FuN EuRoViSiOn
2 participanți
Pagina 1 din 1
FuN EuRoViSiOn
Acesta e un eurovision amuzant pentru toti!Cn vrea sa se inscrie imi va filma plushul sau pe el insusi cum va canta melodia si mi-o va trimite pe mess Yahoo. adroniavideos .Eu le vi lua de acolo,le voi modifica si le voi pune pe YT(stati linistiti ,nu va schimb vocea ).Ati trimis filmul,ve-ti scrie numele celui care canta sau numele de scena.Momentan e alegere pentru Armenia.Cine se inscrie pentru tara asta sa trimita filme.atentie.FILMELE MODIFICATE NU SE IAU IN CONSIDERARE!Finala se tine in Dortmund,Germania.
P.S Tarile astea sunt imaginare.Sa nu va faceti sperante ca va duc in Armenia si Dortmund
Spor la cantat!
P.S Tarile astea sunt imaginare.Sa nu va faceti sperante ca va duc in Armenia si Dortmund
Spor la cantat!
Adronia- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I luv ESC ♥♥♥!!
Localizare : Jönköping
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 167241
Re: FuN EuRoViSiOn
trebuie neaparat pe mess sau e-mail?Adronia a scris:Acesta e un eurovision amuzant pentru toti!Cn vrea sa se inscrie imi va filma plushul sau pe el insusi cum va canta melodia si mi-o va trimite pe mess Yahoo. adroniavideos .Eu le vi lua de acolo,le voi modifica si le voi pune pe YT(stati linistiti ,nu va schimb vocea ).Ati trimis filmul,ve-ti scrie numele celui care canta sau numele de scena.Momentan e alegere pentru Armenia.Cine se inscrie pentru tara asta sa trimita filme.atentie.FILMELE MODIFICATE NU SE IAU IN CONSIDERARE!Finala se tine in Dortmund,Germania.
Spor la cantat!
Misterio- Webkinz Signature
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 222253
Misterio a scris:trebuie neaparat pe mess sau e-mail?Adronia a scris:Acesta e un eurovision amuzant pentru toti!Cn vrea sa se inscrie imi va filma plushul sau pe el insusi cum va canta melodia si mi-o va trimite pe mess Yahoo. adroniavideos .Eu le vi lua de acolo,le voi modifica si le voi pune pe YT(stati linistiti ,nu va schimb vocea ).Ati trimis filmul,ve-ti scrie numele celui care canta sau numele de scena.Momentan e alegere pentru Armenia.Cine se inscrie pentru tara asta sa trimita filme.atentie.FILMELE MODIFICATE NU SE IAU IN CONSIDERARE!Finala se tine in Dortmund,Germania.
Spor la cantat!
Daca ai o idee cum sa mi l-e trimiti spunemi-o.Orice idee e puna.
Adronia a scris:Misterio a scris:trebuie neaparat pe mess sau e-mail?Adronia a scris:Acesta e un eurovision amuzant pentru toti!Cn vrea sa se inscrie imi va filma plushul sau pe el insusi cum va canta melodia si mi-o va trimite pe mess Yahoo. adroniavideos .Eu le vi lua de acolo,le voi modifica si le voi pune pe YT(stati linistiti ,nu va schimb vocea ).Ati trimis filmul,ve-ti scrie numele celui care canta sau numele de scena.Momentan e alegere pentru Armenia.Cine se inscrie pentru tara asta sa trimita filme.atentie.FILMELE MODIFICATE NU SE IAU IN CONSIDERARE!Finala se tine in Dortmund,Germania.
Spor la cantat!
Poti trimite de pe mailul parintilor!
da..sau stiu eu o chestie care o sa mearga...Adronia a scris:Adronia a scris:Misterio a scris:trebuie neaparat pe mess sau e-mail?Adronia a scris:Acesta e un eurovision amuzant pentru toti!Cn vrea sa se inscrie imi va filma plushul sau pe el insusi cum va canta melodia si mi-o va trimite pe mess Yahoo. adroniavideos .Eu le vi lua de acolo,le voi modifica si le voi pune pe YT(stati linistiti ,nu va schimb vocea ).Ati trimis filmul,ve-ti scrie numele celui care canta sau numele de scena.Momentan e alegere pentru Armenia.Cine se inscrie pentru tara asta sa trimita filme.atentie.FILMELE MODIFICATE NU SE IAU IN CONSIDERARE!Finala se tine in Dortmund,Germania.
Spor la cantat!
Poti trimite de pe mailul parintilor!
Misterio- Webkinz Signature
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 222253
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum