Emisiunea RADIO
+48
Laur77
doriutza
andabin
maria123
S.Eclaire
sely01
JulyTheBestStar
raluklady
stefania223
LetyLetyutza
Saffy
Florescu Carmenica
Andrei2001
ionuteu
ane1765
fLily
Moş Crăciun
Vixen
ZuZu Patry ZuZu
alicelovefrog
Nokia345
LiubaSavitchi
alteio
Paulcelmaitare
onisa_antonia
LEXI2003
Alexandru2002
Maria212212
marina
stefanawebkinz
Webkinz~Diamond
Adelaina
lavinia3000
loredana09
Stefzyk
deea98
andrada.webkinz
Rose_2011
Pisy1148
Sunny
galbior
verona3
zinzimima
AnDrEi_WebKinz
LOUISE
Webkinz Romania
merry777
Patricia10ani
52 participanți
Pagina 6 din 20
Pagina 6 din 20 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20
Cati obiecte webkinz ati castiat la Emisiunea Zoo Net?
Re: Emisiunea RADIO
stefanawebkinz a scris:a inceput de mult: 20 minute
uite-te cand am postat acel mesaj...
NU POT INTRA PE CHAT (( si nu-mi raspunde nimeni niciodata,,, nu am intrat in direct si nu am castigat niciodata!!!
Webkinz~Diamond- Webkinz Signature Mic
am o idee faceti emisiunea mai lunga sa putem suna toti dar chiar si asa tot nu ar putea intra in direct toti copii eu am incercat de pe 3 tl si tot nu am reusit ghinion asta . felicitari celor care au reusit
marina- KinzKlip
galbior eu am trimis email cand mi-ai dat goldenul deci la mine va veni!
si 10 minute am fost la masa!te rog eu....dami-l mie ca am trimis email cand mi-ai spus ca am castigat
si 10 minute am fost la masa!te rog eu....dami-l mie ca am trimis email cand mi-ai spus ca am castigat
Patricia10ani- Webkinz Signature
A fost super!Am castigat un golden retriever!Acesta cva veni impreuna cu Cocker sapnielul din eroarea pisicutei?
sa se joace cei 2 caini impreuna! : ) )
Abea astept!Am trimis emailul!
Ma intreb ce nume sa ii pun
>?
>?
verona3- Webkinz Signature
verona3 a scris:A fost super!Am castigat un golden retriever!Acesta cva veni impreuna cu Cocker sapnielul din eroarea pisicutei?
>?
Maria sper
verona eu am trimis prima mai mie ar trebui sa imi vinaverona3 a scris:A fost super!Am castigat un golden retriever!Acesta cva veni impreuna cu Cocker sapnielul din eroarea pisicutei?
>?
verona3 a scris:A fost super!Am castigat un golden retriever!Acesta cva veni impreuna cu Cocker sapnielul din eroarea pisicutei?
>?
Patricia10ani l-a castigat
Alexandru2002- Webkinz Signature
Eu am castigat un Golden Retriever prin donatie ;X
Acum nu stiu cui sa-imultumesc, lui ane sau Dyey? La amandoua mai bine
zinzimima- Webkinz Signature
aaaaaaa si insanatosire urgenta lui deea am inteles ca este bolnavioara pupici
marina- KinzKlip
- Gen : Localizare : bucuresti
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 153080
VERONA A INTRAT IN DIRECT DECI NU ARE TREABA CU PATRICIA
- Gen : KinzCash : 620792
zinzimima a scris:Eu am castigat un Golden Retriever prin donatie ;X
Cine l-a castigat?
Tu sau Patricia10 ani? Sau verona cum zice ea
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 689224
Nu ne amestecati pe mine si pe verona in asta fiindca noi n-am avut treaba cu Galbior
Eu am castigat prin donatie de la Dya iar verona a intrat in direct
Eu am castigat prin donatie de la Dya iar verona a intrat in direct
Patricia10ani a scris:galbior eu am trimis email cand mi-ai dat goldenul deci la mine va veni!
Erm. Chiar imi pare rau si chiar vroiam sa ti-l dau tie. Insa acum nu mai pot face nimic Nu este vina mea ca te ai grabit sa scrii mail-ul fara sa raspunzi pe chat :/ Premiul nu fugea nici unde . Data viitoare nu te mai gandi numai la premiu si te rog sa zici ceva cand cineva iti doneaza astfel aceea persoana sa stie daca esti pe chat doar de forma sau nu. Pe de alta parte sunt cam trista. Sper ca poti sa ma ierti, desi chiar am asteptat sa raspunzi ......
Iti urez noroc data viitoare
galbior- Webkinz Signature
- Gen : Localizare : Focsani
KinzCash : 188701
da si eu ii multumesc lui galbi dar a fost o greseala ca am scris ca am castigat inainte sa plec la amsa deci mie imi vine premiulzinzimima a scris:Eu am castigat un Golden Retriever prin donatie ;X
- Gen : Stare de spirit : foarte bine
Localizare : webkinz
KinzCash : 162435
P.S Acum patri sa nu te iei de nimeni. Nu ai fost nici macar atenta la emisiune O.o
Daca se ia de voi sa nu-i raspundeti. Pentru orice eventualitate. ( sa nu luati averstiment )
Daca se ia de voi sa nu-i raspundeti. Pentru orice eventualitate. ( sa nu luati averstiment )
De ce tot dati Quete la ce-am zis eu? )
Ce aveti cu mine? )
Ce aveti cu mine? )
zinzimima a scris:De ce tot dati Quete la ce-am zis eu? )
Ce aveti cu mine? )
xD Vor sa te pape
aveam si eu bucurie ca am castigat ceva!dar voi mi-ati furat bucuria!nu mai exista oameni de incredere in romania!era si mami mandra ca am castigat ceva dar vi mi-ati furat bucuria si i-ati dato cristinei!Premiul cristinei trebuia sa fie al meu!si la cristina ma refer la zinzi!oameni de neincredere ce sunteti!galbior a scris:Patricia10ani a scris:galbior eu am trimis email cand mi-ai dat goldenul deci la mine va veni!
Erm. Chiar imi pare rau si chiar vroiam sa ti-l dau tie. Insa acum nu mai pot face nimic Nu este vina mea ca te ai grabit sa scrii mail-ul fara sa raspunzi pe chat :/ Premiul nu fugea nici unde . Data viitoare nu te mai gandi numai la premiu si te rog sa zici ceva cand cineva iti doneaza astfel aceea persoana sa stie daca esti pe chat doar de forma sau nu. Pe de alta parte sunt cam trista. Sper ca poti sa ma ierti, desi chiar am asteptat sa raspunzi ......
tie ti-am raspuns!ce nu intelegi dar nu ai vazut!si dupa am plecat la masa!galbior a scris:zinzimima a scris:De ce tot dati Quete la ce-am zis eu? )
Ce aveti cu mine? )
xD Vor sa te pape
pentru neatentia ta ai facut un copil sa fie tristgalbior a scris:zinzimima a scris:De ce tot dati Quete la ce-am zis eu? )
Ce aveti cu mine? )
xD Vor sa te pape
Eh...Las ca am destui catei si in 2012, cand vine si Brown Dog-ul si Chihuahua cu Golden Retriever-ul (sper ca atsea ajung inainte xD) fac armata si ii pap eu xDgalbior a scris:zinzimima a scris:De ce tot dati Quete la ce-am zis eu? )
Ce aveti cu mine? )
xD Vor sa te pape
eu am 3 lupi reali si mamanc tot forumu
Ce aveti cu mine? Ce nu intelegeti? Eu am castigat cu ajutorul lui ane care a prins linia si a ales un numar si era dya, care mi l-a donat mie, n-am nicio treaba cu voi doua
aunci cui i-a dat galbior premiul?zinzimima a scris:Ce aveti cu mine? Ce nu intelegeti? Eu am castigat cu ajutorul lui ane care a prins linia si a ales un numar si era dya, care mi l-a donat mie, n-am nicio treaba cu voi doua
nu inteleg!atunci mie mi l-a dat!
numai stiu cuiPatricia10ani a scris:aunci cui i-a dat galbior premiul?zinzimima a scris:Ce aveti cu mine? Ce nu intelegeti? Eu am castigat cu ajutorul lui ane care a prins linia si a ales un numar si era dya, care mi l-a donat mie, n-am nicio treaba cu voi doua
mie mi l-a dat....cred ca a fost doar o enorma neintelegerezinzimima a scris:numai stiu cuiPatricia10ani a scris:aunci cui i-a dat galbior premiul?zinzimima a scris:Ce aveti cu mine? Ce nu intelegeti? Eu am castigat cu ajutorul lui ane care a prins linia si a ales un numar si era dya, care mi l-a donat mie, n-am nicio treaba cu voi doua
Fiindca tu nu raspundeai ea l-a donat altcuiva Nu mie, nu veronei, numai stiu cuiPatricia10ani a scris:mie mi l-a dat....cred ca a fost doar o enorma neintelegerezinzimima a scris:numai stiu cuiPatricia10ani a scris:aunci cui i-a dat galbior premiul?zinzimima a scris:Ce aveti cu mine? Ce nu intelegeti? Eu am castigat cu ajutorul lui ane care a prins linia si a ales un numar si era dya, care mi l-a donat mie, n-am nicio treaba cu voi doua
am raspuns nu s-a vazut ma bucur ca s-a terminat cu binezinzimima a scris:Fiindca tu nu raspundeai ea l-a donat altcuiva Nu mie, nu veronei, numai stiu cuiPatricia10ani a scris:mie mi l-a dat....cred ca a fost doar o enorma neintelegerezinzimima a scris:numai stiu cuiPatricia10ani a scris:aunci cui i-a dat galbior premiul?zinzimima a scris:Ce aveti cu mine? Ce nu intelegeti? Eu am castigat cu ajutorul lui ane care a prins linia si a ales un numar si era dya, care mi l-a donat mie, n-am nicio treaba cu voi doua
Hai sa pacem pace.
Patri citeste pana la capat mailul.
Patri citeste pana la capat mailul.
Haideti sa va zic povestea ca sa terminam odata cearta:
Galbior se deconectase de pe chat si in timpul acela Patricia a raspuns iar cand Galbior intrase Patricia era la masa asa ca Galbi i-a donat Dyey care i-a donat lui Jasmi
Galbior se deconectase de pe chat si in timpul acela Patricia a raspuns iar cand Galbior intrase Patricia era la masa asa ca Galbi i-a donat Dyey care i-a donat lui Jasmi
eu am trimis prima deci cred ca mie imi vine premiul....cred
zinzimima a scris:Haideti sa va zic povestea ca sa terminam odata cearta:
scurt si concis xD
Eu zic ca si patri si jasmi vor primi premiu
Nu cred ca nu vor putea scoate 2 premii. nu cred.
stefanawebkinz- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 336773
pe langa premiu cred ca vom primi si o prajitura din partea tagalbior a scris:zinzimima a scris:Haideti sa va zic povestea ca sa terminam odata cearta:
scurt si concis xD
Eu zic ca si patri si jasmi vor primi premiu
Acum trebuie si eu sa plec. ( teme X.x )
Insa sa tragem niste concluzii ca sa nu se mai repete
1. sa nu mai ies ca toanta de pe chat
2. sa nu mai plecam de la calculator fara sa nu inchidem chatul
3. erm habar n-am Sa evitam astfel de situatii. O.o
Patri imi cer din nou scuze
daca se rezolva te iert.
tu locuiesti in focsani?poate intr-o zi de craciun ii rugam pe parinti sa ne duca la carrefour sa ne intalnim intr-un loc sa ne cunoastem!scuze ca sun off topicgalbior a scris:Acum trebuie si eu sa plec. ( teme X.x )
Patricia10ani a scris:aveam si eu bucurie ca am castigat ceva!dar voi mi-ati furat bucuria!nu mai exista oameni de incredere in romania!era si mami mandra ca am castigat ceva dar vi mi-ati furat bucuria si i-ati dato cristinei!Premiul cristinei trebuia sa fie al meu!si la cristina ma refer la zinzi!oameni de neincredere ce sunteti!galbior a scris:Patricia10ani a scris:galbior eu am trimis email cand mi-ai dat goldenul deci la mine va veni!
Zinzu nu are nici o legatura .
Deci , Galbi a vrut sa iti dea tie premiul , dar tu nu ai raspuns asa ca mi l'a donat mie , iar eu i l'am donat lui Jasmi [ mda . incurcata treaba ] . Deci , Zinzu nu e de vina .
Pisy1148- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Good friends are like stars.You don't always see them,but you know they're always there ;x.
Localizare : Undeva in Balcani ;p
KinzCash : 307476
Felicitari tuturoor
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 455938
merry777 a scris:Felicitari tuturoor
Subscriu :]
Pisy1148- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Good friends are like stars.You don't always see them,but you know they're always there ;x.
Localizare : Undeva in Balcani ;p
KinzCash : 307476
Deci ca sa ies si eu din nodul asta de certuri!
1.eu am castigat la concursul de viteza de pe chat atunci cand sau dat psici persane acum cateva emisiuni si fiindca a fost o eroare am ales un cocker spaniel care nu a ajuns inca
2.emisiunea aceasta am reusit sa intru in direct si am castigat un golden retriever
Si eu o intrebam pe Deea (apropo: Insanatosire grabnica Deea) daca cei 2 catelusi vor veni separat sau in acelasi colet!Vor veni impreuna sau separat
???
p.s. : Ma bucur ca WR nu s-a bagat in acesata neintelegere fiindca astfel invatam sa ne rezolvam singuri problemele!
1.eu am castigat la concursul de viteza de pe chat atunci cand sau dat psici persane acum cateva emisiuni si fiindca a fost o eroare am ales un cocker spaniel care nu a ajuns inca
2.emisiunea aceasta am reusit sa intru in direct si am castigat un golden retriever
Si eu o intrebam pe Deea (apropo: Insanatosire grabnica Deea) daca cei 2 catelusi vor veni separat sau in acelasi colet!Vor veni impreuna sau separat
???
p.s. : Ma bucur ca WR nu s-a bagat in acesata neintelegere fiindca astfel invatam sa ne rezolvam singuri problemele!
- Gen : Stare de spirit : Happy
KinzCash : 184025
Webkinz Romania a scris:cred ca vin impreuna
Voi vedea cand il primesc nu?V-am trimis si al 2 lea email si veti suna de confirmare (au ramas aceleasi date)?
pai daca nu ati pus inca cocker spanielul la posta trimitetil pe acelasi nume si restu ` in aceasi cutie!daca lati trimis deja mai puneti un colet dar oricum informatiile sunt tot alea!
- Gen : Stare de spirit : Happy
KinzCash : 184025
deea eu ti-am trimis mail pentu golden.mai e valabil sau ii dai premiul lui Jasmi?
Deea!! Insanatorise grabnica !! Sper sa te faci bine cat mai repede ... Cand vin la emisiune ?? Iti dau mail ???Webkinz Romania a scris:cred ca vin impreuna
rabdaremerry777 a scris:Deea!! Insanatorise grabnica !! Sper sa te faci bine cat mai repede ... Cand vin la emisiune ?? Iti dau mail ???Webkinz Romania a scris:cred ca vin impreuna
galbior zicePatricia10ani a scris:deea eu ti-am trimis mail pentu golden.mai e valabil sau ii dai premiul lui Jasmi?
OkWebkinz Romania a scris:rabdaremerry777 a scris:Deea!! Insanatorise grabnica !! Sper sa te faci bine cat mai repede ... Cand vin la emisiune ?? Iti dau mail ???Webkinz Romania a scris:cred ca vin impreunagalbior zicePatricia10ani a scris:deea eu ti-am trimis mail pentu golden.mai e valabil sau ii dai premiul lui Jasmi?
galbior zice [/quote]Patricia10ani a scris:deea eu ti-am trimis mail pentu golden.mai e valabil sau ii dai premiul lui Jasmi?
OMG.
Decizie grea O.o
Amandoua imi sunt prietene D:
Daaca aleg una se supara cealalta :[
Okay vina mea. Eu rezolv problema
Deea sa ziceti daca este bine:
Patri tie iti dau webkinzul <3 Stiu ca ti-l doresti mult.
Jasmi cu tine o sa impart premiul din urma cu doua saptamani { figurina } . Adica iti dau tie codul, iar eu pastrez figurina.
Este bine? Cred ca astfel impac pe amandoua
galbior a scris:galbior zicePatricia10ani a scris:deea eu ti-am trimis mail pentu golden.mai e valabil sau ii dai premiul lui Jasmi?
OMG.
Decizie grea O.o
Amandoua imi sunt prietene D:
Daaca aleg una se supara cealalta :[
Okay vina mea. Eu rezolv problema
Deea sa ziceti daca este bine:
Patri tie iti dau webkinzul <3 Stiu ca ti-l doresti mult.
Jasmi cu tine o sa impart premiul din urma cu doua saptamani { figurina } . Adica iti dau tie codul, iar eu pastrez figurina.
Este bine? Cred ca astfel impac pe amandoua [/quote] Asa te vreau Galbiii <333 Stii cum sa repari problemele
IKR <3 Amandoua meritau ceva :]
Abia astept ca sa-i vina premiul lui Patri iar mie figurina ca sa dau codul lui Jasmi
Abia astept ca sa-i vina premiul lui Patri iar mie figurina ca sa dau codul lui Jasmi
multumesc galbi.....nu am cuvinte.....dar eu ce trebuie sa trmit ls mail?galbior a scris:IKR <3 Amandoua meritau ceva :]
si inca o data merci!
dapp .. Trebuie sa trimiti mail la contact@webkinzromania.ro .. Sper ca ti-am fost de ajutorPatricia10ani a scris:multumesc galbi.....nu am cuvinte.....dar eu ce trebuie sa trmit ls mail?galbior a scris:IKR <3 Amandoua meritau ceva :]
si inca o data merci!
ce trebuie sa trimit pe email?
Ce ai castigat, numele tau complet, numele complet al adultului care va ridica pachetul, adresa si un numar de telefon al unui adult
mda, ca de obicei 10 ani face cearta degeaba sh apoi multumeste si ia iese fericita din toata situatia mie de ce nu mi s.a intamplat niciodata asta?! sau ORICAREI alte persoane. "ma bucur" ca ea se cearta cu toata lumea si pana la urma... :-/ de ce tre` sa am 12 ani? de ce n.am 10 ca sa fac pe victima? auzi, vise spulberate =)) patri, castiga pe chat daca vrei sa castigi pe bune, nu astepta mila oricui... ma bucur ca sunt si persoane bune care doneaza dar nu trebuie sa te apuci sa cersesti. daca nu intri in direct, poti sa castigi pe chat. si acum ca vei primi un webkinz, sper sa nu te mai vad cum te plangi degeaba
sorry wr. sunt nervoasa azi. am auzit ceva de la o colega si sunt toata data peste cap.. trebuia sa.mi arunc nervi... x.X
acum GAME OVER. [chiar daca eu am zis sh GAME ON loool =)) ]
sorry wr. sunt nervoasa azi. am auzit ceva de la o colega si sunt toata data peste cap.. trebuia sa.mi arunc nervi... x.X
acum GAME OVER. [chiar daca eu am zis sh GAME ON loool =)) ]
Pagina 6 din 20 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20
Subiecte similare
» Emisiunea RADIO
» Webkinz la RADIO!!! Duminica, ora 12, la Radio3Net, emisiunea ZooNet :D
» EMISIUNEA DE SAMBATA!!!
» Radio cu "R"
» teo's radio
» Webkinz la RADIO!!! Duminica, ora 12, la Radio3Net, emisiunea ZooNet :D
» EMISIUNEA DE SAMBATA!!!
» Radio cu "R"
» teo's radio