Ala' Boacane
+22
andrada.webkinz
alteio
carmen123
Adronia
Florescu Carmenica
Sunny
LEXI2003
pisicaangora
merry777
galbior
Dogs-Are-Us
ilinca2002
verona3
stefanawebkinz
Pisy1148
Stefzyk
Misterio
Irina
Rose_2011
zinzimima
andreeapaun
AnDrEi_WebKinz
26 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Ala' Boacane
Ce super !!! Banuiam eu.... xDDDStefzyk a scris:nu =)) suntem in aceeasi scoala =))
merry777- Webkinz Signature
merry777 a scris:Aoleo.. TU AI CREZUT la faza aia cu portalul din 11.11.11 ?? Yoo nu.... Doamne ce mai boacana ... Eu nu fac boacane deoarece nu imi place.... Plus ca daca as face m-ar certa mama si nu imi place Mai bine e sa fiu cumintegalbior a scris:sunt varza la multimimerry777 a scris:Noo chiar... Eu am trecut la mate la multimi si sunt ff usoare ....galbior a scris:AnDrEi_WebKinz a scris:astazi , am sfasaiat un caiet , de mate , si mama ma certat
OMG D:
Temele la mate sunt malefice
Okay cea mai noua boacana a mea
Azi dimineata inainte se plece tata mi s-a zis sa nu aprind lumina in bucatarie xD
...
La 11:11 stiti ca era faza aia cu portalul din data 11.11.11 la ora 11.11 si erm la ce m-am gandit lmfao. Ma pun eu cu 5 minute inainte in pozitie lotus si meditez xP Incep: sa pot sa zbor, sa fiu geniu, sa pot sa zbor, sa fiu geniu, sa pot sa zbor, sa fiu geniu, sa pot sa zbor, sa fiu geniu, sa pot sa zbor, sa fiu geniu, etc. Ma ridic si ma duc in bucatrie. Primul lucru pe care il fac este exact sa aprind lumina Erm pe scurt a bubuit si s-a luat curentul in casa Fara curent nu am net dar am luat wireless de la un vecin care nu-l are parolat.
la noi in clasa ziceau ca la ora ai murim toti
Ce copii cumintii.... Nu au mai facut boacane ..... xDDD Vad ca nu mai scrieti pe aici
merry777 a scris:Ce copii cumintii.... Nu au mai facut boacane ..... xDDD Vad ca nu mai scrieti pe aici
Pisy1148- Webkinz Signature
Pisy1148 a scris:merry777 a scris:Ce copii cumintii.... Nu au mai facut boacane ..... xDDD Vad ca nu mai scrieti pe aici
stefanawebkinz- Webkinz Signature
Eu si cu niste colegii ne-am inchis in baie si am impins usa si baietii de cealalta parte...Daca ne vedea doamna era prapad...xDD
zinzimima- Webkinz Signature
zinzimima a scris:Eu si cu niste colegii ne-am inchis in baie si am impins usa si baietii de cealalta parte...Daca ne vedea doamna era prapad...xDD
asa mai facem si noi
Noua ne-a pus camere de luad vederi si nu mai putem face prostii zici ca suntem la puscarie cu camerele alea... Faza care imi place e ca nu mai alearga nimeni pe coridor xDDDDPisy1148 a scris:zinzimima a scris:Eu si cu niste colegii ne-am inchis in baie si am impins usa si baietii de cealalta parte...Daca ne vedea doamna era prapad...xDD
asa mai facem si noi
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 455938
merry777 a scris:Noua ne-a pus camere de luad vederi si nu mai putem face prostii zici ca suntem la puscarie cu camerele alea... Faza care imi place e ca nu mai alearga nimeni pe coridor xDDDDPisy1148 a scris:zinzimima a scris:Eu si cu niste colegii ne-am inchis in baie si am impins usa si baietii de cealalta parte...Daca ne vedea doamna era prapad...xDD
asa mai facem si noi
si noi avem camere de filmat )
dar tot alearga astia pe coridor
la noi intra baietii in baia fetelor sau stau acolo la usa si tot o deschid =]]]]]
- Gen : Stare de spirit : Good friends are like stars.You don't always see them,but you know they're always there ;x.
Localizare : Undeva in Balcani ;p
KinzCash : 307476
am tras-o de par pe o fata , Andreea si mi-a dat un picior in fund faza e ca e mai puternica decat mine :
Pisy1148 a scris:merry777 a scris:Noua ne-a pus camere de luad vederi si nu mai putem face prostii zici ca suntem la puscarie cu camerele alea... Faza care imi place e ca nu mai alearga nimeni pe coridor xDDDDPisy1148 a scris:zinzimima a scris:Eu si cu niste colegii ne-am inchis in baie si am impins usa si baietii de cealalta parte...Daca ne vedea doamna era prapad...xDD
asa mai facem si noi
la noi intra baietii in baia fetelor sau stau acolo la usa si tot o deschid =]]]]]
Si noi avem si nu alearga asa multi dar se mai gasesc unii.....
verona3- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Happy
KinzCash : 184025
Da asa e... Azi si-a gasit unul George de la mine sa se bata cu unul aoleo.... se bateau in fata camerei Eh... nu-mi pasaverona3 a scris:Pisy1148 a scris:merry777 a scris:Noua ne-a pus camere de luad vederi si nu mai putem face prostii zici ca suntem la puscarie cu camerele alea... Faza care imi place e ca nu mai alearga nimeni pe coridor xDDDDPisy1148 a scris:zinzimima a scris:Eu si cu niste colegii ne-am inchis in baie si am impins usa si baietii de cealalta parte...Daca ne vedea doamna era prapad...xDD
asa mai facem si noi
merry777 a scris:Da asa e... Azi si-a gasit unul George de la mine sa se bata cu unul aoleo.... se bateau in fata camerei Eh... nu-mi pasaverona3 a scris:Pisy1148 a scris:merry777 a scris:Noua ne-a pus camere de luad vederi si nu mai putem face prostii zici ca suntem la puscarie cu camerele alea... Faza care imi place e ca nu mai alearga nimeni pe coridor xDDDDPisy1148 a scris:
asa mai facem si noi
La scoala la noi , ne-au pus camere la intrarea si iesirea din camera , si ies eu cu un coleg si ne injuram in fata camerei shee atunci am zis "Vai ,, ce prosti ne-am certat in fatza camerei "
Si la noi la fel uite ce au facut colegii de la noi din clasa:Pisy1148 a scris:merry777 a scris:Noua ne-a pus camere de luad vederi si nu mai putem face prostii zici ca suntem la puscarie cu camerele alea... Faza care imi place e ca nu mai alearga nimeni pe coridor xDDDDPisy1148 a scris:zinzimima a scris:Eu si cu niste colegii ne-am inchis in baie si am impins usa si baietii de cealalta parte...Daca ne vedea doamna era prapad...xDD
asa mai facem si noi
Ce au facut ?? Sorry da nu se vede clar imaginea
Azi la scoala...
Doamna:David,cat face 2-2?
David:4
Noi:Hahahahahahahaha!(in soapta)
Doamna(i se ascuti vocea):Cum dra** sa faca 2-2 4??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Noi:Oo cred ca doamna ne omoara...
David:0
Erik:Doamna,pot...
Doamna:Nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!In pauza!!!
Asta a fost intamplarea colegului meu.
Azi mi-am speriat o colega,Petruta.
Ma intreb ce se va intampla la handbal...Vin cu noutati peste 1 ora jumate sau 2 ore...
Ma intreb ce se va intampla la handbal...Vin cu noutati peste 1 ora jumate sau 2 ore...
LEXI2003- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Pe o stanca,gandindu-ma la prieteni adevarati,la scoala si la jurnal.....
Localizare : In lumea mea,pokemoni!
KinzCash : 181517
LEXI2003 a scris:Azi la scoala...
da sa vezi ce am patit ieri. Am o colega care este mai neagra , iar eu o faceam bufnita batrana
am fost retinut de dn-a , si am primit un I la purtare
I adica 4 sau 2 , nu ? Fii cuminte !!!AnDrEi_WebKinz a scris:LEXI2003 a scris:Azi la scoala...
da sa vezi ce am patit ieri. Am o colega care este mai neagra , iar eu o faceam bufnita batrana
am fost retinut de dn-a , si am primit un I la purtare
andreeapaun a scris:asta da boacana pt copil de 10ani,fetele sunt mai normale,decat baieti!dar ce conteaza,e amuzant!
Si eu sunt normal si sunt baiat!
Sunny- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Am invatat sa lupt,e atat de greu sa fiu eu!!
Localizare : Secret HEHE!
KinzCash : 188554
Ai dreptate Andreeaandreeapaun a scris:asta da boacana pt copil de 10ani,fetele sunt mai normale,decat baieti!dar ce conteaza,e amuzant!
Florescu Carmenica- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : Fericita!
Localizare : Bocsa.Sunt vecina cu Sunny.
KinzCash : 144661
noi ne-am dat 10 pe un topogan ! Am devenit un elevo-papanas ! =))
Adronia- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I luv ESC ♥♥♥!!
Localizare : Jönköping
KinzCash : 167241
momente amuzante
spuneti toate momentele amuzante care vi s au intamplat!!!!!!
carmen123- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : fericita
Localizare : motru
KinzCash : 141620
of
raspundeti odata!
carmen123- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : fericita
Localizare : motru
KinzCash : 141620
nu te supara.....iti raspund eu:carmen123 a scris:raspundeti odata!
mai de mult la 7 ani am auzit ca s-a mutat un mos la noi pe strada.de la bun inceput s-a raspandit vorba ca este strigoi avea o pisica pe nume miti.intr-o noapte,eu si inca 4 fete am dat tarcoale pe langa casa mosului(n-aveam minte nici una )ne-am invartit noi pe acolo si apoi ne-am trezit cu mosu la geam care tipa si tipa si tot tipa la noiam alergat spe casele noastre si mosu cu pisica-n brate dupa noi.faza e ca noi stam foarte aproape una de cealalta si toata noaptea s-a invartit pe la toate 5,tipand la poarta cu pisica pe langa el :lol!:asa l-am cunoscut pe mos,l-am poreclit mosul(sau batranul)tafnos.si de el am tot ras de craciun si halloween dar si vara
alteio- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : Giurgiu
KinzCash : 227346
alteio a scris:nu te supara.....iti raspund eu:carmen123 a scris:raspundeti odata!
mai de mult la 7 ani am auzit ca s-a mutat un mos la noi pe strada.de la bun inceput s-a raspandit vorba ca este strigoi avea o pisica pe nume miti.intr-o noapte,eu si inca 4 fete am dat tarcoale pe langa casa mosului(n-aveam minte nici una )ne-am invartit noi pe acolo si apoi ne-am trezit cu mosu la geam care tipa si tipa si tot tipa la noiam alergat spe casele noastre si mosu cu pisica-n brate dupa noi.faza e ca noi stam foarte aproape una de cealalta si toata noaptea s-a invartit pe la toate 5,tipand la poarta cu pisica pe langa el :lol!:asa l-am cunoscut pe mos,l-am poreclit mosul(sau batranul)tafnos.si de el am tot ras de craciun si halloween dar si vara
fooarte haioasa aventura
AnDrEi_WebKinz a scris:alteio a scris:nu te supara.....iti raspund eu:carmen123 a scris:raspundeti odata!
fooarte haioasa aventura
AnDrEi_WebKinz a scris:nu mai ati facut boacane? ce copii cuminti!
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620792
AnDrEi_WebKinz a scris:nu mai ati facut boacane? ce copii cuminti!
am facut la boacane....nu multe
andrada.webkinz- Webkinz Signature
Localizare : Pe canapea
KinzCash : 181809
alteio a scris:nu te supara.....iti raspund eu:carmen123 a scris:raspundeti odata!
fac pe mine de ras!!!
andrada.webkinz- Webkinz Signature
Localizare : Pe canapea
KinzCash : 181809
ala'boacane
CINE MERGE LA LICEUL GRIGORE MOISIL TIMISOARA ?????!!!!!!!!!!!!!NA SA VA POVESTESC O FATA DE LA NUOI O DUS O POZA CU DIRIGU I PROF DE RELIGIE NA IL CHAMA //// SI AM LIPITO UNDEVVA SI TOTI ARUNCAM IN POZA CU SAGETII DE DARTYZ VAI SO FAR SO GREAT CEA MAI MARE REUSITA A MEAAAAAAAAAAAAA DREPT IN NAS SI APOI CAND O VENIT DIRIGU+++ NA AM SPUS CA E VINA CELEI CARE A ADUS SI ACUMA ARE 7 LA PURTARE!!!!!!!!111111
DACI555- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : 24 HOURS
Localizare : TIMISOARA(daca nu ma gasit sunt in vizita in music world)
KinzCash : 148227
Wow... 7 la purtare...DACI555 a scris:CINE MERGE LA LICEUL GRIGORE MOISIL TIMISOARA ?????!!!!!!!!!!!!!NA SA VA POVESTESC O FATA DE LA NUOI O DUS O POZA CU DIRIGU I PROF DE RELIGIE NA IL CHAMA //// SI AM LIPITO UNDEVVA SI TOTI ARUNCAM IN POZA CU SAGETII DE DARTYZ VAI SO FAR SO GREAT CEA MAI MARE REUSITA A MEAAAAAAAAAAAAA DREPT IN NAS SI APOI CAND O VENIT DIRIGU+++ NA AM SPUS CA E VINA CELEI CARE A ADUS SI ACUMA ARE 7 LA PURTARE!!!!!!!!111111
Woooww, sunt in Timisoara dar nu acolo
Asta da boacana
Asta da boacana
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 689224
merry777 a scris:Noua ne-a pus camere de luad vederi si nu mai putem face prostii zici ca suntem la puscarie cu camerele alea... Faza care imi place e ca nu mai alearga nimeni pe coridor xDDDDPisy1148 a scris:zinzimima a scris:Eu si cu niste colegii ne-am inchis in baie si am impins usa si baietii de cealalta parte...Daca ne vedea doamna era prapad...xDD
asa mai facem si noi
Si noi avem, dar tot alergam si facem prostioare
ala'boacane
ma. cine are o idee de ce am facut vineri????? deci neam adunatt baieti fete si am citit reviste popcorn cu voce tare cand o data profa de info directoarea ai ntrart in clasa si eu una am tresarit da'tot neo auuzit ce ''preostii''spuneam
DACI555- Lil'Kinz
Sa va zic cateva boacane de-ale mele.
1.Am fost la baie[la scoala]. Si era acolo un pahar plin cu sapun. M-am asigurat ca nu e nimeni[in afara de colege] si l-am varsat in chiuveta.Fetele radeau de nu mai puteau..
2.Era profesorul de sport la usa de langa cabinetul medical. Eu si Rebecca[ylayda28] mergeam afara. Nebuna de mine a vazut intrerupatorul. Si HOP! S-a stins becul..Era intuneric ..Profesorul de sport: ,,Cine n***a a stins becul?'' Noi 2 am plecat mai departe, i-am dat buna ziua si duse am fost.
Poate cum le spun eu nu sunt asa amuzante, dar cand le patesti..
1.Am fost la baie[la scoala]. Si era acolo un pahar plin cu sapun. M-am asigurat ca nu e nimeni[in afara de colege] si l-am varsat in chiuveta.Fetele radeau de nu mai puteau..
2.Era profesorul de sport la usa de langa cabinetul medical. Eu si Rebecca[ylayda28] mergeam afara. Nebuna de mine a vazut intrerupatorul. Si HOP! S-a stins becul..Era intuneric ..Profesorul de sport: ,,Cine n***a a stins becul?'' Noi 2 am plecat mai departe, i-am dat buna ziua si duse am fost.
Poate cum le spun eu nu sunt asa amuzante, dar cand le patesti..
Saffy- Webkinz Caring Valley
- Gen : Stare de spirit : Super fericita!!!
Localizare : Vrancea
KinzCash : 147589
=]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
HHHAHAHAA! Ce amuzant!
HHHAHAHAA! Ce amuzant!
Ieri cand mi-a luat-o tata pe Victoria(papillon dog) m-am furisat si am luat-o eu din punga(trebuia sa mi-o dea el) si l-am facut pe tata sa o caute prin toata casa =)).Looooooll
Stiu ca nu e amuzant
Stiu ca nu e amuzant
Sunny- Webkinz Signature
Sunny si eu= 2 mici
Saffy- Webkinz Caring Valley
- Gen : Stare de spirit : Super fericita!!!
Localizare : Vrancea
KinzCash : 147589
=]]]]Saffy a scris:Sunny si eu= 2 mici
Rose_2011- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : And we'll spread the fun from the dawn to the morning Yeah, we'll shout, loud enough for the glory
Localizare : Bucuresti.
KinzCash : 253835
1.vineri la scoala un baiat de la noi din clasa a imipns-o pe o fata in zapada si cand sa o frece fata aia l-a muscat si el i-a spus asta dirigintei si diriga:-Bine ti-a facut!..el face numai boacane
Saaau!!
2.Diriga a zis:-peste cateva minute o sa aveti o surpriza!O sa vina cineva!..si zice un coleg:-vine Lady Gaga? toata clasa
saaau
3.Itr-o zi un coleg la ora de tehnologie un coleg se juca with(am zis aasa fiindca faceam cacofonie)sticla de apa si domnu' ne preda si la un moment dat ii zice:-Ba umflatule!N-ai si niste sapun la tine ca sa te spal daka tot ai apa!!
4.Intr-o zi diriga ne preda ceva si ne-a zis o propozitie ca exemplu propozitia suna cam asa:Vine la mine 2 ore
,iar un coleg zice:-Vine la mine Tantza Floarea!..eu nu mai puteam de ras tocmai in acel moment incercam sa inghit ceaiul si a iesit peste tot si pe nas si pe gura
In roluri:(cum s-ar zice)
1.Sebi-colegul meu
fata-nu o stiu
diriga-de romana
2.diriga
Robert-colegul meu
3.Sebi-colegul meu(din nou)
Profesorul de tehno
4.Sebi
Eu-Bia sau Byby(Bibi)
Saaau!!
2.Diriga a zis:-peste cateva minute o sa aveti o surpriza!O sa vina cineva!..si zice un coleg:-vine Lady Gaga? toata clasa
saaau
3.Itr-o zi un coleg la ora de tehnologie un coleg se juca with(am zis aasa fiindca faceam cacofonie)sticla de apa si domnu' ne preda si la un moment dat ii zice:-Ba umflatule!N-ai si niste sapun la tine ca sa te spal daka tot ai apa!!
4.Intr-o zi diriga ne preda ceva si ne-a zis o propozitie ca exemplu propozitia suna cam asa:Vine la mine 2 ore
,iar un coleg zice:-Vine la mine Tantza Floarea!..eu nu mai puteam de ras tocmai in acel moment incercam sa inghit ceaiul si a iesit peste tot si pe nas si pe gura
In roluri:(cum s-ar zice)
1.Sebi-colegul meu
fata-nu o stiu
diriga-de romana
2.diriga
Robert-colegul meu
3.Sebi-colegul meu(din nou)
Profesorul de tehno
4.Sebi
Eu-Bia sau Byby(Bibi)
biancaidu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Happy si VACANTAAAA :) '.'
Localizare : Craiova
KinzCash : 192635
Rose_2011 a scris:=]]]]Saffy a scris:Sunny si eu= 2 mici
Asta imi spune si tata : ,,Strengar mic ce esti" cand fac vreo prostie
Sunny- Webkinz Signature
ala boacane
eram la scoala si nu stim cum am facut da'am vazut o ''fantoma''si cand am vazut ce era cu adevarat nuua profa de desen!!!!!!!am lat tot ce se gasea...cruci icoane ...usturoi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cheers:si eu toata clasa imi spune vampira clsei deoarece mau vazut noaptea...........deci am ''demascat'' pe profaa de desen si acela pe care am dat vina si mai sus dartz idem am facui aclasi lucru!!!!!!!!!!!ada media4.50
DACI555- Lil'Kinz
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum