Hainute Handmade by Cookie
3 participanți
Forum Webkinz Romania :: De Toate: :: Chestii Diverse: :: > Moda / Stil / Haine / Coafura / etc. :: > HandMade:
Pagina 1 din 1
Hainute Handmade by Cookie
Buna tuturor
Am incercat o data sa fac hainute pentru Webkinzi - filmam un episod din "show-ul" meu saptamanal - si sincer , mi-a placut foarte mult. Asa ca , m-am gandit sa "impartasesc" cu voi "secrete" din moda 'Kinz-ilor.
Acesta nu este oficial un magazin. Pana cand nu ma perfectionez astfel incat hainutele sa arate impecabil, nu vand nimic.
~ Poze
Sper sa va placa!
Am incercat o data sa fac hainute pentru Webkinzi - filmam un episod din "show-ul" meu saptamanal - si sincer , mi-a placut foarte mult. Asa ca , m-am gandit sa "impartasesc" cu voi "secrete" din moda 'Kinz-ilor.
Acesta nu este oficial un magazin. Pana cand nu ma perfectionez astfel incat hainutele sa arate impecabil, nu vand nimic.
~ Poze
- Spoiler:
De la stanga la dreapta : Ella, imbracata in costum de "cavalera" rosie, cu floricica in par (ureche ) ; Cookie, imbracat in costum de cavaler, cu sabie si coif ; Princess Tutu, imbracata in costum de printesa, accesorizata cu o inimioara pe obraz.
- Spoiler:
- Primele hainute facute de mine au aparut in revista WR
http://www.scribd.com/fullscreen/90123543
~ Incepand de la pagina 136, pana la pagina 143.
~ Imi pare rau ca pozele nu sunt in ordine, dar chiar nu stiu de ce nu s-au pus in ordinea in care le-am trimis...
Oricum, sper sa va placa!
Sper sa va placa!
Ultima editare efectuata de catre MrCookieMonster in Vin 20 Apr 2012, 10:55 am, editata de 1 ori
Re: Hainute Handmade by Cookie
Le poti posta mai rapid?Vreau sa invat sa fac hainutee <3
sely01- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 230977
Primele hainute pe care le-am facut sunt costumele din episodul 2 My Pets' Crazy Life. Am trimis la Revista poze cu costumele + tutoriale, de asta abia astept lansarea.
Sely : Momentan nu am inceput alte hainute, dar de obicei va dura cam 1 saptamana sa pun un set de hainute.
Zinzu : Ma bucur
Sely : Momentan nu am inceput alte hainute, dar de obicei va dura cam 1 saptamana sa pun un set de hainute.
Zinzu : Ma bucur
Primele hainute facute de mine au aparut in revista WR
~ Imi pare rau ca pozele nu sunt in ordine, dar chiar nu stiu de ce nu s-au pus in ordinea in care le-am trimis...
Subiecte similare
» Magazin de Hainute handmade pt. Webkinz - Lorena
» Magazin de Hainute handmade pt. Webkinz - Manzu
» Magazinul de hainute handmade Zittolina
» Revista Elevului - Cookie
» HandMade-By Alex
» Magazin de Hainute handmade pt. Webkinz - Manzu
» Magazinul de hainute handmade Zittolina
» Revista Elevului - Cookie
» HandMade-By Alex
Forum Webkinz Romania :: De Toate: :: Chestii Diverse: :: > Moda / Stil / Haine / Coafura / etc. :: > HandMade:
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum