Conversatii...
+27
LOUISE
mituca10
Rose_2011
merry777
Boticut$Boticuta@kitty
Pisy1148
Nokia345
lorena.buta
PeacefulDoggy
CrîCrâs
elena99
irenamihalachi
Laur77
IloveMyWebkinz
elena17
alexacheekygirl
robi dragut
Stefzyk
zinzimima
Irina
stefania223
EMILIA
Webkinz Romania
llizza
Misterio
webkinzsuperstar
cristina123
31 participanți
Pagina 19 din 20
Pagina 19 din 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: Conversatii...
alexacheekygirl a scris:La multi ani de ziua copilului!Trb bani pt contul de pe youtube?Irina a scris:Multumim la multi ani si tieeeLOUISE a scris: LA MULTI ANI DE ZIUA COPIILOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cine imi face si mie o favoare?
Lasa-ti please comm pe : https://www.youtube.com/user/MrIryIryxD?feature=mhum
(cei cu , cont pe youtube)
Acela e channelul meu <333
Irina- Webkinz Signature
Ms!Irina a scris:alexacheekygirl a scris:La multi ani de ziua copilului!Trb bani pt contul de pe youtube?Irina a scris:Multumim la multi ani si tieeeLOUISE a scris: LA MULTI ANI DE ZIUA COPIILOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cine imi face si mie o favoare?
Lasa-ti please comm pe : https://www.youtube.com/user/MrIryIryxD?feature=mhum
(cei cu , cont pe youtube)
Acela e channelul meu <333
alexacheekygirl- Webkinz Signature
heiiii!La multi ani!ai a fosts uper,chiar daca am mers la scoala!la ora 11 am avut un concurs cu probe,si premii!premile erau:pusculite,pistoale de apa,palete de badminton si fluturasi,zmee si parca mai era ceva...prima proba a fost saritul cu saci.da sa va explic cum se face.din clasele 1-8 la niste ture participa doar 1-4,ca mine.vor fi mai multe ture la clasele 1-4 sau 5-8,iar castigatorul fiecare ture va concura cu ceilalti castigatorii de la celelalte ture.eu am ajuns printre castigatori,dar am ajuns pe locul 3.urmatoarea a fost sa fi legat de un partener si sa fugi.aici am piedut din prima.au fust so trageri de funie,mi-a placut asta!aici,e altfel,la castigatori o echipa castigatoare ca erau cate trei la un capat de sfoara concura cu altii castigatori la finala.am castigat odata eu si cu doi colegi,dar apoi am pierdut in favoarea prietenului meu,care a castigat toate cele 3 probe O_O.apoi parca a fost saritul intr-un picior.coleg meu care a castigat de 3 ori a pierdut foarte repede la asta,iar eu am fust printe primii 7 parca care au ramas,dar nu mai puteam,am sarit cu piciorul stang.o fata a castigat acasta proba,dar aceasta proba nu era cu runde iar castogatorii rundelor se intreceau .bun,apoi a urmat o proba ciudata.pai,ai nevoie de un partenersi intre voi doi,puneti un balon O_Oiar la asta nu am ajuns finalist,am pierdut la o tura.a fost ca la intaia proba,cu runde si asa.apoi am avut Medixie(parca asa se numea).trebuia sa spunem de 5 ori sase saci in sase saci,iar eu am castigat si am avut de ales intre un smeu sau palte de badminton cu roz sau mov.am ales palete caco sa om am sambata.am vazut cum arata,si e si acustica .chiar a fost fain azi,cel mai frumos 1 iunie.anul trecut nu am avut ceva prea special. poate mama imi aduce inghetata cand vine...
La Multi Ani!
La Multi Ani!
Misterio- Webkinz Signature
Acasa: am primit o cutie de bomboane, o posetuta pentru bijuterii si un lantisor cu Rapunzel.
La scoala: Cei de la a IV-a a si IV-a b au avut un meci de adio si castigat a IV-a b cu 3 la 1. Am avut un concurs si am dansat, a fost si ziua unui coleg care nea invitat azi, la ora 17 la piscina.
La scoala: Cei de la a IV-a a si IV-a b au avut un meci de adio si castigat a IV-a b cu 3 la 1. Am avut un concurs si am dansat, a fost si ziua unui coleg care nea invitat azi, la ora 17 la piscina.
zinzimima- Webkinz Signature
Super!Dar ce ai mai scris!Misterio a scris:heiiii!La multi ani!ai a fosts uper,chiar daca am mers la scoala!la ora 11 am avut un concurs cu probe,si premii!premile erau:pusculite,pistoale de apa,palete de badminton si fluturasi,zmee si parca mai era ceva...prima proba a fost saritul cu saci.da sa va explic cum se face.din clasele 1-8 la niste ture participa doar 1-4,ca mine.vor fi mai multe ture la clasele 1-4 sau 5-8,iar castigatorul fiecare ture va concura cu ceilalti castigatorii de la celelalte ture.eu am ajuns printre castigatori,dar am ajuns pe locul 3.urmatoarea a fost sa fi legat de un partener si sa fugi.aici am piedut din prima.au fust so trageri de funie,mi-a placut asta!aici,e altfel,la castigatori o echipa castigatoare ca erau cate trei la un capat de sfoara concura cu altii castigatori la finala.am castigat odata eu si cu doi colegi,dar apoi am pierdut in favoarea prietenului meu,care a castigat toate cele 3 probe O_O.apoi parca a fost saritul intr-un picior.coleg meu care a castigat de 3 ori a pierdut foarte repede la asta,iar eu am fust printe primii 7 parca care au ramas,dar nu mai puteam,am sarit cu piciorul stang.o fata a castigat acasta proba,dar aceasta proba nu era cu runde iar castogatorii rundelor se intreceau .bun,apoi a urmat o proba ciudata.pai,ai nevoie de un partenersi intre voi doi,puneti un balon O_Oiar la asta nu am ajuns finalist,am pierdut la o tura.a fost ca la intaia proba,cu runde si asa.apoi am avut Medixie(parca asa se numea).trebuia sa spunem de 5 ori sase saci in sase saci,iar eu am castigat si am avut de ales intre un smeu sau palte de badminton cu roz sau mov.am ales palete caco sa om am sambata.am vazut cum arata,si e si acustica .chiar a fost fain azi,cel mai frumos 1 iunie.anul trecut nu am avut ceva prea special. poate mama imi aduce inghetata cand vine...
La Multi Ani!
webkinzsuperstar- Webkinz Signature
Ce tare!!La piscina!zinzimima a scris:Acasa: am primit o cutie de bomboane, o posetuta pentru bijuterii si un lantisor cu Rapunzel.
Bn... pa!!zinzimima a scris:tre sa ma imbrac si sa plec acusica.
[quote="zinzimima"]la fara 40 tre sa plec fiindca piscina ii aproape[/quote]Aha
- Gen : Stare de spirit : I love Webkinz Forever And For Live!
Localizare : Bucuresti
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 176373
Poate reusesc sa filmez ceva si pun maine.
- Gen : KinzCash : 620792
Cool!Sa stii!zinzimima a scris:Poate reusesc sa filmez ceva si pun maine.
bine!zinzimima a scris:Poate reusesc sa filmez ceva si pun maine.
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 222253
Hello, ce faceti? Eu tocmai m-am intors de la magazin cu noul meu w
Irina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
Localizare : Rosewood :-x.
KinzCash : 229715
[b]Este o pink tickled cat, ce nume sa ii dau ? :-?[b]Irina a scris:Hello, ce faceti? Eu tocmai m-am intors de la magazin cu noul meu w
Irina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
Hy! Bravo!
Eu propun:
Kitty
Mika
Ticke
Eu propun:
Kitty
Mika
Ticke
Tess,Moll,Ticky,Rasy,RoseIrina a scris:[b]Este o pink tickled cat, ce nume sa ii dau ? :-?[b]Irina a scris:Hello, ce faceti? Eu tocmai m-am intors de la magazin cu noul meu w
felicitari!Misterio a scris:Tess,Moll,Ticky,Rasy,RoseIrina a scris:[b]Este o pink tickled cat, ce nume sa ii dau ? :-?[b]Irina a scris:Hello, ce faceti? Eu tocmai m-am intors de la magazin cu noul meu w
Mercy, da' deja i-am dat numele Miss Pinky Eeeeeeeeeeeee attttat de sweet multumesc oricum
Irina- Webkinz Signature
Frumos nume! Eu sunt la piscina la un prieten, mai stau un pic la calculator, dupaia ma duc in piscina si mai stau nu stiu pana cand.
Chiar!Frumos nume!zinzimima a scris:Frumos nume! Eu sunt la piscina la un prieten, mai stau un pic la calculator, dupaia ma duc in piscina si mai stau nu stiu pana cand.
Nu mai avem voie la piscina si am plecat acasa cu prietenul sarbatorit si inca o prietena.
Facem fluturasii pentru salvarea animalelor.
Facem fluturasii pentru salvarea animalelor.
fain numeIrina a scris:Mercy, da' deja i-am dat numele Miss Pinky Eeeeeeeeeeeee attttat de sweet multumesc oricum
Irina a scris:Mercy, da' deja i-am dat numele Miss Pinky Eeeeeeeeeeeee attttat de sweet multumesc oricum
super nume
robi dragut- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I'm back for more fun!!!
Localizare : Pe aproape!
KinzCash : 165905
Mercy
Irina- Webkinz Signature
oui!Oui!Irina a scris:Mercy
forumul nu mai e ca alta data (Plin 24/24) cred ca lumea s-a plictisit de webkinz dar eu tot mai intru sa mai discutam nu chiar despre webkinz...
Eu am o prietena care ar intra dar n-are cand, doar in weekend din cand in cand.
Buna ,ce faci?zinzimima a scris:Eu am o prietena care ar intra dar n-are cand, doar in weekend din cand in cand.
da... ai dreptate... dar nu cred ca lumea s-a plictisit de webkinz... parca "pe vremuri" era mai plin de viata forumul... sau poate ca deja sunt "bisericute" formate asa cum suntem si noi(christina,andrei,bianca,alexa,kkryss,eu etc.) dar cred ca e si din cauza scolii.... =(WebkinzVideos989 a scris:forumul nu mai e ca alta data (Plin 24/24) cred ca lumea s-a plictisit de webkinz dar eu tot mai intru sa mai discutam nu chiar despre webkinz...
Eu, anul trecut, stateam pe forum 5 ore sau chiar 6 uneori. Deci, cred ca-i din cauza scolii.
si eu la fel. dar sper ca in vacanta sa "se reintoarca" forumul care era alta datazinzimima a scris:Eu, anul trecut, stateam pe forum 5 ore sau chiar 6 uneori. Deci, cred ca-i din cauza scolii.
mie imi spui?WebkinzVideos989 a scris:forumul nu mai e ca alta data (Plin 24/24) cred ca lumea s-a plictisit de webkinz dar eu tot mai intru sa mai discutam nu chiar despre webkinz...
si eullizza a scris:si eu la fel. dar sper ca in vacanta sa "se reintoarca" forumul care era alta datazinzimima a scris:Eu, anul trecut, stateam pe forum 5 ore sau chiar 6 uneori. Deci, cred ca-i din cauza scolii.
ce mai faceti?
Misterio a scris:mie imi spui?WebkinzVideos989 a scris:forumul nu mai e ca alta data (Plin 24/24) cred ca lumea s-a plictisit de webkinz dar eu tot mai intru sa mai discutam nu chiar despre webkinz...
Cand luam vacanta voi fi tot mereu activa
Ce mai faceti?
Ce mai faceti?
Irina- Webkinz Signature
bn iryy.u?Irina a scris:Cand luam vacanta voi fi tot mereu activa
Ce mai faceti?
- Gen : Stare de spirit : ☺☺☺♥♥♥^-^::::Happy::::^-^♥♥♥☺☺☺
Localizare : Undeva in adancul padurilor,departe de aceasta lume
KinzCash : 181097
si euIrina a scris:Cand luam vacanta voi fi tot mereu activa
Ce mai faceti?
bine,tu?
bnMisterio a scris:si euIrina a scris:Cand luam vacanta voi fi tot mereu activa
Ce mai faceti?
bine,tu?
- Gen : Stare de spirit : ☺☺☺♥♥♥^-^::::Happy::::^-^♥♥♥☺☺☺
Localizare : Undeva in adancul padurilor,departe de aceasta lume
KinzCash : 181097
daWebkinzVideos989 a scris:Misterio...ai venit?
ce mai faci?Misterio a scris:daWebkinzVideos989 a scris:Misterio...ai venit?
si mai devremeWebkinzVideos989 a scris:bn..nu mai stau mult...maine intri pe la umm....12,1?
maine o sa am si o chitara acustica pentru incepatoriMisterio a scris:si mai devremeWebkinzVideos989 a scris:bn..nu mai stau mult...maine intri pe la umm....12,1?
k...eu intru decat seara si in week-end because dimineata de luni pana vineri e empty
aha...scoala?de asta?sau...WebkinzVideos989 a scris:k...eu intru decat seara si in week-end because dimineata de luni pana vineri e empty
tot am scris,un mesaj 2 tre intr-un topic si cu altele si participand la jocuri,facand noi subiecte si mai scriind ceva prin conversati...se aduna mesaje...si zinzimima vrea sa ma intreacaWebkinzVideos989 a scris:cum de ai atat de multe mesaje?
dap e scoala ca eu invat de la 15:00 la 20:00 luni - joi si la 19:10 vineriMisterio a scris:aha...scoala?de asta?sau...WebkinzVideos989 a scris:k...eu intru decat seara si in week-end because dimineata de luni pana vineri e empty
wow,eu vreo ora am de teme si de invatat si inca vreo 45 de min. sa miai fac alte chestii dar nu chiar asa...WebkinzVideos989 a scris:dap e scoala ca eu invat de la 15:00 la 20:00 luni - joi si la 19:10 vineriMisterio a scris:aha...scoala?de asta?sau...WebkinzVideos989 a scris:k...eu intru decat seara si in week-end because dimineata de luni pana vineri e empty
ok,nu ai atat,1223 cam asaWebkinzVideos989 a scris:gata....maine fac 1000 de mesaje am 700 si ceva de mesaje
mersiWebkinzVideos989 a scris:bv
si pa pa :-h ne vedem ><Misterio a scris:ok,nu ai atat,1223 cam asaWebkinzVideos989 a scris:gata....maine fac 1000 de mesaje am 700 si ceva de mesaje
vise placute!
Pagina 19 din 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Pagina 19 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum