.:Shining Snowflake:.
+33
Rossella12
Sonia-Maria.2002
anto104264
Adelaina
stefanawebkinz
denisdeni22
Super_Girl
smaranda.bolea
*MyLittlePuppy*
anutza.puppy
My_Loreen
Webkinz~Diamond
Lidia10
mythomas
Sony.Mary.2002
directoare
anootza
Alexandru2002
cocolina
zinzimima
Yulyca24
Adrian2003
Teo13Teodora♥
Candy:3
sasha2001ale
andrada.webkinz
biancaidu
alteio
BrunoClau
merry777
doriutza
brochita
bidrye
37 participanți
Pagina 15 din 18
Pagina 15 din 18 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18
Va place Friendship is magic?
Re: .:Shining Snowflake:.
poti sa ma angajez ca baiat rau?te rooog,am o creasta perfecta =))::SONY:: a scris:Merci bidrye!As vrea sa mai scriu dar nu pot uplouda imagini
Teo si Mythomas , puteti ambele cu cate un baiat!Nu sunt pentru nimeni din fete Sunt rai Mythomas , o sa am nevoi de Thomas dar el ca baiat bun
Deci ,pe cine ati vrea sa il faceti rau
Teo13Teodora♥- Webkinz Signature
sooper..il anunt pe thomas...si te rog sa-mi zici.... un fel de mica descriere a lui..ca sa-i gasesc haine...etc.
*MyLittlePuppy*- Webkinz Signature
SONY
Azi pun doar poze , va promit ca cat de curand pot pun epizoade
Azi pun doar poze , va promit ca cat de curand pot pun epizoade
::SONY::- Webkinz Signature
si mie....
- Gen : Stare de spirit : Eu nu plang pentru ca sunt slaba...plang pentru ca am fost prea puternica...prea mult timp
Localizare : I'm an angel an i'm fly in a world where i can't cry my tears are can be ice ...i am in the sky
KinzCash : 142791
esti trista?*MyLittlePuppy* a scris:si mie....
smaranda.bolea- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : acest membru nu mai intra
Localizare : :|
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 134470
nu..nu..de ce-as fii..adica...as vrea mai bine sa scriu la mciro-ul meu cate ceva...........smaranda.bolea a scris:esti trista?*MyLittlePuppy* a scris:si mie....
- Gen : Stare de spirit : Eu nu plang pentru ca sunt slaba...plang pentru ca am fost prea puternica...prea mult timp
Localizare : I'm an angel an i'm fly in a world where i can't cry my tears are can be ice ...i am in the sky
Acum un epizod!
- Gen : Stare de spirit : Sf Valentin! *-* Astept poate cineva imi va zice ceva.... :(
Localizare : Orasul Temelor, MOLDOVA
KinzCash : 159081
sooper.te rog mai treci si pe la micro-ul meu...nu neparat ca vreau vizualizari...da vreau s apun un scurtmetraj...........::SONY:: a scris:Acum un epizod!
(voi scrie fara smileuri fiindca cand apasa enter dupa smiley pai el se repeta in loc sa treaca la un nou rand...)
YYA: Ceva e putred cu plecare brusca a lui Anne!
Deodata se aude ,,babah!,,-ul ala de la adopti!
Robert: Ati auzit si voi?
Se grabira sa vada cine e nou-venitul si...
Renessme: Surpriza!Am cod!
Roky: Ai facut singura vraja de unire?
Renessme: Ihi!
Robert: Ce super!
Toti! <3
Si s-au imbratisat
................................................................................................................................
La micul dejun:
YYA: Renessme , cum e sa ai cod?
Renessme: Mai super ca niciodata!
Loreen: Sa ne grabim!!!E 7:30!
Toti: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
................................................................................................................................
Funny: O , Doamne! E 7:50!
Robert: Pai nu se suna la 8:15?
Loreen: Pai uite ca noi tre sa fim la 7:45 ca sa ne dea cate un test de dimineata!
YYA:OMG!Eu ma duc la baie!
..................................................................................................................................
Dupa ce iese YYA din baie:
*****: Micuta Merry , n-ai vrea sa iti rupec caietele?! :evil: (ca sa stiti ca erau rai :} )
11111: Hahaha!
Anne-Marrie: V-am mai spus!Nu-mi place Merry!
11111: S-o bagam cu capul in viceu!
*****: LOL!
YYA: Daca tot sunteti asa tari , de ce nu va aratati curajul prin ava pune voi capetele acolo?!
11111: Aw...ce ma tem!
YYA: Hai ma... sunteti niste neiopliti care mancati inca lapte de la mamica doar ca mamica e o omida!Ca sunteti la fel de uriti ca o omida! :]
*****: Ma!Tu vrei sa te strivesc acu cu capul de pereti?!!!!
Anne-Marrie: Ai grija!!!
YYA: (o nu!am uitat ca in scoala nu am puteri!)
Anne-Marrie: Tine tigaia asta!
YYA: Tigaie la scoala??!Oricum , merci! O sa fac omleta din voi!:]
Deodata suna!
YYA: Mi-ar fi placere sa va mananc baieti dar tre sa fug la ore! :*
..........................................................................................................................................
YYA: Cine-s ei?
Anne-Marrie: Nu stiu...niste baieti rai...
YYA: Da pentru ce tie tigaie la scoala?
Anne-Marrie: Ca sa ma apar...
YYA: Uite ca suna iar...:[
..........................................................................................................................................
Domnul Cowlline: Astazi aveti cel mai mare noroc ca profa de creativitate astazi e bolnava si faceti inteligenta cu mine! :]
TO BE CONTINUED...
YYA: Ceva e putred cu plecare brusca a lui Anne!
Deodata se aude ,,babah!,,-ul ala de la adopti!
Robert: Ati auzit si voi?
Se grabira sa vada cine e nou-venitul si...
Renessme: Surpriza!Am cod!
Roky: Ai facut singura vraja de unire?
Renessme: Ihi!
Robert: Ce super!
Toti! <3
Si s-au imbratisat
La micul dejun:
YYA: Renessme , cum e sa ai cod?
Renessme: Mai super ca niciodata!
Loreen: Sa ne grabim!!!E 7:30!
Toti: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Funny: O , Doamne! E 7:50!
Robert: Pai nu se suna la 8:15?
Loreen: Pai uite ca noi tre sa fim la 7:45 ca sa ne dea cate un test de dimineata!
YYA:OMG!Eu ma duc la baie!
..................................................................................................................................
Dupa ce iese YYA din baie:
*****: Micuta Merry , n-ai vrea sa iti rupec caietele?! :evil: (ca sa stiti ca erau rai :} )
11111: Hahaha!
Anne-Marrie: V-am mai spus!Nu-mi place Merry!
11111: S-o bagam cu capul in viceu!
*****: LOL!
YYA: Daca tot sunteti asa tari , de ce nu va aratati curajul prin ava pune voi capetele acolo?!
11111: Aw...ce ma tem!
YYA: Hai ma... sunteti niste neiopliti care mancati inca lapte de la mamica doar ca mamica e o omida!Ca sunteti la fel de uriti ca o omida! :]
*****: Ma!Tu vrei sa te strivesc acu cu capul de pereti?!!!!
Anne-Marrie: Ai grija!!!
YYA: (o nu!am uitat ca in scoala nu am puteri!)
Anne-Marrie: Tine tigaia asta!
YYA: Tigaie la scoala??!Oricum , merci! O sa fac omleta din voi!:]
Deodata suna!
YYA: Mi-ar fi placere sa va mananc baieti dar tre sa fug la ore! :*
YYA: Cine-s ei?
Anne-Marrie: Nu stiu...niste baieti rai...
YYA: Da pentru ce tie tigaie la scoala?
Anne-Marrie: Ca sa ma apar...
YYA: Uite ca suna iar...:[
Domnul Cowlline: Astazi aveti cel mai mare noroc ca profa de creativitate astazi e bolnava si faceti inteligenta cu mine! :]
TO BE CONTINUED...
- Gen : Stare de spirit : Sf Valentin! *-* Astept poate cineva imi va zice ceva.... :(
Teo13Teodora a scris:poti sa ma angajez ca baiat rau?te rooog,am o creasta perfecta =))::SONY:: a scris:Merci bidrye!As vrea sa mai scriu dar nu pot uplouda imagini
Teo si Mythomas , puteti ambele cu cate un baiat!Nu sunt pentru nimeni din fete Sunt rai Mythomas , o sa am nevoi de Thomas dar el ca baiat bun
Angajata!
Si pentru MyThomas:
Thomas:
Un baiat foarte destept , se imprieteneste repede cu oricine dar poate fi putin suparacios si e putin fricos. Ce zici?
smaranda.bolea- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : acest membru nu mai intra
Localizare : :|
KinzCash : 134470
Am o veste! In timpul acestor zile voi face cate minim un epizod pe zi!
Ai spooky puppy???
soooooooooooooooooooooopeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
cum il'o cheama...ce norocoasa esti..mie-mi place mult........................
Ai spooky puppy???
sooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooopeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....................eeeeeeeeeeeeer::SONY:: a scris:Am o veste! In timpul acestor zile voi face cate minim un epizod pe zi!
smaranda.bolea a scris:Teo13Teodora a scris:poti sa ma angajez ca baiat rau?te rooog,am o creasta perfecta =))::SONY:: a scris:Merci bidrye!As vrea sa mai scriu dar nu pot uplouda imagini
Angajata!
Si pentru MyThomas:
Thomas:
Un baiat foarte destept , se imprieteneste repede cu oricine dar poate fi putin suparacios si e putin fricos. Ce zici?
thomas :foarte tare,...abea stept...sa imprumut ochelari de tociMan de al garfield...Garfield..treci in coaaaaaaaa
va fi usor...am un nou coleg care e cam...pliktikos..in fine...am inspiratie..........
ce micro superrr
cu il cheama pe cutu al tau de halloween?
- Gen : Stare de spirit : Merry Christmas!Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Localizare : Giurgiu
KinzCash : 200461
asta vreau si eu sa stiu................Teo13Teodora a scris:ce micro superrr
STOP! Thomas nu-i tocilar! Ba e chiar cool!
Si nu am spooky pup!
Adica am...
Asta din avatar e al prietenei mele Dar..
Tata a foat marti la inmedio si mi-a luat de ziua mea texting puppy da eu imi doaream taaare si spooky puppy da nu se vindea . Apoi eu intr-o zi (joi) iizic mamei ce rau imi pare ...oricum ii aveam pe ambii ca din bani de la ziua mea il voi lua pe cel care nu-l al dar nu-i super sa adopti halloween pup cu vre-o saptamana -2 dupa Halloween si mama a zis ca tata vrea sa imi faca o surpriza si mi-a luat pe ambii!!!!
Maine o sa fii Teo? Dar tu MT (Mythomas, pot sa-ti spun asa?)
Si nu am spooky pup!
Adica am...
Asta din avatar e al prietenei mele Dar..
Tata a foat marti la inmedio si mi-a luat de ziua mea texting puppy da eu imi doaream taaare si spooky puppy da nu se vindea . Apoi eu intr-o zi (joi) iizic mamei ce rau imi pare ...oricum ii aveam pe ambii ca din bani de la ziua mea il voi lua pe cel care nu-l al dar nu-i super sa adopti halloween pup cu vre-o saptamana -2 dupa Halloween si mama a zis ca tata vrea sa imi faca o surpriza si mi-a luat pe ambii!!!!
Maine o sa fii Teo? Dar tu MT (Mythomas, pot sa-ti spun asa?)
*MyLittlePuppy* a scris:asta vreau si eu sa stiu................Teo13Teodora a scris:ce micro superrr
O cheama Witch
he,he ce dragut ,pe a mea Hally =))::SONY:: a scris:*MyLittlePuppy* a scris:asta vreau si eu sa stiu................Teo13Teodora a scris:ce micro superrr
O cheama Witch
aha,soooper,felicitari....si poti sa-mi spui Roxie,Rox..cum vrei tu.........
Daca e pot intra maine tot pe la 6-7-8 nu stiu dar sigur itnru...si ce tinuta sa-i pun..iti pun acum niste outfit-uri pentru el.........
Daca e pot intra maine tot pe la 6-7-8 nu stiu dar sigur itnru...si ce tinuta sa-i pun..iti pun acum niste outfit-uri pentru el.........
pai si daca ai texting puppy cum o/il cheama??..is posedata....
Witch e cea de la avatar
Spooky pup-Alice (fata)
Texting Puppy-Angie (fata) Nu e sigur angie...
Stiti...este o fata Amelia.Istrati , pai nu are webkinz si moare dupa texting puppy si daca voi primi multi bani dea ziua mea poate ii fac un cadou
Spooky pup-Alice (fata)
Stiti...este o fata Amelia.Istrati , pai nu are webkinz si moare dupa texting puppy si daca voi primi multi bani dea ziua mea poate ii fac un cadou
o stiu, are un cot superb chiar daca-i de proba::SONY:: a scris:Witch e cea de la avatar
Spooky pup-Alice (fata)
Teo13Teodora a scris:o stiu, are un cot superb chiar daca-i de proba::SONY:: a scris:Witch e cea de la avatar
Spooky pup-Alice (fata)
Are lucruri de la Jumbllberry Field O.o Eu chiar vreau sa ii fac acest cadou (cu texting puppy)
Defapt pe spooky pup o va chema Twillight!
Super micro!
Super_Girl- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : Happy!
Localizare : Nu am voie sa spun
KinzCash : 133003
Daa!!Super_Girl a scris:Super micro!
bidrye- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : foarte tare si fericita
Localizare : intr-o zona din bucuresti
KinzCash : 225975
Merci amandurora!Ma faceti sa plang! Astazi va fi epizodul cu surpriza sezonului si surpriza de Halloween O.o
Ultima editare efectuata de catre ::SONY:: in Sam 27 Oct 2012, 11:28 am, editata de 1 ori
omfg deabea astept::SONY:: a scris:Merci amandurora!Ma facrti sa plang! Astazi va fi epizodul cu surpriza sexonului si surpriza de Halloween O.o
Teo13Teodora a scris:omfg deabea astept::SONY:: a scris:Merci amandurora!Ma facrti sa plang! Astazi va fi epizodul cu surpriza sexonului si surpriza de Halloween O.o
Si eu ! LoL!
Seara tata va veno cu caine cu scris si poate imi spune de cel de halloween! el crede ca eunu stiu de el
lol =]]::SONY:: a scris:Teo13Teodora♥ a scris:omfg deabea astept::SONY:: a scris:Merci amandurora!Ma facrti sa plang! Astazi va fi epizodul cu surpriza sexonului si surpriza de Halloween O.o
Si eu ! LoL!
Seara tata va veno cu caine cu scris si poate imi spune de cel de halloween! el crede ca eunu stiu de el
Acum fac imaginea pentru epizod
(oooooooooooops , am uitat sa-l fac pe domnul cowlline )
Domnul Cowlline: Astazi aveti o mare surpriza! Doamna , Bennet este bolnava , asa ca nu veti avea creativitatea si veti face cu mine inteligenta!Si...vad ca avem o colega noua!
Renessme: Eu sunt! (abia astept sa ma prezint )
Domnul Cowlline:CUM TI-AI PERMIS FETITO SA VI IN ASA HAINE?!
Renessme: Dar sunt frumoase!
Domnul Cowlline: La directoare!La noi se vine DOAR in uniforma!
Loreen: Nu este cinstit!!!
Domnul Cowlline: Cum iti permiti?!
Loreen: Iata asa!
Domnul Cowlline: Ambele la directoare!
Loreen: Ca de nu....?
Domnul Cowlline: Iti pun 2 la inteligenta pentru ca ai dovedit ca esti PROASTA!
Loreen: Domnule , :roll:conform regulilor , nu aveti DREPTUL sa ne predati teme pentru oameni , sa ofesati elevi si multe altele , iar dumneavoastra le incalcati cam pe toate!Deci ma duc de bunavoie la directoare!
Roky: A innebunit!
Funny: OMG
Renessme: :S
....................................................................................................................................................
Loreen: Sarut mana , doamna.
Domana Cowlline: De ce nu esti la lectii domnisoara?
Loreen: Pentru ca am o problema cu domnul Cowlline!
Doamna Cowlline: Dar el este atat de bun!
Loreen: Hm...nu prea cred!Deci: ne ofenseaza , ne invata cea ce nu e in lumea webkinz , ne da teme pe care le termiam dimineata etc...
Doamna Cowllin: Imposibil!!!:affraid:Deci hai in clasa sa ii intrebam si pe ceilalti!
Loreen:
Cand deschid usa:
Doamna Cowlline: Domnisoara Renessme , ce cautati la usa?
Renessme: Pai...vroiam sa intru dar ma temeam putin...
Doamna Cowlline: Te rog sa vi la scoala in haine mai albastrii Adca depinde de cerintele diriginntelui dar neaparat in ceva albastriu.
Renessme: Scuzati , e prima mea zi si...
Doamna Cowlline: Buna ziua copii!
Toata clasa: Sarut mana , domana!
Doamna Cowlline: Doamnule Cowlline , este adevarat ca va comportati urat cu copii?!
Domnul Cowlline: Prostiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Funny: (curaj...) Ba nu sunt prosti!E adevarat!
Roky: Da!Este cel mai strasnnic profesor!
Doamna Cowlline: Domnule Cowlline , sunteti dat afara!
Toti: DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Pauza de publicitate!
Domnul Cowlline: Astazi aveti o mare surpriza! Doamna , Bennet este bolnava , asa ca nu veti avea creativitatea si veti face cu mine inteligenta!Si...vad ca avem o colega noua!
Renessme: Eu sunt! (abia astept sa ma prezint )
Domnul Cowlline:CUM TI-AI PERMIS FETITO SA VI IN ASA HAINE?!
Renessme: Dar sunt frumoase!
Domnul Cowlline: La directoare!La noi se vine DOAR in uniforma!
Loreen: Nu este cinstit!!!
Domnul Cowlline: Cum iti permiti?!
Loreen: Iata asa!
Domnul Cowlline: Ambele la directoare!
Loreen: Ca de nu....?
Domnul Cowlline: Iti pun 2 la inteligenta pentru ca ai dovedit ca esti PROASTA!
Loreen: Domnule , :roll:conform regulilor , nu aveti DREPTUL sa ne predati teme pentru oameni , sa ofesati elevi si multe altele , iar dumneavoastra le incalcati cam pe toate!Deci ma duc de bunavoie la directoare!
Roky: A innebunit!
Funny: OMG
Renessme: :S
....................................................................................................................................................
Loreen: Sarut mana , doamna.
Domana Cowlline: De ce nu esti la lectii domnisoara?
Loreen: Pentru ca am o problema cu domnul Cowlline!
Doamna Cowlline: Dar el este atat de bun!
Loreen: Hm...nu prea cred!Deci: ne ofenseaza , ne invata cea ce nu e in lumea webkinz , ne da teme pe care le termiam dimineata etc...
Doamna Cowllin: Imposibil!!!:affraid:Deci hai in clasa sa ii intrebam si pe ceilalti!
Loreen:
Cand deschid usa:
Doamna Cowlline: Domnisoara Renessme , ce cautati la usa?
Renessme: Pai...vroiam sa intru dar ma temeam putin...
Doamna Cowlline: Te rog sa vi la scoala in haine mai albastrii Adca depinde de cerintele diriginntelui dar neaparat in ceva albastriu.
Renessme: Scuzati , e prima mea zi si...
Doamna Cowlline: Buna ziua copii!
Toata clasa: Sarut mana , domana!
Doamna Cowlline: Doamnule Cowlline , este adevarat ca va comportati urat cu copii?!
Domnul Cowlline: Prostiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Funny: (curaj...) Ba nu sunt prosti!E adevarat!
Roky: Da!Este cel mai strasnnic profesor!
Doamna Cowlline: Domnule Cowlline , sunteti dat afara!
Toti: DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Pauza de publicitate!
CONCURS!
Hobby-ul lui Anne-Marrie!
Voi va trebui sa ghiciti care este hobby-ul ei!Premiul este tricou cu zana ce-a buna +mancarea lui Anne-Marrie + niste morcovi proaspeti de gradina!Insa tuturor participantilor li se va da mancarea ei speciala
Acum revin la lucrul pentru imaginea epizodului
Hobby-ul lui Anne-Marrie!
Voi va trebui sa ghiciti care este hobby-ul ei!Premiul este tricou cu zana ce-a buna +mancarea lui Anne-Marrie + niste morcovi proaspeti de gradina!Insa tuturor participantilor li se va da mancarea ei speciala
Acum revin la lucrul pentru imaginea epizodului
Dupa scoala:
YYA: Se auzea niste zarva la una din ore!
Roky: L-au dat afara pe domnul Cowlline!
Robert: Pai tre sa sarbatorim!
Anne-Marrie: Si de ce sa nu?!
YYA: Chiar ca! Sa acem o petrecere!Mai ales ca Renessme a devenit si ea virtuala!
Funny: Da!
Loreen: Ciar fi sa o facem in weekend?
Anne-Marrie: Scuzati-ma , tre sa plec!
YYA: :suspect:Pa...
Toti: Pa
Roky: Deci cand o facem?
YYA: Pai...maine e sambata...duminica!
Toti: Da!
Funny: Toata lumea danseazaaaaaaaaa!Toata lumea se ditreazaaaaaaaaaaaaaaaa!
Toti:
...................................................
In casa:
Robert: Ce se aude?!
YYA: Suna melodios
Renessme: Priviti!O camera noua!!!:cheers:Cica a lui SONY
Loreen: Ce mai stam???!!!
SONY: Just a kiss
In your lips
In the moonlight...
Dupa ce termina:
Toti:
SONY: Yey!Salut!Merci!Sunt noua!V-am asteptat toata ziua!
Funny: OMG!O sa lesin!U...u...u...n...n...n... ROCKER!!!!!!!
Robert: Da prietene...U...u....u....u...nn...n....n.. ROCKER!!!!
Toti: Ce tareeeee!
SONY: Va rog sa va comportati cu mine ca si cu un simplu papillon
Roky: Va fi greu Glumeam!BUN VENIT!
sony: Ma ajutati cu aceste misiuni ca sa primim niste ROCKERZ PRIZES?
Toti: Daaaaaaaaaaaaaaaa
......................................................................................................
SONY: Loreen , dansezi fenomenal. Roky canti super. YYA , candti la chitara super!Funny canti super la pian dar si la voec si Robert ai o voce super!Renessme canti super si la pian la fel !Si in general toti cantati super cu vocea!Nu v-ati gandigt niciodata sa...faceti o trupa?!
Toti:Poftim?!
SONY: DADA!Sa facem o trupa!
YYA: Se auzea niste zarva la una din ore!
Roky: L-au dat afara pe domnul Cowlline!
Robert: Pai tre sa sarbatorim!
Anne-Marrie: Si de ce sa nu?!
YYA: Chiar ca! Sa acem o petrecere!Mai ales ca Renessme a devenit si ea virtuala!
Funny: Da!
Loreen: Ciar fi sa o facem in weekend?
Anne-Marrie: Scuzati-ma , tre sa plec!
YYA: :suspect:Pa...
Toti: Pa
Roky: Deci cand o facem?
YYA: Pai...maine e sambata...duminica!
Toti: Da!
Funny: Toata lumea danseazaaaaaaaaa!Toata lumea se ditreazaaaaaaaaaaaaaaaa!
Toti:
...................................................
In casa:
Robert: Ce se aude?!
YYA: Suna melodios
Renessme: Priviti!O camera noua!!!:cheers:Cica a lui SONY
Loreen: Ce mai stam???!!!
SONY: Just a kiss
In your lips
In the moonlight...
Dupa ce termina:
Toti:
SONY: Yey!Salut!Merci!Sunt noua!V-am asteptat toata ziua!
Funny: OMG!O sa lesin!U...u...u...n...n...n... ROCKER!!!!!!!
Robert: Da prietene...U...u....u....u...nn...n....n.. ROCKER!!!!
Toti: Ce tareeeee!
SONY: Va rog sa va comportati cu mine ca si cu un simplu papillon
Roky: Va fi greu Glumeam!BUN VENIT!
sony: Ma ajutati cu aceste misiuni ca sa primim niste ROCKERZ PRIZES?
Toti: Daaaaaaaaaaaaaaaa
......................................................................................................
SONY: Loreen , dansezi fenomenal. Roky canti super. YYA , candti la chitara super!Funny canti super la pian dar si la voec si Robert ai o voce super!Renessme canti super si la pian la fel !Si in general toti cantati super cu vocea!Nu v-ati gandigt niciodata sa...faceti o trupa?!
M-am gandit la unm mic dialog intre animalele tale...e cmic..am sa-l pun daca nu te sooperi....
*MyLittlePuppy* a scris:M-am gandit la unm mic dialog intre animalele tale...e cmic..am sa-l pun daca nu te sooperi....
Sigur!
Dar ti-au placut astea de ieri?
(AM PUS-O DIN GRESELA PE ANNE IN POZA)
Loreen: Hei! Inca un membru nou in familia nostra!
Funny: Cum te numesti?
Angie: Angie
Funny: Funny
YYA: YYA
Roky: Roky
Robert: Robert
Renessme: Renessme
Loreen: Loreen
SONY: SONY
^^^^: Twillight
Angie: Cine e Twillight?Nu te-am vazut
Loreen: Nu este nimeni cu numele Twillight
Robert: Eu tot am auzit
YYA: S-o lasam balta...m-ai bine ne-am uita ce atribute au noi nostri prietenin!
Roky: Hey , SONY!Spune andraham , lambraham!
SONY: aNDRAHAM , LAMBRAHAM!
Toti: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!Ce suneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet!
SONY: Ce-a fost asta?!Magicieni?!Sunt magiciana?!
Funny: Da
^^^^: Muahahahaha!
Angie: Ce a fost asta?
Roky: Nu stiu :suspect:Deci , SONY , esti de sunet , muzica
SONY: Yeah!
YYA: Angie , spune acelasi , lucru ca si SONY , andraham , landraham
Angie: :pale:Andrham , landraham
Roky: Esti de lumina!
Angie:
sony: Deci , in legatura cu trupa , vreti?
Angie: Ce trupa?
Am obosit sa scriu
Loreen: Hei! Inca un membru nou in familia nostra!
Funny: Cum te numesti?
Angie: Angie
Funny: Funny
YYA: YYA
Roky: Roky
Robert: Robert
Renessme: Renessme
Loreen: Loreen
SONY: SONY
^^^^: Twillight
Angie: Cine e Twillight?Nu te-am vazut
Loreen: Nu este nimeni cu numele Twillight
Robert: Eu tot am auzit
YYA: S-o lasam balta...m-ai bine ne-am uita ce atribute au noi nostri prietenin!
Roky: Hey , SONY!Spune andraham , lambraham!
SONY: aNDRAHAM , LAMBRAHAM!
Toti: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!Ce suneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet!
SONY: Ce-a fost asta?!Magicieni?!Sunt magiciana?!
Funny: Da
^^^^: Muahahahaha!
Angie: Ce a fost asta?
Roky: Nu stiu :suspect:Deci , SONY , esti de sunet , muzica
SONY: Yeah!
YYA: Angie , spune acelasi , lucru ca si SONY , andraham , landraham
Angie: :pale:Andrham , landraham
Roky: Esti de lumina!
Angie:
sony: Deci , in legatura cu trupa , vreti?
Angie: Ce trupa?
Am obosit sa scriu
tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....................m-am uitat kla pagina ta pe webkinz....ce draguitzaaa e twilihtg............................ . ......si ..am o iintrebarica...twilight va parea in poveste????????????
*MyLittlePuppy* a scris:tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....................m-am uitat kla pagina ta pe webkinz....ce draguitzaaa e twilihtg............................ . ......si ..am o iintrebarica...twilight va parea in poveste????????????
da
::SONY:: a scris:*MyLittlePuppy* a scris:tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....................m-am uitat kla pagina ta pe webkinz....ce draguitzaaa e twilihtg............................ . ......si ..am o iintrebarica...twilight va parea in poveste????????????
da
mu..ha..haaa...haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Uite ce am inventat
fetele stateau pe canapea
cineva suna la usa
SONY:Rocky,vii dragutza..deschizi tu...facu botul de catelus
Rocky:ok,buna care e......Thomas?!
Thomas(charcoal cat):ceva de genu....
SONY:Hey,Rock...asta cine e??
Rocky:Pai e un prieten de-al meu
Thomas:da si el e prietenul meu..Pafy(tu poti pune numele noului baiat..)......
SONY:Buuunaa...eu sunt sony...
Pafy:Salut,
Rocky:decide ce ati venit
Loreen:hey care-i la usha....Neatza...voi care v-ati trezit ca sutneti...
Thomas:Ouuch..rea
loreen:Da merci de colpiment.....
Thomas si Pafy:
Lorren:ce stati asha muti...vorbiti..vreti sa itnrati??de ce ati venit??
pafy:paii..aaah..pai
Loreen:Zi pana nu ma enervez si-ti busesc usa in fatza??
Thomas:vrea sa zica ca esti dragutza si ca noi am venit ..eu in vizita la robert si el in vizita la funny....
Pafy:da..ma rog..vroiam sa zic ca Rockaritza e dragutza..d ain fine..aaah si tu esti???
YYA:YYa..
Pafy:aah..deci ce faci maine seara
Loreen:are prieten mai dusule cu canoeea....hai pleca la Funny pana nu ma razgandesc si te-arunc in ploaie...
Baietii:
^^^^^^:hi,hi,hi...rautatea...asta-mi palce
toti:
si a inceput nebunia........
mai vreti ocntinuarea..scuze ca am scris atata Smaranda...daca vrei nu mai sciu...
fetele stateau pe canapea
cineva suna la usa
SONY:Rocky,vii dragutza..deschizi tu...facu botul de catelus
Rocky:ok,buna care e......Thomas?!
Thomas(charcoal cat):ceva de genu....
SONY:Hey,Rock...asta cine e??
Rocky:Pai e un prieten de-al meu
Thomas:da si el e prietenul meu..Pafy(tu poti pune numele noului baiat..)......
SONY:Buuunaa...eu sunt sony...
Pafy:Salut,
Rocky:decide ce ati venit
Loreen:hey care-i la usha....Neatza...voi care v-ati trezit ca sutneti...
Thomas:Ouuch..rea
loreen:Da merci de colpiment.....
Thomas si Pafy:
Lorren:ce stati asha muti...vorbiti..vreti sa itnrati??de ce ati venit??
pafy:paii..aaah..pai
Loreen:Zi pana nu ma enervez si-ti busesc usa in fatza??
Thomas:vrea sa zica ca esti dragutza si ca noi am venit ..eu in vizita la robert si el in vizita la funny....
Pafy:da..ma rog..vroiam sa zic ca Rockaritza e dragutza..d ain fine..aaah si tu esti???
YYA:YYa..
Pafy:aah..deci ce faci maine seara
Loreen:are prieten mai dusule cu canoeea....hai pleca la Funny pana nu ma razgandesc si te-arunc in ploaie...
Baietii:
^^^^^^:hi,hi,hi...rautatea...asta-mi palce
toti:
si a inceput nebunia........
mai vreti ocntinuarea..scuze ca am scris atata Smaranda...daca vrei nu mai sciu...
Sper ca Smaranda s anu se supere ca pun ambele parti:atentie:Eu fac doar ca un omagiu pentru mciro..nu am discutat pentru a continua povestea
Si a inceput nebunia...
YYA:funny aici erai
Funny:da..dar ....dar
Loreen:dar..ce??
Funny:Robert e in camera.
Rensssme,Rocky,Lorren,YYA,Angie:Cum?!
Funny:s-a auzit asta si deodata...*usile se busira si geamurile faceau zgomot
Funny:asta......
Toti erau panicatzi
Loreen si Angie:Unde sunt Renessme si SONY?
Pafy:Doamne iarta-ma..aveti o casa batuita??
Thomas: OMG
Rocky Mie rica
Deodata in oglinda se avzu un chip de spooky puppy zambind.
Toti:aaah
Angie:stiu de ce se-ntampla astea...
Toti:de cee?
Angie:In magazinul in acre am fost mai era un spooky puppy pe care l-a luat tatal Smarandei
Lorreen:ce legatura bunicii are asta..???
Angie:ea s-a suparat afland ca nu va veni cu mine deoarece a avut 5 prietene cumparate inaintea ei...si cred ca..
Loreen:oh,am s-o fac praf
angie:nu..trebuie doar sa dau ceasul si calendarul pana in zua cand eu nu am venit...si gata.....
Vantul se opri si SONY,Renessme si Robert aparura in camera.....
angie:Imi pare rau s-o zic..dar suntem ...condamnati....
Thoams si pafy:aaaaaaaaaaaaah..o luara la fuga
Si a inceput nebunia...
YYA:funny aici erai
Funny:da..dar ....dar
Loreen:dar..ce??
Funny:Robert e in camera.
Rensssme,Rocky,Lorren,YYA,Angie:Cum?!
Funny:s-a auzit asta si deodata...*usile se busira si geamurile faceau zgomot
Funny:asta......
Toti erau panicatzi
Loreen si Angie:Unde sunt Renessme si SONY?
Pafy:Doamne iarta-ma..aveti o casa batuita??
Thomas: OMG
Rocky Mie rica
Deodata in oglinda se avzu un chip de spooky puppy zambind.
Toti:aaah
Angie:stiu de ce se-ntampla astea...
Toti:de cee?
Angie:In magazinul in acre am fost mai era un spooky puppy pe care l-a luat tatal Smarandei
Lorreen:ce legatura bunicii are asta..???
Angie:ea s-a suparat afland ca nu va veni cu mine deoarece a avut 5 prietene cumparate inaintea ei...si cred ca..
Loreen:oh,am s-o fac praf
angie:nu..trebuie doar sa dau ceasul si calendarul pana in zua cand eu nu am venit...si gata.....
Vantul se opri si SONY,Renessme si Robert aparura in camera.....
angie:Imi pare rau s-o zic..dar suntem ...condamnati....
Thoams si pafy:aaaaaaaaaaaaah..o luara la fuga
super tare! doar ca la mine
e
vorba de altceva cu catelusul
e
::SONY:: a scris:super tare! doar ca la mine
e
nu la-iu mai primit pana la urma...cel de la avatar e altul??
dar cel d ela semnutra??
scuze pentru prea multe intrabri.
cel de la semnatura si avatar e Twilight , e a mea , proprie , cadou de ziua mea impreuna cu Angie Ai rabdare , o sa o vezi in setial , apropo , ea este ib poza epizodului precedent doar ca....
se inscrie cineva la concursul meu? e pana miercuri
si inca ceva cu concursul: daca de exemplu spui 1111111 si dupa aia vrei sa iti shimbi parerea o poti face doar ca daca raspunsul corect a fost unul din cele amanate nu vei fi castigator
se inscrie cineva la concursul meu? e pana miercuri
si inca ceva cu concursul: daca de exemplu spui 1111111 si dupa aia vrei sa iti shimbi parerea o poti face doar ca daca raspunsul corect a fost unul din cele amanate nu vei fi castigator
ma inscriu in concurs....hmmmm....care o fi ........animalele?
Ce trebuie sa facem??la concurs
bidrye- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : foarte tare si fericita
KinzCash : 225975
doriutza- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : 100%
KinzCash : 205279
bidrye a scris:Ce trebuie sa facem??la concurs
Sa ghiciti hobby-ul lui Anne-Marrie
Aha::SONY:: a scris:bidrye a scris:Ce trebuie sa facem??la concurs
Sa ghiciti hobby-ul lui Anne-Marrie
doriutza- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : 100%
KinzCash : 205279
Pagina 15 din 18 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18