Forum Webkinz Romania
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

alicelovefrog

+2
zinzimima
alicelovefrog
6 participanți

In jos

alicelovefrog Empty alicelovefrog

Mesaj  alicelovefrog Mier 07 Sept 2011, 10:28 am

Buna ziua! Aici alicelovefrog. Va trebuie un sfat? Atunci intrebati, si eu voi fi fericita sa va raspund!

Zizimima: Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
alexacheekygirl: Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
steffy9325: Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

*VA ROG FRUMOS SA SCRIETI DE CATE STELE (Like a Star @ heaven) A FOST RASPUNSUL*

Ultima editare efectuata de catre alicelovefrog in Joi 08 Sept 2011, 12:15 pm, editata de 2 ori
alicelovefrog
alicelovefrog
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Awesomesauce!!!
Localizare Localizare : Pottermore, Ravenclaw Common Room
Zodie : Capricorn Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 162889

Sus In jos

alicelovefrog Empty Re: alicelovefrog

Mesaj  zinzimima Mier 07 Sept 2011, 12:16 pm

In prima zi de scoala vreau sa-i fac un cadou invavatoarei (inafara de flori) ce i-as putea lua?

zinzimima
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin KinzCash : 620792

Sus In jos

Mesaj  alicelovefrog Mier 07 Sept 2011, 3:05 pm

zinzimima a scris:In prima zi de scoala vreau sa-i fac un cadou invavatoarei (inafara de flori) ce i-as putea lua?
Poti sa ii iei ciocolata. Ori un svesnic frumos cu o lumanare aromata....

Te rog frumos sa scrie de cate stele (Like a Star @ heaven) a fost raspunsul.
alicelovefrog
alicelovefrog
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  canary Mier 07 Sept 2011, 3:07 pm

am doua intrebari
1.Ma angajezi ma pricep la sfaturi
2.Cat timp sa stau pe webkinz?
canary
canary
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Zodie : Taur Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 212936

http://www.webkinz.com/ro_ro/

Sus In jos

Mesaj  zinzimima Mier 07 Sept 2011, 3:42 pm

5 Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven (adica vreo 25 de stele lol!)

zinzimima
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin KinzCash : 620792

Sus In jos

Mesaj  stefi9325 Mier 07 Sept 2011, 7:59 pm

Cum imi pot convinge parintii sami ia un peste(de companie) chiar daca stam la bloc?
stefi9325
stefi9325
Mazin' Hamster
Mazin' Hamster

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : MAI BINE TAC SI NU ZIC NIMIC
Localizare Localizare : faci stanga pe langa benzinarie,faci dreapta,te invarti de cateva ori pe langa market si ma gasesti pe acoperisul blocului din fata!
KinzCash : 153792

Sus In jos

Mesaj  alexacheekygirl Mier 07 Sept 2011, 9:29 pm

Ce sa ii iau dirigintei in prima zi de scoala?
Cu ce sa ma imbrak in prima zy de scoala?
P.S.:Noua u ne-a venyt uniformele
alexacheekygirl
alexacheekygirl
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : ☺☺☺♥♥♥^-^::::Happy::::^-^♥♥♥☺☺☺
Localizare Localizare : Undeva in adancul padurilor,departe de aceasta lume
Zodie : Balanta Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 181097

Sus In jos

Mesaj  alicelovefrog Joi 08 Sept 2011, 5:31 am

canary a scris:am doua intrebari
1.Ma angajezi ma pricep la sfaturi
2.Cat timp sa stau pe webkinz?

OK. Esti angajata, dar mai mult nu mai anghajez pe nimeni!
alicelovefrog
alicelovefrog
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  alicelovefrog Joi 08 Sept 2011, 5:41 am

zinzimima a scris:5 Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven (adica vreo 25 de stele lol!)

Multumesc!!
alicelovefrog
alicelovefrog
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  alicelovefrog Joi 08 Sept 2011, 5:51 am

stefi9325 a scris:Cum imi pot convinge parintii sami ia un peste(de companie) chiar daca stam la bloc?
De la inceput, lasa-i sa se acomodeze cu ideea ca tu doresti un peste. Vorbesti cu ei, si intreaba-i de ce nu doresc ca tu sa ai unul. Apoi intreaba-ti vecinii ori altcineva care au pestii daca pot sa iai pestele/ii lor pe 1 ora, ori jumatate de zi. Adui acasa, si ingrijeste-i. Astfel parintii tai vor intelege ca tu chiar doresti un peste foarte mult. Strange bani pentru un acvarium si citiva pesti. Mereu tine banii ceia cu tine, oriunde nu ai merge. Daca treci pe langa un pet shop, roaga-ti parintii sa intra-ti si arata-i ca iti ajung sa cumperi si un acvarium, si un peste (ori cativa). Aminteste-i cum tu ai ingrijit de pestii vecinilor, etc.

TE ROG FRUMOS SA PUI DE CATE STELE (Like a Star @ heaven) E RASPUNSUL.

App., asta chiar lucreza, deaorece mie parintii o sa-mi adopte un caine peste cateva saptamaini, si i-am convins dupa acelasi principiu.
alicelovefrog
alicelovefrog
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  alicelovefrog Joi 08 Sept 2011, 6:06 am

alexacheekygirl a scris:Ce sa ii iau dirigintei in prima zi de scoala?
1. Poti sa ii iei un set de aroma terapie.
2. Imbracate in ceva elegant, dar si la moda. Iati o bluza alba, cu o jacheta neagra. Poti sa iei un lantisor argintiu cu o stea, ori chiar si un schelet. Ti-as recomanda niste cercei rotunzi, la fel argintii. Si nu uita de niste bratari rotunde si grele!!!

TE ROG FRUMOS SA SCRII DE CATE STELE (Like a Star @ heaven) E ACEST RASPUNS.
alicelovefrog
alicelovefrog
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  alexacheekygirl Joi 08 Sept 2011, 8:42 am

alicelovefrog a scris:
alexacheekygirl a scris:Ce sa ii iau dirigintei in prima zi de scoala?
1. Poti sa ii iei un set de aroma terapie.
2. Imbracate in ceva elegant, dar si la moda. Iati o bluza alba, cu o jacheta neagra. Poti sa iei un lantisor argintiu cu o stea, ori chiar si un schelet. Ti-as recomanda niste cercei rotunzi, la fel argintii. Si nu uita de niste bratari rotunde si grele!!!

TE ROG FRUMOS SA SCRII DE CATE STELE (Like a Star @ heaven) E ACEST RASPUNS.
Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
alexacheekygirl
alexacheekygirl
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : ☺☺☺♥♥♥^-^::::Happy::::^-^♥♥♥☺☺☺
Localizare Localizare : Undeva in adancul padurilor,departe de aceasta lume
Zodie : Balanta Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 181097

Sus In jos

Mesaj  stefi9325 Joi 08 Sept 2011, 9:59 am

alicelovefrog a scris:
stefi9325 a scris:Cum imi pot convinge parintii sami ia un peste(de companie) chiar daca stam la bloc?
De la inceput, lasa-i sa se acomodeze cu ideea ca tu doresti un peste. Vorbesti cu ei, si intreaba-i de ce nu doresc ca tu sa ai unul. Apoi intreaba-ti vecinii ori altcineva care au pestii daca pot sa iai pestele/ii lor pe 1 ora, ori jumatate de zi. Adui acasa, si ingrijeste-i. Astfel parintii tai vor intelege ca tu chiar doresti un peste foarte mult. Strange bani pentru un acvarium si citiva pesti. Mereu tine banii ceia cu tine, oriunde nu ai merge. Daca treci pe langa un pet shop, roaga-ti parintii sa intra-ti si arata-i ca iti ajung sa cumperi si un acvarium, si un peste (ori cativa). Aminteste-i cum tu ai ingrijit de pestii vecinilor, etc.

App., asta chiar lucreza, deaorece mie parintii o sa-mi adopte un caine peste cateva saptamaini, si i-am convins dupa acelasi principiu.
cred ca sau acomodat din primavara,de atuncea vreau un peste,ei nu doresc sa am un peste(vreau un peste nul singur sal am intrun bol)deoarece am mai avut 3 pesti dar au murit(erau betta splendes,daca ai auzit vreodata,acum vreau un caras auriu)si erau un mascul si doua femele,au facut iccre,si eu nu vroiam sa spal bolul deoarece aveau icrele si vroiam sai inmultesc! alicelovefrog Betta_splendens02asa arata un betta,as fi vrut sami iau inca un mascul dar sunt teritorali,a mai ramas o femela(o chema bita) iar cealalta femela a murit cand mama lea pus pe amandoua si sau batut(leau pus in alt bol,ca masculu sa aiba grija de icre)iar betisor(cea mai mica dintrre femele) a murit,bita iam dato in schimb finei lui mama pentru toto(catelul meu care acum e la stana ca a mancat puii),iar noi nu avem oricum vecini cu pesti,doar este unu care are un ciobanesc german si o pisica(LA BLOC,UNDE APARTAMENTELE AICI AI ZICE CAS MINUSCULE!) si mdaaa,varul meu de 27 de ani care sia luat apartament tot aici in iasi a sunato pe mama si a intrebato daca avem pesti ca vrea sasi ia si el un acvariu "ceva misto" si mia amintit ca vreau sami iau pesti,mdaaaaaaa, iti dau Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven si jumatate,scz
stefi9325
stefi9325
Mazin' Hamster
Mazin' Hamster

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : MAI BINE TAC SI NU ZIC NIMIC
Localizare Localizare : faci stanga pe langa benzinarie,faci dreapta,te invarti de cateva ori pe langa market si ma gasesti pe acoperisul blocului din fata!
KinzCash : 153792

Sus In jos

Mesaj  alicelovefrog Vin 09 Sept 2011, 12:03 pm

stefi9325 a scris:
alicelovefrog a scris:

cred ca sau acomodat din primavara,de atuncea vreau un peste,ei nu doresc sa am un peste(vreau un peste nul singur sal am intrun bol)deoarece am mai avut 3 pesti dar au murit(erau betta splendes,daca ai auzit vreodata,acum vreau un caras auriu)si erau un mascul si doua femele,au facut iccre,si eu nu vroiam sa spal bolul deoarece aveau icrele si vroiam sai inmultesc! alicelovefrog Betta_splendens02asa arata un betta,as fi vrut sami iau inca un mascul dar sunt teritorali,a mai ramas o femela(o chema bita) iar cealalta femela a murit cand mama lea pus pe amandoua si sau batut(leau pus in alt bol,ca masculu sa aiba grija de icre)iar betisor(cea mai mica dintrre femele) a murit,bita iam dato in schimb finei lui mama pentru toto(catelul meu care acum e la stana ca a mancat puii),iar noi nu avem oricum vecini cu pesti,doar este unu care are un ciobanesc german si o pisica(LA BLOC,UNDE APARTAMENTELE AICI AI ZICE CAS MINUSCULE!) si mdaaa,varul meu de 27 de ani care sia luat apartament tot aici in iasi a sunato pe mama si a intrebato daca avem pesti ca vrea sasi ia si el un acvariu "ceva misto" si mia amintit ca vreau sami iau pesti,mdaaaaaaa, iti dau Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven si jumatate,scz
alicelovefrog
alicelovefrog
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  merry777 Sam 10 Sept 2011, 1:25 pm

ce flori ma sfatuiesti sa ii iau dirigintei ?? Eu acum voi fii a 5 a si trebuie sa cumpar un buchet frumos ...Deci cam ce flori m-ai sfatui sa ii iau ?? alicelovefrog 978826

merry777
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : ◕‿◕
Zodie : Varsator Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 455938

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus