Forum Webkinz Romania
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Fundatia Animalelor Comunitare

+41
Adelaina
barbiestar22
MrCookieMonster
Moş Crăciun
Sunny
Dogs-Are-Us
AnDrEi_WebKinz
alicelovefrog
katysweet
Maria212212
stefanawebkinz
Rose_2011
simonescu
marycool109
lavinia3000
nebuna00
Bybyka_skumpyka2011
canary
razvan51
Alexandru2002
ToreleiWerecat
deea98
ultrafulger
LEXI2003
ilinca2002
Stefzyk
Nokia345
robi dragut
ane1765
merry777
lorena.buta
Irina
webkinzsuperstar
Jasmine0246
Pisy1148
adelinabalerina
PeacePuppyXo
Misterio
Webkinz Romania
zinzimima
alexacheekygirl
45 participanți

Pagina 14 din 14 Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14

In jos

Fundatia  Animalelor  Comunitare - Pagina 14 Empty Re: Fundatia Animalelor Comunitare

Mesaj  MrCookieMonster Mar 21 Feb 2012, 5:50 pm

barbiestar22 a scris:Vreau si eu sa ma inscriu! love
Hei!Vreau sa va spun ca am o colega care are grija de o catea si un pui si......Mai bine povestesc.
Povestea incepe asa: la in ceput era o cate cu 5 pui care locuiau intr-o groapa.Intr-o zi cand afara ploua groapa lor se umpluse cu apa.Colega mea si ceilalti prieteni ai ei au ajutato pe ea sa scoata mai intai pe mama.Insa ei ajunsera prea tarziu 4 catei se inecasera.Ce trist. Crying or Very sad Crying or Very sad.Dar cateaua reusise sa scoata un catel.Din accea zi colega mea intreba in fiecare zi cine ii da mancarea ca sa o duca la mama si pui.Asta a fost povestea.Cel mai trist e cand cei 4 puiuti se ineaca. Crying or Very sad
Ce trist Crying or Very sad

MrCookieMonster
Webkinz Signature
Webkinz Signature

https://twitter.com/#!/WebkinzObsessed

Sus In jos

Fundatia  Animalelor  Comunitare - Pagina 14 Empty Re: Fundatia Animalelor Comunitare

Mesaj  barbiestar22 Mar 21 Feb 2012, 6:05 pm

MrCookieMonster a scris:
barbiestar22 a scris:Vreau si eu sa ma inscriu! love
Hei!Vreau sa va spun ca am o colega care are grija de o catea si un pui si......Mai bine povestesc.
Povestea incepe asa: la in ceput era o cate cu 5 pui care locuiau intr-o groapa.Intr-o zi cand afara ploua groapa lor se umpluse cu apa.Colega mea si ceilalti prieteni ai ei au ajutato pe ea sa scoata mai intai pe mama.Insa ei ajunsera prea tarziu 4 catei se inecasera.Ce trist. Crying or Very sad Crying or Very sad.Dar cateaua reusise sa scoata un catel.Din accea zi colega mea intreba in fiecare zi cine ii da mancarea ca sa o duca la mama si pui.Asta a fost povestea.Cel mai trist e cand cei 4 puiuti se ineaca. Crying or Very sad
Ce trist Crying or Very sad
Stiu. Crying or Very sad Dar macar a ramas cateaua si un pui.

barbiestar22
Webkinz Caring Valley
Webkinz Caring Valley

Sus In jos

Mesaj  alexacheekygirl Mar 20 Mar 2012, 10:03 am

barbiestar22 a scris:
MrCookieMonster a scris:
barbiestar22 a scris:Vreau si eu sa ma inscriu! Fundatia  Animalelor  Comunitare - Pagina 14 615872
Povestea incepe asa: la in ceput era o cate cu 5 pui care locuiau intr-o groapa.Intr-o zi cand afara ploua groapa lor se umpluse cu apa.Colega mea si ceilalti prieteni ai ei au ajutato pe ea sa scoata mai intai pe mama.Insa ei ajunsera prea tarziu 4 catei se inecasera.Ce trist. Fundatia  Animalelor  Comunitare - Pagina 14 170612 Fundatia  Animalelor  Comunitare - Pagina 14 170612.Dar cateaua reusise sa scoata un catel.Din accea zi colega mea intreba in fiecare zi cine ii da mancarea ca sa o duca la mama si pui.Asta a fost povestea.Cel mai trist e cand cei 4 puiuti se ineaca. Fundatia  Animalelor  Comunitare - Pagina 14 170612
Ce trist Fundatia  Animalelor  Comunitare - Pagina 14 170612
Stiu. Fundatia  Animalelor  Comunitare - Pagina 14 170612 Dar macar a ramas cateaua si un pui.
Bun Venit!:X

alexacheekygirl
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Fundatia  Animalelor  Comunitare - Pagina 14 Empty Salvati animalele abandonate!

Mesaj  Adelaina Joi 05 Apr 2012, 11:14 am

Fundatia  Animalelor  Comunitare - Pagina 14 978826Salvati animalele abandonate! Fundatia  Animalelor  Comunitare - Pagina 14 978826
Cum tu parasesti animalele,seamana ca si cum te-ar parasii parintii!
Impreuna putem salva animalele straziI!
Cine-i cu mn?!

Fundatia  Animalelor  Comunitare - Pagina 14 615872 Fundatia  Animalelor  Comunitare - Pagina 14 615872 Fundatia  Animalelor  Comunitare - Pagina 14 615872 Fundatia  Animalelor  Comunitare - Pagina 14 615872 Fundatia  Animalelor  Comunitare - Pagina 14 615872 SALVATI ANIMALELE Fundatia  Animalelor  Comunitare - Pagina 14 615872 Fundatia  Animalelor  Comunitare - Pagina 14 615872 Fundatia  Animalelor  Comunitare - Pagina 14 615872 Fundatia  Animalelor  Comunitare - Pagina 14 615872 Fundatia  Animalelor  Comunitare - Pagina 14 615872

Adelaina
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Alexandru2002 Joi 05 Apr 2012, 11:24 am

Eu sunt cu tine!

Alexandru2002
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  sely01 Joi 05 Apr 2012, 12:51 pm

Eu sunt cu tine!

sely01
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  alexacheekygirl Joi 26 Apr 2012, 9:38 am

Si eu!De ce numai sunteti asa activi?Haideti sa mai povestim.De exemplu eu am gasit un catel si am grija de el acum

alexacheekygirl
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Alexandru2002 Joi 26 Apr 2012, 11:57 am

Pai tu nu mai esti activa.
Intri foarte rar.

Alexandru2002
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  alexacheekygirl Mier 27 Iun 2012, 10:19 pm

Heii.Ce mai faceti?Uitati o pagina pe facebook creata de miine: Ajutati Caini vagabonzi.Like va roog:
ww.facebook.com/pages/Ajutati-Cainii-Vagabonzi/191524767611321

alexacheekygirl
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  BrunoClau Dum 04 Noi 2012, 3:14 pm

eu ajut animalele, o sa ma fac doctor veterinar... si o sa lucrez in Canada, La SPCA ! asa imi doresc, caci tare mult iubesc biologia-zoologia. Fundatia  Animalelor  Comunitare - Pagina 14 615872
BrunoClau
BrunoClau
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Fericita ca un bob de mazare!
Localizare Localizare : Romniaaaaa!
Zodie : Capricorn Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 380308

Sus In jos

Mesaj  Raluca Ababei Dum 23 Dec 2012, 10:52 pm

in bacau,in curtea spitalului e o haita de 18-19 caini care ataca pe toata lumea.initial vroia primaria sa ii eutanasieze dar a facut tati plangere si acuma le-a facut un adapost.si sara, catelusa din fata scolii tocmai a nascut 5 pui si abia asteapta sa isi primeasca portia de lapte si corn.sunt atat de bucuroasa ca sara si puii ei sunt sanatosi.eu si colegii mei eram asa ingrijorati.am fost putin dezamagiti fiindca a nascut in timpul orelor.dar aveam ora de religie si in pauza profesoara ne-a dus sa o vedem.mai trebuie sa ii deparazitam si sunt perfect sanatosi.
PS:ma inscriu
Raluca Ababei
Raluca Ababei
Figurina Webkinz
Figurina Webkinz

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : R.I.P Deea
Localizare Localizare : La inmormantarea Deei
Zodie : Taur Zodiac chinezesc : Capra
KinzCash : 132348

Sus In jos

Mesaj  Adrian2003 Lun 24 Dec 2012, 10:59 am

clap clap
Adrian2003
Adrian2003
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : <<Stalker>>
Localizare Localizare : Undeva
Zodie : Berbec Zodiac chinezesc : Tigru
KinzCash : 328429

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 14 din 14 Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum