Forum Webkinz Romania
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Castigatorul Concursului: De ziua Webkinz, Prietenii Tai devin Prieteni cu Webkinz Romania!

+2
Manzu
Webkinz Romania
6 participanți

In jos

Castigatorul Concursului: De ziua Webkinz, Prietenii Tai devin Prieteni cu Webkinz Romania! Empty Castigatorul Concursului: De ziua Webkinz, Prietenii Tai devin Prieteni cu Webkinz Romania!

Mesaj  Webkinz Romania Joi 29 Apr 2010, 10:12 pm

castigatorul concursului este membrul/a:
kkryss
da-ne te rugam un e-mail pe webkinz.romania@yahoo.com ca sa stim ca tu esti.
felicitari! Smile

site: http://webkinzromania.blogspot.com/2010/04/castigatorul-concursului-de-ziua.html

Ultima editare efectuata de catre Webkinz Romania in Dum 02 Mai 2010, 2:13 pm, editata de 1 ori
Webkinz Romania
Webkinz Romania
CREATIVE DIRECTOR
CREATIVE DIRECTOR

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : 100%
Localizare Localizare : Skylanders & Webkinz
Zodie : Taur Zodiac chinezesc : Cocos
KinzCash : 228549

http://WebkinzRomania.ro

Sus In jos

Castigatorul Concursului: De ziua Webkinz, Prietenii Tai devin Prieteni cu Webkinz Romania! Empty Re: Castigatorul Concursului: De ziua Webkinz, Prietenii Tai devin Prieteni cu Webkinz Romania!

Mesaj  Manzu Vin 30 Apr 2010, 8:42 am

bravo kkryss!!
Manzu
Manzu
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Localizare Localizare : craiova
Zodie : Leu Zodiac chinezesc : Bivol
KinzCash : 172789

Sus In jos

Castigatorul Concursului: De ziua Webkinz, Prietenii Tai devin Prieteni cu Webkinz Romania! Empty Re: Castigatorul Concursului: De ziua Webkinz, Prietenii Tai devin Prieteni cu Webkinz Romania!

Mesaj  kkryss Vin 30 Apr 2010, 9:23 am

Multumesc mult!
kkryss
kkryss
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : I'M HAPPY FOR ALL!!
Localizare Localizare : Constanta
Zodie : Pesti Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 176986

Sus In jos

Mesaj  lorena.buta Vin 30 Apr 2010, 10:10 am

felcitari!!!!
bravo!!!
sa te bucuri de cod!!!
I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you
lorena.buta
lorena.buta
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Eu sunt cea mai mare fana a Draculaurei pentru todeauna in tot universul !!!
Localizare Localizare : Undeva in Monster High
Zodie : Leu Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 179806

http://romania.forumatual.net/forum.htmc

Sus In jos

Mesaj  Alexa17 Vin 30 Apr 2010, 10:30 am

felicitari kkryss!! cheers I love you cheers

Alexa17
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin KinzCash : 174988

Sus In jos

Mesaj  Husky Vin 30 Apr 2010, 11:16 am

as vrea si eu sa am atate noroc dar...
BRAVO
Husky
Husky
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : GO BLUE!!!
Localizare Localizare : Bucuresti
Zodie : Taur Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 168421

Sus In jos

Castigatorul Concursului: De ziua Webkinz, Prietenii Tai devin Prieteni cu Webkinz Romania! Empty candy leopard

Mesaj  kkryss Vin 30 Apr 2010, 1:01 pm

Multumesc tuturor celor care au raspuns invitatiei mele. sunny Multumesc, Webkinz Romania! cheers Multumesc parintilor si fratelui meu pentru ca ma sustin in tot ceea ce fac! Very Happy Multumesc tuturor celor ce m-au felicitat pe acest forum! :flower: Am un Candy Leopard pe care il iubesc nespus si pe care il cheama Rory. lol!
Castigatorul Concursului: De ziua Webkinz, Prietenii Tai devin Prieteni cu Webkinz Romania! Camera8
kkryss
kkryss
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : I'M HAPPY FOR ALL!!
Localizare Localizare : Constanta
Zodie : Pesti Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 176986

Sus In jos

Mesaj  Webkinz Romania Vin 30 Apr 2010, 1:03 pm

I love you I love you I love you cu placereeee!!! I love you I love you I love you
Webkinz Romania
Webkinz Romania
CREATIVE DIRECTOR
CREATIVE DIRECTOR

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : 100%
Localizare Localizare : Skylanders & Webkinz
Zodie : Taur Zodiac chinezesc : Cocos
KinzCash : 228549

http://WebkinzRomania.ro

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum