Monster High
+65
Andra Alexia
eliza gidoi
draculaura monster high
picaturi de apa magica
gulia yelps
Lucia mara
Briana
Steluta
mira04
Frankie.Stein
canary
Rose_2011
Tatiana_2011
pisicaangora
bridgettedawn_club
Draculaura Maria superfan
GhexLol
sharonpopa
ToreleiWerecat
alexacheekygirl
Nokia345
stefania223
mituca10
lavinia3000
zinzimima
LovelyGirl
cristinutza
LovleyLovePup
♥miley♥selena♥demi♥
galbior
mara76girl
vichy
biancaidu
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™
Irina
elenafrumoasa17
BiancaPussycat
Galinnda
lgeorgiana
denissa99pestisor
Mamarutzza
cojocaru malina maria
july_thebest_star
JustSmile
adelinabalerina
Misterio
alexandra-daniela
Webkinz Romania
bianca.pussycat
brochita
ClaudiaMissy2
MITZUCA
llizza
robypanda
alicelovefrog
Boticut$Boticuta@kitty
Ana Lucia
PeacefulDoggy
Lydialovebj
Alexa17
Manzu
WebkinzVideos989
ClaudiaMissy
pupantonia
lorena.buta
69 participanți
Pagina 3 din 15
Pagina 3 din 15 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15
Re: Monster High
si eu la-m facut si uitati ce a spus :PeacefulDoggy a scris:ma duc sa-l fac si eu
Uploaded with ImageShack.us
lorena.buta a scris:si eu la-m facut si uitati ce a spus :PeacefulDoggy a scris:ma duc sa-l fac si eu
si mie tot draculaura mi-a iesit
lume . lumeee!!! eu le am pe draculaura si pe franckei stain m cine vrea contul sa-mi zica!:
Ana Lucia- Lil'Kinz
Ana Lucia a scris:lume . lumeee!!! eu le am pe draculaura si pe franckei stain m cine vrea contul sa-mi zica!:
tot de pe net le ai?
aa , si am si codul de la ele:
aaa , si pzoe cu papusile mele...:
aaa , si pzoe cu papusile mele...:
Ana Lucia- Lil'Kinz
- KinzCash : 156086
dar cum o cheama? draculara sau draculaura? acol ola test scrie draculara si noi zicem draculaura
asa ii zic eu , dar daca cauti pe net conditia mea sau a ta , tot iti da poze cu dracula
Ana Lucia- Lil'Kinz
- KinzCash : 156086
imi dai channel-ul tau de youtube ,ana ???Ana Lucia a scris:asa ii zic eu , dar daca cauti pe net conditia mea sau a ta , tot iti da poze cu dracula
scuze ca scriu stiu ca nu am voie dar puteti sa imi d-ati si mie niste informatii?ca eu nu inteleg nimic....
MITZUCA a scris:scuze ca scriu stiu ca nu am voie dar puteti sa imi d-ati si mie niste informatii?ca eu nu inteleg nimic....
despre monster high?
daPeacefulDoggy a scris:MITZUCA a scris:scuze ca scriu stiu ca nu am voie dar puteti sa imi d-ati si mie niste informatii?ca eu nu inteleg nimic....
despre monster high?
monster high e un joc online, asemanator cu webkinz.......... papusile vin cu un cod care deblocheaza tot felul de lucruri interesante online...... tema acestui joc sunt monstrii si moda........
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Localizare : craiova
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 172789
Mie imi place de Cleo de Nile dar am facut testul si mi-a scris ca seaman 30% Clawdeen si 20% Cleo
Mie imi place de cleo ca ea este o printesa, daca observati haina ei seamana mult cu un faraon inmormantat, iar la poza ( care a pus-o lory ) sus arata ca-i monstru faraon, iar pozitia tot e faraoneasca. si sa stiti ca ea e rea de oarece reginele si printesele faraonilor erau rasfatate, iar numele Cleo vine de la Cleopatra ( cea din Egipt ) care a avut m-ai mult soti, i-a inselat si intr-o carte cu biografii ascunse era scris ca un rege rau i-a zis ca daca omoara alti 3 regi buni, ii da un diamant pretios cu ajutorul caruia poate sa devina regina intregului univers, iar ia omorat din lacomie pentru acel diamant. unul din acei trei regi era sotul ei..... si a innebunit, apoi a murit tot din lacomie....
Mie imi place de cleo ca ea este o printesa, daca observati haina ei seamana mult cu un faraon inmormantat, iar la poza ( care a pus-o lory ) sus arata ca-i monstru faraon, iar pozitia tot e faraoneasca. si sa stiti ca ea e rea de oarece reginele si printesele faraonilor erau rasfatate, iar numele Cleo vine de la Cleopatra ( cea din Egipt ) care a avut m-ai mult soti, i-a inselat si intr-o carte cu biografii ascunse era scris ca un rege rau i-a zis ca daca omoara alti 3 regi buni, ii da un diamant pretios cu ajutorul caruia poate sa devina regina intregului univers, iar ia omorat din lacomie pentru acel diamant. unul din acei trei regi era sotul ei..... si a innebunit, apoi a murit tot din lacomie....
alicelovefrog- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Awesomesauce!!!
Localizare : Pottermore, Ravenclaw Common Room
KinzCash : 162889
mie imi place de Cleo de Nile si de Draculaura.
de Cleo de Nile imi place ca e printesa(cum a zis alice).iar mie la dans mi`se spune Printesa.
de Draculaura imi place pt ca e frumoasa si este imbracata cu negru si roz/mov.negrul si rozul/movul sunt preferatele mele
de Cleo de Nile imi place ca e printesa(cum a zis alice).iar mie la dans mi`se spune Printesa.
de Draculaura imi place pt ca e frumoasa si este imbracata cu negru si roz/mov.negrul si rozul/movul sunt preferatele mele
draculaura e vampir ,cleo de nile e mumie , fraken stine (sau cum se scrie) e zombie , clawdeen e varcolac si lagoona blue un peste marin ...........eu as fi fost cleo de nile doar ca nu imi palce ptr ca e rea .........dar imi place si de ea mult....
eu am iesit 48% lagoona blue si apoi clawdeen................
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Manzu a scris:eu am iesit 48% lagoona blue si apoi clawdeen................
eu 55% draculaura si 41 % clawdeen..........il mai fac odata acum si spun rezultatele
ClaudiaMissy2 a scris:mie imi place de frankiestein
in clubul lui lore sunt eu si in rest is draculaura scz
44% Draculaura, 22% Franken Stine 22% Ghoulia Yelps si 22% Clawdeen WolfPeacefulDoggy a scris:40% draculaura 30% clawdeen 20% fraken stine si 10% baiatul ala ........in rest 0%
brochita- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I luv cupcakeees :3
Localizare : In cuptoor
KinzCash : 176254
=+ Moster High Club +=
Eu adooor monster high...care personaj va place cel mai mult...este un fel de club..trb. sa va alegeti personajul preferat si sa "ocupati locul de cel mai mare fan ". uitati personajele .pot fi mai multe persoane acelas personaj...am schimbat regula..k?
-Cleo de Nile -ocupat de bianca.pussycat (eu)-
-Draculaura-llizza-PeacefulDog -
-Clawdeen Wolf-Manzu-Boticut$Boticuta@kitty-
-Lagoon-liber inca-
-Frankie Stain - ClaudiaMissy2-
-Ghoulia Yelps - liber inca -
-Cleo de Nile -ocupat de bianca.pussycat (eu)-
-Draculaura-llizza-PeacefulDog -
-Clawdeen Wolf-Manzu-Boticut$Boticuta@kitty-
-Lagoon-liber inca-
-Frankie Stain - ClaudiaMissy2-
-Ghoulia Yelps - liber inca -
Ultima editare efectuata de catre bianca.pussycat in Sam 04 Sept 2010, 4:20 pm, editata de 5 ori
eu eu!!!!!!!!!!!! clawdeen!!!!!!!!!!!
Manzu- Webkinz Signature
imi place cleo de nile dar si de draculaura si de Clawdeen Wolf
asa ca voi vii Draculaura!!!!!!!!!!!!!!!
pai da dar lory are reguli stricte........... apropo, aici putem fii 2 persoane clawdeen??
Manzu- Webkinz Signature
da!!!!!
Manzu- Webkinz Signature
llizza a scris:imi place cleo de nile dar si de draculaura si de Clawdeen Wolf
ma lasi pls pe mn sa fiu draculaura ca eu niciodata nu is intr-un club! eu sunt cea mai amre fana impreuna cu lore! pls ma lasi te rog?
llizza a scris:atunci ramaneti voi...daca sunteti asa mari fane
eu sutn sorry! tie iti plac mai multe dar mi doar draculaura! fraken stine am fost pentru ca era libera la lore acum sunt draculaura macar itnre-un club! poate aici putem fi amandoua
Eu vreau sa fiu Franken Stein
Ultima editare efectuata de catre Alexa17 in Sam 04 Sept 2010, 1:43 pm, editata de 1 ori
Alexa17- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 174988
DE CE NU PYTEM FI 2 DE FIECARE DACA NE PLAC? Sunt pre putien fete monster high si o gramada aici pe forum! Daca as avea un club as face asa si cum le plac celor din jur ca sa fie toata lume multimita!
salut! si eu sunt mare fan moster high...mie imi place de cleo de nile...
P.S. ... mi-a placut de ea ptr. ca eu am parul fffffff lung si am 2 suvite blonde vopsite !
P.S. ... mi-a placut de ea ptr. ca eu am parul fffffff lung si am 2 suvite blonde vopsite !
Ultima editare efectuata de catre bianca.pussycat in Sam 04 Sept 2010, 1:30 pm, editata de 1 ori
eu merg sa-i fac draculaurei o vizita...............
Manzu- Webkinz Signature
pupantonia a scris: ii spui sa imi faca si mie unul ? cand vine ? pot fii eu Frankie iar tu Draculaura?
hei! am o idee...stiu eu cum sa fac un blog cu monster high..am facut o gramda cu pisici! deci...vrea cineva sa il vada ?
meeeeebianca.pussycat a scris:pupantonia a scris: ii spui sa imi faca si mie unul ? cand vine ? pot fii eu Frankie iar tu Draculaura?
hei! am o idee...stiu eu cum sa fac un blog cu monster high..am facut o gramda cu pisici! deci...vrea cineva sa il vada ?
Alexa17- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 174988
da!apropo,am gasit niste poze tari!bianca.pussycat a scris:pupantonia a scris: ii spui sa imi faca si mie unul ? cand vine ? pot fii eu Frankie iar tu Draculaura?
ce tare ! sunt soooooooooper!ClaudiaMissy2 a scris:da!apropo,am gasit niste poze tari!bianca.pussycat a scris:pupantonia a scris: ii spui sa imi faca si mie unul ? cand vine ? pot fii eu Frankie iar tu Draculaura?
Eu vreau sa fiu Clawdeen Wolf pentru ca am parul la fel ca al ei, si pot spune sa sunt ,,carnivora" pentru ca adur carnea, si ea e varcolac, un fel de lup, lupul e o canisa (nu stiu care e cuvantul) si eu ador cainii!
eu imi fac un blog monster high!defapt,am unul! acum trebuie sa il personalizez!PeacefulDoggy a scris:bianca eu vreau draculaura te rog
Manzu a scris:pai da dar lory are reguli stricte........... apropo, aici putem fii 2 persoane clawdeen??
de ce nu ?
PeacefulDoggy a scris:DE CE NU PYTEM FI 2 DE FIECARE DACA NE PLAC? Sunt pre putien fete monster high si o gramada aici pe forum! Daca as avea un club as face asa si cum le plac celor din jur ca sa fie toata lume multimita!
am observat de asta am schimbat putin regula...defapt ...FARA REGULI!
brochita a scris:eu imi fac un blog monster high!defapt,am unul! acum trebuie sa il personalizez!PeacefulDoggy a scris:bianca eu vreau draculaura te rog
uite-l pe al meu..http://lovemonsterhigh.blogspot.com/...nu l-am terminat...abia l-am facut de 5 mn
nu merge.si nu l-am inceput pe al meu.acum il fac.bianca.pussycat a scris:brochita a scris:eu imi fac un blog monster high!defapt,am unul! acum trebuie sa il personalizez!PeacefulDoggy a scris:bianca eu vreau draculaura te rog
uite-l pe al meu..http://lovemonsterhigh.blogspot.com/...nu l-am terminat...abia l-am facut de 5 mn
Pagina 3 din 15 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15
Subiecte similare
» Revista Monster High
» Test-cu ce monster high te potrivesti
» monster high
» Papusi Monster high
» Zona Fetelor