Emisiunea RADIO
+48
Laur77
doriutza
andabin
maria123
S.Eclaire
sely01
JulyTheBestStar
raluklady
stefania223
LetyLetyutza
Saffy
Florescu Carmenica
Andrei2001
ionuteu
ane1765
fLily
Moş Crăciun
Vixen
ZuZu Patry ZuZu
alicelovefrog
Nokia345
LiubaSavitchi
alteio
Paulcelmaitare
onisa_antonia
LEXI2003
Alexandru2002
Maria212212
marina
stefanawebkinz
Webkinz~Diamond
Adelaina
lavinia3000
loredana09
Stefzyk
deea98
andrada.webkinz
Rose_2011
Pisy1148
Sunny
galbior
verona3
zinzimima
AnDrEi_WebKinz
LOUISE
Webkinz Romania
merry777
Patricia10ani
52 participanți
Pagina 18 din 20
Pagina 18 din 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20
Cati obiecte webkinz ati castiat la Emisiunea Zoo Net?
Re: Emisiunea RADIO
ty..galbior a scris:Felicitari castigatorilor de ieri
WR , cand primim raspunsurile la e-mailuri?? atunci cu editia de Craciun mi-ai zis ne raspunzi ieri
Multumesc! Tu de ce nu ai venit ?galbior a scris:Felicitari castigatorilor de ieri
merry777- Webkinz Signature
AnDrEi_WebKinz a scris:Am Huscky si Elefant!!
Si ce sa aleg ?
cred ca o sa aleg HUSCKY ... o sa fie frate cu celalalt HUSCKY al meu
Alexandru2002 a scris:Eu zic Husky.
Stiu ca ii ai pe ambii Lil'
ok mersi
cred ca huscky aleg ..
Husky-ul e lil' ??? OMGG ...... Suppper
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 455938
Eu stiu ce nume ii punmerry777 a scris:Husky-ul e lil' ??? OMGG ...... Suppper
ce nume ?merry777 a scris:Eu stiu ce nume ii punmerry777 a scris:Husky-ul e lil' ??? OMGG ...... Suppper
ionuteu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : happy
Localizare : baia mare
KinzCash : 172205
Nu zic ca sunt destui Copycats printre noiionuteu a scris:ce nume ?merry777 a scris:Eu stiu ce nume ii punmerry777 a scris:Husky-ul e lil' ??? OMGG ...... Suppper
Eu ii pun numele Snowflake si daca ma copiaza cineva asta e ca eu vreau sa am un geaman care sa fie imbracat la fel si care sa il cheme la fel
ZuZu Patry ZuZu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : 100% Happy pentru ca am prieteni
Localizare : Focsani
KinzCash : 173105
Veti vedea cand o sa il primesc si cand o sa il adopt ce nume i-am pusZuZu Patry ZuZu a scris:Eu ii pun numele Snowflake si daca ma copiaza cineva asta e ca eu vreau sa am un geaman care sa fie imbracat la fel si care sa il cheme la fel
Acum :
SUBIECT INCHIS
Nu e tot aceasi?merry777 a scris:Veti vedea cand o sa il primesc si cand o sa il adopt ce nume i-am pusZuZu Patry ZuZu a scris:Eu ii pun numele Snowflake si daca ma copiaza cineva asta e ca eu vreau sa am un geaman care sa fie imbracat la fel si care sa il cheme la fel
Acum :
SUBIECT INCHIS
Nush la ce te-ai referit si chiar nu imi dau seama ce e atat de amuzant da' ma rog .ZuZu Patry ZuZu a scris:Nu e tot aceasi?merry777 a scris:Veti vedea cand o sa il primesc si cand o sa il adopt ce nume i-am pusZuZu Patry ZuZu a scris:Eu ii pun numele Snowflake si daca ma copiaza cineva asta e ca eu vreau sa am un geaman care sa fie imbracat la fel si care sa il cheme la fel
Acum :
SUBIECT INCHIS
Pai nu e tot aceasi treaba?Poate sa te copieze oricum.Si eu vreau sa radmerry777 a scris:Nush la ce te-ai referit si chiar nu imi dau seama ce e atat de amuzant da' ma rog .ZuZu Patry ZuZu a scris:Nu e tot aceasi?merry777 a scris:Veti vedea cand o sa il primesc si cand o sa il adopt ce nume i-am pusZuZu Patry ZuZu a scris:Eu ii pun numele Snowflake si daca ma copiaza cineva asta e ca eu vreau sa am un geaman care sa fie imbracat la fel si care sa il cheme la fel
Acum :
SUBIECT INCHIS
Razi . Si nu ma copiaza nimeni atata timp cat nu am zis numeleZuZu Patry ZuZu a scris:Pai nu e tot aceasi treaba?Poate sa te copieze oricum.Si eu vreau sa radmerry777 a scris:Nush la ce te-ai referit si chiar nu imi dau seama ce e atat de amuzant da' ma rog .ZuZu Patry ZuZu a scris:Nu e tot aceasi?merry777 a scris:Veti vedea cand o sa il primesc si cand o sa il adopt ce nume i-am pusZuZu Patry ZuZu a scris:Eu ii pun numele Snowflake si daca ma copiaza cineva asta e ca eu vreau sa am un geaman care sa fie imbracat la fel si care sa il cheme la fel
Acum :
SUBIECT INCHIS
GATA , incetati !
Pisy1148- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Good friends are like stars.You don't always see them,but you know they're always there ;x.
Localizare : Undeva in Balcani ;p
KinzCash : 307476
e doar un nume, nu poti sa zici ca esti copiat daca cineva in foloseste
in fine.. :-j
in fine.. :-j
Scuze,eu am cam lipsit de pe forum,imi explica si mie cineva ce-i cu aceasta emisiune?
sely01- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 230977
sely01 a scris:Scuze,eu am cam lipsit de pe forum,imi explica si mie cineva ce-i cu aceasta emisiune?
In fiecare duminica , la ora 12 , pe site`ul www.radio3net.ro este emisiunea Zoo Net.
Poti castiga un premiu daca suni la : 021/317.45.16 sau poti castiga pe chat : www.radio3net.ro --> apesi " Intra pe chat ! " .
Citez : " Emisiunea are doua ore.De la ora 12 pana la ora 13 suntem noi , Webkinz Romania pentru voi Copiii , iar de la ora 13 pana la ora 14 emisiunea Zoo Net continua si pentru Parinti ! "
- Gen : Stare de spirit : Good friends are like stars.You don't always see them,but you know they're always there ;x.
si cum pot castiga?se pun intrebari,sau ce?
sely01- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 230977
sely01 a scris:si cum pot castiga?se pun intrebari,sau ce?
Da , pe chat se fac concursuri de viteza cu intrebari despre Webkinz [ in general ] . De asemenea , se fac si concursuri cu numere [ mai rar ] in care cineva spune un numar , de exemplu 15 , iar al 15-lea de pe chat castiga .
In fiecare duminica vorbim despre un anumit animal . La telefon spui ce stii despre acel animal .
Te asteptam si pe tine duminica pe chat !
Cei care ati fost la emisia de Craciun ati primit email?
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620792
zinzimima a scris:Cei care ati fost la emisia de Craciun ati primit email?
nu .
Deea trimite cand poate
Pisy1148 a scris:zinzimima a scris:Cei care ati fost la emisia de Craciun ati primit email?
nu .
Deea trimite cand poate
Stiu Dar la emailul ala de duminica mi-a raspuns o.o'
Emisiune
Oh ce-as vrea sa particip la emisiune!!
S.Eclaire- Gen : Stare de spirit : In love <3
Localizare : Bucuresi
KinzCash : 142260
Poti participa in fiecare duminica de la ora 12:00 pana la ora 13:00 la emisiunea Zoo Net de pe radio3netS.Eclaire a scris:Oh ce-as vrea sa particip la emisiune!!
Uite link-ul de la radio3net : In fiecare duminica de la ora 12:00 pana la 13:00 Poti intra de asemenea si pe chat
http://www.radio3net.ro/
http://www.radio3net.ro/
Cand ne raspundeti la editia de Craciun? dar la cea de data trecuta de ce ne-ati raspuns
Wow deea cred ca a uitat
Nu a uitat.... Daca a spus ca o sa va raspunda la mail-uri o sa va raspunda .... Au avut si ei concediu... Nu au avut timp sa le faca pe toate ... trebuie sa asteptati . ce o fii asa greu ??ZuZu Patry ZuZu a scris:Wow deea cred ca a uitat
- Spoiler:
- cu rabdarea treci marea
ABIA ASTEPT
SPER SA PRIND SI EU LEGATURA
stefania223- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : 100% fericita | happy :) -_-"
Localizare : In lumea nevazuta...
KinzCash : 164693
Baftastefania223 a scris:ABIA ASTEPT
mi-as dori un cod webkinz !
-Din todeauna mi-am dorit un cod webkinz dar nefolosit . Deci daca cineva si-ar dori sa ma ajute , contactati-ma pe FACEBOOK. Facebookul meu este adela corbeanu . Deci cei interesati lasati-mi un mesaj . Daca vreti dati-mi un cod webkinz nefolosit si va dau cont pe Spark City World VIP pentru un an cu 10 camere pline , toate hainele si tot ce e posibil sau cont pe Movie Star Planet VIP pe un an cu detoate . Deci , contactati-ma !!!
nanncy9- Vizitator
Poti castiga unul participand la emsiunea webkinz in fiecare duminica de la ora 12:00 la ora 13:00 pe site-ul radio3net, sau mai poti castiga la concursurile din fiecare zinanncy9 a scris: -Din todeauna mi-am dorit un cod webkinz dar nefolosit . Deci daca cineva si-ar dori sa ma ajute , contactati-ma pe FACEBOOK. Facebookul meu este adela corbeanu . Deci cei interesati lasati-mi un mesaj . Daca vreti dati-mi un cod webkinz nefolosit si va dau cont pe Spark City World VIP pentru un an cu 10 camere pline , toate hainele si tot ce e posibil sau cont pe Movie Star Planet VIP pe un an cu detoate . Deci , contactati-ma !!!
nanncy9 a scris: -Din todeauna mi-am dorit un cod webkinz dar nefolosit . Deci daca cineva si-ar dori sa ma ajute , contactati-ma pe FACEBOOK. Facebookul meu este adela corbeanu . Deci cei interesati lasati-mi un mesaj . Daca vreti dati-mi un cod webkinz nefolosit si va dau cont pe Spark City World VIP pentru un an cu 10 camere pline , toate hainele si tot ce e posibil sau cont pe Movie Star Planet VIP pe un an cu detoate . Deci , contactati-ma !!!
Te rugam sa iti faci cont pe forum
Din pacate, noi nu te putem ajuta
Dar poti castiga coduri la concursurile zilnice de pe forum, la revista si la emisiunea de duminica.
Pe www.WebkinzRomania.ro gasesti tot
buna!eu nu stiu cum sa particip .trebuie sa fi acolo,in studio?sau pur si simplu pa ZooNet?daca trebuie sa intru pe ZooNet poate cineva sa-mi trimita prin pm linkul cu unde pe ZooNet...ca am cautat peste tot dar n-am gasit.....
multumesc anticipat
multumesc anticipat
maria123- KinzKlip
- Stare de spirit : fericita
Localizare : acasa
KinzCash : 144111
maria123 a scris:buna!eu nu stiu cum sa particip .trebuie sa fi acolo,in studio?sau pur si simplu pa ZooNet?daca trebuie sa intru pe ZooNet poate cineva sa-mi trimita prin pm linkul cu unde pe ZooNet...ca am cautat peste tot dar n-am gasit.....
multumesc anticipat
iti va spune WR pe e-mail. Emisiunea Zoo Net este Radio3Net Romania , la Radio Romania
Este prin cismigiu sau dupa cismigiu .. iti va spune WR. eu am fost de 2 ori si stiu
Cel mai bun raspuns.? Ea vrea sa stie cum poate participa, in sensul de a viziona si suna.AnDrEi_WebKinz a scris:maria123 a scris:buna!eu nu stiu cum sa particip .trebuie sa fi acolo,in studio?sau pur si simplu pa ZooNet?daca trebuie sa intru pe ZooNet poate cineva sa-mi trimita prin pm linkul cu unde pe ZooNet...ca am cautat peste tot dar n-am gasit.....
multumesc anticipat
iti va spune WR pe e-mail. Emisiunea Zoo Net este Radio3Net Romania , la Radio Romania
Este prin cismigiu sau dupa cismigiu .. iti va spune WR. eu am fost de 2 ori si stiu
Si daca ar fi sa o iei cu mersul eu am fost de cel putin 5 ori .
Deci cum faci :
Intri pe site-ul www.radio3net.ro ( sau apesi click aici ) , duminica intre orele 12-13. Acolo vei vedea tot. Ca sa intri pe chat apesi click aici : www.radio3net.ro/chat. Sper ca te-am ajutat.
Rose_2011- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : And we'll spread the fun from the dawn to the morning Yeah, we'll shout, loud enough for the glory
Localizare : Bucuresti.
KinzCash : 253835
Andrei ea s-a referit cum poate participa adica sa intre pe chat . Si Studioul nu e in Parcul Cismigiu :]]]]AnDrEi_WebKinz a scris:maria123 a scris:buna!eu nu stiu cum sa particip .trebuie sa fi acolo,in studio?sau pur si simplu pa ZooNet?daca trebuie sa intru pe ZooNet poate cineva sa-mi trimita prin pm linkul cu unde pe ZooNet...ca am cautat peste tot dar n-am gasit.....
multumesc anticipat
merry777 a scris:Andrei ea s-a referit cum poate participa adica sa intre pe chat . Si Studioul nu e in Parcul Cismigiu :]]]]AnDrEi_WebKinz a scris:maria123 a scris:buna!eu nu stiu cum sa particip .trebuie sa fi acolo,in studio?sau pur si simplu pa ZooNet?daca trebuie sa intru pe ZooNet poate cineva sa-mi trimita prin pm linkul cu unde pe ZooNet...ca am cautat peste tot dar n-am gasit.....
multumesc anticipat
este prin zona aia
Da dar tu te-ai exprimat adica ca : Studioul este in Parcul Cismigiu. Adica inauntru in parc =]]]AnDrEi_WebKinz a scris:merry777 a scris:Andrei ea s-a referit cum poate participa adica sa intre pe chat . Si Studioul nu e in Parcul Cismigiu :]]]]AnDrEi_WebKinz a scris:maria123 a scris:buna!eu nu stiu cum sa particip .trebuie sa fi acolo,in studio?sau pur si simplu pa ZooNet?daca trebuie sa intru pe ZooNet poate cineva sa-mi trimita prin pm linkul cu unde pe ZooNet...ca am cautat peste tot dar n-am gasit.....
multumesc anticipat
este prin zona aia
pacat ca nu sunt in bucuresti
vroiam si eu sa merg la emisiune,sa o cunosc pe deea,sa va cunosc pe voi toti (cei care stau in bucuresti)
vroiam si eu sa merg la emisiune,sa o cunosc pe deea,sa va cunosc pe voi toti (cei care stau in bucuresti)
Ultima editare efectuata de catre stefania223 in Vin 13 Ian 2012, 1:15 pm, editata de 1 ori
stefania223 a scris:pacat ca nu sunt in bucuresti
vroiam si eu sa merg la emisiune,sa o cunosc pe dea,sa va cunosc pe voi toti (cei care stau in bucuresti)
stefania223 a scris:pacat ca nu sunt in bucuresti
vroiam si eu sa merg la emisiune,sa o cunosc pe dea,sa va cunosc pe voi toti (cei care stau in bucuresti)
Poate o sa treci o data pe la Bucuresti si o sa te duci si tu
am fost la bucuresti...da' pe atunci nu stiam unde e emisiunea... nu stiu sigur daca ma mai duc ca matusamea are probleme cu nustiu ce proces si vor sa-i ia casa da' nu ma priveste asta pe mine...si mama zice ca daca stam la un hotel costa prea mult
Pai, nu ai nevoie de hotel. Daca pleci de la 6-7 dimineata ajungi pana la 12. Si apoi daca pleci de la 13 ajungi pana la 17-18 acasa. Depinde de drum. Si in Bucuresti sunt foarte multe restaurante. Sigur gasesti.stefania223 a scris:am fost la bucuresti...da' pe atunci nu stiam unde e emisiunea... nu stiu sigur daca ma mai duc ca matusamea are probleme cu nustiu ce proces si vor sa-i ia casa da' nu ma priveste asta pe mine...si mama zice ca daca stam la un hotel costa prea mult
- Gen : Stare de spirit : And we'll spread the fun from the dawn to the morning Yeah, we'll shout, loud enough for the glory
cred ca ar merge da' macar sti cat dureaza calatoria?sar putea sa ajung la 13...nu stiu...e cam riscant pleci intr-o zi si vi in aceiasi zi
nu stiu...vad ce zice mama daca s-a terminat procesu' si daca putem merge la matusa ...mai sunt multe zile pana la vara
nu stiu...vad ce zice mama daca s-a terminat procesu' si daca putem merge la matusa ...mai sunt multe zile pana la vara
Oricum incepe scoala si e mai complicat. Cel mai bine la vara Ca nu se va termina pana atunci.stefania223 a scris:cred ca ar merge da' macar sti cat dureaza calatoria?sar putea sa ajung la 13...nu stiu...e cam riscant pleci intr-o zi si vi in aceiasi zi
da...incepe scoala
Buna
Ce mai faceti?
Ce mai faceti?
ZuZu Patry ZuZu a scris:Buna
Ce mai faceti?
asta scrii la conversatii
LOL... Cred ca a gresit si ea exact cum mai gresesc si eu :-?zinzimima a scris:ZuZu Patry ZuZu a scris:Buna
Ce mai faceti?
credeam ca is la convzinzimima a scris:ZuZu Patry ZuZu a scris:Buna
Ce mai faceti?