Emisiunea RADIO
+48
Laur77
doriutza
andabin
maria123
S.Eclaire
sely01
JulyTheBestStar
raluklady
stefania223
LetyLetyutza
Saffy
Florescu Carmenica
Andrei2001
ionuteu
ane1765
fLily
Moş Crăciun
Vixen
ZuZu Patry ZuZu
alicelovefrog
Nokia345
LiubaSavitchi
alteio
Paulcelmaitare
onisa_antonia
LEXI2003
Alexandru2002
Maria212212
marina
stefanawebkinz
Webkinz~Diamond
Adelaina
lavinia3000
loredana09
Stefzyk
deea98
andrada.webkinz
Rose_2011
Pisy1148
Sunny
galbior
verona3
zinzimima
AnDrEi_WebKinz
LOUISE
Webkinz Romania
merry777
Patricia10ani
52 participanți
Pagina 16 din 20
Pagina 16 din 20 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20
Cati obiecte webkinz ati castiat la Emisiunea Zoo Net?
Re: Emisiunea RADIO
super numeStefzyk a scris:mi`au venit toate, mai putin cel de duminica asta
asa caaa :
ponei roz - strawberry
pisica persana lil` - scarlet
koala lil` - kiwi
terrier lil` - penelope
<3!!!
stefanawebkinz- Webkinz Signature
zinzimima a scris:Deci pana la urma tu ai fost la telefon . Dya zicea ca era stefi9325 Felicitari ! Ce nume dragute !Stefzyk a scris:mi`au venit toate, mai putin cel de duminica asta
asa caaa :
ponei roz - strawberry
koala lil` - kiwi
terrier lil` - penelope
<3!!!
si stefi9325 a sunat
...
super nume <3
Pisy1148- Webkinz Signature
Da ce-ai patit?ZuZu Patry ZuZu a scris:Am decis ceva.Ma dau cu capu de pereti
zinzimima- Webkinz Signature
Ce legatura are cu emisiuneazinzimima a scris:Da ce-ai patit?ZuZu Patry ZuZu a scris:Am decis ceva.Ma dau cu capu de pereti
Rose_2011- Webkinz Signature
Asta ma intrebam si eu >.<Rose_2011 a scris:Ce legatura are cu emisiuneazinzimima a scris:Da ce-ai patit?ZuZu Patry ZuZu a scris:Am decis ceva.Ma dau cu capu de pereti
Pentru ca nu imi vine sa cred ca iedul iernii e in stoczinzimima a scris:Da ce-ai patit?ZuZu Patry ZuZu a scris:Am decis ceva.Ma dau cu capu de pereti
ZuZu Patry ZuZu- Webkinz Signature
CE BINE. MI-AU SOSI ANIMALUTELE DE LA EMISIUNEA CU PONEI SI CU TERRIER. SUNT NUMAI LIL'KINZ, DAR SUNT ATAT DE ADORABILI SI DE DRAGUTI. MAI ALES TERRIETUL. O SA-I DAU NUMELE Merry
Ti l-ai comandat ?? Da' Iedul Iernii pe site-ul WR e demult in stoc..... E cam de la 1 Decembrie in stocZuZu Patry ZuZu a scris:Pentru ca nu imi vine sa cred ca iedul iernii e in stoczinzimima a scris:Da ce-ai patit?ZuZu Patry ZuZu a scris:Am decis ceva.Ma dau cu capu de pereti
merry777- Webkinz Signature
Nu fata dar la emisiunea nu stiu ce sa ma decidmerry777 a scris:Ti l-ai comandat ?? Da' Iedul Iernii pe site-ul WR e demult in stoc..... E cam de la 1 Decembrie in stocZuZu Patry ZuZu a scris:Pentru ca nu imi vine sa cred ca iedul iernii e in stoczinzimima a scris:Da ce-ai patit?ZuZu Patry ZuZu a scris:Am decis ceva.Ma dau cu capu de pereti
Signature sau Iedul Iernii
Eu am vazut ca Signature este doar Pisica Persana in stoc si nu imi place ca are barba
- Gen : Stare de spirit : 100% Happy pentru ca am prieteni
Localizare : Focsani
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 173105
Aha... Nu stiu ce sa zic...ZuZu Patry ZuZu a scris:Nu fata dar la emisiunea nu stiu ce sa ma decidmerry777 a scris:Ti l-ai comandat ?? Da' Iedul Iernii pe site-ul WR e demult in stoc..... E cam de la 1 Decembrie in stocZuZu Patry ZuZu a scris:Pentru ca nu imi vine sa cred ca iedul iernii e in stoczinzimima a scris:Da ce-ai patit?ZuZu Patry ZuZu a scris:Am decis ceva.Ma dau cu capu de pereti
Eu am vazut ca Signature este doar Pisica Persana in stoc si nu imi place ca are barba
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 455938
nu eu am fost la telefon LOL XDzinzimima a scris:Deci pana la urma tu ai fost la telefon . Dya zicea ca era stefi9325 Felicitari ! Ce nume dragute !Stefzyk a scris:mi`au venit toate, mai putin cel de duminica asta
asa caaa :
ponei roz - strawberry
koala lil` - kiwi
terrier lil` - penelope
<3!!!
Stefzyk a scris:nu eu am fost la telefon LOL XDzinzimima a scris:Deci pana la urma tu ai fost la telefon . Dya zicea ca era stefi9325 Felicitari ! Ce nume dragute !Stefzyk a scris:mi`au venit toate, mai putin cel de duminica asta
asa caaa :
ponei roz - strawberry
koala lil` - kiwi
terrier lil` - penelope
<3!!!
ti`am zis eu , zinzu =))).
- Gen : Stare de spirit : Good friends are like stars.You don't always see them,but you know they're always there ;x.
Localizare : Undeva in Balcani ;p
KinzCash : 307476
LOOLStefzyk a scris:nu eu am fost la telefon LOL XDzinzimima a scris:Deci pana la urma tu ai fost la telefon . Dya zicea ca era stefi9325 Felicitari ! Ce nume dragute !Stefzyk a scris:mi`au venit toate, mai putin cel de duminica asta
asa caaa :
ponei roz - strawberry
koala lil` - kiwi
terrier lil` - penelope
<3!!!
- Gen : KinzCash : 620792
Stiu ca nu trb sa scriu asta aici da vreau sa vada Zinzu : te rog mult sa faci comenzile de la magazinul unde esti angajata adica Magazinul signature lop bunny . te rog mult ca pana acum am facut la comenzi de am obosit >.< >.<zinzimima a scris:LOOLStefzyk a scris:nu eu am fost la telefon LOL XDzinzimima a scris:Deci pana la urma tu ai fost la telefon . Dya zicea ca era stefi9325 Felicitari ! Ce nume dragute !Stefzyk a scris:mi`au venit toate, mai putin cel de duminica asta
asa caaa :
ponei roz - strawberry
koala lil` - kiwi
terrier lil` - penelope
<3!!!
Maria poti sa iti schimbi avatarul te rog?merry777 a scris:Stiu ca nu trb sa scriu asta aici da vreau sa vada Zinzu : te rog mult sa faci comenzile de la magazinul unde esti angajata adica Magazinul signature lop bunny . te rog mult ca pana acum am facut la comenzi de am obosit >.< >.<zinzimima a scris:LOOLStefzyk a scris:nu eu am fost la telefon LOL XDzinzimima a scris:Deci pana la urma tu ai fost la telefon . Dya zicea ca era stefi9325 Felicitari ! Ce nume dragute !Stefzyk a scris:mi`au venit toate, mai putin cel de duminica asta
asa caaa :
ponei roz - strawberry
koala lil` - kiwi
terrier lil` - penelope
<3!!!
Ohhh frate..... Ok... Acum .ZuZu Patry ZuZu a scris:Maria poti sa iti schimbi avatarul te rog?merry777 a scris:Stiu ca nu trb sa scriu asta aici da vreau sa vada Zinzu : te rog mult sa faci comenzile de la magazinul unde esti angajata adica Magazinul signature lop bunny . te rog mult ca pana acum am facut la comenzi de am obosit >.< >.<zinzimima a scris:LOOLStefzyk a scris:nu eu am fost la telefon LOL XDzinzimima a scris:
Deci pana la urma tu ai fost la telefon . Dya zicea ca era stefi9325 Felicitari ! Ce nume dragute !
Eu am castigat duminica o Signature Persian Cat, e asa cute :X
- Gen : Stare de spirit : And we'll spread the fun from the dawn to the morning Yeah, we'll shout, loud enough for the glory
Localizare : Bucuresti.
KinzCash : 253835
Am primit ieir doua avize de la emisiune :X Unul de cand am castigat elefantul si unul de la Terrier :X Le-am luat azi si imi plac asa moolt :X Multumesc mult Deea si Maria
Bravo!zinzimima a scris:Am primit ieir doua avize de la emisiune :X Unul de cand am castigat elefantul si unul de la Terrier :X Le-am luat azi si imi plac asa moolt :X Multumesc mult Deea si Maria
- Gen : Stare de spirit : And we'll spread the fun from the dawn to the morning Yeah, we'll shout, loud enough for the glory
Rose_2011 a scris:Bravo!zinzimima a scris:Am primit ieir doua avize de la emisiune :X Unul de cand am castigat elefantul si unul de la Terrier :X Le-am luat azi si imi plac asa moolt :X Multumesc mult Deea si Maria
Multumesc ! Bravo si tie pentru pisicuta <3
Ultima editare efectuata de catre zinzimima in Joi 29 Dec 2011, 7:17 pm, editata de 1 ori
zinzimima a scris:Am primit ieir doua avize de la emisiune :X Unul de cand am castigat elefantul si unul de la Terrier :X Le-am luat azi si imi plac asa moolt :X Multumesc mult Deea si Maria
stefanawebkinz- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 336773
stefanawebkinz a scris:zinzimima a scris:Am primit ieir doua avize de la emisiune :X Unul de cand am castigat elefantul si unul de la Terrier :X Le-am luat azi si imi plac asa moolt :X Multumesc mult Deea si Maria
Felicitarii <333zinzimima a scris:stefanawebkinz a scris:zinzimima a scris:Am primit ieir doua avize de la emisiune :X Unul de cand am castigat elefantul si unul de la Terrier :X Le-am luat azi si imi plac asa moolt :X Multumesc mult Deea si Maria
merry777 a scris:Felicitarii <333zinzimima a scris:stefanawebkinz a scris:zinzimima a scris:Am primit ieir doua avize de la emisiune :X Unul de cand am castigat elefantul si unul de la Terrier :X Le-am luat azi si imi plac asa moolt :X Multumesc mult Deea si Maria
Merci :* !
Bya si Iedul Iernii era in stoc?Si mai erau si alti signature daca mai stii?Rose_2011 a scris:Eu am castigat duminica o Signature Persian Cat, e asa cute :X
Mie mai trebuie sa imi vina chiuaua si dungata , v-a intrebat Deea ce alegeti acum de craciun , pe mn m-a pus sa refac emailul oare cand ma va intreba?
ionuteu- Vizitator
ionuteu a scris:Mie mai trebuie sa imi vina chiuaua si dungata , v-a intrebat Deea ce alegeti acum de craciun , pe mn m-a pus sa refac emailul oare cand ma va intreba?
din cate am inteles , in ianuarie ne va trimite lista :-?
- Gen : Stare de spirit : Good friends are like stars.You don't always see them,but you know they're always there ;x.
ionuteu a scris:Dya , ce zummbuddy iti alegi duminica din punctele estore?
mai bine vorbim asta la conversatii
in primul rand ne bucuram ca v-au ajuns cateva din jucarii. v-am spus ca le primiti, doar rabdare
in al doilea rand, pentru emisiunea de Craciun abia in Ianuarie se raspunde. deci rabdare din nou, va rugam, totusi, sunt sarbatorile, nu putem muncii non-stop
in al doilea rand, pentru emisiunea de Craciun abia in Ianuarie se raspunde. deci rabdare din nou, va rugam, totusi, sunt sarbatorile, nu putem muncii non-stop
Webkinz Romania a scris:in primul rand ne bucuram ca v-au ajuns cateva din jucarii. v-am spus ca le primiti, doar rabdare
Webkinz Romania a scris:in primul rand ne bucuram ca v-au ajuns cateva din jucarii. v-am spus ca le primiti, doar rabdare
credeam ca am trimis mail gresit :]].
ma bucur ca n`am uitat adresa. \;D/
parciii! =]].
Dar emisiunea se va tine ? Adica ma refer ca daca Deea nu e la emisiune va fii Maria ? .Webkinz Romania a scris:duminica, 1 ianuarie WR NU va fi la radio
ok ! Multumesc muullltt ... Si .......Webkinz Romania a scris:cred ca da
UN AN NOU FERICIT
NU NU NU NU. Nu e vorba de ce apare pe site in stoc, WR ( Deea) are alte animalute acasa.ZuZu Patry ZuZu a scris:Nu fata dar la emisiunea nu stiu ce sa ma decidmerry777 a scris:Ti l-ai comandat ?? Da' Iedul Iernii pe site-ul WR e demult in stoc..... E cam de la 1 Decembrie in stocZuZu Patry ZuZu a scris:Pentru ca nu imi vine sa cred ca iedul iernii e in stoczinzimima a scris:Da ce-ai patit?ZuZu Patry ZuZu a scris:Am decis ceva.Ma dau cu capu de pereti
s-ar putea sa nu.AnDrEi_WebKinz a scris:AZI!!
da' azi se afce emisiunea nu?
stefania223- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : 100% fericita | happy :) -_-"
Localizare : In lumea nevazuta...
KinzCash : 164693
a...acum am vazut ca nu
stefania223- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : 100% fericita | happy :) -_-"
Localizare : In lumea nevazuta...
KinzCash : 164693
Rose_2011 a scris:NU NU NU NU. Nu e vorba de ce apare pe site in stoc, WR ( Deea) are alte animalute acasa.ZuZu Patry ZuZu a scris:Nu fata dar la emisiunea nu stiu ce sa ma decidmerry777 a scris:Ti l-ai comandat ?? Da' Iedul Iernii pe site-ul WR e demult in stoc..... E cam de la 1 Decembrie in stocZuZu Patry ZuZu a scris:Pentru ca nu imi vine sa cred ca iedul iernii e in stoczinzimima a scris:
Da ce-ai patit?
pai pe site sunt doar jucariile pe care le au cei de la Crazy toys dar cred ca WR le poate lua si din alta parte
verona3- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Happy
KinzCash : 184025
A primit cineva pisica dungată ori broscuța?
eu nu...
eu nu...
fLily- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : 10000000000% Happy
Localizare : Undeva într-o poveste cu final fericit
KinzCash : 146429
Hey,ma puteti ajuta si pe mine?Am trimis e-mail,dar Deea inca nu ma contactat de la prima emisiune cu animalute polare ca sa-i spun asa,voi ati fost contactati,stiti de ce nu am fost contactata oare??Nici lista cu animalutele pe care sa le aleg nu am primit-o...
loredana09- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : I was and will always be happy!
Localizare : Dog city
KinzCash : 155171
loredana09 a scris:Hey,ma puteti ajuta si pe mine?Am trimis e-mail,dar Deea inca nu ma contactat de la prima emisiune cu animalute polare ca sa-i spun asa,voi ati fost contactati,stiti de ce nu am fost contactata oare??Nici lista cu animalutele pe care sa le aleg nu am primit-o...
Eu am primit email. Poate nu te-ai uitat tu bine in Inbox, poate ai trimis emailul la adresa gresita sau mai trimite o data email
zinzimima a scris:loredana09 a scris:Hey,ma puteti ajuta si pe mine?Am trimis e-mail,dar Deea inca nu ma contactat de la prima emisiune cu animalute polare ca sa-i spun asa,voi ati fost contactati,stiti de ce nu am fost contactata oare??Nici lista cu animalutele pe care sa le aleg nu am primit-o...
Eu am primit email. Poate nu te-ai uitat tu bine in Inbox, poate ai trimis emailul la adresa gresita sau mai trimite o data email
Mersii,Zinzi,voi mai trimite o data e-mail
loredana09- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : I was and will always be happy!
Localizare : Dog city
KinzCash : 155171
AnDrEi_WebKinz a scris:mie mi s-a spus ca se va raspunde in Ianuarie
A zis de la PRIMA EMISIUNE CU ANIMALUTELE POLARE Nu EMISIUNEA DE CRACIUN
cineva a primit broscuta sau pisica dungata?
fLily- Lil'Kinz
Eu le am ... Le am pentru ca am mers la emisiune si le-am luat .fLily a scris:cineva a primit broscuta sau pisica dungata?
Bravo,la mine nu au ajuns!!!
fLily- Lil'Kinz
O sa vezi ca vor ajungafLily a scris:Bravo,la mine nu au ajuns!!!
mersi de încurajaremerry777 a scris:O sa vezi ca vor ajungafLily a scris:Bravo,la mine nu au ajuns!!!
fLily- Lil'Kinz
Sal , eu am ales de Craciun zumbuddy dar acum vrea webkinz normal se poate Deea? pls raspunde-mi
ionuteu- Vizitator
Pagina 16 din 20 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20
Subiecte similare
» Emisiunea RADIO
» Webkinz la RADIO!!! Duminica, ora 12, la Radio3Net, emisiunea ZooNet :D
» EMISIUNEA DE SAMBATA!!!
» Radio cu "R"
» teo's radio
» Webkinz la RADIO!!! Duminica, ora 12, la Radio3Net, emisiunea ZooNet :D
» EMISIUNEA DE SAMBATA!!!
» Radio cu "R"
» teo's radio