.:Shining Snowflake:.
+33
Rossella12
Sonia-Maria.2002
anto104264
Adelaina
stefanawebkinz
denisdeni22
Super_Girl
smaranda.bolea
*MyLittlePuppy*
anutza.puppy
My_Loreen
Webkinz~Diamond
Lidia10
mythomas
Sony.Mary.2002
directoare
anootza
Alexandru2002
cocolina
zinzimima
Yulyca24
Adrian2003
Teo13Teodora♥
Candy:3
sasha2001ale
andrada.webkinz
biancaidu
alteio
BrunoClau
merry777
doriutza
brochita
bidrye
37 participanți
Pagina 18 din 18
Pagina 18 din 18 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18
Va place Friendship is magic?
Re: .:Shining Snowflake:.
Adelaina a scris:Superb miccrosite.Posteaza in continuare
Nu merge netul la comp
::SONY::- Webkinz Signature
anto104264 a scris:Hei SONY ai putea sa imi spui cum faci pozele cu camerele amimalutelor tale webkinz?te rog petru ca as vrea sa pun si eu unna cu camera webkinzului meu! Si povestile sunt superbe!
Te ajut eu!
Te uiti pe tastatura si cauti putonul care scrie,, print screen SysRq" poate la tine scrie prt scrn. apesi pe el. Intri pe paint si dai paste. Daca vrei sa tai ceva,dai unde sunt culorile(langa ele) vezi un dreptunghi dai pe el si faci cu el pe partea care vrei sa o tai. Dai cut. si salvezi!
Sonia-Maria.2002- Webkinz Signature
Sonia-Maria.2002 a scris:anto104264 a scris:Hei SONY ai putea sa imi spui cum faci pozele cu camerele amimalutelor tale webkinz?te rog petru ca as vrea sa pun si eu unna cu camera webkinzului meu! Si povestile sunt superbe!
Te ajut eu!
Te uiti pe tastatura si cauti putonul care scrie,, print screen SysRq" poate la tine scrie prt scrn. apesi pe el. Intri pe paint si dai paste. Daca vrei sa tai ceva,dai unde sunt culorile(langa ele) vezi un dreptunghi dai pe el si faci cu el pe partea care vrei sa o tai. Dai cut. si salvezi!
L-am ajutat mai sus eu , daca tot ai intrat pe micro, nu-ti spui parerea....?
Ms si tie si lui SONYSonia-Maria.2002 a scris:anto104264 a scris:Hei SONY ai putea sa imi spui cum faci pozele cu camerele amimalutelor tale webkinz?te rog petru ca as vrea sa pun si eu unna cu camera webkinzului meu! Si povestile sunt superbe!
Te ajut eu!
anto104264- Lil'Kinz
::SONY:: a scris:Sonia-Maria.2002 a scris:anto104264 a scris:Hei SONY ai putea sa imi spui cum faci pozele cu camerele amimalutelor tale webkinz?te rog petru ca as vrea sa pun si eu unna cu camera webkinzului meu! Si povestile sunt superbe!
Te ajut eu!
L-am ajutat mai sus eu , daca tot ai intrat pe micro, nu-ti spui parerea....?
Imi place! Il citesc in fiecare weekend,ca in cursul saptamanii nu am timp...
Si anto, te-as ruga sa ii spu ei Smaranda(asa o cheama) sau ::SONY:: ca si la numele de utilizator. Pentru ca atunci cand van intr-un mesaj numele SONY,zic ca mie mi se adreseaza(ca ma cheama Sonia)
Dar imi poti spune MAria
si eu SONY
Smaranda m-a sunat si mi-a spus sa va spun ca vroia sa scrie si nu a reusit si ca AZI E ZIUA LUI LOREEN!
Candy:3- Lil'Kinz
La multi ani Loreen!
Multi ani traiasca,multi ani traiasca!Laa multi ani!Cine sa traiasca,cine sa traiasca?La multi ani!Loreen sa traiasca,Loreen sa traiasca!La multi ani!
Multi ani traiasca,multi ani traiasca!Laa multi ani!Cine sa traiasca,cine sa traiasca?La multi ani!Loreen sa traiasca,Loreen sa traiasca!La multi ani!
Teo13Teodora♥- Webkinz Signature
un singur mesaj simplu dar nu laf fel de complex....dar greu ....
Rossella12- Webkinz Signature Mic
- Gen : Stare de spirit : so Happy:)
Localizare : Oras:))))
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 137482
Merci! Sper macar azi sa scriu
- Gen : Stare de spirit : Sf Valentin! *-* Astept poate cineva imi va zice ceva.... :(
Localizare : Orasul Temelor, MOLDOVA
KinzCash : 159081
(in loc de fetele de data trecuta sunt webkinzi , insa daca vor mai fi in alte epizoade sa nu credeti cca ei sunt acesti frati , canary e Derp si st. bernard e Andy)
Roky: WHAT?! Esti magician si tu?!
YYA: De ce nu ne-ai spus?!
Anne-Marrie: Eu de unde sa stiu ca si voi sunteti?!
Derp: Nu prea inteleg nimik, dar cand ne veti lasa?
Roky: Cam...NICIODATA! Voi vorbi eu intr-un fel cu mama voastra si o voi face ca sa nu va mai creada niste ,,ingerasi,,
Derp: N-o sa reusesti...
YYA: Nu are logica! Din familia ta , Anne , doar tu ai puteri?
Anne-Marrie: Parca da
Roky: Asta inseamna ca...
YYA: Ei nu sunt familia ta!
Anne-Marrie:
Roky: OK! Spre casa mamei tale!
.................................................................................................................................................
Roky: Buna ziua doamna Catty, am sa va spun ceva. Fii dumneavoastra se comporta foarte urat si o lovesc pe Anne-Marrie si va rog sa luati masuri drastice!
Catty: Pai...Anne-Marrie mi-a mai spus asa ceva dar nu am crezut-o! E adevarat , Anne?
Anne-Marrie: Da Din totdeauna
Catty: Imi pare nespus de rau... Se pare ca nu am fost o mama buna...
Anne-Marrie: Mama!Esti cea mai buna!Mai ales daca nu erau fratii mei!
YYA: NOi trebuie sa plecam
................................................................................................................................................
Acasa:
YYA: Ce bine e in patutul meu caldut si comod! O CLIPA! Unde s-a dus fata aia u dovleci si lilieci pe ea?!
^^^^: Poate la matusa ta....
YYA: Matusa mea...?! Matusa Candy?
Acus mai scriu
- Gen : Stare de spirit : Sf Valentin! *-* Astept poate cineva imi va zice ceva.... :(
- Gen : Stare de spirit : Merry Christmas!Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Localizare : Giurgiu
KinzCash : 200461
yya: O dimineata frumoasa in orasul KinzVille
Loreen: YYA , hai la micul dejun!
YYA: A da!Vin!...Ia stai! Ce-i cu scrisoarea asta?!
,,Draga nepoata, am ceva sa iti spun , te rog sa vi cat de curand la mine.
Cu drag ,
matusa ta ,
Candy,,
YYA: WoW!Nu am vazut-o demult pe matusa!
Loreen: YYA!
YYA: Vin!
Loreen: YYA! Azi ziua Smarandei! Vin-o la repetitii!
YYA: Ce?! Azi e ziua ei?!Ieri seara parca au fost mai multe zile...
Angie: Haiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
YYA: Hai ca vin! Am si eu ceva sa va spun!
...................................................................................................
^^^^: In sfarsit ai venit!
YYA: Uitati! Am primit o scrisoare de la matusa mea!
....................................(dupa ce au cicit-o)...................................
Funny: Interesant...
YYA: cAND O SA MERGEM?!
Robert: Sigur nu azi , azi e ziua Smarandei , deci sa egzersam!
SONY: 1,2,3 si!
Toti: Happy Birthaday to you!
Renessme: Iertati-ma! O sa incerc asa cant corect!
Angie: Lasa
..................................................................................................................
La scoala:
Domnul Gonta: Azi dati un test la mate! Succes!Acum imi dati plz agendele sa le verific!
Loreen: O , Domane! Eu nu am completat-o!
Cu tristete , Loreen ii ofera agenda
.......................................................................................................
Doamna Tame(profa de mate): Deci , azi dati test! Poftim lucrarile!
Roky: Hm... Daca:
A={x/x-nr impar x<14} Atunci A={1,3,5,7,9,11,13} E usor , sper sa fie asa tot testul!
Loreen>: Daca A are 7 elemente si B are 9 elemente iar AUB au 2 elemente inseamna 7+9+2?
^^^^(ii sopteste lui Loreen): Defapt e 7+9-2
Loreen: Nustiu cine esti dar merci
Notele dupa publicitate [i]
super...cum ii cheama defapt pe canary st. bernard si....
Merci Teo si Rosella <3
SONY-8
Funny-9
Roky-10
Loreen-9
Renessme-8
Renessme: :'(
Roky: Nu plange! Vei fi mai buna la alta tema!
SONY: Oh...
Funny: Am avut noroc... :]
Loreen: (daca nu era acea voce aveam 8...)
Rossella: st.bernard(Andy)- Bethoven. canary(Derp)-Emily. Candy(peace out puppy)-Nikki Roxana (mythomas , sper ca asa te cheama ) iti fac maine poza cu SONY si Nikki :3
Azi am inceput sa citesc jurnalul unei pustioaice si e SUPER-MEGA -TARE <3
SONY-8
Funny-9
Roky-10
Loreen-9
Renessme-8
Renessme: :'(
Roky: Nu plange! Vei fi mai buna la alta tema!
SONY: Oh...
Funny: Am avut noroc... :]
Loreen: (daca nu era acea voce aveam 8...)
Rossella: st.bernard(Andy)- Bethoven. canary(Derp)-Emily. Candy(peace out puppy)-Nikki Roxana (mythomas , sper ca asa te cheama ) iti fac maine poza cu SONY si Nikki :3
Azi am inceput sa citesc jurnalul unei pustioaice si e SUPER-MEGA -TARE <3
defapt numele meu este Rossella...ala era un cont vechi cu nume fals ... si eu am st bernard si canary.(Jessica si selena)
Rossella12 a scris:defapt numele meu este Rossella...ala era un cont vechi cu nume fals ... si eu am st bernard si canary.(Jessica si selena)
tu esti mylittlepuppy?
dap....
Rossella12 a scris:dap....
LoL :}
Pentru Rose
Care e personajul vostru favorit?
momentan....... Anne- Marye.......
An vrut sa scriu un epizod dar mi-a luat mult sa fac poza si am obosit (sunt racita) Acus pun rubrica curiozitatilor
Cand ai timp,imi faci si mie un autograf cu Anne-Marie si cu Loreen?
- Gen : Stare de spirit : Everybody love you,but you don't know. Dream, tommorow it's possibile to rain. Everyday is one smiley day, but not today. Smile evryday, to all person, but not after you hit them. Everybody cand lie, but are a lot of person who can lie to them self. Stiu cand fac ceva gresit, nu trebuie sa-mi explici. i-am dus haina colegului haina dupa ce el mi-a adus-o de trei ori .el spune ca o voi face de doar inca 2 ori sa ma rascumpar, eu cred ca e vina lui. Mi-a incurcat geaca.:) Unele persoane par dragute pana s ale auzi vorbind bate-ti joc, razi acum caci cand tu vei plange pe la colturi am sa trec am sa-ti pun un banut in cana si am sa-ti zic ,,Who's laughing now" Stiti zilele cand erati la scoala si ba era soare ba incepea vant si furtuna.eu sunt mai mult furtun
Localizare : dUTE LA LOTO SI INCEARCA SA CASTIGI 1000 DE LEI. doamna care iti va imana premiul,iti va da niste bilete si o masina. pleci cu biletele in laponia si il cauti pe Rudolph si zboru cu el pana in china si vei vedea o batrana care vb. singura(bate campii=)) ) si iti va da 2 ghicitori ca sa te lase sa treci pe strada din Beijing. Raspunsul la ambele este capra. Batrana v-a muri si din hainele ei se formeaza un bilet care scrie adresa mea! Greu rau e sa imi afli adresa! LOOL!
KinzCash : 173870
[b]Rubrica curiozitatii:
Varcolacii
Varcolaci sunt creaturi duble. Ex: vrajitoare-varcolac , om-varcolac , inger-varcolac , zana-varcolac.
Atunci cand este luna plina , partea primara se transforma in varcolac. Chiar si cand nu e luna plina ei pot face vraji si majoritatea au puteri fizice dezvolatate.
Sunt mai multe feluri de varcolaci , chiar zi rozalii. Deasemenea , sunt si mai multe rase , chiar si cu coada de paun.
Varcolacii
Varcolaci sunt creaturi duble. Ex: vrajitoare-varcolac , om-varcolac , inger-varcolac , zana-varcolac.
Atunci cand este luna plina , partea primara se transforma in varcolac. Chiar si cand nu e luna plina ei pot face vraji si majoritatea au puteri fizice dezvolatate.
Sunt mai multe feluri de varcolaci , chiar zi rozalii. Deasemenea , sunt si mai multe rase , chiar si cu coada de paun.
Sonia-Maria.2002 a scris:Cand ai timp,imi faci si mie un autograf cu Anne-Marie si cu Loreen?
OK Cred ca maine , cand voi pune si urmatorul epizod ^^
::SONY:: a scris:Sonia-Maria.2002 a scris:Cand ai timp,imi faci si mie un autograf cu Anne-Marie si cu Loreen?
Ok! Nu e o problema. Tu ai lista de fani? Daca da,ma treci si pe mine?
- Gen : Stare de spirit : Everybody love you,but you don't know. Dream, tommorow it's possibile to rain. Everyday is one smiley day, but not today. Smile evryday, to all person, but not after you hit them. Everybody cand lie, but are a lot of person who can lie to them self. Stiu cand fac ceva gresit, nu trebuie sa-mi explici. i-am dus haina colegului haina dupa ce el mi-a adus-o de trei ori .el spune ca o voi face de doar inca 2 ori sa ma rascumpar, eu cred ca e vina lui. Mi-a incurcat geaca.:) Unele persoane par dragute pana s ale auzi vorbind bate-ti joc, razi acum caci cand tu vei plange pe la colturi am sa trec am sa-ti pun un banut in cana si am sa-ti zic ,,Who's laughing now" Stiti zilele cand erati la scoala si ba era soare ba incepea vant si furtuna.eu sunt mai mult furtun
Localizare : dUTE LA LOTO SI INCEARCA SA CASTIGI 1000 DE LEI. doamna care iti va imana premiul,iti va da niste bilete si o masina. pleci cu biletele in laponia si il cauti pe Rudolph si zboru cu el pana in china si vei vedea o batrana care vb. singura(bate campii=)) ) si iti va da 2 ghicitori ca sa te lase sa treci pe strada din Beijing. Raspunsul la ambele este capra. Batrana v-a muri si din hainele ei se formeaza un bilet care scrie adresa mea! Greu rau e sa imi afli adresa! LOOL!
KinzCash : 173870
Ma bucur ca iti place Nu am o asemenea lista , insa stiu cui ii place O sa tin minte ca iti place si tie Acum pun un epizod , apoi autografele tale , OK?Sonia-Maria.2002 a scris:::SONY:: a scris:Sonia-Maria.2002 a scris:Cand ai timp,imi faci si mie un autograf cu Anne-Marie si cu Loreen?
Ok! Nu e o problema. Tu ai lista de fani? Daca da,ma treci si pe mine?
si eu e super.
Adelaina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Asa si asa
Localizare : Ploiesti
KinzCash : 183858
Oh Doamne.... Imi cer miiiii de scuze , dar se blocabieri compul si abia am taiat poza Azi sper sa reusesc , daca nu , maine
Ma bucur ca va place Adelaina siarcy Cine iti place cel mai mult Marcelyne? (nush sigur cum se scrie )
Ma bucur ca va place Adelaina siarcy Cine iti place cel mai mult Marcelyne? (nush sigur cum se scrie )
Voi pune niste glume pentru Lady Gaga, sarbatoritul de azi. Este rockerz papillonul lui Clau
Doi prieteni, un englez si un chinez, se plimbau impreuna prin Londra.
-Uita-te la toate steagurile astea!Imi umplu sufletul de mandrie patriotica!
-Dar Chan, tu esti chinez, iar aceste steaguri sunt britanice!
-Da?Uita-te la etichete...
Nevasta unui detinut vine in audienta la directorul penitenciarului:
-Domnule director, va rog sa ii dati sotuluimeu o munca mai usoara.
-Dar matura prin curte...Noi credeam ca este destul de usor.
-Nenorocitul, mie mi-a spus ca sapa un tunel...
Doi prieteni, un englez si un chinez, se plimbau impreuna prin Londra.
-Uita-te la toate steagurile astea!Imi umplu sufletul de mandrie patriotica!
-Dar Chan, tu esti chinez, iar aceste steaguri sunt britanice!
-Da?Uita-te la etichete...
Nevasta unui detinut vine in audienta la directorul penitenciarului:
-Domnule director, va rog sa ii dati sotuluimeu o munca mai usoara.
-Dar matura prin curte...Noi credeam ca este destul de usor.
-Nenorocitul, mie mi-a spus ca sapa un tunel...
[b] Robert: Vine Smaranda in camera!
Eu: Alo , Amelia. Stii tema la franceza..... acus te sun.....
Robert: La
Funny: La
Loreen: La
Anne-Marrie: La
SONY: Mu
YYA: Ulti
Angie: Ulti
Roky: Ulti
Renessme: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNIIIIIIIIIIII!
Loreen: Sa traiesti
Angie: Sa infloresti
YYA: Pe WKN cu urechea sa mai ciupesti
Funny: De bonboane sa nu uiti
Renessme: Pe toata lumea sa saluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuti!
Eu: WOW!Nu am cuvinte! Sunteti cei mai tari webkinzi care mi-i puteam dori!
^^^^: Afost tare de tooooooooooooooot!
YYA: (hm... mai bine nu stric veselia)
Eu: Merci Anne-Marrie ca ai cantat si tu
Anne-Marrie:
.............................................................................................................................................................................
Angie: Ce tari am fost
Loreen: As mai repeta-o de miiiii de ori! La la la la mu ulti aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnniiiiiii!
YYA: Hey, Roky, mi tii minte ca....a....domnul Gonta a zis sa venim marrti in vacanta la el sa ne dea inste teme sa le transmitem tuturor.....
Roky: Aa....a , da! OK. noi plecam!
.............................................................................................................................................................
YYA: Stii fata aia care canta la orga in parc?
Roky: Da
YYA: Pai ea a zis ca vroia la CINEVA sa faca o farsa de Halloween si a incurcat casa Pai , eu NU PREA CRED!
Roky: Pai uite! Miane e Halloween , hai azi sa ne bucuram de sarbatoarea Smarandei!
YYA: Dar cine stie ce nebuna si ce sperietura o sa ne traga!?
Roky: Hai ca facem un scut
YYA: ZAU?!SCUT?! Ea e in casa!!! O punem si pe ea in scut , da?
Roky: Da! Serioussly?! Singurul lucru care il face e ca vorbeste doar ca nu o vedem. Poate chiar e de treaba
YYA: Sa fie cum zici tu...
................................................................................................................................................................
SONY: Deci , ce teme ne-a dat?
YYA: Pai....nu era la scoala
SONY:
^^^^^: Hey! Webkinzii buni!Maine e HALLOWEENUL!
Angie: Merci ca ne-ai amintit Voce Asa o sa te numesc, Voce Hey Voce, imi aduci si mie o Cola
^^^^: Hahaha....
Prin telepatie (vorbire prin gand) i-a spus lui Angie CEVA Nu va spuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun
Renessme: O DOAMNE! Maine chiar e Halloweenul!
............................................................................................................................................................
^^^^: Pleese! Nu iti bate joc de mine! Eram prietene
Angie: Scuze , pur si simplu vroiam sa par cat mai....ca nu te cunosc
^^^^: OK
Angie: Vom fi mereu cele mai bune prietene
Deci.... ce credeti ca are Angie cu ^^^^? Ce o sfatuiti pe YYA? Cu cine tineti? YYA sau Roky?
ai scris mult.Bravo.
Adelaina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Asa si asa
Localizare : Ploiesti
KinzCash : 183858
MerciAdelaina a scris:ai scris mult.Bravo.
SONY: Deci ce facem in aceasta zi importanta?!
Angie: Azi e Halloween!Hay sa facem partyyyyyyyyyyyyyy!
YYA: iN Pijama!
Loreen: O daaaaaaaaaaaa! Baietii cu ei si fetele cu ele!
Funny: Iaca na! Voi o sa aveti o party de vre-o 10 persoane si noi de 3! Eu , Roby si Zehe
YYA: Vrei sa vin si eu la voi?
Robert: NONONO
YYA: ok , voi ati zis!
^^^^: Ce-ar fi sa o invitati si pe Anne-Marrie?
YYA: (nu mai suport fata asta!)
RokyȘ E o idee geniala sa o invitam!
Renessme: Dar daca nu ii da voie?
YYA: O sa ii dea
Roky: YYA!Nu e bine sa folosesti asa magia!
YYA: Stiu, stiu....
SONY: OK , ince va imbracati?
Stiu ca e scurt epizodul, dar nu prea mai am timp Maine mai scriu , cu poza de Halloween
sooper!
Ce tare Imi place Eu si cei 3 W ai mei urmarim micro-ul tau cu mare caldura si bucurie
CookieAndCupcake- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Like a wolf <3 Keep calm and LOVE WOLVES
Localizare : Pe scaun,LOOL =))
KinzCash : 143884
merci Teo si Ana! Nustiu pentru alti , dar pentrumine comentariile astea sunt asa super Macar si unul, dar sunt f importante pentru mine :3 (asta nu inseamna ca tre sa xomentati defiecare data )
Le trimit lui Lidia si Teo cadoul de la concurs pentru ca au participat
ok azi mai postezi?^^
ms. pt. morcovi
Cu placereTeo13Teodora a scris:ms. pt. morcovi
Asta e Beethoven cum se uita la jucarii si Anne L-a fotografiat
Ce ziceti?Are talent?[b]=
Pentru SONIA Acum un epizod si apoi autograful cu Loreen
Rossella , am observat in mesaje ca m-ai rugat una cu Renessme si Robert sarutandu-se, OK. Sa vad daca o sa accepte
::SONY:: a scris:Cu placereTeo13Teodora a scris:ms. pt. morcovi
Asta e Beethoven cum se uita la jucarii si Anne L-a fotografiat
Ce ziceti?Are talent?[b]=
[b]
^^^^: Muahahahahahahahakvbaiduvabdifub....ghighgihi...Muahahahahahahahahaha!
Loreen: WOW!Fantoma asta deaja raguseste!
Anne-Marrie: Buna tuturor....
YYA: Wow!Ce frumoasa esti!
Anne-Marrie: Merci, insa nu sunt in costum de Halloween , ca voi toti
Angie: Ba da! Costumul de printesa adolescenta tot e costum deci e de Halloween Nu e neaparat sa fie strasnic
Anne-Marrie: Pai...OK Cel mai infricosator cred ca e goblinul ala Cine e?
Roky: E Renessme!
Renessme: Hey!A venit cineva?! Eu nu prea vad cu masca asta!Tre sa ii fac niste gauri mai mari Auch!Imi spune si mie cineva in ce parte a camerei mai aflu?
Loreen: Hai ca te ajut eu! Mai bine o scoti ca...nu prea iti sta
Renessme: Oke , oke , m-am chinuit si io sa fac masca asta...
YYA: Tot ce conteaza e ca ai speriat lumea
^^^^: Sa vedeti sperietura adevarata!
Brusc....se stinge lumina!
Toti:
Roky: Baieti , mai ridicati ochi din jocurile alea si uitati-va ca CEVA s-a intamplat!
Funny: Da , stai ca-s a nivelul 10 si apoi ajung la alta lume
YYA:
Angie: ^^^^!II sperii prea tare!
^^^^: Hay ca mai e putin!
Angie: Vetros!
(o vraja cu care cei de lumina , de exemplu Angie , pot face lumina )
YYA: Credeam c-o sa mor! (NU MAI REZIST!BA FATA AIA O SA FIE SPANZURATA! )
Roky: YYA , de ce fata ta e ca o cireasa?
YYA: Pentru ca sunt NERVOASA!!!!!
Toti:
Renessme: Hai YYA!Pana la urma e Halloween! Asta tre sa faci de Halloween! Sa te sperii!
YYA: Dar o sa faca asta toata viata! O sa ne sperie zi... de zi....zi....de zi....zi...de zi....
Angie: Ps...^^^^!
^^^^: Da!
Angie: Nu ar fi timpul?
^^^^^: Inca nu...
..........................................................................................
YYA: Se face seara , ce-ar fi sa ne impartim baietii cu ei si fetele cu ele?
Toti:
...........................................................................
Ora 12:
Loreen: Mai sunt 30 de secunde si se face 1 noiembrie!
rusc , se stinge lumina si apar niste ochi....
Si se aprinde lumina.....
Si se singe....
SI.....
Twillight: HALLOWEEN FERICIT!
Toate fetele (inafara de Twillight) au ramas MUTE (si inafara de Angie )
Twillight:
YYA: Tu esti vocea aia si fata care a ,,incuurcat,, familiile?????!!!!!!!!!
Twillight: Da... Ce?Nu va place surpriza...?
Renessme: Eu una zic ca fata s-a straduit si ca ideea ei nu a fost chiar rea , dar putin cam prea de tot...
Twillight:
Angie: Sa va explic! Smaranda nu putea alege cadoul de ziua ei. A spus: ,,Bine...texting puppy.... ,, apoi parintii i-au fact surpriza si i-au luat si spooky pup. Eu, Angie si Smaranda , deasemenea si Zehe , am vrut sa facem aceasta farsa si Smaranda a tinut-o ascunsa pe Twillight. Eu am puterea de lumina si Twillight de intuneric
YYA: va OMOOOOOOOOOOOOOOOR!
Roky: YYA! Opreste-te!
^^^^: Muahahahahahahahakvbaiduvabdifub....ghighgihi...Muahahahahahahahahaha!
Loreen: WOW!Fantoma asta deaja raguseste!
Anne-Marrie: Buna tuturor....
YYA: Wow!Ce frumoasa esti!
Anne-Marrie: Merci, insa nu sunt in costum de Halloween , ca voi toti
Angie: Ba da! Costumul de printesa adolescenta tot e costum deci e de Halloween Nu e neaparat sa fie strasnic
Anne-Marrie: Pai...OK Cel mai infricosator cred ca e goblinul ala Cine e?
Roky: E Renessme!
Renessme: Hey!A venit cineva?! Eu nu prea vad cu masca asta!Tre sa ii fac niste gauri mai mari Auch!Imi spune si mie cineva in ce parte a camerei mai aflu?
Loreen: Hai ca te ajut eu! Mai bine o scoti ca...nu prea iti sta
Renessme: Oke , oke , m-am chinuit si io sa fac masca asta...
YYA: Tot ce conteaza e ca ai speriat lumea
^^^^: Sa vedeti sperietura adevarata!
Brusc....se stinge lumina!
Toti:
Roky: Baieti , mai ridicati ochi din jocurile alea si uitati-va ca CEVA s-a intamplat!
Funny: Da , stai ca-s a nivelul 10 si apoi ajung la alta lume
YYA:
Angie: ^^^^!II sperii prea tare!
^^^^: Hay ca mai e putin!
Angie: Vetros!
(o vraja cu care cei de lumina , de exemplu Angie , pot face lumina )
YYA: Credeam c-o sa mor! (NU MAI REZIST!BA FATA AIA O SA FIE SPANZURATA! )
Roky: YYA , de ce fata ta e ca o cireasa?
YYA: Pentru ca sunt NERVOASA!!!!!
Toti:
Renessme: Hai YYA!Pana la urma e Halloween! Asta tre sa faci de Halloween! Sa te sperii!
YYA: Dar o sa faca asta toata viata! O sa ne sperie zi... de zi....zi....de zi....zi...de zi....
Angie: Ps...^^^^!
^^^^: Da!
Angie: Nu ar fi timpul?
^^^^^: Inca nu...
..........................................................................................
YYA: Se face seara , ce-ar fi sa ne impartim baietii cu ei si fetele cu ele?
Toti:
...........................................................................
Ora 12:
Loreen: Mai sunt 30 de secunde si se face 1 noiembrie!
rusc , se stinge lumina si apar niste ochi....
Si se aprinde lumina.....
Si se singe....
SI.....
Twillight: HALLOWEEN FERICIT!
Toate fetele (inafara de Twillight) au ramas MUTE (si inafara de Angie )
Twillight:
YYA: Tu esti vocea aia si fata care a ,,incuurcat,, familiile?????!!!!!!!!!
Twillight: Da... Ce?Nu va place surpriza...?
Renessme: Eu una zic ca fata s-a straduit si ca ideea ei nu a fost chiar rea , dar putin cam prea de tot...
Twillight:
Angie: Sa va explic! Smaranda nu putea alege cadoul de ziua ei. A spus: ,,Bine...texting puppy.... ,, apoi parintii i-au fact surpriza si i-au luat si spooky pup. Eu, Angie si Smaranda , deasemenea si Zehe , am vrut sa facem aceasta farsa si Smaranda a tinut-o ascunsa pe Twillight. Eu am puterea de lumina si Twillight de intuneric
YYA: va OMOOOOOOOOOOOOOOOR!
Roky: YYA! Opreste-te!
sooper!
Teo13Teodora a scris:sooper!
Merci Frumoasa semnatura
Angie: Scuze , Twillight ca te-am bagat intr-o asa situatie...acum nimeni nu mai vorbeste cu noi
Twillight: Nu e vina ta Trebuia sa imi dau seama ca e o idee prosteasca!
Angie: Sa fiu sincera, mie mi s-a parut o idee super
Nikki: Hey toatalumea! Eu sunt noua si ma numesc Nikki.
YYA: Buna, Nikki.
Nikki: Ah..doamne!De unde ai luat pantaloni astia oribiiiiiiiiiiiili?!
YYA: Pai...dupa parerea mea sunt normali Da tu ce marog, este de la politia modei?!
Nikki: Poate... Oricum, sa nu te mai vad cu ei
Twillight: [ii sopteste lui Angie] Sa vezi acus' ce ii fac
Angie: A...Twillight, nu puteam face vraji in scoala
Twillight: Ceeeeeeeeeeee?!
Angie: Da... Se presupune ca doamna Cowlline e magiciana
Nikki: Hm...cum te numesti fetito cu casti de puf in cap?
Angie: Angie, probleme?
Nikki: Hm...nu Sunt dragute si as vrea sa mi le dai, ca sa fiu eu cea mai tare
Angie: In visele tale
Nikki> Ia-uzi!
.................................................................
La ore: [la domnul Gonta]
Funny: Ps...Roky!
Roky: Da...
Funny: Cine e fata asta noua?
Roky: Da ce, iti place de ea ?
Funny: Neeeeeeeeeeeee :]
Roky: O cheama Nikki. Mi-a spus YYA ca e o ingamfata rasfatata
Funny: Hm...mie imi pare de treaba
Roky: Dap daca esti baiat...
Domnul Gonta: Funny,spune terog pe ce continent se afla vulcanul Hekla?
Funny: Pe Nikki..wof! Pe America de nord...
Domnul Gonta: Corect, dar sa stiii ca nu exista continentul Nikki .
Funny:
Nikki:
Funny: (Funny, ce-i cu tine?!Zau?!Nikki?!O peace out puppy?! Toata roz si violet?! YYA e si mai draguta si mai desteapta
Loreen: Auzi, Renessme, de ce asta noua, Nikki , nu e in uniforma si nu ii zice nimik?!
Renessme: O fi dat mita...?
Loreen: Domnul Gonta mita?! Nu prea cred....
SONY: Ps...Nikki, din ce oras vii?
Nikki: Din sweetdonut, dar stapana si-a schimbat orasul [intr-un fel utilizatorul ) si am venit aici
SONY: Crezi ca ai vrea sa participi din trupa mea....adica..a noastra?
Nikki: Aveti o trupa?
.......................................................................................
YYA: Deci...deci...NU POT SA CRED CA SONY A INVITAT-O PE NIKKI LA NOI IN TRUPA!!! Viata mea e DISTRUSAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Robert: Hai , YYA, inventam noi ceva ca sa plece
Anne-Marrie: Sa o iertam pe SONY, nu stia ca Nikki e asa rea
YYA:
Robert: Sa nu uitam ca peste 2 zile e ziua lui Funny!
YYA: Cum sa uitam?
..................................................................................................
Nikki: Hey, SONY, cum il cheama pe tipul ala Golden Retriever?
SONY: Funny...de ce intrebi?
Nikki: Pai imi place de el
SONY: Are deaja pereche
Nikki: Nu ma mir... dar nu cred ca e cineva mai dragut ca mine, deci, cine e?
SONY: YYA
Nikki: Zau?! Aia cu pantaloni oribili? Nu il merita
SONY: (OK, poate are si calitati, sa ii mai dam o sansa ) Mda...
Nikki: OK, vii cu mine la baie sa ma mai dau cu niste ruz?
SONY: Dar adineauri te-ai dat! Si apropo, de ce nu ai uniforma?
Nikki: Aici se poarta uniforma?
~Teodora~- Webkinz Jr.
- Gen : Stare de spirit : Fericita
KinzCash : 134687
~Teodora~ a scris:Cool
Ms ;*
Visit Webkinz Insider for all kinds of Free Webkinz Widgets!" alt="" />
Prin urmare tre sa se schimbe imaginea de fiecare data cand va fi ceva rar la kinzStyle
" alt="" />
Robert: Hey, Funny, salut, maine e ziua ta!
Funny: Ahaaaaaaaa
Robert: Zi, si cum o sarbatoresti?
Funny: Nu situ...
Robert: Cum asa?
Funny: Nu prea am avut timp...
Robert: Nu faci petrecere?
Funny: Ba da...a...in stil DISCO
Robert:
YYA: (Domane, petrecere disco )
Robert: OK, hai ca ne mai intalnim...
Si si-au luat la revedere cum isi iau prietenii buni,cu miscari de alea (cu minile)
Stiu ca e putin si aiurea dar e mult de facut la poza cu ziua de nastere si sunt prea obosita ca am avut o zi plina, daca vreti, pun poze
Robert: Hey, Funny, salut, maine e ziua ta!
Funny: Ahaaaaaaaa
Robert: Zi, si cum o sarbatoresti?
Funny: Nu situ...
Robert: Cum asa?
Funny: Nu prea am avut timp...
Robert: Nu faci petrecere?
Funny: Ba da...a...in stil DISCO
Robert:
YYA: (Domane, petrecere disco )
Robert: OK, hai ca ne mai intalnim...
Si si-au luat la revedere cum isi iau prietenii buni,cu miscari de alea (cu minile)
Stiu ca e putin si aiurea dar e mult de facut la poza cu ziua de nastere si sunt prea obosita ca am avut o zi plina, daca vreti, pun poze
Oficial, serialul Friendship is Magic INCHIS Curand serial nou
Pagina 18 din 18 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18
Pagina 18 din 18
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum