Conversatii...
+20
Viviana2011
LEXI2003
alteio
AnDrEi_WebKinz
Rose_2011
Irina
Sunny
razvan51
wepufule
zinzimima
Pisy1148
didideea
sely01
doriutza
Stefzyk
galbior
Alexandru2002
ZuZu Patry ZuZu
valicescu
merry777
24 participanți
Pagina 18 din 20
Pagina 18 din 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20
Re: Conversatii...
AnDrEi_WebKinz a scris:sa fac un site despre webkinz???
adica un site un gasesti trucuri cum sa faci bani usor pe webkinz, noutati si deasteaa ?
vreti?
aa , da concursuri!!
AnDrEi_WebKinz a scris:sa fac un site despre webkinz???
adica un site un gasesti trucuri cum sa faci bani usor pe webkinz, noutati si deasteaa ?
vreti?
eu da!eu cred ca o saa am nevoie doar de trucuri!pentru ca am f.multi bani!
andrada.webkinz- Webkinz Signature
andrada.webkinz a scris:AnDrEi_WebKinz a scris:sa fac un site despre webkinz???
vreti?
eu da!eu cred ca o saa am nevoie doar de trucuri!pentru ca am f.multi bani!
ok
ma apuc acuma de lucru!
zinuzizi a scris:andrada.webkinz a scris:zinuzizi a scris:andrada.webkinz a scris:zinuzizi a scris:e cineva?
da,eu!ce credeai,ca am disparut pe marte?
nu pe pluto?
sau pe Terra
aloo,Terra inseamna Pamant!ai 11 ani si esti si a 5 ea!
andrada.webkinz a scris:zinuzizi a scris:andrada.webkinz a scris:zinuzizi a scris:andrada.webkinz a scris:
nu pe pluto?
sau pe Terra
da,da,stiu ...am glumit!nu stii de gluma?
zinuzizi- Lil'Kinz
zinuzizi a scris:andrada.webkinz a scris:zinuzizi a scris:andrada.webkinz a scris:zinuzizi a scris:
nu pe pluto?
sau pe Terra
aloo,Terra inseamna Pamanmat!ai 11 ani si esti si a 5 ea!
!
am da dar sa stii ca stiu de gluma!
andrada.webkinz a scris:zinuzizi a scris:andrada.webkinz a scris:zinuzizi a scris:andrada.webkinz a scris:
sau pe Terra
aloo,Terra inseamna Pamanmat!ai 11 ani si esti si a 5 ea!
!
am da dar sa stii ca stiu de gluma!
sa vb altceva
nu pe pluto?
sau pe Terra
da
zinuzizi- Lil'Kinz
andrada.webkinz a scris:eu ies.intru pe mess si pe facebok
ai facebok?cum ti-ai facut?
zinuzizi- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : vesela cu imaginatie si mereu curioasa
Localizare : Romania-logic LOOL!
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 144881
zinuzizi a scris:andrada.webkinz a scris:eu ies.intru pe mess si pe facebok
ai facebok?cum ti-ai facut?
pai intru pe www.facebook.com si cand intri,scrie acolo cum! pa!
- Gen : Stare de spirit : Happy
Localizare : Pe canapea
KinzCash : 181809
salut!ce faceti?eu maine nu pot sa intru pe forum trebuie sa plec stiti unii dintr voi unde........
alteio- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : Giurgiu
KinzCash : 227346
Nu mai poti sa intri deloc deloc ? Adica niciodata ? Deja pleci si ramai acolo ? Ohhh...alteio a scris:salut!ce faceti?eu maine nu pot sa intru pe forum trebuie sa plec stiti unii dintr voi unde........
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 455938
Hei , nu am raspuns pt. ca m-am ocupat de poze . Ce discutati ? ( nu ca sunt bagacioasa dar vreau si eu sa vb. cu voi )
didideea- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I'm verry happy
Localizare : intr-un borcan
KinzCash : 187460
Te uiti in paginile precedente si pe pag asta si vei vedea despre ce s-a discutat... Nici eu habar n-am despre ce s-a vorbit pt k acum am intrat
merry777 a scris:Te uiti in paginile precedente si pe pag asta si vei vedea despre ce s-a discutat... Nici eu habar n-am despre ce s-a vorbit pt k acum am intrat
Ok , am intrebat ca na-m ce face ca mi-e lene sa citesc
SE vorbesc mai multe lucruri etc. etc. & & & si si multe altele
Oke... Asta e treaba ta dak iti e lene sa citesti xPdidideea a scris:merry777 a scris:Te uiti in paginile precedente si pe pag asta si vei vedea despre ce s-a discutat... Nici eu habar n-am despre ce s-a vorbit pt k acum am intrat
Ok , am intrebat ca na-m ce face ca mi-e lene sa citesc
hey ce facety?
biancaidu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Happy si VACANTAAAA :) '.'
Localizare : Craiova
KinzCash : 192635
Hey! Bine tu ?biancaidu a scris:hey ce facety?
biancaidu a scris:Hey.Bine tu?
doriutza- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : 100%
Localizare : intr-o zona din bucuresti
KinzCash : 205279
Doriutza imi place avatarul tau la nebunie
ba mai pot sa intru ziceam ca pentru 2 ore dar acum chiar plec trebuie sa merg la scoalamerry777 a scris:Nu mai poti sa intri deloc deloc ? Adica niciodata ? Deja pleci si ramai acolo ? Ohhh...alteio a scris:salut!ce faceti?eu maine nu pot sa intru pe forum trebuie sa plec stiti unii dintr voi unde........
pa pa si bafta cu .......... sa nu te doara , ok !?alteio a scris:ba mai pot sa intru ziceam ca pentru 2 ore dar acum chiar plec trebuie sa merg la scoalamerry777 a scris:Nu mai poti sa intri deloc deloc ? Adica niciodata ? Deja pleci si ramai acolo ? Ohhh...alteio a scris:salut!ce faceti?eu maine nu pot sa intru pe forum trebuie sa plec stiti unii dintr voi unde........
ma jucam pe facebook baby&me si vorbeam cu o colega..tot pe facebookmerry777 a scris:Hey! Bine tu ?biancaidu a scris:hey ce facety?
biancaidu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Happy si VACANTAAAA :) '.'
Localizare : Craiova
KinzCash : 192635
Ouch... Bn ca mi-ai amintit.. Si eu trebuie sa intru pe facebook :-jbiancaidu a scris:ma jucam pe facebook baby&me si vorbeam cu o colega..tot pe facebookmerry777 a scris:Hey! Bine tu ?biancaidu a scris:hey ce facety?
merry777 a scris:Ouch... Bn ca mi-ai amintit.. Si eu trebuie sa intru pe facebook :-jbiancaidu a scris:ma jucam pe facebook baby&me si vorbeam cu o colega..tot pe facebookmerry777 a scris:Hey! Bine tu ?biancaidu a scris:hey ce facety?
voi aveti cont pe FACEBOOK ? Eu nu mama nu ma lasa , spune ca sunt mica ( 10 ani am )
Sunt singura ?
iara nu.mi mai merge pc.ul ~x(
Irina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
Localizare : Rosewood :-x.
KinzCash : 229715
Eu am de la 11 ani cont pe facebook . Si ma lasat sa intru . Atata timp cat nu vb cu persoane straine ma lasa sa intru . Oricum eu intru pe facebook doar sa ma joc si sa vad dak mai mi-au comentat colegii/prietenii fotografiile sau ca mi-au dat un LIKEdidideea a scris:merry777 a scris:Ouch... Bn ca mi-ai amintit.. Si eu trebuie sa intru pe facebook :-jbiancaidu a scris:ma jucam pe facebook baby&me si vorbeam cu o colega..tot pe facebookmerry777 a scris:Hey! Bine tu ?biancaidu a scris:hey ce facety?
voi aveti cont pe FACEBOOK ? Eu nu mama nu ma lasa , spune ca sunt mica ( 10 ani am )
De aia intru eu pe facebook .
Sunt eu .didideea a scris:Sunt singura ?
buna din nou!am fost la scoala si ia ghiciti?nu facem ore noi eram una din putinele scoli deschise dar acum nu mai suntem voi ce mai faceti?
Bine. tu ?alteio a scris:buna din nou!am fost la scoala si ia ghiciti?nu facem ore noi eram una din putinele scoli deschise dar acum nu mai suntem voi ce mai faceti?
bine....mie cam greu sa cred ca azi e ultima mea zi in bucuresti.........dar in fine am cautat pe net poze din orasul unde voi sta si e ok,e foarte micmerry777 a scris:Bine. tu ?alteio a scris:buna din nou!am fost la scoala si ia ghiciti?nu facem ore noi eram una din putinele scoli deschise dar acum nu mai suntem voi ce mai faceti?
Vezi k vreau sa iti spun cv prin MP... si te rog sa nu spui la nimeni .alteio a scris:bine....mie cam greu sa cred ca azi e ultima mea zi in bucuresti.........dar in fine am cautat pe net poze din orasul unde voi sta si e ok,e foarte micmerry777 a scris:Bine. tu ?alteio a scris:buna din nou!am fost la scoala si ia ghiciti?nu facem ore noi eram una din putinele scoli deschise dar acum nu mai suntem voi ce mai faceti?
okmerry777 a scris:Vezi k vreau sa iti spun cv prin MP... si te rog sa nu spui la nimeni .alteio a scris:bine....mie cam greu sa cred ca azi e ultima mea zi in bucuresti.........dar in fine am cautat pe net poze din orasul unde voi sta si e ok,e foarte micmerry777 a scris:Bine. tu ?alteio a scris:buna din nou!am fost la scoala si ia ghiciti?nu facem ore noi eram una din putinele scoli deschise dar acum nu mai suntem voi ce mai faceti?
ti l-am dat . Sa nu spuialteio a scris:okmerry777 a scris:Vezi k vreau sa iti spun cv prin MP... si te rog sa nu spui la nimeni .alteio a scris:bine....mie cam greu sa cred ca azi e ultima mea zi in bucuresti.........dar in fine am cautat pe net poze din orasul unde voi sta si e ok,e foarte micmerry777 a scris:Bine. tu ?alteio a scris:buna din nou!am fost la scoala si ia ghiciti?nu facem ore noi eram una din putinele scoli deschise dar acum nu mai suntem voi ce mai faceti?
l-am vazut si n-o sa spunmerry777 a scris:ti l-am dat . Sa nu spuialteio a scris:okmerry777 a scris:Vezi k vreau sa iti spun cv prin MP... si te rog sa nu spui la nimeni .alteio a scris:bine....mie cam greu sa cred ca azi e ultima mea zi in bucuresti.........dar in fine am cautat pe net poze din orasul unde voi sta si e ok,e foarte micmerry777 a scris:Bine. tu ?
intri pe webkinz?alteio a scris:l-am vazut si n-o sa spunmerry777 a scris:ti l-am dat . Sa nu spuialteio a scris:okmerry777 a scris:Vezi k vreau sa iti spun cv prin MP... si te rog sa nu spui la nimeni .alteio a scris:bine....mie cam greu sa cred ca azi e ultima mea zi in bucuresti.........dar in fine am cautat pe net poze din orasul unde voi sta si e ok,e foarte mic
bine vrei sa ne intrecem la arena de intreceri?merry777 a scris:intri pe webkinz?alteio a scris:l-am vazut si n-o sa spunmerry777 a scris:ti l-am dat . Sa nu spuialteio a scris:okmerry777 a scris:Vezi k vreau sa iti spun cv prin MP... si te rog sa nu spui la nimeni .
Oke! Care e utilizatorul tau de pe webkinz? Si apropo... Cu ce webkinz vii ?alteio a scris:bine vrei sa ne intrecem la arena de intreceri?merry777 a scris:intri pe webkinz?alteio a scris:l-am vazut si n-o sa spunmerry777 a scris:ti l-am dat . Sa nu spuialteio a scris:ok
utilizator:2001DARA si vin cu billy goat pe nume billy provoaca-ma tu la ce vrei dar nu la cel cu ratuste ca nu stiu sa jocmerry777 a scris:Oke! Care e utilizatorul tau de pe webkinz? Si apropo... Cu ce webkinz vii ?alteio a scris:bine vrei sa ne intrecem la arena de intreceri?merry777 a scris:intri pe webkinz?alteio a scris:l-am vazut si n-o sa spunmerry777 a scris:ti l-am dat . Sa nu spui
Cred ca te am in lista... Stai un pic...Ce culoare e telefonul tau ?alteio a scris:utilizator:2001DARA si vin cu billy goat pe nume billy provoaca-ma tu la ce vrei dar nu la cel cu ratuste ca nu stiu sa jocmerry777 a scris:Oke! Care e utilizatorul tau de pe webkinz? Si apropo... Cu ce webkinz vii ?alteio a scris:bine vrei sa ne intrecem la arena de intreceri?merry777 a scris:intri pe webkinz?alteio a scris:l-am vazut si n-o sa spun
galben si da ma aimerry777 a scris:Cred ca te am in lista... Stai un pic...Ce culoare e telefonul tau ?alteio a scris:utilizator:2001DARA si vin cu billy goat pe nume billy provoaca-ma tu la ce vrei dar nu la cel cu ratuste ca nu stiu sa jocmerry777 a scris:Oke! Care e utilizatorul tau de pe webkinz? Si apropo... Cu ce webkinz vii ?alteio a scris:bine vrei sa ne intrecem la arena de intreceri?merry777 a scris:intri pe webkinz?
Am venit si eu cu Tapulalteio a scris:galben si da ma aimerry777 a scris:Cred ca te am in lista... Stai un pic...Ce culoare e telefonul tau ?alteio a scris:utilizator:2001DARA si vin cu billy goat pe nume billy provoaca-ma tu la ce vrei dar nu la cel cu ratuste ca nu stiu sa jocmerry777 a scris:Oke! Care e utilizatorul tau de pe webkinz? Si apropo... Cu ce webkinz vii ?alteio a scris:bine vrei sa ne intrecem la arena de intreceri?
Voi faceti maine scoala? Noi nu .
eh,mai batut bravo tie!merry777 a scris:Am venit si eu cu Tapulalteio a scris:galben si da ma aimerry777 a scris:Cred ca te am in lista... Stai un pic...Ce culoare e telefonul tau ?alteio a scris:utilizator:2001DARA si vin cu billy goat pe nume billy provoaca-ma tu la ce vrei dar nu la cel cu ratuste ca nu stiu sa jocmerry777 a scris:Oke! Care e utilizatorul tau de pe webkinz? Si apropo... Cu ce webkinz vii ?
Ahh scuuuzeeee x_X
Am inchis din greseala pagina cu webkinz x_X
Am inchis din greseala pagina cu webkinz x_X
eh ,ma cam bati nu prea sunt in forma
m-au scos afara de pe webkinz x_X
de ce?merry777 a scris:m-au scos afara de pe webkinz x_X
Teo accepti invitatia ?
nush...alteio a scris:de ce?merry777 a scris:m-au scos afara de pe webkinz x_X
s-a blocat jocul acum eu mai intru mai tarziu pe webkinz
ciudat... ca si mie mi s-a blocat :]]]alteio a scris:s-a blocat jocul acum eu mai intru mai tarziu pe webkinz
probabil iar sunt defectiuni tehnice
O.e inca sunt in urma cu totul,ce oras, ce mutat?De ce,unde te muti?alteio a scris:bine....mie cam greu sa cred ca azi e ultima mea zi in bucuresti.........dar in fine am cautat pe net poze din orasul unde voi sta si e ok,e foarte micmerry777 a scris:Bine. tu ?alteio a scris:buna din nou!am fost la scoala si ia ghiciti?nu facem ore noi eram una din putinele scoli deschise dar acum nu mai suntem voi ce mai faceti?
sely01- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 230977
Intrati si iesit de mai multe ori,va va merge,asa fac si eumerry777 a scris:ciudat... ca si mie mi s-a blocat :]]]alteio a scris:s-a blocat jocul acum eu mai intru mai tarziu pe webkinz
sely01- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 230977
Pagina 18 din 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20
Pagina 18 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum