia345- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Rainy as always
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 207865
O floare galbena, dragutza, cu 3 flori. O poti achizitiona de la wShop cu 90kinzcash.
Poza:
Poza:
Irina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
Localizare : Rosewood :-x.
KinzCash : 229715
Floarea dorintelor
:ghog spun: eu spun ca floarea perfecte pentru gradinile webkinz...ar fi o floare care se planteaza...si in fiecare zi creste precum o floare reala.Ea,dupa un timp,ii ofera proprietarului contului un premiu.Floarea sa ofere premiile in functie de culoarea ei:rosu(de la 500kinzcash pana la 5 000kinzcash,infloreste in 2 luni,costa 1000k)albastra(hainute pentru animalutele webkinz,un costum pentru fiecare animalut avut,infloreste in 5 luni,costa 2500k)verde(mobia pentru o camera la alegere,cel mult 5 articole alese gratis de proprietar,infloreste in 7 luni,costa 5000k)mov(primesti 5 cupoane de la 60% pana la 90% ,infloreste intr-un an,costa 7000k)aurie(poti primi un articol exclusiv sau 2 articole rare,3 jetoane pentru masina de dorinte sau 5 nestemate pt coronita cu minuni,infloreste intr-o saptamana ,costa 30 000k)fiecare floare trebuie ingrijita zilnic,iar daca nu in maxim 5 zile se usuca.Floarea are barometru de fericire,cu cat este mai fericita cu atat primsti premi mai mari;ai posibilitatea de acces la activitati specifice ei,care trebuie castigate pt 5%din fericirea ei.Poti cumpara cel mult 2 flori pe luna.Poti cumpara mai multe daca donezi webkinzword-ului 2 nestemate pt fiecare floare in plus. daca reusesti sa infloresti fiecare floare cel putin o data primesti 50 000 de kinzcash. floarea poate fi si castigata la inregistrarea unui nou animalut.este cea mai buna floare!cumparati-o acum,iar primi 1 000 de cumparatri primesc 50%reducere
malinutz- Vizitator
Floarea sclipici de stele de primavara
Acesta floare infloreste seara iar dimineata se inchide.La lasarea seri nu mai vezi dar nu tre sati faci griji pentruca ai floarea sclipici de stele.Ea va lumina gradina animalutului tau.Aceasta floare costa 200 de KC dar acesta floare o poti cumpara doar de Pasti,Craciun si Halloween pentruca doar atunci apare la W-Shop.Cei cu abonament deluxe o pot cumpara ori cand de la estore doar cu 1500 de puncte.Aceasta floare va arata superb in gradina ta !De primavara floarea va zbura prin camera si tu o poti prinde.
Acesta floare infloreste seara iar dimineata se inchide.La lasarea seri nu mai vezi dar nu tre sati faci griji pentruca ai floarea sclipici de stele.Ea va lumina gradina animalutului tau.Aceasta floare costa 200 de KC dar acesta floare o poti cumpara doar de Pasti,Craciun si Halloween pentruca doar atunci apare la W-Shop.Cei cu abonament deluxe o pot cumpara ori cand de la estore doar cu 1500 de puncte.Aceasta floare va arata superb in gradina ta !De primavara floarea va zbura prin camera si tu o poti prinde.
Floarea Bucuria Primaverii.Daca a venit primavara,sa ne bucuram cum se cuvine de acest anotimp ,minunat,creind o floare minunata.Aceasta costa 50 ,din W-shop.In fiecare dimineata de primavara,ea ii face cu mana fiecarui webkinz ce o uda.Ea se bucura de primavara,la fel cum te vei bucura si tu,daca o vei avea!
Poza: >
Poza:
sely01- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 230977
Trandafirul Anotimpurilor , o floare frumoasa, care isi schimba culoarea in fiecare anotimp. aceasta floare, la W shop costa 70 de kinzcash. o plantati in gradina ( la inceput vor fii seminte ) , si apoi , din 2 in 2 zile va creste . cand culegeti aceasta floare, primiti o floare care puteti sa o agatati pe perete, si o floare care puteti sa o puneti pe animalutul vostru ( floarea care se pune pe perete si cea care se pune pe animalut sunt de culoarea anotimpului) . primavara , va fii o floare verde deschis, vara va fii o floare galbena, toamna va fii o floare rosie, iar iarna va fii o floare albastra. cand puneti floarea pe perete, ea va parfuma camera animalutlui vostru.
asa arata trandafirul verde :
floarea poate fi culeasa de 3-4 ori pe luna. daca ea creste, si mai are putin si infloreste, dar daca se schimba anotimpul ea nu va mai fi culoarea lunii trecute ( chiar daca e boboc verde, si s-a facut vara, se schimba in boboc galben sau trandafir inflorit galben) . Primavara primiti un bonus la aceasta floare! veti primi un ghiveci care puteti planta orice planta, si il puteti pune in camera animalutului.
Dar, aceasta floare trebuie ingrijita! trebuie sa o udati, sa o greblati , sa o ingropati ( daca s-a uscat) , sa o dati cu spray anti insecte odata la 2 zile ... si sa o culegeti !
asa arata trandafirul verde :
floarea poate fi culeasa de 3-4 ori pe luna. daca ea creste, si mai are putin si infloreste, dar daca se schimba anotimpul ea nu va mai fi culoarea lunii trecute ( chiar daca e boboc verde, si s-a facut vara, se schimba in boboc galben sau trandafir inflorit galben) . Primavara primiti un bonus la aceasta floare! veti primi un ghiveci care puteti planta orice planta, si il puteti pune in camera animalutului.
Dar, aceasta floare trebuie ingrijita! trebuie sa o udati, sa o greblati , sa o ingropati ( daca s-a uscat) , sa o dati cu spray anti insecte odata la 2 zile ... si sa o culegeti !
Laur77- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We keep stumbling, we're stumbling, tumbling down / But then we go on, then we go on, then we go on
KinzCash : 248994
priviti!o floare noua in webkinz world!
floarea cea noua ar fi foarte frumos sa arate asa
-sa semene cu o gladiola
-sa fie colorata, ca si catelusul tie dye
-sa fie intr-un ghiveci violet
-sa coste 300 kc
-sa iti daruiasca, in fiecare saptamana, duminica, 100 kc
-sa fie decorata cu floricele micute,de diferite culori
multumesc mult pt timpul acordat citirii parerii mele. sper ca v-a placut ideea mea
-sa semene cu o gladiola
-sa coste 300 kc
multumesc mult pt timpul acordat citirii parerii mele. sper ca v-a placut ideea mea
carinabianca- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : Do not worry, be happy :)
Localizare : Bucuresti.
KinzCash : 151313
CONCURS COMUNITAR PRIMAVARA
FLOAREA PERFECTA PT WEBKINZ AR FI UN BUCHET DE TRANDAFIRI ROZ.
SI CU FLORI GALBENE.BUCHETUL SA STRALUEASCA VA PWP
SI TOTUSI AR FI BUNA SI UN COPAC PLIN CU CE ANIMALUTE VREA USERUL.
SI CU FLORI GALBENE.BUCHETUL SA STRALUEASCA VA PWP
SI TOTUSI AR FI BUNA SI UN COPAC PLIN CU CE ANIMALUTE VREA USERUL.
PISIELLA- KinzCash : 150302
O minune prinde viata
Consider ca o floare minunata desprinsa din buchetul imens al primaverii ar arata astfel: petalele rupte din razele soarelui pentru a ne incalzi privirea si sufletul, codita verde si mladioasa unduindu-se in vant, iar frunzulitele mici ca stropii de roua ce imbraca dimineata, natura. Cu o astfel de floare, cu siguranta, veselia ar pune stapanire pe intreaga suflare si am fi privilegiati sa privim aceasta minunatie in fiecare zi. Si soarele ar zambi si ar ocroti-o! E frumos sa visam si sa traim in lumea imaginatiei! Cedeti ca poate fi ceva mai minunat? Cu siguranta, nu!
Ultima editare efectuata de catre Brunette Girl in Lun 07 Mar 2011, 9:32 pm, editata de 1 ori
Brunette Girl- Gen : Stare de spirit : Happy
Localizare : campulung
KinzCash : 151173
Ce creed eu
carinabianca a scris:floarea cea noua ar fi foarte frumos sa arate asa
-sa semene cu o gladiola
-sa coste 300 kc
Imi place multt!
multumesc!
Brunette Girl a scris:carinabianca a scris:floarea cea noua ar fi foarte frumos sa arate asa
-sa semene cu o gladiola
-sa coste 300 kc
Imi place multt!
multumesc! . si ideea ta e buna .iti urez succes!
carinabianca- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : Do not worry, be happy :)
Localizare : Bucuresti.
KinzCash : 151313
carinabianca a scris:Brunette Girl a scris:carinabianca a scris:floarea cea noua ar fi foarte frumos sa arate asa
-sa semene cu o gladiola
-sa coste 300 kc
Imi place multt!
multumesc! . si ideea ta e buna .iti urez succes!
Si eu
ce cred eu
asata ar putea fi o floare:
s-o primim cand adoptam primul animalutz !!!sau cand mai adoptam un animal!!! :w$:
s-o primim cand adoptam primul animalutz !!!sau cand mai adoptam un animal!!! :w$:
PISIELLA- KinzCash : 150302
niste ghiocei,o parcela de ghiocei cu 5 ghiocei,fiecare mai mic de cat altul,dar ei sa aiba ceva special,bulbul sa fie un w colorat iar in mijlocul florii,in floare sa fie o imagine cu un an aniimalut dar la al 3-lea cel mai mic si fie un W curcubeu,iar floare costa 75 de kc.
Misterio- Webkinz Signature
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 222253
Pai ma gandeam ca floarea sa arate c-am asa:
La flori sa aiba stele si sa aiba doar 5 mugur si a treia floare sa fie cu o inimioara la polen!
Si frunzele sa fie asemanatoare cu o fusta de aceia hawaiana(Ai uitat cum se scrie hawaian )
SI cam asa!Sper ca ti-a placut!PaCe!
La flori sa aiba stele si sa aiba doar 5 mugur si a treia floare sa fie cu o inimioara la polen!
Si frunzele sa fie asemanatoare cu o fusta de aceia hawaiana(Ai uitat cum se scrie hawaian )
SI cam asa!Sper ca ti-a placut!PaCe!
Asim002- Gen : Stare de spirit : Verry happy!!
Localizare : Suceava
KinzCash : 150373
Re:CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #22.
src='http://img717.imageshack.us/shareable/?i=imagesca5cgavh.jpg&p=tl' type='text/javascript'>[URL=https://2img.net/r/ihimizer/i/imagesca5cgavh.jpg/][/URL
Aceasta este floarea care va aparea la inceputul zilei,odata cu inimioara si ea iti va da un obiect la alegere dintre cele 5.
Este un simbol care va dura toata primavara in Webkinz World
Aceasta este floarea care va aparea la inceputul zilei,odata cu inimioara si ea iti va da un obiect la alegere dintre cele 5.
Este un simbol care va dura toata primavara in Webkinz World
cum imi reinstalez paint ?
razvan51- Webkinz Signature
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 167810
razvan51 a scris:cum imi reinstalez paint ?
eu stiu ca intrebari din-trastea le pui la asistenta si ajutor..(fara suparare)
eu o sa va descriu o floare originala gandita de mine nu luata de pe internet sau altceva. floarea mea arata asa:
- sa fie mare (cam cat cat doua floarea soarelui impreuna {floarea soarelui din webkinz} )
- sa fie destul de inalta (ca floarea soarelui din webkin)
- sa aiba petalele roz si la capete sa fie spicate cu culoarea unui cer senin sau cu un indigo usor deschis
- in mijloc (unde este aia galbena.. nu stiu cum se numeste) sa fie cu portocaliu si pe langa portocaliu un pic de galben pal
-ea sa infloreasca numai o data pe an primavara sii vara urmand ca la inceputul toamnei sa fie culese semintele ei care se vor planta si daca webkinzi vor avea noroc floarea se va inmultii
- sa se numeasca Flower Kinz
sper sa va placa.... si-as dori sa castig si eu o data ...dar nu sunt asa de norocoasa eu...
daca castig numele meu de utilizator este Pynky9
- sa fie mare (cam cat cat doua floarea soarelui impreuna {floarea soarelui din webkinz} )
- sa aiba petalele roz si la capete sa fie spicate cu culoarea unui cer senin sau cu un indigo usor deschis
- in mijloc (unde este aia galbena.. nu stiu cum se numeste) sa fie cu portocaliu si pe langa portocaliu un pic de galben pal
-ea sa infloreasca numai o data pe an primavara sii vara urmand ca la inceputul toamnei sa fie culese semintele ei care se vor planta si daca webkinzi vor avea noroc floarea se va inmultii
sper sa va placa.... si-as dori sa castig si eu o data ...dar nu sunt asa de norocoasa eu...
alexandraaVIP- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : super,cu gandul la webkinz!!
KinzCash : 151757
Dloarea mea
Sorry nu e chiar cea mai frumoasa.
Andreea124- Gen : Stare de spirit : Hyper one!;)
Localizare : Bacau
KinzCash : 162335
trebuie sa ii faci si o descriere
stefania223- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : 100% fericita | happy :) -_-"
Localizare : In lumea nevazuta...
KinzCash : 164693
stefania223 a scris:trebuie sa ii faci si o descriere
Scuze deea ca comentez aici dar stefania...deea a zis o poza SAU o descriere,,,nu e neaparat amandoua
Ce porcarie incerci sa mituiesti!Si cred ca nici unul dintre noi nu a copiat-o!(Fara supi nu am spus-o in nume de rau! )alexandraaVIP a scris: eu o sa va descriu o floare originala gandita de mine nu luata de pe internet sau altceva. floarea mea arata asa:
Asim002- Gen : Stare de spirit : Verry happy!!
Localizare : Suceava
KinzCash : 150373
Asim002 a scris:Ce porcarie incerci sa mituiesti!Si cred ca nici unul dintre noi nu a copiat-o!(Fara supi nu am spus-o in nume de rau! )alexandraaVIP a scris: eu o sa va descriu o floare originala gandita de mine nu luata de pe internet sau altceva. floarea mea arata asa:
sper sa va placa.... si-as dori sa castig si eu o data ...dar nu sunt asa de norocoasa eu..daca castig numele meu de utilizator este Pynky9
auzi... ce problema ai tu?? e treaba ta ce am scris eu?? nu mituisc pe nimeni! ce? ca am spus ca as vrea sa castig? da...vreau... pt ca am participat aproape la toate concursurile si nu am castigat... si mi-as dori... oke??
aaaaaa..si unii au poze de pe internet!! iti zic asa ca de la prieten la prieten
am spus clar ca nimeni nu comenteaza la topic-ul concursului. aveti special "comentarii". data viitoare va descalific.
Bravo. SU-PER-BE FLORI
Premiul merge la: alexandraaVIP!
Felicitari!
Trimite-mi numele tau de utilizator de pe Webkinz, sa iti putem trimite cadoul!
Ne vedem la urmatorul concurs
Premiul merge la: alexandraaVIP!
Felicitari!
Trimite-mi numele tau de utilizator de pe Webkinz, sa iti putem trimite cadoul!
Ne vedem la urmatorul concurs
Subiecte similare
» CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #5:
» CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #8:
» CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #15:
» CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #18:
» CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #14:
» CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #8:
» CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #15:
» CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #18:
» CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #14:
Pagina 1 din 1