Concurs Comunitar WR #23:
+23
Laur77
marshmallow_girl
Asim002
marina
oaal17
RuRu
Andreea124
Nokia345
lililoli
lauramitsumi
pupantonia
Stefzyk
carinabianca
floirnaaaa
biancaidu
irenamihalachi
Alexsutzu
ClaudiaMissy2
lavinia3000
Michi
alexandraaVIP
sely01
Webkinz Romania
27 participanți
Pagina 1 din 1
Concurs Comunitar WR #23:
PROVOCARE:
Ce Webkinz ai vrea sa fii? De ce? Maxim 45 de cuvinte
PREMIUL:
Ce Webkinz ai vrea sa fii? De ce? Maxim 45 de cuvinte
PREMIUL:
Ultima editare efectuata de catre Webkinz Romania in Sam 19 Mar 2011, 9:50 am, editata de 1 ori
Re: Concurs Comunitar WR #23:
CLOVER PUPPY
EU CHIAR CLOVER PUPPY VREAU SA FIU,
E DRAGUT,E AMUZANT,
SI CU OCHII SAI CE DULCI,
DIMINEATA MA SARUTA,
SI-MI URAZA CE-I MAI BUN PENTRU ZIUA ACEASTA.
CLOVER PUPPY,
PRIMUL MEU WEBKINZ,
LEGATURA STARNSA,
E PASTRATA SI ACUM!
EU CHIAR CLOVER PUPPY VREAU SA FIU,
E DRAGUT,E AMUZANT,
SI CU OCHII SAI CE DULCI,
DIMINEATA MA SARUTA,
SI-MI URAZA CE-I MAI BUN PENTRU ZIUA ACEASTA.
CLOVER PUPPY,
PRIMUL MEU WEBKINZ,
LEGATURA STARNSA,
E PASTRATA SI ACUM!
Ultima editare efectuata de catre sely01 in Joi 17 Mar 2011, 7:57 pm, editata de 1 ori
sely01- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 230977
eu as vrea sa fiu love puppy!! pentru ca el este un webkin rar si il am doar plus si suntem nedespartiti si deasemanea ne potrivim ; suntem iubitori,suntem prietenosi, foarte jucausi si ne place sa castigam multe premii !! ne adoram reciproc!!!
alexandraaVIP- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : super,cu gandul la webkinz!!
Localizare : Bucuresti
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 151757
Eu as vrea sa fiu POM POM KITTY [b]
Are mereu un spirit vesel iar mie imi place cum arata si o am.
Pentru mine, este cea mai buna majoreta din lume!
Are mereu un spirit vesel iar mie imi place cum arata si o am.
Pentru mine, este cea mai buna majoreta din lume!
Michi- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : fericita
Localizare : Timisoara
KinzCash : 160149
Mi-ar placea sa fiu Signature Leopard pentru ca sunt la fel de salbatica ca si un leopard.Imi plac animal printurile[mai ales de leopard]si deobicei ma comport putin salbatic[in sensul bun].Am acest webkinz si imi place foarte mult cum arata.
=Spotted Leopard
=E un leopard,uneori..ca mn!Impunatoare si insistenta!
=Dar e foarte dulcis,asa ca mn
=Orice Webi are o parte din mn,dar acesta ma reprezinta!
=E un leopard,uneori..ca mn!Impunatoare si insistenta!
=Dar e foarte dulcis,asa ca mn
=Orice Webi are o parte din mn,dar acesta ma reprezinta!
Red Squirrel
Eu as vrea să fiu red squirrel,nu că aş discrimina celelalte animale ,dar această rozătoare jucăuşă e la fel de dinamică ca şi mine,plină de energie,pe care si-o trage din zambetele celorlalti.Aaaa...şi amandurora ne plac alunele.
Poza a fost preluată de pe site-ul www.crazytoys.ro editată de mine.
Ultima editare efectuata de catre Alexsutzu in Sam 12 Mar 2011, 9:00 pm, editata de 1 ori
Alexsutzu- Figurina Webkinz
- KinzCash : 152696
Eu mi-ar dori sa fiu Glamorous Gorila. Pentru ca:este roz, este pufoasa, este draguta, arata simpatic, este o maimutica (animalul meu salbatic preferat) si dupa cum zice numele ei:e plina de farmec. Nu ca alte animale nu mi-ar placea. As vrea sa fiu multe animale dar pe aceasta am ales-o pentru acest concurs.
irenamihalachi- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 166774
Eu iubesc Vidra.Avem atatea in comun ne place sa mergem la cumparaturi,mie chiar mi se pare nemaipomenit.Ne plac castelele din nisip la fel si chipsurile si avem amandoua ureche muzicala.Toate lucrurile le facem amandoua si in WW si in lumea reala
Ultima editare efectuata de catre biancaidu in Joi 17 Mar 2011, 12:01 pm, editata de 2 ori
biancaidu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Happy si VACANTAAAA :) '.'
Localizare : Craiova
KinzCash : 192635
Eu as vrea sa fiu icey dragon.Deoarece este dragutz,este clasificat inb sezonul iernii(preferata mea:iarna).Imi place albul si este un animal foarte adorabil.Eu ador si animalele polare,sunt mai multi webkinzi de ghiata,dar am ales icey dragon ca este un animalutz minune foarte special mie.
concurs comunitar WR #23
e cel mai frumos peste si il admir eu stiu ca vreau sa fiu accel peste si il iubesc.
bulbucic- Vizitator
Peridot Puppy
Cel mai mult mi-as dori sa fiu Peridot Puppy( ), pt culoarea lui aprinsa,care seamana foarte bine cu Peridotul, si este lafel de pretios ca si el.Este iubitor, loial si afectuos. Daca as fi acest animalut as vrea sa am ca si stapan o persoana iubitoare, ca si Deea, care sa stie cum sa te rasfete.Stiu asata pt ca se vede de la o posta, iar felul in care ne vorbeste si ne raspunde este o mare dovada.Stie cum sa ajute copiii mereu si nu neglijeaza niciun NOU-VENIT pe forum. Acest mic animalut este perfect pentru ORICINE, si este o mare dovada a iubirii,iubire care ar trebui sa o aiba toate animalutele fata de stapanii lor, cand sunt adoptati.
Numele pe Webkinz este carinabianca. Va multumesc.
Numele pe Webkinz este carinabianca. Va multumesc.
carinabianca- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : Do not worry, be happy :)
Localizare : Bucuresti.
KinzCash : 151313
As vrea sa fiu o Glamorous Gorilla pentru ca e roz si pufoasa Cred ca este foarte inteligenta deasemenea
GLAMOROUS GORILLA RULLZ!
GLAMOROUS GORILLA RULLZ!
Ultima editare efectuata de catre Stefzyk in Lun 14 Mar 2011, 6:37 pm, editata de 1 ori
Eu as vrea sa fiu un catelus yorkie . Este primul meu webkinz si am o legatura puternica cu el . Daca cineva mi l-ar lua as ramane doar cu amintirile puternice care nimeni nu mi le va lua vreodata . Un yorkie e pufos simbolizand ca iubirea nu poate trece de puful des si blana alba , ninsa de cativa ani grei decand am cumparat-o . E alba , simbolizand puritate iar ochii ei sunt negri si blanzi . De asemenea , este mereu pur si iubitor , asa cum as vrea si eu sa fiu .
pupantonia- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : un moft floral
Localizare : RO
KinzCash : 164881
concurs comunitar WR #23
Eu vreau sa fiu webkinz-ul CARAMEL LION pentru ca are blana fina, coama matasoasa, ochi de margea si stralucitori, este prietenos si adorabil.
lauramitsumi- KinzCash : 150241
mi-ar placea sa fiu catelul husky, deoarece este simpatic, are ochi albastri atat de criatalini incat gheata de la polul sud/nord se reflecta in ei, este blanos si este foarte destept.
Re : Concurs Comunitar Webkinz Romania nr. # 23 :
Eu as vrea sa fiu Signature Tigru de Bengal . Pentru ca este rapid, puternic, gratios si foarte inteligent !! !! Avem multe in comun !! Nimeni nu ne tine pe loc, suntem rapide, inteligente !! Deja ma imaginez asa !!
Nokia345- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Rainy as always
KinzCash : 207865
pisica
Eu asi vrea sa fiu pisica persana deoarece este frumoasa si pufoasa eu ador pisicile si mai ales cele de rasa sunt foarte frumoase LE ADOR.
kittykem- Vizitator
kittykem a scris:Eu asi vrea sa fiu pisica persana deoarece este frumoasa si pufoasa eu ador pisicile si mai ales cele de rasa sunt foarte frumoase LE ADOR.
scuze ca ma bag,da trebuie sa ai cont sa participi.
Webkinz
Eu mi-as dori sa fiu cainele husky!Sa ma pot juca in zapada cu ceilalti prieteni ai mei,sa aduc bucurie stapanilor iubitori!Si nu as face rau nici unei pisicutze!Ba din contra as fi prietena cu ele!I love husky!
Andreea124- Gen : Stare de spirit : Hyper one!;)
Localizare : Bacau
KinzCash : 162335
Ce webkinz vreau sa fiu
Buna ziua! Am 6 ani si e prima oara cand particip la acest concurs. Am auzit de el de la o prietena mai mare ca mine. Uitati de webkinz vreau sa fiu.
As dori sa fiu catelusul Bengale doarece este dragalas micut si jucaus. Este singurul catel al meu din cont. Il iubesc foarte mult si am mare grija de el. Eu consider ca am si o casa frumoasa pe care si el o adora. Ne asemanam foarte mult asa ca din acest motiv cand am fost la magazin sa cumpar un webkinz mi-am dat seama ca el este alesul. Este micut si dragalas.
Nu am mari sperante sa castig pentru ca alti copii mai mari au facut compuneri mai frumoase, dar ma multumesc ca am participat.
As dori sa fiu catelusul Bengale doarece este dragalas micut si jucaus. Este singurul catel al meu din cont. Il iubesc foarte mult si am mare grija de el. Eu consider ca am si o casa frumoasa pe care si el o adora. Ne asemanam foarte mult asa ca din acest motiv cand am fost la magazin sa cumpar un webkinz mi-am dat seama ca el este alesul. Este micut si dragalas.
Nu am mari sperante sa castig pentru ca alti copii mai mari au facut compuneri mai frumoase, dar ma multumesc ca am participat.
RuRu- KinzCash : 150061
blue googles
eu mi-as dori sa fiu zumbuddy zoola ,deoarece este un zumbuddy atat de dragut si prietenos ca imi vine sa il iau in brate.zumbuddy zoola este visul meu,este atat de dragalas si de pufos cu piciorusele lui mici si ochisorii de smarald .este adorabil!
jajaka- Vizitator
webkinz-ul perfect!
sincra sa fiu nu stiu daca ati auzit dar a aparut un nou webkinz in ganz!acela e un lup gri!animalul meu favorit din toate timpurile!acela mi-ar placea sa fiu .pentru ca in ultimul rand arata bine!dar sincer mie mi se pare grozav pentru ca lupta cu curaj pentru supravietuire!curajul asta mi se pare grozav!adica se te nasti intro familie de lupi care te protejeaza de o multime de animale rele ce vor sa te omoare!apoi daca supravietuiesti trebuie sa vanezi alte animale(bolnave).am multe in comun cu ei si stiu totul despre ei! si ii iubesc
oaal17- Webkinz Jr.
- Gen : Stare de spirit : happyyyyyy
Localizare : st.kinzville nr.1432
KinzCash : 153790
Mie imi plac toate animalutele,au niste ochisori care parca iti cer sa-i iei in brate si sa-i pupi ,dar cel mai mult imi place faca''spotted seal'' deoarece are forma perfecta de a fi stansa in bratele unui copil ,imi place s-o iubesc sa dorm cu ea ,ma joc cu bilutele de la burtica pana adorm . deci sigur vreau sa fiu foca cred ca e visul oricarui animalut sa stea in bratele unui copil si sa fie iubit .
marina- KinzKlip
- Gen : Localizare : bucuresti
KinzCash : 153080
Eu as vrea sa fiu un golden retriever!Pai as vrea sa fiu acest animalut pentru ca e foarte simpatic!M-as juca toata ziua in parc si mi-as iubi foarte mult stapanul pentru ca el e ca un parinte!As invata cat de bine posibil!!
Si cel mai mult as vrea sa ma joc cu kitty pom pom daca ar fi langa mine....
Sper sa castig!Aaa si sper ca ti-a placut!
Si cel mai mult as vrea sa ma joc cu kitty pom pom daca ar fi langa mine....
Sper sa castig!Aaa si sper ca ti-a placut!
Asim002- Gen : Stare de spirit : Verry happy!!
Localizare : Suceava
KinzCash : 150373
eu as vrea sa fiu el: De ce??? pentru ca e dragutz si roz si ataaaaaaaaaaaaaaaat de pufos... e dulcic si e ca o capsunica
marshmallow_girl- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : happy:)am visat ceva frumos azinoapte:))
KinzCash : 159659
webkinzul meu
as vrea sa fiu un panda mistic.....atat de rar...atat de frumos...si in realitate si in lumea Webkinz,este dragut si frumos!este primul meu animalut de pe al 2-lea cont si adora sa se joace cu mine...E SIMPATIC FOC!
small_in- Vizitator
....................................
eu as vrea sa fiu . imi place foarte mult, este pufoasa, dragalasa, si jucausa. daca as fi un webkinz , mi-as iubi stapanul foarte mult. avem multe asemanari. ambii suntem prietenosi, rasfatati uneori, inteligenti si ne place sa ajutam .
----------
eu as vrea sa fiu . imi place foarte mult, este pufoasa, dragalasa, si jucausa. daca as fi un webkinz , mi-as iubi stapanul foarte mult. avem multe asemanari. ambii suntem prietenosi, rasfatati uneori, inteligenti si ne place sa ajutam .
----------
Laur77- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We keep stumbling, we're stumbling, tumbling down / But then we go on, then we go on, then we go on
KinzCash : 248994
Eu as vrea sa fiu o pisicuta pom pom kitty fiindca este pufoasa iar dimineta pisica mea pom pom kitty ma trezeste mereu dimineta dand cu codita ei pufoasa pe la nasul meu.Mai ador pisicile pom pom kitty pentru ca sunt foarte foarte jucause.
pom_pom_kitty- KinzKlip
- Gen : Stare de spirit : foarte fericita
Localizare : bacau
KinzCash : 150890
small_in a scris:as vrea sa fiu un panda mistic.....atat de rar...atat de frumos...si in realitate si in lumea Webkinz,este dragut si frumos!este primul meu animalut de pe al 2-lea cont si adora sa se joace cu mine...E SIMPATIC FOC!
Scuze....dar....nu ai citit regulamentul?
PENTRU A PARTICIPA LA CONCURSURI TREBUIE SA FI INREGISTRAT...
carinabianca- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : Do not worry, be happy :)
Localizare : Bucuresti.
KinzCash : 151313
eu as vrea sa fiu un pentru ca e animalutde craciun,e dragut si are coarne din bomboane
razvan51- Webkinz Signature
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 167810
Eu mi-as dori sa fiu Ice dragon pentruca e dragut.Daca vreti sa aflati mai multe cititi poezia !
E regina gheturilor.
Parca este din zapada
Nu e chip si de gheata
Ca ea este regina ierni
Si a tuturor gheturilor.
Si pe Fram l-a intrecut,
Caci e zambet de clestar,
Palatul mare si luxos este in Laponia.
Acolo undei frig ea conduce de zori
Scoate flacari de gheata mai mici
Dar cand so vezi o invidiezi.
scuze daca trece de 45 de cuvinte
E regina gheturilor.
Parca este din zapada
Nu e chip si de gheata
Ca ea este regina ierni
Si a tuturor gheturilor.
Si pe Fram l-a intrecut,
Caci e zambet de clestar,
Palatul mare si luxos este in Laponia.
Acolo undei frig ea conduce de zori
Scoate flacari de gheata mai mici
Dar cand so vezi o invidiezi.
scuze daca trece de 45 de cuvinte
Eu as vrea sa fiu un peste claun deoarece lumea subacvatica este foarte
frumoasa si plina de mistere. De asemenea mi-as face multi prieteni cu
care as putea explora adancurile marii. Toata lumea stie ca ,, PE sub
apa pestii nu put”
frumoasa si plina de mistere. De asemenea mi-as face multi prieteni cu
care as putea explora adancurile marii. Toata lumea stie ca ,, PE sub
apa pestii nu put”
adrian- Vizitator
Ce Webkinz as dori sa fiu ...
Eu as vrea sa fiu un signature leopard deoarece este foarte frumos pufos si seman mult cu el . As vrea sa ma cheme linea ( e numele meu preferat ) . M-as juca toata ziua prin savana webkinz impreuna cu prieteni mei leoparzii etc. . As dormi in copaci si as manca carne si verdeturi (as fi omnivor ) . Ar fi grozav deoarece as fi populara si as putea-o manca pe dusmana mea gorila roz . Hmmm.... mai bine nu as face indigestie , ma multumesc si daca o bat mar . Pe scurt AR FI GROZAV ! I love ebkinz !!! nu imi incape numele de utilizator e sharonpopa
sharon..- Vizitator
Eu mi-as dori sa fiu brown dog, pentru ca a fost primul meu animalutz... Si ma potrivesc mult cu el O iubesc mult + e si webkinzul meu preferat! M-as putea juca cu toti cainii si eu iubesc cainiiiiiiiiiiiiiiii <333333 Pe scurt.. imi doresc sa fiu brown dog pentru ca [ dupa mine ] este cel mai sweet webkinz!!
Premiul merge la: Alexsutzu!
Felicitari!
Trimite-ne numele tau de utilizator de pe Webkinz, sa iti putem trimite cadoul!
Ne vedem la urmatorul concurs!
ATENTIE: Respectati exact regula din provocare pentru ca la acest concurs multi ati fost descalificati deoarece ati depasit nr. de cuvinte
Felicitari!
Trimite-ne numele tau de utilizator de pe Webkinz, sa iti putem trimite cadoul!
Ne vedem la urmatorul concurs!
ATENTIE: Respectati exact regula din provocare pentru ca la acest concurs multi ati fost descalificati deoarece ati depasit nr. de cuvinte
Subiecte similare
» Concurs Comunitar WR #22:
» CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #10:
» Concurs Comunitar WR #25
» CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #14:
» CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #9:
» CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #10:
» Concurs Comunitar WR #25
» CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #14:
» CONCURS COMUNITAR Webkinz Romania #9:
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: