Explicatii despre lucruri ciudate
+5
Dogs-Are-Us
Misterio
Irina
Nokia345
Maria212212
9 participanți
Pagina 1 din 1
Explicatii despre lucruri ciudate
Aici voi postati lucruri ciudate ce vi s-a intamplat si eu va explic logic ce s-a intamplat cu adevarat.
Re: Explicatii despre lucruri ciudate
Cum explici asta :
Eram in casa singura si soarele era pe dupa bloc ( eu stand la etajul 4 ) am vazut o umbra.....
Zi-mi explicatia ( umbra se misca... ca o umbra de om ) asta s-a intamplat la ora 2 ..
Eram in casa singura si soarele era pe dupa bloc ( eu stand la etajul 4 ) am vazut o umbra.....
Zi-mi explicatia ( umbra se misca... ca o umbra de om ) asta s-a intamplat la ora 2 ..
Nokia345- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Rainy as always
Localizare : Bucuresti
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 207865
Daca era umbra mai mica atunci era un om care era mai departe de tine si tu nu l-ai vazut.
Daca statei landa cimitir omul a aprins un chibrit si ai vazut umbra lui
Nokia345 a scris:Cum explici asta :
Am scris explicatia.
Era umbra ta.
Era soare ,ai lasat geamul deschis si ti-ai vazut umbra.
Orice lumina cat de mica face o umbra,e imposibil ca propia ta casa sa nu aiva lumina,nici nu ai vedea umbra.
Maria212212 a scris: Era umbra ta.
Am mai spus.....soarele era dupa bloc....si logic caci eu stateam pe loc.....iar umbra se misca... si nu era nimeni in casa...
O fi un om de afara care se misca,daca ai o oglinda probabil umbra se reflecta in oglinda si oglinda reflecta in perete sau foarte logic ti-s zburrat imaginatia.Unde erai cand s-a intamplat lucrul ciudat?
Maria212212 a scris:O fi un om de afara care se misca,daca ai o oglinda probabil umbra se reflecta in oglinda si oglinda reflecta in perete sau foarte logic ti-s zburrat imaginatia.Unde erai cand s-a intamplat lucrul ciudat?
In casa.....
Pai,daca erai pe hol usile inchise si nu aveati geam la baie cum puteai sa vezi umbra?
Sau nu era umbra?
Sau nu era umbra?
O intrebare:
1.Ai curajul sa mergi acol-o acum sa inchizi toate usile sinafara de baie si sa stingi lumina de la ea?
Cred ca stiu raspunsul...
1.Ai curajul sa mergi acol-o acum sa inchizi toate usile sinafara de baie si sa stingi lumina de la ea?
Cum explici ca eu am mers intr`o casa care se zicea ca nu locuieste nimeni acolo, si am vazut pe cineva..? [ nu era prin trecere, ca am mai mers si mereu era acolo..]
Irina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
Localizare : Rosewood :-x.
KinzCash : 229715
Maria212212 a scris:O intrebare:
normal ca am curaj...... doar nu sunt bebe
Tata stie cam toate persoanele din bucuresti, sh nu cunoaste pe nimeni sa locuiask acolo... deki... :-?Maria212212 a scris:Era un om cu putina minte care statea acol-o.
Irina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
Localizare : Rosewood :-x.
KinzCash : 229715
poti da cate explicatiei vrei ale mele,dar sa stii ca nu le cred deci nu spun
Misterio- Webkinz Signature
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 222253
Misterio a scris:poti da cate explicatiei vrei ale mele,dar sa stii ca nu le cred deci nu spun
Nimeni nu te-a obligat sa spui.
) )Nokia345 a scris:Maria212212 a scris:O intrebare:
normal ca am curaj...... doar nu sunt bebe
ce spui de:
o data in scoala(doar cu mama alte femei si un copil)fiindca ni se renova clasa si mamele discutau iar eu si cu acel baiat ne plimbam si am auzit pe cineva strigand pe un ton ca clopotele la biserica:
teo,teo.culmea e ca nu stiu pe cine striga ca pe mine ma cheama teodora si pe el teodor.cred ca pe mn. ca mi s-a mai intamplat.si era voce de copil fata deci nu putea fi el or mama.
o data in scoala(doar cu mama alte femei si un copil)fiindca ni se renova clasa si mamele discutau iar eu si cu acel baiat ne plimbam si am auzit pe cineva strigand pe un ton ca clopotele la biserica:
teo,teo.culmea e ca nu stiu pe cine striga ca pe mine ma cheama teodora si pe el teodor.cred ca pe mn. ca mi s-a mai intamplat.si era voce de copil fata deci nu putea fi el or mama.
alteio- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : Giurgiu
KinzCash : 227346
alteio a scris:ce spui de:
Exista mai multe explicatii:
1.Ti se pare
2.Un copil striga alt copil
1.a auzit si baiatul
2.nu mai erau in scoala alti copii era 9 noaptea,mai erau doar femeile de servici,dar am spus,voce de copil
2.nu mai erau in scoala alti copii era 9 noaptea,mai erau doar femeile de servici,dar am spus,voce de copil
nu batea vantul :suspect:mai ai vreo explicatie?te rog mai ai una?
MI se intampla adesea sa aud zgomote cum ar fi azi am auzio pe mami parca spunand ,,iulia'' dar nu era ea era la sedinta cu parinti
Raspuns:imaginatia ta
so fi auzit un \gomot prin gaura de aerisire sti ca acolo se aude un ecou si vocea e mai subtire
nu mai aveti intamplari?
Raspuns:imaginatia ta
so fi auzit un \gomot prin gaura de aerisire sti ca acolo se aude un ecou si vocea e mai subtire
nu mai aveti intamplari?
vocea nu era subtire era pe tonul clopotelor de biserica si am mai auzit-o in aer liber
Cum explici ca mi-a cazut singura cartea de pe birou?
Moko- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I want your ugly,I want desing,I want you love,Love love love I want your love.
Localizare : In lumea online de Internet.
KinzCash : 205028
Scz Maria ca raspund in locul tau..Moko a scris:Cum explici ca mi-a cazut singura cartea de pe birou?
Nu ai pus-o bine
Si mie mi se mai intampla sa imi cada lucruri xD
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 455938
alteio a scris:vocea nu era subtire era pe tonul clopotelor de biserica si am mai auzit-o in aer liber
era clopot de biserica
merry777 a scris:Scz Maria ca raspund in locul tau..Moko a scris:Cum explici ca mi-a cazut singura cartea de pe birou?
Nu ai pus-o bine
Si mie mi se mai intampla sa imi cada lucruri xD
nu ma supar chiar ma bucur ca va ajutati
Uneori simt ca cineva e in spatele meu,ma intorc,nu e nimeni,simt iar,ma dau jos de pe scaun si nu mai simt nimic,cum asa?!
sely01- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 230977
sely01 a scris:Uneori simt ca cineva e in spatele meu,ma intorc,nu e nimeni,simt iar,ma dau jos de pe scaun si nu mai simt nimic,cum asa?!
rodul imaginatiei tale:)
cand mai simti asta zi:cinei desteptu care sta in spatele meu?
aaaaa!
Deci si voua vi sa intamplat sa vedeti ceva... un corp alb miscandu se fffffff repede? si nu a fost deloc frumos...
mary 12- Vizitator
Subiecte similare
» Lucruri ciudate si amuzante
» VORBIM CU WEBKINZ ROMANIA
» INTREBARI?
» Alexandra's Microsite
» schimb - lucruri scumpe din wShop cu lucruri rare, exclusive sau psi
» VORBIM CU WEBKINZ ROMANIA
» INTREBARI?
» Alexandra's Microsite
» schimb - lucruri scumpe din wShop cu lucruri rare, exclusive sau psi
Pagina 1 din 1