alicelovefrog
+2
zinzimima
alicelovefrog
6 participanți
Pagina 1 din 1
alicelovefrog
Buna ziua! Aici alicelovefrog. Va trebuie un sfat? Atunci intrebati, si eu voi fi fericita sa va raspund!
Zizimima:
alexacheekygirl:
steffy9325:
*VA ROG FRUMOS SA SCRIETI DE CATE STELE () A FOST RASPUNSUL*
Zizimima:
alexacheekygirl:
steffy9325:
*VA ROG FRUMOS SA SCRIETI DE CATE STELE () A FOST RASPUNSUL*
Ultima editare efectuata de catre alicelovefrog in Joi 08 Sept 2011, 12:15 pm, editata de 2 ori
alicelovefrog- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Awesomesauce!!!
Localizare : Pottermore, Ravenclaw Common Room
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 162889
Re: alicelovefrog
In prima zi de scoala vreau sa-i fac un cadou invavatoarei (inafara de flori) ce i-as putea lua?
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620792
Poti sa ii iei ciocolata. Ori un svesnic frumos cu o lumanare aromata....zinzimima a scris:In prima zi de scoala vreau sa-i fac un cadou invavatoarei (inafara de flori) ce i-as putea lua?
Te rog frumos sa scrie de cate stele () a fost raspunsul.
Cum imi pot convinge parintii sami ia un peste(de companie) chiar daca stam la bloc?
stefi9325- Mazin' Hamster
- Gen : Stare de spirit : MAI BINE TAC SI NU ZIC NIMIC
Localizare : faci stanga pe langa benzinarie,faci dreapta,te invarti de cateva ori pe langa market si ma gasesti pe acoperisul blocului din fata!
KinzCash : 153792
Ce sa ii iau dirigintei in prima zi de scoala?
Cu ce sa ma imbrak in prima zy de scoala?
P.S.:Noua u ne-a venyt uniformele
alexacheekygirl- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ☺☺☺♥♥♥^-^::::Happy::::^-^♥♥♥☺☺☺
Localizare : Undeva in adancul padurilor,departe de aceasta lume
KinzCash : 181097
canary a scris:am doua intrebari
1.Ma angajezi ma pricep la sfaturi
2.Cat timp sa stau pe webkinz?
OK. Esti angajata, dar mai mult nu mai anghajez pe nimeni!
zinzimima a scris:5 (adica vreo 25 de stele )
Multumesc!!
De la inceput, lasa-i sa se acomodeze cu ideea ca tu doresti un peste. Vorbesti cu ei, si intreaba-i de ce nu doresc ca tu sa ai unul. Apoi intreaba-ti vecinii ori altcineva care au pestii daca pot sa iai pestele/ii lor pe 1 ora, ori jumatate de zi. Adui acasa, si ingrijeste-i. Astfel parintii tai vor intelege ca tu chiar doresti un peste foarte mult. Strange bani pentru un acvarium si citiva pesti. Mereu tine banii ceia cu tine, oriunde nu ai merge. Daca treci pe langa un pet shop, roaga-ti parintii sa intra-ti si arata-i ca iti ajung sa cumperi si un acvarium, si un peste (ori cativa). Aminteste-i cum tu ai ingrijit de pestii vecinilor, etc.stefi9325 a scris:Cum imi pot convinge parintii sami ia un peste(de companie) chiar daca stam la bloc?
TE ROG FRUMOS SA PUI DE CATE STELE () E RASPUNSUL.
App., asta chiar lucreza, deaorece mie parintii o sa-mi adopte un caine peste cateva saptamaini, si i-am convins dupa acelasi principiu.
1. Poti sa ii iei un set de aroma terapie.alexacheekygirl a scris:Ce sa ii iau dirigintei in prima zi de scoala?
2. Imbracate in ceva elegant, dar si la moda. Iati o bluza alba, cu o jacheta neagra. Poti sa iei un lantisor argintiu cu o stea, ori chiar si un schelet. Ti-as recomanda niste cercei rotunzi, la fel argintii. Si nu uita de niste bratari rotunde si grele!!!
TE ROG FRUMOS SA SCRII DE CATE STELE () E ACEST RASPUNS.
alicelovefrog a scris:1. Poti sa ii iei un set de aroma terapie.alexacheekygirl a scris:Ce sa ii iau dirigintei in prima zi de scoala?
2. Imbracate in ceva elegant, dar si la moda. Iati o bluza alba, cu o jacheta neagra. Poti sa iei un lantisor argintiu cu o stea, ori chiar si un schelet. Ti-as recomanda niste cercei rotunzi, la fel argintii. Si nu uita de niste bratari rotunde si grele!!!
TE ROG FRUMOS SA SCRII DE CATE STELE () E ACEST RASPUNS.
alexacheekygirl- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ☺☺☺♥♥♥^-^::::Happy::::^-^♥♥♥☺☺☺
Localizare : Undeva in adancul padurilor,departe de aceasta lume
KinzCash : 181097
cred ca sau acomodat din primavara,de atuncea vreau un peste,ei nu doresc sa am un peste(vreau un peste nul singur sal am intrun bol)deoarece am mai avut 3 pesti dar au murit(erau betta splendes,daca ai auzit vreodata,acum vreau un caras auriu)si erau un mascul si doua femele,au facut iccre,si eu nu vroiam sa spal bolul deoarece aveau icrele si vroiam sai inmultesc! asa arata un betta,as fi vrut sami iau inca un mascul dar sunt teritorali,a mai ramas o femela(o chema bita) iar cealalta femela a murit cand mama lea pus pe amandoua si sau batut(leau pus in alt bol,ca masculu sa aiba grija de icre)iar betisor(cea mai mica dintrre femele) a murit,bita iam dato in schimb finei lui mama pentru toto(catelul meu care acum e la stana ca a mancat puii),iar noi nu avem oricum vecini cu pesti,doar este unu care are un ciobanesc german si o pisica(LA BLOC,UNDE APARTAMENTELE AICI AI ZICE CAS MINUSCULE!) si mdaaa,varul meu de 27 de ani care sia luat apartament tot aici in iasi a sunato pe mama si a intrebato daca avem pesti ca vrea sasi ia si el un acvariu "ceva misto" si mia amintit ca vreau sami iau pesti,mdaaaaaaa, iti dau si jumatate,sczalicelovefrog a scris:De la inceput, lasa-i sa se acomodeze cu ideea ca tu doresti un peste. Vorbesti cu ei, si intreaba-i de ce nu doresc ca tu sa ai unul. Apoi intreaba-ti vecinii ori altcineva care au pestii daca pot sa iai pestele/ii lor pe 1 ora, ori jumatate de zi. Adui acasa, si ingrijeste-i. Astfel parintii tai vor intelege ca tu chiar doresti un peste foarte mult. Strange bani pentru un acvarium si citiva pesti. Mereu tine banii ceia cu tine, oriunde nu ai merge. Daca treci pe langa un pet shop, roaga-ti parintii sa intra-ti si arata-i ca iti ajung sa cumperi si un acvarium, si un peste (ori cativa). Aminteste-i cum tu ai ingrijit de pestii vecinilor, etc.stefi9325 a scris:Cum imi pot convinge parintii sami ia un peste(de companie) chiar daca stam la bloc?
App., asta chiar lucreza, deaorece mie parintii o sa-mi adopte un caine peste cateva saptamaini, si i-am convins dupa acelasi principiu.
stefi9325- Mazin' Hamster
- Gen : Stare de spirit : MAI BINE TAC SI NU ZIC NIMIC
Localizare : faci stanga pe langa benzinarie,faci dreapta,te invarti de cateva ori pe langa market si ma gasesti pe acoperisul blocului din fata!
KinzCash : 153792
stefi9325 a scris:cred ca sau acomodat din primavara,de atuncea vreau un peste,ei nu doresc sa am un peste(vreau un peste nul singur sal am intrun bol)deoarece am mai avut 3 pesti dar au murit(erau betta splendes,daca ai auzit vreodata,acum vreau un caras auriu)si erau un mascul si doua femele,au facut iccre,si eu nu vroiam sa spal bolul deoarece aveau icrele si vroiam sai inmultesc! asa arata un betta,as fi vrut sami iau inca un mascul dar sunt teritorali,a mai ramas o femela(o chema bita) iar cealalta femela a murit cand mama lea pus pe amandoua si sau batut(leau pus in alt bol,ca masculu sa aiba grija de icre)iar betisor(cea mai mica dintrre femele) a murit,bita iam dato in schimb finei lui mama pentru toto(catelul meu care acum e la stana ca a mancat puii),iar noi nu avem oricum vecini cu pesti,doar este unu care are un ciobanesc german si o pisica(LA BLOC,UNDE APARTAMENTELE AICI AI ZICE CAS MINUSCULE!) si mdaaa,varul meu de 27 de ani care sia luat apartament tot aici in iasi a sunato pe mama si a intrebato daca avem pesti ca vrea sasi ia si el un acvariu "ceva misto" si mia amintit ca vreau sami iau pesti,mdaaaaaaa, iti dau si jumatate,sczalicelovefrog a scris:De la inceput, lasa-i sa se acomodeze cu ideea ca tu doresti un peste. Vorbesti cu ei, si intreaba-i de ce nu doresc ca tu sa ai unul. Apoi intreaba-ti vecinii ori altcineva care au pestii daca pot sa iai pestele/ii lor pe 1 ora, ori jumatate de zi. Adui acasa, si ingrijeste-i. Astfel parintii tai vor intelege ca tu chiar doresti un peste foarte mult. Strange bani pentru un acvarium si citiva pesti. Mereu tine banii ceia cu tine, oriunde nu ai merge. Daca treci pe langa un pet shop, roaga-ti parintii sa intra-ti si arata-i ca iti ajung sa cumperi si un acvarium, si un peste (ori cativa). Aminteste-i cum tu ai ingrijit de pestii vecinilor, etc.stefi9325 a scris:Cum imi pot convinge parintii sami ia un peste(de companie) chiar daca stam la bloc?
ce flori ma sfatuiesti sa ii iau dirigintei ?? Eu acum voi fii a 5 a si trebuie sa cumpar un buchet frumos ...Deci cam ce flori m-ai sfatui sa ii iau ??
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 455938
Subiecte similare
» alicelovefrog
» CONCURS Joi #30: "Hainute pentru Webkinz" (alicelovefrog)
» Hey tu! Da! Chiar tu! Vin-o si citeste acest topic despre alicelovefrog si animalutele ei NEBUNE!!!!!
» CONCURS Joi #30: "Hainute pentru Webkinz" (alicelovefrog)
» Hey tu! Da! Chiar tu! Vin-o si citeste acest topic despre alicelovefrog si animalutele ei NEBUNE!!!!!
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum