Forum Webkinz Romania
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

baiatul/fata potrivita pentru tine!

5 participanți

In jos

VA PLACE???????????

baiatul/fata potrivita pentru tine! Vote_lcap50%baiatul/fata potrivita pentru tine! Vote_rcap 50% 
[ 4 ]
baiatul/fata potrivita pentru tine! Vote_lcap38%baiatul/fata potrivita pentru tine! Vote_rcap 38% 
[ 3 ]
baiatul/fata potrivita pentru tine! Vote_lcap12%baiatul/fata potrivita pentru tine! Vote_rcap 12% 
[ 1 ]

Total voturi : 8

baiatul/fata potrivita pentru tine! Empty baiatul/fata potrivita pentru tine!

Mesaj  DACI555 Dum 12 Feb 2012, 6:30 pm

HEY LUME VRETI PARTENER IMI RASPUNDETI CATEVA INTREBARI REGULII: baiatul/fata potrivita pentru tine! 154305 NU SUPARATI

VA GASESC DIN ORASUL VOSTU
TERMEN 30 ZILE baiatul/fata potrivita pentru tine! 741361 baiatul/fata potrivita pentru tine! 741361 baiatul/fata potrivita pentru tine! 741361

SE RASPUNDE ASTFEL: CULOAREA PARULUI SI OCHII

LITERA CU CARE INCEPE NUMELE
ORASUL/TARA
SEXUL
DACI555
DACI555
Lil'Kinz
Lil'Kinz

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : 24 HOURS
Localizare Localizare : TIMISOARA(daca nu ma gasit sunt in vizita in music world)
Zodie : Berbec Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 148227

Sus In jos

baiatul/fata potrivita pentru tine! Empty Re: baiatul/fata potrivita pentru tine!

Mesaj  merry777 Dum 12 Feb 2012, 7:49 pm

Oke :

1. Saten , ochi caprui

2. A. Embarassed

3. Romania/Bucureti Razz.

4. Baiat ..

Daca te referi la partener :-///

merry777
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : ◕‿◕
Zodie : Varsator Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 455938

Sus In jos

baiatul/fata potrivita pentru tine! Empty Re: baiatul/fata potrivita pentru tine!

Mesaj  Alexandru2002 Dum 12 Feb 2012, 8:42 pm

DACI555 a scris:HEY LUME VRETI PARTENER IMI RASPUNDETI CATEVA INTREBARI REGULII: baiatul/fata potrivita pentru tine! 154305 NU SUPARATI

TERMEN 30 ZILE baiatul/fata potrivita pentru tine! 741361 baiatul/fata potrivita pentru tine! 741361 baiatul/fata potrivita pentru tine! 741361

SE RASPUNDE ASTFEL: CULOAREA PARULUI SI OCHII

LITERA CU CARE INCEPE NUMELE
ORASUL/TARA
SEXUL

blonda si ochi caprui
Orice litera
Romania/Timisoara
Fata
Alexandru2002
Alexandru2002
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare Localizare : Timisoara
Zodie : Varsator Zodiac chinezesc : Cal
KinzCash : 689224

Sus In jos

Mesaj  alteio Mier 15 Feb 2012, 10:59 am

DACI555 a scris:HEY LUME VRETI PARTENER IMI RASPUNDETI CATEVA INTREBARI REGULII: baiatul/fata potrivita pentru tine! 154305 NU SUPARATI

SE RASPUNDE ASTFEL: CULOAREA PARULUI SI OCHII:parul saten ochii albastri
LITERA CU CARE INCEPE NUMELE :nu conteaza
ORASUL/TARA :oras giurgiu/tara romania
SEXUL
:baiat(eu sunt fata el sa fie baiat)

cred ca trebuia sa pui mai multe intrebari dar dragut test,nu cred ca vei gasi persoana potrivita,dar cine stie
baiatul/fata potrivita pentru tine! 84978 baiatul/fata potrivita pentru tine! 84978 baiatul/fata potrivita pentru tine! 84978 baiatul/fata potrivita pentru tine! 978826 baiatul/fata potrivita pentru tine! 978826 baiatul/fata potrivita pentru tine! 978826 baiatul/fata potrivita pentru tine! 41447 baiatul/fata potrivita pentru tine! 41447 baiatul/fata potrivita pentru tine! 41447
alteio
alteio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Fericita
Localizare Localizare : Giurgiu
Zodie : Pesti Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 227346

Sus In jos

Mesaj  alteio Mier 15 Feb 2012, 11:03 am

alteio a scris:

SE RASPUNDE ASTFEL: CULOAREA PARULUI SI OCHII:parul saten ochii albastri
LITERA CU CARE INCEPE NUMELE :nu conteaza
ORASUL/TARA :oras giurgiu/tara romania
SEXUL
:baiat(eu sunt fata el sa fie baiat)

cred ca trebuia sa pui mai multe intrebari dar dragut test,nu cred ca vei gasi persoana potrivita,dar cine stie
baiatul/fata potrivita pentru tine! 84978 baiatul/fata potrivita pentru tine! 84978 baiatul/fata potrivita pentru tine! 84978 baiatul/fata potrivita pentru tine! 978826 baiatul/fata potrivita pentru tine! 978826 baiatul/fata potrivita pentru tine! 978826 baiatul/fata potrivita pentru tine! 41447 baiatul/fata potrivita pentru tine! 41447 baiatul/fata potrivita pentru tine! 41447
poti sa-mi trimiti o poza prin pm? Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
alteio
alteio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Fericita
Localizare Localizare : Giurgiu
Zodie : Pesti Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 227346

Sus In jos

Mesaj  lorena.buta Dum 18 Mar 2012, 10:03 am

1. Saten , ochi caprui

2. D

3. Romania/Oradea

4. Baiat
lorena.buta
lorena.buta
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Eu sunt cea mai mare fana a Draculaurei pentru todeauna in tot universul !!!
Localizare Localizare : Undeva in Monster High
Zodie : Leu Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 179806

http://romania.forumatual.net/forum.htmc

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum