Echipa de Majorete a Scolii
+6
Yulyca24
barbiestar22
raluklady
AnDrEi_WebKinz
MrCookieMonster
sely01
10 participanți
Pagina 1 din 1
Echipa de Majorete a Scolii
10 majorete (:
Majorete:
Sely
Stef
Raluca
Iulia
Barbie
Iulia
Majorete:
Sely
Stef
Raluca
Iulia
Barbie
Iulia
Ultima editare efectuata de catre sely01 in Joi 10 Mai 2012, 9:31 pm, editata de 4 ori
sely01- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 230977
Re: Echipa de Majorete a Scolii
Logic,Stefu`!MrCookieMonster a scris:Eeeeuuu! XD
* Stef, nu Bogdan
Il vedem si pe Bogdan cu pampoane?
AnDrEi_WebKinz a scris:eu o sa fiu in echipa de majoreti ai scolii
Nu,dar poti fi la fotbal sa la bascket,poti crea topic
raluklady- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : super ultra giga hecta.......fericita...... dc? a venit vacanta
Localizare : Timisoara
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 150960
Ma inscriu.
barbiestar22- Webkinz Caring Valley
- Gen : Stare de spirit : I love Winx and Webkinz! :*:*:*
Localizare : Magix
KinzCash : 147589
Si eu ma inscriu!
Yulyca24- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : A inceput un nou an scolar !
Localizare : Pe aripa unui inger .....
KinzCash : 174829
si eu vreau!
alteio- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : Giurgiu
KinzCash : 227346
pufi09- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Happy
Localizare : In savana.Eu sunt Nala
KinzCash : 191234
ma inscriu dartrebuie sa stiu ceva,ce o sa facem mai exact la echipa de majorete ,le barfim pe celelalte ca majoretele din filme(glumeam) sau o sa stam desi va fi totusi super.?sa-mi raspunzi te rog.
mythomas- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : e greu sa fii tu insati intr-o lume in care diferentele ne fac ciudati.Nu exista ttipe cool pentru ca aceste fete sau baietii pe care noi ii vedem cool nu sunt ei insasi.Sa te prefaci e mai usor dar mie nu-miplace.Incepe iar anul scolar si iar trebuie sa incep sa ma prefac ca cineva sa ma creada.Asta-i viata.Dar mi-as dori sa nu fie.
Localizare : Canapeaua din sufragerie,meditez ca sa ma pregatesc de nebunia scolii si clasei mele.
KinzCash : 144808
Si euuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!
Nu stica daca punem un baiat in fustita si pampoane
Deci....
Nu stica daca punem un baiat in fustita si pampoane
Deci....
Sonia-Maria.2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Everybody love you,but you don't know. Dream, tommorow it's possibile to rain. Everyday is one smiley day, but not today. Smile evryday, to all person, but not after you hit them. Everybody cand lie, but are a lot of person who can lie to them self. Stiu cand fac ceva gresit, nu trebuie sa-mi explici. i-am dus haina colegului haina dupa ce el mi-a adus-o de trei ori .el spune ca o voi face de doar inca 2 ori sa ma rascumpar, eu cred ca e vina lui. Mi-a incurcat geaca.:) Unele persoane par dragute pana s ale auzi vorbind bate-ti joc, razi acum caci cand tu vei plange pe la colturi am sa trec am sa-ti pun un banut in cana si am sa-ti zic ,,Who's laughing now" Stiti zilele cand erati la scoala si ba era soare ba incepea vant si furtuna.eu sunt mai mult furtun
Localizare : dUTE LA LOTO SI INCEARCA SA CASTIGI 1000 DE LEI. doamna care iti va imana premiul,iti va da niste bilete si o masina. pleci cu biletele in laponia si il cauti pe Rudolph si zboru cu el pana in china si vei vedea o batrana care vb. singura(bate campii=)) ) si iti va da 2 ghicitori ca sa te lase sa treci pe strada din Beijing. Raspunsul la ambele este capra. Batrana v-a muri si din hainele ei se formeaza un bilet care scrie adresa mea! Greu rau e sa imi afli adresa! LOOL!
KinzCash : 173870
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum