Ciudatenii in Webkinz World
+88
drakesang123
*MyLittlePuppy*
HiperDay
Lidia10
BrunoClau
Ancutsa.Dinu
Malinuta
bidrye
Rose_2011
Yulyca24
sasha2001ale
alteio
pisicaangora
Adrian2003
Cory342
c.cri35
Moko
LEXI2003
irenamihalachi
adorabila999
arosu10
MrCookieMonster
sentimentalul
didideea
Saffy
sely01
Pisy1148
Love-Bya
Alexandru2002
valicescu
ultrafulger
LOUISE
stefanawebkinz
anutza27
verona3
AnDrEi_WebKinz
razvan51
6teob
123andy
Adelaina
LiubaSavitchi
Sunny
bridgettedawn_club
ilinca2002
zinzimima
Nokia345
webkinzsuperstar
cristina123
merry777
stefania223
biancaidu
Choi_dongyi
Stefzyk
Laur77
elenafrumoasa17
jasminerux
WebkinzBoyRomania
Tinutza
robypanda
deea_ew
Ana Lucia
brochita
Husky
PeacefulDoggy
denissa99pestisor
Misterio
PyKw
Alexa17
Trompy98
Diana fun webkinz
Irina
Zorica12
lorena.buta
Adronia
My friends
webkinz_lover
alicelovefrog
andreiyo
kkryss
Manzu
Froggy cunoscuta ca scl
andrei ss
llizza
ClaudiaMissy
boticuta
LovleyLovePup
Webkinz Romania
galbior
92 participanți
Pagina 7 din 13
Pagina 7 din 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Re: Ciudatenii in Webkinz World
1.Ce e ala Glitch?
2.Am jucat si am facut peste 100 de puncte la Bananza 2,si nu mi-au bifat la challange,why?
2.Am jucat si am facut peste 100 de puncte la Bananza 2,si nu mi-au bifat la challange,why?
sely01- Webkinz Signature
asta e foatre ciudat!
1.mergeam prin parc si am vazit-o pe puffy (nu e a mea) care a iesit din fereastra jocului!!!!!!!!!! 2. mai avea putin si imi strivea mozilla'u(glumesc)
dar partea 1 chiar a fost adevarata!dupa ce am inchis fereastra jocului a disparut si ea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ce se INAMPLAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????/
1.mergeam prin parc si am vazit-o pe puffy (nu e a mea) care a iesit din fereastra jocului!!!!!!!!!! 2. mai avea putin si imi strivea mozilla'u(glumesc)
dar partea 1 chiar a fost adevarata!dupa ce am inchis fereastra jocului a disparut si ea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ce se INAMPLAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????/
6teob- Webkinz Jr.
Cand am fost in parc, Saffy a mea vorbea cu o fantoma.
Saffy- Webkinz Caring Valley
Nu o puteam vedea. Dar imi spunea Hello! Infricosator.
Saffy- Webkinz Caring Valley
si chiar asa de ce nu a aparut videoul cu gray langur?????????????
6teob- Webkinz Jr.
au fost in concediu6teob a scris:si chiar asa de ce nu a aparut videoul cu gray langur?????????????
daLaur77 a scris:grey langur e animalutul lunii ianuarie?
Deea si cand va aparea ?Webkinz Romania a scris:au fost in concediu6teob a scris:si chiar asa de ce nu a aparut videoul cu gray langur?????????????
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 455938
Nu?? Si vrei sa spui ca nu va mai aparea niciun videoclip pt niciun animalut al lunii de acum inainte? Adica cum ar venii pt : Pom Pom Kitty , Ratusca si care mai era?Webkinz Romania a scris:pentru langur? nu apare
eu as vrea sa al puna! nu vreau sa ramana un animalut fara melodie
Laur77- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We keep stumbling, we're stumbling, tumbling down / But then we go on, then we go on, then we go on
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 248994
cum ai ajuns tu la concluzia asta? sincer. am zis noi asa ceva?merry777 a scris:Nu?? Si vrei sa spui ca nu va mai aparea niciun videoclip pt niciun animalut al lunii de acum inainte? Adica cum ar venii pt : Pom Pom Kitty , Ratusca si care mai era?Webkinz Romania a scris:pentru langur? nu apare
Nuuuuu !! Doar am intrebat . Oricum am vazut ca a aparut un "videoclip" pe februarie 2012 dar e al catelului Terrier albWebkinz Romania a scris:cum ai ajuns tu la concluzia asta? sincer. am zis noi asa ceva?merry777 a scris:Nu?? Si vrei sa spui ca nu va mai aparea niciun videoclip pt niciun animalut al lunii de acum inainte? Adica cum ar venii pt : Pom Pom Kitty , Ratusca si care mai era?Webkinz Romania a scris:pentru langur? nu apare
Stati stati stati! Deci animalutul lunii februarie nu mai e Pom-Pom Kitty,ci e Terrierul?
Fauna- Vizitator
Imposibil!La webkinz insider apare pom pom kitty la pet of the month
Sunny- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Am invatat sa lupt,e atat de greu sa fiu eu!!
Localizare : Secret HEHE!
KinzCash : 188554
nu! cei de la Webkinz Newz au facut videoclipul cu Terrier Video Challenge!
- Gen : Stare de spirit : We keep stumbling, we're stumbling, tumbling down / But then we go on, then we go on, then we go on
Deea... De ce pe webkinz pe limba romana e tot acelasi ziar de luni de zile ?? De ce nu se mai schimba? Ca pe engleza se schimba mereu
probabil ca Ganz nu mai traduce , si deasta dar daca e sa traduca , traduce tarziu
ceva mai vechi, dar nimeni nu a postat si poate ca unii nu au observat :
It's a Beautiful Day
It's a Beautiful Day
merry777 a scris:Deea... De ce pe webkinz pe limba romana e tot acelasi ziar de luni de zile ?? De ce nu se mai schimba? Ca pe engleza se schimba mereu
Webkinz Romania a scris: Parcul de Aventuri in limba romana nu mai functioneaza bine.
Motivul este ca nu mai avem departament de traducatori pentru limba romana deocamdata, iar toate animalutele Adventure Park si “Quick Quests”, misiunile de zi cu zi, nu functioneaza in limba romana. Nu
apare scrisul/textul. DECAT IN LIMBA ENGLEZA MERGE!
Oke... Merci :3
deea, ce e mai exact "departamentul de traducatori" ? adica, daca sunt persoane care doresc, pot sa traduca & sa trimita la ganz, ca sa nu mai intarzie ziarul, misiunile etc?
Da chiar... si eu vroiam sa intreb .. :>Stefzyk a scris:deea, ce e mai exact "departamentul de traducatori" ? adica, daca sunt persoane care doresc, pot sa traduca & sa trimita la ganz, ca sa nu mai intarzie ziarul, misiunile etc?
mintile mari gandesc la fel :"> =]]merry777 a scris:Da chiar... si eu vroiam sa intreb .. :>Stefzyk a scris:deea, ce e mai exact "departamentul de traducatori" ? adica, daca sunt persoane care doresc, pot sa traduca & sa trimita la ganz, ca sa nu mai intarzie ziarul, misiunile etc?
Ati vazut ca pe webkinz sunt doar 2 zone de culoare ?? Adica Galben si Albastru ??
Oare de ce ?
Oare de ce ?
Stiu e ciudat...
didideea- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I'm verry happy
Localizare : intr-un borcan
KinzCash : 187460
Asta e chiar ciudat.... :pale pale: :pale:
si mie mi sa intamplat sa-mi gasesc animalutul in picioare in pat dar imi arata zzz adica doarme.Webkinz Romania a scris:sunt erori, in timp se vor rezolva, n-ai ce sa le faci
sentimentalul- KinzCash : 140540
Webkinz Romania a scris:sunt erori, in timp se vor rezolva, n-ai ce sa le faci
eroare e asta! eu mi-am gasit animalutul dormind in picioare in pat si imi aparea zzzzzzzzzzz adica doarme.Webkinz Romania a scris:sunt erori, in timp se vor rezolva, n-ai ce sa le faci
eu aveam ora unei petreceri si m-am uitat la ora kinztime si chiar ora petrecerii era. dar cand am intrat in casa nici o petrecere nu era. e o eroare sau ce?Webkinz Romania a scris:sunt erori, in timp se vor rezolva, n-ai ce sa le faci
ti s-a intamplat sa ti se urateasca animalul? nu prea cred. eu si cu prietenul meu cel mai bun avem amandoi cont pe webkinz si mi-a zis ca a gasit pe contul lui un animalut de-al meu care nu-l avea el eu il aveam, avand fata de un urat.Webkinz Romania a scris:sunt erori, in timp se vor rezolva, n-ai ce sa le faci
si cum spuneam, prietenul meu cel mai bun zisese ca inainte sa intre, s-a facut iarba maro si sus ia aparut un craniu.boticuta a scris:eu in luna iunie am vazut il loc de porcusor pisica hiomalayan!
e o activitate pentru proprietarii de ren cand e februarie O.O bine de noi xDD
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620792
zinzimima a scris:e o activitate pentru proprietarii de ren cand e februarie O.O bine de noi xDD
da .. eo am facut-o
la woland wizardz se castiga figurine?merry777 a scris:Ati vazut ca pe webkinz sunt doar 2 zone de culoare ?? Adica Galben si Albastru ??
Oare de ce ?
ce, puiul ala? eu am gasit in spatele copacilor un sfert de coroana de stejar.llizza a scris:am gasit si eu acum cateva zile. uitati poza
Nu mai da quote la imagini e regula
didideea- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I'm verry happy
Localizare : intr-un borcan
KinzCash : 187460
stiu. odata am vazut mai multi caini dinastia de ai mei cand am dat la imbraca si erau 4,5 nu mai stiu, unul mergea in stanga ,altul in dreapta vai de capul loooorrr!!!!!!galbior a scris:acel trofeu se poate castiga doar in timpul festivalului wacky zingoz
chiar acum dupa ce am imbracat animalutul cu un costum zum, el era cu spatele la mine, apoi dupa ce i-am pus costumul s-a intors
okk okkdidideea a scris:Nu mai da quote la imagini e regula
Snowy, hacker-ul de la Arcade
Probabil majoritatea ati observat ca zilnic, la Arcade, Snowy este unul dintre animalutele cu zeci de scoruri ale zilei. Si probabil nu numai eu cred ca este un hacker.
De ce cred asta?
Pentru ca in fiecare zi are niste scoruri uriase (OK, sa spunem ca asta nu e exact pentru hackeri). Dar aceste scoruri sunt toate exacte Adica toate sunt divizibile cu 100 sau 1000 ( se termina in 2 sau 3 de 0 ). Sa nu mai spun ca doar astazi dimineata am numarat 16 jocuri la care el are scorul zilei - iar toate sunt scoruri care se termina in 2 sau 3 de 0.
Probabil ca daca mergeti la Arcade il veti vedea si acum la cateva jocuri.
De ce am facut acest topic?
Pai speram ca WR sa-l vada si eventual sa vorbeasca cu cei de la Ganz pentru a-l bana pe detinatorul lui Snowy care cu siguranta este un hacker. Eu sincer nu mai suport sa vad cum hacker-ii castiga tone de KinzCash si apar la scorul zilei de sute de ori doar pentru ca au descarcat un program de pe net, iar eu sa ma chinui doua ore la un scor care sa fie depasit, dupa 5 minute, de acest hacker.
Iata "dovezile" (toate scorurile la care am vazut ca e "campion" astazi) :
* Nu am stiut daca trebuia sa uploadez pozele pe WR, asa ca am folosit ImageShack. Daca e vreo problema, pun pe www.webkinzromania.ro/poze .
Acum, revenind la problema, voi ce ziceti?
De ce cred asta?
Pentru ca in fiecare zi are niste scoruri uriase (OK, sa spunem ca asta nu e exact pentru hackeri). Dar aceste scoruri sunt toate exacte Adica toate sunt divizibile cu 100 sau 1000 ( se termina in 2 sau 3 de 0 ). Sa nu mai spun ca doar astazi dimineata am numarat 16 jocuri la care el are scorul zilei - iar toate sunt scoruri care se termina in 2 sau 3 de 0.
Probabil ca daca mergeti la Arcade il veti vedea si acum la cateva jocuri.
De ce am facut acest topic?
Pai speram ca WR sa-l vada si eventual sa vorbeasca cu cei de la Ganz pentru a-l bana pe detinatorul lui Snowy care cu siguranta este un hacker. Eu sincer nu mai suport sa vad cum hacker-ii castiga tone de KinzCash si apar la scorul zilei de sute de ori doar pentru ca au descarcat un program de pe net, iar eu sa ma chinui doua ore la un scor care sa fie depasit, dupa 5 minute, de acest hacker.
Iata "dovezile" (toate scorurile la care am vazut ca e "campion" astazi) :
* Nu am stiut daca trebuia sa uploadez pozele pe WR, asa ca am folosit ImageShack. Daca e vreo problema, pun pe www.webkinzromania.ro/poze .
Acum, revenind la problema, voi ce ziceti?
Stiam si eu asta.
Ca zilnic FIX acelasi scor!
Ca zilnic FIX acelasi scor!
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 689224
chiar ca e hacker
Adelaina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Asa si asa
Localizare : Ploiesti
KinzCash : 183858
Eu nu cred ca este hacker Probabil sta 1-2-3 ore sa faca aceste scoruri mari
Si toate sa fie aceleasi in fiecare zi? Si mai ales sa fie scoruri "exacte"?
Acele scoruri sunt de mai demult Dar...... nici nu cred ca e hacker. Cei de la ganz i-ar fi inchis contul demultMrCookieMonster a scris:Si toate sa fie aceleasi in fiecare zi? Si mai ales sa fie scoruri "exacte"?
Vai de mine !
Ce a patit Abby ? E foarte trista ! A vazut cumva fantoma de pe Corabia Naufragiata ?
Oricum , scorurile astea par cam exacte ... adica NICI UNUL nu are 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 sau 9 la sfarsit
Saracul animalut .. va ramane fara stapan
Ce a patit Abby ? E foarte trista ! A vazut cumva fantoma de pe Corabia Naufragiata ?
Oricum , scorurile astea par cam exacte ... adica NICI UNUL nu are 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 sau 9 la sfarsit
Nu sunt de mai demult pozele Sunt de azi dimineataarosu10 a scris:Acele scoruri sunt de mai demult Dar...... nici nu cred ca e hacker. Cei de la ganz i-ar fi inchis contul demultMrCookieMonster a scris:Si toate sa fie aceleasi in fiecare zi? Si mai ales sa fie scoruri "exacte"?
Da, Abby a vazut fantomaLaur77 a scris:Vai de mine !
Revenind la subiect... scorurile nu numai ca sunt exacte, dar sunt aceleasi zilnic!
Pagina 7 din 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Subiecte similare
» Ziua Webkinz-ului Tau!
» Ce webkinz credeti ca e urat?
» Monster High
» CONCURS Joi #16: "Familia Webkinz" (Alexutssa)
» PENTRU VIZITATORI:
» Ce webkinz credeti ca e urat?
» Monster High
» CONCURS Joi #16: "Familia Webkinz" (Alexutssa)
» PENTRU VIZITATORI:
Pagina 7 din 13
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum