Jucarii ciudate
+8
merry777
stefanawebkinz
Alexandru2002
zinzimima
andrada.webkinz
BrunoClau
Adrian2003
Moko
12 participanți
Pagina 1 din 1
Jucarii ciudate
Aici vorbim despre jucariile ciudate pe care l-am vazut.
Moko- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I want your ugly,I want desing,I want you love,Love love love I want your love.
Localizare : In lumea online de Internet.
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 205028
Jucarii ciudate
Le-am vazut .Ca nu numai tu le-ai vazut!
Adrian2003- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : <<Stalker>>
Localizare : Undeva
KinzCash : 328429
Re: Jucarii ciudate
Unii dintre copii au vazut jucarii mai..urate sa zic asa... ღღღ
Moko- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I want your ugly,I want desing,I want you love,Love love love I want your love.
Da,eu am vazut niste paianjeni di plastilina [/color] care se mananca...
Re: jucarii ciudate
De plastilina pareau...ღღღ
Eu am vazut intr-un magazin un ursulet cu un ochi si cu o singura laba.
BrunoClau- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita ca un bob de mazare!
Localizare : Romniaaaaa!
KinzCash : 380308
BrunoClau a scris:Eu am vazut intr-un magazin un ursulet cu un ochi si cu o singura laba.
BrunoClau a scris:Eu am vazut intr-un magazin un ursulet cu un ochi si cu o singura laba.
andrada.webkinz- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Happy
Localizare : Pe canapea
KinzCash : 181809
Nu avea cum sa fie produs asa. Cineva a vrut sa-l omoare xD Dar daca totusi intr-un magazin poti gasi asa ceva, chiar si dintr-o rautate, eu zic ca magazinul nu e prea in regula xDBrunoClau a scris:Eu am vazut intr-un magazin un ursulet cu un ochi si cu o singura laba.
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620792
Da xD. Totusi, de ce sa cumpere copiii asta?
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 689224
Nu stiu.Alexandru2002 a scris:Da xD. Totusi, de ce sa cumpere copiii asta?
Eu nu as lua asa ceva.
stefanawebkinz- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 336773
jucarii ciudate .... hmmm gen:
Skylanders?
Skylanders?
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 455938
da chiar!!!!!
bidrye- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : foarte tare si fericita
Localizare : intr-o zona din bucuresti
KinzCash : 225975
Ai vazut ce urati sunt?
da am vazut cu asemenea jucarii te sperii de le noaptea
bidrye- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : foarte tare si fericita
Localizare : intr-o zona din bucuresti
KinzCash : 225975
bidrye a scris:da am vazut cu asemenea jucarii te sperii de le noaptea
Aaaa
Alexandru2002 a scris:Ai vazut ce urati sunt?
zici ca e corcitura intre un dragon si un berbec
andrada.webkinz- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Happy
Localizare : Pe canapea
KinzCash : 181809
Moko- Webkinz Signature
(scuze ca scriu aici)
Dar cum Skylanders e mai popular?http://forum.webkinzromania.ro/t5513-skylanders-sau-webkinz#312850 . Uitati-va la voturi. Cica mii de fani vor skylanders. Pe facebook nici 10 nu scriu.
Apropo , astept doua premii de la emisiune . Cand mai vin? Unul are deja 4 luni, altul 3 luni.
Un yorkie si un cocker spaniol Lil kinz ambii!
Dar cum Skylanders e mai popular?http://forum.webkinzromania.ro/t5513-skylanders-sau-webkinz#312850 . Uitati-va la voturi. Cica mii de fani vor skylanders. Pe facebook nici 10 nu scriu.
Apropo , astept doua premii de la emisiune . Cand mai vin? Unul are deja 4 luni, altul 3 luni.
Un yorkie si un cocker spaniol Lil kinz ambii!
Mesajele copiilor: Nu vă supaărați,dar voi ziceți că nimeni nu cumpără Webkinzii?Vreți să știți de ce?FIINDCĂ VOI A-ȚI SCUMPIT PREȚURILE.În 2010 un Webkinz normal era 40 de lei,acum e 50.Păi cine vreți să cumpere la un asemenea preț?Un W signature era 80 de lei (cel puțin la Timișoara) acum e un milion.+ că voi nici nu faceți vreo reclamă drăguță,ceva...acuma nimic!Puteați să fi făcut o reclamă superbă cu Webkinz rockerz..chiar că n-ați fi dat faliment.. Bine că a-ți adus urâtaniile alea de Skylanders..un metin "3",cel mai stupid joc din lume!Ziceați că aduceți Tails Towns..unde sunt?niciunde fiindcă vă plângeți că dați faliment!BRAVO VOUĂ!Nu aveți decât să mă injurați sau să mă criticați nu o să vă bag in seamă. Veți vedea că nimeni nu o să vă cumpere procăriile de Skylanders..SUS WEBKINZ JOS SKYLANDERS!
PeacefulDoggy
SI? NE PASA CA DATI FALIMENT? ATI FACUT-O CU MANA VOASTRA! SI, SUNTETI NISTE LASI CA NU VRETI SA NE RASPUNDETI. STATI CA NISTE URSI IN BARLOG ASTEPTAND SA TREACA FURTUNA! NOI AVEM DREPTUL SA NE SPUNEM PAREREA DEOARECE SUNTEM CEI MAI FIDELI CLIENTI! DAR VOI NE-ATI INCALCAT ACEST DREPT! RUSINE!
Steffy9325
LUATI EXEMPLU DE LA AMERICANI! EI ISI PROMOVEAZA SI ISI RESPECTA FIRMA! NU CA VOI! DE EXEMPLU, ANUL TRECUT, DE PASTI, ATI FACUT PROMOTIA CU IEPURII LA 19,99 LEI. ATI LASAT NUMAI IEPURII AIA PE RAFT PANA LA CRACIUN! SI ACUMA SUNT PE RAFT!
Steffy9325
Da exacttt!!!!!!!!!!!!!Nimic nu faceți! Vreți doar bani! Păi vor vreți bani,dar reclame sau ceva nu faceți...stați liniștiți acasa.Ok,nici bani nu primiți cum nu primim și noi w.Corect?
PeacefulDoggy
Buna.Eu sunt un jucator Webkinz,obisnuit si am deschis acest subiect din cauza unei grave probleme: NU SE MAI ADUC WEBKINZI IN ROMANIA!!
Aceasta problema ne-a intristat pe toti si acum in loc de inocentele,pufoasele si jucausele jucarii Webkinz au fost aduse niste anumite jucarii Skylanders.Eu nu o sa imi cumpar Skylanders! Revolutia Webkinz!
Deci Deea sper sa faci ceva in legatura cu asta! Sunt foarte multi fani Webkinz in Romanai,cu miile! Nu meritam sa nu primim ce ne dorim: Webkinz!
Viviana2011
+ alte multe mesaje.
PeacefulDoggy
SI? NE PASA CA DATI FALIMENT? ATI FACUT-O CU MANA VOASTRA! SI, SUNTETI NISTE LASI CA NU VRETI SA NE RASPUNDETI. STATI CA NISTE URSI IN BARLOG ASTEPTAND SA TREACA FURTUNA! NOI AVEM DREPTUL SA NE SPUNEM PAREREA DEOARECE SUNTEM CEI MAI FIDELI CLIENTI! DAR VOI NE-ATI INCALCAT ACEST DREPT! RUSINE!
Steffy9325
LUATI EXEMPLU DE LA AMERICANI! EI ISI PROMOVEAZA SI ISI RESPECTA FIRMA! NU CA VOI! DE EXEMPLU, ANUL TRECUT, DE PASTI, ATI FACUT PROMOTIA CU IEPURII LA 19,99 LEI. ATI LASAT NUMAI IEPURII AIA PE RAFT PANA LA CRACIUN! SI ACUMA SUNT PE RAFT!
Steffy9325
Da exacttt!!!!!!!!!!!!!Nimic nu faceți! Vreți doar bani! Păi vor vreți bani,dar reclame sau ceva nu faceți...stați liniștiți acasa.Ok,nici bani nu primiți cum nu primim și noi w.Corect?
PeacefulDoggy
Buna.Eu sunt un jucator Webkinz,obisnuit si am deschis acest subiect din cauza unei grave probleme: NU SE MAI ADUC WEBKINZI IN ROMANIA!!
Aceasta problema ne-a intristat pe toti si acum in loc de inocentele,pufoasele si jucausele jucarii Webkinz au fost aduse niste anumite jucarii Skylanders.Eu nu o sa imi cumpar Skylanders! Revolutia Webkinz!
Deci Deea sper sa faci ceva in legatura cu asta! Sunt foarte multi fani Webkinz in Romanai,cu miile! Nu meritam sa nu primim ce ne dorim: Webkinz!
Viviana2011
+ alte multe mesaje.
Alexandru2002 a scris:Mesajele copiilor: Nu vă supaărați,dar voi ziceți că nimeni nu cumpără Webkinzii?Vreți să știți de ce?FIINDCĂ VOI A-ȚI SCUMPIT PREȚURILE.În 2010 un Webkinz normal era 40 de lei,acum e 50.Păi cine vreți să cumpere la un asemenea preț?Un W signature era 80 de lei (cel puțin la Timișoara) acum e un milion.+ că voi nici nu faceți vreo reclamă drăguță,ceva...acuma nimic!Puteați să fi făcut o reclamă superbă cu Webkinz rockerz..chiar că n-ați fi dat faliment.. Bine că a-ți adus urâtaniile alea de Skylanders..un metin "3",cel mai stupid joc din lume!Ziceați că aduceți Tails Towns..unde sunt?niciunde fiindcă vă plângeți că dați faliment!BRAVO VOUĂ!Nu aveți decât să mă injurați sau să mă criticați nu o să vă bag in seamă. Veți vedea că nimeni nu o să vă cumpere procăriile de Skylanders..SUS WEBKINZ JOS SKYLANDERS!
PeacefulDoggy
Steffy9325
Steffy9325
PeacefulDoggy
Viviana2011
+ alte multe mesaje.
Si eu am trimis prin mail
ASA VA VREAU!!!!!WR SA VA FIE RUSINE!!!MACAR DACA A-TI VENI AICI SA NE SPUNE-TI ADEVARU'!!!!!SA DATI FALIMENT NU MA INTERESEAZA....CA CU SKYLANDERS AIA NU VI CUMPARA NIMENI!!!MAI RAU CA ALTE JUCARRII!!!!MAI RAU CA O MINGE DE 1 LEU!!!!!!
WebkinzPuppy
ACUM,CA ATI DAT-O IN BARA CU WEBKINZ INCERCATI CU PROSTIILE ALEA DE SKYLANDERS! CE? CREDETI CA O SA VA MEARGA MAI BINE CU MONSTRII AIA? PANA SI VOI SUNTETI NISTE MONSTRII MAI RAI CA SKYLANDERS!
Steffy9325
Americanii au și road trip! Toți au lucruri tari legate de W doar NOI NU!
PeacefulDoggy
ASA VA VREAU!!!!!WR SA VA FIE RUSINE!!!MACAR DACA ATI VENI AICI SA NE SPUNE-TI ADEVARU'!!!!!SA DATI FALIMENT NU MA INTERESEAZA....CA CU SKYLANDERS AIA NU VI CUMPARA NIMENI!!!MAI RAU CA ALTE JUCARRII!!!!MAI RAU CA O MINGE DE 1 LEU!!!!!!
WebkinzPuppy
Cei care vor Skyanders,uitati,primesc ce vor. Noi de ce nu primim ce vrem? E discriminare!
Steffy9325
Webkinz is the best.THE BEST THE BEST THE BEST!!
Moko
Nah....nu mai ....haha stiu ca suna ciudat dar mi-am dat seama ca e cam prea violent pt mine si nu ar avea rost sa il cumpar ,si e si scump.Doar asa sa mi-l cumpar si sa nu ma joc mai bine imi pastrez banii,si-apoi cand am auzit ca au scos webkinz ca sa aduca skylanders m-am enervat si mi-am spus:"Nu mai imi plac Skylanders" Asa ca GO WEBKINZ!!!
WebkinzPuppy
[Nici eu n-am primit e-mail de la Ganz....Cred ca ultima noastra sansa sunt ei...Tre' sa asteptam pana sa imi raspunda
Steffy9325
dar nu prea stiu cu ce ne pot ajuta ei...sunt din america...doar cu WR vb asa ca nu avem nici cu ei o sansa mare sa readucem Webkinzii inapoi !Va trebui sa ne multumim cu cei ramasi
WebkinzPuppy]
WebkinzPuppy
ACUM,CA ATI DAT-O IN BARA CU WEBKINZ INCERCATI CU PROSTIILE ALEA DE SKYLANDERS! CE? CREDETI CA O SA VA MEARGA MAI BINE CU MONSTRII AIA? PANA SI VOI SUNTETI NISTE MONSTRII MAI RAI CA SKYLANDERS!
Steffy9325
Americanii au și road trip! Toți au lucruri tari legate de W doar NOI NU!
PeacefulDoggy
ASA VA VREAU!!!!!WR SA VA FIE RUSINE!!!MACAR DACA ATI VENI AICI SA NE SPUNE-TI ADEVARU'!!!!!SA DATI FALIMENT NU MA INTERESEAZA....CA CU SKYLANDERS AIA NU VI CUMPARA NIMENI!!!MAI RAU CA ALTE JUCARRII!!!!MAI RAU CA O MINGE DE 1 LEU!!!!!!
WebkinzPuppy
Cei care vor Skyanders,uitati,primesc ce vor. Noi de ce nu primim ce vrem? E discriminare!
Steffy9325
Webkinz is the best.THE BEST THE BEST THE BEST!!
Moko
Nah....nu mai ....haha stiu ca suna ciudat dar mi-am dat seama ca e cam prea violent pt mine si nu ar avea rost sa il cumpar ,si e si scump.Doar asa sa mi-l cumpar si sa nu ma joc mai bine imi pastrez banii,si-apoi cand am auzit ca au scos webkinz ca sa aduca skylanders m-am enervat si mi-am spus:"Nu mai imi plac Skylanders" Asa ca GO WEBKINZ!!!
WebkinzPuppy
[Nici eu n-am primit e-mail de la Ganz....Cred ca ultima noastra sansa sunt ei...Tre' sa asteptam pana sa imi raspunda
Steffy9325
dar nu prea stiu cu ce ne pot ajuta ei...sunt din america...doar cu WR vb asa ca nu avem nici cu ei o sansa mare sa readucem Webkinzii inapoi !Va trebui sa ne multumim cu cei ramasi
WebkinzPuppy]
Am scris o mica parte.
Deci ,WR, sper sa va dati seama ca faceti o mare greseala.
Peste ceva timp VETI REGREETA ca ati adus Skylanders, ci nu ati continuat cu WEBKINZ
Peste ceva timp VETI REGREETA ca ati adus Skylanders, ci nu ati continuat cu WEBKINZ
EXACT!!!
WebkinzPuppy- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Vine Vacanta MULT asteptata!!!!!!!!!! <3
Localizare : Dreamland :D
KinzCash : 170870
Alexandru2002 a scris:Am scris o mica parte.
vreti sa ne ajutati sa mai vina webkinz?
mergeti in carrefour si cora si CERETI.
daca ei accepta, noi putem sa mai aducem.
daca nu, suntem blocati.
sa vada si ei ca voi vreti.
si nu mai jigniti, ca atunci cand se fura coduri, noi nu va insultam pe voi.
daca nu, suntem blocati.
Mda...
Webkinz Romania a scris:vreti sa ne ajutati sa mai vina webkinz?
daca nu, suntem blocati.
Aici ai dreptate, dar ca sa CERI, iti trebuie CURAJ (sau poti sa-l rogi pe unul din parinti s-o faca in locul tau). Iar cu toate acestea, exista o hiba... de exemplu, la noi in Baia Mare NU este Carrefour. La cora erau o gramada de Webkinz dar nimeni nu ii cumpara, asa ca i-au lichidat, i-au redus pretul la 10 lei ... si au trecut IMEDIAT. Asta arata ca problema este ca pretul initial e mult prea mare (iar veniturile romanilor cam prea mici). Iar cu furatul codurilor: sincer, cred ca a fost brevetat de romani. Si e foarte nedrept! Sa furi... Copiii... hai sa zicem.. ca multi nu isi cunosc limitele. Dar trist e ca intr-adevar stiu un caz, in care PARINTELE i-a zis copilului: "Las', puiul mami, ca-ti aduc eu un cod de la Kaufland "... Imi venea sa ... Si am ramas socata, nestiind: sa zic, sau sa n-o fac? Doamna! Nu vedeti ca va invatati copilul SA FURE? In fine... N-am ce zice, decat: cu cat mai multi Webkinz, cu atat mai bine!
lorynam- Gen : Stare de spirit : If we have no peace, it is because we have forgotten that we belong to each other. (-'.'-)
Localizare : Baia Mare
KinzCash : 139580
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum