Fundatia Animalelor Comunitare
+41
Adelaina
barbiestar22
MrCookieMonster
Moş Crăciun
Sunny
Dogs-Are-Us
AnDrEi_WebKinz
alicelovefrog
katysweet
Maria212212
stefanawebkinz
Rose_2011
simonescu
marycool109
lavinia3000
nebuna00
Bybyka_skumpyka2011
canary
razvan51
Alexandru2002
ToreleiWerecat
deea98
ultrafulger
LEXI2003
ilinca2002
Stefzyk
Nokia345
robi dragut
ane1765
merry777
lorena.buta
Irina
webkinzsuperstar
Jasmine0246
Pisy1148
adelinabalerina
PeacePuppyXo
Misterio
Webkinz Romania
zinzimima
alexacheekygirl
45 participanți
Pagina 8 din 14
Pagina 8 din 14 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14
Re: Fundatia Animalelor Comunitare
VREAU Stefania
VREAU Bogdan
VREAU Paul
VREAU Angela
Toata familia
Pai si ce faci cu petitia pe foaie? Nu trebuie semnaturile noastre?
VREAU Bogdan
VREAU Paul
VREAU Angela
Toata familia
Pai si ce faci cu petitia pe foaie? Nu trebuie semnaturile noastre?
Dati la lume in lista de mess, spre exemplu, link`ul catre petitia noastra : http://www.petitieonline.ro/petitie/sa_salvam_animalele_comunitare_-p27938058.html sau puneti pe diferite forumuri una din variantele acestea (cu Copy&Paste dupa ce dati Quote, altfel nu merge) :
1.
Sa salvam animalele comunitare!
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
Cel 9 variante functioneaza cum trebuie doar pe forumuri si... mai trebuie sa descopar pe ce
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
Cel 9 variante functioneaza cum trebuie doar pe forumuri si... mai trebuie sa descopar pe ce
alexacheekygirl a scris:Am semnat petitia si s-o rugati frumos pe Pisy1148 sa puna videoul aici pe fundatie!
Scuze,dar tocmai acum am vazut mesajul
Acesta e video-ul :
Pisy1148- Webkinz Signature
Sincer, mie imi dau lacrimile cand ma uit la el Ma bucur ca mai sunt oameni cu suflet in lumea asta marePisy1148 a scris:alexacheekygirl a scris:Am semnat petitia si s-o rugati frumos pe Pisy1148 sa puna videoul aici pe fundatie!
Acesta e video-ul :
Stefzyk a scris:Sincer, mie imi dau lacrimile cand ma uit la el Ma bucur ca mai sunt oameni cu suflet in lumea asta marePisy1148 a scris:alexacheekygirl a scris:Am semnat petitia si s-o rugati frumos pe Pisy1148 sa puna videoul aici pe fundatie!
Acesta e video-ul :
Am vazut comentariul tau pe YOUTUBE
Multumim tuturor care ne sustin
si mieStefzyk a scris:Sincer, mie imi dau lacrimile cand ma uit la el Ma bucur ca mai sunt oameni cu suflet in lumea asta marePisy1148 a scris:alexacheekygirl a scris:Am semnat petitia si s-o rugati frumos pe Pisy1148 sa puna videoul aici pe fundatie!
Acesta e video-ul :
Misterio- Webkinz Signature
zinzimima a scris:Am facut o petitie pe o foaie si cine vrea sa semneze sa scrie: VREAU si numele.
Ex: VREAU Cristina
VREAU Diana
Va amintesc de aceste chenare, dati click pe ele si sunteti redirectionat la petitie, o semnati si o dati mai departe ori prin link ori printr`un chenar. Dati Quote si Copy&Paste la varianta pe care o preferati, altfel nu merge. Chenarele functioneaza pe forumuri ca semnaturi si mesaje, iar link`ul merge oricum oriunde. Sper sa le folositi, eu le`am dat la aproape toata listaStefzyk a scris:Dati la lume in lista de mess, spre exemplu, link`ul catre petitia noastra : http://www.petitieonline.ro/petitie/sa_salvam_animalele_comunitare_-p27938058.html sau puneti pe diferite forumuri una din variantele acestea (cu Copy&Paste dupa ce dati Quote, altfel nu merge) :
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
Am trimis la doua liste de-ale mele linkul petitiei!
alexacheekygirl- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ☺☺☺♥♥♥^-^::::Happy::::^-^♥♥♥☺☺☺
Localizare : Undeva in adancul padurilor,departe de aceasta lume
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 181097
Daca o considerati OK, o sa pun mai multe versiuni, adica fara diacritice, fara link, cu link etc. Doar spuneti-mi daca merita! O singura persoana conteaza!Stefzyk a scris:Către iubitorii mediului, dar şi a animalelor :
Cu regret îmi spun părerea mea dezamăgitoare despre cum sunt tratate animalele şi mediul în care trăiesc şi se dezvoltă acestea. Păcat de banii pe care îi ,,dăruim" Guvernului, ai cărui membri înoată în aur în loc să construiască un adăpost pentru animalele comunitare, fără a eutanazia zilnic mii de animăluţe nevinovate. Regret enorm când văd la ştiri leşurile câinilor vagabonzi care sunt vinovaţi pentru că... trăiesc?! Suntem 99% siguri că, în curând nu vor mai fi animale pe străzi, ci în adăposturi speciale. Dacă mai multe persoane binevoitoare ar contribui cu bani şi dragoste la înfiinţarea adăposturilor, am fi foarte fericiţi, ştiind că nu suntem chiar singurii care iubesc animalele, chiar şi cele comunitare. În acest sens, dacă nu puteţi oferi bani, vă rugăm din tot sufletul să semnaţi măcar petiţia aceasta : www.petitieonline.ro/petitie-p27938058.html . Vă mulţumim sincer şi sperăm să daţi acest mesaj mai departe, petiţia urmând a fi semnată de o mulţime de oameni. Când vom ajunge la 10000 de semnături, o vom putea oferi persoanelor cu luxul la degetul mic, pentru a vedea nemulţumirea noastră faţă de cum sunt tratate animalele.Cu stimă,
Fundaţia Animalelor Comunitare
A pus-o pe foaie ca stiu un constructor care il cunoaste pe primar si poate sa-i duca foaia ca sa primeasca acord sa faca un adapost.
Mai semnati.
Dar trimiteti prin MP.
Mai semnati.
Dar trimiteti prin MP.
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620792
OK!Stefzyk a scris:
Multumesc, panszin, pt poza!!!
Ce spuneti, e OK?
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 222253
e buna!Stefzyk a scris:Daca o considerati OK, o sa pun mai multe versiuni, adica fara diacritice, fara link, cu link etc. Doar spuneti-mi daca merita! O singura persoana conteaza!Stefzyk a scris:Către iubitorii mediului, dar şi a animalelor :
Cu regret îmi spun părerea mea dezamăgitoare despre cum sunt tratate animalele şi mediul în care trăiesc şi se dezvoltă acestea. Păcat de banii pe care îi ,,dăruim" Guvernului, ai cărui membri înoată în aur în loc să construiască un adăpost pentru animalele comunitare, fără a eutanazia zilnic mii de animăluţe nevinovate. Regret enorm când văd la ştiri leşurile câinilor vagabonzi care sunt vinovaţi pentru că... trăiesc?! Suntem 99% siguri că, în curând nu vor mai fi animale pe străzi, ci în adăposturi speciale. Dacă mai multe persoane binevoitoare ar contribui cu bani şi dragoste la înfiinţarea adăposturilor, am fi foarte fericiţi, ştiind că nu suntem chiar singurii care iubesc animalele, chiar şi cele comunitare. În acest sens, dacă nu puteţi oferi bani, vă rugăm din tot sufletul să semnaţi măcar petiţia aceasta : www.petitieonline.ro/petitie-p27938058.html . Vă mulţumim sincer şi sperăm să daţi acest mesaj mai departe, petiţia urmând a fi semnată de o mulţime de oameni. Când vom ajunge la 10000 de semnături, o vom putea oferi persoanelor cu luxul la degetul mic, pentru a vedea nemulţumirea noastră faţă de cum sunt tratate animalele.Cu stimă,
nu dau numePisy1148 a scris:zinzimima a scris:Am facut o petitie pe o foaie si cine vrea sa semneze sa scrie: VREAU si numele.
Ex: VREAU Cristina
VREAU Diana
Iata variantele :
1. Varianta initiala :
2. Varianta fara diacritice :
3. Varianta cu diacritice, fara link :
4. Varianta fara diacritice, fara link :
Important!
Pentru www.clopotel.ro , daca vreti sa postati ,,reclama", va recomand ultima varianta, pt ca pe acel site nu se vad diacriticele (apar semne ca &^* sau ceva asemanator) si nu ai voie sa postezi linkuri.
Pentru messenger si mail merge oricare varianta, dar o recomand pe cea cu diacritice si cu link.
Pentru forumuri si retele sociale (Facebook, Hi5 etc.) functioneaza toate, dar o recomand pe cea cu diacritice si cu link.
Sper sa le folositi!!!
1. Varianta initiala :
- Spoiler:
- Către iubitorii mediului, dar şi a animalelor :
- Spoiler:
- Catre iubitorii mediului, dar si a animalelor :
Cu regret imi spun parerea mea dezamagitoare despre cum sunt tratate animalele si mediul in care traiesc si se dezvolta acestea. Pacat de banii pe care ii ,,daruim" Guvernului, ai carui membri inoata in aur in loc sa construiasca un adapost pentru animalele comunitare, fara a eutanazia zilnic mii de animalute nevinovate. Regret enorm cand vad la stiri lesurile cainilor vagabonzi care sunt vinovati pentru ca... traiesc?! Suntem 99% siguri ca, in curand nu vor mai fi animale pe strazi, ci in adaposturi speciale. Daca mai multe persoane binevoitoare ar contribui cu bani si dragoste la infiinţarea adaposturilor, am fi foarte fericiti, stiind ca nu suntem chiar singurii care iubesc animalele, chiar si cele comunitare. In acest sens, daca nu puteti oferi bani, va rugam din tot sufletul sa semnati macar petitia aceasta : www.petitieonline.ro/petitie-p27938058.html . Va multumim sincer si speram sa dati acest mesaj mai departe, petitia urmand a fi semnata de o multime de oameni. Cand vom ajunge la 10000 de semnaturi, o vom putea oferi persoanelor cu luxul la degetul mic, pentru a vedea nemultumirea noastra fata de cum sunt tratate animalele.Cu stima,
- Spoiler:
- Către iubitorii mediului, dar şi a animalelor :
Cu regret îmi spun părerea mea dezamăgitoare despre cum sunt tratate animalele şi mediul în care trăiesc şi se dezvoltă acestea. Păcat de banii pe care îi ,,dăruim" Guvernului, ai cărui membri înoată în aur în loc să construiască un adăpost pentru animalele comunitare, fără a eutanazia zilnic mii de animăluţe nevinovate. Regret enorm când văd la ştiri leşurile câinilor vagabonzi care sunt vinovaţi pentru că... trăiesc?! Suntem 99% siguri că, în curând nu vor mai fi animale pe străzi, ci în adăposturi speciale. Dacă mai multe persoane binevoitoare ar contribui cu bani şi dragoste la înfiinţarea adăposturilor, am fi foarte fericiţi, ştiind că nu suntem chiar singurii care iubesc animalele, chiar şi cele comunitare. În acest sens, dacă nu puteţi oferi bani, vă rugăm din tot sufletul să semnaţi măcar o petiţie menită să salveze animalele, pe care vă o pot oferi dacă vă interesează. Anunţaţi-mă dacă doriţi! Vă mulţumim sincer şi sperăm să daţi acest mesaj mai departe, petiţia urmând a fi semnată de o mulţime de oameni. Când vom ajunge la 10000 de semnături, o vom putea oferi persoanelor cu luxul la degetul mic, pentru a vedea nemulţumirea noastră faţă de cum sunt tratate animalele.Cu stimă,
- Spoiler:
- Catre iubitorii mediului, dar si a animalelor :
Cu regret imi spun parerea mea dezamagitoare despre cum sunt tratate animalele si mediul in care traiesc si se dezvolta acestea. Pacat de banii pe care ii ,,daruim" Guvernului, ai carui membri inoata in aur in loc sa construiasca un adapost pentru animalele comunitare, fara a eutanazia zilnic mii de animalute nevinovate. Regret enorm cand vad la stiri lesurile cainilor vagabonzi care sunt vinovati pentru ca... traiesc?! Suntem 99% siguri ca, in curand nu vor mai fi animale pe strazi, ci in adaposturi speciale. Daca mai multe persoane binevoitoare ar contribui cu bani si dragoste la infiinţarea adaposturilor, am fi foarte fericiti, stiind ca nu suntem chiar singurii care iubesc animalele, chiar si cele comunitare. In acest sens, daca nu puteti oferi bani, va rugam din tot sufletul sa semnati macaro petitie menita sa salveze animalele, pe care va o pot oferi daca va intereseaza. Anuntati-ma daca doriti! Va multumim sincer si speram sa dati acest mesaj mai departe, petitia urmand a fi semnata de o multime de oameni. Cand vom ajunge la 10000 de semnaturi, o vom putea oferi persoanelor cu luxul la degetul mic, pentru a vedea nemultumirea noastra fata de cum sunt tratate animalele.Cu stima,
Important!
Pentru www.clopotel.ro , daca vreti sa postati ,,reclama", va recomand ultima varianta, pt ca pe acel site nu se vad diacriticele (apar semne ca &^* sau ceva asemanator) si nu ai voie sa postezi linkuri.
Pentru messenger si mail merge oricare varianta, dar o recomand pe cea cu diacritice si cu link.
Pentru forumuri si retele sociale (Facebook, Hi5 etc.) functioneaza toate, dar o recomand pe cea cu diacritice si cu link.
Sper sa le folositi!!!
Stefzyk a scris:Iata variantele :
1. Varianta initiala :
- Spoiler:
Către iubitorii mediului, dar şi a animalelor :
- Spoiler:
Catre iubitorii mediului, dar si a animalelor :
Cu regret imi spun parerea mea dezamagitoare despre cum sunt tratate animalele si mediul in care traiesc si se dezvolta acestea. Pacat de banii pe care ii ,,daruim" Guvernului, ai carui membri inoata in aur in loc sa construiasca un adapost pentru animalele comunitare, fara a eutanazia zilnic mii de animalute nevinovate. Regret enorm cand vad la stiri lesurile cainilor vagabonzi care sunt vinovati pentru ca... traiesc?! Suntem 99% siguri ca, in curand nu vor mai fi animale pe strazi, ci in adaposturi speciale. Daca mai multe persoane binevoitoare ar contribui cu bani si dragoste la infiinţarea adaposturilor, am fi foarte fericiti, stiind ca nu suntem chiar singurii care iubesc animalele, chiar si cele comunitare. In acest sens, daca nu puteti oferi bani, va rugam din tot sufletul sa semnati macar petitia aceasta : www.petitieonline.ro/petitie-p27938058.html . Va multumim sincer si speram sa dati acest mesaj mai departe, petitia urmand a fi semnata de o multime de oameni. Cand vom ajunge la 10000 de semnaturi, o vom putea oferi persoanelor cu luxul la degetul mic, pentru a vedea nemultumirea noastra fata de cum sunt tratate animalele.Cu stima,
- Spoiler:
Către iubitorii mediului, dar şi a animalelor :
Cu regret îmi spun părerea mea dezamăgitoare despre cum sunt tratate animalele şi mediul în care trăiesc şi se dezvoltă acestea. Păcat de banii pe care îi ,,dăruim" Guvernului, ai cărui membri înoată în aur în loc să construiască un adăpost pentru animalele comunitare, fără a eutanazia zilnic mii de animăluţe nevinovate. Regret enorm când văd la ştiri leşurile câinilor vagabonzi care sunt vinovaţi pentru că... trăiesc?! Suntem 99% siguri că, în curând nu vor mai fi animale pe străzi, ci în adăposturi speciale. Dacă mai multe persoane binevoitoare ar contribui cu bani şi dragoste la înfiinţarea adăposturilor, am fi foarte fericiţi, ştiind că nu suntem chiar singurii care iubesc animalele, chiar şi cele comunitare. În acest sens, dacă nu puteţi oferi bani, vă rugăm din tot sufletul să semnaţi măcar o petiţie menită să salveze animalele, pe care vă o pot oferi dacă vă interesează. Anunţaţi-mă dacă doriţi! Vă mulţumim sincer şi sperăm să daţi acest mesaj mai departe, petiţia urmând a fi semnată de o mulţime de oameni. Când vom ajunge la 10000 de semnături, o vom putea oferi persoanelor cu luxul la degetul mic, pentru a vedea nemulţumirea noastră faţă de cum sunt tratate animalele.Cu stimă,
- Spoiler:
Catre iubitorii mediului, dar si a animalelor :
Cu regret imi spun parerea mea dezamagitoare despre cum sunt tratate animalele si mediul in care traiesc si se dezvolta acestea. Pacat de banii pe care ii ,,daruim" Guvernului, ai carui membri inoata in aur in loc sa construiasca un adapost pentru animalele comunitare, fara a eutanazia zilnic mii de animalute nevinovate. Regret enorm cand vad la stiri lesurile cainilor vagabonzi care sunt vinovati pentru ca... traiesc?! Suntem 99% siguri ca, in curand nu vor mai fi animale pe strazi, ci in adaposturi speciale. Daca mai multe persoane binevoitoare ar contribui cu bani si dragoste la infiinţarea adaposturilor, am fi foarte fericiti, stiind ca nu suntem chiar singurii care iubesc animalele, chiar si cele comunitare. In acest sens, daca nu puteti oferi bani, va rugam din tot sufletul sa semnati macaro petitie menita sa salveze animalele, pe care va o pot oferi daca va intereseaza. Anuntati-ma daca doriti! Va multumim sincer si speram sa dati acest mesaj mai departe, petitia urmand a fi semnata de o multime de oameni. Cand vom ajunge la 10000 de semnaturi, o vom putea oferi persoanelor cu luxul la degetul mic, pentru a vedea nemultumirea noastra fata de cum sunt tratate animalele.Cu stima,
Important!
Sper sa le folositi!!!
- Gen : Stare de spirit : Good friends are like stars.You don't always see them,but you know they're always there ;x.
Localizare : Undeva in Balcani ;p
KinzCash : 307476
Am dat la 2 oamenii pe clopotel
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620792
zinzimima a scris:Am dat la 2 oamenii pe clopotel
Eu am trimis pe mess si majoritatea mi-au dat dreptate
- Gen : Stare de spirit : Good friends are like stars.You don't always see them,but you know they're always there ;x.
Trebuie sa te inscrii aici ? Daca da , vreau sa ma inscriu xD .
deea98- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : When I was born , the devil say ”Oh , competition!” =))
Localizare : Mooon xD pă lună`
KinzCash : 170354
K!Esti inscrisa!deea98 a scris:Trebuie sa te inscrii aici ? Daca da , vreau sa ma inscriu xD .
am alta idee!faceti afise cu fundatia animalelor comunitare si apoi ori le puneti in zone(stalpi.etc)ori le dati la oameni
LEXI2003- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Pe o stanca,gandindu-ma la prieteni adevarati,la scoala si la jurnal.....
Localizare : In lumea mea,pokemoni!
KinzCash : 181517
Fundatia Animalelor Comunitare pt cei care au cont si pe clopotel : http://www.clopotel.ro/prieteni/grup.php?grupid=66328&arata=forum&last=y&eroare=&er_desc=
Misty sau Alexa, daca aveti cont va pun sefi impreuna cu mine, doar sa intrati in grup
Misty sau Alexa, daca aveti cont va pun sefi impreuna cu mine, doar sa intrati in grup
Vad ca stefy depune mult efort,asa k iti zik cv,1. tine-o tot asa si 2. o sa te pun sefa impreuna cu mn pe aceasta fundatie!
Multumesc!!!
Apropo, mai incercati sa dati petitia mai departe daca puteti http://www.petitieonline.ro/petitie/sa_salvam_animalele_comunitare_-p27938058.html
Apropo, mai incercati sa dati petitia mai departe daca puteti http://www.petitieonline.ro/petitie/sa_salvam_animalele_comunitare_-p27938058.html
Ma duc afara sa impart fluturasi cu petitia. Cred ca ma intorc in 5 minute :-/ In fine... zbye!
M`am intors! Am dat 70 de file cu petitia... acum sincer, nu stiu cat de multi o vor semna :-/
Eu cu prietenii am facut niste afise pe care le vom lipi azi
Asa da!!!Pisy1148 a scris:Eu cu prietenii am facut niste afise pe care le vom lipi azi
Mi'am creat si eu un avatar
IMPREUNA VOM REUSI SA SALVAM ANIMALELE !
IMPREUNA VOM REUSI SA SALVAM ANIMALELE !
Nu stiu de ce nu pot sa pun poze
te`as ajuta daca as sti care e problema :-/Pisy1148 a scris:Nu stiu de ce nu pot sa pun poze
Stefzyk a scris:te`as ajuta daca as sti care e problema :-/Pisy1148 a scris:Nu stiu de ce nu pot sa pun poze
Am reusit la alta rubrica
Pun o poza si aici mai tarziu
Am salvat un catel!!! Il cheama PufiPafi Are 2 luni si sta cu mine la calculator!!!
Stefzyk a scris:Am salvat un catel!!! Il cheama PufiPafi Are 2 luni si sta cu mine la calculator!!!
Super Ce culoare are ?
Ce dragutz!Pisy1148 a scris:Stefzyk a scris:Am salvat un catel!!! Il cheama PufiPafi Are 2 luni si sta cu mine la calculator!!!
Super Ce culoare are ?
Eu am grija de o pisicuta ...... Cand eram mai mica si la tare pisica torcea eu credeam ca vrea sa LATRE !!
Nokia345- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Rainy as always
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 207865
xDNokia345 a scris:Eu am grija de o pisicuta ...... Cand eram mai mica si la tare pisica torcea eu credeam ca vrea sa LATRE !!
pai e un maroniu si e cam chel, i`am gasit 2 capuse si am fost la veterinar sa i le scoata, din fericire nu i`au dat vreo boala. are viermisori dar rezolvam problema cu pastilele... cand o sa fie intr-o stare buna o sa`l duc la bunici, la taraalexacheekygirl a scris:Ce dragutz!Pisy1148 a scris:Stefzyk a scris:Am salvat un catel!!! Il cheama PufiPafi Are 2 luni si sta cu mine la calculator!!!
Super Ce culoare are ?
Stefzyk a scris:pai e un maroniu si e cam chel, i`am gasit 2 capuse si am fost la veterinar sa i le scoata, din fericire nu i`au dat vreo boala. are viermisori dar rezolvam problema cu pastilele... cand o sa fie intr-o stare buna o sa`l duc la bunici, la taraalexacheekygirl a scris:Ce dragutz!Pisy1148 a scris:Stefzyk a scris:Am salvat un catel!!! Il cheama PufiPafi Are 2 luni si sta cu mine la calculator!!!
Super Ce culoare are ?
Of,saracutul !
Bine ca l'ai gasit tu pentru a'l ingriji
subscriu!Pisy1148 a scris:Stefzyk a scris:pai e un maroniu si e cam chel, i`am gasit 2 capuse si am fost la veterinar sa i le scoata, din fericire nu i`au dat vreo boala. are viermisori dar rezolvam problema cu pastilele... cand o sa fie intr-o stare buna o sa`l duc la bunici, la taraalexacheekygirl a scris:Ce dragutz!Pisy1148 a scris:Stefzyk a scris:Am salvat un catel!!! Il cheama PufiPafi Are 2 luni si sta cu mine la calculator!!!
Super Ce culoare are ?
Of,saracutul !
Bine ca l'ai gasit tu pentru a'l ingriji
ce dragut foarte frumos nu inteleg eu totusi de ce parintioi nu ma lasa cu 2 caini ca sa iau si eu unul dar na..Stefzyk a scris:Am salvat un catel!!! Il cheama PufiPafi Are 2 luni si sta cu mine la calculator!!!
poate e de boli? sau capuse [ca acum e invazie], purici... argh cookie, cainele meu [pechinez] cred ca are purici si nu stiu ce sa fac ca sa scap de ei. sugestii? :-/Misterio a scris:ce dragut foarte frumos nu inteleg eu totusi de ce parintioi nu ma lasa cu 2 caini ca sa iau si eu unul dar na..Stefzyk a scris:Am salvat un catel!!! Il cheama PufiPafi Are 2 luni si sta cu mine la calculator!!!
Stefzyk a scris:poate e de boli? sau capuse [ca acum e invazie], purici... argh cookie, cainele meu [pechinez] cred ca are purici si nu stiu ce sa fac ca sa scap de ei. sugestii? :-/Misterio a scris:ce dragut foarte frumos nu inteleg eu totusi de ce parintioi nu ma lasa cu 2 caini ca sa iau si eu unul dar na..Stefzyk a scris:Am salvat un catel!!! Il cheama PufiPafi Are 2 luni si sta cu mine la calculator!!!
Ai incercat cu ceva spray-uri ?
Bv! Asa vreau sa va vad,muncind sa ajutati animalele comunitare!
am incercat cu toate marcile de spray`uri pe care le`am gasitPisy1148 a scris:Stefzyk a scris:poate e de boli? sau capuse [ca acum e invazie], purici... argh cookie, cainele meu [pechinez] cred ca are purici si nu stiu ce sa fac ca sa scap de ei. sugestii? :-/Misterio a scris:ce dragut foarte frumos nu inteleg eu totusi de ce parintioi nu ma lasa cu 2 caini ca sa iau si eu unul dar na..Stefzyk a scris:Am salvat un catel!!! Il cheama PufiPafi Are 2 luni si sta cu mine la calculator!!!
Ai incercat cu ceva spray-uri ?
Pai.. Pune-i o zgarda deaia de pureci, da-i cu un spray si spala-l in fiecare luni, miercuri si vineri! Sau doar o data pe saptamana! Sper sa se faca bine <3333Stefzyk a scris:am incercat cu toate marcile de spray`uri pe care le`am gasit
Jasmine0246- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : IT'S MY LIFEE! xD
Localizare : Narnia ;D
KinzCash : 165630
Jasmine0246 a scris:Pai.. Pune-i o zgarda deaia de pureci, da-i cu un spray si spala-l in fiecare luni, miercuri si vineri! Sau doar o data pe saptamana! Sper sa se faca bine <3333Stefzyk a scris:am incercat cu toate marcile de spray`uri pe care le`am gasit
Din cate am vazut pe celalalt topic creat de tine [ cu purecii ] , ai incercat toate posibilitatile,dar nimic ... Sper oricum sa reusesti cumva,iar micutul/micuta acela/aceea sa se faca bine
eu am trimis petitia la toti cei de pe mess de la mine sa speram ca vor semna..............
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 455938
Eu salvez pisicii din cutea vecinului de cainii mei si le dau lapte.Scrie-ti BoticutaBoticut si o sa vezeti un pisoi care mananca o gramada de lapte.
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 455938
frumos!acum vreau sa semnez petitia,care era link-ul?ToreleiWerecat a scris:Eu salvez pisicii din cutea vecinului de cainii mei si le dau lapte.Scrie-ti BoticutaBoticut si o sa vezeti un pisoi care mananca o gramada de lapte.
Misterio a scris:frumos!acum vreau sa semnez petitia,care era link-ul?ToreleiWerecat a scris:Eu salvez pisicii din cutea vecinului de cainii mei si le dau lapte.Scrie-ti BoticutaBoticut si o sa vezeti un pisoi care mananca o gramada de lapte.
http://www.petitieonline.ro/petitie/sa_salvam_animalele_comunitare_-p27938058.html
misty, da`mi si mie add aici : sun_shine.glow pe yahoo eu sunt xD
ok,acum semnez
am semnat dar nu arata...eram Misterio Misterious,asta imi era numele
Pagina 8 din 14 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14