Dezbatem si discutam xD
+13
AnDrEi_WebKinz
Alexandru2002
merry777
Pisy1148
Irina
stefanawebkinz
marinanyandreea
webkinzsuperstar
Nokia345
zinzimima
cristina123
Misterio
Stefzyk
17 participanți
Pagina 2 din 3
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Re: Dezbatem si discutam xD
Stefzyk a scris:Subiectul de discutie #1 este despre...
CARTI!
Intrebarea #1 din aceasta saptamana este :
Ce carte ati citit recent si de ce v-a placut/nu v-a placut?
Puteti comenta si parerile altora ca sa strangeti mesaje!
eu recent am citit pe furis. mie mi-a placut deoarece a fost cu episodul acela in care miley, lily si matusa dolly, in care trebuiau sa recupereze caseta in care miley isi marturisea dragostea pentru jake.
stefanawebkinz- Webkinz Signature
webkinzsuperstar a scris:Eu recomand cartea "Mary Poppins" pentru cei care sunt foarte visatori.Daca vreti aventura o recomand pe "Calatoria lui Vlad in celalalt taram".Ambele sunt tare fantastice.webkinzsuperstar a scris:Multumim mult pentru recomandare.Misterio a scris:as vrea sa recomand o carte.daca sunteti fani de aventura,sau va plac misterele si fantasticele puteti citi "Padurea umbrelor"sau daca vreti niste carti de povesti frumoase,colectia "cele mai frumoase poveste" este cea buna pentru voi.aceasta colectie de povesti se gaseste pe net acum,dar,foarte rar mai poti vedea o carte pe la chioscuri.eu am cartile 7,8,9,10,11 si 12.cam cartile astea fac parte din "sezonul" al doilea.
eu in vara cred ca voi citi Mary Poppins.
Misterio a scris:as vrea sa recomand o carte.daca sunteti fani de aventura,sau va plac misterele si fantasticele puteti citi "Padurea umbrelor"sau daca vreti niste carti de povesti frumoase,colectia "cele mai frumoase poveste" este cea buna pentru voi.aceasta colectie de povesti se gaseste pe net acum,dar,foarte rar mai poti vedea o carte pe la chioscuri.eu am cartile 7,8,9,10,11 si 12.cam cartile astea fac parte din "sezonul" al doilea.
multumesc pentru recomandare
Misterio a scris:app,stefzyk,eu ma gandesc pentru ca tu esti sefa ziubiectului sa ai un grad special.la fel si webkinzsuperstar pentru ca e ca un vice-sefa.
buna idee
Misterio a scris:o citesc maineStefzyk a scris:Off , nu e toata
Am gasit inca o varianta, dar e scrisa mai ... aiurea...
http://www.wattpad.com/127204-enciclopedia-zmeilor-mircea-cartarescu-partea-1
Asta e partea 1.
Partea 2 o pun peste vreo 3-4 ore.
e cam lunga
Multumescstefanawebkinz a scris:webkinzsuperstar a scris:Eu recomand cartea "Mary Poppins" pentru cei care sunt foarte visatori.Daca vreti aventura o recomand pe "Calatoria lui Vlad in celalalt taram".Ambele sunt tare fantastice.webkinzsuperstar a scris:Multumim mult pentru recomandare.Misterio a scris:as vrea sa recomand o carte.daca sunteti fani de aventura,sau va plac misterele si fantasticele puteti citi "Padurea umbrelor"sau daca vreti niste carti de povesti frumoase,colectia "cele mai frumoase poveste" este cea buna pentru voi.aceasta colectie de povesti se gaseste pe net acum,dar,foarte rar mai poti vedea o carte pe la chioscuri.eu am cartile 7,8,9,10,11 si 12.cam cartile astea fac parte din "sezonul" al doilea.
eu in vara cred ca voi citi Mary Poppins.
webkinzsuperstar- Webkinz Signature
In fine, nu putem discuta astazi [am avut basket`ul si in rest scoala]. Insa putem discuta maine! O sa va dau o tema de lucru iar cel care o va rezolva cel mai frumos [dupa parerea mea] va primi un premiu pe WW si va avansa un grad!
Tema de lucru :
Imagineaza-ti ca esti un zmeu / o zmeoaica. Ce zmeu/zmeoaica ai fi si de ce?
Atentie!!!
Zmeul/ zmeoaica trebuie sa fie luate din Partea I a Enciclopediei Zmeilor de Mircea Cartarescu! De asta v-am sugerat-o.
In principiu, maine o sa pun mesajele voastre si gradele, plus o noua tema de lucru. Ca sa hotaram tema trimiteti-mi mesaj privat cu una din urmatoarele variante :
a) Muzica
b) Desen
c) Matematica
d) Limbi straine
Tema de lucru :
Atentie!!!
Zmeul/ zmeoaica trebuie sa fie luate din Partea I a Enciclopediei Zmeilor de Mircea Cartarescu! De asta v-am sugerat-o.
In principiu, maine o sa pun mesajele voastre si gradele, plus o noua tema de lucru. Ca sa hotaram tema trimiteti-mi mesaj privat cu una din urmatoarele variante :
a) Muzica
b) Desen
c) Matematica
d) Limbi straine
Foarte buna sugestie! Primesti 5 mesaje bonus!Misterio a scris:app,stefzyk,eu ma gandesc pentru ca tu esti sefa ziubiectului sa ai un grad special.la fel si webkinzsuperstar pentru ca e ca un vice-sefa.
Daca mai aveti idei NU EZITATI sa ni le spuneti!
sfetzyk,cum adica ce zmeu?rase de zmeu?Stefzyk a scris:In fine, nu putem discuta astazi [am avut basket`ul si in rest scoala]. Insa putem discuta maine! O sa va dau o tema de lucru iar cel care o va rezolva cel mai frumos [dupa parerea mea] va primi un premiu pe WW si va avansa un grad!
Tema de lucru :
Atentie!!!
a) Muzica
b) Desen
c) Matematica
d) Limbi straine
Misterio- Webkinz Signature
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 222253
Da, din Enciclopedia Zmeilor de Mircea Cartarescu!!!Misterio a scris:sfetzyk,cum adica ce zmeu?rase de zmeu?Stefzyk a scris:In fine, nu putem discuta astazi [am avut basket`ul si in rest scoala]. Insa putem discuta maine! O sa va dau o tema de lucru iar cel care o va rezolva cel mai frumos [dupa parerea mea] va primi un premiu pe WW si va avansa un grad!
Tema de lucru :
Atentie!!!
a) Muzica
b) Desen
c) Matematica
d) Limbi straine
Apropo, e Stefzyk nu SfetzykStefzyk a scris:Da, din Enciclopedia Zmeilor de Mircea Cartarescu!!!Misterio a scris:sfetzyk,cum adica ce zmeu?rase de zmeu?Stefzyk a scris:In fine, nu putem discuta astazi [am avut basket`ul si in rest scoala]. Insa putem discuta maine! O sa va dau o tema de lucru iar cel care o va rezolva cel mai frumos [dupa parerea mea] va primi un premiu pe WW si va avansa un grad!
Tema de lucru :
Atentie!!!
a) Muzica
b) Desen
c) Matematica
d) Limbi straine
eu presupun ca as fii zmeul zmeiilor.sunt si eu sensibil,uneori chiar
inonfensiv si iubitor.el mananca pasari,si mie imi place carnea de
pasari.eu dupa ce gasesc ceva(in cazul zmeului,rapesc ceva)daca nu e al
meu caut "stapanul" dar unele le pastrez.
Subiectul #2
Iata mesajele si gradele cu tot cu bonus!
Stefzyk – Sefa
WebkinzSuperStar – Adjuncta
Misterio – 19 / Cartita Chicotitoare
Cristina123 – 4
Zinzimima – 9 / Cartita Chicotitoare
Nokia345 – 4
Marinanyandreea – 5 / Cartita Chicotitoare
Stefanawebkinz – 8 / Cartita Chicotitoare
Stefzyk – Sefa
WebkinzSuperStar – Adjuncta
Misterio – 19 / Cartita Chicotitoare
Cristina123 – 4
Zinzimima – 9 / Cartita Chicotitoare
Nokia345 – 4
Marinanyandreea – 5 / Cartita Chicotitoare
Stefanawebkinz – 8 / Cartita Chicotitoare
Subiectul #2 este, dupa cum vedeti mai sus, Muzica!
Intrebarea #1 din aceasta saptamana este :
Ce apreciati cel mai mult dintre muzica clasica, muzica populara, muzica pop si muzica rock (incluzand si Grunge, Hard Metal, Hard Rock etc)? De ce? Justificati in minim 2 randuri.
Puteti continua aceasta ,,tema"!Misterio a scris:eu presupun ca as fii zmeul zmeiilor.sunt si eu sensibil,uneori chiar
pai mie imi place si pop si rock.la pop imi place ca totul e activ,vesel,,si nu sunt morti,frica etc.e stilul meu.iar mie imi place rock alternativ,cel mai dragut rock.imi plac versurile si felul stilului,alt stil de genul meu
Ma inscriu si yo xD
Mie imi place rock-ul pentru ca...
Este un gen de muzica care ma trimite in lumea mea, cand o aud , ma siiimt super <3 asta este stilul meu...
Mie imi place rock-ul pentru ca...
Este un gen de muzica care ma trimite in lumea mea, cand o aud , ma siiimt super <3 asta este stilul meu...
Irina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
Localizare : Rosewood :-x.
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 229715
De ce sa nu ne inventam noi grade sau sa face o dezbatere de ex. " Cine este sef de subiect saptamana aceasta ? " Adica cine mai este o saptamana pe langa tine Stefzyk si webkinzsuperstar . Ce zici ?
Nokia345- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Rainy as always
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 207865
hei,voi mai puneti intrebari?vad ca e pustiu topicul
Imi plac mai multe genuri de melodii, nu am preferat.
Pentru ca: Imi plac multe melodii care sunt in stiluri diferite si mie greu sa aleg un stil. Muzica romaneasca este a tari noastre iar celelalte genuri sunt pentru diferite genuri de oamenii.
Pentru ca: Imi plac multe melodii care sunt in stiluri diferite si mie greu sa aleg un stil. Muzica romaneasca este a tari noastre iar celelalte genuri sunt pentru diferite genuri de oamenii.
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620792
Scuze ca nu am mai intrat dar mi se stricase calculatorul... Oricum, de acum schimbam subiectul vinerea
Apropo, Nokia345, e foarte buna ideea ta! Eu spun sa lasam gradele asa, dar ar fi frumos daca ar mai fi un organizator! Pana poimaine vedem cine este activ, apoi votam impreuna!
Subiectul din aceasta saptamana este :
Ziare si reviste!!!
Cum ar fi sa fim ziaristi?
Prima sarcina din aceasta saptamana :
Cred ca vor fi ,,sarcini"
1. Alege o carte, un film, o poveste sau o poezie.
2. Gandeste-te la o descriere, scurta sau lunga, despre subiectul ales.
3. Incearca sa o recomanzi colegilor de pe topic.
4. Poti sa pui si poze.
5. La sfarsitul saptamanii votam cel mai convingator articol.
6. Castigatorul va primi un premiu secret, iar participantii un pachet special cu hainute si mancare.
E ca un concurs.
Imediat pun si eu un model. Iata cum trebuie sa arate schematic
! Pun imediat un model !
Apropo, Nokia345, e foarte buna ideea ta! Eu spun sa lasam gradele asa, dar ar fi frumos daca ar mai fi un organizator! Pana poimaine vedem cine este activ, apoi votam impreuna!
Subiectul din aceasta saptamana este :
Ziare si reviste!!!
Cum ar fi sa fim ziaristi?
Prima sarcina din aceasta saptamana :
Cred ca vor fi ,,sarcini"
1. Alege o carte, un film, o poveste sau o poezie.
2. Gandeste-te la o descriere, scurta sau lunga, despre subiectul ales.
3. Incearca sa o recomanzi colegilor de pe topic.
4. Poti sa pui si poze.
5. La sfarsitul saptamanii votam cel mai convingator articol.
6. Castigatorul va primi un premiu secret, iar participantii un pachet special cu hainute si mancare.
E ca un concurs.
Imediat pun si eu un model. Iata cum trebuie sa arate schematic
Titlul filmului/cartii + o idee scurta
Un subtitlu sau o idee mai dezvoltata
~ Atasezi aici o poza ~
Aici iti scrii articolul.
~ Aici mai pui o poza ~
Un subtitlu sau o idee mai dezvoltata
~ Atasezi aici o poza ~
Aici iti scrii articolul.
~ Aici mai pui o poza ~
Material primit de la : aici pui numele tau pe WEBKINZ pentru aici pui un nume de ziar/revista inventata de tine
! Pun imediat un model !
Harry Potter si Pocalul de Foc : Devine totul o iluzie?
Oare va reusi Harry Potter sa castige Turnirul celor trei vrajitori?
Despre faimoasele filme ,,Harry Potter" cred ca am auzit cu totii. Exact de asta eu vreau sa vorbesc despre seria de carti. Nu ca filmele nu ar fi reusite (ba dimpotriva, le iubesc) , dar ne tin lipiti de calculator sau televizor, nelasandu-ne sa ne facem o idee proprie. In fine, continuand articolul...
Consider ca ,,Harry Potter si Pocalul de Foc", volumul patru din serie, este o carte plina de aventuri. Cei trei amici, Harry Potter, Ronald Weasley si Hermione Granger afla de Turnirul celor trei vrajitori ce in acest an se va desfasura la Hogwarts, scoala unde invata ei. Au venit si elevi de la alte doua mari scoli pentru a participa la turnir, premiul urias fiind in centrul atentiei. S-au ales urmatorii campioni : Fleur Delacour, Cedric Diggory, Viktor Krum (cautator si mare jucator de vajthat) si ... Harry Potter! Desi Pocalul trebuia sa selecteze doar trei campioni, cum se putea sa fie patru? Probabil cineva zapacise Pocalul... dar cine?
In final va fi desemnat Ochi Nebun Moody, dar nu adevaratul, ci fiul lui Barty Crouch, evadat de la Azkaban. Harry castiga turnirul, insa dupa ce il vede pe Voldemort cum renaste. Pentru mai multe detalii... va sugerez sa cititi cartea! Este plina de suspans, iar aventura nu slabeste nici in cele mai ascunse colturi ale paginilor.
Oare cu cine vor dansa Harry si Ron la balul de Craciun? Va putea Harry sa o invite pe Cho la dans, si care ar fi raspunsul? Cu cine va dansa Hermione?
Aceste intrebari sunt... doar despre balul de Craciun, bineinteles. Eu nu voi termina cu o intrebare dramatica... ci doar cu...
Daca vreti sa aflati cine este Voldemort... neaparat cititi Harry Potter, o lume plina de magie!
Oare va reusi Harry Potter sa castige Turnirul celor trei vrajitori?
Despre faimoasele filme ,,Harry Potter" cred ca am auzit cu totii. Exact de asta eu vreau sa vorbesc despre seria de carti. Nu ca filmele nu ar fi reusite (ba dimpotriva, le iubesc) , dar ne tin lipiti de calculator sau televizor, nelasandu-ne sa ne facem o idee proprie. In fine, continuand articolul...
Consider ca ,,Harry Potter si Pocalul de Foc", volumul patru din serie, este o carte plina de aventuri. Cei trei amici, Harry Potter, Ronald Weasley si Hermione Granger afla de Turnirul celor trei vrajitori ce in acest an se va desfasura la Hogwarts, scoala unde invata ei. Au venit si elevi de la alte doua mari scoli pentru a participa la turnir, premiul urias fiind in centrul atentiei. S-au ales urmatorii campioni : Fleur Delacour, Cedric Diggory, Viktor Krum (cautator si mare jucator de vajthat) si ... Harry Potter! Desi Pocalul trebuia sa selecteze doar trei campioni, cum se putea sa fie patru? Probabil cineva zapacise Pocalul... dar cine?
In final va fi desemnat Ochi Nebun Moody, dar nu adevaratul, ci fiul lui Barty Crouch, evadat de la Azkaban. Harry castiga turnirul, insa dupa ce il vede pe Voldemort cum renaste. Pentru mai multe detalii... va sugerez sa cititi cartea! Este plina de suspans, iar aventura nu slabeste nici in cele mai ascunse colturi ale paginilor.
Oare cu cine vor dansa Harry si Ron la balul de Craciun? Va putea Harry sa o invite pe Cho la dans, si care ar fi raspunsul? Cu cine va dansa Hermione?
Aceste intrebari sunt... doar despre balul de Craciun, bineinteles. Eu nu voi termina cu o intrebare dramatica... ci doar cu...
Daca vreti sa aflati cine este Voldemort... neaparat cititi Harry Potter, o lume plina de magie!
Material primit de la : Stefzyk pentru Saptamanalul Copiilor Inteligenti
eu ma pregatesc
acum adun ideii...doar cred ca maine poate il punStefzyk a scris:Haideti!
Rio: Iubirea dintre doi papagali
Oare va putea Blu sa o cucereasca pe Jewel ??
Toata lumea stie filmele EPOCA DE GHEATA ?? Deci dupa aceste filme de succes, a urmat filmul de comedie 3D, Rio . O poveste de dragoste dintre doi papagali albastrii.
Blu este un papagal ara care nu a invatat niciodata sa zboare, si se bucura de o viata confortabila impreuna cu proprietara sa si cea mai buna prietena a lui, Linda, in oraselul Moose Lake din Minnesota. Blu si Linda credeau ca este ultimul din specia sa , dar au aflat ca mai exista unul, in Rio de Janeiro , jumatatea lui , Jewel.
Pe parcurs mai apar personaje , cum ar fi Nigel , un papagal rau si prefacut , un tucan , si 2 pasari orasenesti .
Este o poveste de comedie, aventura, familie si animatie de neuitat . Trebuie sa o vedeti !!
Material primit de la Nokia345 prentru Revista filmelor de neuitat
Oare va putea Blu sa o cucereasca pe Jewel ??
Toata lumea stie filmele EPOCA DE GHEATA ?? Deci dupa aceste filme de succes, a urmat filmul de comedie 3D, Rio . O poveste de dragoste dintre doi papagali albastrii.
Blu este un papagal ara care nu a invatat niciodata sa zboare, si se bucura de o viata confortabila impreuna cu proprietara sa si cea mai buna prietena a lui, Linda, in oraselul Moose Lake din Minnesota. Blu si Linda credeau ca este ultimul din specia sa , dar au aflat ca mai exista unul, in Rio de Janeiro , jumatatea lui , Jewel.
Pe parcurs mai apar personaje , cum ar fi Nigel , un papagal rau si prefacut , un tucan , si 2 pasari orasenesti .
Este o poveste de comedie, aventura, familie si animatie de neuitat . Trebuie sa o vedeti !!
Material primit de la Nokia345 prentru Revista filmelor de neuitat
Ultima editare efectuata de catre Nokia345 in Dum 12 Iun 2011, 12:49 pm, editata de 1 ori (Motiv : Scuze ca am scris mai tarziu, dar pagina aceasta imi era blocata ( netul nu imi arata nimic cad veneam aici ))
Perfect! Bravo! Asa da !
Vad ca nu ati prea pus materiale... Anyway, mai aveti timp pana marti!!!
Vad ca nu ati prea pus materiale... Anyway, mai aveti timp pana marti!!!
Nimeni nu a mai intrat aici ??
Chocolate Temptation : Iubirea Ciocolatii <3
Ciocolata o va vindeca oare pe Ayaka?
Oricine nu este fan al anime-urilor [ manga ] al trebui sa o citeasca, eu nu sunt fan al cititului da' aceasta carte m-a impresionat placut
Intr-o zi, dupa ce a parasit-o fostul prieten al Ayakei, Ayaka statea pe pianul ei si se uita pe geam, locul unde putea privi fostul ei prieten pe terenul de tenis Niwase trece pe langa camera ei observand frumoasa, dar totusi trista privire. Ayaka neobservandu-l se pune in pat si incerca sa adoarma...... Niwase o lua prin surprindere si.... nu mai are rost sa va spun eu. Cititi singuri si veti afla :'D
[ nu este alta poza :-"]
Material primit de la : irinacristina1 PENTRU Saptamanul Manga-urilor <3
Ciocolata o va vindeca oare pe Ayaka?
Oricine nu este fan al anime-urilor [ manga ] al trebui sa o citeasca, eu nu sunt fan al cititului da' aceasta carte m-a impresionat placut
Intr-o zi, dupa ce a parasit-o fostul prieten al Ayakei, Ayaka statea pe pianul ei si se uita pe geam, locul unde putea privi fostul ei prieten pe terenul de tenis Niwase trece pe langa camera ei observand frumoasa, dar totusi trista privire. Ayaka neobservandu-l se pune in pat si incerca sa adoarma...... Niwase o lua prin surprindere si.... nu mai are rost sa va spun eu. Cititi singuri si veti afla :'D
[ nu este alta poza :-"]
Material primit de la : irinacristina1 PENTRU Saptamanul Manga-urilor <3
Irina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
Stefzyk ............ nu ar trebui sa alegi/sa termini " Concursul " ??? A trecut mult timp de atunci .......... Sa schimbam subiectul .
Sa schimbam subiectul... In fine, eu asteptam ca sa participe mai multi dar vad ca nu prea...
Subiectul de saptamana aceasta : Jocuri!
Ce jocuri jucati? Online, normale sau offline? De care?
insfarsit ceva mai simplu xDpai...Stefzyk a scris:Sa schimbam subiectul... In fine, eu asteptam ca sa participe mai multi dar vad ca nu prea...
Online:webkinz,heroes of might and magic online,si diferite jocuri
offline:chicken invaders 4,zoo tycoon,heretic 2,heroes 3.si as vrea sa descarc volfied
Lol, sa schimbam subiectul xD
Saptamana asta avem ...
Scoala!
Cum iti merge pana acum? Ai colegi noi? Fa o scurta descriere a clasei tale xD
Saptamana asta avem ...
Scoala!
Cum iti merge pana acum? Ai colegi noi? Fa o scurta descriere a clasei tale xD
Clasa mea este foarte frumoasa. Are o tabla cu creta nu cu marker, n-am colegi noi. Nici profesori. Pe scurt, clasa mea este minunata.
- Gen : KinzCash : 336773
PANZE! PRAF! SA DISCUTAM!! AAAA! UN GANDACEL!
stefanawebkinz a scris:PANZE! PRAF! SA DISCUTAM!! AAAA! UN GANDACEL!
lul xD
Pisy1148- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Good friends are like stars.You don't always see them,but you know they're always there ;x.
Localizare : Undeva in Balcani ;p
KinzCash : 307476
pai ce sa discutam? .__.
Am eu un subiect:Muzica.
mmm...pai :-? care e melodia voastra preferata si de ce? ce melodie ati ascultat ultima data si cu ce ocazie? xDstefanawebkinz a scris:Am eu un subiect:Muzica.
n`am una preferata ._.
ultima oara am ascultat Got 2 Luv U . de ce ? de plictiseala -.-'
- Gen : Stare de spirit : Good friends are like stars.You don't always see them,but you know they're always there ;x.
idem :O XDPisy1148 a scris:n`am una preferata ._.
zinzimima a scris:idem :O XDPisy1148 a scris:n`am una preferata ._.
....
N-am preferata. Ultima data: Sophie. de Maximillian.zinzimima a scris:mmm...pai :-? care e melodia voastra preferata si de ce? ce melodie ati ascultat ultima data si cu ce ocazie? xDstefanawebkinz a scris:Am eu un subiect:Muzica.
De ce? Ma uitam pe Kiss TV. Bun, ati ascultat melodia "Da pe vina pe..." Voltaj.?
Ce topic interesant......
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 455938
Daa :Xstefanawebkinz a scris:N-am preferata. Ultima data: Sophie. de Maximillian.zinzimima a scris:mmm...pai :-? care e melodia voastra preferata si de ce? ce melodie ati ascultat ultima data si cu ce ocazie? xDstefanawebkinz a scris:Am eu un subiect:Muzica.
De ce? Ma uitam pe Kiss TV. Bun, ati ascultat melodia "Da pe vina pe..." Voltaj.?
Imi plac toate melodiile ca sa zic asa... xDD Ultima melodie a fost Who Says cantata de Selena Gomez si cu ocazia ca ma plictiseam [ ]zinzimima a scris:mmm...pai :-? care e melodia voastra preferata si de ce? ce melodie ati ascultat ultima data si cu ce ocazie? xDstefanawebkinz a scris:Am eu un subiect:Muzica.
Pref .. idk . :?
Eli - Hey <- imi aminteste de cand eram cu Flo .. ;-;
Eli - Hey <- imi aminteste de cand eram cu Flo .. ;-;
Irina- Webkinz Signature
.... Care este culoarea voastra favorita si de ce ?? xDDD
Mov pentru ca e o culoare foarte frumoasamerry777 a scris:.... Care este culoarea voastra favorita si de ce ?? xDDD
albastru deschis pentru ca ma face sa ma gandesc la cer si la vant si la prietenie (nush de ce :-? ) chiar nu stiu de ce aceste lucruri ma inveselesc si ma linistesc <333merry777 a scris:.... Care este culoarea voastra favorita si de ce ?? xDDD
Si culoarea mea e tot albastru deschis <3
luuul.
si a mea e tot albastru deschis <3
merry777 a scris:Si culoarea mea e tot albastru deschis <3
Pisy1148 a scris:luuul.
OMG!
haideti sa vorbim despre mancare xDDD care este mancarea voastra preferata? [daca aveti mai multe ziceti 2-3 din ele ]
Banana , cozonacul , clatitele , cartofii prajitizinzimima a scris:haideti sa vorbim despre mancare xDDD care este mancarea voastra preferata? [daca aveti mai multe ziceti 2-3 din ele ]
Peste, sarmale, orez, etc.zinzimima a scris:haideti sa vorbim despre mancare xDDD care este mancarea voastra preferata? [daca aveti mai multe ziceti 2-3 din ele ]
Care este bautura preferata?
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum