Forum Webkinz Romania
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Lucruri ciudate si amuzante

+4
pufi09
LimonadeGo
alteio
zinzimima
8 participanți

In jos

Lucruri ciudate si amuzante Empty Lucruri ciudate si amuzante

Mesaj  zinzimima Joi 10 Mai 2012, 5:30 pm

1. Nu ma refer la fantome/spirite sau alte chestii de genul Wink

Aici punem recorduri, lucruri ciudate si amuzante (de exemplu ce scot unii la vanzare etc.) .

Eu de la o emisiune la un radio pentru un copii am auzit ca cineva a scos la vanzare dreptul de a ploua Laughing Sau o celula la inchisoare Shocked Nu inteleg cine ar vrea asa ceva Laughing

zinzimima
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin KinzCash : 620792

Sus In jos

Lucruri ciudate si amuzante Empty Re: Lucruri ciudate si amuzante

Mesaj  zinzimima Joi 10 Mai 2012, 5:34 pm

Recorduri:
  • Cel mai rapid bautor de ketchup
  • Saritura in apa cea mai putin adanca
  • Caine care sare coarda

zinzimima
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin KinzCash : 620792

Sus In jos

Mesaj  alteio Joi 10 Mai 2012, 7:12 pm

o data am vazut pe cineva care imbratisa si pupa un copac si din cand in cand ii lipea o acadea de trunchi Lucruri ciudate si amuzante 233603 Lucruri ciudate si amuzante 233603 Lucruri ciudate si amuzante 233603 Lucruri ciudate si amuzante 233603 Lucruri ciudate si amuzante 233603
alteio
alteio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Fericita
Localizare Localizare : Giurgiu
Zodie : Pesti Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 227346

Sus In jos

Lucruri ciudate si amuzante Empty O întâmplare stranie...

Mesaj  LimonadeGo Mar 26 Iun 2012, 9:44 am

alien Asta chiar e o poveste reala...mi s-a intamplat azi noapte,azi dimineata,nush,dar stiu ca era 00:00 fix.In acel moment eu eram treaza(ca orice alt copil normal:)) ).Deodata,curentul (electricitatea) s-a oprit...Dar nu e putin ciudat?Fix la 00:00 ?!Ma rog...trecuse deja o ora,era 01:00 fix,si curentul (electricitatea) inca nu se deschise...Era o bezna totala,imbinata cu o liniste ca de mormant.Deod...ata...il vad pe fratele meu langa mine.Nici nu-mi dadusem seama cand venise.Vroia sa doarma langa mine,deoarece zicea ca visase urat si ca îi era fraca sa doarma singur.Eu,ca o sora buna,l-am primit.Dar ce era sa fac?Sa las bietul copil speriat de nu mai stiu eu ce chestie afara?Dar ma rog...faza e ca a adormit din prima.Asta era bine.Atunci,vazusem ceva alb-verzui pe geam...era o chestie care nu avea forma,era imprastiata ca sa zic asa:))M-am dus la geam sa vad mai bine...si parca se apropia de mine.Sa fi fost doar imaginatia mea?Dar nu prea cred...era prea real pt a fi o simpla iluzie.Si va avertizez ca nu era vreo lumina de la celelalte blocuri,dar nici de la luna,fiti siguri!!!Era ora 03:00 fix si chestia aia tot nu disparuse:( Am stat pana la 03:30 (jumatate) si acea umbra tot nu disparuse pana la urma m-am hotarat sa incerc totusi sa adorm chiar daca nu imi ere somn nici un pic,pt ca muream de plictiseala chiar si cu mobilu' langa mine.Cred ca atipisem putin pana la ora 04:00,mi-am intors privirea catre geam iar umbra disparuse.Eram intr-un fel fericita.Si am adormit la loc:))Nu a fost chiar de groaza dar a meritat totusi sa ma chinui sa o scriu,nu??:)Si...app...Sper ca nu v-am plictisit:))Sa va spun cat de sincer pot ca totul a fost real...♥️

LimonadeGo

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : :D
Zodie : Pesti Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 136040

Sus In jos

Mesaj  pufi09 Mier 27 Iun 2012, 11:17 am

LimonadeGo a scris:alien Asta chiar e o poveste reala...mi s-a intamplat azi noapte,azi dimineata,nush,dar stiu ca era 00:00 fix.In acel moment eu eram treaza(ca orice alt copil normal:)) ).Deodata,curentul (electricitatea) s-a oprit...Dar nu e putin ciudat?Fix la 00:00 ?!Ma rog...trecuse deja o ora,era 01:00 fix,si curentul (electricitatea) inca nu se deschise...Era o bezna totala,imbinata cu o liniste ca de mormant.Deod...ata...il vad pe fratele meu langa mine.Nici nu-mi dadusem seama cand venise.Vroia sa doarma langa mine,deoarece zicea ca visase urat si ca îi era fraca sa doarma singur.Eu,ca o sora buna,l-am primit.Dar ce era sa fac?Sa las bietul copil speriat de nu mai stiu eu ce chestie afara?Dar ma rog...faza e ca a adormit din prima.Asta era bine.Atunci,vazusem ceva alb-verzui pe geam...era o chestie care nu avea forma,era imprastiata ca sa zic asa:))M-am dus la geam sa vad mai bine...si parca se apropia de mine.Sa fi fost doar imaginatia mea?Dar nu prea cred...era prea real pt a fi o simpla iluzie.Si va avertizez ca nu era vreo lumina de la celelalte blocuri,dar nici de la luna,fiti siguri!!!Era ora 03:00 fix si chestia aia tot nu disparuse:( Am stat pana la 03:30 (jumatate) si acea umbra tot nu disparuse pana la urma m-am hotarat sa incerc totusi sa adorm chiar daca nu imi ere somn nici un pic,pt ca muream de plictiseala chiar si cu mobilu' langa mine.Cred ca atipisem putin pana la ora 04:00,mi-am intors privirea catre geam iar umbra disparuse.Eram intr-un fel fericita.Si am adormit la loc:))Nu a fost chiar de groaza dar a meritat totusi sa ma chinui sa o scriu,nu??:)Si...app...Sper ca nu v-am plictisit:))Sa va spun cat de sincer pot ca totul a fost real...♥️
nu cred Lucruri ciudate si amuzante 328962
pufi09
pufi09
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Happy
Localizare Localizare : In savana.Eu sunt Nala
Zodie : Varsator Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 191234

Sus In jos

Mesaj  Viviana2011 Mier 27 Iun 2012, 11:23 am

Poate fii adevarat,poate nu!
Viviana2011
Viviana2011
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Mad
Localizare Localizare : In umbra ta....Nu o sa ma gasesti , sunt greu de gasit....
Zodie : Leu Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 421809

Sus In jos

Mesaj  Adrian2003 Dum 08 Iul 2012, 12:13 pm

Viviana2011 a scris:Poate fii adevarat,poate nu!

ieri am vazut un om cu o bericica in mana in picioarele goale care dansa in mijlocul strazi care mai era si murdar de cenusa pe fata.
eu am zis:
-Clar ,e nebun!
-Da poate...da unde doarme?
eu:
-paiii in cocioaba aia
-Ba tu nu vezi ca acolo-s porci?

Laughing Laughing Laughing
Adrian2003
Adrian2003
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : <<Stalker>>
Localizare Localizare : Undeva
Zodie : Berbec Zodiac chinezesc : Tigru
KinzCash : 328429

Sus In jos

Lucruri ciudate si amuzante Empty legenda sfantului andrei scrisa de fernanda si serena

Mesaj  ana ,fer Lun 09 Iul 2012, 1:00 pm

se spune ca pe 20 noiebrie este sfantul andrei mai clar spus sfinti demonii Shocked Question . Si se mai spune ca trebuie sa dai la geamuri si la usii cu usturoi Like a Star @ heaven I love you ca sa nu vina demoni si forte ale raului.

Eu si sora mea serena am ffost cu o zi inainte de sfinti demoni la bunici ei trebuia sa se mute si am auzit amandoua poveste asta de la parinti si am spus sa o incercam ca daca tot ne mutam.A sa ca am incercat am asteptat pana la mezul nopti ca atuncea este si luna plina si luminoasasi se duc demoni la fiecare casa care nu e data cu usturoi care desigur este inclusa si a noastra .Se fcuse ora care trebuie sa vina demonii.Eu o intrebam pe sora mea:
-tie frica ???
-nu de ce sami fie sunt tare si puternica. Surprised Cool
-mai este un minut .
- stiu asta nu sunt prasta
-stiu si eu asta .
- si apropo ai spus ca nu este adevarateste inventata de parinti si bunici.
- da chiar asa e bine ca te am langa mine sa ma calmezi
-si daca sti eu stiu carate am centura neagra si tu esti aproape de mine cu centura albastra
-vezi nu sa intamplat nimic(zice serena)
-da chiar
Si atunce toate fortile au venit in casa asta
- acuma mie frica spun eu
-si mia
Shocked 7
- incepe
-ce sa incep?
-anrenamentul de carate
-bine
Noi doauo tot ne stradueam sa ne batem cu demoni si atuncea cand am inceput sa fac lectia 4 am reusituo si am desoperit ca dintro data toti demoni care au venit au disparut prin magiecand a aparut soarele

A fost super daca te uitai la ce fata au facut mostii cand a aparut soarele mureaii de rass . Si daca nu a vazut nimei tot a fost super
poveste este 100%100 adevarata I love you alien Like a Star @ heaven

ana ,fer
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Teo13Teodora♥ Mar 21 Aug 2012, 9:23 am

nu prea cred...
Teo13Teodora♥
Teo13Teodora♥
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Merry Christmas!Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Localizare Localizare : Giurgiu
Zodie : Pesti Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 200461

Sus In jos

Mesaj  Adrian2003 Lun 26 Noi 2012, 5:40 pm

Robert-un coleg de-al meu mai grasut:

-Eu practic inotul doamna invatatoare!

D [vb cu colegul de banca]- Stii unii se intreaba cum pluteste in apa Laughing

Daca v-ati prins Laughing
Adrian2003
Adrian2003
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : <<Stalker>>
Localizare Localizare : Undeva
Zodie : Berbec Zodiac chinezesc : Tigru
KinzCash : 328429

Sus In jos

Mesaj  CookieAndCupcake Lun 26 Noi 2012, 10:00 pm

Adrian2003 a scris:Robert-un coleg de-al meu mai grasut:

-Eu practic inotul doamna invatatoare!

D [vb cu colegul de banca]- Stii unii se intreaba cum pluteste in apa Laughing

Daca v-ati prins Laughing
Loool =)))))

Uite si de la mine una:

ERa un om la volan,intr-o dacie cred k primul model,si conducea cu berea in mana =)))))
CookieAndCupcake
CookieAndCupcake
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Like a wolf <3 Keep calm and LOVE WOLVES
Localizare Localizare : Pe scaun,LOOL =))
Zodie : Pesti Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 143884

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum