Webkinz Newspaper *NOUTATI ZILNICE*
+4
zinzimima
ionuteu
merry777
Stefzyk
8 participanți
Pagina 1 din 1
Webkinz Newspaper *NOUTATI ZILNICE*
In fiecare zi voi posta aici cate ceva despre Webkinz.
Va rog si pe voi sa postati
Noutati, lucruri obisnuite, nu conteaza
Re: Webkinz Newspaper *NOUTATI ZILNICE*
Este vremea pentru Winterfest in Lumea Webkinz!
Click pe imagine pentru a fi redirectionat la topicul special pentru Winterfest
The snowflakes have started flying in Asian Time Zone Accounts of Webkinz World (be watching for them on all accounts on January 7th). Currently reports indicate that snowflakes arrive on 5 minute intervals and that you can click-to-win up to 10 prizes per day!
As previously previewed, Winterfest Pyjama Pants and Snowy Face Stickers have made their debut as items that you can receive by clicking the snowflakes. Also available as new prizes are Snow Globe Hat, Snow Angel Cookie, and Winterfest Icicle Popsicle.
Don't forget to check out the Winterfest event on the Webkinz Newz site. There you'll get the chance to earn even more fantastic prizes!
Returning prizes from previous years are Egg Nog, Gingersnap Snowflake Cookie, Googles Ice Sculpture, Icicle Wind Chime, Magic W Toque, Peppermint Hot Chocolate, Peppermint Snowflake, Potted Ice Flower, Potted Icicle Tree, Roasted Chestnuts, Snow Bear Sugar Cookie, Snow Cone, Snowman Cookie, Winterfest Hoodie, Winterfest Window, and Wool Scarf Jacket.Sursa : Webkinz Insider
Iata premiile Winterfest :
Voi ce premii ati castigat?
Fursecul ala cu om de zapada, fulgul ala fursec , batul ala wacky sau ce o fi , fereastra , pantalonii cei noi , turturele , jacheta cu fular si jacketa cu W pe ea si ghiveciul cu flori inghetate...Stefzyk a scris:
Este vremea pentru Winterfest in Lumea Webkinz!
Click pe imagine pentru a fi redirectionat la topicul special pentru WinterfestThe snowflakes have started flying in Asian Time Zone Accounts of Webkinz World (be watching for them on all accounts on January 7th). Currently reports indicate that snowflakes arrive on 5 minute intervals and that you can click-to-win up to 10 prizes per day!
As previously previewed, Winterfest Pyjama Pants and Snowy Face Stickers have made their debut as items that you can receive by clicking the snowflakes. Also available as new prizes are Snow Globe Hat, Snow Angel Cookie, and Winterfest Icicle Popsicle.
Don't forget to check out the Winterfest event on the Webkinz Newz site. There you'll get the chance to earn even more fantastic prizes!
Returning prizes from previous years are Egg Nog, Gingersnap Snowflake Cookie, Googles Ice Sculpture, Icicle Wind Chime, Magic W Toque, Peppermint Hot Chocolate, Peppermint Snowflake, Potted Ice Flower, Potted Icicle Tree, Roasted Chestnuts, Snow Bear Sugar Cookie, Snow Cone, Snowman Cookie, Winterfest Hoodie, Winterfest Window, and Wool Scarf Jacket.Sursa : Webkinz InsiderIata premiile Winterfest :Voi ce premii ati castigat?
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 455938
mi-ai furat ideeaStefzyk a scris:In fiecare zi voi posta aici cate ceva despre Webkinz.
ionuteu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : happy
Localizare : baia mare
KinzCash : 172205
Huh? Eu am facut ziarul dupa ce am vazut pe Webkinz Insider stirea asta
N-am vazut ca ti-ai facut si tu un ziar
Plus ca aici nu postez numai eu noutati, posteaza cine vrea
Terminatiionuteu a scris:mi-ai furat ideeaStefzyk a scris:In fiecare zi voi posta aici cate ceva despre Webkinz.
draga mea asta e forum de romani nu de spanioli deci te rog sau te zic la Deea ca nu vb romana si vizitatori se pot incurcaStefzyk a scris:Huh? Eu am facut ziarul dupa ce am vazut pe Webkinz Insider stirea asta
Auzi, nu`mi zici mie ,,draga mea" , ok ?ionuteu a scris:draga mea asta e forum de romani nu de spanioli deci te rog sau te zic la Deea ca nu vb romana si vizitatori se pot incurcaStefzyk a scris:Huh? Eu am facut ziarul dupa ce am vazut pe Webkinz Insider stirea asta
Nici nu inteleg ce vrei sa zici cu asta Daca ai chef de cearta, ok, dar sa stii ca eu nu ma cert cu toti copilasii degeaba
Apropo, nu stiu ce ai invatat tu la scoala, dar engleza se vorbeste in Marea Britanie, Canada etc. Spaniola e limba care se vorbeste in Spania
bnn in fine dar mie ciuda ca deea va uni topicurile si nu ma face copilas ca am 13 ani daStefzyk a scris:Apropo, nu stiu ce ai invatat tu la scoala, dar engleza se vorbeste in Marea Britanie, Canada etc. Spaniola e limba care se vorbeste in Spania
Eu nu ti`am zis copilas pt varsta, ti`am zis pt cum te comporti
SUBIECT INCHEIAT
Ce topic cu ziar ti-ai deschis?
SUBIECT INCHEIAT
Ce topic cu ziar ti-ai deschis?
De ce sa uneasca radioul cu acst subiect? + Nu va mai certati ^.^ionuteu a scris:bnn in fine dar mie ciuda ca deea va uni topicurile si nu ma face copilas ca am 13 ani daStefzyk a scris:Apropo, nu stiu ce ai invatat tu la scoala, dar engleza se vorbeste in Marea Britanie, Canada etc. Spaniola e limba care se vorbeste in Spania
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620792
Webkinz World nu functioneaza!
Click pe imagine pentru a fi redirectionat la topicul de AJUTOR
Normally, we don't make any posts when Webkinz is down, as it is usually part of a scheduled maintenance or a short interruption in play. Unfortunately, the Webkinz World servers stopped responding last night around midnight Kinz Time, according to AnotherKinzDad's thread in our Webkinz Insider forum.
We haven't seen any tweets from Ganz's official twitter account and aren't sure what the cause of the issue is. Since this is an extended downtime, we wanted to keep all of you in the loop so that you don't think you're alone when Webkinz World and Webkinz Newz won't load for you and webkinz.com is down.
It appears to be some kind of misconfiguration between the server groups that Ganz has dedicated to Webkinz World, Webkinz Newz and the Ganz eStore, as the servers respond initially and loads some code to indicate that the servers are overloaded. Unfortunately, the information never makes it to the browser and you get either a blank page, broken image, or are told that your browser can't open the page. We'll keep you updated with any information that we can get.
UPDATE: I've heard from Ganz directly about the extended downtime. The problem is not with any of their servers or network, but rather with the network switching on the Internet. Ganz's Network Operations team has been working with their upstream provider, who is waiting for hardware replacement to correct the issue. Until then, we must wait. The good news is that the Webkinz servers are all working fine and you do not need to worry one bit about your beloved Webkinz or any items in your account!
Daca astazi nu ai reusit sa te loghezi in Webkinz World, nu te ingrijora! Se pare ca a avut loc o problema si nimeni nu a reusit sa intre pe site. Insa iti pot da un sfat, pentru a nu irosi timpul :
Poti intra pe Webkinz Newz pentru a te juca acolo in Arcade, iar la sfarsit sa-ti transferi Kinzcash-ul castigat
Da Stef da chestia naspa e ca nu merge nici WKN
Sa mai incercStefzyk a scris:Huh? o.o`
Mie imi merge -.-
Mie nu-mi mergea pe la 14 : 30 :-?merry777 a scris:Sa mai incercStefzyk a scris:Huh? o.o`
Mie imi merge -.-
Am asteptat sa se incarce pagina da mi-a dat eroare dupa ce sa incarcat >.<
merry777 a scris:Am asteptat sa se incarce pagina da mi-a dat eroare dupa ce sa incarcat >.<
Ce e cu : ?Stefzyk a scris:merry777 a scris:Am asteptat sa se incarce pagina da mi-a dat eroare dupa ce sa incarcat >.<
:-j. Nevermind >.< Acum nici mie nu-mi merge :-s.merry777 a scris:Ce e cu : ?Stefzyk a scris:merry777 a scris:Am asteptat sa se incarce pagina da mi-a dat eroare dupa ce sa incarcat >.<
Harta misiunilor Webkinz a aparut!
Click pe imagine pentru a fi redirectionat la topicul despre misiuni
How are you coming along with your Webkinz World Challenges?
Check out this Challenge Map to see where you are and what’s in store for you next!
Stay tuned to Webkinz Newz for the latest updates and share tips with others on our Challenges Forum!
Webkinz Newz
Se pare ca cei de la Webkinz Newz au facut publica harta misiunilor. Voi ce misiuni ati rezolvat?
Winterfest se prelungeste!
Click pe imagine
Due to the downtime earlier this week, when both Webkinz World and Webkinz Newz were offline, Gans has decided to extend the duration of Winterfest. Originally it was supposed to end this Friday January 13; but now Winterfest will continue on both Saturday and Sunday, ending on the evening of Sunday January 15. On both days, you will be allowed to click on a total of 10 snowflakes flying across your Webkinz World screen, to win a variety of awesome prizes.
Make sure to log into your Webkinz World accounts on either Saturday or Sunday, since a Winterfest Party Pack will be awarded on login. This will replace the Christmas Party Pack which had been previously promised but was malfunctioning.
This coming weekend will also see a new Challenge added to the series, the Winterfest Challenge. The prize for this event will be the Arctic Tundra Flooring and Arctic Tundra Wallpaper. Learn more about this new Challenge in our WIKI.
Ce parere ai de prelungirea Winterfestului?
Ce bine imi pare!!! Yayyy!!!! !! Supper tare!!
daa .. imi da careva o geaca??? va rog multtt ... va dau stikere sau pantaloni
De cand nu s-a mai scris . . . Poate ca ma apuc eu. Si titlul era NOUTATI ZILNICE .
BrunoClau- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita ca un bob de mazare!
Localizare : Romniaaaaa!
KinzCash : 380308
Intrati pe webkinz newz ca sa castigati aceste premii! Uitati-va dupa un dovleac zburator! Si eu am castigat ceva: primul bluzon din imagine!
Fiti atenti! Gasiti aceasta reclama ca sa castigati lampa cu piatra lunii octombrie!
De azi pana pe 7 noiembrie aveti prilejul de a castiga articole de Halloween daca participati si gasiti 5 fetisoare de hamster negru
Noul rockerz! Coyotul!
Ce pacalela...e asa sooper...dar nu e de plus.ca dc era il devoram deja
*MyLittlePuppy*- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Eu nu plang pentru ca sunt slaba...plang pentru ca am fost prea puternica...prea mult timp
Localizare : I'm an angel an i'm fly in a world where i can't cry my tears are can be ice ...i am in the sky
KinzCash : 142791
Adrian2003- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : <<Stalker>>
Localizare : Undeva
KinzCash : 328429
Descoperiti reclama aceasta pe Ganz Parent Club ca sa obtineti costume exclusive!
Subiecte similare
» NOUTATI WEBKINZ
» ANIMALUTELE FIECAREI LUNI
» NOUTATI WEBKINZ
» Ziarul cu noutati in lumea webkinz!
» Panda's mall
» ANIMALUTELE FIECAREI LUNI
» NOUTATI WEBKINZ
» Ziarul cu noutati in lumea webkinz!