Lucruri ciudate si amuzante
+4
pufi09
LimonadeGo
alteio
zinzimima
8 participanți
Pagina 1 din 1
Lucruri ciudate si amuzante
1. Nu ma refer la fantome/spirite sau alte chestii de genul
Aici punem recorduri, lucruri ciudate si amuzante (de exemplu ce scot unii la vanzare etc.) .
Eu de la o emisiune la un radio pentru un copii am auzit ca cineva a scos la vanzare dreptul de a ploua Sau o celula la inchisoare Nu inteleg cine ar vrea asa ceva
Aici punem recorduri, lucruri ciudate si amuzante (de exemplu ce scot unii la vanzare etc.) .
Eu de la o emisiune la un radio pentru un copii am auzit ca cineva a scos la vanzare dreptul de a ploua Sau o celula la inchisoare Nu inteleg cine ar vrea asa ceva
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620792
Re: Lucruri ciudate si amuzante
Recorduri:
- Cel mai rapid bautor de ketchup
- Saritura in apa cea mai putin adanca
- Caine care sare coarda
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620792
o data am vazut pe cineva care imbratisa si pupa un copac si din cand in cand ii lipea o acadea de trunchi
alteio- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : Giurgiu
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 227346
O întâmplare stranie...
Asta chiar e o poveste reala...mi s-a intamplat azi noapte,azi dimineata,nush,dar stiu ca era 00:00 fix.In acel moment eu eram treaza(ca orice alt copil normal:)) ).Deodata,curentul (electricitatea) s-a oprit...Dar nu e putin ciudat?Fix la 00:00 ?!Ma rog...trecuse deja o ora,era 01:00 fix,si curentul (electricitatea) inca nu se deschise...Era o bezna totala,imbinata cu o liniste ca de mormant.Deod...ata...il vad pe fratele meu langa mine.Nici nu-mi dadusem seama cand venise.Vroia sa doarma langa mine,deoarece zicea ca visase urat si ca îi era fraca sa doarma singur.Eu,ca o sora buna,l-am primit.Dar ce era sa fac?Sa las bietul copil speriat de nu mai stiu eu ce chestie afara?Dar ma rog...faza e ca a adormit din prima.Asta era bine.Atunci,vazusem ceva alb-verzui pe geam...era o chestie care nu avea forma,era imprastiata ca sa zic asa:))M-am dus la geam sa vad mai bine...si parca se apropia de mine.Sa fi fost doar imaginatia mea?Dar nu prea cred...era prea real pt a fi o simpla iluzie.Si va avertizez ca nu era vreo lumina de la celelalte blocuri,dar nici de la luna,fiti siguri!!!Era ora 03:00 fix si chestia aia tot nu disparuse:( Am stat pana la 03:30 (jumatate) si acea umbra tot nu disparuse pana la urma m-am hotarat sa incerc totusi sa adorm chiar daca nu imi ere somn nici un pic,pt ca muream de plictiseala chiar si cu mobilu' langa mine.Cred ca atipisem putin pana la ora 04:00,mi-am intors privirea catre geam iar umbra disparuse.Eram intr-un fel fericita.Si am adormit la loc:))Nu a fost chiar de groaza dar a meritat totusi sa ma chinui sa o scriu,nu??:)Si...app...Sper ca nu v-am plictisit:))Sa va spun cat de sincer pot ca totul a fost real...
LimonadeGo- Gen : Stare de spirit : :D
KinzCash : 136040
nu credLimonadeGo a scris: Asta chiar e o poveste reala...mi s-a intamplat azi noapte,azi dimineata,nush,dar stiu ca era 00:00 fix.In acel moment eu eram treaza(ca orice alt copil normal:)) ).Deodata,curentul (electricitatea) s-a oprit...Dar nu e putin ciudat?Fix la 00:00 ?!Ma rog...trecuse deja o ora,era 01:00 fix,si curentul (electricitatea) inca nu se deschise...Era o bezna totala,imbinata cu o liniste ca de mormant.Deod...ata...il vad pe fratele meu langa mine.Nici nu-mi dadusem seama cand venise.Vroia sa doarma langa mine,deoarece zicea ca visase urat si ca îi era fraca sa doarma singur.Eu,ca o sora buna,l-am primit.Dar ce era sa fac?Sa las bietul copil speriat de nu mai stiu eu ce chestie afara?Dar ma rog...faza e ca a adormit din prima.Asta era bine.Atunci,vazusem ceva alb-verzui pe geam...era o chestie care nu avea forma,era imprastiata ca sa zic asa:))M-am dus la geam sa vad mai bine...si parca se apropia de mine.Sa fi fost doar imaginatia mea?Dar nu prea cred...era prea real pt a fi o simpla iluzie.Si va avertizez ca nu era vreo lumina de la celelalte blocuri,dar nici de la luna,fiti siguri!!!Era ora 03:00 fix si chestia aia tot nu disparuse:( Am stat pana la 03:30 (jumatate) si acea umbra tot nu disparuse pana la urma m-am hotarat sa incerc totusi sa adorm chiar daca nu imi ere somn nici un pic,pt ca muream de plictiseala chiar si cu mobilu' langa mine.Cred ca atipisem putin pana la ora 04:00,mi-am intors privirea catre geam iar umbra disparuse.Eram intr-un fel fericita.Si am adormit la loc:))Nu a fost chiar de groaza dar a meritat totusi sa ma chinui sa o scriu,nu??:)Si...app...Sper ca nu v-am plictisit:))Sa va spun cat de sincer pot ca totul a fost real...
pufi09- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Happy
Localizare : In savana.Eu sunt Nala
KinzCash : 191234
Poate fii adevarat,poate nu!
Viviana2011- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Mad
Localizare : In umbra ta....Nu o sa ma gasesti , sunt greu de gasit....
KinzCash : 421809
Viviana2011 a scris:Poate fii adevarat,poate nu!
ieri am vazut un om cu o bericica in mana in picioarele goale care dansa in mijlocul strazi care mai era si murdar de cenusa pe fata.
eu am zis:
-Clar ,e nebun!
-Da poate...da unde doarme?
eu:
-paiii in cocioaba aia
-Ba tu nu vezi ca acolo-s porci?
Adrian2003- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : <<Stalker>>
Localizare : Undeva
KinzCash : 328429
legenda sfantului andrei scrisa de fernanda si serena
se spune ca pe 20 noiebrie este sfantul andrei mai clar spus sfinti demonii . Si se mai spune ca trebuie sa dai la geamuri si la usii cu usturoi ca sa nu vina demoni si forte ale raului.
Eu si sora mea serena am ffost cu o zi inainte de sfinti demoni la bunici ei trebuia sa se mute si am auzit amandoua poveste asta de la parinti si am spus sa o incercam ca daca tot ne mutam.A sa ca am incercat am asteptat pana la mezul nopti ca atuncea este si luna plina si luminoasasi se duc demoni la fiecare casa care nu e data cu usturoi care desigur este inclusa si a noastra .Se fcuse ora care trebuie sa vina demonii.Eu o intrebam pe sora mea:
-tie frica ???
-nu de ce sami fie sunt tare si puternica.
-mai este un minut .
- stiu asta nu sunt prasta
-stiu si eu asta .
- si apropo ai spus ca nu este adevarateste inventata de parinti si bunici.
- da chiar asa e bine ca te am langa mine sa ma calmezi
-si daca sti eu stiu carate am centura neagra si tu esti aproape de mine cu centura albastra
-vezi nu sa intamplat nimic(zice serena)
-da chiar
Si atunce toate fortile au venit in casa asta
- acuma mie frica spun eu
-si mia
7
- incepe
-ce sa incep?
-anrenamentul de carate
-bine
Noi doauo tot ne stradueam sa ne batem cu demoni si atuncea cand am inceput sa fac lectia 4 am reusituo si am desoperit ca dintro data toti demoni care au venit au disparut prin magiecand a aparut soarele
A fost super daca te uitai la ce fata au facut mostii cand a aparut soarele mureaii de rass . Si daca nu a vazut nimei tot a fost super
poveste este 100%100 adevarata
Eu si sora mea serena am ffost cu o zi inainte de sfinti demoni la bunici ei trebuia sa se mute si am auzit amandoua poveste asta de la parinti si am spus sa o incercam ca daca tot ne mutam.A sa ca am incercat am asteptat pana la mezul nopti ca atuncea este si luna plina si luminoasasi se duc demoni la fiecare casa care nu e data cu usturoi care desigur este inclusa si a noastra .Se fcuse ora care trebuie sa vina demonii.Eu o intrebam pe sora mea:
-tie frica ???
-nu de ce sami fie sunt tare si puternica.
-mai este un minut .
- stiu asta nu sunt prasta
-stiu si eu asta .
- si apropo ai spus ca nu este adevarateste inventata de parinti si bunici.
- da chiar asa e bine ca te am langa mine sa ma calmezi
-si daca sti eu stiu carate am centura neagra si tu esti aproape de mine cu centura albastra
-vezi nu sa intamplat nimic(zice serena)
-da chiar
Si atunce toate fortile au venit in casa asta
- acuma mie frica spun eu
-si mia
7
- incepe
-ce sa incep?
-anrenamentul de carate
-bine
Noi doauo tot ne stradueam sa ne batem cu demoni si atuncea cand am inceput sa fac lectia 4 am reusituo si am desoperit ca dintro data toti demoni care au venit au disparut prin magiecand a aparut soarele
A fost super daca te uitai la ce fata au facut mostii cand a aparut soarele mureaii de rass . Si daca nu a vazut nimei tot a fost super
poveste este 100%100 adevarata
ana ,fer- Vizitator
nu prea cred...
Teo13Teodora♥- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Merry Christmas!Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Localizare : Giurgiu
KinzCash : 200461
Robert-un coleg de-al meu mai grasut:
-Eu practic inotul doamna invatatoare!
D [vb cu colegul de banca]- Stii unii se intreaba cum pluteste in apa
Daca v-ati prins
Daca v-ati prins
Adrian2003- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : <<Stalker>>
Localizare : Undeva
KinzCash : 328429
Loool =)))))Adrian2003 a scris:Robert-un coleg de-al meu mai grasut:
Daca v-ati prins
Uite si de la mine una:
ERa un om la volan,intr-o dacie cred k primul model,si conducea cu berea in mana =)))))
CookieAndCupcake- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Like a wolf <3 Keep calm and LOVE WOLVES
Localizare : Pe scaun,LOOL =))
KinzCash : 143884
Subiecte similare
» Faze amuzante
» Explicatii despre lucruri ciudate
» VORBIM CU WEBKINZ ROMANIA
» schimb - lucruri scumpe din wShop cu lucruri rare, exclusive sau psi
» Statusuri amuzante
» Explicatii despre lucruri ciudate