Conversatii...
+27
LOUISE
mituca10
Rose_2011
merry777
Boticut$Boticuta@kitty
Pisy1148
Nokia345
lorena.buta
PeacefulDoggy
CrîCrâs
elena99
irenamihalachi
Laur77
IloveMyWebkinz
elena17
alexacheekygirl
robi dragut
Stefzyk
zinzimima
Irina
stefania223
EMILIA
Webkinz Romania
llizza
Misterio
webkinzsuperstar
cristina123
31 participanți
Pagina 13 din 20
Pagina 13 din 20 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20
Re: Conversatii...
Salut!Fac bine...Da o am si o cheama Strawberryzinzimima a scris:Aveti Cream Soda Puppy?
webkinzsuperstar- Webkinz Signature
E foarte dragutzazinzimima a scris:Uitati o poza, ce ziceti?:
Imi placezinzimima a scris:Uitati o poza, ce ziceti?:
Aloo?Este cineva?webkinzsuperstar a scris:Imi placezinzimima a scris:Uitati o poza, ce ziceti?:
Ce mai faceti ?
Irina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
Localizare : Rosewood :-x.
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 229715
Bn,tu?Irina a scris:Ce mai faceti ?
- Gen : Stare de spirit : I love Webkinz Forever And For Live!
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 176373
Bine
webkinzsuperstar a scris:Bn,tu?Irina a scris:Ce mai faceti ?
Irina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
Ok!Dar cati WB ai?(Webkinz)Irina a scris:Binewebkinzsuperstar a scris:Bn,tu?Irina a scris:Ce mai faceti ?
Buna!pai eu am 10(cu tot zzu cazin si zumbuddy)tu?webkinzsuperstar a scris:Ok!Dar cati WB ai?(Webkinz)Irina a scris:Binewebkinzsuperstar a scris:Bn,tu?Irina a scris:Ce mai faceti ?
Misterio- Webkinz Signature
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 222253
BUNA!Ce faceti?
robi dragut- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I'm back for more fun!!!
Localizare : Pe aproape!
KinzCash : 165905
bine.tu?robi dragut a scris:BUNA!Ce faceti?
bine
cum vi se pare semnatura mea?
Buna ce faceti??? LOVE WEBKINZ FOREVER!robi dragut a scris:bine
[/strike][/i][/b] Foarte super!robi dragut a scris:bine
[b] Sper ca sunteti teferi ca nu v-au atacat extraterestri heherobi dragut a scris:bine
superrobi dragut a scris:bine
46 + mazin = 49 + zum = 50webkinzsuperstar a scris:Ok!Dar cati WB ai?(Webkinz)Irina a scris:Binewebkinzsuperstar a scris:Bn,tu?Irina a scris:Ce mai faceti ?
Irina- Webkinz Signature
Irina a scris:46 + mazin = 49 + zum = 50 Bravo!webkinzsuperstar a scris:Ok!Dar cati WB ai?(Webkinz)Irina a scris:Binewebkinzsuperstar a scris:Bn,tu?Irina a scris:Ce mai faceti ?
de-ati sti ce fain a fost la scoala azi!pai,la scoala era un caine lup,care l-am vazut si sambata si duminica( era caine al strazii )si unii copii de la scoala aruncau cu pietre,altiii aveam mancare da nu dade-au lui mancare lui Bobi(asa l-am botezat noi)dar eu am dat trei sferturi din pachetul meu lui(oricum am primit de la scoala un corn si branza care am mancat-o)si ceilalti colegi din cl a 3-a(sum sunt eu)l-am hranti si l-am ingrijit.si stati sa va mai zic ceva!acum o saptamana cinvea mi-a imprumutat un leu si azi l-am primit inapoi cu ala am cumparat de la un magazin langa scoala o punguta de granule cu 2 lei(mai avea si o colega un leu) si i-am dat granule dar Bobi manca doar din palma granule(nu ne-a muscat,e asa inteligent si dragut)dar un copil din clasa mea nu ii pasa de el(el e mai rau)la fel si altul.ma rog,cei care am hranit cainele a fost 4 fete(sau 5)si eu,da si un coleg de-al meu,si altul,dar nu le-a dat asa multa mancare.ma rog,noi iam dat si branza(desi am mancat-o pe a mea,ne-a dat doua,dar nu prea mult,doar 2 sau 3 triunghiuri)si un biscuite si sa stiti lui Bobi ii placea laptele,nu apa,iar o colega lua lapte de pe sala scolii(noi nu am primit lapte)le puneam intr-un paharel si a baut,iar el a baut vreo 4 cutii de lapte,pentru ca ii era tare sete.si a mancat si mult.el ne-a terminat toate granulele.ma rog,l-am hranit si sa speram ca ii gasim stapan ca doar nu il crestem asa in fiecare zi in pauze din ce avem.o colega din a cincea a zis ca poate i-a ea cainele,dar pe mine parintii nu ma lasa,poate la alti colegi parinti ii lasa.nu ma lasa ca avem deja doi caini(de ce sa nu avem trei?)si vine si vacanta,sa speram ca gaseste stapan.dar acum ma intreb cum se adaposteste de frig,ploaie,pana venim noi.si sa speram ca nu a muscat pe nimeni(Bobi ar face rau cauiva doar daca se comporta urat cu el,ii arunca pietre mai mult)dar sa speram ca nici nu a fost gonit.mai multi colegi chiar isi bat joc de caine dar noi nu,unii colegi.maine ii aducem carne si lapte,mancare si mai vedem noi.dar sa va zic ceva.stiti ce am avut la pachet?chec!doua felii!dfeci eu i-am dat o felie si jumatate!deci cainele a mancat chec!oricum,sper ca ii e mai bine.dar eu am avut ideea sa mergem la magazin pentru granule.oricum,noi avem o echipa si sa speram ca ii gasim stapan.maine poate fac poze cu el.i-am dat corn,un biscuite,chec,granule,putina paine,lapte(putina apa,dar eu am avut ideea ca ii e sete)si...cam atat.ba nu!azi a fost ziua unui coleg si ne-a dat o napolitana,o colega o manca afara si in acelasi timp dade-a granule din palma,si cainele a luat ce mai era din napolitana !oricum,ne-am simtit bine dupa ce l-am ingrijit
WOW!ce mult am scrisMisterio a scris:de-ati sti ce fain a fost la scoala azi!pai,la scoala era un caine lup,care l-am vazut si sambata si duminica( era caine al strazii )si unii copii de la scoala aruncau cu pietre,altiii aveam mancare da nu dade-au lui mancare lui Bobi(asa l-am botezat noi)dar eu am dat trei sferturi din pachetul meu lui(oricum am primit de la scoala un corn si branza care am mancat-o)si ceilalti colegi din cl a 3-a(sum sunt eu)l-am hranti si l-am ingrijit.si stati sa va mai zic ceva!acum o saptamana cinvea mi-a imprumutat un leu si azi l-am primit inapoi cu ala am cumparat de la un magazin langa scoala o punguta de granule cu 2 lei(mai avea si o colega un leu) si i-am dat granule dar Bobi manca doar din palma granule(nu ne-a muscat,e asa inteligent si dragut)dar un copil din clasa mea nu ii pasa de el(el e mai rau)la fel si altul.ma rog,cei care am hranit cainele a fost 4 fete(sau 5)si eu,da si un coleg de-al meu,si altul,dar nu le-a dat asa multa mancare.ma rog,noi iam dat si branza(desi am mancat-o pe a mea,ne-a dat doua,dar nu prea mult,doar 2 sau 3 triunghiuri)si un biscuite si sa stiti lui Bobi ii placea laptele,nu apa,iar o colega lua lapte de pe sala scolii(noi nu am primit lapte)le puneam intr-un paharel si a baut,iar el a baut vreo 4 cutii de lapte,pentru ca ii era tare sete.si a mancat si mult.el ne-a terminat toate granulele.ma rog,l-am hranit si sa speram ca ii gasim stapan ca doar nu il crestem asa in fiecare zi in pauze din ce avem.o colega din a cincea a zis ca poate i-a ea cainele,dar pe mine parintii nu ma lasa,poate la alti colegi parinti ii lasa.nu ma lasa ca avem deja doi caini(de ce sa nu avem trei?)si vine si vacanta,sa speram ca gaseste stapan.dar acum ma intreb cum se adaposteste de frig,ploaie,pana venim noi.si sa speram ca nu a muscat pe nimeni(Bobi ar face rau cauiva doar daca se comporta urat cu el,ii arunca pietre mai mult)dar sa speram ca nici nu a fost gonit.mai multi colegi chiar isi bat joc de caine dar noi nu,unii colegi.maine ii aducem carne si lapte,mancare si mai vedem noi.dar sa va zic ceva.stiti ce am avut la pachet?chec!doua felii!dfeci eu i-am dat o felie si jumatate!deci cainele a mancat chec!oricum,sper ca ii e mai bine.dar eu am avut ideea sa mergem la magazin pentru granule.oricum,noi avem o echipa si sa speram ca ii gasim stapan.maine poate fac poze cu el.i-am dat corn,un biscuite,chec,granule,putina paine,lapte(putina apa,dar eu am avut ideea ca ii e sete)si...cam atat.ba nu!azi a fost ziua unui coleg si ne-a dat o napolitana,o colega o manca afara si in acelasi timp dade-a granule din palma,si cainele a luat ce mai era din napolitana !oricum,ne-am simtit bine dupa ce l-am ingrijit
Mistrio e foarte rau m-a pus sa zic ceva
Vreau sa fiu baiat.
nu vreau sa fiu dar misterio ma obligat
Vreau sa fiu baiat.
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620792
scuzezinzimima a scris:Mistrio e foarte rau m-a pus sa zic ceva
Vreau sa fiu baiat.
am glumit si eu dra esti rau.
credeam ca o sa raspunzi: Muhaha
muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzinzimima a scris:am glumit si eu dra esti rau.
kahahakaMisterio a scris:muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzinzimima a scris:am glumit si eu dra esti rau.
Tre sa plec, by! ne auzim diseara sau maine
pazinzimima a scris:Tre sa plec, by! ne auzim diseara sau maine
nici un comentariu?Misterio a scris:de-ati sti ce fain a fost la scoala azi!pai,la scoala era un caine lup,care l-am vazut si sambata si duminica( era caine al strazii )si unii copii de la scoala aruncau cu pietre,altiii aveam mancare da nu dade-au lui mancare lui Bobi(asa l-am botezat noi)dar eu am dat trei sferturi din pachetul meu lui(oricum am primit de la scoala un corn si branza care am mancat-o)si ceilalti colegi din cl a 3-a(sum sunt eu)l-am hranti si l-am ingrijit.si stati sa va mai zic ceva!acum o saptamana cinvea mi-a imprumutat un leu si azi l-am primit inapoi cu ala am cumparat de la un magazin langa scoala o punguta de granule cu 2 lei(mai avea si o colega un leu) si i-am dat granule dar Bobi manca doar din palma granule(nu ne-a muscat,e asa inteligent si dragut)dar un copil din clasa mea nu ii pasa de el(el e mai rau)la fel si altul.ma rog,cei care am hranit cainele a fost 4 fete(sau 5)si eu,da si un coleg de-al meu,si altul,dar nu le-a dat asa multa mancare.ma rog,noi iam dat si branza(desi am mancat-o pe a mea,ne-a dat doua,dar nu prea mult,doar 2 sau 3 triunghiuri)si un biscuite si sa stiti lui Bobi ii placea laptele,nu apa,iar o colega lua lapte de pe sala scolii(noi nu am primit lapte)le puneam intr-un paharel si a baut,iar el a baut vreo 4 cutii de lapte,pentru ca ii era tare sete.si a mancat si mult.el ne-a terminat toate granulele.ma rog,l-am hranit si sa speram ca ii gasim stapan ca doar nu il crestem asa in fiecare zi in pauze din ce avem.o colega din a cincea a zis ca poate i-a ea cainele,dar pe mine parintii nu ma lasa,poate la alti colegi parinti ii lasa.nu ma lasa ca avem deja doi caini(de ce sa nu avem trei?)si vine si vacanta,sa speram ca gaseste stapan.dar acum ma intreb cum se adaposteste de frig,ploaie,pana venim noi.si sa speram ca nu a muscat pe nimeni(Bobi ar face rau cauiva doar daca se comporta urat cu el,ii arunca pietre mai mult)dar sa speram ca nici nu a fost gonit.mai multi colegi chiar isi bat joc de caine dar noi nu,unii colegi.maine ii aducem carne si lapte,mancare si mai vedem noi.dar sa va zic ceva.stiti ce am avut la pachet?chec!doua felii!dfeci eu i-am dat o felie si jumatate!deci cainele a mancat chec!oricum,sper ca ii e mai bine.dar eu am avut ideea sa mergem la magazin pentru granule.oricum,noi avem o echipa si sa speram ca ii gasim stapan.maine poate fac poze cu el.i-am dat corn,un biscuite,chec,granule,putina paine,lapte(putina apa,dar eu am avut ideea ca ii e sete)si...cam atat.ba nu!azi a fost ziua unui coleg si ne-a dat o napolitana,o colega o manca afara si in acelasi timp dade-a granule din palma,si cainele a luat ce mai era din napolitana !oricum,ne-am simtit bine dupa ce l-am ingrijit
Buna!Misterio a scris:nici un comentariu?Misterio a scris:de-ati sti ce fain a fost la scoala azi!pai,la scoala era un caine lup,care l-am vazut si sambata si duminica( era caine al strazii )si unii copii de la scoala aruncau cu pietre,altiii aveam mancare da nu dade-au lui mancare lui Bobi(asa l-am botezat noi)dar eu am dat trei sferturi din pachetul meu lui(oricum am primit de la scoala un corn si branza care am mancat-o)si ceilalti colegi din cl a 3-a(sum sunt eu)l-am hranti si l-am ingrijit.si stati sa va mai zic ceva!acum o saptamana cinvea mi-a imprumutat un leu si azi l-am primit inapoi cu ala am cumparat de la un magazin langa scoala o punguta de granule cu 2 lei(mai avea si o colega un leu) si i-am dat granule dar Bobi manca doar din palma granule(nu ne-a muscat,e asa inteligent si dragut)dar un copil din clasa mea nu ii pasa de el(el e mai rau)la fel si altul.ma rog,cei care am hranit cainele a fost 4 fete(sau 5)si eu,da si un coleg de-al meu,si altul,dar nu le-a dat asa multa mancare.ma rog,noi iam dat si branza(desi am mancat-o pe a mea,ne-a dat doua,dar nu prea mult,doar 2 sau 3 triunghiuri)si un biscuite si sa stiti lui Bobi ii placea laptele,nu apa,iar o colega lua lapte de pe sala scolii(noi nu am primit lapte)le puneam intr-un paharel si a baut,iar el a baut vreo 4 cutii de lapte,pentru ca ii era tare sete.si a mancat si mult.el ne-a terminat toate granulele.ma rog,l-am hranit si sa speram ca ii gasim stapan ca doar nu il crestem asa in fiecare zi in pauze din ce avem.o colega din a cincea a zis ca poate i-a ea cainele,dar pe mine parintii nu ma lasa,poate la alti colegi parinti ii lasa.nu ma lasa ca avem deja doi caini(de ce sa nu avem trei?)si vine si vacanta,sa speram ca gaseste stapan.dar acum ma intreb cum se adaposteste de frig,ploaie,pana venim noi.si sa speram ca nu a muscat pe nimeni(Bobi ar face rau cauiva doar daca se comporta urat cu el,ii arunca pietre mai mult)dar sa speram ca nici nu a fost gonit.mai multi colegi chiar isi bat joc de caine dar noi nu,unii colegi.maine ii aducem carne si lapte,mancare si mai vedem noi.dar sa va zic ceva.stiti ce am avut la pachet?chec!doua felii!dfeci eu i-am dat o felie si jumatate!deci cainele a mancat chec!oricum,sper ca ii e mai bine.dar eu am avut ideea sa mergem la magazin pentru granule.oricum,noi avem o echipa si sa speram ca ii gasim stapan.maine poate fac poze cu el.i-am dat corn,un biscuite,chec,granule,putina paine,lapte(putina apa,dar eu am avut ideea ca ii e sete)si...cam atat.ba nu!azi a fost ziua unui coleg si ne-a dat o napolitana,o colega o manca afara si in acelasi timp dade-a granule din palma,si cainele a luat ce mai era din napolitana !oricum,ne-am simtit bine dupa ce l-am ingrijit
Misterio a scris:nici un comentariu?Misterio a scris:de-ati sti ce fain a fost la scoala azi!pai,la scoala era un caine lup,care l-am vazut si sambata si duminica( era caine al strazii )si unii copii de la scoala aruncau cu pietre,altiii aveam mancare da nu dade-au lui mancare lui Bobi(asa l-am botezat noi)dar eu am dat trei sferturi din pachetul meu lui(oricum am primit de la scoala un corn si branza care am mancat-o)si ceilalti colegi din cl a 3-a(sum sunt eu)l-am hranti si l-am ingrijit.si stati sa va mai zic ceva!acum o saptamana cinvea mi-a imprumutat un leu si azi l-am primit inapoi cu ala am cumparat de la un magazin langa scoala o punguta de granule cu 2 lei(mai avea si o colega un leu) si i-am dat granule dar Bobi manca doar din palma granule(nu ne-a muscat,e asa inteligent si dragut)dar un copil din clasa mea nu ii pasa de el(el e mai rau)la fel si altul.ma rog,cei care am hranit cainele a fost 4 fete(sau 5)si eu,da si un coleg de-al meu,si altul,dar nu le-a dat asa multa mancare.ma rog,noi iam dat si branza(desi am mancat-o pe a mea,ne-a dat doua,dar nu prea mult,doar 2 sau 3 triunghiuri)si un biscuite si sa stiti lui Bobi ii placea laptele,nu apa,iar o colega lua lapte de pe sala scolii(noi nu am primit lapte)le puneam intr-un paharel si a baut,iar el a baut vreo 4 cutii de lapte,pentru ca ii era tare sete.si a mancat si mult.el ne-a terminat toate granulele.ma rog,l-am hranit si sa speram ca ii gasim stapan ca doar nu il crestem asa in fiecare zi in pauze din ce avem.o colega din a cincea a zis ca poate i-a ea cainele,dar pe mine parintii nu ma lasa,poate la alti colegi parinti ii lasa.nu ma lasa ca avem deja doi caini(de ce sa nu avem trei?)si vine si vacanta,sa speram ca gaseste stapan.dar acum ma intreb cum se adaposteste de frig,ploaie,pana venim noi.si sa speram ca nu a muscat pe nimeni(Bobi ar face rau cauiva doar daca se comporta urat cu el,ii arunca pietre mai mult)dar sa speram ca nici nu a fost gonit.mai multi colegi chiar isi bat joc de caine dar noi nu,unii colegi.maine ii aducem carne si lapte,mancare si mai vedem noi.dar sa va zic ceva.stiti ce am avut la pachet?chec!doua felii!dfeci eu i-am dat o felie si jumatate!deci cainele a mancat chec!oricum,sper ca ii e mai bine.dar eu am avut ideea sa mergem la magazin pentru granule.oricum,noi avem o echipa si sa speram ca ii gasim stapan.maine poate fac poze cu el.i-am dat corn,un biscuite,chec,granule,putina paine,lapte(putina apa,dar eu am avut ideea ca ii e sete)si...cam atat.ba nu!azi a fost ziua unui coleg si ne-a dat o napolitana,o colega o manca afara si in acelasi timp dade-a granule din palma,si cainele a luat ce mai era din napolitana !oricum,ne-am simtit bine dupa ce l-am ingrijit
looooool ce zi incarcata! sa speram ca ii gasiti stapan lui Bobi. pacat de el, din cate am inteles e foarte simpatic
ar fi fost Mwhahahahaha!!! mai lung si mai diabolic xDzinzimima a scris:am glumit si eu dra esti rau.
wowIrina a scris:46 + mazin = 49 + zum = 50webkinzsuperstar a scris:Ok!Dar cati WB ai?(Webkinz)Irina a scris:Binewebkinzsuperstar a scris:Bn,tu?Irina a scris:Ce mai faceti ?
pai,parintii ma lasa sa il iau!numai sa il gasesc maineStefzyk a scris:Misterio a scris:nici un comentariu?Misterio a scris:de-ati sti ce fain a fost la scoala azi!pai,la scoala era un caine lup,care l-am vazut si sambata si duminica( era caine al strazii )si unii copii de la scoala aruncau cu pietre,altiii aveam mancare da nu dade-au lui mancare lui Bobi(asa l-am botezat noi)dar eu am dat trei sferturi din pachetul meu lui(oricum am primit de la scoala un corn si branza care am mancat-o)si ceilalti colegi din cl a 3-a(sum sunt eu)l-am hranti si l-am ingrijit.si stati sa va mai zic ceva!acum o saptamana cinvea mi-a imprumutat un leu si azi l-am primit inapoi cu ala am cumparat de la un magazin langa scoala o punguta de granule cu 2 lei(mai avea si o colega un leu) si i-am dat granule dar Bobi manca doar din palma granule(nu ne-a muscat,e asa inteligent si dragut)dar un copil din clasa mea nu ii pasa de el(el e mai rau)la fel si altul.ma rog,cei care am hranit cainele a fost 4 fete(sau 5)si eu,da si un coleg de-al meu,si altul,dar nu le-a dat asa multa mancare.ma rog,noi iam dat si branza(desi am mancat-o pe a mea,ne-a dat doua,dar nu prea mult,doar 2 sau 3 triunghiuri)si un biscuite si sa stiti lui Bobi ii placea laptele,nu apa,iar o colega lua lapte de pe sala scolii(noi nu am primit lapte)le puneam intr-un paharel si a baut,iar el a baut vreo 4 cutii de lapte,pentru ca ii era tare sete.si a mancat si mult.el ne-a terminat toate granulele.ma rog,l-am hranit si sa speram ca ii gasim stapan ca doar nu il crestem asa in fiecare zi in pauze din ce avem.o colega din a cincea a zis ca poate i-a ea cainele,dar pe mine parintii nu ma lasa,poate la alti colegi parinti ii lasa.nu ma lasa ca avem deja doi caini(de ce sa nu avem trei?)si vine si vacanta,sa speram ca gaseste stapan.dar acum ma intreb cum se adaposteste de frig,ploaie,pana venim noi.si sa speram ca nu a muscat pe nimeni(Bobi ar face rau cauiva doar daca se comporta urat cu el,ii arunca pietre mai mult)dar sa speram ca nici nu a fost gonit.mai multi colegi chiar isi bat joc de caine dar noi nu,unii colegi.maine ii aducem carne si lapte,mancare si mai vedem noi.dar sa va zic ceva.stiti ce am avut la pachet?chec!doua felii!dfeci eu i-am dat o felie si jumatate!deci cainele a mancat chec!oricum,sper ca ii e mai bine.dar eu am avut ideea sa mergem la magazin pentru granule.oricum,noi avem o echipa si sa speram ca ii gasim stapan.maine poate fac poze cu el.i-am dat corn,un biscuite,chec,granule,putina paine,lapte(putina apa,dar eu am avut ideea ca ii e sete)si...cam atat.ba nu!azi a fost ziua unui coleg si ne-a dat o napolitana,o colega o manca afara si in acelasi timp dade-a granule din palma,si cainele a luat ce mai era din napolitana !oricum,ne-am simtit bine dupa ce l-am ingrijit
looooool ce zi incarcata! sa speram ca ii gasiti stapan lui Bobi. pacat de el, din cate am inteles e foarte simpatic
awwww, ce tare!!!! sper sa il gasesti si sa il iubesti mult, mult, mult!!!!!!!!Misterio a scris:pai,parintii ma lasa sa il iau!numai sa il gasesc maineStefzyk a scris:Misterio a scris:nici un comentariu?Misterio a scris:de-ati sti ce fain a fost la scoala azi!pai,la scoala era un caine lup,care l-am vazut si sambata si duminica( era caine al strazii )si unii copii de la scoala aruncau cu pietre,altiii aveam mancare da nu dade-au lui mancare lui Bobi(asa l-am botezat noi)dar eu am dat trei sferturi din pachetul meu lui(oricum am primit de la scoala un corn si branza care am mancat-o)si ceilalti colegi din cl a 3-a(sum sunt eu)l-am hranti si l-am ingrijit.si stati sa va mai zic ceva!acum o saptamana cinvea mi-a imprumutat un leu si azi l-am primit inapoi cu ala am cumparat de la un magazin langa scoala o punguta de granule cu 2 lei(mai avea si o colega un leu) si i-am dat granule dar Bobi manca doar din palma granule(nu ne-a muscat,e asa inteligent si dragut)dar un copil din clasa mea nu ii pasa de el(el e mai rau)la fel si altul.ma rog,cei care am hranit cainele a fost 4 fete(sau 5)si eu,da si un coleg de-al meu,si altul,dar nu le-a dat asa multa mancare.ma rog,noi iam dat si branza(desi am mancat-o pe a mea,ne-a dat doua,dar nu prea mult,doar 2 sau 3 triunghiuri)si un biscuite si sa stiti lui Bobi ii placea laptele,nu apa,iar o colega lua lapte de pe sala scolii(noi nu am primit lapte)le puneam intr-un paharel si a baut,iar el a baut vreo 4 cutii de lapte,pentru ca ii era tare sete.si a mancat si mult.el ne-a terminat toate granulele.ma rog,l-am hranit si sa speram ca ii gasim stapan ca doar nu il crestem asa in fiecare zi in pauze din ce avem.o colega din a cincea a zis ca poate i-a ea cainele,dar pe mine parintii nu ma lasa,poate la alti colegi parinti ii lasa.nu ma lasa ca avem deja doi caini(de ce sa nu avem trei?)si vine si vacanta,sa speram ca gaseste stapan.dar acum ma intreb cum se adaposteste de frig,ploaie,pana venim noi.si sa speram ca nu a muscat pe nimeni(Bobi ar face rau cauiva doar daca se comporta urat cu el,ii arunca pietre mai mult)dar sa speram ca nici nu a fost gonit.mai multi colegi chiar isi bat joc de caine dar noi nu,unii colegi.maine ii aducem carne si lapte,mancare si mai vedem noi.dar sa va zic ceva.stiti ce am avut la pachet?chec!doua felii!dfeci eu i-am dat o felie si jumatate!deci cainele a mancat chec!oricum,sper ca ii e mai bine.dar eu am avut ideea sa mergem la magazin pentru granule.oricum,noi avem o echipa si sa speram ca ii gasim stapan.maine poate fac poze cu el.i-am dat corn,un biscuite,chec,granule,putina paine,lapte(putina apa,dar eu am avut ideea ca ii e sete)si...cam atat.ba nu!azi a fost ziua unui coleg si ne-a dat o napolitana,o colega o manca afara si in acelasi timp dade-a granule din palma,si cainele a luat ce mai era din napolitana !oricum,ne-am simtit bine dupa ce l-am ingrijit
asa o sa fac!numai sa vad cum il aduc acasa...Stefzyk a scris:awwww, ce tare!!!! sper sa il gasesti si sa il iubesti mult, mult, mult!!!!!!!!Misterio a scris:pai,parintii ma lasa sa il iau!numai sa il gasesc maineStefzyk a scris:Misterio a scris:nici un comentariu?Misterio a scris:de-ati sti ce fain a fost la scoala azi!pai,la scoala era un caine lup,care l-am vazut si sambata si duminica( era caine al strazii )si unii copii de la scoala aruncau cu pietre,altiii aveam mancare da nu dade-au lui mancare lui Bobi(asa l-am botezat noi)dar eu am dat trei sferturi din pachetul meu lui(oricum am primit de la scoala un corn si branza care am mancat-o)si ceilalti colegi din cl a 3-a(sum sunt eu)l-am hranti si l-am ingrijit.si stati sa va mai zic ceva!acum o saptamana cinvea mi-a imprumutat un leu si azi l-am primit inapoi cu ala am cumparat de la un magazin langa scoala o punguta de granule cu 2 lei(mai avea si o colega un leu) si i-am dat granule dar Bobi manca doar din palma granule(nu ne-a muscat,e asa inteligent si dragut)dar un copil din clasa mea nu ii pasa de el(el e mai rau)la fel si altul.ma rog,cei care am hranit cainele a fost 4 fete(sau 5)si eu,da si un coleg de-al meu,si altul,dar nu le-a dat asa multa mancare.ma rog,noi iam dat si branza(desi am mancat-o pe a mea,ne-a dat doua,dar nu prea mult,doar 2 sau 3 triunghiuri)si un biscuite si sa stiti lui Bobi ii placea laptele,nu apa,iar o colega lua lapte de pe sala scolii(noi nu am primit lapte)le puneam intr-un paharel si a baut,iar el a baut vreo 4 cutii de lapte,pentru ca ii era tare sete.si a mancat si mult.el ne-a terminat toate granulele.ma rog,l-am hranit si sa speram ca ii gasim stapan ca doar nu il crestem asa in fiecare zi in pauze din ce avem.o colega din a cincea a zis ca poate i-a ea cainele,dar pe mine parintii nu ma lasa,poate la alti colegi parinti ii lasa.nu ma lasa ca avem deja doi caini(de ce sa nu avem trei?)si vine si vacanta,sa speram ca gaseste stapan.dar acum ma intreb cum se adaposteste de frig,ploaie,pana venim noi.si sa speram ca nu a muscat pe nimeni(Bobi ar face rau cauiva doar daca se comporta urat cu el,ii arunca pietre mai mult)dar sa speram ca nici nu a fost gonit.mai multi colegi chiar isi bat joc de caine dar noi nu,unii colegi.maine ii aducem carne si lapte,mancare si mai vedem noi.dar sa va zic ceva.stiti ce am avut la pachet?chec!doua felii!dfeci eu i-am dat o felie si jumatate!deci cainele a mancat chec!oricum,sper ca ii e mai bine.dar eu am avut ideea sa mergem la magazin pentru granule.oricum,noi avem o echipa si sa speram ca ii gasim stapan.maine poate fac poze cu el.i-am dat corn,un biscuite,chec,granule,putina paine,lapte(putina apa,dar eu am avut ideea ca ii e sete)si...cam atat.ba nu!azi a fost ziua unui coleg si ne-a dat o napolitana,o colega o manca afara si in acelasi timp dade-a granule din palma,si cainele a luat ce mai era din napolitana !oricum,ne-am simtit bine dupa ce l-am ingrijit
heeeey!ce ziceti de noul meu avatar?(P,S, eu am facut poza)
Stefzyk a scris:sunt foarte frumoase!
exact
cum vi se pare si avatarul meu?
fainrobi dragut a scris:Stefzyk a scris:sunt foarte frumoase!
exact
Am avut cea mai proasta zi!pai,directorul noi(cel mai
din lume)a batut cainele ala,ia dat suturi,si l-a injurat.si apoi,cel
cu microbuzul a luat cainele acolo in microbuz si el mergea l-a stapanul
lui care l-a abandonat pe veci(data vitoare cand o sa il abandonze nu
mai vine la noic red si o sa moara poate)dar eu ma duceam sa deschid usa
la caine.eram aproape de ia da' toti colegi erau langa usa si a fost
pre tarziu.eu le-am zis sa deschida usa dar ei:
-pa,cutu!
in loc sa fasca ceva bun au lasat raul era asa de aproape sa salvez pe cineva dar...
azi mi-am rupt pantaloni
m-am murdarit
directorul m-a certat a am hranit cainele,practic eu eram 'stapanul
lui"(acum directorul ma cearta ca fac un
bine???????????????????????????????)
directorul a zis ca nu mai facem foc(desi avem lemne multe si bune)si daca face cineva il exmatricoleaza.
cine stie ce ziu o sa am in contiunare
oficial directorul e dusmanul meu
-pa,cutu!
in loc sa fasca ceva bun au lasat raul era asa de aproape sa salvez pe cineva dar...
azi mi-am rupt pantaloni
m-am murdarit
directorul a zis ca nu mai facem foc(desi avem lemne multe si bune)si daca face cineva il exmatricoleaza.
Doamne Imi pare rau pentru cutzu Stii ce ii place directorului tau? Incearca sa ii "atingi" inima cu vorbele si poate il imbuneziMisterio a scris:Am avut cea mai proasta zi!pai,directorul noi(cel mai
-pa,cutu!
azi mi-am rupt pantaloni
m-am murdarit
Irina- Webkinz Signature
oamenii astia in genul directorului tau ar trebui sa fie pedepsiti aspru. daca mai vorbesc mult o sa primesc avertisment. sunt foarte sensibila cand vine vorba de animale!
da`mi id`ul directorului sa il iau in suturi cu vorbele. sa se duca ............................... gata, am tacut
SARACUL CUTU!!!!!
da`mi id`ul directorului sa il iau in suturi cu vorbele. sa se duca ............................... gata, am tacut
SARACUL CUTU!!!!!
nu are ID...SI STIU!E UN.........SI PUTEM SA NE SPRAGEM CAPURILE DIN CAUZA ALTCUIVA CA NU IL INTERESEAZA,A FOST VINA NOASTRA CA AM FOST BATUTI.NU IL INTERESEAZA NIMIC.NE SCOATE IN FRIG MEREU.CHIAR IARNA CAND ERA FPOARTE FRIG NE SCOATE TOATA SCOALA DA CAND ERA MAI CALD NE LASA IN CLASAStefzyk a scris:oamenii astia in genul directorului tau ar trebui sa fie pedepsiti aspru. daca mai vorbesc mult o sa primesc avertisment. sunt foarte sensibila cand vine vorba de animale!
SARACUL CUTU!!!!!
NU ARE ID PT CA CEI DE LA YAHOO! NU L`AU SUPORTAT, PROBABIL!Misterio a scris:nu are ID...SI STIU!E UN.........SI PUTEM SA NE SPRAGEM CAPURILE DIN CAUZA ALTCUIVA CA NU IL INTERESEAZA,A FOST VINA NOASTRA CA AM FOST BATUTI.NU IL INTERESEAZA NIMIC.NE SCOATE IN FRIG MEREU.CHIAR IARNA CAND ERA FPOARTE FRIG NE SCOATE TOATA SCOALA DA CAND ERA MAI CALD NE LASA IN CLASAStefzyk a scris:oamenii astia in genul directorului tau ar trebui sa fie pedepsiti aspru. daca mai vorbesc mult o sa primesc avertisment. sunt foarte sensibila cand vine vorba de animale!
SARACUL CUTU!!!!!
SUNT SIGUR HAI CA ASTA E COMIC DA,DEFAPT NU SUNT SIGUR CA NU ARE IDStefzyk a scris:NU ARE ID PT CA CEI DE LA YAHOO! NU L`AU SUPORTAT, PROBABIL!Misterio a scris:nu are ID...SI STIU!E UN.........SI PUTEM SA NE SPRAGEM CAPURILE DIN CAUZA ALTCUIVA CA NU IL INTERESEAZA,A FOST VINA NOASTRA CA AM FOST BATUTI.NU IL INTERESEAZA NIMIC.NE SCOATE IN FRIG MEREU.CHIAR IARNA CAND ERA FPOARTE FRIG NE SCOATE TOATA SCOALA DA CAND ERA MAI CALD NE LASA IN CLASAStefzyk a scris:oamenii astia in genul directorului tau ar trebui sa fie pedepsiti aspru. daca mai vorbesc mult o sa primesc avertisment. sunt foarte sensibila cand vine vorba de animale!
SARACUL CUTU!!!!!
cutzuMisterio a scris:SUNT SIGUR HAI CA ASTA E COMIC DA,DEFAPT NU SUNT SIGUR CA NU ARE IDStefzyk a scris:NU ARE ID PT CA CEI DE LA YAHOO! NU L`AU SUPORTAT, PROBABIL!Misterio a scris:nu are ID...SI STIU!E UN.........SI PUTEM SA NE SPRAGEM CAPURILE DIN CAUZA ALTCUIVA CA NU IL INTERESEAZA,A FOST VINA NOASTRA CA AM FOST BATUTI.NU IL INTERESEAZA NIMIC.NE SCOATE IN FRIG MEREU.CHIAR IARNA CAND ERA FPOARTE FRIG NE SCOATE TOATA SCOALA DA CAND ERA MAI CALD NE LASA IN CLASAStefzyk a scris:oamenii astia in genul directorului tau ar trebui sa fie pedepsiti aspru. daca mai vorbesc mult o sa primesc avertisment. sunt foarte sensibila cand vine vorba de animale!
SARACUL CUTU!!!!!
Misterio,oamenii ca directoru' tau ar trebui sa fie pedepsiti.Pai ce il bate pe bietu cut?Stefzyk a scris:cutzuMisterio a scris:SUNT SIGUR HAI CA ASTA E COMIC DA,DEFAPT NU SUNT SIGUR CA NU ARE IDStefzyk a scris:NU ARE ID PT CA CEI DE LA YAHOO! NU L`AU SUPORTAT, PROBABIL!Misterio a scris:nu are ID...SI STIU!E UN.........SI PUTEM SA NE SPRAGEM CAPURILE DIN CAUZA ALTCUIVA CA NU IL INTERESEAZA,A FOST VINA NOASTRA CA AM FOST BATUTI.NU IL INTERESEAZA NIMIC.NE SCOATE IN FRIG MEREU.CHIAR IARNA CAND ERA FPOARTE FRIG NE SCOATE TOATA SCOALA DA CAND ERA MAI CALD NE LASA IN CLASAStefzyk a scris:oamenii astia in genul directorului tau ar trebui sa fie pedepsiti aspru. daca mai vorbesc mult o sa primesc avertisment. sunt foarte sensibila cand vine vorba de animale!
SARACUL CUTU!!!!!
Deci fac pe mn de ras LOLOLOLMisterio a scris:SUNT SIGUR HAI CA ASTA E COMIC DA,DEFAPT NU SUNT SIGUR CA NU ARE IDStefzyk a scris:NU ARE ID PT CA CEI DE LA YAHOO! NU L`AU SUPORTAT, PROBABIL!Misterio a scris:nu are ID...SI STIU!E UN.........SI PUTEM SA NE SPRAGEM CAPURILE DIN CAUZA ALTCUIVA CA NU IL INTERESEAZA,A FOST VINA NOASTRA CA AM FOST BATUTI.NU IL INTERESEAZA NIMIC.NE SCOATE IN FRIG MEREU.CHIAR IARNA CAND ERA FPOARTE FRIG NE SCOATE TOATA SCOALA DA CAND ERA MAI CALD NE LASA IN CLASAStefzyk a scris:oamenii astia in genul directorului tau ar trebui sa fie pedepsiti aspru. daca mai vorbesc mult o sa primesc avertisment. sunt foarte sensibila cand vine vorba de animale!
SARACUL CUTU!!!!!
Superrobi dragut a scris:Stefzyk a scris:sunt foarte frumoase!
exact
Euu.. bine.. tu ?Stefzyk a scris:ce mai faceti?
Irina- Webkinz Signature
bineStefzyk a scris:ce mai faceti?
Pagina 13 din 20 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20
Pagina 13 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum