Life of small stars Gallery ♥
+10
canary
irenamihalachi
Laur77
Viviana2011
didideea
Alexandru2002
Cătălin
LetyLetyutza
zinzimima
sely01
14 participanți
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Life of small stars Gallery ♥
Hey!! Sper sa-ti placa micul meu micro-site
Tot ce voi posta vor fi cateva poze(poate si dedicatii la poze),poezii,descrieri,compuneri facute de mine,ce-am facut intr-o anumita zi si restul despre webkinzi mei
Voi posta un pic mai tarziu
Tot ce voi posta vor fi cateva poze(poate si dedicatii la poze),poezii,descrieri,compuneri facute de mine,ce-am facut intr-o anumita zi si restul despre webkinzi mei
Voi posta un pic mai tarziu
Fauna- Vizitator
Re: Life of small stars Gallery ♥
Cateva poze legate de prietenie....:
Prietenia e poate cel mai frumos lucru! Ai o prietena...care e ca si tine,i poti spune unele secrete,gasiti pasiuni in comun si...MEREU VA SUNETI ALATURI! Diferenta dintre un prieten si un bun prieten e: Atunci cand ai o problema,un prieten vine si te consoleaza.
Dar cand vine cel mai bun prieten,cu siguranta va zice:
-Bun!Pe cine trebuie sa-l impusc?
Prietenia e poate cel mai frumos lucru! Ai o prietena...care e ca si tine,i poti spune unele secrete,gasiti pasiuni in comun si...MEREU VA SUNETI ALATURI! Diferenta dintre un prieten si un bun prieten e: Atunci cand ai o problema,un prieten vine si te consoleaza.
Dar cand vine cel mai bun prieten,cu siguranta va zice:
-Bun!Pe cine trebuie sa-l impusc?
Fauna- Vizitator
Multumesc sys
Ieri am primit de la Zinzu prin KinzPost ceva frumos...
Ei bine,in semn de multumire,i-am trimis si eu ceva
Asa arata cand l-a primit
Azi am mai fost pe webkinznewz si am cautat-o pe ! Si am primit...:
Numai ca e mov
Ieri am primit de la Zinzu prin KinzPost ceva frumos...
Ei bine,in semn de multumire,i-am trimis si eu ceva
Asa arata cand l-a primit
Azi am mai fost pe webkinznewz si am cautat-o pe ! Si am primit...:
Numai ca e mov
Fauna- Vizitator
Deoarece m-am inscris la concursul Funny al Letyei,am facut o descriere superba(din punctul meu de vedere :> :> )...haideti s-o cititi si voi:
Lynxul
Animalul
meu preferat e lynxul.Are o blanita foarte moale,care poate sa difere
de la o specie la alta.Unii lyncsi(râşi) au blanita gri,asemeni unei
plapume de cenusa.Altii au blana roscata,asemanatoare unei scantei de
foc.
Ce-i caracterizeaza pe lyncsi este un smoc de blanita neagra ca un
carbune,in varful urechilor.Poate ca aceasta ma face sa-i plac
enorm,deoarece sunt foarte speciali:au ochii senini,care atunci cand te
privesc,parca patrund prin tine ,uneori sunt foarte jucausi si dornici de aventuri si cand se imprietenesc cu tine,sunt foarte dragastosi.
As putea sa mai insir inca muulte cuvinte,insa stiu ca oricate as mai
spune,nici unul nu poate sa exprime dragostea mea pentru aceste animale.
Ii ador!! Asa-i ca sunt draguti?
Lynxul
Animalul
foc.
privesc,parca patrund prin tine ,uneori sunt foarte jucausi si dornici de aventuri si cand se imprietenesc cu tine,sunt foarte dragastosi.
Fauna- Vizitator
Hmmmm...am luat o pauza la Kinzville Academy,si am participat la mai multe jocuri
Am castigat,prin dezgropare,aceasta minge si pantaloni scurti Kinzville Academy
Merry go round...am castigat un mar
Si la final,am jucat Polar Plunge...din pacate am castigat doar 5 KinzCash jucand
Am castigat,prin dezgropare,aceasta minge si pantaloni scurti Kinzville Academy
Merry go round...am castigat un mar
Si la final,am jucat Polar Plunge...din pacate am castigat doar 5 KinzCash jucand
Fauna- Vizitator
Foarte frumos. Dar mie nimeni nu-mi viziteaza micro-site
Apropo cum faci inimioarele?
Apropo cum faci inimioarele?
Pai...am gasit o data la un micro o poza,am dat copy & paste si acum o am ,,in memoria forumului''
Fauna- Vizitator
Unde o găsesc pe căţeaua roz???
Cătălin- Zumbuddy
- Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 145839
In primul rand vreau sa va spun.....Happy Earth Day 2012!!! Sa fiti atenti azi,sa economisiti:
Si sa va arat....ce-am facut azi
Am vorbit cu o prietena....pentru a prescurta folosesc E-eu D-ea
E-Saluuuut!!!So,ai zis ca imi povestesti intamplarea ,,mortii'' tale Scuipa tot! =)))
D-Oke`....dar de ce??Era stricata prajitura?
E-Hai zi! ;3
D-Pai....azi m-am intalnit cu niste caini furiosi.Si...am intrat pe teritoriul lor...si,am crezut ca ma urmaresc...
E-hai mam'-mare,ca tre` sa plec!! :]]]
D-Si...eu fugeam asa de tare,incat nu simteam c-am pus picioarele pe pamant.Si...cum fugeam tare,am dat cu capul de un garaj
E-Hmmm....CABBAGE!! :]]]]
Faza tare.nu?
Pai....acum legat de webkinzii mei:
Am cautat-o pe Pershepone si am primit....WKN Glam Boutique Chair B-)
Apoi am jucat Eager Beaver la Arcade....aici = inceputul
-New life,new spirit,new girl! (scuze,I'm kinda crazy today)
Si...apoi,putina distractie copaceasca (mama cum a sunat :/) ...la Earth Day Click to Win....am castigat...
Frumooos...
In incheiere,un indemn din partea mea ^^
PRETUITI NATURA,COAPCII SI TOT CE E VIU IN MEDIUL INCONJURATOR
- cand va spalati pe dinti,inchideti apa
- reciclati cat mai multe obiecte care se pot recicla
- nu irositi apa aiurea,cum ar fi: deschid apa ca sa ma joc cu sapunul
Si sa va arat....ce-am facut azi
Am vorbit cu o prietena....pentru a prescurta folosesc E-eu D-ea
E-Saluuuut!!!So,ai zis ca imi povestesti intamplarea ,,mortii'' tale Scuipa tot! =)))
D-Oke`....dar de ce??Era stricata prajitura?
E-Hai zi! ;3
D-Pai....azi m-am intalnit cu niste caini furiosi.Si...am intrat pe teritoriul lor...si,am crezut ca ma urmaresc...
E-hai mam'-mare,ca tre` sa plec!! :]]]
D-Si...eu fugeam asa de tare,incat nu simteam c-am pus picioarele pe pamant.Si...cum fugeam tare,am dat cu capul de un garaj
E-Hmmm....CABBAGE!! :]]]]
Faza tare.nu?
Pai....acum legat de webkinzii mei:
Am cautat-o pe Pershepone si am primit....WKN Glam Boutique Chair B-)
Apoi am jucat Eager Beaver la Arcade....aici = inceputul
-New life,new spirit,new girl! (scuze,I'm kinda crazy today)
Si...apoi,putina distractie copaceasca (mama cum a sunat :/) ...la Earth Day Click to Win....am castigat...
Frumooos...
In incheiere,un indemn din partea mea ^^
PRETUITI NATURA,COAPCII SI TOT CE E VIU IN MEDIUL INCONJURATOR
Fauna- Vizitator
Cea mai funny discutie de 3 secunde la ,,Conversatii''
Eu-Ciao-Ciao!! Aici tacanita de pe forum XD XD Remamber me??? Oh,yes,I think
Zinzu-huh?! ia stai eu citisem tocanita si ma gandeam care tocanita
Si dupa discutie....:
Alex-Si sunt happy. Fauna, tu ce faci?
Eu-Ma pregatesc sa fac baie....stiti voi,tocanita (Zinzu-s ideea) are nevoie de un dus
Eu-Ciao-Ciao!! Aici tacanita de pe forum XD XD Remamber me??? Oh,yes,I think
Zinzu-huh?! ia stai eu citisem tocanita si ma gandeam care tocanita
Si dupa discutie....:
Alex-Si sunt happy. Fauna, tu ce faci?
Eu-Ma pregatesc sa fac baie....stiti voi,tocanita (Zinzu-s ideea) are nevoie de un dus
Fauna- Vizitator
nu zinzu is ideea,ci zinzu`s ideea[ideea lui zinzu]zinzimima a scris:zinzu is ideea?!
sely01- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 230977
stiu ce a vrut sa spunasely01 a scris:nu zinzu is ideea,ci zinzu`s ideea[ideea lui zinzu]zinzimima a scris:zinzu is ideea?!
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620792
Hey!!! Astazi tot ce postezi va fi despre webkinz....
Am pasit putin in lumea modei,cu Peticica (sau Peti [e fara ţ numele]) Dupa ce am imbracat-o mai stilat,mai rar am primit de multe ori 5.0 ,si am primit drept multumire de la Pershepone
Apoi am jucat putin Cash Cow 2 Si....am jucat si Goober's Lab,castigand 15 Kinzcash
Am pasit putin in lumea modei,cu Peticica (sau Peti [e fara ţ numele]) Dupa ce am imbracat-o mai stilat,mai rar am primit de multe ori 5.0 ,si am primit drept multumire de la Pershepone
Apoi am jucat putin Cash Cow 2 Si....am jucat si Goober's Lab,castigand 15 Kinzcash
Fauna- Vizitator
Aici am cateva fotografii....pentru toti de pe forum,VA IUBESC .Hmmm....hai sa le vedeti :
Fauna- Vizitator
Frumooss <3 [vorba mea de zi cu zi ]
THX,dar poti veni si cu idei noi
Bun,haideti sa va prezint animalutele mele Webkinz
Ea e Peticica (sau Peti [e fara ţ numele]) ,pasind pe podium.E stilata familiei si primul meu webkinz
Ghemotocul acesta de blanita imaculata e Carolina,am primit-o anul trecut de Paste.
Si aici e....saltareata familiei.E putin neastamparata.O cheama Stufi si a fost al doilea animalut al meu webkinz
Ea e Jessica,cea mai cuminte din familie.E mereu in preajma mea,o iau unde am ocazia.
Micuta aceasta e Kaia,mancacioasa familiei .E speciala,ca fiecare,deoarece e dragalasa.
Aceasta e familia mea de webkinzi.Sunt dragute,asa-i? Eu le iubesc mult.
Bun,haideti sa va prezint animalutele mele Webkinz
Ea e Peticica (sau Peti [e fara ţ numele]) ,pasind pe podium.E stilata familiei si primul meu webkinz
Ghemotocul acesta de blanita imaculata e Carolina,am primit-o anul trecut de Paste.
Si aici e....saltareata familiei.E putin neastamparata.O cheama Stufi si a fost al doilea animalut al meu webkinz
Ea e Jessica,cea mai cuminte din familie.E mereu in preajma mea,o iau unde am ocazia.
Micuta aceasta e Kaia,mancacioasa familiei .E speciala,ca fiecare,deoarece e dragalasa.
Aceasta e familia mea de webkinzi.Sunt dragute,asa-i? Eu le iubesc mult.
Fauna- Vizitator
Ce dragute sunt pozeleeeeee!
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 689224
Frumos !
Unde este Pershepone ????????????
Unde este Pershepone ????????????
Cătălin- Zumbuddy
- Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 145839
Frumooss <3 [vorba mea de toate zilele ]
Azi pun cateva poze,la care va voi spune cand le vad la cine ma gandesc dintre voi
-Ma gandesc la Laur...pentru ca avea asemanator la avatar si.....imi aduce aminte de el
-Cu siguranta Bogdan.Adora acesti caini.
-Sely!! De ce?? Pai...nu stiu exact,dar cand vad Clover Puppy ma gandesc la sys
-Alex.Ermm...pentru ca eu i-am dat ideea de cum sa-l cheme pe Husky-ul lui,si i-a pus acel nume....mereu pozele cu Husky ma fac sa ma gandesc la el.
-Zinza` E viata ei...e independenta,orice care e cu campie,libertate,e Zinzulica mea.
-Mary.Pentru ca are un Billy Goat....si imi e draga Merisor.
-Stefu`.Imi aminteste de personalitatea ei kinda crazy...
-Yru,syyyyssss. :* Pai,stiu povestile ei cu baietii,si ceea ce scrie pe poza i se potriveste 100% .
Pai atat....dar sa stiti ca cei pe care nu v-am pus...pai,nu pot pune 3.000 de poze pentru toti..le-am pus cateva,pentru persoanele importante mie,care sunt active....
-Ma gandesc la Laur...pentru ca avea asemanator la avatar si.....imi aduce aminte de el
-Cu siguranta Bogdan.Adora acesti caini.
-Sely!! De ce?? Pai...nu stiu exact,dar cand vad Clover Puppy ma gandesc la sys
-Alex.Ermm...pentru ca eu i-am dat ideea de cum sa-l cheme pe Husky-ul lui,si i-a pus acel nume....mereu pozele cu Husky ma fac sa ma gandesc la el.
-Zinza` E viata ei...e independenta,orice care e cu campie,libertate,e Zinzulica mea.
-Mary.Pentru ca are un Billy Goat....si imi e draga Merisor.
-Stefu`.Imi aminteste de personalitatea ei kinda crazy...
-Yru,syyyyssss. :* Pai,stiu povestile ei cu baietii,si ceea ce scrie pe poza i se potriveste 100% .
Pai atat....dar sa stiti ca cei pe care nu v-am pus...pai,nu pot pune 3.000 de poze pentru toti..le-am pus cateva,pentru persoanele importante mie,care sunt active....
Fauna- Vizitator
Penultina poza e facuta de mine si :
Frumooss <3
Frumooss <3
ma caut, ma caut .. credeam ca fac infarct <3 mersii muult <3
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620792
So....am decis sa scriu mai multe despre webkinz decat despre mine,dar va asigur ca va va placea ca pana acum !!
Azi am fost cu Carolina (stiti voi,animalutul meu: ) la munca,am decis ca avem un CV bogat si ca trebuie sa ramana la fel...am efectuat slujba de pianist,iar aici ne-a intampinat Tabby Dupa atata munca,oare cui nu i se face foame? Ei bine,eu stiu ca lui Carolina i-a fost pofta de ceva buun( ),asa ca i-am pregatit ceva mai special: Dupa aceasta,am luat-o pe Stufi () la plimbare pe la KinzStyle si am facut o hainuta: Spre final,am mers la Kinzville Academy,facand trei cursuri si primind complimente de la invatatoarea noastra
Azi am fost cu Carolina (stiti voi,animalutul meu: ) la munca,am decis ca avem un CV bogat si ca trebuie sa ramana la fel...am efectuat slujba de pianist,iar aici ne-a intampinat Tabby Dupa atata munca,oare cui nu i se face foame? Ei bine,eu stiu ca lui Carolina i-a fost pofta de ceva buun( ),asa ca i-am pregatit ceva mai special: Dupa aceasta,am luat-o pe Stufi () la plimbare pe la KinzStyle si am facut o hainuta: Spre final,am mers la Kinzville Academy,facand trei cursuri si primind complimente de la invatatoarea noastra
Fauna- Vizitator
Foarte frumos aranjat micro-ul
didideea- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I'm verry happy
Localizare : intr-un borcan
KinzCash : 187460
Hihi (: Ieri am fost la ştrand...7 ore pline de balaceala si...SOAREEEE. Am stat non-stop in apa,in bazine,peste tot pe unde se putea {inclusiv toaleta } . M-am bronzat tare,in asa fel incat daca ridic mana sus ma doare....si,curand voi fi ca ciocolata. In loc de ''-CABBAGE!'' (Zinzi) acum sunt ''CIOCO!'' (de la ciocolata )
Cam atat despre mine...acum despre webkinzi:
Azi am cautat-o pe Pershepone si am primit...PJ Collie Framed Poster.
Dupa aceea,eu si Jessica () am jucat Smoothie Moves,deoarece aveam de terminat un Challenge.^^
Dupa ce am castigat 25 KinzCash,Jessicai i s-a facut pofta de ceva dulce.Asa ca,i-am dat ceva gustooos :Dragon Fruit
Deoarece Kaia () s-a simtit energica si puternica azi,am jucat Wacky Zingoz Game...am castigat cativa :Apoi,toate animalutele s-au dus in Clubhouse,la Glam Boutique,aveau nevoie de putina relaxare...
Cam atat despre mine...acum despre webkinzi:
Azi am cautat-o pe Pershepone si am primit...PJ Collie Framed Poster.
Dupa aceea,eu si Jessica () am jucat Smoothie Moves,deoarece aveam de terminat un Challenge.^^
Dupa ce am castigat 25 KinzCash,Jessicai i s-a facut pofta de ceva dulce.Asa ca,i-am dat ceva gustooos :Dragon Fruit
Deoarece Kaia () s-a simtit energica si puternica azi,am jucat Wacky Zingoz Game...am castigat cativa :Apoi,toate animalutele s-au dus in Clubhouse,la Glam Boutique,aveau nevoie de putina relaxare...
Fauna- Vizitator
Veniti la concursul meu!! Premiile sunt mari,si sunt sigura ca va vor placea probele!
http://forum.webkinzromania.ro/t5049-concurs-rapidbest-friends-ever-fauna-26
http://forum.webkinzromania.ro/t5049-concurs-rapidbest-friends-ever-fauna-26
Fauna- Vizitator
Vacanta a trecut,si animalutele mele trebuie sa paseasca in lumea invataturii si a cunoasterii...asa ca azi am plecat toate la scoala:eu la a mea,si ele la KinzVille ...
Azi,deoarece Peticica n-a vrut sa isi murdareasca labutele,Stufi a facut mici salturi spre mina....si rapiditatea ei a fost rasplatita:a gasit o nestemata
Carolina s-a pus pe treaba!Challenge-ul cel mareeee trebuie terminat!Asa ca,s-a apucat sa se joace putin dea prinselea 20 Kinzcashi nu suna rau,asa-i? ^^ ^^
Intr-un final,Peticica s-a decis si ea ce va face:Adventure Park o cheama! Asa ca,l-a ajutat pe Stoogles sa-si gaseasca lanterna si a gasit o mica surpriza... A adus premiul acasa si s-a pus sa isi faca somnul de frumusete ( ).
La final,Jessica si Kaia s-au jucat cu mancarica (au luat pe ascuns mancarea din dulapior XD ),si au preparat 2 recipe-uri,una pentru fiecare
*Spuneti-va parerea,eu chiar muncesc la el
Azi,deoarece Peticica n-a vrut sa isi murdareasca labutele,Stufi a facut mici salturi spre mina....si rapiditatea ei a fost rasplatita:a gasit o nestemata
Carolina s-a pus pe treaba!Challenge-ul cel mareeee trebuie terminat!Asa ca,s-a apucat sa se joace putin dea prinselea 20 Kinzcashi nu suna rau,asa-i? ^^ ^^
Intr-un final,Peticica s-a decis si ea ce va face:Adventure Park o cheama! Asa ca,l-a ajutat pe Stoogles sa-si gaseasca lanterna si a gasit o mica surpriza... A adus premiul acasa si s-a pus sa isi faca somnul de frumusete ( ).
La final,Jessica si Kaia s-au jucat cu mancarica (au luat pe ascuns mancarea din dulapior XD ),si au preparat 2 recipe-uri,una pentru fiecare
*Spuneti-va parerea,eu chiar muncesc la el
Fauna- Vizitator
S-aveti noroc in viata....doar atat zic.Restul va spun pozele uimitoare de mai jos :
Fauna- Vizitator
Foarte frumos microsite Fauna!Mie imi place cel mai mult dintre toate Eu il recomand!
Viviana2011- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Mad
Localizare : In umbra ta....Nu o sa ma gasesti , sunt greu de gasit....
KinzCash : 421809
Mersi...m-am gandit sa postez mai multe despre webkinz,dar voi posta poze si...despre mine
Multumesc de comentariu
Sper sa mai treci pe aici
Multumesc de comentariu
Sper sa mai treci pe aici
Fauna- Vizitator
Eu zic sa mai scrii si despre tine
Viviana2011- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Mad
Localizare : In umbra ta....Nu o sa ma gasesti , sunt greu de gasit....
KinzCash : 421809
Azi a fost o zi suuuuuper!! Why?Pentru ca nu mi-am luat uniforma la scoala,fiindca am facut poze de sfarsit de clasa a IV-a. Mdaah...au fost si gelosi in clasa care nu s-au putut abtine sa nu zica ,,Te duci la nunta?'' .Adica,nu se puteau abtine sa nu comenteze ceva?!
Tot astazi mi-am luat o fusta de la H&M ...mov si....super super super super super super super super frumoasa si comoda. Azi mi-am intalnit si niste vechi colegi de gradinita,pe care nu i-am uitat... .Daa...a fost o zi frumoasa si pentru ca am avut materii usoare si care nu necesita multa atentie,deoarece se intelege clar despre ce e vorba.
Am facut teme -.- si...restul a fost relaxare totala.Cred ca imediat voi intra pe Webkinz,mananc un sandwich cald si...ma uit la Romanii Au Talent
Tot astazi mi-am luat o fusta de la H&M ...mov si....super super super super super super super super frumoasa si comoda. Azi mi-am intalnit si niste vechi colegi de gradinita,pe care nu i-am uitat... .Daa...a fost o zi frumoasa si pentru ca am avut materii usoare si care nu necesita multa atentie,deoarece se intelege clar despre ce e vorba.
Am facut teme -.- si...restul a fost relaxare totala.Cred ca imediat voi intra pe Webkinz,mananc un sandwich cald si...ma uit la Romanii Au Talent
Fauna- Vizitator
Foarte interesant si super!
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 689224
Laur77- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We keep stumbling, we're stumbling, tumbling down / But then we go on, then we go on, then we go on
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 248994
Deci ...ai un microsite superrrr<3.Tine-o tot asa.
Click pe spoiler.
Click pe spoiler.
- Spoiler:
- De ce nu iti faci cont pe forum?
Multumesc mult! Credeam ca e un pic dezorganziat...in fine,va multumesc.
V-am spus ca Peticica e primul meu animalut,asa-i? Ei bine,da! De aceea,cu ocazia unui concurs,am descris-o si vreau sa va arat si voua :> :> :>
Peticica,ghemotocul pufos
Peticica
a fost primul meu webkinz.Te intrebi cum a pasit in inima mea?Ei
bine,totul a inceput intr-o zi de toamna...sora mea si-a luat un webkinz
pe care il imparteam.Apoi,deoarece vroiam si eu unul,m-am dus sa caut
un animalut numai potrivit pentru gusturile mele.
Acolo,pe un raftulet plin de animalute din plus amuzante,am vazut ceea
ce credeam eu ca imi trebuie: o pisica Pom Pom Kitty.Am luat-o de pe
raft si am vazut ca...are o coada asa stufoasa si...era stilata:rozul si
petele mov i se potriveau perfect!Dar nu numai atat ma atragea la
ea!Faptul ca avea sclipici pe coada ei rozalie,urechiusile ei erau
micute si pline de pete violet si corpul ei pufos ma facea sa-mi dau
seama ca ea e speciala si ca merita sa patrunga in inima mea. O adoram,asa ca,atunci,i-am spus tatei: ,,Aceasta o doresc!Si dupa petele pe care le are,o voi numi Peticica! ''.Am cumparat-o si am plecat spre casa.
Ajunsi
in locuinta noastra,am luat-o pe Peticica si,am intrat imediat pe
Webkinz.Am parcurs toate etapele si,prin urmare,data nasterii ei e 23
octombrie 2010.
Dupa ce am axplorat si am patruns in inima animalutelor virtuale,am
inceput sa imi cumpar mai multe,din pasiunea pentru acest joc.
Cu siguranta nu voi uita momentul acesta,deoarece Peticica e atat de simpatica si,prin urmare,atat de speciala si draga mie.
Ce parere aveti?
Okay...haideti sa vedem ce am facut azi pe webkinz
Azi mi-am amintit de Tresure Hunt...asa ca am accesat Webkinz Newz si...la final,am primit un premiu foarte frumos: High Shoe Chair Acesta a venit impreuna cu o figurina: :> :> Apoi am intrat pe Webkinz...
Am luat-o pe Jessica si am jucat Spree: Am primit un zar in plus! Apoi,am mers cu Stufi in cautarea de stele,si am fost rasplatiti pentru ca am prins o cometa Lui Peticica ii era pofta de ceva dulce,asa ca i-am spus ca se prea indoapa cu dulciuri ( ),dar tot va avea prilejul sa jongleze cu ele: Kaia a vrut in parc.I-am facut pe plac,si am si colectat cateva gunoaie (mai precis 5 :]] ) ,,-E foarte important sa reciclam!'' -mi-a spus ea,plina de bucurie. Carolina s-a dus la Clubhouse.A incercat sa faca un schimb,insa nu a reusit.Poate data viitoare va avea articole pe placul altora.
V-am spus ca Peticica e primul meu animalut,asa-i? Ei bine,da! De aceea,cu ocazia unui concurs,am descris-o si vreau sa va arat si voua :> :> :>
Peticica,ghemotocul pufos
Peticica
a fost primul meu webkinz.Te intrebi cum a pasit in inima mea?Ei
bine,totul a inceput intr-o zi de toamna...sora mea si-a luat un webkinz
pe care il imparteam.Apoi,deoarece vroiam si eu unul,m-am dus sa caut
un animalut numai potrivit pentru gusturile mele.
Acolo,pe un raftulet plin de animalute din plus amuzante,am vazut ceea
ce credeam eu ca imi trebuie: o pisica Pom Pom Kitty.Am luat-o de pe
raft si am vazut ca...are o coada asa stufoasa si...era stilata:rozul si
petele mov i se potriveau perfect!Dar nu numai atat ma atragea la
ea!Faptul ca avea sclipici pe coada ei rozalie,urechiusile ei erau
micute si pline de pete violet si corpul ei pufos ma facea sa-mi dau
seama ca ea e speciala si ca merita sa patrunga in inima mea. O adoram,asa ca,atunci,i-am spus tatei: ,,Aceasta o doresc!Si dupa petele pe care le are,o voi numi Peticica! ''.Am cumparat-o si am plecat spre casa.
Ajunsi
in locuinta noastra,am luat-o pe Peticica si,am intrat imediat pe
Webkinz.Am parcurs toate etapele si,prin urmare,data nasterii ei e 23
octombrie 2010.
Dupa ce am axplorat si am patruns in inima animalutelor virtuale,am
inceput sa imi cumpar mai multe,din pasiunea pentru acest joc.
Cu siguranta nu voi uita momentul acesta,deoarece Peticica e atat de simpatica si,prin urmare,atat de speciala si draga mie.
Ce parere aveti?
Okay...haideti sa vedem ce am facut azi pe webkinz
Azi mi-am amintit de Tresure Hunt...asa ca am accesat Webkinz Newz si...la final,am primit un premiu foarte frumos: High Shoe Chair Acesta a venit impreuna cu o figurina: :> :> Apoi am intrat pe Webkinz...
Am luat-o pe Jessica si am jucat Spree: Am primit un zar in plus! Apoi,am mers cu Stufi in cautarea de stele,si am fost rasplatiti pentru ca am prins o cometa Lui Peticica ii era pofta de ceva dulce,asa ca i-am spus ca se prea indoapa cu dulciuri ( ),dar tot va avea prilejul sa jongleze cu ele: Kaia a vrut in parc.I-am facut pe plac,si am si colectat cateva gunoaie (mai precis 5 :]] ) ,,-E foarte important sa reciclam!'' -mi-a spus ea,plina de bucurie. Carolina s-a dus la Clubhouse.A incercat sa faca un schimb,insa nu a reusit.Poate data viitoare va avea articole pe placul altora.
Fauna- Vizitator
Hehehehehehe
Frumos
Frumos
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 455938
esti bestiala si ai un microsite super tare
chiar ar drebui sa iti faci cont esti foarte iubita aici
chiar ar drebui sa iti faci cont esti foarte iubita aici
Mersi,sys! Banuiesc ca iti plac mini-povestioarele (: (: :* :*
Marcy,multumesc de aprecierile legate de micro ^^ Chiar crezi asta? THX...si eu va marturisesc ca am cunoscut niste persoane foarte speciale aici
Marcy,multumesc de aprecierile legate de micro ^^ Chiar crezi asta? THX...si eu va marturisesc ca am cunoscut niste persoane foarte speciale aici
Fauna- Vizitator
multumim .............si da esti cel mai iubit vizitator de aiciFauna a scris: Mersi,sys! Banuiesc ca iti plac mini-povestioarele (: (: :* :*
dar ar fi frumos sa iti faci cont sa aflam mai multe despre tine
FOARTE FRUMOS! sper ca si topicul meu sa ajunga asa intr-o zi
valicescu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Love Shany,Kiara and Kovu's girl!
Localizare : Ploiesti
KinzCash : 234335
Cu multa munca,sunt sigura ca si al tau va fi ,,promovat''! Fii doar activa,si vei reusi
La multi ani,bunico! Sper ca aceasta zi sa fie de neuitat,sa te bucuri ca vom fi impreuna si ca...toti cei dragi (inclusiv eu ) te iubim! Sa nu uiti asta...La multi ani din partea mea!
La multi ani,bunico! Sper ca aceasta zi sa fie de neuitat,sa te bucuri ca vom fi impreuna si ca...toti cei dragi (inclusiv eu ) te iubim! Sa nu uiti asta...La multi ani din partea mea!
Fauna- Vizitator
WHUUUUUUTT ???? O.O' si al meu e tot lynx-ul ...Fauna a scris:Deoarece m-am inscris la concursul Funny al Letyei,am facut o descriere superba(din punctul meu de vedere :> :> )...haideti s-o cititi si voi:
Lynxul
Animalul
foc.
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 455938
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» ⋆☯Photos on stars☻⋆
» *~*Stars Of Winter*~*
» 。◕‿◕。 My Gallery 。◕‿◕。
» x.` My Gallery
» ♥ La'ra GaLlErY ♥