AJUTOR!
+88
drakesang123
jasminerux
mythomas
CAYA 99
BrunoClau
Teo13Teodora♥
Sony.Mary.2002
Moko
Steffy9325
WebkinzPuppy
Ancutsa.Dinu
Iuly Iulia
Lidia10
Adrian2003
andre4ever
arosu10
scripulic002
doriutza
MrCookieMonster
Madalina05
raluca4
Dya1602
didideea
brochita
Saffy
sely01
webkinzita
Viviana2011
Paula15paulik
ultrafulger
alteio
cristina123
ilincasisi
Lydialovebj
Adelaina
razvan51
stefi9325
Sunny
Webkinz~Diamond
elena2020
horyuk
AnDrEi_WebKinz
hori123456
stefanawebkinz
robynrobyn~robynrobyn
Bybyka_skumpyka2011
andrada.webkinz
ClopotelAlex
ralucah
irenamihalachi
gandacica
Alexandru2002
alexacheekygirl
Ralyu03
andabin
ionuteu
LOUISE
LovleyLovePup
canary
silviu29teo
florencia1234
deea98
lililoli
kkryss
Laur77
sharonpopa
dumitrita25
Maria212212
llizza
bia
bridgettedawn_club
merry777
ToreleiWerecat
ane1765
CoffeeWebkinz
Pisy1148
stefania223
JulyTheBestStar
Rose_2011
bidrye
galbior
Misterio
lorena.buta
Patricia10ani
Webkinz Romania
zinzimima
Stefzyk
blue-eyes27
92 participanți
Pagina 3 din 19
Pagina 3 din 19 • 1, 2, 3, 4 ... 11 ... 19
Re: AJUTOR!
Webkinz Romania as avea o idee ca sa nu mai fie asa revoltati unii ca ei au sunat si nu au primit deloc iar altii de doua ori.Eu nu sunt suparata pentru ca oricum parintii imi cumpara unul cel putin odata pe an dar pentru ceilalti..
Ati putea sa zicem ca au sunat emisiunea asta si sa le punteti numarul la blocare dupa adresa timp de doua emisiuni si apoi sa le stergeti numerele de la blocare dupa adresa.
Sa nu va suparati pe mine dar mi-a venit acesta idee si m-am gandit sa v-o spun poate ca va va fi de folos
Ati putea sa zicem ca au sunat emisiunea asta si sa le punteti numarul la blocare dupa adresa timp de doua emisiuni si apoi sa le stergeti numerele de la blocare dupa adresa.
Sa nu va suparati pe mine dar mi-a venit acesta idee si m-am gandit sa v-o spun poate ca va va fi de folos
ane1765- Lil'Kinz
nu,cel mai bine ar fi sa facem pe rand dar cand toti suna sa sunam si noi mai repede pe la sfarsit sau la inceput si mai clar sa stii ca astia daca se pune si saptamana asta ar trebuie sa nu mai aiba voie opt emisiuni si asa nu mai are voie sa sune nimeni lasa ca rezolva webkinz romania si ii vom ajuta si noi si apropo cel cu lop bunny da,nu te voi mai intreba
Patricia10ani- Webkinz Signature
toti vom suna o data si o data lasa ca reusim
I love my Signature Beagle Deluxe ebkinz is best
I love my Signature Beagle Deluxe ebkinz is best
tuturor ne plac webkinz-urile si deea si maia si poate u vrem webkinz poate vrem sa vorbim cu ele
Oricum eu cred ca aceasta emisiune este foarte iubita de cpii pentru a se imprietenii cu multi altii.
- Gen : Stare de spirit : foarte bine
Localizare : webkinz
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 162435
e sau nu webkinz de lux?
am primit cadou un webkinz de lux: golden retriever, despre care stiu ca este de lux, dar dupa ce l-am inregistrat tot nu ma lasa sa intru la sectiunile de lux. ma poate ajuta cineva?
micamea- Vizitator
...
nu este de lux
dumitrita25- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : 100%
Localizare : chisinau moldova
KinzCash : 150597
Patri, nu ti se pare ca ai umplut cateva pagini degeaba, cu chestii care nu prea au legatura si cu revolta ta! Te rog mult nu te supara pe mine dar daca vrei sa scrii du-te la conversatii, nu mai umple pagini aici!
Sper ca nu te-am suparat!
Rose_2011- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : And we'll spread the fun from the dawn to the morning Yeah, we'll shout, loud enough for the glory
Localizare : Bucuresti.
KinzCash : 253835
am primit pachetul dar se pare ca nu e bun codul , va rooog ajutatima webkinz romania !
sharonpopa- Webkinz Signature Mic
- Gen : Stare de spirit : ::: HAPPY :::
Localizare : Pe Neptun ~ !
KinzCash : 158812
ce pachet???sharonpopa a scris:am primit pachetul dar se pare ca nu e bun codul , va rooog ajutatima webkinz romania !
ai primit coletul cu webkinzul care l-ai castigat la emisiune???? si nu e bunn coduull??????????????????
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 455938
acum de ce esti rea?de ce dai din ochi?merry777 a scris:ce pachet???sharonpopa a scris:am primit pachetul dar se pare ca nu e bun codul , va rooog ajutatima webkinz romania !
ai primit coletul cu webkinzul care l-ai castigat la emisiune???? si nu e bunn coduull??????????????????
Misterio- Webkinz Signature
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 222253
am o idee!
ca sa poata toata lumea sa sune , membrii care suna in emisiunea 3 sa sune dupaia in emisiunea 5 si membri care suna in emisiunea 4 sa sune in emisiunea 6! ( din 2 in 2)
ca sa poata toata lumea sa sune , membrii care suna in emisiunea 3 sa sune dupaia in emisiunea 5 si membri care suna in emisiunea 4 sa sune in emisiunea 6! ( din 2 in 2)
Laur77- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We keep stumbling, we're stumbling, tumbling down / But then we go on, then we go on, then we go on
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 248994
Ce intrebare?
- Gen : Stare de spirit : And we'll spread the fun from the dawn to the morning Yeah, we'll shout, loud enough for the glory
Trimite-ne un e-mail pe:sharonpopa a scris:am primit pachetul dar se pare ca nu e bun codul , va rooog ajutatima webkinz romania !
contact@webkinzromania.ro
Sa incercam sa rezolvam problema
bn va voi trimite dar nu acum , sunt in drum spre mare si scriu de pe teleon
A fost o promotie, acum nu mai estemicamea a scris:am primit cadou un webkinz de lux: golden retriever, despre care stiu ca este de lux, dar dupa ce l-am inregistrat tot nu ma lasa sa intru la sectiunile de lux. ma poate ajuta cineva?
m-am suparat foarte tare pentru ca asta nu e revolta si in plus inainte sa vin eu vi deja ati umplut 7 pagini si in plus tu te superi pe mine dar te rog inceteaza pentru ca tu cam te lasi asa sa stea lumea dupa tine adica "DA RENUNT!"Si eu am stat dupa tine ca sa nu renunti si mai pe scurt ,M-am suparat trau pe tineRose_2011 a scris:Patri, nu ti se pare ca ai umplut cateva pagini degeaba, cu chestii care nu prea au legatura si cu revolta ta! Te rog mult nu te supara pe mine dar daca vrei sa scrii du-te la conversatii, nu mai umple pagini aici!
si eu m-am dus la conversatii si care e problema?Daca erai WR atunci mai ziceam
mai sunt 5 zile
NU sunt rea misterio!!!!! multumesc pentru compliment!!!!Misterio a scris:acum de ce esti rea?de ce dai din ochi?merry777 a scris:ce pachet???sharonpopa a scris:am primit pachetul dar se pare ca nu e bun codul , va rooog ajutatima webkinz romania !
Patri nu eu am scris ce e mai sus! fii mai atenta! era alta fata rose! da stiu ca avatarurile nostre seamana intre ele! daca te-am suparat cu cv te rog sa ma ierti ! eu am vrut sa fim prietene!Patricia10ani a scris:m-am suparat foarte tare pentru ca asta nu e revolta si in plus inainte sa vin eu vi deja ati umplut 7 pagini si in plus tu te superi pe mine dar te rog inceteaza pentru ca tu cam te lasi asa sa stea lumea dupa tine adica "DA RENUNT!"Si eu am stat dupa tine ca sa nu renunti si mai pe scurt ,M-am suparat trau pe tineRose_2011 a scris:Patri, nu ti se pare ca ai umplut cateva pagini degeaba, cu chestii care nu prea au legatura si cu revolta ta! Te rog mult nu te supara pe mine dar daca vrei sa scrii du-te la conversatii, nu mai umple pagini aici!
Nu ti-am zis nimic rau!Patricia10ani a scris:m-am suparat foarte tare pentru ca asta nu e revolta si in plus inainte sa vin eu vi deja ati umplut 7 pagini si in plus tu te superi pe mine dar te rog inceteaza pentru ca tu cam te lasi asa sa stea lumea dupa tine adica "DA RENUNT!"Si eu am stat dupa tine ca sa nu renunti si mai pe scurt ,M-am suparat trau pe tineRose_2011 a scris:Patri, nu ti se pare ca ai umplut cateva pagini degeaba, cu chestii care nu prea au legatura si cu revolta ta! Te rog mult nu te supara pe mine dar daca vrei sa scrii du-te la conversatii, nu mai umple pagini aici!
stiu ca nu tu ai scris !Dar totusi sa stie rose ca acesta este un forum si avem dreptul sa vorbim si cei care vor sa fie prietenosi sa imi dea adresa de email pe privat oricum sper ca in editia urmatoare va fi:golden retriever signature,pisica tikled ,dragonul de gheata ,canarul si pom pom kitty si in editia viitoare sa fie :Paunul roz,Oaia ,Checky dog,razzle dazzle dog si ceva signature si in urmatoarea sa fie:Paunul albastru,sign,vulpemerry777 a scris:Patri nu eu am scris ce e mai sus! fii mai atenta! era alta fata rose! da stiu ca avatarurile nostre seamana intre ele! daca te-am suparat cu cv te rog sa ma ierti ! eu am vrut sa fim prietene!Patricia10ani a scris:m-am suparat foarte tare pentru ca asta nu e revolta si in plus inainte sa vin eu vi deja ati umplut 7 pagini si in plus tu te superi pe mine dar te rog inceteaza pentru ca tu cam te lasi asa sa stea lumea dupa tine adica "DA RENUNT!"Si eu am stat dupa tine ca sa nu renunti si mai pe scurt ,M-am suparat trau pe tineRose_2011 a scris:Patri, nu ti se pare ca ai umplut cateva pagini degeaba, cu chestii care nu prea au legatura si cu revolta ta! Te rog mult nu te supara pe mine dar daca vrei sa scrii du-te la conversatii, nu mai umple pagini aici!
si ce mai ce
Yay! Mi-am primit Dragonul si am adoptat-o, O cheama Abbey Bominable. App. Deea, nu Lorena Guta, ci Buta : P la posta nu a vrut sa ne dea dragonul ca scria Guta
Super.
Pe tine dupa cate zie te-au sunat?
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620792
mi se pare ca de la comentariu se datul peste ocii erai nervoaza,dar daca nu vrei sa intelegi...binemerry777 a scris:NU sunt rea misterio!!!!! multumesc pentru compliment!!!!Misterio a scris:acum de ce esti rea?de ce dai din ochi?merry777 a scris:ce pachet???sharonpopa a scris:am primit pachetul dar se pare ca nu e bun codul , va rooog ajutatima webkinz romania !
Misterio- Webkinz Signature
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 222253
Ok, stiu ca avem dreptul sa vorbim, dar nu inutil! Iar eu am dreptul de a ma exprima libera(sa-mi spun parerea), ca tie nu-ti place asta-i treaba ta! Dar nici in viata nu vorbim mult si inutil, de ce ai vorbi pe un forum mult si inutil!Patricia10ani a scris:stiu ca nu tu ai scris !Dar totusi sa stie rose ca acesta este un forum si avem dreptul sa vorbim si cei care vor sa fie prietenosi sa imi dea adresa de email pe privat oricum sper ca in editia urmatoare va fi:golden retriever signature,pisica tikled ,dragonul de gheata ,canarul si pom pom kitty si in editia viitoare sa fie :Paunul roz,Oaia ,Checky dog,razzle dazzle dog si ceva signature si in urmatoarea sa fie:Paunul albastru,sign,vulpemerry777 a scris:Patri nu eu am scris ce e mai sus! fii mai atenta! era alta fata rose! da stiu ca avatarurile nostre seamana intre ele! daca te-am suparat cu cv te rog sa ma ierti ! eu am vrut sa fim prietene!Patricia10ani a scris:m-am suparat foarte tare pentru ca asta nu e revolta si in plus inainte sa vin eu vi deja ati umplut 7 pagini si in plus tu te superi pe mine dar te rog inceteaza pentru ca tu cam te lasi asa sa stea lumea dupa tine adica "DA RENUNT!"Si eu am stat dupa tine ca sa nu renunti si mai pe scurt ,M-am suparat trau pe tineRose_2011 a scris:Patri, nu ti se pare ca ai umplut cateva pagini degeaba, cu chestii care nu prea au legatura si cu revolta ta! Te rog mult nu te supara pe mine dar daca vrei sa scrii du-te la conversatii, nu mai umple pagini aici!
si ce mai ce
Asta-i parerea mea! Daca tie nu-ti place poti sa spui ce vrei!
Subiect inchis!
Felicitari pentru cei care au primit premiile si acum ca tatii si mamii au auzit ca webkinz romania chiar da webkinz,a spus ca am voie si eu si ca o sa i primesc deci wr ati castigat increderea parintilor mei care e greu de castigat sunteti cu de adevarat baieti de treaba
Feliciari!
Hoooooooooray
Feliciari!
Hoooooooooray
ce amenintari interesante asta merita raportat catre webkinz romania
si sa stii ca asa sunt eu,o fetita de 10 ani curioasa
nu poti schimba omu pe dinauntru ci doar pe dinafara
* FETEPatricia10ani a scris:Felicitari pentru cei care au primit premiile si acum ca tatii si mamii au auzit ca webkinz romania chiar da webkinz,a spus ca am voie si eu si ca o sa i primesc deci wr ati castigat increderea parintilor mei care e greu de castigat sunteti cu de adevarat baieti de treaba
Feliciari!
Hoooooooooray
stau doar cu ochi pe telefon si nu a sunat nimenilorena.buta a scris:2zinzimima a scris:Super.
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620792
lor dar cum adica "FETE" adik fete nebune la cap?nu inteleg
cand ai scris deci wr ati castigat increderea parintilor mei care e greu de castigat sunteti cu de adevarat baieti de treaba trebuia feeeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeePatricia10ani a scris:lor dar cum adica "FETE" adik fete nebune la cap?nu inteleg
aaaaaaaaaaaaaa totu capata sens ma gandeam ca eram nebuna mersi ca mi-ai spus
hiu
nu eram nervoasa da mie imi place capsorul ala de aceea l-am pus...Misterio a scris:mi se pare ca de la comentariu se datul peste ocii erai nervoaza,dar daca nu vrei sa intelegi...binemerry777 a scris:NU sunt rea misterio!!!!! multumesc pentru compliment!!!!Misterio a scris:acum de ce esti rea?de ce dai din ochi?merry777 a scris:ce pachet???sharonpopa a scris:am primit pachetul dar se pare ca nu e bun codul , va rooog ajutatima webkinz romania !
Am primit veverita webkinz e super !
JulyTheBestStar- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Happy
Localizare : Iasi
KinzCash : 169329
Ma pot schimba!Patricia10ani a scris:nu poti schimba omu pe dinauntru ci doar pe dinafara
Bine sa incheiem: Imi pare rau! Eu am vrut sa spun fara sa te superi acest lucru! Vroiam sa-ti spun ca unele lucruri pe care le-ai scris nu aveau ce cautau aici!
Deci incheiem,ok? Imi pare rau,ok?
ok incheiemRose_2011 a scris:Ma pot schimba!Patricia10ani a scris:nu poti schimba omu pe dinauntru ci doar pe dinafara
Bine sa incheiem: Imi pare rau! Eu am vrut sa spun fara sa te superi acest lucru! Vroiam sa-ti spun ca unele lucruri pe care le-ai scris nu aveau ce cautau aici!
Deci incheiem,ok? Imi pare rau,ok?
4 zile
Webkinz Romania a scris:
Felicitari pentru ca ai veverita!Si eu sper sa castig un animalut!JulyTheBestStar a scris:Am primit veverita webkinz e super !
Felicitari!
ce animalut a luat?Stefzyk a scris:Azi merg cu Ruxandra la posta sa luam pachetul ei!
Patricia10ani a scris:Felicitari pentru ca ai veverita!Si eu sper sa castig un animalut!JulyTheBestStar a scris:Am primit veverita webkinz e super !
Felicitari!
Multumesc ! Succes !
Pagina 3 din 19 • 1, 2, 3, 4 ... 11 ... 19
Subiecte similare
» Magazine unde gasim Webkinz
» DONATII si CERERI Webkinz!
» EMISIUNEA DE SAMBATA!!!