AJUTOR!
+88
drakesang123
jasminerux
mythomas
CAYA 99
BrunoClau
Teo13Teodora♥
Sony.Mary.2002
Moko
Steffy9325
WebkinzPuppy
Ancutsa.Dinu
Iuly Iulia
Lidia10
Adrian2003
andre4ever
arosu10
scripulic002
doriutza
MrCookieMonster
Madalina05
raluca4
Dya1602
didideea
brochita
Saffy
sely01
webkinzita
Viviana2011
Paula15paulik
ultrafulger
alteio
cristina123
ilincasisi
Lydialovebj
Adelaina
razvan51
stefi9325
Sunny
Webkinz~Diamond
elena2020
horyuk
AnDrEi_WebKinz
hori123456
stefanawebkinz
robynrobyn~robynrobyn
Bybyka_skumpyka2011
andrada.webkinz
ClopotelAlex
ralucah
irenamihalachi
gandacica
Alexandru2002
alexacheekygirl
Ralyu03
andabin
ionuteu
LOUISE
LovleyLovePup
canary
silviu29teo
florencia1234
deea98
lililoli
kkryss
Laur77
sharonpopa
dumitrita25
Maria212212
llizza
bia
bridgettedawn_club
merry777
ToreleiWerecat
ane1765
CoffeeWebkinz
Pisy1148
stefania223
JulyTheBestStar
Rose_2011
bidrye
galbior
Misterio
lorena.buta
Patricia10ani
Webkinz Romania
zinzimima
Stefzyk
blue-eyes27
92 participanți
Pagina 5 din 19
Pagina 5 din 19 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19
Re: AJUTOR!
am rezoltat am primit un pm de la merry cum pot intra si am rezolat!Webkinz Romania a scris:pe www.KidsRadio.ro apesi Intra in Chat
va rugam sa va ajutati intre voi
Rose_2011- Webkinz Signature
Intra aici:
http://mci2.webkinz.com/parentarea/
si jos aveti optiunile:
grant acces = permite accesul
prevent acces = nu permite accesul
http://mci2.webkinz.com/parentarea/
si jos aveti optiunile:
grant acces = permite accesul
prevent acces = nu permite accesul
ajutor...
ma puteti ajuta cu ceva?
cum fac sa pun o imagine din webkinz aici. Stiu ca nu trebuie sa fotografiez ecranul, dar altfel nu stiu. Trebuie sa downloadez ceva?
cum fac sa pun o imagine din webkinz aici. Stiu ca nu trebuie sa fotografiez ecranul, dar altfel nu stiu. Trebuie sa downloadez ceva?
silviu29teo
DE CE NU II RASPUNDE NIMENI? o sa urmeze cateva avertismente clar
- intra unde/la ce vrei sa faci poza.
- vezi ca pe tastatura, undeva spre dreapta ai un buton: "Print Screen".
- cand ai imaginea pe care o vrei, apasa o data pe el. nu se va intampla nimic, doar apesi o data.
- acum deschide Paint si da-i Paste (butonul ctrl si V).
- taie exact bucata care o vrei si salveaza poza (butonul ctrl si S).
- intra aici: http://imageshack.us/
- dai browse, pui poza si dai upload.
- copiezi "Link" si pui acel link pe forum exact asa:
(o sa pun cu spatii ca altfel nu merge. tu pui fara spatii intre litere)
[i m g]AICI PUI LINK-UL[/i m g]
asta e tot
- intra unde/la ce vrei sa faci poza.
- vezi ca pe tastatura, undeva spre dreapta ai un buton: "Print Screen".
- cand ai imaginea pe care o vrei, apasa o data pe el. nu se va intampla nimic, doar apesi o data.
- acum deschide Paint si da-i Paste (butonul ctrl si V).
- taie exact bucata care o vrei si salveaza poza (butonul ctrl si S).
- intra aici: http://imageshack.us/
- dai browse, pui poza si dai upload.
- copiezi "Link" si pui acel link pe forum exact asa:
(o sa pun cu spatii ca altfel nu merge. tu pui fara spatii intre litere)
[i m g]AICI PUI LINK-UL[/i m g]
asta e tot
nu trebuie sa avertizezi pe nimeni, abia am pus intrebarea
dar oricum mersi mult!
dar oricum mersi mult!
silviu29teo
animalutze puse in vanzare fara coduri
am primit de ziua mea un animalutz webkinz mazin hamster care era super ambalat. desi eram nerebdator sa-l inregistrez pe contul meu si sa-i dau nume, dupa ce l-am desfacut am vazut ca nu are nici o hartiutza cu codul, desi ii atarna o panglica bleu de mana. am cautat toate etichetele pentru a gasi codul- ca poate s-a schimbat locul si modul de amplasare a acestuia- insa am gasit numai coduri de 6 cifre/litere care logic, nu mergeau. Sunt foarte dezamagit ca am primit un cadou scump de care nu pot sa ma bucur. in cazul acesta, eu de unde fac rost de un alt cod? sunt dispus sa dau hamsterul inapoi pentru unul cu cod. Astept raspuns.
contraba- Vizitator
Trimite un email la contact@webkinzromania.ro iar ei vor rezolva problema.
Le zici acolo datele si ce s-a intamplat detaliat iar ei vor rezolva.
Le zici acolo datele si ce s-a intamplat detaliat iar ei vor rezolva.
zinzimima- Webkinz Signature
Cred ca cineva a facut o smecherie de obicei asa ceva nu se intampla.Din pacate va trebui sa iti iei altul si sa te uiti atent(a) daca are cod.Sau poti sa te duci la magazinul de unde la-i luat si sa vezi daca ti-l schimba!Sau poti trimite un email la contact@webkinzromania.ro si ii spui Deei care este problema si ce ai patit.contraba a scris:am primit de ziua mea un animalutz webkinz mazin hamster care era super ambalat. desi eram nerebdator sa-l inregistrez pe contul meu si sa-i dau nume, dupa ce l-am desfacut am vazut ca nu are nici o hartiutza cu codul, desi ii atarna o panglica bleu de mana. am cautat toate etichetele pentru a gasi codul- ca poate s-a schimbat locul si modul de amplasare a acestuia- insa am gasit numai coduri de 6 cifre/litere care logic, nu mergeau. Sunt foarte dezamagit ca am primit un cadou scump de care nu pot sa ma bucur. in cazul acesta, eu de unde fac rost de un alt cod? sunt dispus sa dau hamsterul inapoi pentru unul cu cod. Astept raspuns.
Poti merge la magazin sa-l schimbi, poti trimite un mail la webkinz.romania@yahoo.com sau la contact@webkinzromania.ro , Deea si echipa webkinz romania vor gasii o solutie!contraba a scris:am primit de ziua mea un animalutz webkinz mazin hamster care era super ambalat. desi eram nerebdator sa-l inregistrez pe contul meu si sa-i dau nume, dupa ce l-am desfacut am vazut ca nu are nici o hartiutza cu codul, desi ii atarna o panglica bleu de mana. am cautat toate etichetele pentru a gasi codul- ca poate s-a schimbat locul si modul de amplasare a acestuia- insa am gasit numai coduri de 6 cifre/litere care logic, nu mergeau. Sunt foarte dezamagit ca am primit un cadou scump de care nu pot sa ma bucur. in cazul acesta, eu de unde fac rost de un alt cod? sunt dispus sa dau hamsterul inapoi pentru unul cu cod. Astept raspuns.
Se mai intampla si aceste lucruri, nu esti tu de vina, cum a spus canary, defapt aceea panglica putea fi ascunsa chiar in spatele hamsterului si sa nu-l fi vazut! Oricum sunt sigura ca se poate rezolva intr-un fel!
- Gen : Stare de spirit : And we'll spread the fun from the dawn to the morning Yeah, we'll shout, loud enough for the glory
Localizare : Bucuresti.
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 253835
Imi pare rau ca acest lucru ti s-a intamplat, contacteaza webkinzromania (webkinz.romania@yahoo.com) si ei vor rezolva problemacontraba a scris:am primit de ziua mea un animalutz webkinz mazin hamster care era super ambalat. desi eram nerebdator sa-l inregistrez pe contul meu si sa-i dau nume, dupa ce l-am desfacut am vazut ca nu are nici o hartiutza cu codul, desi ii atarna o panglica bleu de mana. am cautat toate etichetele pentru a gasi codul- ca poate s-a schimbat locul si modul de amplasare a acestuia- insa am gasit numai coduri de 6 cifre/litere care logic, nu mergeau. Sunt foarte dezamagit ca am primit un cadou scump de care nu pot sa ma bucur. in cazul acesta, eu de unde fac rost de un alt cod? sunt dispus sa dau hamsterul inapoi pentru unul cu cod. Astept raspuns.
LovleyLovePup- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ♥
Localizare : ♥
KinzCash : 174382
Sigur se va rezolva!
- Gen : Stare de spirit : And we'll spread the fun from the dawn to the morning Yeah, we'll shout, loud enough for the glory
Localizare : Bucuresti.
KinzCash : 253835
de ce nu imi merge webkinz?
Misterio- Webkinz Signature
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 222253
nici la mine nu merge
LOUISE- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : asa si asa (umpic racita)
Localizare : undeva pe internet
KinzCash : 180425
nici mie
ionuteu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : happy
Localizare : baia mare
KinzCash : 172205
nici la mn nu merge ce trist.... si aveam de renovat atat de mult!! sper sa se remedieze cat mai curand
ajutor
nici mie nu-mi merge spune ca au probleme la server
andabin- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : <3super vesela<3
Localizare : Baia Mare
KinzCash : 153856
Este o problema de la ei, au probleme la server aveti rabdare ca sigura vor rezolva
ajutor
Poate ne vor spune ei mai bine.
Eu cand am incercat sa intru imi spuneau ca informatia utilizator e gresita,m-am speriat ca mi-a stiut cineva parola,mi-a schimbat-o si mi-a intrat pe cont si am cerut parola noua,dar nici cu aceea nu a mers iar dupa mai multe incercari mi-a spus ca au probleme la server.
Sper sa se rezolve repede.
Eu cand am incercat sa intru imi spuneau ca informatia utilizator e gresita,m-am speriat ca mi-a stiut cineva parola,mi-a schimbat-o si mi-a intrat pe cont si am cerut parola noua,dar nici cu aceea nu a mers iar dupa mai multe incercari mi-a spus ca au probleme la server.
andabin- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : <3super vesela<3
Localizare : Baia Mare
KinzCash : 153856
Nu te ingrijora, au ei probleme,nu se intampla nimic deoarece se va rezolvaandabin a scris:Poate ne vor spune ei mai bine.
Mie go go webkinz imi da tot felul de erori java si se tot blocheaza + nu ma lasa sa intru pe chat
Zi de nastere
Buna!!Sunt nou pe acest forum,dar am experienta in joc:D
Numai ca astazi am fost invitat la ziua unui prieten de al meu,ci nu stiu cum sa fac!
Adica ziua lui este la ora unu-nu imi merge bine ceasul in joc-(din cate imi amintesc din scrisoarea lui) si nu imi dau seama cum ajung la el...
Ma puteti ajuta?
P.S. Daca vreau sa ii i-au un cadou,il trimit prin posta sau pot sa il dau cand ajung la el?
Multumesc anticipat!
Numai ca astazi am fost invitat la ziua unui prieten de al meu,ci nu stiu cum sa fac!
Adica ziua lui este la ora unu-nu imi merge bine ceasul in joc-(din cate imi amintesc din scrisoarea lui) si nu imi dau seama cum ajung la el...
Ma puteti ajuta?
P.S. Daca vreau sa ii i-au un cadou,il trimit prin posta sau pot sa il dau cand ajung la el?
Multumesc anticipat!
Scuzati de dublu post,dar nu ma poate ajuta chiar nimeni?
In curand e petrecerea si chiar nu stiu ce sa fac!
In curand e petrecerea si chiar nu stiu ce sa fac!
Ohhh . Incearca sa-l reinstalezi . Poate merge data viitoare
galbior- Webkinz Signature
- Gen : Localizare : Focsani
KinzCash : 188701
daca este petrecere in camera te duci la tine in camera si pui la telefon zona de culoare din invitatie .
o sa iti apara in dreapta un mesaj cu mergi la petrecere
daca este petrecere la club (pachet de 1000kc ) scazi 5 ore din ora scrisa pe invitatie (ora noastra)si tot asa faci :te duci in camera si astepti mesajul
o sa iti apara in dreapta un mesaj cu mergi la petrecere
daca este petrecere la club (pachet de 1000kc ) scazi 5 ore din ora scrisa pe invitatie (ora noastra)si tot asa faci :te duci in camera si astepti mesajul
AJUTOR!
Azy trebuia sa primesc un cadou de abonament lux,k eu sunt abonament lux shi n-am primit,in schimb am primit punctele.Ce fac?
alexacheekygirl- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ☺☺☺♥♥♥^-^::::Happy::::^-^♥♥♥☺☺☺
Localizare : Undeva in adancul padurilor,departe de aceasta lume
KinzCash : 181097
cadoul il primesti mai tarziu, pe la ora 12 se da parcaalexacheekygirl a scris:Azy trebuia sa primesc un cadou de abonament lux,k eu sunt abonament lux shi n-am primit,in schimb am primit punctele.Ce fac?
nu l-am primit!LovleyLovePup a scris:cadoul il primesti mai tarziu, pe la ora 12 se da parcaalexacheekygirl a scris:Azy trebuia sa primesc un cadou de abonament lux,k eu sunt abonament lux shi n-am primit,in schimb am primit punctele.Ce fac?
alexacheekygirl ai deluxe de o luna sau 3 sau mai mult?
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 689224
nici eu nu l-am primit
ciudat
punctele pe ganz le-am primit dar nu si cadoul
ciudat
punctele pe ganz le-am primit dar nu si cadoul
acum vreau sa intru pe webkinz si cand dau la incepe jocul se incarca (loading) trebuie sa astept putin si imi apare ceva cu sorry.e eroare? si mai indata va merge?
gandacica- Stare de spirit : Fericitaaaaaaaa
KinzCash : 146500
nici la mine nu merge
este o problema la ei
este o problema la ei
tia CUM iti merge?
Patricia10ani- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : foarte bine
Localizare : webkinz
KinzCash : 162435
A fost de la ei o problema si au spus ca o sa o rezolva si au rezolvat-o, acum functioneaza
pe webkinz am fantana dorintelor si cand apas pe ea imi zice ca dorinta mea nu e disponibila.cand va fi disponibila? eu nu inteleg... acum am apasat de mai multe ori si imi zicea ca dorinta a fost trimisa s-au a fost acordata dar ce e cu dorintele astea? primesc ceva sau doar scrie asa?
hmm cred ca este un glitch dar nu sunt sigura asa ca nu pot sa iti spun ce sa faci, imi pare rau spune-i Deeigandacica a scris:pe webkinz am fantana dorintelor si cand apas pe ea imi zice ca dorinta mea nu e disponibila.cand va fi disponibila? eu nu inteleg... acum am apasat de mai multe ori si imi zicea ca dorinta a fost trimisa s-au a fost acordata dar ce e cu dorintele astea? primesc ceva sau doar scrie asa?
Trimite un email la contact@webkinzromania.ro si spunei deeei ce se intampla!gandacica a scris:pe webkinz am fantana dorintelor si cand apas pe ea imi zice ca dorinta mea nu e disponibila.cand va fi disponibila? eu nu inteleg... acum am apasat de mai multe ori si imi zicea ca dorinta a fost trimisa s-au a fost acordata dar ce e cu dorintele astea? primesc ceva sau doar scrie asa?
mai mult ca sigur e un glitchgandacica a scris:pe webkinz am fantana dorintelor si cand apas pe ea imi zice ca dorinta mea nu e disponibila.cand va fi disponibila? eu nu inteleg... acum am apasat de mai multe ori si imi zicea ca dorinta a fost trimisa s-au a fost acordata dar ce e cu dorintele astea? primesc ceva sau doar scrie asa?
nu stiu cum sa explic... umm... un fel de greseala.....gandacica a scris:cum adica glitch?
trebuie sa vand fantana aia? nu e bine sa o am?
AJUTOR!
Am dat comada miercurea trecuta de un pachet de carty webkinz shi azy e vynery!Am comandat pe Blog Webkinz Romania shi zykea k are.Mi-a zys sa pun shi datele k sa-mi trimita ala shi a zys k comanda a fost inregistrata.Ce fak?Putety sa ma ajutaty?
8 zyle lucratoare!Webkinz Romania a scris:nu mai exista blog-ul, ci NUMAI: www.WebkinzRomania.ro
cate zile au trecut?
Cn imi raspunde?alexacheekygirl a scris:8 zyle lucratoare!Webkinz Romania a scris:nu mai exista blog-ul, ci NUMAI: www.WebkinzRomania.ro
cate zile au trecut?
Pagina 5 din 19 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19
Subiecte similare
» Magazine unde gasim Webkinz
» DONATII si CERERI Webkinz!
» EMISIUNEA DE SAMBATA!!!
» INTREBARI?