AJUTOR!
+69
CAYA 99
Adrian2003
Zuzuswet
WebkinzPuppy
brochita
pufi09
Laur77
bidrye
sely01
Paula15paulik
Mary♥Doggy
LEXI2003
drumcea
Adelaina
didideea
galbior
Pisy1148
alteio
curcubeu17
Paulcelmaitare
merry777
AnDrEi_WebKinz
Alexandru2002
Sunny
verona3
Delya
webkinzcodru
Nokia345
OnixClub
AlexxD
Stefzyk
hanimontani190
andreeapaun
stefanawebkinz
evelina2000
pisicaangora
silviu29teo
webkinzsuperstar
cristina123
zinzimima
robi dragut
kkryss
AnduXelly98
cristinutza
Misterio
iHaVe63WeBkInZxD
Irina
bianca.pussycat
denissa99pestisor
elenafrumoasa17
Clinchi
simonescu
july_thebest_star
ClaudiaMissy2
lavinia3000
Adronia
adelinabalerina
mituca10
WebkinzVideos989
ClaudiaMissy
pupantonia
llizza
Alexa17
Lydialovebj
MITZUCA
deea98
lorena.buta
Webkinz Romania
roxyboxy98
73 participanți
Pagina 4 din 6
Pagina 4 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
buletin Webkinz
Am invatat cum!!!Acum cine vrea sai fac buletin animalurului sa imi trimiteti mesaj privat cu datele . Nu va costa nimic doar sa dati toate datele necesare si poza animalutului!
evelina2000
Re: AJUTOR!
nu poti decat daca iti sterge adminul contul, credrobi dragut a scris:cum imi pot face un alt profil,dar cu acelasi email?
la profil jos de tot.... mdea. m'am plicti. ma duk la parciii xD. dk vine sa ma ia o.o' da' sigur vinee . hai ca ma duuk =]] nb all >;D<
Irina- Webkinz Signature
profil-preferinte-dupa ai o propozitie ascunde-mi porexenta in retea.in dreapta ei ai da si nu,ckiuck pe bulina de langa da si esti invizibil
Misterio- Webkinz Signature
Misterio a scris:profil-preferinte-dupa ai o propozitie ascunde-mi porexenta in retea.in dreapta ei ai da si nu,ckiuck pe bulina de langa da si esti invizibil
mersi
AlexxD- Mazin' Hamster
Ajutor!Cum sa pun o poza pe forumu-ul Webkinz Romania?
Buna!Azi mi-am pozat toti Webkinzii si as vrea sa vi arat dar... nu stiu cum sa pun poza pe forumu-l acesta!Cine ma ajuta si pe mine?
OnixClub- Lil'Kinz
Pai daca sunt cu webkinz intri aici : www.WebkinzRomania.ro/poze/ si upload-ezi poza ( sper ca asta stii ) apoi copiezi link-ul si il pui exact asa ( eu o sa pun ce spatii caci altfel nu merge, tu pui fara spatii ) :
[i m g ]AICI PUI LINK-UL[ / i m g ]
si gata !!
[i m g ]AICI PUI LINK-UL[ / i m g ]
si gata !!
Nokia345- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Rainy as always
Localizare : Bucuresti
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 207865
help,va rog!
AM O MAARE INTREBARE: CUM POT SA VAD CE SUBIECTE AM SCRIS??? TKS
webkinzcodru- KinzKlip
- Gen : Stare de spirit : Mai bine ca acum nu se putea( Si sunt sarcastca) ...Incerc totusi sa imi inving temerile si visele sa le transform in realitate,dar...Nu sunt toate posibile.Crede-ma,am o viata de c***t
Localizare : Gruiu,Ilfov
KinzCash : 151457
ajutor
[quote="Webkinz Romania"][b]incearca la cautare avansata. daca nu, trebuie sa cauti tu la fiecare categorie..[/b][/quote] Mersi!
webkinzcodru- KinzKlip
- Gen : Stare de spirit : Mai bine ca acum nu se putea( Si sunt sarcastca) ...Incerc totusi sa imi inving temerile si visele sa le transform in realitate,dar...Nu sunt toate posibile.Crede-ma,am o viata de c***t
Localizare : Gruiu,Ilfov
KinzCash : 151457
Cum castig credite la scoala (academia din webkinz) la ''ziua grozava la scoala''?
Delya- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : *.:。✿*゚‘゚・✿.。.: ~~ 。◕‿◕。
Localizare : SecretWorld
KinzCash : 146300
in ziua grozava a scoaa nu castigi kinzcash!fcai pur si simpu orele numai ca in loc sa iti puna un nivel sau cum ii spune iti pune 2
verona3- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Happy
KinzCash : 184025
Ajutati-ma va rog
Cand incepe vacanţa de iarnă??Spuneţi-mi ca mor efectiv cu scoala asta
Sunny- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Am invatat sa lupt,e atat de greu sa fiu eu!!
Localizare : Secret HEHE!
KinzCash : 188554
23 Decembrie 2011 - 16 Ianuarie 2012
Intre aceste dati este Vacanta
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 689224
Vai de mn!!!
Sunny- Webkinz Signature
1.Nu inteleg ce ai cu scoala
2.Noi avem intre 23 Decembrie-15 ianuarie
2.Noi avem intre 23 Decembrie-15 ianuarie
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620792
Nu am nimic cu scoala
Sunny- Webkinz Signature
Sunny a scris:Nu am nimic cu scoala
Pai de ce ai zis ca mori cu scoala asta?
Alexandru2002 a scris:23 Decembrie 2011 - 16 Ianuarie 2012
oh (((
ce nasol.
nu o sa am vacanta de ziua mea
unde introduc codul de pe plusul meu ?
Buna
am primit cadou un plus webkinz dar nu stiu cum sa folosesc codul de pe el .va rog sa ma ajutati !!
am primit cadou un plus webkinz dar nu stiu cum sa folosesc codul de pe el .va rog sa ma ajutati !!
biancami- Vizitator
Intra pe www.webkinz.com daca nu ai webkinz dai click pe globul de sus si selecteaza limba romana dupa dai click pe Membru nou . Dupa aceea o sa iti zica introdu codul secret [ sau ceva de genu ] dupa ii dai un nume animalutului webkinz selectezi ce vrei sa fie baiat/fetita iar dupa bagi codul tot acolo si asa Spune bun venit inca unui Webkinz in Webkinz World... Sper ca te-am ajutat
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 455938
Buna!
Daca veti intra pe webkinz veti vedea ca arata de craciun chestia aia dai si imi spune sa le dau prietenilor CANDY CANE COCOA de unde fac rost de reteta asta?
Paulcelmaitare- Gen : Stare de spirit : :)
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 145970
Nici eu nu stiu...asta voiam si eu sa intreb!
Sunny- Webkinz Signature
da,nici eu nu stiu!cred ca-ti trebuie un baston acadea,dar nu cel cu fundite.cel simplu.Eu am 3....si cred ca mai trebuie cola si o cafea deia in canta.Asa cred...Asteptam un raspuns oricum!
Fauna- Vizitator
in primul rand, bun venit pe site, paul >;D< andrei are putina dreptate, nu trebuie sa deschizi un topic nou pt fiecare intrebare. poti sa intrebi la conversatii ( http://forum.webkinzromania.ro/t3865-conversatii ) sau la intrebari/ ajutor ( http://forum.webkinzromania.ro/t3636p200-intrebari sau http://forum.webkinzromania.ro/t3052p350-ajutor ) . ti`as raspunde daca as intelege intrebarea, dar n`am mai intrat pe webkinz de mult. oricum, cred ca`ti va raspunde cineva cat de curand >;D<
doar ii dai send/trimite. nu trebuie nici o retetaPaulcelmaitare a scris:Daca veti intra pe webkinz veti vedea ca arata de craciun chestia aia dai si imi spune sa le dau prietenilor CANDY CANE COCOA de unde fac rost de reteta asta?
daca vreti sa donati citit ceia ce am scris.....
salu!eu sunt raluca,sora mai mare a larisei,larisa e fata care a mai raspun la cateva subiecte cu acest cont dar de acum doar eu voi scrie.scriu asta cu putina rusine :oops:fiindca familia noastra nu are prea multi bani,nu vreau sa intelegeti gresit avem bani pentru mobila,o casa,haine,macare,dar din pacate nu avem destui pentru altele.....si dorinta surori mele de craciun este una singura:un webkinz.desi am doar 15 ani am facut tot posibilul sa-i cumpar unul si cand a reusit i s-a aflat imediat parola si de atunci tot incerc sa castig la anumite concursuri de pe webkinz romania,dar nu am reusit.acum apelez la cel mai jenant lucru,de a cere sa donati un cod :oops:cine vrea sa doneze poate trimite un mesaj privat.riscand sa fiu luata peste picior incerc inca sa-i obtin un cod surori mele care la varsta pana la de 8 ani nu a avutun craciun fericit........
curcubeu17- KinzCash : 142130
ce trist daca voi obtine un cod il voi dona
alteio- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : Giurgiu
KinzCash : 227346
Puteti participa la Concursurile Zilnice
La Emisiunea RADIO
Sau sa trimiteti articole la revista
La Emisiunea RADIO
Pisy1148- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Good friends are like stars.You don't always see them,but you know they're always there ;x.
Localizare : Undeva in Balcani ;p
KinzCash : 307476
subscriuPisy1148 a scris:Puteti participa la Concursurile Zilnice
La Emisiunea RADIO
galbior- Webkinz Signature
- Gen : Localizare : Focsani
KinzCash : 188701
In webkinz,acum vine Dna.Birdy.Nu am inteles un lucru legat de aceasta sarbatoare:Poti sa iei un premiu pe zi de la Dna.Birdy?De exemplu,azi am luat papucii.Doar maine voi putea sa iau al 2-lea cadou,nu?
Fauna- Vizitator
Fauna a scris: In webkinz,acum vine Dna.Birdy.Nu am inteles un lucru legat de aceasta sarbatoare:Poti sa iei un premiu pe zi de la Dna.Birdy?De exemplu,azi am luat papucii.Doar maine voi putea sa iau al 2-lea cadou,nu?
Da
Intr-o zi vine cu ceva, in alta cu altceva
Multumesc mult!Si Deea,e ok chiar daca nu-mi raspunsese.Oricum ar fi vazu mesajul,dar,oricum multumesc!
Fauna- Vizitator
Oops... Sorry nu am vazut mesajul Daca era iti raspundeamFauna a scris: Multumesc mult!Si Deea,e ok chiar daca nu-mi raspunsese.Oricum ar fi vazu mesajul,dar,oricum multumesc!
nu-i nimic!poti sa-mi raspunzi la aceasta intrebare:In Parcul Aventurilor eu am o koala.La misiuni imi scrie ca am 8/12,iar dupa ce le voi face pe toate 12 nu voi mai avea misiuni deloc?
Fauna- Vizitator
Ba da!!! Daca ai doar 1 animalut adventure park poti face doar 1 misiune pe zi ... Ma bucur ca te-am ajutatFauna a scris:nu-i nimic!poti sa-mi raspunzi la aceasta intrebare:In Parcul Aventurilor eu am o koala.La misiuni imi scrie ca am 8/12,iar dupa ce le voi face pe toate 12 nu voi mai avea misiuni deloc?
Fauna a scris:nu-i nimic!poti sa-mi raspunzi la aceasta intrebare:In Parcul Aventurilor eu am o koala.La misiuni imi scrie ca am 8/12,iar dupa ce le voi face pe toate 12 nu voi mai avea misiuni deloc?
Scuze ca scriu aici, dar, Fauna, fa-ti cont pe forum , sau nu vrei???
Nu o mai obligati! Daca nu vrea asta eAlexandru2002 a scris:Fauna a scris:nu-i nimic!poti sa-mi raspunzi la aceasta intrebare:In Parcul Aventurilor eu am o koala.La misiuni imi scrie ca am 8/12,iar dupa ce le voi face pe toate 12 nu voi mai avea misiuni deloc?
Scuze ca scriu aici, dar, Fauna, fa-ti cont pe forum , sau nu vrei???
am vrut sa-mi fac un topic , cu numele de ,, care e cel mai bun prieten dupa forum ? `` iar un cineva mi-a furat numele topicului si s-a semnat cu numele sau . Acum eu nu mai am topic . Ma poti ajuta ?
didideea- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I'm verry happy
Localizare : intr-un borcan
KinzCash : 187460
Nu ti la furat!Suint topicuri asemanatoare si Wromania lea unit ca sa nu fie acelasi subiect!
Adelaina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Asa si asa
Localizare : Ploiesti
KinzCash : 183858
nimeni n-a furat nimic mai era un topic identic si WebkinzRomania l-a unitdidideea a scris:am vrut sa-mi fac un topic , cu numele de ,, care e cel mai bun prieten dupa forum ? `` iar un cineva mi-a furat numele topicului si s-a semnat cu numele sau . Acum eu nu mai am topic . Ma poti ajuta ?
didideea a scris:am vrut sa-mi fac un topic , cu numele de ,, care e cel mai bun prieten dupa forum ? `` iar un cineva mi-a furat numele topicului si s-a semnat cu numele sau . Acum eu nu mai am topic . Ma poti ajuta ?
Scuza-ma, dar, se zice Care e cel mai bun prieten de pe forum?
Si nu ti l-a furat nimeni
reclamatie
La webkinz cand m-am logat mi-a spus ,,sorry we can t connect to webkinz world.Plase log back in later for more fun and games. You will now be logged out". Ce inseAmn va rog taspuneti-mi [/i]
sylvy- Vizitator
descifreza engleza .
didideea- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I'm verry happy
Localizare : intr-un borcan
KinzCash : 187460
"Ne pare rau nu ne putem conecta la Webkinz World.Duceti-va inapoi si veniti mai tarziu pentru mai multa distractie si jocuri.Vom incerca sa va autentificam din nou."
Spar ca tiam fost de ajutor!
Spar ca tiam fost de ajutor!
Adelaina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Asa si asa
Localizare : Ploiesti
KinzCash : 183858
retete haine webkinz
cine stie retetele noi de haine webkinz ?
drumcea- Gen : Stare de spirit : :)
KinzCash : 141070
gasesti aici : http://webkinzromania.ro/kinzpedia-retete/drumcea a scris:cine stie retetele noi de haine webkinz ?
Cred ca la intrebarea aceasta ma poate ajuta Deea:
Scuze daca te deranjez,dar animalutul lunii februarie e .Eu am unul(stiu ca nu primesc un obiect pentru POTM fiindca e adoptat inainte de cand va fi animalutul). Deci,imi poti spune te rog ce beneficii am?
Scuze daca te deranjez,dar animalutul lunii februarie e .Eu am unul(stiu ca nu primesc un obiect pentru POTM fiindca e adoptat inainte de cand va fi animalutul). Deci,imi poti spune te rog ce beneficii am?
Fauna- Vizitator
Pagina 4 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Subiecte similare
» INTREBARI?
» Sa ajutam www.WebkinzRomania.ro ! ♥
» .:Shining Snowflake:.
» INTREBARI?
» ~ LovelyShinyStar's Butic Microsite ~
» Sa ajutam www.WebkinzRomania.ro ! ♥
» .:Shining Snowflake:.
» INTREBARI?
» ~ LovelyShinyStar's Butic Microsite ~