Conversatii...
+20
Viviana2011
LEXI2003
alteio
AnDrEi_WebKinz
Rose_2011
Irina
Sunny
razvan51
wepufule
zinzimima
Pisy1148
didideea
sely01
doriutza
Stefzyk
galbior
Alexandru2002
ZuZu Patry ZuZu
valicescu
merry777
24 participanți
Pagina 19 din 20
Pagina 19 din 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: Conversatii...
nush...alteio a scris:de ce?merry777 a scris:m-au scos afara de pe webkinz x_X
merry777- Webkinz Signature
ciudat... ca si mie mi s-a blocat :]]]alteio a scris:s-a blocat jocul acum eu mai intru mai tarziu pe webkinz
O.e inca sunt in urma cu totul,ce oras, ce mutat?De ce,unde te muti?alteio a scris:bine....mie cam greu sa cred ca azi e ultima mea zi in bucuresti.........dar in fine am cautat pe net poze din orasul unde voi sta si e ok,e foarte micmerry777 a scris:Bine. tu ?alteio a scris:buna din nou!am fost la scoala si ia ghiciti?nu facem ore noi eram una din putinele scoli deschise dar acum nu mai suntem voi ce mai faceti?
sely01- Webkinz Signature
Intrati si iesit de mai multe ori,va va merge,asa fac si eumerry777 a scris:ciudat... ca si mie mi s-a blocat :]]]alteio a scris:s-a blocat jocul acum eu mai intru mai tarziu pe webkinz
trebuie sa ma mut intr-un orasel din cauza serviciului lui tata........sely01 a scris:O.e inca sunt in urma cu totul,ce oras, ce mutat?De ce,unde te muti?alteio a scris:bine....mie cam greu sa cred ca azi e ultima mea zi in bucuresti.........dar in fine am cautat pe net poze din orasul unde voi sta si e ok,e foarte micmerry777 a scris:Bine. tu ?alteio a scris:buna din nou!am fost la scoala si ia ghiciti?nu facem ore noi eram una din putinele scoli deschise dar acum nu mai suntem voi ce mai faceti?
alteio- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : Giurgiu
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 227346
buna!ce faci?eu nu merg azi la scoalaStefzyk a scris:saluuut
heey. nici eu xDalteio a scris:buna!ce faci?eu nu merg azi la scoalaStefzyk a scris:saluuut
Eu nu merg nici maine la scoalaStefzyk a scris:heey. nici eu xDalteio a scris:buna!ce faci?eu nu merg azi la scoalaStefzyk a scris:saluuut
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 455938
Steffy de ce imi apar 2 linii la proiecte?Nu e din cauza proiectelor pentru ca la toate face asa.De ce?Stefzyk a scris:heey. nici eu xDalteio a scris:buna!ce faci?eu nu merg azi la scoalaStefzyk a scris:saluuut
ZuZu Patry ZuZu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : 100% Happy pentru ca am prieteni
Localizare : Focsani
KinzCash : 173105
Hey Patry ! Ce faci ?ZuZu Patry ZuZu a scris:Steffy de ce imi apar 2 linii la proiecte?Nu e din cauza proiectelor pentru ca la toate face asa.De ce?Stefzyk a scris:heey. nici eu xDalteio a scris:buna!ce faci?eu nu merg azi la scoalaStefzyk a scris:saluuut
Bine Sys.Nu te -am mai vazut de mult Sys.De ce Sys.Te simti rau Sys?Syyys!merry777 a scris:Hey Patry ! Ce faci ?ZuZu Patry ZuZu a scris:Steffy de ce imi apar 2 linii la proiecte?Nu e din cauza proiectelor pentru ca la toate face asa.De ce?Stefzyk a scris:heey. nici eu xDalteio a scris:buna!ce faci?eu nu merg azi la scoalaStefzyk a scris:saluuut
Binemerry777 a scris:Hey Patry ! Ce faci ?ZuZu Patry ZuZu a scris:Steffy de ce imi apar 2 linii la proiecte?Nu e din cauza proiectelor pentru ca la toate face asa.De ce?Stefzyk a scris:heey. nici eu xDalteio a scris:buna!ce faci?eu nu merg azi la scoalaStefzyk a scris:saluuut
Hey sys! Bine sys! Nu am patit nimic sys! maine nu merg la scoala sys! tu ce faci sys? esti pe mess sys ? intra sys pe mess! te rog sys !!ZuZu Patry ZuZu a scris:Bine Sys.Nu te -am mai vazut de mult Sys.De ce Sys.Te simti rau Sys?Syyys!merry777 a scris:Hey Patry ! Ce faci ?ZuZu Patry ZuZu a scris:Steffy de ce imi apar 2 linii la proiecte?Nu e din cauza proiectelor pentru ca la toate face asa.De ce?Stefzyk a scris:heey. nici eu xDalteio a scris:buna!ce faci?eu nu merg azi la scoala
Ai ceva impotriva ?? =]]Stefzyk a scris:o_e
sysysysysysysysysys o.o
Nici eu Sys.Fac bine Sys.Nu sunt pe mess Sys.Intru pe mess sys.Bine Syyssssssmerry777 a scris:Hey sys! Bine sys! Nu am patit nimic sys! maine nu merg la scoala sys! tu ce faci sys? esti pe mess sys ? intra sys pe mess! te rog sys !!ZuZu Patry ZuZu a scris:Bine Sys.Nu te -am mai vazut de mult Sys.De ce Sys.Te simti rau Sys?Syyys!merry777 a scris:Hey Patry ! Ce faci ?ZuZu Patry ZuZu a scris:Steffy de ce imi apar 2 linii la proiecte?Nu e din cauza proiectelor pentru ca la toate face asa.De ce?Stefzyk a scris: heey. nici eu xD
Oke sys! te besk sys! abia astept sys!ZuZu Patry ZuZu a scris:Nici eu Sys.Fac bine Sys.Nu sunt pe mess Sys.Intru pe mess sys.Bine Syyssssssmerry777 a scris:Hey sys! Bine sys! Nu am patit nimic sys! maine nu merg la scoala sys! tu ce faci sys? esti pe mess sys ? intra sys pe mess! te rog sys !!ZuZu Patry ZuZu a scris:Bine Sys.Nu te -am mai vazut de mult Sys.De ce Sys.Te simti rau Sys?Syyys!merry777 a scris:Hey Patry ! Ce faci ?ZuZu Patry ZuZu a scris:
Steffy de ce imi apar 2 linii la proiecte?Nu e din cauza proiectelor pentru ca la toate face asa.De ce?
ce mai e nou?
Si eu te besk sys!merry777 a scris:Oke sys! te besk sys! abia astept sys!ZuZu Patry ZuZu a scris:Nici eu Sys.Fac bine Sys.Nu sunt pe mess Sys.Intru pe mess sys.Bine Syyssssssmerry777 a scris:Hey sys! Bine sys! Nu am patit nimic sys! maine nu merg la scoala sys! tu ce faci sys? esti pe mess sys ? intra sys pe mess! te rog sys !!ZuZu Patry ZuZu a scris:Bine Sys.Nu te -am mai vazut de mult Sys.De ce Sys.Te simti rau Sys?Syyys!merry777 a scris:Hey Patry ! Ce faci ?
syyyyysZuZu Patry ZuZu a scris:Si eu te besk sys!merry777 a scris:Oke sys! te besk sys! abia astept sys!ZuZu Patry ZuZu a scris:Nici eu Sys.Fac bine Sys.Nu sunt pe mess Sys.Intru pe mess sys.Bine Syyssssssmerry777 a scris:Hey sys! Bine sys! Nu am patit nimic sys! maine nu merg la scoala sys! tu ce faci sys? esti pe mess sys ? intra sys pe mess! te rog sys !!ZuZu Patry ZuZu a scris:
Bine Sys.Nu te -am mai vazut de mult Sys.De ce Sys.Te simti rau Sys?Syyys!
sysulet!merry777 a scris:syyyyysZuZu Patry ZuZu a scris:Si eu te besk sys!merry777 a scris:Oke sys! te besk sys! abia astept sys!ZuZu Patry ZuZu a scris:Nici eu Sys.Fac bine Sys.Nu sunt pe mess Sys.Intru pe mess sys.Bine Syyssssssmerry777 a scris:Hey sys! Bine sys! Nu am patit nimic sys! maine nu merg la scoala sys! tu ce faci sys? esti pe mess sys ? intra sys pe mess! te rog sys !!
Eu ma duc la teme, byee!EU merg la scoala
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 689224
Okee.....Alexandru2002 a scris:Eu ma duc la teme, byee!EU merg la scoala
gelosuleAlexandru2002 a scris:Eu ma duc la teme, byee!EU merg la scoala
ZuZu Patry ZuZu a scris:gelosuleAlexandru2002 a scris:Eu ma duc la teme, byee!EU merg la scoala
Nu sunt gelos, chiar e mai bine. Si nu imi raspunde tu asa
Alexandru2002 a scris:Eu ma duc la teme, byee!EU merg la scoala
Alex da' ce ai cu ea ? a glumitAlexandru2002 a scris:ZuZu Patry ZuZu a scris:gelosuleAlexandru2002 a scris:Eu ma duc la teme, byee!EU merg la scoala
Is mai mare ca tine asa ca SHAlexandru2002 a scris:ZuZu Patry ZuZu a scris:gelosuleAlexandru2002 a scris:Eu ma duc la teme, byee!EU merg la scoala
merry777 a scris:Alex da' ce ai cu ea ? a glumitAlexandru2002 a scris:ZuZu Patry ZuZu a scris:gelosuleAlexandru2002 a scris:Eu ma duc la teme, byee!EU merg la scoala
Deci, va spun adevarul:
Nu vreau sa primesc avertisment, dar plec de tot. Tu-mi erai prietena acum nu esti, ea imi spune SH si Marsh de parca as fii caine deci pa!
nu va mai certati!ZuZu Patry ZuZu a scris:Is mai mare ca tine asa ca SHAlexandru2002 a scris:ZuZu Patry ZuZu a scris:gelosuleAlexandru2002 a scris:Eu ma duc la teme, byee!EU merg la scoala
Nu ma cert :-jalteio a scris:nu va mai certati!ZuZu Patry ZuZu a scris:Is mai mare ca tine asa ca SHAlexandru2002 a scris:ZuZu Patry ZuZu a scris:gelosuleAlexandru2002 a scris:Eu ma duc la teme, byee!EU merg la scoala
doar am glumit :-j
Si nici nu ti'am zis marsh
MINCINOSI
Of..ince ce orasel?(scuze ca te intreb)alteio a scris:trebuie sa ma mut intr-un orasel din cauza serviciului lui tata........sely01 a scris:O.e inca sunt in urma cu totul,ce oras, ce mutat?De ce,unde te muti?alteio a scris:bine....mie cam greu sa cred ca azi e ultima mea zi in bucuresti.........dar in fine am cautat pe net poze din orasul unde voi sta si e ok,e foarte micmerry777 a scris:Bine. tu ?alteio a scris:buna din nou!am fost la scoala si ia ghiciti?nu facem ore noi eram una din putinele scoli deschise dar acum nu mai suntem voi ce mai faceti?
- Gen : KinzCash : 230977
Dar sunt prietena ta... Doar ca a glumit...Alexandru2002 a scris:merry777 a scris:Alex da' ce ai cu ea ? a glumitAlexandru2002 a scris:ZuZu Patry ZuZu a scris:gelosuleAlexandru2002 a scris:Eu ma duc la teme, byee!EU merg la scoala
Deci, va spun adevarul:
Nu vreau sa primesc avertisment, dar plec de tot. Tu-mi erai prietena acum nu esti, ea imi spune SH si Marsh de parca as fii caine deci pa!
Nu pleca....
nu pleca de tot !Alexandru2002 a scris:merry777 a scris:Alex da' ce ai cu ea ? a glumitAlexandru2002 a scris:ZuZu Patry ZuZu a scris:gelosuleAlexandru2002 a scris:Eu ma duc la teme, byee!EU merg la scoala
Deci, va spun adevarul:
Patricia stop!ZuZu Patry ZuZu a scris:Nu ma cert :-jalteio a scris:nu va mai certati!ZuZu Patry ZuZu a scris:Is mai mare ca tine asa ca SHAlexandru2002 a scris:ZuZu Patry ZuZu a scris:
gelosule
doar am glumit :-j
Si nici nu ti'am zis marsh
MINCINOSI
Alex inca mai sunt prietena ta
Hi everybody!^_^
Let talk English,fine?
I am Lexi2003(Alexia).What's your name?
Let talk English before I will get back from my English hour,ok?Then,we can talk Romanian language,ok?Please,not again!;_;
Let talk English,fine?
I am Lexi2003(Alexia).What's your name?
Let talk English before I will get back from my English hour,ok?Then,we can talk Romanian language,ok?Please,not again!;_;
LEXI2003- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Pe o stanca,gandindu-ma la prieteni adevarati,la scoala si la jurnal.....
Localizare : In lumea mea,pokemoni!
KinzCash : 181517
alteio a scris:nu pleca de tot !Alexandru2002 a scris:merry777 a scris:Alex da' ce ai cu ea ? a glumitAlexandru2002 a scris:ZuZu Patry ZuZu a scris:
gelosule
Deci, va spun adevarul:
se numeste giurgiu.e, cred,cat un sfert din bucuresti l-am vazut pe harta e poreclit "comuna cu semafoare" :lol!:nu sunt fericita ca plec dar viata merge mai departe si voi putea trece peste astasely01 a scris:Of..ince ce orasel?(scuze ca te intreb)alteio a scris:trebuie sa ma mut intr-un orasel din cauza serviciului lui tata........sely01 a scris:O.e inca sunt in urma cu totul,ce oras, ce mutat?De ce,unde te muti?alteio a scris:bine....mie cam greu sa cred ca azi e ultima mea zi in bucuresti.........dar in fine am cautat pe net poze din orasul unde voi sta si e ok,e foarte micmerry777 a scris:Bine. tu ?
Asa te vreau! Fii tare... Si apropo te muti si cu scoala ?alteio a scris:se numeste giurgiu.e, cred,cat un sfert din bucuresti l-am vazut pe harta e poreclit "comuna cu semafoare" :lol!:nu sunt fericita ca plec dar viata merge mai departe si voi putea trece peste astasely01 a scris:Of..ince ce orasel?(scuze ca te intreb)alteio a scris:trebuie sa ma mut intr-un orasel din cauza serviciului lui tata........sely01 a scris:O.e inca sunt in urma cu totul,ce oras, ce mutat?De ce,unde te muti?alteio a scris:bine....mie cam greu sa cred ca azi e ultima mea zi in bucuresti.........dar in fine am cautat pe net poze din orasul unde voi sta si e ok,e foarte mic
daca el nu stie de gluma...In fine.....
Stefu....Is supi rau acumStefzyk a scris:
adica daca voi merge la alta scoala?da voi merge la una din acel oras....partea buna e ca maine ma mut si poimaine incep scoala iar(daca nu-i inchisa)ca am auzit ca de obicei dureaza vreo saptamana,dar nu stiu daca-i adevaratmerry777 a scris:Asa te vreau! Fii tare... Si apropo te muti si cu scoala ?alteio a scris:se numeste giurgiu.e, cred,cat un sfert din bucuresti l-am vazut pe harta e poreclit "comuna cu semafoare" :lol!:nu sunt fericita ca plec dar viata merge mai departe si voi putea trece peste astasely01 a scris:Of..ince ce orasel?(scuze ca te intreb)alteio a scris:trebuie sa ma mut intr-un orasel din cauza serviciului lui tata........sely01 a scris:
O.e inca sunt in urma cu totul,ce oras, ce mutat?De ce,unde te muti?
Cred ca colegilor tai o sa le fie dor de tine..alteio a scris:adica daca voi merge la alta scoala?da voi merge la una din acel oras....partea buna e ca maine ma mut si poimaine incep scoala iar(daca nu-i inchisa)ca am auzit ca de obicei dureaza vreo saptamana,dar nu stiu daca-i adevaratmerry777 a scris:Asa te vreau! Fii tare... Si apropo te muti si cu scoala ?alteio a scris:se numeste giurgiu.e, cred,cat un sfert din bucuresti l-am vazut pe harta e poreclit "comuna cu semafoare" :lol!:nu sunt fericita ca plec dar viata merge mai departe si voi putea trece peste astasely01 a scris:Of..ince ce orasel?(scuze ca te intreb)alteio a scris:trebuie sa ma mut intr-un orasel din cauza serviciului lui tata........
Binee,mai stau.
Dar dupa ce termin temele
si mie de ei......de unii...dar le-am luat ieri la toti numerele de telefon si adresele de emailmerry777 a scris:Cred ca colegilor tai o sa le fie dor de tine..alteio a scris:adica daca voi merge la alta scoala?da voi merge la una din acel oras....partea buna e ca maine ma mut si poimaine incep scoala iar(daca nu-i inchisa)ca am auzit ca de obicei dureaza vreo saptamana,dar nu stiu daca-i adevaratmerry777 a scris:Asa te vreau! Fii tare... Si apropo te muti si cu scoala ?alteio a scris:se numeste giurgiu.e, cred,cat un sfert din bucuresti l-am vazut pe harta e poreclit "comuna cu semafoare" :lol!:nu sunt fericita ca plec dar viata merge mai departe si voi putea trece peste astasely01 a scris:
Of..ince ce orasel?(scuze ca te intreb)
ce bine!Alexandru2002 a scris:Binee,mai stau.
te roooog nu pleca de tooot de pe foooruuumAlexandru2002 a scris:Binee,mai stau.
pai a zis ca nu mai pleaca sau nu asta a vrut sa spuna nu vreau sa pleci,alexmerry777 a scris:te roooog nu pleca de tooot de pe foooruuumAlexandru2002 a scris:Binee,mai stau.
Ms.iMovie mi'a transformat video-urile in DVD si nu stiu cum sa le transform inapoiStefzyk a scris:de ce? :-wZuZu Patry ZuZu a scris:Stefu....Is supi rau acumStefzyk a scris:
buna!eu am in sfarsit scoala inchisaFauna a scris: Bunaaa!!
Hey...azi a fost cam nasol la scoala.... :
Pagina 19 din 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Pagina 19 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum