Jocuri din Arcade
+20
AnDrEi_WebKinz
ultrafulger
merry777
elena17
zinzimima
razvan51
Laur77
elenafrumoasa17
Webkinz Romania
LovleyLovePup
My friends
Diana fun webkinz
Alexa17
Adronia
denissa99pestisor
Manzu
galbior
YloveWebkinz
lorena.buta
ClaudiaMissy
24 participanți
Forum Webkinz Romania :: Despre Webkinz :: Totul despre Webkinz: :: > Jocuri, Retete si Zone din Webkinz:
Pagina 1 din 1
JOCURI WEBKINZ
jOCUL VOSTRU PREFERAT CARE E AL MEU E CANDY BASH 2
ClaudiaMissy- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : bn
Localizare : FETESTI
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 166451
Jocurile De Pe Webkinz
Imi plac toate, nu am unul preferat
YloveWebkinz- KinzKlip
- Gen : Stare de spirit : Vesela
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 160024
Indruma la jocurile din Arcade
Aici veti gasi tot ce se stie despre fiecare joc din arcade :face:
Ultima editare efectuata de catre galbior in Dum 18 Iul 2010, 2:24 pm, editata de 1 ori
galbior- Webkinz Signature
- Gen : Localizare : Focsani
KinzCash : 188701
Re: Jocuri din Arcade
ce sa ????
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Localizare : craiova
KinzCash : 172789
Ant Mania - Picnic 2
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Obiectivul Jocului
Obiectivul Jocului este de a strange alimentelede pe patura fara a te lovi de furnici sau paianjeni.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Controluri
Pentru a muta furnica pe patura de picnic se folosesc sagetile sus-jos, stanga-dreapta.
Poti merge deasemenea si in diagonala. Ex. sageata sus + sageata stanga = furnica merge spre Nord-Vest.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Puteri speciale
In joc sunt tri puteri speciale:
Viteza mai mare - te ajuta sa mergi mai repede;
Viteza mai mica - face ca furnicile rosii si paianjenii sa mearga mai incet;
Armura de buburuza - te face invicibil.
Obiectivul Jocului
Obiectivul Jocului este de a strange alimentelede pe patura fara a te lovi de furnici sau paianjeni.
Controluri
Pentru a muta furnica pe patura de picnic se folosesc sagetile sus-jos, stanga-dreapta.
Poti merge deasemenea si in diagonala. Ex. sageata sus + sageata stanga = furnica merge spre Nord-Vest.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Puteri speciale
In joc sunt tri puteri speciale:
Viteza mai mare - te ajuta sa mergi mai repede;
Viteza mai mica - face ca furnicile rosii si paianjenii sa mearga mai incet;
Armura de buburuza - te face invicibil.
Jocuri webkinz unde suntem cei mai buni!!!
Cel mai bun scor al meu a fost la noul joc, pentru deluxe, am 58 000 de puncte, voua care joc va place cel mai mult???
denissa99pestisor- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Atentie!!! Caut haine de la Persephone, cine are la trade, sami spuna oferta
Localizare : Campulung Moldovenesc
KinzCash : 163796
uitati eu am ajuns la nivelul 10.
- Gen : Stare de spirit : Atentie!!! Caut haine de la Persephone, cine are la trade, sami spuna oferta
idem
am reusit sa joc jocul si fara abonament!
Adronia- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I luv ESC ♥♥♥!!
Localizare : Jönköping
KinzCash : 167241
nu-i corect!! de ce mi-e nu imi merge!?
mi-e nu imi merge nici mazin'hamsters,nici petrecerile glich,acum nici jocul asta.....
mi-e nu imi merge nici mazin'hamsters,nici petrecerile glich,acum nici jocul asta.....
Alexa17- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 174988
aici vorbim numai de jocuri din webkinz nu si altele pot fi si de la arena de intreceri
Ai deluxe??
Daca nu ai nu poti juca din galerie!Dar daca gasesti la reclame poti juca!
Daca nu ai nu poti juca din galerie!Dar daca gasesti la reclame poti juca!
Adronia- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I luv ESC ♥♥♥!!
Localizare : Jönköping
KinzCash : 167241
scuza-ma..denissa99pestisor a scris:aici vorbim numai de jocuri din webkinz nu si altele pot fi si de la arena de intreceri
si adronia..am incercat dar nu merge.. sunteti asa norocosi..bravo voua..
Alexa17- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 174988
nu, eu ma refeream, scz pot fi si comentarii.....
pai eu am mazin's hamster dar nu-mi merge, si nu am avut niciodata petreceri glich
Deci aici vorbim numai de jocuri webkinz(pot fi si comentarii), si de la arena de intreceri(pot fi si comentarii), nu comentam despre nimic altceva, deci acum chiar numai merge jocul din publicitate.
\Adronia a scris:idem
cum?
Diana fun webkinz- KinzKlip
- Gen : Stare de spirit : fericita:))
Localizare : in webkinz eu sunt fufz5,ef nord constanta
KinzCash : 157787
jocul meu preferat este cash cow am luat la el trofeu si mai mult de 200 DE KINZCASH
Diana fun webkinz- KinzKlip
- Gen : Stare de spirit : fericita:))
Localizare : in webkinz eu sunt fufz5,ef nord constanta
KinzCash : 157787
si cat ai facut sa castigi trofeul ???si care dintre cash cow???
My friends- Webkinz Jr.
- Gen : Stare de spirit : ei nush ce sa zik
Localizare : arad,Bucuresti
KinzCash : 159678
Jocul meu preferat e Lil Padz 2
Ahh, si mai imi place mult si WADDEL'S ICECAO ADVENTURES!
Ahh, si mai imi place mult si WADDEL'S ICECAO ADVENTURES!
Ultima editare efectuata de catre LovleyLovePup in Lun 04 Oct 2010, 2:39 pm, editata de 1 ori
LovleyLovePup- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ♥
Localizare : ♥
KinzCash : 174382
ATENTIE! CUM SA JUCATI JOCURI WEBKINZ RETRASE!
IN PRIMUL RAND: NU PUTETI SA LUATI KINZCASH DIN ACESTE JOCURI. ELE AU FOST RETRASE ADCUM CATIVA ANI!
Jazz Monsters:
http://www.webkinz.com/SWF/ARCADE/GAMES/jazz.swf
Skater Kat:
http://www.webkinz.com/SWF/ARCADE/GAMES/SkaterKat/SkaterKat.swf
Dashing Dolphin:
http://www.webkinz.com/SWF/ARCADE/GAMES/dashingdolphin.swf
IN PRIMUL RAND: NU PUTETI SA LUATI KINZCASH DIN ACESTE JOCURI. ELE AU FOST RETRASE ADCUM CATIVA ANI!
Jazz Monsters:
Skater Kat:
Dashing Dolphin:
sunt frumoase pacet de ele!LovleyLovePup a scris:ATENTIE! CUM SA JUCATI JOCURI WEBKINZ RETRASE!
Jazz Monsters:
Skater Kat:
Dashing Dolphin:
elenafrumoasa17- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : happy!
Localizare : bucuresti
KinzCash : 163695
si mie imi plac toate jocurile, inafara de cash cow... azi cand ma jucam un joc , am pierdut si in stoc am gasit ceva care nu era cumparat de mine, era un baton de ciocolata si bomboane de menta, si tocmai m-am jucat candy bash
Laur77- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We keep stumbling, we're stumbling, tumbling down / But then we go on, then we go on, then we go on
KinzCash : 248994
da asa primesti la joc Cand faci anumite combo-uriLaur77 a scris:si mie imi plac toate jocurile, inafara de cash cow... azi cand ma jucam un joc , am pierdut si in stoc am gasit ceva care nu era cumparat de mine, era un baton de ciocolata si bomboane de menta, si tocmai m-am jucat candy bash
galbior a scris:da asa primesti la joc Cand faci anumite combo-uriLaur77 a scris:si mie imi plac toate jocurile, inafara de cash cow... azi cand ma jucam un joc , am pierdut si in stoc am gasit ceva care nu era cumparat de mine, era un baton de ciocolata si bomboane de menta, si tocmai m-am jucat candy bash
la al catelea nivel la goobers lab si wakiER zingoz castigi trofeul ?
razvan51- Webkinz Signature
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 167810
Jocuri din Arcade
Aici comentam si propunem jocuri pentru comentat (de pe Webkinz).
Comentariu:STARDROPS l-am putut juca cand aveam lux dar mi se pare bestial.
Propun:Pizza Place.
Comentariu:STARDROPS l-am putut juca cand aveam lux dar mi se pare bestial.
Propun:Pizza Place.
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620792
si eu am patit asa!Laur77 a scris:si mie imi plac toate jocurile, inafara de cash cow... azi cand ma jucam un joc , am pierdut si in stoc am gasit ceva care nu era cumparat de mine, era un baton de ciocolata si bomboane de menta, si tocmai m-am jucat candy bash
elena17- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : inebunita dupa demi
KinzCash : 151554
jocul meu preferat a fost Bamboo break , dar acum din pacate este retras!Imi pare foarte rau! Mama mai avea un pic si lua trofeul! Inainte ea ma mai ajuta la kinzcash cand era de vroiam sa imi fac vreo tematica!
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 455938
Galeria de Jocuri
Buna!! Si eu am Webkinz. Jocul meu preferat din ,,Galeria de Jocuri'' este ,,Bananza'' dupa aia imi place foarte mult ,,Candy Bash 2'' am castigat la el mai mult de 60 de kinzcash. Si imi mai place ,,Polar Plunge''.
Doar ca mie nu imi merg cateve jocuri. Acele jocuri sunt: ,, Crafty Canaries; Spree; Flutter Bugged; Atlantiles si Wacky ER Zingoz. Spuneti-mi, va rog, ce sa fac?
Doar ca mie nu imi merg cateve jocuri. Acele jocuri sunt: ,, Crafty Canaries; Spree; Flutter Bugged; Atlantiles si Wacky ER Zingoz. Spuneti-mi, va rog, ce sa fac?
sanzii- Vizitator
poti da click pe "instructiuni" pentru o explicatie cu imagini dar oricum.sanzii a scris:Buna!! Si eu am Webkinz. Jocul meu preferat din ,,Galeria de Jocuri'' este ,,Bananza'' dupa aia imi place foarte mult ,,Candy Bash 2'' am castigat la el mai mult de 60 de kinzcash. Si imi mai place ,,Polar Plunge''.
La crafty canaries trebuie sa formezi grupuri de minim 3 obiecte DE ACELAS FEL (de sus in jos sau de la stanga la dreapta). ca sa faci asta trebuie sa tragi de linia care are obiectul dorit spre celelalte. De exemplu daca ai 3 pe o linie si una mai jos chiar langa, o tragi in sus cat sa fie langa celelalte 3 si vor disparea iar tu vei primi puncte daca un obiect e blocat, nu poti misca linia
La flutter bugged esti o mica iota nazdravana care este urmarita de albinute. Trebuie sa reziste cat mai mult fara sa te intepe. Albinutele te vor urmari, asa ca tu trebuie sa le faci sa intre in florile roz. Dupa ce intr-o floare intra 3 albinute, dispare si apare alta in alt loc Ca sa le faci sa intre in flori, cel mai bine e sa te duci in spatele florilor iar ele , urmarindu-te, vor intra in floricica! trebuie sa le pacalesti cumva =))
In Waky Er zingoz Trebuie sa il lovesti pe zingoz {dand click} si sa il faci sa zboare cat mai departe , pe sau dupa locul marcat cu rosu. sus ai o mini mapa cu tot locul!
In antlantiles trebuie sa unesti mai obiecte de acelasi fel! Trebuie sa fie ambele obiecte la "suprafata" (sa nu fie alt obiect in fata lor). Ca sa le unesti trebuie sa dai click pe primul apoi pe al doilea!
Sper ca ai inteles, mi-e cam greu sa explic dar incearca sa verifici instructiunile date de webkinz ! 9cand intri in joc dai click pe instructiuni/instructions)
Succes Si te rugam inregistreaza-te pe forum pentru distractie, concursuri ZILNICE si multe altele
Mie jocul preferat este sardrops si whimsy skies (cel cu dragonii) Sunt de doua ori deluxe asa ca mam obisnuit deja
ultrafulger- Webkinz Signature Mic
- Gen : Localizare : Petelea
KinzCash : 161091
AnDrEi_WebKinz a scris:cel nou ala cu racheta si strandops (am ajuns la 100 de kc cu el e super!)
si joaca Spre si hai la mall
De unde ai facut rost de ele ??? Poti face rost si de Bamboo Break xDDD ???LovleyLovePup a scris:ATENTIE! CUM SA JUCATI JOCURI WEBKINZ RETRASE!
Jazz Monsters:
Skater Kat:
Dashing Dolphin:
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 455938
am observat ca multe jocuri din arcade au devenit deluxe
Chiar si zingoz Pop. era printre preferatele mele
dar sper ca polar plunge sa nu devina deluxe, ca si jocul acela cu zingozul albastru ce trebuie sa descopere prin labirinturi bucati de harta
Chiar si zingoz Pop. era printre preferatele mele
dar sper ca polar plunge sa nu devina deluxe, ca si jocul acela cu zingozul albastru ce trebuie sa descopere prin labirinturi bucati de harta
BrunoClau- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita ca un bob de mazare!
Localizare : Romniaaaaa!
KinzCash : 380308
Mie imi place cel mai mult Candy Bash si fratelui meu ii placea ala cu rockeri care era limitat,acum se joaca Home Before Dark,a facut peste 100 kc.Ii placea ala cu rockeri ca avea melodia misto =))
cosmin1234- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Vesel mereu cand intru pe WEBKINZ!
Localizare : Calinesti
KinzCash : 162936
Imi place Polar Plunge. Dar, si multe altele.
sely01- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 230977
Din intamplare, si Polar Plunge e favoritul meu!!! )sely01 a scris:Imi place Polar Plunge. Dar, si multe altele.
Pinky Pie- Lil'Kinz
- KinzCash : 133685
Forum Webkinz Romania :: Despre Webkinz :: Totul despre Webkinz: :: > Jocuri, Retete si Zone din Webkinz:
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum