Forum Webkinz Romania
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

O viata minunata pe punte-Zack si Cody

5 participanți

In jos

Care este personajul vostru preferat?

O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Vote_lcap25%O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Vote_rcap 25% 
[ 30 ]
O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Vote_lcap23%O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Vote_rcap 23% 
[ 27 ]
O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Vote_lcap30%O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Vote_rcap 30% 
[ 36 ]
O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Vote_lcap18%O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Vote_rcap 18% 
[ 21 ]
O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Vote_lcap0%O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Vote_rcap 0% 
[ 0 ]
O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Vote_lcap1%O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Vote_rcap 1% 
[ 1 ]
O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Vote_lcap3%O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Vote_rcap 3% 
[ 3 ]
O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Vote_lcap0%O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Vote_rcap 0% 
[ 0 ]
[ 1 ]

Total voturi : 119

O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Empty O viata minunata pe punte-Zack si Cody

Mesaj  Viviana2011 Joi 17 Mai 2012, 12:11 pm

Cu toti stim serialul de pe Disney Channel ,,O viata minunata pe puncte'' cu Zack si Cody.O sa va pun o lista cu personajele si voi alegeti care vreti sa fiti
Zack: Alexandru2002
Cody: Moko
Bailey:Viviana2011
London: ♥️✿Marcy_Marceline✿♥️
Woody:
Domnul Moseby:
Doamna profesoara:
Domnul Tipton:
Marcus:
Carby(nu stiu fix cum se scrie,dar este paznicul):
Daca am omis vreun personaj si vreti sa fiti acela sa imi ziceti.Cel mai mult imi place de Bailey I love you
Episodul meu favorit este acela cand s-au naufragiat ei pe o insula.Ce tare a fost partea ,,O sa raman singur cu Skelly'' Laughing Laughing Laughing

Ultima editare efectuata de catre Viviana2011 in Lun 21 Mai 2012, 4:44 pm, editata de 3 ori
Viviana2011
Viviana2011
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Mad
Localizare Localizare : In umbra ta....Nu o sa ma gasesti , sunt greu de gasit....
Zodie : Leu Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 421809

Sus In jos

O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Empty Re: O viata minunata pe punte-Zack si Cody

Mesaj  Moko Joi 17 Mai 2012, 1:00 pm

Cody
Moko
Moko
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : I want your ugly,I want desing,I want you love,Love love love I want your love.
Localizare Localizare : In lumea online de Internet.
Zodie : Gemeni Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 205028

Sus In jos

O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Empty Re: O viata minunata pe punte-Zack si Cody

Mesaj  Viviana2011 Joi 17 Mai 2012, 1:02 pm

Ok moko te-am scris Very Happy.Care este episodul tau favorit?Al meu cel cu naufragiati cu Skelly Laughing Laughing
Viviana2011
Viviana2011
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Localizare Localizare : In umbra ta....Nu o sa ma gasesti , sunt greu de gasit....

Sus In jos

Mesaj  Alexandru2002 Joi 17 Mai 2012, 1:13 pm

Vreau sa fiu Zack
Alexandru2002
Alexandru2002
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare Localizare : Timisoara
Zodie : Varsator Zodiac chinezesc : Cal
KinzCash : 689224

Sus In jos

Mesaj  Viviana2011 Joi 17 Mai 2012, 1:14 pm

Alexandru2002 a scris:Vreau sa fiu Zack
Laughing Laughing Ok daca zici tu.Moko o sa ia zile amare cu ,,Zack'' Laughing Laughing
Viviana2011
Viviana2011
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Moko Joi 17 Mai 2012, 1:23 pm

Viviana2011 a scris:Ok moko te-am scris Very Happy.Care este episodul tau favorit?Al meu cel cu naufragiati cu Skelly Laughing Laughing
Mie imi place episodul ala in care ei doi si cu(parca) Mady si cum mai cineva si cica era bantuit.Daca sti,imi zici si mie cum se numeste? Smile
Moko
Moko
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : I want your ugly,I want desing,I want you love,Love love love I want your love.

Sus In jos

Mesaj  Viviana2011 Joi 17 Mai 2012, 1:24 pm

Moko a scris:
Viviana2011 a scris:Ok moko te-am scris Very Happy.Care este episodul tau favorit?Al meu cel cu naufragiati cu Skelly Laughing Laughing
Mie imi place episodul ala in care ei doi si cu(parca) Mady si cum mai cineva si cica era bantuit.Daca sti,imi zici si mie cum se numeste? Smile
Asta ii din Zack si Cody ce viata minunata.Dar ii fain si ala oricum.Nu mai stiu cum se numeste
Viviana2011
Viviana2011
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Moko Joi 17 Mai 2012, 1:30 pm

Oo scuze le-am confundat.
Moko
Moko
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Viviana2011 Joi 17 Mai 2012, 1:39 pm

Episodul 7-Totul este grecesc din O viata minunata pe punte
Viviana2011
Viviana2011
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Viviana2011 Joi 17 Mai 2012, 5:59 pm

Zack citind pentru prima oara orarul:

O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Images?q=tbn:ANd9GcSW3ZyXfUmBx-YA6L8NS7chpiODJ8tToWZpYftUZ4ocN35_k8Ch7g

Zack:Ce program tare avem.Mic dejun,pranz si cina!Piscina,sucuri si multe fete!
Cody:Ala este orarul pasagerilor.Uite orarul elevilor.
Zack:Scoala dimineata,pranz si scoala dupa masa!
Cody:Este un program excelent!
Zack:Ma duc sa ma arunc peste bord!
Viviana2011
Viviana2011
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Viviana2011 Joi 17 Mai 2012, 6:06 pm

Ura mie de London Tipton

O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Brenda-song-interview-questions

London:Buna prieteni.Astazi va vom prezenta cele mai rele vesti din moda!Cineva chiar poarta asta!

O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Images?q=tbn:ANd9GcSORHGucB7FkM0-DtED6UwFIIjYfXATTloblXYZjniOt328LNKr

Si uite ce va recomand baieti si fete!

Fete:

O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Images?q=tbn:ANd9GcTg2prCzvI9kArNpNvMFDQMVtg7R667q_WtaWhB9hekDSqBNNcEig

Baieti:

O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Images?q=tbn:ANd9GcRVaQ9I_aH7ve1-9nP1KYyu1FfyVAXevpvA440O9isxTLssEhEo_SSBH7jt

Ne vedem data viitoare la ura mie cu London Tipton!
Viviana2011
Viviana2011
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Alexandru2002 Joi 17 Mai 2012, 6:09 pm

Aia cred ca o poarta Bailey.
Si london zice: Arati ca un TAXI
Alexandru2002
Alexandru2002
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare Localizare : Timisoara
Zodie : Varsator Zodiac chinezesc : Cal
KinzCash : 689224

Sus In jos

Mesaj  Viviana2011 Vin 18 Mai 2012, 6:18 am

Alexandru2002 a scris:Aia cred ca o poarta Bailey.
Si london zice: Arati ca un TAXI
Da stiu episodul Laughing
Ai citit conversatia ta cu Moko?
Viviana2011
Viviana2011
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Viviana2011 Lun 21 Mai 2012, 4:24 pm

Stirile de luni cuprind:

1)Zack,Cody si prieteni lor rataciti pe o insula!
2) London va da noi sfaturi!
3)Bailey si Cody va vor da odata pe saptamana inforamatii noi!
Viviana2011
Viviana2011
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Viviana2011 Lun 21 Mai 2012, 4:32 pm

Cei 2 fratii gemeni si prietenii lor s-au ratacit pe o insula.Totul din cauza ca London si-a facut intr-o barca un ,,dulap'' cu haine Laughing Laughing

O viata minunata pe punte-Zack si Cody  9k=

Zack:Totul este din cauza lui London!
Bailey: Ba nu!Daca Cody ma asculta sa mergem in N eram teferi.
Woody:Stop!Zack ai adus cina!
Zack:Asta conteaza mai putin.....
Cody:Avem peste la cina!
Bailey:Zack ne-ai salvat!Ne-ai adus mancare!
Cody:Zack nu imi fura iubita
Zack:Nu o fur pe Bailey!Asta este daca nu te mai place!Ce sa fac daca sunt frumos si talentat!
.....................................................................

Maine va continua conversatia!
Viviana2011
Viviana2011
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Viviana2011 Lun 21 Mai 2012, 4:37 pm

Ura mie de London Tipton
-partea 2-

Buna din nou prieteni!
Va dau noi sfaturi!Uitati niste haine foarte DEMODATE!Daca as avea eu asa ceva le-as arunca la gunoi!

O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Images?q=tbn:ANd9GcTVQuz_VY4cMeLCNpYZc-4bdVxy5FMYEwBoVs9ZiOXpCThs6_UY

O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Images?q=tbn:ANd9GcQBhNGOWFh-G1Scv8-yZ8LZSSH3MLcYB-KPHm9BrCd2PKXaXTl2

O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Images?q=tbn:ANd9GcThT15vwwxYbqVtw0zyZVk73nEubmhZX8--tf9vg5nq_cbyQAo5Tw

Astazi o sa va dau haine la moda pentru fete!

O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Images?q=tbn:ANd9GcQ3OeLOsUeaPP-Z9iBnHs1ZONHiEzJptI0bof1bWVhW9xSlchSS

O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Images?q=tbn:ANd9GcR6Tfguag_LYd8gU1sHhj_pHYErpyLMnNBbZqhVDauVAQzj3Q-rbA

Ne vedem saptamana viitoare la ,,Ura mie'' de London Tipton!
Viviana2011
Viviana2011
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  ♥✿Marcy_Marceline✿♥ Lun 21 Mai 2012, 4:38 pm

as putea sa fiu London pls O viata minunata pe punte-Zack si Cody  978826 O viata minunata pe punte-Zack si Cody  978826 O viata minunata pe punte-Zack si Cody  978826 O viata minunata pe punte-Zack si Cody  978826 O viata minunata pe punte-Zack si Cody  978826ador serialul! O viata minunata pe punte-Zack si Cody  895327 O viata minunata pe punte-Zack si Cody  895327 O viata minunata pe punte-Zack si Cody  895327 O viata minunata pe punte-Zack si Cody  895327 O viata minunata pe punte-Zack si Cody  895327
♥✿Marcy_Marceline✿♥
♥✿Marcy_Marceline✿♥
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Branza e mai Buna ca prajitura pentru ca exista prajitura cu branza dar nu exista branza cu prajitura TT^TT
Localizare Localizare : Land of Ooo ( Taramul ooo) -"un loc magic"
Zodie : Fecioara Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 170038

http://freeeedom123.tumblr.com/

Sus In jos

Mesaj  Viviana2011 Lun 21 Mai 2012, 4:42 pm

Bailey si Cody va invata:Dans

Astazi Bailey si Cody va vor arata niste miscari de dans

O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Images?q=tbn:ANd9GcR29Lo7z1eQmXwHhtu8w8hUrUbrM-yty36DbJno-T0vRP-IJ4c6

O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Images?q=tbn:ANd9GcTwzVBE9wUjYgc_WO-vaVo2rz5p2aR4Mu51HK1fLffj04hVL98QoQ

Saptamana viitoare Cody si Bailey va vor spune cateva informatii:surpriza!
Viviana2011
Viviana2011
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Viviana2011 Lun 21 Mai 2012, 4:42 pm

♥️✿Marcy_Marceline✿♥️ a scris:as putea sa fiu London pls O viata minunata pe punte-Zack si Cody  978826 O viata minunata pe punte-Zack si Cody  978826 O viata minunata pe punte-Zack si Cody  978826 O viata minunata pe punte-Zack si Cody  978826 O viata minunata pe punte-Zack si Cody  978826ador serialul! O viata minunata pe punte-Zack si Cody  895327 O viata minunata pe punte-Zack si Cody  895327 O viata minunata pe punte-Zack si Cody  895327 O viata minunata pe punte-Zack si Cody  895327 O viata minunata pe punte-Zack si Cody  895327

Sigur.Si daca tot esti London, la emisiunea ta ,,Urma mie'' cu London Tipton poti sa postezi tu saptamana viitoare informatii Smile
Viviana2011
Viviana2011
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  ♥✿Marcy_Marceline✿♥ Lun 21 Mai 2012, 4:46 pm

Viviana2011 a scris:
♥✿Marcy_Marceline✿♥ a scris:as putea sa fiu London pls O viata minunata pe punte-Zack si Cody  978826 O viata minunata pe punte-Zack si Cody  978826 O viata minunata pe punte-Zack si Cody  978826 O viata minunata pe punte-Zack si Cody  978826 O viata minunata pe punte-Zack si Cody  978826ador serialul! O viata minunata pe punte-Zack si Cody  895327 O viata minunata pe punte-Zack si Cody  895327 O viata minunata pe punte-Zack si Cody  895327 O viata minunata pe punte-Zack si Cody  895327 O viata minunata pe punte-Zack si Cody  895327

Sigur.Si daca tot esti London, la emisiunea ta ,,Urma mie'' cu London Tipton poti sa postezi tu saptamana viitoare informatii O viata minunata pe punte-Zack si Cody  268640
OK! O viata minunata pe punte-Zack si Cody  41447
♥✿Marcy_Marceline✿♥
♥✿Marcy_Marceline✿♥
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Branza e mai Buna ca prajitura pentru ca exista prajitura cu branza dar nu exista branza cu prajitura TT^TT

Sus In jos

Mesaj  Viviana2011 Mar 22 Mai 2012, 4:36 pm

Hey!Ce mai faceti?Eu ma simt foarte bine.
Sa pun cateva imagini cu personajele din o viata minunata pe punte:

O viata minunata pe punte-Zack si Cody  23289889_JFQLAMWGE

O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Images?q=tbn:ANd9GcQutGL-jXnRtSNKVLbj_lLewcwgYBLzzgb1aTnMcV_QI_IkS8dW

O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Images?q=tbn:ANd9GcQnKQHUD3NYhMU7LMAgY1OHI3mwdp8e4rV_jS3kLx0HDzH5V5EU

O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Z
Viviana2011
Viviana2011
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  carmen123 Vin 25 Mai 2012, 5:25 pm

as vrea sa fiu bailey.te roog!
carmen123
carmen123
Figurina Webkinz
Figurina Webkinz

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : fericita
Localizare Localizare : motru
Zodie : Taur Zodiac chinezesc : Capra
KinzCash : 141620

Sus In jos

O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Empty fugacu

Mesaj  fugacu Sam 26 Mai 2012, 7:07 pm

Arrow Question Laughing Mad [code] de jocuri

fugacu
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  ♥✿Marcy_Marceline✿♥ Mar 29 Mai 2012, 4:58 pm

Ura Mie de London Tipton
-Partea 3-
Se pare ca vara vine in pasi repezi si la fel si noul trend de vara!
O viata minunata pe punte-Zack si Cody  543591kpjq1l52ir
niciodata nu ne-am putut hotari cu ce sa ne imbracam cand mergem pe plaja la o plimbare sau in parc cu catelul!

O viata minunata pe punte-Zack si Cody  544098kk6o3s8e85

Pai.......cam asta ar fi o imbracaminte potrivita!

Pentru plimbari linistite pe plaje:
O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Rochitaboemadevara27744

V-as recomanda o rochita superba negru cu alb si niste accesorii foarte dragute !

O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Palariesoareparadise

iar in caz ca bate soarele puternic va recomand o palarie asortata si draguta
O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Papuciplajadungia275

dar si niste slapi cu acelasi model ca palaria

Siiiiiiii.......................
O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Szgx

desii nu sunt prea asortate , le adoram! sunt dragute si colorate , perfecte pentru o plimbare pe plaja

Plimbari cu catelul in park:
O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Arthmprod8990ron2

nimic special , doar o rochita albastra draguta si o posetuta maronie din piele
O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Dei11042011

si pentru ca totul sa fie placut ..........niste balerini infloriti si adorabili

Iar acum....................
O viata minunata pe punte-Zack si Cody  066079pijamacaine

o tinuta frumusica pentru un catel frumusel!

Cu asta am terminat emisiunea Ura Mie de London Tipton

OOO , nu ! am uitat ceva!

Nu uitati sa faceti poze O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Londontiptonstampbyroma

O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Wthe

O viata minunata pe punte-Zack si Cody  540254k9e8st9it5

aveti nevoie de amintiri.........

(sper sa ii placa lui vivi)
O viata minunata pe punte-Zack si Cody  978826

♥✿Marcy_Marceline✿♥
♥✿Marcy_Marceline✿♥
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Viviana2011 Dum 10 Iun 2012, 9:15 am

Bine ati venit la ,,London Tipton''
Va dau ultimele sfaturi:
Luni Marcy va prezenta daca nu se supara ,,Ura mie cu London Tipton''
Avem haine noi si stiluri nou-noute!

uitati haine la moda pentru baieti:

O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Images?q=tbn:ANd9GcSstPTlOXb1f_mQB8o7quriBgHjGvKYokpv7-RW-APSxpWu-2rX

O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Images?q=tbn:ANd9GcS8Wxf0V_iQoDfm4UcnJ-CUwyk_V1c2v4lXNIgWa9NrzmelStkv

O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Images?q=tbn:ANd9GcThJ7X8Vmw2ZreyDYKPODalvBk81rz5m36-4k6QNYpUtQ8WDxeH

Nu am uitat de fete.La fete vara va recomand sa purtati multe palari cat mai colorate:

O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Images?q=tbn:ANd9GcRH7qCqOT64povZoOyOc6GSKZWWdJ69k3voMvz_aJHdgSXUPJoTsA

Pentru plaja niste slapi sau sandale sunt foarte bune:

O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Images?q=tbn:ANd9GcS4s4ymN1asf3LCV0WuAU5deBycx28FCjgzr9t4vgM1Xqrn7pkP2A

O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Images?q=tbn:ANd9GcRNGJvddLfx7kLStKIAm-g6HQPn9pTxGj4A50QBupcma53zhlgaJA
Viviana2011
Viviana2011
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Viviana2011 Mar 12 Iun 2012, 1:56 pm

Niste poze cu ingerasi nostri Smile

O viata minunata pe punte-Zack si Cody  The-suite-life-on-deck-zack-e-cody-sul-ponte-di-co_ad69f9ec765b6a

O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Dylanandcolecampmac

Imediat vin si stirile cu Cody si Bailey.Astazi va vor invata despre Corpul Uman-Inima.
Viviana2011
Viviana2011
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Viviana2011 Mar 12 Iun 2012, 2:00 pm

Stirile cu Cody si Bailey:Inima

Inima sau cordul este organul reprezentativ al aparatului cardiovascular, ea fiind situată în cutia toracică. Are un rol vital în circulația sângelui și implicit în menținerea vieții.

O viata minunata pe punte-Zack si Cody  250px-Heart

Ne vedem data viitoare!

O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Images?q=tbn:ANd9GcQjBJwGq9kfW5W11IufAVJQZIDm5yRudZtqu11OkRKjOzR7Nyol
Viviana2011
Viviana2011
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Empty o viata minunata pe punte

Mesaj  maria b Vin 29 Iun 2012, 9:55 am

imi place foarte mult de cody

maria b
Vizitator

Sus In jos

O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Empty cody si beley

Mesaj  mara3 Mar 03 Iul 2012, 2:11 pm

O viata minunata pe punte-Zack si Cody  41447 cody este cel cel mai dragut din o viata minunata pe punte . Am aflat ca are 20 ani e mare rau .
Beley este si ea foarte draguta este prima dintre actritele mele preferate a doua este Myley Cirus . Atat !!
iubesc filmul o viata minunata pe punte!!!! I love you

mara3
Vizitator

Sus In jos

O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Empty nume adevarate

Mesaj  mara3 Mar 03 Iul 2012, 2:24 pm

cine ma crede ca cody si zeack au 20 ani? Scrieti si eu vad , a da pe zeack in realitate il cheama dylan thomas sprouse si pe cody cole mitchell sprouse

mara3
Vizitator

Sus In jos

O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Empty LOOCK

Mesaj  Ema*** Mier 04 Iul 2012, 12:01 pm

Viviana am vazut ca-ti place sa inventezi luccory noi ! Ce ai zice sa inventam impreuna haine care poate o sa le poarte Beiley in O viata minunata pe punte!!! Ce zici de propunere!! Trimite-mi poze, eu le vad si-ti zic raspunsul daca imi place sau nu !!! Astept !!! Multumesc!!       A da mie imi plac hainele in carouri !! Vezi ce faci !! Acum sa vedem daca iti plac fustele pe care le-am postat !! in stanga sunt niste sagetele galbene dai pe aia care arata spre stanga si vezi 2 fuste la fel daca nu vezi in stanga dai in dreapta !!! Spune-mi parerea ta despre fuste apoi dac-ti plac am si o camasa tot in carouri !! Sti ca se poarta vara cizme crosetate asa ca daca vrei sa creeezi ceva la moda incaltamintea (daca as fi in locul tau as pune) CIZME CROSETATE!!!! O viata minunata pe punte-Zack si Cody  41447 O viata minunata pe punte-Zack si Cody  41447 O viata minunata pe punte-Zack si Cody  41447 O viata minunata pe punte-Zack si Cody  41447

Ema***
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Viviana2011 Joi 05 Iul 2012, 7:22 am

Ema*** a scris:Viviana am vazut ca-ti place sa inventezi luccory noi ! Ce ai zice sa inventam impreuna haine care poate o sa le poarte Beiley in O viata minunata pe punte!!! Ce zici de propunere!! Trimite-mi poze, eu le vad si-ti zic raspunsul daca imi place sau nu !!! Astept !!! Multumesc!!       A da mie imi plac hainele in carouri !! Vezi ce faci !! Acum sa vedem daca iti plac fustele pe care le-am postat !! in stanga sunt niste sagetele galbene dai pe aia care arata spre stanga si vezi 2 fuste la fel daca nu vezi in stanga dai in dreapta !!! Spune-mi parerea ta despre fuste apoi dac-ti plac am si o camasa tot in carouri !! Sti ca se poarta vara cizme crosetate asa ca daca vrei sa creeezi ceva la moda incaltamintea (daca as fi in locul tau as pune) CIZME CROSETATE!!!! O viata minunata pe punte-Zack si Cody  41447 O viata minunata pe punte-Zack si Cody  41447 O viata minunata pe punte-Zack si Cody  41447 O viata minunata pe punte-Zack si Cody  41447

Astept sa postezi.Nu te superi,poti sa iti faci cont daca vrei Smile
Viviana2011
Viviana2011
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Empty ce zici?

Mesaj  Ema*** Joi 05 Iul 2012, 12:54 pm

Ema***
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Ema*** Joi 05 Iul 2012, 12:55 pm

O viata minunata pe punte-Zack si Cody  2Q==

Ema***
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Ema*** Joi 05 Iul 2012, 12:56 pm

O viata minunata pe punte-Zack si Cody  9k=O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Z

Ema***
Vizitator

Sus In jos

O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Empty CACIULA HAIOASA

Mesaj  Ema*** Joi 05 Iul 2012, 12:58 pm

e o caciula cu un catel daca nu intelegi ce e!! sa sti O viata minunata pe punte-Zack si Cody  41447. Apropo mie imi plac hainele in carouri tie? iti plac sau iti plac alte haine ca sa stiu ce poztez? O viata minunata pe punte-Zack si Cody  895327

Ema***
Vizitator

Sus In jos

O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Empty NU TE SUPARA

Mesaj  Ema*** Joi 05 Iul 2012, 1:02 pm

nu te supara dar nu vreau sa-mi fac cont O viata minunata pe punte-Zack si Cody  978826

Ema***
Vizitator

Sus In jos

O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Empty filme

Mesaj  Ema*** Vin 06 Iul 2012, 9:14 am

O viata minunata pe punte-Zack si Cody  2Q==O viata minunata pe punte-Zack si Cody  2Q==

Ema***
Vizitator

Sus In jos

O viata minunata pe punte-Zack si Cody  Empty filme

Mesaj  Ema*** Vin 06 Iul 2012, 9:16 am

va plac filmele:O viata minunata pe punte-Zack si Cody  9k=O viata minunata pe punte-Zack si Cody  9k=

Ema***
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum