Fundatia Animalelor Comunitare
+41
Adelaina
barbiestar22
MrCookieMonster
Moş Crăciun
Sunny
Dogs-Are-Us
AnDrEi_WebKinz
alicelovefrog
katysweet
Maria212212
stefanawebkinz
Rose_2011
simonescu
marycool109
lavinia3000
nebuna00
Bybyka_skumpyka2011
canary
razvan51
Alexandru2002
ToreleiWerecat
deea98
ultrafulger
LEXI2003
ilinca2002
Stefzyk
Nokia345
robi dragut
ane1765
merry777
lorena.buta
Irina
webkinzsuperstar
Jasmine0246
Pisy1148
adelinabalerina
PeacePuppyXo
Misterio
Webkinz Romania
zinzimima
alexacheekygirl
45 participanți
Pagina 14 din 14
Pagina 14 din 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Re: Fundatia Animalelor Comunitare
Ce tristbarbiestar22 a scris:Vreau si eu sa ma inscriu!
Hei!Vreau sa va spun ca am o colega care are grija de o catea si un pui si......Mai bine povestesc.
Povestea incepe asa: la in ceput era o cate cu 5 pui care locuiau intr-o groapa.Intr-o zi cand afara ploua groapa lor se umpluse cu apa.Colega mea si ceilalti prieteni ai ei au ajutato pe ea sa scoata mai intai pe mama.Insa ei ajunsera prea tarziu 4 catei se inecasera.Ce trist. .Dar cateaua reusise sa scoata un catel.Din accea zi colega mea intreba in fiecare zi cine ii da mancarea ca sa o duca la mama si pui.Asta a fost povestea.Cel mai trist e cand cei 4 puiuti se ineaca.
Stiu. Dar macar a ramas cateaua si un pui.MrCookieMonster a scris:Ce tristbarbiestar22 a scris:Vreau si eu sa ma inscriu!
Hei!Vreau sa va spun ca am o colega care are grija de o catea si un pui si......Mai bine povestesc.
Povestea incepe asa: la in ceput era o cate cu 5 pui care locuiau intr-o groapa.Intr-o zi cand afara ploua groapa lor se umpluse cu apa.Colega mea si ceilalti prieteni ai ei au ajutato pe ea sa scoata mai intai pe mama.Insa ei ajunsera prea tarziu 4 catei se inecasera.Ce trist. .Dar cateaua reusise sa scoata un catel.Din accea zi colega mea intreba in fiecare zi cine ii da mancarea ca sa o duca la mama si pui.Asta a fost povestea.Cel mai trist e cand cei 4 puiuti se ineaca.
barbiestar22- Webkinz Caring Valley
Bun Venit!:Xbarbiestar22 a scris:Stiu. Dar macar a ramas cateaua si un pui.MrCookieMonster a scris:Ce tristbarbiestar22 a scris:Vreau si eu sa ma inscriu!
alexacheekygirl- Webkinz Signature
Salvati animalele abandonate!
Salvati animalele abandonate!
Cum tu parasesti animalele,seamana ca si cum te-ar parasii parintii!
Impreuna putem salva animalele straziI!
Cine-i cu mn?!
Cum tu parasesti animalele,seamana ca si cum te-ar parasii parintii!
Impreuna putem salva animalele straziI!
Cine-i cu mn?!
Adelaina- Webkinz Signature
Si eu!De ce numai sunteti asa activi?Haideti sa mai povestim.De exemplu eu am gasit un catel si am grija de el acum
Pai tu nu mai esti activa.
Intri foarte rar.
Intri foarte rar.
Alexandru2002- Webkinz Signature
Heii.Ce mai faceti?Uitati o pagina pe facebook creata de miine: Ajutati Caini vagabonzi.Like va roog:
ww.facebook.com/pages/Ajutati-Cainii-Vagabonzi/191524767611321
ww.facebook.com/pages/Ajutati-Cainii-Vagabonzi/191524767611321
eu ajut animalele, o sa ma fac doctor veterinar... si o sa lucrez in Canada, La SPCA ! asa imi doresc, caci tare mult iubesc biologia-zoologia.
BrunoClau- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita ca un bob de mazare!
Localizare : Romniaaaaa!
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 380308
in bacau,in curtea spitalului e o haita de 18-19 caini care ataca pe toata lumea.initial vroia primaria sa ii eutanasieze dar a facut tati plangere si acuma le-a facut un adapost.si sara, catelusa din fata scolii tocmai a nascut 5 pui si abia asteapta sa isi primeasca portia de lapte si corn.sunt atat de bucuroasa ca sara si puii ei sunt sanatosi.eu si colegii mei eram asa ingrijorati.am fost putin dezamagiti fiindca a nascut in timpul orelor.dar aveam ora de religie si in pauza profesoara ne-a dus sa o vedem.mai trebuie sa ii deparazitam si sunt perfect sanatosi.
PS:ma inscriu
PS:ma inscriu
Raluca Ababei- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : R.I.P Deea
Localizare : La inmormantarea Deei
KinzCash : 132348
Adrian2003- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : <<Stalker>>
Localizare : Undeva
KinzCash : 328429