Forum Webkinz Romania
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Salvati si caini vagabonti!

+17
Moko
Sonia-Maria.2002
Florin103
vand03
Adrian2003
doriutza
bidrye
BrunoClau
merry777
Moş Crăciun
alteio
Dogs-Are-Us
katysweet
Rose_2011
alexacheekygirl
Alexandru2002
Maria212212
21 participanți

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

In jos

Salvati si caini vagabonti! - Pagina 2 Empty Re: Salvati si caini vagabonti!

Mesaj  Alexandru2002 Dum 02 Dec 2012, 7:44 pm

Florin103 a scris:
Alexandru2002 a scris:Cainii aia LUPTA PENTRU VIATA. Cautand mancare, apa...

Cei de rasa stau doar in casa la caldurica si in gand ar zice "Mai da-mi o bucata de carne" .

Saracii catei maidanezi, MAI ALES CA VINE IARNA.
Mie nu-mi pasa.Sa-i castreze.

Ti-ar placea sa-ti dea cineva o injectie si sa ti se opreasca inima?

Asa patesc unii(MULTI) maidanezi!

Alexandru2002
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  anutza.puppy Dum 02 Dec 2012, 8:12 pm

HAI CA DEJA MA SCOTI DIN MINTI!TI-AR PLACEA SA TRAIESTI NEMANCAT PE STRAZI,FARA ADAPOST,PLIN DE VIERMI SI BOLI PERICULOASE? Neutral Neutral Neutral BIETII CAINI PLINI DE PARAZITI,LA CARE NU SE GANDESTE NIMENI,MOR ZI DE ZI!TI-AR PLACEA SA TE INJECTEZE CINEVA SI SA MORI?TI-AR PLACEA SA MORI IN CHINURI GROAZNICI DIN CAUZA TENIEI,LIMBRICILOR....ETC?INAINTE SA VORBESTI GANDESTE SI TU UMPIC,COPILE! Razz Razz Razz Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

anutza.puppy
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Florin103 Dum 02 Dec 2012, 8:29 pm

anutza.puppy a scris:HAI CA DEJA MA SCOTI DIN MINTI!TI-AR PLACEA SA TRAIESTI NEMANCAT PE STRAZI,FARA ADAPOST,PLIN DE VIERMI SI BOLI PERICULOASE? Neutral Neutral Neutral BIETII CAINI PLINI DE PARAZITI,LA CARE NU SE GANDESTE NIMENI,MOR ZI DE ZI!TI-AR PLACEA SA TE INJECTEZE CINEVA SI SA MORI?TI-AR PLACEA SA MORI IN CHINURI GROAZNICI DIN CAUZA TENIEI,LIMBRICILOR....ETC?INAINTE SA VORBESTI GANDESTE SI TU UMPIC,COPILE! Razz Razz Razz Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Nu-mi pasa.Ii urasc!Parerea mea.FARA certuri despre parerea mea.

Florin103
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Alexandru2002 Dum 02 Dec 2012, 8:31 pm

Parere.... Puteai sa zici ca nu-ti plac..

Dar ii urasti, potai urate si proaste. Ai exagerat.

Alexandru2002
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  anutza.puppy Dum 02 Dec 2012, 8:33 pm

Florin103 a scris:
anutza.puppy a scris:HAI CA DEJA MA SCOTI DIN MINTI!TI-AR PLACEA SA TRAIESTI NEMANCAT PE STRAZI,FARA ADAPOST,PLIN DE VIERMI SI BOLI PERICULOASE? Neutral Neutral Neutral BIETII CAINI PLINI DE PARAZITI,LA CARE NU SE GANDESTE NIMENI,MOR ZI DE ZI!TI-AR PLACEA SA TE INJECTEZE CINEVA SI SA MORI?TI-AR PLACEA SA MORI IN CHINURI GROAZNICI DIN CAUZA TENIEI,LIMBRICILOR....ETC?INAINTE SA VORBESTI GANDESTE SI TU UMPIC,COPILE! Razz Razz Razz Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Nu-mi pasa.Ii urasc!Parerea mea.FARA certuri despre parerea mea.
Foarte bine.Sa inteleg ca te-ai bucura sa ai paraziti in burta,sa nu mai ai par,sai picioarele rupte sau sa fii eutanisiat,nu?Sa mori in chinuri,ti-ar placea,nu?Tu ai vazut macar ce fata au bietele animale cand sunt omorate de vii?DAr tu,efectiv,NU AI INIMA Neutral Si ei sunt tot creaturile lui Dumnezeu.Cu ce drept le omoram noi?

anutza.puppy
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Alexandru2002 Dum 02 Dec 2012, 8:33 pm

Vezi ca intr-o zi poate te vad la stiri muscat de vreo 10 caini. Ei simt ca ii urasti.

Ai merita asta, sa stii!

RUSINE SA-TI FIE, FLORINE

Alexandru2002
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Alexandru2002 Dum 02 Dec 2012, 8:34 pm

Normal asa ar fi:

Dumnezeu ii face, Dumnezeu ii ia de pe Pamant....

Alexandru2002
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Sonia-Maria.2002 Dum 02 Dec 2012, 8:46 pm

Alexandru2002 a scris:Vezi ca intr-o zi poate te vad la stiri muscat de vreo 10 caini. Ei simt ca ii urasti.

Ai merita asta, sa stii!

RUSINE SA-TI FIE, FLORINE

dA!
sunt unii langa scoala(maidanezi) care la toata lumea sare pe ei(se repede cateodata) numai la mine vin sa ma linga,etc.... I love you
Chiar m-am bucurat.
Cand eram mica(3-4 ani) s-a tinut un caine scai si ghici unde a venit! La mine la usa! I love you

Sonia-Maria.2002
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Sonia-Maria.2002 Dum 02 Dec 2012, 8:48 pm

Alexandru2002 a scris:
Florin103 a scris:

Cei de rasa stau doar in casa la caldurica si in gand ar zice "Mai da-mi o bucata de carne" .

Ti-ar placea sa-ti dea cineva o injectie si sa ti se opreasca inima?

Asa patesc unii(MULTI) maidanezi!

Mai bine sa le gaseasca un centru unde sa stea. Smile In loc sa ii omoare si sa ii faca sapun(LOL! Asa am auzit! din grasimea lor se face sapun!) Very Happy

Sonia-Maria.2002
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Alexandru2002 Dum 02 Dec 2012, 8:54 pm

Multe s-ar putea. Dar la cum e condusa Romania....
Alexandru2002
Alexandru2002
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare Localizare : Timisoara
Zodie : Varsator Zodiac chinezesc : Cal
KinzCash : 689224

Sus In jos

Mesaj  Sonia-Maria.2002 Dum 02 Dec 2012, 9:08 pm

Alexandru2002 a scris:Multe s-ar putea. Dar la cum e condusa Romania....

Da, Catelul ala care era la usa mea era sa fie facut sapun pana nu l-a salvat tata

Sonia-Maria.2002
Sonia-Maria.2002
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Everybody love you,but you don't know. Dream, tommorow it's possibile to rain. Everyday is one smiley day, but not today. Smile evryday, to all person, but not after you hit them. Everybody cand lie, but are a lot of person who can lie to them self. Stiu cand fac ceva gresit, nu trebuie sa-mi explici. i-am dus haina colegului haina dupa ce el mi-a adus-o de trei ori .el spune ca o voi face de doar inca 2 ori sa ma rascumpar, eu cred ca e vina lui. Mi-a incurcat geaca.:) Unele persoane par dragute pana s ale auzi vorbind bate-ti joc, razi acum caci cand tu vei plange pe la colturi am sa trec am sa-ti pun un banut in cana si am sa-ti zic ,,Who's laughing now" Stiti zilele cand erati la scoala si ba era soare ba incepea vant si furtuna.eu sunt mai mult furtun
Localizare Localizare : dUTE LA LOTO SI INCEARCA SA CASTIGI 1000 DE LEI. doamna care iti va imana premiul,iti va da niste bilete si o masina. pleci cu biletele in laponia si il cauti pe Rudolph si zboru cu el pana in china si vei vedea o batrana care vb. singura(bate campii=)) ) si iti va da 2 ghicitori ca sa te lase sa treci pe strada din Beijing. Raspunsul la ambele este capra. Batrana v-a muri si din hainele ei se formeaza un bilet care scrie adresa mea! Greu rau e sa imi afli adresa! LOOL!
Zodie : Berbec Zodiac chinezesc : Tigru
KinzCash : 173870

Sus In jos

Mesaj  CookieAndCupcake Dum 02 Dec 2012, 9:13 pm

Florin103 a scris:

Du-te naibii!(Florine) Scz de exprimare.Prostul dracului.Ma-ta nu cred ca te-a invatat la deastea.
Ce e diferit Question E vreo diferenta intre cainii aceia neajutorati si aia de casa Question Ei musca pentru ca se tem de oamenii ce ii bat!Daca lumea asta n-ar face asa,nu s-ar intampla tragedii!Cateii au sufletele nevinovate,ei nu au gresit cu nimic ca au venit pe lumea asta si ca stau in frig pe strazi!Eu am 4 pui de catel la mine pe strada cu tot cu mama lor,si cu toate ca am catei,i-am luat in curte la mine,le-am dat de mancare(cu tot cu mama lor),mama i-a luat pe pui sa-i spele in lighian,si pe mama lor am udat-o cu un prosop fleasca si dupa am spalat-o cu sampon,cu tot cu catelusii aceia.Dupa i s-a facut lui tata mila de ei si i-a dus la veterinar,si i-am deparazitat pe toti(cu tot cu mama lor) si le-am fct vaccinele si carnetele de sanatate.I-am tinut un timp in casa si dupa a sunat o doamna mai in varsta(vreo 50 de ani) ca dorea 2 dintre puiutzi pt nepoteii ei,care locuiau cu ea.(i-am dat spre adoptie).Dupa a sunat o doamna cu o familie dragutza,cu 2 copii,si a luat un pui.A mai ramas un pui cu mama sa,pe care i-am dus la bunicul la tara. Very Happy Acum toti sunt fericiti,si o catea de la noi de pe strada urmeaza sa nasca,am dus-o si pe ea la veterinar,si urmeaza sa nasca luna aceasta,si o sa ingrijim puiutii I love you Si asa ii dam pe toti de la noi de pe strada pe maini bune.Eu cu varamea si cu unchii mei si familia mea,ingrijim orice catel,ei au tuns o catelusa in vara,care avea calti,care daca ii mai tinea ii oprea circulatia sangelui.

Luna asta[in noiembrie defapt acum vreo 3 zile] la Predeal aveam o catelusa cu mama ei.Catelusa o stim din vara,cand avea vreo 2 luni.Acum cand am fost recent acolo,avea vreo 6 luni,si cand am plecat,am auzit ceva de la care inca sunt socata,si plang mereu cand imi amintesc:
Un mos[scz exprimarea] care are niste flori,i-a dat cu parul in cap si a omorat-o!S-a dus matusimea acolo la predeal si a dus-o la vet si a murit in chinuri catelusa aceea!ERa un inger!ERa o dulceata!Nu mi-a venit sa cred ce aud,dupa ce a fost si castrata,nu-mi vine sa cred,din cauza unui om "inteligent" acea catelusa a murit!Si era mica[mare de statura]Mama ei 3 zile a stat si a plans[miorlait],si cand i-a dat cu parul in cap,a sarit si l-a muscat pe mosul ala.SA vedeti si voi ce inseamna dragostea asta!A stat la capul ei pana au inmormantat-o!Si acum mama ei e singura!Dar sunt sigura ca e vegheata de Sara[botezata de noi],ingerul ei pazitor!
Acum iar plang,dar asta e!Se intampla,dar numai din vina unui om acel catel a incetat sa mai traiasca!
Ca sa vedeti si voi in ce lume traim!Unii zic ca animalele sunt rele,defapt adevaratele animale sunt OAMENII!!!Salbatici si rai!RAI!Rea e lumea asta.
Drept concluzie,acea catea care s-a nascut fara nicio vina,a fost vinovata ca traia!
CookieAndCupcake
CookieAndCupcake
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Like a wolf <3 Keep calm and LOVE WOLVES
Localizare Localizare : Pe scaun,LOOL =))
Zodie : Pesti Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 143884

Sus In jos

Mesaj  Alexandru2002 Dum 02 Dec 2012, 9:18 pm

Nu am citit tot, dar partial am vazut, Ana.
Sunt 100% de acord cu tine.

A exagerat baiatul asta. Comenteaza la orice...

Alexandru2002
Alexandru2002
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  CookieAndCupcake Dum 02 Dec 2012, 9:20 pm

Ia uitati ce fete neajutorate au!Chiar vreti sa omoram fapturile astea neajutorate[Florin]

Salvati si caini vagabonti! - Pagina 2 Images?q=tbn:ANd9GcRFCAQ1jI5mCXc81NTaMBuMzkfBj4c-aRRZbzGKqCWb9Fmp41SK
Aceste fiinte ii apartin lui Dumnezeu!Noi n-avem nici un drept sa-i omoram!Sunt ca "copii" lui Dumnezeu,ca noi toti de asemenea!
Salvati si caini vagabonti! - Pagina 2 Images?q=tbn:ANd9GcS3jO-c6-pNGFWAMXg-OFQS-HL9bVr6qYM_NXLwqEhck1h7-am1fg
Salvati si caini vagabonti! - Pagina 2 9k=
Salvati si caini vagabonti! - Pagina 2 Images?q=tbn:ANd9GcQjWSRU3uqQHj2zmDdgL_iPYQfJAw8I1xC0NCI_rfv4Rx7Z1vcL
Scrieti jos comm care v-a impresionat cel mai mult[dintre poze] I love you MAi pun daca mai vreti,dar e o poza cu formatul prea mare...
CookieAndCupcake
CookieAndCupcake
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Like a wolf <3 Keep calm and LOVE WOLVES

Sus In jos

Mesaj  anutza.puppy Dum 02 Dec 2012, 9:21 pm

Asa este.Pentru oameni,animalele sunt vinovate prin simplul fapt ca exista pe Pamant..... Neutral Neutral EX:FLORIN.
anutza.puppy
anutza.puppy
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : i love lion king
Localizare Localizare : Ploiesti
Zodie : Berbec Zodiac chinezesc : Cal
KinzCash : 220518

Sus In jos

Mesaj  Alexandru2002 Dum 02 Dec 2012, 9:22 pm

Pozele 1 si 3 .
Ar fi fost si 4, dar aia e falsa =))
Alexandru2002
Alexandru2002
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  CookieAndCupcake Dum 02 Dec 2012, 9:24 pm

Uitati asa a sfarsit si catelusa de care va vorbeam:
Salvati si caini vagabonti! - Pagina 2 Images?q=tbn:ANd9GcSspHzQW_m0Z5Bzx1swUE4Tt9YxxGTEDnTDy4Rld119l4pDsDynNg
Numai ca ea a fost omorata de batul de la grebla aia! Crying or Very sad
Salvati si caini vagabonti! - Pagina 2 Images?q=tbn:ANd9GcSG3EjVjrHzmBUTE_FCH0pLwfFwJjNndF-whNyK4KwAEaA0HDA1
Salvati si caini vagabonti! - Pagina 2 Images?q=tbn:ANd9GcSbLKECc0LYoF_AZJp8TRlqFJo_k2Jgfs99UiiE-DU3CJfQP7jL

Salvati si caini vagabonti! - Pagina 2 Images?q=tbn:ANd9GcQAoSmxCLI8T1KNyH0QUe6wav_GhNmA-GIdPJRfDryeROoCEe2oDw
Salvati si caini vagabonti! - Pagina 2 Images?q=tbn:ANd9GcQ9htYd3RfbKdBfGNOEXxNCCUEe65uM6EyvJCwjl2_7MxyUGEXaBw

Uitati cum protestatarii s-au adunat anul trecut in strada ca sa lupte pt viata cateilor
Salvati si caini vagabonti! - Pagina 2 Images?q=tbn:ANd9GcRvumFTVl7iIzIy556d_mjHx1CJ2uFXf3VLvQ6_Ph554gtvShbp

Ochisori de inger
Salvati si caini vagabonti! - Pagina 2 Images?q=tbn:ANd9GcS4vel3mYFNerAIRo7Li18aA7gD5uTcQC94_c0IXkSzbQeL76LG

Salvati si caini vagabonti! - Pagina 2 Images?q=tbn:ANd9GcScGM96NveDikMslaVQ_PuNuArncIXGhvX-IXkLWNn-JKzvlp4f
Sunteti de acord cu el Question =)))
CookieAndCupcake
CookieAndCupcake
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  CookieAndCupcake Dum 02 Dec 2012, 9:25 pm

Alexandru2002 a scris:Pozele 1 si 3 .
Ar fi fost si 4, dar aia e falsa =))
Da =)) Mie toate I love you
CookieAndCupcake
CookieAndCupcake
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Alexandru2002 Dum 02 Dec 2012, 9:25 pm

Sunt DE ACORD!
Alexandru2002
Alexandru2002
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  CookieAndCupcake Dum 02 Dec 2012, 9:25 pm

Alexandru2002 a scris:Nu am citit tot, dar partial am vazut, Ana.
Sunt 100% de acord cu tine.

A exagerat baiatul asta. Comenteaza la orice...

Cand ma enervez incep sa tin discursuri lungi!Ce guritza mare am =)))
CookieAndCupcake
CookieAndCupcake
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  anutza.puppy Dum 02 Dec 2012, 9:26 pm

In weekendurile din luna septembrie bucurestenii pot beneficia de sterilizari gratuite pentru cainii din fata blocului sau din curte, de la locul de munca, din parcuri sau de pe strada. Acest program doreste sa contribuie la stoparea inmultirii necontrolate a animalelor fara stapan, prin reducerea abandonului puilor nedoriti pe strada.

Controlul si eliminarea posibilitatii inmultirii este singura modalitate prin care putem tine sub control populatia canina si felina, iar numarul animalelor fara stapan poate fi redus in timp. Avantajele sterilizarii / castrarii animalelor includ: - eliminarea posibilitatii de aparitie a cancerului ovarian si a piometrului (infectie a uterului care poate fi fatala) - reducerea incidentei cancerului mamar, mai ales atunci cand femela este sterilizata inainte de primul ciclu (la 7-9 luni). Conform statisticilor, aproape 50% din femelele nesterilizate dezvolta cancer mamar - eliminarea riscului de cancer testicular si a incidentei bolilor de prostate - disparitia perioadelor de calduri si a disconfortului creat atat animalelor cat si oamenilor, precum si reactiile agresive ale masculilor in aceste perioade. Pentru programari la sterilizarile gratuite, va rugam sa ne contactati la numerele de telefon: 0737.029.796 si 0763.198.100. Daca v-ati saturat de imagini dezolante, cu pui alergand printre masini sau aruncati in pungi in spatele tomberoanelor de gunoi, ajutati ca un numar cat mai mare de caini sa ajunga la sterilizat!facebook.com/RedPanda.Romania

Delia Pirvu - Red Panda

Pentru telefon si e-mail click aici
ASOCIATIA RED PANDA

Contact ASOCIATIA RED PANDA

Permalink: http://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-red-panda/campanie-de-sterilizari-gratuite-pentru-caini-bucuresti-citeste-mai-mult-comunicate-de-presa

Comunicate Asociatia Red Panda
Evenimente Asociatia Red Panda
Informatii despre Asociatia Red Panda

RSS Feeds
Newsletter
Scrie pe blog
Print
Cauta in bloguri
PDF
Share

Fii la curent cu informatiile transmise de Asociatia Red Panda
CE VOR OAMENII! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
anutza.puppy
anutza.puppy
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  anutza.puppy Dum 02 Dec 2012, 9:29 pm

Dar e mai bine decat eutanisierea totusi...... Sad UITATI SI AICI!Cruzime fara limite in judetul Gorj, unde mai multi caini vagabonzi zac morti intr-o fantana situata la marginea localitatii Targu Carbunesti. Se pare ca autoritatile au gasit o modalitate de a se tine de promisiunile electorale.
lesuri de animale
Imaginile socante cu lesurile patrupedelor au fost trimise de un vizitator PRO TV si scot in evidenta cruzimea cu care animalele au fost casapite si aruncate in fantana.

In urma cu cateva zile, zeci de caini au fost gasiti morti pe strazile din Craiova si Motru, dupa ce au mancat din otrava pentru sobolani lasata intentionat pe strada sau pusa in cutii speciale.

Scene asemanatoare au avut loc si la marginea Buzaului, unde cel putin zece caini au fost gasiti morti, iar altii in agonie. Langa patrupede au fost gasite bucati de carne impregnate cu o substanta tox
anutza.puppy
anutza.puppy
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  CookieAndCupcake Dum 02 Dec 2012, 9:31 pm

anutza.puppy a scris:Dar e mai bine decat eutanisierea totusi...... Sad UITATI SI AICI!Cruzime fara limite in judetul Gorj, unde mai multi caini vagabonzi zac morti intr-o fantana situata la marginea localitatii Targu Carbunesti. Se pare ca autoritatile au gasit o modalitate de a se tine de promisiunile electorale.
lesuri de animale
Imaginile socante cu lesurile patrupedelor au fost trimise de un vizitator PRO TV si scot in evidenta cruzimea cu care animalele au fost casapite si aruncate in fantana.

In urma cu cateva zile, zeci de caini au fost gasiti morti pe strazile din Craiova si Motru, dupa ce au mancat din otrava pentru sobolani lasata intentionat pe strada sau pusa in cutii speciale.

Scene asemanatoare au avut loc si la marginea Buzaului, unde cel putin zece caini au fost gasiti morti, iar altii in agonie. Langa patrupede au fost gasite bucati de carne impregnate cu o substanta tox
Doamne ce oameni!Ma ... pe ei Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Scuze exprimarea,dar chiar m-am enervat,ma iertati Question Question Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
CookieAndCupcake
CookieAndCupcake
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Alexandru2002 Dum 02 Dec 2012, 9:32 pm

Lasa exprimarea...
La cum sunt oamenii astia... Nu conteaza o exprimare mai urata.
Alexandru2002
Alexandru2002
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  CookieAndCupcake Dum 02 Dec 2012, 10:22 pm

Alexandru2002 a scris:Lasa exprimarea...
La cum sunt oamenii astia... Nu conteaza o exprimare mai urata.
Corect!Daca vine vorba asa,ii faceam cu ou si cu otet!
CookieAndCupcake
CookieAndCupcake
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Maria212212 Lun 03 Dec 2012, 10:10 pm

http://stirileprotv.ro/stiri/ardeal/cativa-nemti-iubitori-de-animale-dau-o-mana-de-ajutor-pentru-reconstructia-adapostului-din-cluj.html

I love you
Maria212212
Maria212212
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Cool
Localizare Localizare : Pe webkinz XD
Zodie : Leu Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 208474

http://www.wix.com/iuliamaria64/webkinz-maoko

Sus In jos

Mesaj  Maria212212 Lun 03 Dec 2012, 10:15 pm

Maria212212 a scris:1.Eutanasierea costa mai multi bani decat sterilizarea.

Ar fi o problema financiara in primul rand

2.Aceste suflete chinuite aduc energii negative in univers CARE nu se uita niciodata

3.Din suflet (pur si simplu din inima nu esti de acord)

4.Unde sunt caini nu sunt sobolani

5.Sunt frumosi

Exista mai multe lucruri pentru ai nu omora dar nu am timp sa le postez pe toate.Din pacate s-a dat lege ca in Bucuresti sa se eutanasieze.Va rog sa luati catei de la adapost si nu de rasa.Ce au ceilalti daca nu sunt de rasa?Salvati si caini vagabonti! - Pagina 2 170612

Va spun eu:

Nu au stapan!

Sa tinem totusi cont de acste 5 lucruri

In primul rand eutanasierea e mai scumpa ca sterilizare

Asa ca mai bine sterilizezi I love you
Maria212212
Maria212212
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Cool
Localizare Localizare : Pe webkinz XD
Zodie : Leu Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 208474

http://www.wix.com/iuliamaria64/webkinz-maoko

Sus In jos

Salvati si caini vagabonti! - Pagina 2 Empty un profesionist in animale

Mesaj  lidialover de webkinzii Mar 04 Dec 2012, 10:37 pm

Am un caine cinuit are stapani dar ai lipseste ceva acel ceva se numeste I love you adc iubire daca aveti si voi caini acasa la voi si parinti alat spunetimi ma cheama lidialover de webkinzii si va ajut nmereu dar daca vreti sa stiti c
u ce entru cu subiecte lidialover de webkinzii stare emotionala emotionala

lidialover de webkinzii

KinzCash : 131273

Sus In jos

Mesaj  diana333 Dum 30 Dec 2012, 10:14 pm

maria si eu am o poveste cu un catelus mic alb vagabont dar care seamana foarte bine cu rasa labrador povestea e asa noi stam in apartamentul bunici cu ea tati se chinuie sa faca o casa pentru noi cu un an inainte sa ma nasc eu adica 11 ani aproape 12 intr-o zi in vara asta a gasit langa casa doi catei mici si forte sperioi intr-o cutie de plastic cineva i-a abandonat langa casa noastra erau doua fetite una maro si una alba pe cea maro ia-m pus numele lili iar la cea alba lisa insa dupa o luna lili s-a imbolnavit si nu prea avea chef de joaca intr-o zi nu am ma-i gasit-o si mi-am dat seama ca nu ma-i era dar dupa o luna am gasit-o intr-o iarba inalta de langa casa noastra am crezut ca era un iepure dar cand ma uit ma-i atenta vad ca e lili ma apuc de un plans care a durat cam cateva saptamani dar oricum lisa e sanatoasa si foarte jucausa ii place s-a rontaie si papuci lui mami si intr-o zi cand era tati in gradina s-a sape dupa cartofi vine si ea si sapa si fuge cu cartoful sapat Salvati si caini vagabonti! - Pagina 2 41447 apoi intr-o zi ia furat telefonul lui tati care s-a chinuit o jumatate de ora sa-a o prinda Salvati si caini vagabonti! - Pagina 2 233603Salvati si caini vagabonti! - Pagina 2 233603 o iubesc si in ziua de azi pazeste bine casa si chiar latra pe caini ma-i mari ca eaSalvati si caini vagabonti! - Pagina 2 41447 si un da mare pentru tine ca vrei sa ajuti caini vagabonti
diana333
diana333
Webkinz Caring Valley
Webkinz Caring Valley

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : nostalgica
KinzCash : 139098

Sus In jos

Mesaj  diana333 Dum 30 Dec 2012, 10:17 pm

apropo caine care e poza mea aici seamana bine cu lisa dar ea are o zgarda rosie si cu mult ma-i jucausa nu sta locului nici o secunda Salvati si caini vagabonti! - Pagina 2 149175
diana333
diana333
Webkinz Caring Valley
Webkinz Caring Valley

Sus In jos

Mesaj  diana333 Dum 30 Dec 2012, 10:31 pm

si foarte urate vorbe ai scos din gura ta florin
diana333
diana333
Webkinz Caring Valley
Webkinz Caring Valley

Sus In jos

Mesaj  Sonia-Maria.2002 Dum 30 Dec 2012, 10:34 pm

diana333 a scris:si foarte urate vorbe ai scos din gura ta florin

Da. Lasa ca va da ghinionul peste el. Poate va fi muscat de niste caini vagabonzi.....Mai bine tac ninja
Sonia-Maria.2002
Sonia-Maria.2002
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Everybody love you,but you don't know. Dream, tommorow it's possibile to rain. Everyday is one smiley day, but not today. Smile evryday, to all person, but not after you hit them. Everybody cand lie, but are a lot of person who can lie to them self. Stiu cand fac ceva gresit, nu trebuie sa-mi explici. i-am dus haina colegului haina dupa ce el mi-a adus-o de trei ori .el spune ca o voi face de doar inca 2 ori sa ma rascumpar, eu cred ca e vina lui. Mi-a incurcat geaca.:) Unele persoane par dragute pana s ale auzi vorbind bate-ti joc, razi acum caci cand tu vei plange pe la colturi am sa trec am sa-ti pun un banut in cana si am sa-ti zic ,,Who's laughing now&quot; Stiti zilele cand erati la scoala si ba era soare ba incepea vant si furtuna.eu sunt mai mult furtun
Localizare Localizare : dUTE LA LOTO SI INCEARCA SA CASTIGI 1000 DE LEI. doamna care iti va imana premiul,iti va da niste bilete si o masina. pleci cu biletele in laponia si il cauti pe Rudolph si zboru cu el pana in china si vei vedea o batrana care vb. singura(bate campii=)) ) si iti va da 2 ghicitori ca sa te lase sa treci pe strada din Beijing. Raspunsul la ambele este capra. Batrana v-a muri si din hainele ei se formeaza un bilet care scrie adresa mea! Greu rau e sa imi afli adresa! LOOL!
Zodie : Berbec Zodiac chinezesc : Tigru
KinzCash : 173870

Sus In jos

Mesaj  diana333 Dum 30 Dec 2012, 10:54 pm

daca nu stiati se spune ca omul care iubeste animale este un om foarte bun iar cele care nare pic de mila fata de un animal este un om rau Salvati si caini vagabonti! - Pagina 2 781592
diana333
diana333
Webkinz Caring Valley
Webkinz Caring Valley

Sus In jos

Mesaj  diana333 Dum 30 Dec 2012, 10:59 pm

sa nu taci sonia maria ai un drept foarte mare sa spui roata se intoarce la fiecare dupa cum se comporta Suspect
diana333
diana333
Webkinz Caring Valley
Webkinz Caring Valley

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum