Jucarii Noi!!!
+60
Yulyca24
catelusastefy
Alexandra2002
andrada.webkinz
Laur77
LetyLetyutza
biancaidu
Moko
denisdeni22
Mary♥Doggy
ultrafulger
alteio
LiubaSavitchi
123andy
Adelaina
Sunny
printesaligia
Pisy1148
verona3
AnDrEi_WebKinz
Dogs-Are-Us
Alexandru2002
fusulan
merry777
Maria212212
bia
HoneyBunny93
cristina123
cristiana89
lorena.buta
Stefzyk
ionika
LEXI2003
Nokia345
JulyTheBestStar
deea98
Mamarutzza
elena99
kkryss
marshmallow_girl
razvan51
llizza
LovleyLovePup
noripinkkitty
denissa99pestisor
pupantonia
♥Skittles♥Dog♥Kinz♥
canary
elena17
stefanawebkinz
LOUISE
Lydialovebj
Irina
stefania223
Misterio
galbior
sely01
zinzimima
Rose_2011
Webkinz Romania
64 participanți
Forum Webkinz Romania :: Despre Webkinz :: Animalutele si Produse Webkinz de la noi: :: Noutati si Magazine
Pagina 4 din 8
Pagina 4 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Jucarii Noi!!!
Ahhhhh... voi aveti parinti care va cumpara multi webkji pe ai mei debea ii conving sa mai imi ia inca o pasarea Lil'Kinz
Eu debea astept sa se ieftineasca webkinzi nu sa apara mai noi , si mai scumpi
AnDrEi_WebKinz a scris:Ahhhhh... voi aveti parinti care va cumpara multi webkji pe ai mei debea ii conving sa mai imi ia inca o pasarea Lil'Kinz
In Constanta sunt reduceri extra mari!
Sunt webkinz cu un leu cu tot cu cod!
dar de ce apar zumbuddy si pisica persana si poneiul si celelalte la jucarii noi???eu stiam ca nu sunt noi
verona3- Webkinz Signature
Webkinz Romania a scris:adica au venit iar in magazine
Am o intrebare:
La acea promotie 1 webkinz+1 zumbuddy+ 1 adventure parc pret: 70 lei, iti alegi ce Webkinz, ce zumbuddy si ce adventure park vrei, sau sunt doar niste animalute in promotie?
Alexandru2002- Webkinz Signature
Webkinz Romania a scris:adica au venit iar in magazine
pai disparusera???nu stiam.....
- Gen : Stare de spirit : Happy
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 184025
Alexandru2002 a scris:Webkinz Romania a scris:adica au venit iar in magazine
Am o intrebare:
La acea promotie 1 webkinz+1 zumbuddy+ 1 adventure parc pret: 70 lei, iti alegi ce Webkinz, ce zumbuddy si ce adventure park vrei, sau sunt doar niste animalute in promotie?
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 689224
Alexandru2002 a scris:Si, cand apar in magazine aceste jucarii?
probabil dupa 15 fiindca dupa 15 apar mereu....acum decat wr poate stii exact
De asta intreb
la noi pe site vei putea alege care vrei.Alexandru2002 a scris:Webkinz Romania a scris:adica au venit iar in magazine
Am o intrebare:
in magazine vor fii diverse modele gata facute.
dupa 15 octombrie apar
Alexandru2002 a scris:Alexandru2002 a scris:Webkinz Romania a scris:adica au venit iar in magazine
Am o intrebare:
Webkinz Romania a scris:la noi pe site vei putea alege care vrei.Alexandru2002 a scris:Webkinz Romania a scris:adica au venit iar in magazine
Am o intrebare:
in magazine vor fii diverse modele gata facute.
dupa 15 octombrie apar
Daca am inteles, un animalut webkinz, un zumbuddy, si un animalut Adventure park costa 69.99 lei?
Pana cand tine aceasta promotie?
Ma refer la promotie 1 webkinz+1zumbuddy+1 adventure park
Ma refer la promotie 1 webkinz+1zumbuddy+1 adventure park
Ultima editare efectuata de catre Alexandru2002 in Vin 30 Sept 2011, 8:11 pm, editata de 1 ori
JUCARII NOI!
Nu credeam ca aduceti unicornul cu semnul pacii asa de repede
Orikum, ma BUKUR
Nu credeam ca aduceti unicornul cu semnul pacii asa de repede
Orikum, ma BUKUR
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620792
Sunt foarte dragute!
Super
Pisy1148- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Good friends are like stars.You don't always see them,but you know they're always there ;x.
Localizare : Undeva in Balcani ;p
KinzCash : 307476
Ce bine imi pare ca ati adus jucarii noi.... Sunt interesata sa cumpar unu ....
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 455938
modelele de 49lei sunt ambalate in cutie *Webkinz Box*, de aceea si pretul. uite:Lydialovebj a scris:Webkinzii noi sunt 50 de lej o.O Cam prea mult pentru o jucarie de plus si un cod
stiu, dar mama nu ma lasa sa comand. nu-i nimic. oricum, azi mia luat un irish setter
stefanawebkinz- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 336773
Da bine am vazut, dar in America pretul animalutelor care sunt in cutie e aceeasi, ca si cei care sunt fara cutie. Sau la noi gasim din aceeasi model (ex.Harmony puppy) in cutie si si fara cutie?Webkinz Romania a scris:modelele de 49lei sunt ambalate in cutie *Webkinz Box*, de aceea si pretul. uite:Lydialovebj a scris:Webkinzii noi sunt 50 de lej o.O Cam prea mult pentru o jucarie de plus si un cod
Webkinz Romania a scris:www.WebkinzRomania.ro
In 15 octombie, daca as comanda: 1 webkinz caine armonic+1 zumbuddy zoza+1 adventure park koala, pretul ar fi 70 de lei?
nu, doar in cutie.Lydialovebj a scris:DaWebkinz Romania a scris:modelele de 49lei sunt ambalate in cutie *Webkinz Box*, de aceea si pretul. uite:Lydialovebj a scris:Webkinzii noi sunt 50 de lej o.O Cam prea mult pentru o jucarie de plus si un cod
bine am vazut, dar in America pretul animalutelor care sunt in cutie e
aceeasi, ca si cei care sunt fara cutie. Sau la noi gasim din aceeasi
model (ex.Harmony puppy) in cutie si si fara cutie?
daAlexandru2002 a scris:Webkinz Romania a scris:www.WebkinzRomania.ro
In 15 octombie, daca as comanda: 1 webkinz caine armonic+1 zumbuddy zoza+1 adventure park koala, pretul ar fi 70 de lei?
[quote="Webkinz Romania"]
Si atunci cutia costa inca 5 lej
nu, doar in cutie.Lydialovebj a scris:DaWebkinz Romania a scris:modelele de 49lei sunt ambalate in cutie *Webkinz Box*, de aceea si pretul. uite:Lydialovebj a scris:Webkinzii noi sunt 50 de lej o.O Cam prea mult pentru o jucarie de plus si un cod
bine am vazut, dar in America pretul animalutelor care sunt in cutie e
aceeasi, ca si cei care sunt fara cutie. Sau la noi gasim din aceeasi
model (ex.Harmony puppy) in cutie si si fara cutie?
Si atunci cutia costa inca 5 lej
am mai mult de 3 lilkinz si nu-s deluxe!dc ati scris asa acolo si nu e adevarat?
printesaligia- Lil'Kinz
- KinzCash : 147000
Nu spune asta!
Spune, dupa 15 octombrie daca cumperi 3 lil kinz in acelasi moment, primesti abonamentu lux
Spune, dupa 15 octombrie daca cumperi 3 lil kinz in acelasi moment, primesti abonamentu lux
webkinz romania, pana cand e valabila oferta fiindca pe site nu spune???ziua mea e pe 3 noiembrie si as vrea sa imi comand atunci cu bani pe care ii primesc de la matusa si bunica mea.....si de ziua mea o sa primesc de la parinti cainele cheeky alb cu negru si daca tot ma gandeam sa iau si una din acele oferte....fiindca mama o sa ma lase cred fiindca sunt bani mei si am incredere in wr.
Nu sunt inca adusi, de asta cosul e gol
In 15 octombrie vor fi in cos
In 15 octombrie vor fi in cos
este scris aici:verona3 a scris:webkinz romania, pana cand e valabila oferta fiindca pe site nu spune???ziua mea e pe 3 noiembrie si as vrea sa imi comand atunci cu bani pe care ii primesc de la matusa si bunica mea.....si de ziua mea o sa primesc de la parinti cainele cheeky alb cu negru si daca tot ma gandeam sa iau si una din acele oferte....fiindca mama o sa ma lase cred fiindca sunt bani mei si am incredere in wr.
www.WebkinzRomania.ro/jucarii-noi
*in limita stocului disponibil
Pana cand este valabila acea promotie: 1webkinz+ 1 zumbuddy+ 1 adventure park?
Webkinz Romania a scris:
este scris aici:
www.WebkinzRomania.ro/jucarii-noi
*in limita stocului disponibil
azi am fost la Noriel si erau deja toate aduse
LOUISE- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : asa si asa (umpic racita)
Localizare : undeva pe internet
KinzCash : 180425
verona3 a scris:webkinz romania, pana cand e valabila oferta fiindca pe site nu spune???ziua mea e pe 3 noiembrie si as vrea sa imi comand atunci cu bani pe care ii primesc de la matusa si bunica mea.....si de ziua mea o sa primesc de la parinti cainele cheeky alb cu negru si daca tot ma gandeam sa iau si una din acele oferte....fiindca mama o sa ma lase cred fiindca sunt bani mei si am incredere in wr.
Ce plan grozav!
Maria212212 a scris:verona3 a scris:webkinz romania, pana cand e valabila oferta fiindca pe site nu spune???ziua mea e pe 3 noiembrie si as vrea sa imi comand atunci cu bani pe care ii primesc de la matusa si bunica mea.....si de ziua mea o sa primesc de la parinti cainele cheeky alb cu negru si daca tot ma gandeam sa iau si una din acele oferte....fiindca mama o sa ma lase cred fiindca sunt bani mei si am incredere in wr.
Ce plan grozav!
Spre deosebire de al tau.....care este pana iti iei urmatorul webkinz sa iti cheltui toti bani si sa intri doar atunci can sunt activitati delux.....dar tiai luat webkinz aseara deci planul sa dus..... sau mai continua?
oricum in loc de setul acela sar putea sa imi iau jurnalul unui pusti fiindca acum cu zumbuddy am mai multa distractie decat as fi vrut in zumwhere .... si vreau sa citesc mult ca maine imi aduce o fata primul volum din jurnalele vampirilor si vreau sa le citesc pe totate si daca tot citesc jurnale sa ma apuc dupa de jurnalele unui pusti ca pana atunci citesc jurnalele vapirilor aventurile lui huck fin si am gasit pe net multe carti asaca toate bibliotecile are trebuii sa se fereasca de mine!!!!
verona3 a scris:Maria212212 a scris:verona3 a scris:webkinz romania, pana cand e valabila oferta fiindca pe site nu spune???ziua mea e pe 3 noiembrie si as vrea sa imi comand atunci cu bani pe care ii primesc de la matusa si bunica mea.....si de ziua mea o sa primesc de la parinti cainele cheeky alb cu negru si daca tot ma gandeam sa iau si una din acele oferte....fiindca mama o sa ma lase cred fiindca sunt bani mei si am incredere in wr.
Ce plan grozav!
Spre deosebire de al tau.....care este pana iti iei urmatorul webkinz sa iti cheltui toti bani si sa intri doar atunci can sunt activitati delux.....dar tiai luat webkinz aseara deci planul sa dus..... sau mai continua?
oricum in loc de setul acela sar putea sa imi iau jurnalul unui pusti fiindca acum cu zumbuddy am mai multa distractie decat as fi vrut in zumwhere .... si vreau sa citesc mult ca maine imi aduce o fata primul volum din jurnalele vampirilor si vreau sa le citesc pe totate si daca tot citesc jurnale sa ma apuc dupa de jurnalele unui pusti ca pana atunci citesc jurnalele vapirilor aventurile lui huck fin si am gasit pe net multe carti asaca toate bibliotecile are trebuii sa se fereasca de mine!!!!
Am facut deja planu asta.
verona3 a scris:Maria212212 a scris:verona3 a scris:webkinz romania, pana cand e valabila oferta fiindca pe site nu spune???ziua mea e pe 3 noiembrie si as vrea sa imi comand atunci cu bani pe care ii primesc de la matusa si bunica mea.....si de ziua mea o sa primesc de la parinti cainele cheeky alb cu negru si daca tot ma gandeam sa iau si una din acele oferte....fiindca mama o sa ma lase cred fiindca sunt bani mei si am incredere in wr.
Ce plan grozav!
Am facut deja planu asta.
gata, sunt in stoc jucariile pe:
www.WebkinzRomania.ro , pot fii comandate.
din pacate pot fii comandate DOAR la bucata, nu la set, NU LA OFERTA SETULUI DE 3!
PROMOTIA SE GASESTE DOAR IN MAGAZINE.
uite aici lista cu magazine:
www.WebkinzRomania.ro/Magazine
www.WebkinzRomania.ro , pot fii comandate.
din pacate pot fii comandate DOAR la bucata, nu la set, NU LA OFERTA SETULUI DE 3!
PROMOTIA SE GASESTE DOAR IN MAGAZINE.
uite aici lista cu magazine:
www.WebkinzRomania.ro/Magazine
Mie imi place iedul iernii
Sunny- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Am invatat sa lupt,e atat de greu sa fiu eu!!
Localizare : Secret HEHE!
KinzCash : 188554
De ce sunt asa de ieftine aceste promotii?
De ce ati pus in vanzare aceste promotii?
Oricum a fost o idee super buna, eu le-am luat pe amandoua si imi plac foarte mult
De ce ati pus in vanzare aceste promotii?
Oricum a fost o idee super buna, eu le-am luat pe amandoua si imi plac foarte mult
Webkinz Romania a scris:cum de ce?
ca sa va bucure
Oricum near fi bucurat fiindca ati bagat jucarii noi!dar a fost si inca este ffff bine si cu aceste oferte!eu nu cred ca voi apuca.... sper dar nu cred!eu mi lam luat pe zreth cu doar cateva zile inainte din ce imi aduc aminte iar daca mai asteptam inca cateva zile cu 70 lei cat am dat pe el imi luam oferta si mai primeam si 1 webkinz si 1 aveture park!asta e....ghinionu' meu!
Webkinz Romania a scris:cum de ce?
ca sa va bucure
Ati avut o idee super buna!
Deea Tu mereu sti ce sa faci ca sa fim bucurosiWebkinz Romania a scris:cum de ce?
ca sa va bucure
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620792
Pagina 4 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Forum Webkinz Romania :: Despre Webkinz :: Animalutele si Produse Webkinz de la noi: :: Noutati si Magazine
Pagina 4 din 8
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum