Fundatia Animalelor Comunitare
+41
Adelaina
barbiestar22
MrCookieMonster
Moş Crăciun
Sunny
Dogs-Are-Us
AnDrEi_WebKinz
alicelovefrog
katysweet
Maria212212
stefanawebkinz
Rose_2011
simonescu
marycool109
lavinia3000
nebuna00
Bybyka_skumpyka2011
canary
razvan51
Alexandru2002
ToreleiWerecat
deea98
ultrafulger
LEXI2003
ilinca2002
Stefzyk
Nokia345
robi dragut
ane1765
merry777
lorena.buta
Irina
webkinzsuperstar
Jasmine0246
Pisy1148
adelinabalerina
PeacePuppyXo
Misterio
Webkinz Romania
zinzimima
alexacheekygirl
45 participanți
Pagina 3 din 14
Pagina 3 din 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Re: Fundatia Animalelor Comunitare
La mine daca sa dat un caine vorbesc cu el de exemplu: ce vrei mai? hai lasa` ma te rog eu mult! si vorbesc cu el si pana la urma ma lasa...Nu trebuie sa strigi la ei sau sa ii intarati pentru ca vei avea sanse si mai mari ca sa te muste.pe mine nu ma muscat niciodata un caine pentru ca stiu cum sa ma comport cu elwebkinzsuperstar a scris:Eu nu am dat niciodata cu piatra intr-un caineIrina a scris:Ma inscriu ^-^
sau sunt inscrisa? am uitat xD
Eu nu am dat niciodata cu pietre intr-un caine. Da' cand se da la mine, iau o piatra, si ma fac ca dau , da' nu arunc... decat ca sa plece...
merry777- Webkinz Signature
1. Pe toate !alexacheekygirl a scris:Incep de acum concursul:
Concurs:1.iubiti animalele?
2.Ati lovit vreodata o fiinta?
3.Ati ajutat vreodata un caine ranit/
4.Ati atentionat vreodata pe cineva sa nu faca rau unui animal?
5.Ati facut ceva care sa ajute animalele,de exemplu o fundatie?
Cam atat!
2. Nu .
3. Nu am avut voie ... Dar as face-o .
4. Multi .
5. La fel ca si Ane : Nu , fiindca sunt prea mica si nu am voie dar animalele le ajut cat pot .
Jasmine0246- Webkinz Signature
alexacheekygirl a scris:Incep de acum concursul:
Concurs:1.iubiti animalele?Da!
2.Ati lovit vreodata o fiinta?Sincer,da...adika mi-e frica de gandaci si...ei...unu doi i-am cam lovit si imi pare rau!
3.Ati ajutat vreodata un caine ranit/Da
4.Ati atentionat vreodata pe cineva sa nu faca rau unui animal?nu pt.nu am vazut oamenii.Sau stai ca da.Da am atentionat.
5.Ati facut ceva care sa ajute animalele,de exemplu o fundatie?Nu pt. ar trebui ca fundatia sa aiba un fond de bani si sa dea la spitale pt. animale.
Cam atat!
webkinzsuperstar- Webkinz Signature
alexacheekygirl a scris:Incep de acum concursul:
Concurs:1.iubiti animalele?Da!
2.Ati lovit vreodata o fiinta?Sincer,da...adika mi-e frica de gandaci si...ei...unu doi i-am cam lovit si imi pare rau!
3.Ati ajutat vreodata un caine ranit/Da
4.Ati atentionat vreodata pe cineva sa nu faca rau unui animal?nu pt.nu am vazut oamenii.Sau stai ca da.Da am atentionat.
5.Ati facut ceva care sa ajute animalele,de exemplu o fundatie?Nu pt. ar trebui ca fundatia sa aiba un fond de bani si sa dea la spitale pt. animale.
Cam atat!
Am incercat si asta... nu a mers, aproape ma musca daca nu luam o piatra in mana si ma faceam ca dau... ma rog... nu conteaza...merry777 a scris:La mine daca sa dat un caine vorbesc cu el de exemplu: ce vrei mai? hai lasa` ma te rog eu mult! si vorbesc cu el si pana la urma ma lasa...Nu trebuie sa strigi la ei sau sa ii intarati pentru ca vei avea sanse si mai mari ca sa te muste.pe mine nu ma muscat niciodata un caine pentru ca stiu cum sa ma comport cu elwebkinzsuperstar a scris:Eu nu am dat niciodata cu piatra intr-un caineIrina a scris:Ma inscriu ^-^
Eu nu am dat niciodata cu pietre intr-un caine. Da' cand se da la mine, iau o piatra, si ma fac ca dau , da' nu arunc... decat ca sa plece...
Stiti ce am vazut azi pe strada? UN BICHON era infometat si l-am luat aksa acum sta pe picioarele mele :X
Irina- Webkinz Signature
bine ca tu nu ai un direcotr nebun in casa care sa il loveasca pe cutzu ce tare!vreau si eu!e mic?e baiat>cam ce nume i-ai pune pana ai stapan?sau il pastrezi?cate intrbariIrina a scris:Am incercat si asta... nu a mers, aproape ma musca daca nu luam o piatra in mana si ma faceam ca dau... ma rog... nu conteaza...merry777 a scris:La mine daca sa dat un caine vorbesc cu el de exemplu: ce vrei mai? hai lasa` ma te rog eu mult! si vorbesc cu el si pana la urma ma lasa...Nu trebuie sa strigi la ei sau sa ii intarati pentru ca vei avea sanse si mai mari ca sa te muste.pe mine nu ma muscat niciodata un caine pentru ca stiu cum sa ma comport cu elwebkinzsuperstar a scris:Eu nu am dat niciodata cu piatra intr-un caineIrina a scris:Ma inscriu ^-^
Stiti ce am vazut azi pe strada? UN BICHON era infometat si l-am luat aksa acum sta pe picioarele mele :X
Misterio- Webkinz Signature
bine ca tu nu ai un direcotr nebun in casa care sa il loveasca pe cutzu ce tare!vreau si eu!e mic?e baiat>cam ce nume i-ai pune pana ai stapan?sau il pastrezi?cate intrbari [/quote]1 de la mine... IN CASAA?????? O_OMisterio a scris:Am incercat si asta... nu a mers, aproape ma musca daca nu luam o piatra in mana si ma faceam ca dau... ma rog... nu conteaza...Irina a scris:
1. da , e mic
2. da , e baiat, il cheama Puffy ( pufosu' xD)
3. il pasteez pana ii gasesc stapan..
Irina- Webkinz Signature
ma inscriu si eu
o sa ma gandesc la o idee
o sa ma gandesc la o idee
robi dragut- Webkinz Signature
ce dragut!! si apropo da unii caini daca nu reactionezi cum ai zis tu asa e te pot musca totusi e buna si atitudinea taIrina a scris:Am incercat si asta... nu a mers, aproape ma musca daca nu luam o piatra in mana si ma faceam ca dau... ma rog... nu conteaza...merry777 a scris:La mine daca sa dat un caine vorbesc cu el de exemplu: ce vrei mai? hai lasa` ma te rog eu mult! si vorbesc cu el si pana la urma ma lasa...Nu trebuie sa strigi la ei sau sa ii intarati pentru ca vei avea sanse si mai mari ca sa te muste.pe mine nu ma muscat niciodata un caine pentru ca stiu cum sa ma comport cu elwebkinzsuperstar a scris:Eu nu am dat niciodata cu piatra intr-un caineIrina a scris:Ma inscriu ^-^
am o idee!
sper sa n-o mai fi spus cineva...
sa se construiasca la capatul orasului o cladire care sa fie pentru animalele de pe strada
sa se construiasca la capatul orasului o cladire care sa fie pentru animalele de pe strada
- Gen : Stare de spirit : I'm back for more fun!!!
Localizare : Pe aproape!
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 165905
este o idee minunata!! si nu, nu a mai spus nimeni asta!!robi dragut a scris:am o idee!
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 455938
chiar buna idee!merry777 a scris:este o idee minunata!! si nu, nu a mai spus nimeni asta!!robi dragut a scris:am o idee!
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 222253
mie mi`a venit o idee ca fiecare sector , oras , judet etc sa aibe cate un adapost pentru animale! astfel copii care gasesc animale abandonate sa le ia si sa le duca acolo in caz daca parintii nu le da voie cu un animal in casa ....am sa va spun o mica poveste despre un catel care era abandonat....sa incep.....Cand am venit cu bunica mea de la scoala era o femeie care statea pe o banca si avea un caine. persoana respectiva a plecat lasand catelul acolo ...el a inceput sa latre in continuu..imi era mila de el.cand dupa 2 minute a venit un baietel de clasa a 5 a cred care ma intrebat daca e al meu. eu i`am zis ca nu. iar bunica mea a zis sa il ia el in grija. baiatul a zis ca va merge cu el la veterinar si ca va avea grija de el. dupa cateva saptamani iar vad pe femeia care a abandonat cainele si o intreb: -Unde va este catelul? iar ea imi spune : - Nu stiu si nici nu ma intereseaza! Atunci mi`am dat seama unii oameni cat pot fii de cruzi! Cum poti sa abandonezi o mica vietate?
Nu sunt destule adaposturi pentru copiii abandonati da' pentru animale.... nu sunt contra, da' zic asa... si cat despre poveste, cunosc o multime de oameni ca femeia aceea......merry777 a scris:mie mi`a venit o idee ca fiecare sector , oras , judet etc sa aibe cate un adapost pentru animale! astfel copii care gasesc animale abandonate sa le ia si sa le duca acolo in caz daca parintii nu le da voie cu un animal in casa ....am sa va spun o mica poveste despre un catel care era abandonat....sa incep.....Cand am venit cu bunica mea de la scoala era o femeie care statea pe o banca si avea un caine. persoana respectiva a plecat lasand catelul acolo ...el a inceput sa latre in continuu..imi era mila de el.cand dupa 2 minute a venit un baietel de clasa a 5 a cred care ma intrebat daca e al meu. eu i`am zis ca nu. iar bunica mea a zis sa il ia el in grija. baiatul a zis ca va merge cu el la veterinar si ca va avea grija de el. dupa cateva saptamani iar vad pe femeia care a abandonat cainele si o intreb: -Unde va este catelul? iar ea imi spune : - Nu stiu si nici nu ma intereseaza! Atunci mi`am dat seama unii oameni cat pot fii de cruzi! Cum poti sa abandonezi o mica vietate?
Irina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
Localizare : Rosewood :-x.
KinzCash : 229715
Misterio a scris:chiar buna idee!merry777 a scris:este o idee minunata!! si nu, nu a mai spus nimeni asta!!robi dragut a scris:am o idee!
va multumesc!
- Gen : Stare de spirit : I'm back for more fun!!!
Localizare : Pe aproape!
KinzCash : 165905
Foarte faina ideea!
alexacheekygirl- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ☺☺☺♥♥♥^-^::::Happy::::^-^♥♥♥☺☺☺
Localizare : Undeva in adancul padurilor,departe de aceasta lume
KinzCash : 181097
stiu ca nu sunt destule adaposturi pentru copii dar pt animale da am dat un exemplu;)Irina a scris:Nu sunt destule adaposturi pentru copiii abandonati da' pentru animale.... nu sunt contra, da' zic asa... si cat despre poveste, cunosc o multime de oameni ca femeia aceea......merry777 a scris:mie mi`a venit o idee ca fiecare sector , oras , judet etc sa aibe cate un adapost pentru animale! astfel copii care gasesc animale abandonate sa le ia si sa le duca acolo in caz daca parintii nu le da voie cu un animal in casa ....am sa va spun o mica poveste despre un catel care era abandonat....sa incep.....Cand am venit cu bunica mea de la scoala era o femeie care statea pe o banca si avea un caine. persoana respectiva a plecat lasand catelul acolo ...el a inceput sa latre in continuu..imi era mila de el.cand dupa 2 minute a venit un baietel de clasa a 5 a cred care ma intrebat daca e al meu. eu i`am zis ca nu. iar bunica mea a zis sa il ia el in grija. baiatul a zis ca va merge cu el la veterinar si ca va avea grija de el. dupa cateva saptamani iar vad pe femeia care a abandonat cainele si o intreb: -Unde va este catelul? iar ea imi spune : - Nu stiu si nici nu ma intereseaza! Atunci mi`am dat seama unii oameni cat pot fii de cruzi! Cum poti sa abandonezi o mica vietate?
Azi cand am fost la pompieri,am intalnit o cate pe nume Sabrina.E lup.Bn ca o mai vad si maine si mult timp de acum inainte.I-am dat sa manance si sa bea,am mangaiat-o impreuna cu ceilalti copii de acolo si cu colegii mei.E foarte dragutza Sabrina.Si pompierii o iubesc.
ce dragut!!!!!alexacheekygirl a scris:Azi cand am fost la pompieri,am intalnit o cate pe nume Sabrina.E lup.Bn ca o mai vad si maine si mult timp de acum inainte.I-am dat sa manance si sa bea,am mangaiat-o impreuna cu ceilalti copii de acolo si cu colegii mei.E foarte dragutza Sabrina.Si pompierii o iubesc.
imi aminteste de dida(il numeam bobi,dar am descoperit ca e fetita)iar am aflat ca ea nu mai e abandonataalexacheekygirl a scris:Azi cand am fost la pompieri,am intalnit o cate pe nume Sabrina.E lup.Bn ca o mai vad si maine si mult timp de acum inainte.I-am dat sa manance si sa bea,am mangaiat-o impreuna cu ceilalti copii de acolo si cu colegii mei.E foarte dragutza Sabrina.Si pompierii o iubesc.
sa trecem la subiect.super!cum de ati fost la pompieri?cred ca a fost fain cu Sabrina.
In fiecare zi mergem la pompieri.Avem niste cursuri. A fost foarte tare cu sabry(asa am alintat-o eu).Ne-am jucat cu ea,i-am dat sa manance si sa bea.E foarte batrana.Noi cand jucam stafeta(in altfel decat cum jucam noi,cu furtune cu chestii,sa sarim peste obstacole),ea sta la umbra si ne priveste parca ochii ei spun:" Atrenati-va din greu pt. concursul de joi".E asa sweet si dragutza!
ce dragut...alexacheekygirl a scris:In fiecare zi mergem la pompieri.Avem niste cursuri. A fost foarte tare cu sabry(asa am alintat-o eu).Ne-am jucat cu ea,i-am dat sa manance si sa bea.E foarte batrana.Noi cand jucam stafeta(in altfel decat cum jucam noi,cu furtune cu chestii,sa sarim peste obstacole),ea sta la umbra si ne priveste parca ochii ei spun:" Atrenati-va din greu pt. concursul de joi".E asa sweet si dragutza!
Am si eu o idee!Animalele protejate prin lege trebuie ingrijite si prin lege dar si prin actiunea noastra.Am putea opri vanatoarea lor ilegala donand niste bani unei fundatie de animale pe cale de disparitie din stat sau am putea pune afisuri cu "OPRITI VANATOAREA ANIMALELOR!NU LE MAI VANATI!"merry777 a scris:ce dragut...alexacheekygirl a scris:In fiecare zi mergem la pompieri.Avem niste cursuri. A fost foarte tare cu sabry(asa am alintat-o eu).Ne-am jucat cu ea,i-am dat sa manance si sa bea.E foarte batrana.Noi cand jucam stafeta(in altfel decat cum jucam noi,cu furtune cu chestii,sa sarim peste obstacole),ea sta la umbra si ne priveste parca ochii ei spun:" Atrenati-va din greu pt. concursul de joi".E asa sweet si dragutza!
Si ar fi pe acel afis si un mare "STOP !"cu o palma mare.Putem incepe de acum sa dam idei mai bune de afis.
- Gen : Stare de spirit : I love Webkinz Forever And For Live!
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 176373
Sper ca va placut ideea!webkinzsuperstar a scris:Am si eu o idee!Animalele protejate prin lege trebuie ingrijite si prin lege dar si prin actiunea noastra.Am putea opri vanatoarea lor ilegala donand niste bani unei fundatie de animale pe cale de disparitie din stat sau am putea pune afisuri cu "OPRITI VANATOAREA ANIMALELOR!NU LE MAI VANATI!"merry777 a scris:ce dragut...alexacheekygirl a scris:In fiecare zi mergem la pompieri.Avem niste cursuri. A fost foarte tare cu sabry(asa am alintat-o eu).Ne-am jucat cu ea,i-am dat sa manance si sa bea.E foarte batrana.Noi cand jucam stafeta(in altfel decat cum jucam noi,cu furtune cu chestii,sa sarim peste obstacole),ea sta la umbra si ne priveste parca ochii ei spun:" Atrenati-va din greu pt. concursul de joi".E asa sweet si dragutza!
Si ar fi pe acel afis si un mare "STOP !"cu o palma mare.Putem incepe de acum sa dam idei mai bune de afis.
idee ta e buna dar nu cred ca pe vanatorii de animale ii va interesa....ei fac aproape tot ce vor....webkinzsuperstar a scris:Sper ca va placut ideea!webkinzsuperstar a scris:Am si eu o idee!Animalele protejate prin lege trebuie ingrijite si prin lege dar si prin actiunea noastra.Am putea opri vanatoarea lor ilegala donand niste bani unei fundatie de animale pe cale de disparitie din stat sau am putea pune afisuri cu "OPRITI VANATOAREA ANIMALELOR!NU LE MAI VANATI!"merry777 a scris:ce dragut...alexacheekygirl a scris:In fiecare zi mergem la pompieri.Avem niste cursuri. A fost foarte tare cu sabry(asa am alintat-o eu).Ne-am jucat cu ea,i-am dat sa manance si sa bea.E foarte batrana.Noi cand jucam stafeta(in altfel decat cum jucam noi,cu furtune cu chestii,sa sarim peste obstacole),ea sta la umbra si ne priveste parca ochii ei spun:" Atrenati-va din greu pt. concursul de joi".E asa sweet si dragutza!
Dar oamenilor le va atrage atentia. Si ei se vor cam revolta pe acei oameni hainimerry777 a scris:idee ta e buna dar nu cred ca pe vanatorii de animale ii va interesa....ei fac aproape tot ce vor....webkinzsuperstar a scris:Sper ca va placut ideea!webkinzsuperstar a scris:Am si eu o idee!Animalele protejate prin lege trebuie ingrijite si prin lege dar si prin actiunea noastra.Am putea opri vanatoarea lor ilegala donand niste bani unei fundatie de animale pe cale de disparitie din stat sau am putea pune afisuri cu "OPRITI VANATOAREA ANIMALELOR!NU LE MAI VANATI!"merry777 a scris:ce dragut...alexacheekygirl a scris:In fiecare zi mergem la pompieri.Avem niste cursuri. A fost foarte tare cu sabry(asa am alintat-o eu).Ne-am jucat cu ea,i-am dat sa manance si sa bea.E foarte batrana.Noi cand jucam stafeta(in altfel decat cum jucam noi,cu furtune cu chestii,sa sarim peste obstacole),ea sta la umbra si ne priveste parca ochii ei spun:" Atrenati-va din greu pt. concursul de joi".E asa sweet si dragutza!
Ma inscriu !!!
Nokia345- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Rainy as always
KinzCash : 207865
Are dreptate merry dar oamneii se pot duce la protectia mediului si pot reclama!webkinzsuperstar a scris:Dar oamenilor le va atrage atentia. Si ei se vor cam revolta pe acei oameni hainimerry777 a scris:idee ta e buna dar nu cred ca pe vanatorii de animale ii va interesa....ei fac aproape tot ce vor....webkinzsuperstar a scris:Sper ca va placut ideea!webkinzsuperstar a scris:Am si eu o idee!Animalele protejate prin lege trebuie ingrijite si prin lege dar si prin actiunea noastra.Am putea opri vanatoarea lor ilegala donand niste bani unei fundatie de animale pe cale de disparitie din stat sau am putea pune afisuri cu "OPRITI VANATOAREA ANIMALELOR!NU LE MAI VANATI!"merry777 a scris:ce dragut...
exactalexacheekygirl a scris:Are dreptate merry dar oamneii se pot duce la protectia mediului si pot reclama!webkinzsuperstar a scris:Dar oamenilor le va atrage atentia. Si ei se vor cam revolta pe acei oameni hainimerry777 a scris:idee ta e buna dar nu cred ca pe vanatorii de animale ii va interesa....ei fac aproape tot ce vor....webkinzsuperstar a scris:Sper ca va placut ideea!webkinzsuperstar a scris:Am si eu o idee!Animalele protejate prin lege trebuie ingrijite si prin lege dar si prin actiunea noastra.Am putea opri vanatoarea lor ilegala donand niste bani unei fundatie de animale pe cale de disparitie din stat sau am putea pune afisuri cu "OPRITI VANATOAREA ANIMALELOR!NU LE MAI VANATI!"
da dar in ziua de azi oamenii nu prea mai sunt chiar atat de uniti...poate decat noi copiii ......nush....parerea fiecaruia......
cum facem afisele?merry777 a scris:exactalexacheekygirl a scris:Are dreptate merry dar oamneii se pot duce la protectia mediului si pot reclama!webkinzsuperstar a scris:Dar oamenilor le va atrage atentia. Si ei se vor cam revolta pe acei oameni hainimerry777 a scris:idee ta e buna dar nu cred ca pe vanatorii de animale ii va interesa....ei fac aproape tot ce vor....webkinzsuperstar a scris:Sper ca va placut ideea!
Da! De acum oamenilor nu le mai pasa ca exista si alte fiinte protejate de lege!merry777 a scris:da dar in ziua de azi oamenii nu prea mai sunt chiar atat de uniti...poate decat noi copiii ......nush....parerea fiecaruia......
stiu ( la colegii mei le poti spune asta de o mie de ori ca nu le pasa.deci sa le mai facem?alexacheekygirl a scris:Da! De acum oamenilor nu le mai pasa ca exista si alte fiinte protejate de lege!merry777 a scris:da dar in ziua de azi oamenii nu prea mai sunt chiar atat de uniti...poate decat noi copiii ......nush....parerea fiecaruia......
Da! Poate au o parte sensibila pt animale!
Eu am in fata scolii 3 pui de catelusi . Mama lor a murit calcata cu masia de un badaran ( cu toate ca era rosu pt masini ) . Doamna noastra i-a adus in clasa. Si de la ora de romana ( prima ora ) pana la tehnologie ( ultima ora ) un catelus a stat cu mn in banca. Iar la ultima ora am spalat, hranit,jucat si ingrijit catelusii. A fost o zi groaznic ................. DE SUPER !!
Dar stiti de ce noi iubim animalele ???
Pt. ca AVEM WEBKINZ
Pt. ca AVEM WEBKINZ
Asa am invatat sa avem grija de un animal !!! Eu multumesc lui Ganz si Webkinz Romania pentru ca au creeat webkinz si ni le-au daruit !! Mii de multumiri !!
Aveti dreptate,dar macar ne-am gandit la ceva in favoarea animalelor de pretutindeni!!!!!!merry777 a scris:exactalexacheekygirl a scris:Are dreptate merry dar oamneii se pot duce la protectia mediului si pot reclama!webkinzsuperstar a scris:Dar oamenilor le va atrage atentia. Si ei se vor cam revolta pe acei oameni hainimerry777 a scris:idee ta e buna dar nu cred ca pe vanatorii de animale ii va interesa....ei fac aproape tot ce vor....webkinzsuperstar a scris:Sper ca va placut ideea!
Pai...uite ce as face eu...:Le-as zice ca nu le pasa deloc de animale.Daca ar fi un pui de catel in mijlocul strazii si vine o masina si l-ar calca voi ati rade in HOHOTE!Misterio a scris:stiu ( la colegii mei le poti spune asta de o mie de ori ca nu le pasa.deci sa le mai facem?alexacheekygirl a scris:Da! De acum oamenilor nu le mai pasa ca exista si alte fiinte protejate de lege!merry777 a scris:da dar in ziua de azi oamenii nu prea mai sunt chiar atat de uniti...poate decat noi copiii ......nush....parerea fiecaruia......
Si asa s-ar deschide un pic din partea lor sensibila.
Apropo am un papagal adevarat si e dragut e si baiat si vrea sa va cunoasca.E foarte timid!
Exact!imi pare rau daca am propus ceva gresit dar ne-am gandit la animale,noi toti!alexacheekygirl a scris:Da! De acum oamenilor nu le mai pasa ca exista si alte fiinte protejate de lege!merry777 a scris:da dar in ziua de azi oamenii nu prea mai sunt chiar atat de uniti...poate decat noi copiii ......nush....parerea fiecaruia......
nu ai zis nimic gresit!webkinzsuperstar a scris:Exact!imi pare rau daca am propus ceva gresit dar ne-am gandit la animale,noi toti!alexacheekygirl a scris:Da! De acum oamenilor nu le mai pasa ca exista si alte fiinte protejate de lege!merry777 a scris:da dar in ziua de azi oamenii nu prea mai sunt chiar atat de uniti...poate decat noi copiii ......nush....parerea fiecaruia......
Da! Nu ai spus nimic gresit!merry777 a scris:nu ai zis nimic gresit!webkinzsuperstar a scris:Exact!imi pare rau daca am propus ceva gresit dar ne-am gandit la animale,noi toti!alexacheekygirl a scris:Da! De acum oamenilor nu le mai pasa ca exista si alte fiinte protejate de lege!merry777 a scris:da dar in ziua de azi oamenii nu prea mai sunt chiar atat de uniti...poate decat noi copiii ......nush....parerea fiecaruia......
Si eu am papagali ! Ieri a mai aparut un catelus la magazin . Se joaca cu celalalt .. Este grasut , mic si cred ca pufos . I-am pus numele Buzz (Baz se citeste) . O sa fac o poza maine cu ei si vi-o arat ! P.S. : Pe celalalt (catelul negru, mic si slab) l-am numit Chan Astazi (cand asteptam microbuzul sa ma ia la scoala) cu o fata , Daria , ne era cam frica de Chan . (Are raie ; bietul de el) Si ne urcam pe scari si el venea dupa noi Dragutul !webkinzsuperstar a scris:Pai...uite ce as face eu...:Le-as zice ca nu le pasa deloc de animale.Daca ar fi un pui de catel in mijlocul strazii si vine o masina si l-ar calca voi ati rade in HOHOTE!Misterio a scris:stiu ( la colegii mei le poti spune asta de o mie de ori ca nu le pasa.deci sa le mai facem?alexacheekygirl a scris:Da! De acum oamenilor nu le mai pasa ca exista si alte fiinte protejate de lege!merry777 a scris:da dar in ziua de azi oamenii nu prea mai sunt chiar atat de uniti...poate decat noi copiii ......nush....parerea fiecaruia......
Apropo am un papagal adevarat si e dragut e si baiat si vrea sa va cunoasca.E foarte timid!
- Gen : Stare de spirit : IT'S MY LIFEE! xD
Localizare : Narnia ;D
KinzCash : 165630
O!!!Ce dragut!Apropo,sa-ti traiasca papagali!Jasmine0246 a scris:Si eu am papagali ! Ieri a mai aparut un catelus la magazin . Se joaca cu celalalt .. Este grasut , mic si cred ca pufos . I-am pus numele Buzz (Baz se citeste) . O sa fac o poza maine cu ei si vi-o arat ! P.S. : Pe celalalt (catelul negru, mic si slab) l-am numit Chan Astazi (cand asteptam microbuzul sa ma ia la scoala) cu o fata , Daria , ne era cam frica de Chan . (Are raie ; bietul de el) Si ne urcam pe scari si el venea dupa noi Dragutul !webkinzsuperstar a scris:Pai...uite ce as face eu...:Le-as zice ca nu le pasa deloc de animale.Daca ar fi un pui de catel in mijlocul strazii si vine o masina si l-ar calca voi ati rade in HOHOTE!Misterio a scris:stiu ( la colegii mei le poti spune asta de o mie de ori ca nu le pasa.deci sa le mai facem?alexacheekygirl a scris:Da! De acum oamenilor nu le mai pasa ca exista si alte fiinte protejate de lege!merry777 a scris:da dar in ziua de azi oamenii nu prea mai sunt chiar atat de uniti...poate decat noi copiii ......nush....parerea fiecaruia......
Si eu am papagali ! Ieri a mai aparut un catelus la magazin . Se joaca cu celalalt .. Este grasut , mic si cred ca pufos . I-am pus numele Buzz (Baz se citeste) . O sa fac o poza maine cu ei si vi-o arat ! P.S. : Pe celalalt (catelul negru, mic si slab) l-am numit Chan Astazi (cand asteptam microbuzul sa ma ia la scoala) cu o fata , Daria , ne era cam frica de Chan . (Are raie ; bietul de el) Si ne urcam pe scari si el venea dupa noi Dragutul ! [/quote]O!!!Ce dragut!Apropo,sa-ti traiasca papagali!Jasmine0246 a scris:
[/quote]
Thnx xD Kira are ou . Al 6-lea . Dar pe celelalte le-a spart ! Hai ca inchid cp pt. ca fulgera !
haideti sa va zic cand am fost la varamio duminica avea un pechinez si era in spatele meu eu nu l`am vazut iar cand m`am intors a latrat la mine...ce m`am speriat ..
O!!!Ce dragut!Apropo,sa-ti traiasca papagali!Jasmine0246 a scris:Si eu am papagali ! Ieri a mai aparut un catelus la magazin . Se joaca cu celalalt .. Este grasut , mic si cred ca pufos . I-am pus numele Buzz (Baz se citeste) . O sa fac o poza maine cu ei si vi-o arat ! P.S. : Pe celalalt (catelul negru, mic si slab) l-am numit Chan Astazi (cand asteptam microbuzul sa ma ia la scoala) cu o fata , Daria , ne era cam frica de Chan . (Are raie ; bietul de el) Si ne urcam pe scari si el venea dupa noi Dragutul !Jasmine0246 a scris:
[/quote]
Thnx xD Kira are ou . Al 6-lea . Dar pe celelalte le-a spart ! Hai ca inchid cp pt. ca fulgera !
[/quote]super
Heehee!merry777 a scris: haideti sa va zic cand am fost la varamio duminica avea un pechinez si era in spatele meu eu nu l`am vazut iar cand m`am intors a latrat la mine...ce m`am speriat ..
Doamne!webkinzsuperstar a scris:Heehee!merry777 a scris: haideti sa va zic cand am fost la varamio duminica avea un pechinez si era in spatele meu eu nu l`am vazut iar cand m`am intors a latrat la mine...ce m`am speriat ..
O prietena are Chiuaua si cand m-am intors cu fata spre el mia sarit in brate si a inceput sa tremure.
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620792
zinzimima a scris:O prietena are Chiuaua si cand m-am intors cu fata spre el mia sarit in brate si a inceput sa tremure.
Am o idee !! Toti suntem la scoala , nu ? Ei bine daca da , De ce sa nu facem Barcute (sau altceva) pe care se scriem Salvati animalele ! Noua ne pasa !! Alatura-te si tu !
Si sa le impartim la copii in pauze . Si pe spatele barcutelor (sau pe ce ati facut) sa scrie : Fundatia Animalelor Comunitare !
Si copii o sa citeasca (sa scrieti de tipar asta) si , unii o sa arunce mesajul , altii o vor pastra ca si respect pentru animale si model de urmat <3
Si sa le impartim la copii in pauze . Si pe spatele barcutelor (sau pe ce ati facut) sa scrie : Fundatia Animalelor Comunitare !
Si copii o sa citeasca (sa scrieti de tipar asta) si , unii o sa arunce mesajul , altii o vor pastra ca si respect pentru animale si model de urmat <3
Eu am facut asta: am scris cu doua colege pe 40 de inimi "Salvati animalele! Alaturate noua! Si tu poti face bine!" si le-am impartit in scoala si deja la fundatie ni sau alaturat 5 copii de la a III-a
In club suntem:
10 copii de la noi din clasa, 5 copii de la a III-a si doi de la a IV-a
In club suntem:
O sa ni se alature si pe forum?zinzimima a scris:Eu am facut asta: am scris cu doua colege pe 40 de inimi "Salvati animalele! Alaturate noua! Si tu poti face bine!" si le-am impartit in scoala si deja la fundatie ni sau alaturat 5 copii de la a III-a
In club suntem:
Eu sper !alexacheekygirl a scris:O sa ni se alature si pe forum?zinzimima a scris:Eu am facut asta: am scris cu doua colege pe 40 de inimi "Salvati animalele! Alaturate noua! Si tu poti face bine!" si le-am impartit in scoala si deja la fundatie ni sau alaturat 5 copii de la a III-a
In club suntem:
Cred ca macar 1 i\dintre ei o va face (dar 2 sunt deja membri pe forum (eu si Amalia (o fata de a IV-a)))
eu le pregatesc
Pagina 3 din 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Subiecte similare
» Legea animalelor domestice
» ::::::::Clubul Animalelor::::::::
» Ziarul animalelor