Obiceiuri+Decoratii de Halloween
+6
Irina
alexacheekygirl
zinzimima
biancaidu
stefanawebkinz
lavinia3000
10 participanți
Forum Webkinz Romania :: De Toate: :: Chestii Diverse: :: > Evenimente / Sarbatori / Obiceiuri / Ocazii: :: > Halloween:
Pagina 1 din 1
Obiceiuri+Decoratii de Halloween
Voi ce obiceiuri aveti de Halloween?
Cum va decorati casa/clasa?
Eu nu am nici o idee inca...
Cum va decorati casa/clasa?
Eu nu am nici o idee inca...
Re: Obiceiuri+Decoratii de Halloween
nu stiu exact, dar cu fantome sau varcolaci sau ceva infricosator
stefanawebkinz- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 336773
Am nevoie de idei...habar nu am cum sa fac!Ma apuc sa fac decoratiuni pentru petrecrea de halloween va fi bestiala!!!
de acum?lavinia3000 a scris:Am nevoie de idei...habar nu am cum sa fac!Ma apuc sa fac decoratiuni pentru petrecrea de halloween va fi bestiala!!!
biancaidu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Happy si VACANTAAAA :) '.'
Localizare : Craiova
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 192635
Noi o sa facem o petrecere de Halloween la scoala si o sa aduc dovlecei si fantomite pe girlande
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620792
eu inca nu am vorbit cu diri(Dirga)mi se pare prea devremezinzimima a scris:Noi o sa facem o petrecere de Halloween la scoala si o sa aduc dovlecei si fantomite pe girlande
biancaidu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Happy si VACANTAAAA :) '.'
Localizare : Craiova
KinzCash : 192635
plz imi dati si mie o idee?vreau sa fac o super misto party!
alexacheekygirl- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ☺☺☺♥♥♥^-^::::Happy::::^-^♥♥♥☺☺☺
Localizare : Undeva in adancul padurilor,departe de aceasta lume
KinzCash : 181097
Noi deja am pus la usha de aia sa ne apere de vampiri xDDDDD. a zis Andre ca aduce dovleci sa ii punem in juru' tablei.... Cateva vrajitoare pe pereetsi... Putsintel sange naturaal xDDD. sh sh sh... nush.
Irina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
Localizare : Rosewood :-x.
KinzCash : 229715
halloween
va place sarbatoarea de halloween?daca da de ce ?mi-emi place fiindca e o sarbatoare in care te duci la speriat oameni(cei de pe strada mea nu merg la cerutul de bomboane si merg la speriat oameni)avem un mos tafnos pe strada care are o pisca miti o cheama si cand mergem la el sa-l speriem ii zice pisici "miti sari pe ei"miti vine spre noi si atunci un baiat tima "haaaaaaaaaam"si miti se duce pe acoperisi iar mosu urla "miti jos si pe ei" si pisica miauna.de sta imi place mie halloweenul. daca i-ati vedea fata mosului
alteio- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : Giurgiu
KinzCash : 227346
tare un mos tafnos mie-mi place halloweenul fiindca oamenii se costumeaza infiorator de ce nu avem si noi un mos tafnos pe strada? alteio care e utilizatorul tau pe webkinz ca sa fim prieteni,vrei?al meu este ana1ana2ana3
ana2000- Stare de spirit : cam proasta dar imi trece
Localizare : pe strada intre orele 17-19(iarna)
KinzCash : 143330
Halloweenul e frumoas pentru mine fiindca te imbraci infricosator,mergi la colindat si speriat...,,Ne dati ori nu ne dati?'' si mai imi place fiindca in fieare Halloween euimi decorez camera cu tot felul de decoratiuni,cum ar fi:fantome,vrajitoare si nu in ultimul rand sculptez impreuna cu familia dovleci.Arata minunat!
Fauna- Vizitator
Pai,stiu ca e ziua mortilor de Halloween si mai stiu ca:aceasta traditie era un mod relativ necostisitor pentru ca toata comunitatea sa se bucure de sarbatoare. In teorie, oamenii puteau preveni sa fie pacaliti (trick) oferind copiilor sau celor care le sunau la usa costumati o mica atentie (treat) – bomboane, dulciuri, mere.
Obiceiul costumelor de Halloween are radacini adanci in istorie, plecand de la vechii celti chinuiti de gerul iernii, pana la englezii care considerau ca in noaptea in care se deschid portile celor fara viata, nu pot iesi afara din casa decat costumati pentru a speria, la randul lor, fantomele.
Sper sa te ajute,Maria!
Obiceiul costumelor de Halloween are radacini adanci in istorie, plecand de la vechii celti chinuiti de gerul iernii, pana la englezii care considerau ca in noaptea in care se deschid portile celor fara viata, nu pot iesi afara din casa decat costumati pentru a speria, la randul lor, fantomele.
Sper sa te ajute,Maria!
Fauna- Vizitator
super!utilizatorul meu e 2001dara si vreau sa fim prieteni ana2000.
alteio- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : Giurgiu
KinzCash : 227346
Eu stiu 3 lucruri despre Halloween care trebuie facute:
-Trick or treat(ne dati ori nu ne dati)
-Petrecere cu costume.
- Cel mai important pentru mine:
Sper ca sunt de folos
-Trick or treat(ne dati ori nu ne dati)
-Petrecere cu costume.
- Cel mai important pentru mine:
sE SARBATORESTE ZIUA MEA!
Sper ca sunt de folos
Lidia10- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Pa...
Localizare : PA.........................
KinzCash : 156856
Subiecte similare
» In ce va deghizați de Halloween?:D
» Sarbatori...
» Froggy cunoscuta ca scl
» Party de Halloween
» EVENIMENTE si SARBATORI IN LUMEA WEBKINZ
» Sarbatori...
» Froggy cunoscuta ca scl
» Party de Halloween
» EVENIMENTE si SARBATORI IN LUMEA WEBKINZ
Forum Webkinz Romania :: De Toate: :: Chestii Diverse: :: > Evenimente / Sarbatori / Obiceiuri / Ocazii: :: > Halloween:
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum